ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש UPS עם ייצוב מטח בתקציב עד 1000 ש"ח. יש לי מחשב עם המפרט הבא: כרטיס מסך - Saphire ATI Radeon HD5850 ספק כוח - Antec true power 750w blue לוח אם - asus P6T SE זיכרון - 3G של G.Skill DDR3 1033mhz - רוצה בערך לשלש (לא יודע אם זה משפיע) מסך - LG 24 inch W2486L מעוניין לפחות בשיטת ה-line interactive, כמובן עם עדיפות ל-online, אבל לא יודע אם אפשר למצוא ב-1000 שקל. איזה UPS מומלץ שיחזיק את המערכת כ-15 דקות עד שהמחשב יתכבה ולמה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחר אני סוף סוף קונה מארז חדש אחרי 3 שנים עם הCM 334 שכבר מתחיל להתפרק אחרי המוד שעשיתי לו. קונה בRSM. מבקש את עזרתכם במציאת הפתרון המושלם לבעיית הגודל של הNH-D14 שמגיע אלי השבוע, ולפי הנתונים שלו לא ניכנס במארז שלי הCM334. יש כמה מארזים ששמתי אליהם עין ורוב הסיכויים שאני ייקח את הV9 BE שיחסית זול ומציעה אחלה דברים. אבל כאן הבעיה עם הNH-D14. 1 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1097 הV9 פשוט מארז מושלם לדעתי, יפה ובעל סירקולציה מעולה. אינה דיון קצר שמצאתי בנושא, לפי מה שהם אומרים אני יהיה חייב להוריד את מאוורר ה23 ס"מ הצדדי בשביל הNH-D14. http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=654669 2 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1608 …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי בן 6 שנים כבר, ובקיץ הוא לא ממש פועל טוב, מתחמם רצח ונכבה מדי פעם. הקיץ הזה אני אשפר את הקירור שלו כדי שלא ימות לי ישר. המארז הוא מארז איכותי יחסית ללפני 6 שנים, של hec יחד עם ספק כוח של hec. ניראה לי שאני אקנה מksp כי אני גר בפתח תקווה, לtms אין לי איך להגיע, לrsm אפשרי אך מעדיף עדיין ksp בגלל הקרבה, במאווררים הם דיי שווים במחירים גם נדמה לי. בכל מקרה, הנה המותק: הפלסטיק שסוגר מקדימה נאבד לי בעבר, ומאז השארתי את זה ככה פשוט. ניראה לי כדי לי לחטוף איזה חתיכת קרטון ולסגור עם קצת סלוטייפ לא? הוא דיי מבולגן גם: הנה האחוריים: האוורור מאחורה הוא arctic f12, שרץ במהירות 1350. הכרטיס מסך שלי זה 3600, שיש לו קירור דיי גרוע ניראה לי: עכשיו אני שם לב שאי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני עומד לפני קנית מחשב חדש ואני מעוניין לקנות את המארז שרשמתי בכותרת רציתי לדעת איך המארז הזה נחשב מבחיינת האיכות והכי חשוב לי זה הרעש אם הוא נחשב למארז שקט ואם לא אני ישמח לקבל הצעות על מארזים אחרים באותו הסכום כמו כן הספק שאני קונה הוא Seasonic S12ll-620 620W Bronze והמעבד הוא Intel Core i7-2600K 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אתמול פתחתי את המאורר הקדמי של המחשב כדי לשמן אותו וכשהחזרתי אותו נפל לי בורג לתוך המארז האם זה משפיע על משהו חברה?
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
טוב אז יש לי 5850 שדורש התקנה וספק שלא ממש מתאים, איזה JSP 450W שגם חסר לו את החיבורים וגם מאוורר לא שקט ולפיכך התחלתי לחפש ספק. (גם הבנתי ש EZCOOL זה לא ממש ספק להיסתמך עליו ופועל יוצא שאני כבר כמה זמן רוצה להחליף אותו בשביל ראש שקט) בתחילה שמתי עין על X-660 של seasonic שנראה מדהים, אבל מראש שמעתי על בעיות בהתנהלות מול היבואן כשיש צורך במימוש אחריות, ויש לי המלצה חמה (מאד!!!) להימנע ממנו עקב סיבה זו. נוסף על כך בעת דיבור עם נציג RSM, שעשה רושם שיש לו הבנה טובה, הוא אמר לי שלטעמו זו הוצאה מיותרת של כסף, כן זה ספק מדהים אבל כשיש את HCG-520 520W Power Supply למה לי ללכת על משהו יקר יותר בכ-200 ש"ח, הנצילות לא תיתן לי כלום והכרטיס שלי אוכל גג 200 וואט (הוא ראה מקסימום 160 אב…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח קצת לייעוץ ברצוני לקנות מארז עד 500 שח מאוד חשוב לי כמה דברים 1-שלא יכנס אבק או מינימום 2-כפתורי גישה מלמעלה 3-שקט מצא חן בעיני cm90 אבל יש עליו ביקורות כי מכניס הרבה אבק גם sniper אבל מחירו יקר ספק כוח חשבתי על 620W של seasonic או enermax אשמח להמלצות תודה מראש רון
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני כשנה וחצי רכשתי מחנות מסויימת ( כרגע נמנע מפרסום שמה) מחשב ב 6,000 ש"ח כולל HD 5850 מארז THERMLTAKE ELEMENT G וספק 700W של OCZ ביום א' ה 03.07 הבאתי את המחשב לתיקון והתברר שהספק הלך לשמחתי הוא עדיין באחריות ( יש עליו שנתיים) אבל נמסר לי מחנות המחשבים שהם מתכוונים לשלוח את הספק ליבואן ( לא יודע מי זה) ולאחר שיקבלו תשובה ממנו וספק חדש הם יתקינו לי ( זה יעלה לי רק 100 ש"ח עלות מעבדה). לצערי , עד היום ה 12.07 המחשב עדיין במעבדת החנות התקשרתי מספר פעמים , אומרים לי שעדיין בודקים מול היבואן , עדיין אין תשובה מהיבואן לא התקבל עדיין ספק מהיבואן...וכו' האם זה נראה לכם הגיוני שאני צריך להמתין שבוע וחצי אומנם , אין להם במלאי את OCZ , אבל יש להם חברות אחרות כמו SEASONIC מ…
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
http://ufu.co.il/files/iosf0if0pbp706phcxj0.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שהצלחתי לקרוא ולראות אין ל- HAF 922 מסנן אבק למאוורר שבדלת. האם יש לזה פיתרון? איפה אפשר למצוא מסנני אבק להוספה עצמאית למארז?
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז HTPC למחשב שלי שיעבור לסלון. המפרט: Core i3 540 H55M-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3309#sp GeForce 9400 GT Series - SF-PX94GT512D3-HP Passive http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=87&sub_id=249 Kingston KVR1333D3N9/2G *2 SB Audigy ENERMAX LIBERTY 400W 2 הארדיסקים (אשמח גם למקום לעוד) לפי האתר של הלוח אם הוא מיקרו ATX. אני מעדיף להשקיע כמה שפחות ולקבל כמה שיותר (מפתיע נכון?) השאיפה גג 400 שקל. חשבתי ללכת על קנייה ב-EBAY וזה מה שמצאתי: http://cgi.ebay.com/KRAFT-MJAV-BLACK-HTPC-Micro-ATX-TYPE-CASE-/250858577480?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a68561e48 הוא נראה לי עונה על הדרישות מבחינת מראה ומחיר, השאלה אם …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נא המלצתכם על מארז עד 500 שח מקסימום המיועד לחדר ילדים, ולכן מן הסתם גם צורתו בעלת חשיבות מירבית. מיועד להיכנס בו INTEL I5 כרטיס מסך 6870 ספק SEASONIC M12 520 WATT הדגש הוא על צורה ועל שקט - שקט כמה שאפשר במסגרת התקציב. משהו בסגנון הזה (מה דעתכם? האם הוא שקט): http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1267 אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
לאחר הפסקת חשמל המחשב לא נדלק וגם המנורה של הספק כח לא עובדת, מדובר בקרואייר HX520 שהחזיק כרטיס 4870x2 מעבד q6600@3.2Ghz ו4 ג'יגה זכרון 800Mhz עד היום המערכת החזיקה יופי וחשבתי לקנות קרוסאייר GS600w. דעות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה, כנראה שהספק OCZ 600W שלי שבק חיים ולכן הייתי רוצה לקבל המלצות לספק חדש מפרט E8400 2GB DDR2 800 450GTS 320GB HD עדיף שיהיה כמה שיותר זול וטוב אין חשיבות לשקט ומודולריות רק שיסחוב את המחשב תודה
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
והאם תא הדיסקים הקשיחים נשלף? אשמח לתשובות מבעלי מארז זה.
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מחפש מארז גדול נוח מסיבי והדבר הכי חשוב הוא יופיו המארז יעמוד על שולחן ולכן אשמח לכמה נורות לד וכדומה אתם יודעים שלב ההשווצה במחשב.. בעיקרון חשבתי על ה CM scout אבל הוא קטן מידי אשמח לתשובות בונות ועוזרות תודה, דניאל
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בסוף החודש, וראיתי שבקיי אס פי יש מבצע של 10% על החברה המדוברת, חשבתי לקנות את הדגם FD-CA-DEF-R3-USB3-BL בגלל היכולת לשדרג בעתיד ל USB3. האם המארז הנ"ל שווה תג מחיר של 450~? או שיש דברים עדיפים עליו במחיר הזה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, שמי דור ואני מחפש קצת עצה ומידע בנושא אל פסק למערכת מחשב חדשה שקניתי. מפרט: 1. מעבד - intel i5-2,500K 3.3. 2. לוח אם - Gigabyte GA-P67A-D3-B3. 3. זכרון - 2X4 GB של קורסייר (CL 8, 1,600 GHz). 4. כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon 6850 1GB. 5. דיסק קשיח - Cavalier Black 500GB, 7,200RPM, 32MB, WD. 6. צורב - DVD\RW 24X סוני. 7. מארז - Antec 300. 8. ספק - Seasonic S 12II, 620W, Active PFC, 80+Bronze. 9. מסך - עוד לא בטוח, ככה"נ 24" של LG או Samsung. לא מתכנן לחבר מערכת שמע וכו', אבל כן קניתי את הספק מתוך אפשרות של קניית עוד כרטיס מסך ואוברקלוקינג קל בעתיד (ע"פ חישוב בסיסי שעשיתי במחשבון תצרוכת חשמל עולה שמחשב כזה אחרי הוספת כרטיס מסך נוסף ואוברקלוקינג קל, עם תוספת של שני מא…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הופך מחשב ישן ל HTPC, מעבד Conroe E6400 ישן וכ.מסך 5770. אני צריך מארז כמה שיותר קומפקטי שיכיל את הרכיבים (ל.אם ATX רגיל), עדיפות למארז שוכב אבל לא חובה. המחשב יהיה ממוקם בסלון. תקציב 300-400 ואם יש משהוא שיעשה את העבודה בפחות אז עדיף. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי התייעצות בפורום מפרטים ושיטוט בפורום נסגרתי פחות או יותר על מערכת מחשב שתתאים לי, נשאר לי לבחור ספק. חשוב לי שהמערכת תתאים לO.C בינוני עתידי ושהיא תהיה שקטה מאוד (~9). בנוסף, אני מחפש ספק מודולרי כדי להימנע מחוטים מיותרים במארז. המערכת תורכב מ: core i5 2500k asrock z68 scyth yasya שני כוננים קשיחים ואולי גם SSD המארש שנבחר לשקט מירבי הוא ה fractal design. התקציב עבור הספק הוא באיזור ה 300 ש"ח אשמח לכמה המלצות לדגמים מתאימים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי טלויזיה של SAMSUNG D550 40" ובמעמד ההתקנה הסביר לי המתקין שהמכשירים החדשים האלה רגישים מאד לנפילות של מתח ושאר ירקות וניסה למכור לי איזה מוצר העונה לשם: Extreme V.D.P.S ראו קישור: http://blogerim.co.il/product-matkin-p1860.html הוא רצה עליו 200 ש"ח. אבל אני סירבתי לקנות לפני שאני מברר מה איכות המוצר ובמה בכלל מדובר. ופה אתם נכנסים לתמונה האם המוצר הזה באמת יגן על המסך שלי ? האם המחיר שהוא נתן לי הוגן או שאפשר להשיג בזול יותר ? האם יש מוצר אחר שתמליצו עליו ? (רצוי במחיר זול) אני לא פנאט בנוגע להגנה הזאת, מה גם שיש לי אחריות של 5 שנים, אז לא איכפת לי לממש אותה במקרה והטלויזיה נהרסה, זה נראה לי עדיף על לקנות מוצרים במאות שקלים . בקיצור, תובנות ופתרונות זול…
-
- 7 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
המארז יכיל קירור מים מסוג Corsair H100. וספק כוח של 750W של ThermalTake. מישהו מכיר את המארז הזה משימוש ומביקורות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני גיימר מיינסטרים שאוהב שהמשחקים שלו נראים טוב ורצים חלק (על רזולוציה 1680x1050). אני לא עושה אוברקלוקינג או מודינג. יש לי מחשב שקניתי בסוף 2007 ואני רוצה שיחזיק לעוד איזה שנה-שנה וחצי עם כרטיס מסך חדש. החלטתי לקנות את Sapphire 6870 HD. בעמוד הרשמי של הכרטיס הזה כתוב שהוא צריך 500 watt. שמעתי שבפועל כרטיסי מסך צריכים פחות מהדרישה הרשמית. כרגע יש לי ספק Enermax ELT400AWT. אני שואל - האם אני צריך ספק כוח חדש או שזה יספיק לי? מה יקרה אם אני אחבר את הכרטיס החדש עם הספק הקיים? אם אני צריך ספק חדש - מה אתם ממליצים (אני רוצה את ברמה מספקת, בדיוק מה שאני צריך, במחיר הזול ביותר)? עוד פרטים על המחשב: לוח אם Gigabyte P35C-DS3 מעבד Intel Quad Q6600 הארדיסק 7200RPS סט…
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום אני די חדש פה , אז נעים להכיר. לא מזמן קניתי כמה חלקים ובניתי מחשב די חזק ( i5 2500k @ 4.5ghz / gskill 16gb 1700mhz / antec sli psu 900w / Noctua DH-14 / GTX 570 @ 860 stable / Asus P8Z68-gen3 ) . בתכלס אני חייב מארז חדש גם מבחינת קירור וגם מבחינת אסטטיקה ואיכות , חשבתי על HAFX של CM ויש גם את ה CORSAIR 800D שהוא נראה מעולה אבל קצת יקר :\ יש להתחשב בזה שאולי ארצה להחליף את הקירור משום שהוא חוסם לי מלא מהלוח אם ואת הזיכרונות ( אולי ב H100 ) . אשמח להצעות למארזים איכותיים וטובים! תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם. השאלה בכותרת, האם ספק כח שמזייף קצת או לא תקין יגרום לקריסת המחשב? לפעמים המחשב לא מגיע ל- POST או שהוא קורס באופן אקראי במהלך עבודה על המחשב. החלפתי אותו לספק ג'נרי לחלוטין - זבל טהור והמחשב עובד איתו יותר טוב מאשר הספק "הבעייתי" שהוא של חברה נורמלית.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-