עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום לכולם אומרים ש''אין כמראה עיניים'' ואני מעוניין לראות ולהרגיש (במובן משקל) את המארזים שלהם (למרות שכמובן המשקל מפורסם וידוע ) . האם ל-ANTEC יש סוכנות עם תצוגה בארץ ? האם הם ''ידידותיים לקונה ''. ברשותכם , אבקש את מספר הטלפון או LINK ליבואן . בתודה גדולה מראש -רוברט

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Radeon38,

רכשתי היום כרטיס מסך עם צריכה של 120W (כתוב באתר היצרן) מיפרט המחשב שלי : לוח אסוס A8N פרמיום 3 רפטורים 36 * 2 ואחד 74 אחד 200 גיגה 2 צורבי די וי די 3 גיגה זיכרון כרטיס קול וכרטיס חצי מיקצועי לעריכת וידאו. מעבד אופטרון 170 הספק הנוכחי שלי הוא בעל הספק של 475 של חברת HEC. אני מתלבט האם לרכוש את ה M12II של חברת סיסוניק כי עד כמה שאני מבין הספק הנוכחי לא בטוח יכול להחזיק את המערכת עם הכרטיס החזק. ואני לא ממש רוצה בעיות מתחים כתוצאה מעומס שיגרום לשריפת המחשב כולו. דעות בבקשה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  3. הבנתי ששניהם מאוד מומלצים השאלה היא מה ההבדל ומי טוב יותר ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לוח ג'יגהבייט GA-P55A-UD3 מעבד i5 750 כרטיס מסך HD 4650 זכרון DDR3 2GB שני דיסקים קשיחים SATA ועוד אחד IDE צורב DVD כרטיס SCSI כרטיס קול PCI נוסף לזה שמובנה בלוח מודם-פקס 56 חיצוני (סיריאלי, דרך מתאם USB) תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום ישלי כרגע את המפרט הזה e7200 4gz p35ds3l 8800gt וספק ליברטי 400 של אנרמקס ואני רוצה להביא את אחד מהכרטיסים האלו יד שנייה הוא יחזיק לי ? הכרטיסים הם hd4870 ו hd4890 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ozba77,

שלום, יש לי מחשב עם ספק ומארז גנרים ואני רוצה להחליף את הספק שלי (אין לי כסף כרגע להשקיע גם על מארז חדש) הומלץ לי הספק הבא: Hec 450-TD-TF או הספק הבא: JSP-TECH PS05 400W איך הספקים האלה? והאם הוא יתאימו למארז הגנרי שלי ? (מבחינת גודל וכדומה) תודה

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  7. Started by Shoko,

ה- nzxt עולה 520 ומהצד השני של הזירה 480 ... מי מקרר יותר טוב ? מי בנוי יותר טוב ? מי יותר שקט ? ובכללי מי יותר איכותי ?

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  8. Started by avivlevy,

יש לי ספק 500W של TT, עכשיו אני יודע שהספקים של TT הם די ח7א אבל עדין רציתי לדעת עד כמה? לאיזה ספק הוא שווה בערך?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by michaelmur,

ערב טוב חברים, המאוורר של הספק הרעיש ועשה רעשים חזקים אז החלטתי להחליף אותו (אני יודע שלא עושים זאת אבל ככה יצא). כשהחלפתי אותו לא שמתי לב אם המאוורר הוציא את האוויר מהמחשב החוצה או שהוא הכניס אוויר מבחוץ לבפנים כמו ברוב הספקים.. אז אני לא יודע איך לשים אותו נכון מישהו יודע או יש לו מושג לאיזה כיוון אמור לצאת או להיכנס האוויר.. אולי למישהו יש אותו הדגם ויכול לבדוק בשבילי. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. שלום, בעוד מספר ימים אני הולך להזמין מחשב ואני עדיין לא סגור סופית על ספק, ההתלבטות העיקרית שלי היא בין הספק הזה: http://skypc.co.il/pl_product~SS-650HT~24~0.htm לבין הספק הזה: http://skypc.co.il/pl_product~EVE8600~24~0.htm. אם הFSP היה 650W הייתי הולך עליו בלי להסס אבל הבעיה היא שהוא 600W והסיסוניק 650W. אני מעוניין בספק שיהיה כמה שיותר שקט, שיחזיק את המערכת מצוין, ושיאפשר לי לעשות שידרוגים בעתיד. הFSP הוא ספק 600W מודולרי ויש לו 5 שנים אחריות לעומת הSS שהוא 650W והוא לא מודולרי ויש לו 3 שנות אחריות, אני גם מחפש בספק שיהיה קל לסידור כבלים. אז על איזה ספק אתם אומרים ללכת? על איזה ספק אתם הייתם הולכים?. המערכת שהולכת להיות היא: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http…

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  11. לפי מה שהצלחתי לקרוא ולראות אין ל- HAF 922 מסנן אבק למאוורר שבדלת. האם יש לזה פיתרון? איפה אפשר למצוא מסנני אבק להוספה עצמאית למארז?

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  12. Started by As-21,

מחפש מארז סולידי לא מצועצע בלי אורות וכו שיהיה שקט. כמו כן מארז שיאפשר הוצאה והכנסה נוחה של דיסקים קשיחים וגישה נוחה אליהם כמו כן יציאות USB 3 בקדמת המחשב כמו כן לא חובה אבל חיבור אוזניות ומיקרופון מקדימה. לגבי הספק אשמח לספק הכי חזק גם אם זה יהיה אוברקיל בתקציב שישאר מה 1000 ש"ח פחות המארז. כרגע זה המפרט שלי: AMD ATHLON 2 X3 435 GA-770TA-UD3 4GB פטריוט זיכרון 2 דיסקים קשיחים של סיגייט בגודל 1TB כל אחד. כרטיס מסך 4850 מתכנן לשדרג ל 6850 כרטיס RAID של VIA צורב של LG אשמח לספק שיאפשר שידרוג למפרט שלי מבלי שיהיה צורך להחליף ספ' לכן אשמח לקבל המלצה לספק החזק והטוב ביותר לאחר בחירה של המארז.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by OzZzZz,

שלום כולם! רכשתי אתמול מארז של coolermaster cm 690, למי שכבר יודע הספק יושב בתחתית המארז מה שיוצר בעיה עם אורך החוטים של הספק שלא מגיעים אל הלוח אם. רציתי לשאול אם צריך ספק מסויים בשביל המארז הזה או לחלופין יש איזה כבל מאריך לכבלים שמתחברים אל הלוח. תודה לעוזרים. סליחה לא שמתי לב שכתבתי את זה בפורום של מע' הפעלה האם אפשר להעביר את ההודעה לפורם "ספקים ומארזים"?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני יודע שהנושא כבר טחון ואני מצטער שאני מעלה את זה שוב. פשוט אני כנראה מחר עושה הזמנה למחשב וכרגע נראה לי שאני יקנה את הליברטי, אבל עדיין יש בי אי אילו הרהורים האם זה לא זריקת כסף מיותר. המחשב הולך לשמש בעיקר לעריכת תמונות(פוטושופ, פריהנד), וגם כמובן משחקים. המפרט הוא: E4300 GA-965P-DS3 Kingston KINGSTON 1GB 677MHZ X2 Palit GeForce 7600GT Sonic Western Digital 250GB SATA II Gigabyte Poseidon מתוכנן OC, ונראה לי שאני הולך "להתקע" עם המחשב הזה תקופה ארוכה של כמה שנים, אז יש סיכוי לשידרוגים. אז מה בעצם יהיו יתרונות הליברטי? והאם לדוגמא במצב של קפיצת מתח יש פחות סיכוי לנזק לחלקים על הליברטי? תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  15. לפני כמה שנים קניתי מחשב חדש עם מארז יחסית זול ופתוח ממתכת ומאז אני פותח כל הזמן את המחשב בשביל לשדרג, למדוד טמפרטורות ולנקות אבק עם קומפרסור. הבעיה שבגלל שהמארז נפתח מלוחות המתכת מהצד, הפינים האחוריים נועדו להבריג את לוחות הצד למארז כל הזמן מתעקמים ולוחות הצד כל הזמן נופלים וזה ממש לא נוח. אני רוצה לשדרג למארז גדול פתוח ומאוורר שלוח הצד שלו נפתח בצורה נוחה, אולי דרך חלון. אבל זה לא מסוג הדברים שבדרך כלל מזכירים באתרים פה בארץ. יש לכם המלצות למארז נוח יותר?

16. Started by OMRI2010,

אז אחרי הדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=367018.new#new שעוד לא החלטי מה אני קונה יש לי שאלה לפני הכל האם המארז הזה יחזיק את כרטיס מסך 4850 או 9800GTX ? Transparnet Side Window AVR006 Midi Tower ATX Black/Silver 500W

17. Started by stinky_fishy,

שווה לקחת את המארז thermaltake swing + ספק כוח של THERMALTAKE 420W ב-420 שקל? או שאני יכול לקבל תמורה יותר טובה לכסף?

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  18. דרך אגב הספק הזה הוא של 500w :sleep: :nixweiss: :nixweiss:

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  19. Started by oron_s,

שלום אני מחפש ספק שיוכל להחזיק 8800gt sli או את ה8800gts החדש שייצא בסןף החודש (לא הוחלט עדיין). הבנתי שה- Corsair HX מוצלח יש עוד המלצות חוץ ממנו?

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by din707b,

שלום אנשים אני מחפש ספק מאד שקט כמו גם אמין ורצוי לא יקר במיוחד שמתאים למערכת: מעבד 6300E לוח 965 2 דיסקים קשחים צורב 2 מאוורריי מארז מאורר למעבד כרטיס טלויזיה+רשת אלחוטי+ מודם פקס ואת עצמו (: האם Enermax Liberty 400W Active PFC מומלץ לדרישות הנ"ל תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  21. Started by STi,

היי, רציתי לדעת אם הכרטיס שציינתי יעבוד בלי בעיה עם הספק כוח שלי,בעתיד אולי גם נביא כרטיס נוסף כזה למערך sli...כשקניתי את הספק תכננתי לשים כרטיסים חזקים מקווה שלא טעיתי... אז ככה,הספק שלי יפעיל אותו ללא שום בעיה? חסר אצלי איזה חיבור שיש בכרטיס ואני צריך? האם הוא יעמוד בתצורת sli? ‎.‎‏ ‏דבר נוסף,יש לי מארז antec ‎super ‎lanboy ‎אני לא מאמין שתיהיה לי בעיה של מקום אבל אשמח לשמוע אם מישהו יודע שקיימת בעיה כזו. תודה!

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  22. שלום, אלו מבין המארזים הבאים הטוב ביותר? HEC 6A19 HEC 6A21 HEC 6AR6 המארזים לא ל-OC ומשחקים כבדים. כרטיס מסך סטנדרטי (X800XL) תודה

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by bogdant,

אני מתקוון לקנות E6400 GIGABYTE DS3 667 AENEON איזה ספק כוח לקחת ??(מKSP)אבל אפשר גם חנויות אחרות? וגם אני לא שלם עם ההחלטה של הלוח אם יש הצעות ?תקציב 1400 אבל הדיף לחסוך מתקוון גם בעתיד אובר ואולי שידרוד ל ק6800 (שנתים שלוש) בעתיד לכן לא בטוח לגבי הלוח אם

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכם הזמנתי לפני שבוע ספק כוח HEC 400TRT והיום קיבלתי את החבילה ולהפתעתי אני מגלה שקיבלתי TR2-470W אין לי מושג למה זה קרה לא אמרו לי כלום ולא דיווחו לי כלום.. השאלה שלי היא האם הספק הזה הוא באמת יותר עדיף לי ממה שהזמנתי כי הספק שהזמנתי עולה 213 והספק שקיבלתי עולה 295 ושילמתי על הספק שהזמנתי. אני מעוניין לדעת עם אני ישאיר וירכיב את הספק הזה או שאני יבקש להחזיר אותו ולקבל בתמורה את הספק שהזמנתי או לפחות לקבל הסבר למה קיבלתי ספק אחר ממה שהזמנתי ואפילו בקבלה רשום את הספק שהזמנתי (HEC 400TRT), וקיבלתי ספק שונה. תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by yotam360,

איזה מארז את ממליצים לקנות??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.