ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
היי! רציתי לשאול איזה מהספקים בכותרת יותר איכותי מכל הבחינות... תודה לעוזרים מראש!
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב, אז לגבי המארז! אני מרכיב מערכת חדשה על בסיס מעבד FX-8320 וכ.מסך GTX750ti/960 אשמח להמלצה בתקציב כמה שיותר נמוך עם הפרמטרים הבאים: שקט - כמה שיותר במסגרת התקציב. קירור - קירור שיאפשר OC למעבד לאזור ה4.5 ויוכל להסתדר במדינה החמה שלנו בקיץ. מימדים - כמה שיותר קטן, אבל עם מספיק מקום לשני כ.מסך,קירור כמו הMUGEN2 ואפשרות לסידור כבלים מאחורה. עיצוב - מומלץ חלון צד(אגב, האם חלון כזה משפיע על הבידוד מרעשים?) ובצבע שחור/לבן. חיבורים - USB 3 מומלץ. מארזים שחשבתי עליהם עד עכשיו: -Antec GX500 -Antec P100 -zalman z9, Zalman Z11 , Zalman Z1 שאלה נוספת היא לגבי ספק הכוח למערכת: הספק שלי עכשיו הוא S12II-430BRONZE האם הוא יספיק למערכת הנ''ל?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באוגוסט האחרון קניתי מחשב וחדש ומארז CM690. מהתחלה היו לי בעיות עם מאורר הצד של המארז.. הוא זמזם וזה קרה עם כל מאורר שהצמדתי לפאנל. אז לא מזמן החלטתי לעשות משו בנידון, ראיתי שCM מוכרים פאנל צידי עם חלון במיוחד לCM690 וראיתי שהרשת של המאוורר[החורים הקטנים על הפאנל] שונים בצורתם מאלו של הפאנל המקורי. אז החלטתי לנסות, עלה 93 ש''ח בזיגזאג - וחברים, זה פותר את הבעיה. סתם רציתי לעדכן אותכם ואני בטוח שיש עוד כמוני עם המארז הדיי מוצלח הזה שמתעצבנים מהבעיה הזאת. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=7753
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי. רציתי חוות דעת על המארזים הבאים: nzxt h230 ו antec p100 אנ רוצה שיהיה מארז מרווח וגדול מספיק לכרטיס מסך gtx970. שיהיה בצבע שחור ושלא יראה "מפלצתי" אלא אלגנטי כזה. רעש מדורג ב 7 מ 10. לא חובה אבל רצוי .כמו כן אני צריך המלצה לספק טוב של 550watt. בנתיים מהדעתכם על s12g 550 gold seawonic? התקציב הוא כ 700 שקל למארז וספק כאחד.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
למערכת של i5, רדאון 7950 3gb, ו8gb זכרון, איזה מארז+ספק כיום הכי משתלמים? לא מתוכנן אוברקלוק, לא חשוב הלוק, וכל מה שמעניין שהוא יריץ וישמור על הרכיבים בבטחה חשבתי על הippon והseasonic 600et ב440ש״ח מtms, יש עסקה יותר משתלמת?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב די חזק, I7 965 וכרטיס מסך GTX480, לוח האם זה EX58 EXTREME ואני צריך מארז חדש, בתקציב של עד 900 שקל. חשוב מאוד שהמארז יהיה מקרר מאוד ושקט. התקציב גמיש במידה ואכן יש צורך. אין בעיה של גודל של המארז אבל רצוי שלא יהיה בגודל של מכונת כביסה. מתלבט בין DF-85 ו-Twleve Hundered , אשמח אם תגידו לי מה עדיף. כמו כן אני בטוח להצעות בנוגע לדגמים אחרים. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המארז של Thermaltake דגם VB1000S קישור למוצר: http://www.thermaltake.com/XaserCase/soprano/bws/bws.htm וקיבלתי עם המארז את הדבר הזה שאני לא יודע מה עושים איתו: מה זה? האם זה נחוץ ואיך משתמשים בזה? כתוב שזה Enclosed dust cloth.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האם המארז והספק יחזיקו את ה 8800 320 MB כולל 5600+ הארדיסק של WD 250 GB וצורב LG H30 ו 2GB זכרון
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם הוצע לי בחנות מחשבים ספק-כח מידגם THERMALTAKE TR2-430W איך ספק הכח הזה מיבחינת איכות והאים יחזיק כרטיסי מסך כגון 8800 או 3870X2
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שיש פה אנשים יצירתיים שיוכלו לעזור לי. אני צריך לקרר ארון תקשורת קטן סטנדרטי שיש בו מודם-ראוטר שמתחמם, וחשבתי להרכיב מאוורר של מארז. המאוורר צריך להיות מספיק חזק וגם שקט ושיהיה אפשר לחבר אותו לשקע AC עם שנאי. אני אעשה חור בדלת וארכיב/אבריג עליה את המאוורר ולכן גם צריך איזה רשת חוסמת כדי שילדים לא יוכלו לדחוף אצבעות. גודל הארון 45*25*9.5(עומק), והמאוורר יצתופף עם הראוטר כך שישאר לו 2.5-3 ס"מ. תודה.
-
- 3 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
היי, אני זקוק לספק כוח ומארז שקטים ואמינים.. המארז צריך להיות גדול מספיק בשביל כרטיס מסך GEFORCE 285 GTX ולוח אם של GIGABYTE. השקט חשוב מאוד (שיהיה אפשר לישון עם המחשב עובד) וגם המחיר. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הספק הנ"ל Enermax MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan זו המערכת: i5-760 ASUS Maximus III GENE 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel 1600 W.D 1 TB 32 MB Caviar Blue Scythe BIG Shuriken CPU Cooler Sahppire 5770 Vapor-X LG Black Sata DVD RWX22 מאווררים 3 - 80X80 מעוניין להוסיף עוד 5770 האם הספק יחזיק את המערך כיון שהצריכת חשמל של המעבד והכרטיס הנ"ל יחסית נמוכים. תודה
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
האים גוף הקרור TT BIG TYPHOON יכנס ל-NZXT ALPHA מיבלי לפרק את מאוורר הצד בחלון?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
בעוד פחות משבוע אני אקנה מחשב ואני עדין לא סגור על מארז וספק... אני מתלבט בין: RAIDMAX SAGITTA לTHERMALTAKE SOPRANO RS 101 המפרט שלי הולך כך: מעבד - Q6600 BOX 2.4GHZ. 1000 ש"ח. לוח-אם - Gigabyte GA-P35C-DS3R. 550 ש"ח. זיכרון - 2X1GB KINGSTON. 200 ש"ח. כרטיס-מסך - 8600GT 512MB PIPE Gigabyte. 450 ש"ח. צורב- DVD 20X. 130 ש"ח. כונן קשיח: 160GB WD IDE. הוא ברשותי...(0 ש"ח) התקציב הכולל צריך לנוע בין ה2400 ל2600.(בלי הכונן הקשיח) כך שהמחיר הנותר לספק והמארז ביחד הוא 500 ש"ח גג. נ.ב - אני מעדיף שהקירור במארז יהיה כמה שיותר שקט וחלון פתוח במארז. אשמח להצעות.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
היי אני כבר הרבה זמן מחפש ספק עבור מערך של HD2900PRO יש לי HX520 של קרוסאייר,והוא לא מחזיק אותם, יש לי הצעה לחהליף את הספק שלי עבור הספק הזה,השאלה שלי באמת האם הספק הזה יחזיק אותם, תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי אני מעוניין במארז קטן תעשייתי שהגודל שלו לא יעבור 20X20 ס"מ אפילו יש 10X15 ס"מ. איפה אוכל להשיג.
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
תמונת המפרט מצורפת. אני פשוט רוצה לדעת אם אני אצטרך גם לקנות ספק או שהספק הנ"ל יספיק. אם זה איכשהו גבולי אני מעדיף לקנות חדש. למחשב יחוברו מספר הארדיסקים מכנים (מקסימום 4), SSD אחד, צורב, ובין 2 ל- 4 סטיקים של זכרון שלא מצוינים במפרט. תודה!
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
איך המארז Compucase 6a21? יש לי לוח אם asus p4s800d, החיבור של הMB למארז הו פשוט? רק כמה ברגים? או שיש יותר מזה? איך הספק? (למחשב הבא: p4 presscot 3.2GHz , asus p4s800d, radeon 9250, 1 GHz DDR 400mhz) - מחשב לא חדש. מה ההבדל בין הספק HEC 300art ל HEC 300 AR-tf? עוד משהו: המאווררים 120MM של המארז עושים רעש? כי בינתיים אני עם מארז ג'נרי עם 3 מאווררים 80MM שעושים רעש של מכסחת דשא.. יהיה חלש יותר?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא באתאם למפרט שלי כמה בערך וואטים קילוואט המערכת צורכת , ניסיתי לחשב באמצעות מחשבון מתח של אייזה אתר אבל לא הצלחתי וכנראה שהסתבכתי איתו בבקשה אם מישהו יכול לחשב מפרט בצד
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
איך המארז: SopranoRS 101 http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1314&ID=1452 ? האם עדיף לקחת את: Antec Sonata Elite ATX Black Case (No PSU) http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=NzIx למטרות עבודה משרדית - דרוש שקט מקסימאלי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש כאשר החלטתי ללכת על שני מוצרים של JSP - חברה טיוואנית שככל הנראה מייצרת מוצרי מדבקה. 1) ספק כוח JSP PS-1000. 2) מארזJSP F-25. הנקודה החשובה היא שאין לי כוונה לעשות OC ולשחק עם המתחים שיוצאים מהספק, כאשר כמובן כרטיס המסך 9600GT יהיה צרכן החשמל הגבוהה ביותר. אני הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מניסיון על אחד משני המוצרים הללו של JSP Tech. ואם למשהו יש את הספק הנ"ל ויכול לספק נתונים לגבי יציבותו זה יהיה נהדר. עד היום בכל המחשבים שהיו לי או למשפחה / חברים השתמשנו בספקים פשוטים ואלה אם עשו בעיות זה היה בשתי הנסיבות הבאות: 1- קפיצת מתח ברשת החשמל או הפסקות חשמל פתאומיות חוזרות ונשנות. 2- מאוורר הספק נסתם והספק התחמם יתר על המידה.
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים העברתי את המחשב שלי חדר ולרוע המזל התנגשתי בטעות באחד הקירות עם המחשב. מה שקרה למחשב זה שהכניסות USB הקידמיות פשוט נבלעים לתוך המארז ברגע שאני מנסה לחבר אליהם USB. אני חושב שמשהו בפנים נשבר, ניסיתי לראות אבל המארז שלי לא מאפשר זאת מכיוון שהוא קטן ועמוס בכבלים. אז רציתי לשאול אותכם אם אפשר לקנות לוח קדמי חדש ואיפה. שכחתי לציין שגם הכניסה לאוזניות והמיקרופון נבלעים, יש לי מקדימה שתי חיבורי USB.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי את המארז CM 690, ואני רוצה להחליף אותו ולהעביר את ה-CM למישהו אחר. האם ה- THERMALTAKE Element S With window, הוא מארז טוב? אני מחפשת מארז שיהיה לי קל לנקות את המאווררים שלו, הקליפה המחוררת של ה-CM690 קצת מקשה ומעצבנת. וגם הכפתורי הדלקה וריסטרט וה-2 USB למעלה מאוד צמודים אחד לשני ומקשים על חיבורי התקני USB. האם קירור המעבד THERMALRIGHT ULTRA-120 EXTREME יכנס ללא בעיות במארז TT (מבחינת הדלת הנסגרת)?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 6, על הפירוט של המארז רשום שהספק הוא 400W על הספק עצמו רשום p-4 500watx12v בכל אופן אני מאמין שהוא גנרי, של חברת boxter גוגל מוצא לי חברת boxster לשימושים שיש לי עכשיו הוא מספיק אבל הוא מרעיש וגם יש לי בעיות בכרטיס מסך שגם אותו אני מתכוון לקנות , יהיה קישור בסוף ההודעה הדילמה שלי היא בין שני אלה או משהו אחר שיומלץ 400W שעולה 245 של סיסוניק http://ksp.co.il/?uin=17654 לבין 500W שעולה 340 שקל של סיסוניק http://ksp.co.il/?uin=9239 אם 400 עם שם, טוב מ500 גנרי אני אסתפק ב400 תודה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550745.0
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-