עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by zionovadia,

אבקש המלצה לספק כוח 450 הכי שקט. ספק סטנדרטי, Antec SeaSonic תודה לעוזרות ולעוזרים.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by alexvai,

שלום, שדרגתי לפני חודשיים את כל החלקים במחשב, חוץ ממארז ועכשיו אני צריך להחליט על המארז. רצוי מארז שקט יחסית ולא הכי יקר. החומרה שלי: CPU - I5 4590 MotherBoard - GA H97M D3H Memory - 8GB GPU - GTX 750 Transcend 128 GB SATA III 6Gb/s 2.5-Inch Solid State Drive TS128GSSD370 2 HD COOLER - ARCTIC Freezer 13

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני צריך להחליף את הספק במערכת שלי, אני שומר את ה1KW שלי לטובת המערכת הבאה שאני בונה מדובר בQ6600, 2 משאבות לקירור מים 6 קשיחים 4850 בCF ועוד כל מיני שטויות שיקחו עוד אמפרים בודדים יש לי נטייה לקורסאייר, השאלה איזה הספק אני צריך עבור מערכת שכזו? 600? 650? ללכת על בטוח לכיוון ה700? אני לא רוצה להתפרע יותר מידי, ומחינתי HX620 מתאים, השאלה אם הוא יחזיק את המערכת? כמובן שהמערכת בOC עריכה: אני מעדיף שהספק יהיה מודולרי, ולכן אני לא לוקח את ה650W

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מתכנן לקנות מחשב הכולל את הרכיבים הבאים: Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB Tray EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 2x2GB Patriot Signature Dual Channel 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan Elite 335 Black (No PSU) השאלה שלי היא האם הספק הבא יחזיק את המערכת Chieftec 450W Active PFC,80+, 14cm Fan, (24pin) או שמה כדאי לקחת ספק של 500\550. יש לציין כי המחשב לא ישודרג בעתיד, זהו מחשב עבור אבא שלי שמבצע עריכת וידאו קלילה והקלטות של מוזיקה, כך שלא יהיה צורך לשדרג את כרטיס המסך. מעבד מרובע ליבות הוא מעל ומעבר בשבילו ונלקח בחשבון כי לא הרבה יישומים מנצלים אותו. בין כל הפותרים נכונה תוגרל סירת מנוע מגומי עם מדבקת ברווז, ת…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם.החלטתי לקנות כרטיס מסך 4870 HD אבל הספק שיש לי כרגע לא מתאים(ג'נרי,ATX 500W). לכן,אני צריך לקנות ספק חדש.הבעיה היא שאין לי הרבה כסף והספק SS 400W די מתאים לי מבחינה פיננסית. עכשיו,השאלה היא האם הוא יתמוך בכרטיס?התקשרתי לחנות והמוכר אמר שהספק מתאים כי יש לו נצילות גבוהה והוא איכותי,אבל בכל מיני פורומים ששאלתי אמרו לי שהוא לא מספיק בכלל. האם הספק הזה יתאים לי?תודה וחג שמח. נ.ב:לא עשיתי פעם OC על המערכת וכנראה שאני גם לא יעשה.מעבד:E5300.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by wrecker,

התחדשתי במארז (סוף סוף) אחרי הרבה חיפושים ותהיות בסוף קניתי lancool k60wb שהוא לעצמו מצויין.. הבעיה שלי היא שהתחלתי לתכנן את כל המערך של החוטים ואז ראיתי שיש בעיה לא קטנה.. בגלל שהספק עכשיו למטה החיבור 24 פינים בקושי הגיע! אבל הוא הסתדר לי בסוף.. הקטע שהחיבור המרובע הזה שהולך ללוח הוא אפילו יותר רחוק ולשם זה לא מגיע בכלל :-\ כרגע חיברתי בקושי את כל המערכת רק שתעבוד, הספק "זרוק" בתוך המארז.. השאלה שלי אם יש אפשרות לקנות מאריכים כאלה שאפשר לקנות? ואיפה? לא באלי ממש לקנות ספק כח עם זאת שהספק שלי לא כזה אדיר.. (EZCOOL 400W) אבל להוציא עכשיו 400-500 שקל על חדש באסה.. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Cereal Killer,

בכותרת. ת'נקס

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by klayton,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6100 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6101 ביקורת: http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=169

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, ברצוני לרכוש ספק חדש למחשב שלי (כרגע הספק ג'נרי)- מעבד C2D E6300 1.86 קירור Alpine 7 GT לוח GIGABYTE GA-G31MX-S2 2 GB RAM 800MHz OCZ HDD WD 500GB Green מארז Antec NSK4400 יש לקחת בחשבון שידרוג עתידי לכרטיס מסך פשוט (משהו כמו ATI 4550) התקציב כאמור הוא 250 ש"ח גג (רצוי כמה שיותר נמוך) חשבתי על Seasonic S12II 330W ב-215 ש"ח : http://www.skypc.co.il/pl_product~S12II-330~24~0.htm אבל אז נתקלתי בספק שנראה מצויין- OCZ ModXStream Pro 400W : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5997 גם מודולרי, גם כבלים מוסלבים (ככה אומרים?) וגם מאוורר 140mm במחיר מפתה של 230 ש"ח. הספק של OCZ נחשב טוב? איכותי? איך הוא ביחס לSS? אשמח להמלצות בהתאם למחשב ולצרכים שלי. תודה מראש, עו…

10. האם כרטיסי המסך האלו יכולים לעבוד עם ספק גנרי מאייבורי? אין לי מושג איזה ספק זה בידיוק, הוא בא עם המחשב שקניתי מאייבורי לאחרונה.. (ספק EZCOOL) כתבתי ליד כל דגם את ההספק ע"פ הנתונים מ gpureview.com 1. NVIDIA 9500GT הספק: 50W 2. NVIDIA 220GT הספק:58W 3. ATI 4650 הספק: 48W 4.ATI 4670 הספק: 59W אני ממש ממש אשמח לקבל תשובה! תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, המפרט שאני בונה הוא: מעבד I3 530 לוח אם gigabyte ga-h57m-usb3 זיכרונות g.skill 1333mhz cl7 2x2gb דיסק samsung hd103sj צןרב lg gh22np20 בלי OC רציתי המלצה למארז בלי קשקושים וספק כח שלא יהיו גנריים אך יספיקו למפרט וכן לכרטיס מסך עתידי מבוסס ATI סדרה 5xxx בסיסי(מהנמוך ביותר) תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by RGod,

חבר שלי מתכנן לרכוש מערך כזה בצירוף של I7920 ורציתי לדעת האם CORSAIR 1000 HX יהיה האופציה הטובה ביותר ? **החחלטה בסוף השתנתה ל- HD5970 .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eladrevach,

קניתי אותו לא מיזמן יחד עם המארז הסופרנו... עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים ובלה בלה hd5850 corei7 וכאלה.. הספק יחזיק לי את המערכת? או שאני אצטרך לשדרג?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום אני חושב להפוך את המחשב הנוכחי שלי ל-HTPC כאשר אני ישדרג אותו עכשיו שמעתי ממשהו שצריך לוח אם מתאים בשביל מארזי HTPC זה באמת נכון? ואם כן האם הלוח הזה יתאם GA-K8NF-9? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, בעוד מספר ימים אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין שתי מארזים, CM690 ו CM590. אני רוצה שהמארז יהיה מרווח, יאפשר סידור כבלים טוב, שתהיה בו זרימת אוויר טובה ושהוא יהיה כמה שיותר שקט.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ישנם חלקים שמתנגדים למצב הזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by LiorZi,

למישהו יש מושג אם לספק הזה יש חיבור 8PIN למעבד? או אם יש לו חיבורי PCI-E לכרטיס מסך, איזה (8/6) וכמה? אם למישהו יש את הספק ויוכל לספר לי אני אשמח.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לוח ג'יגהבייט GA-P55A-UD3 מעבד i5 750 כרטיס מסך HD 4650 זכרון DDR3 2GB שני דיסקים קשיחים SATA ועוד אחד IDE צורב DVD כרטיס SCSI כרטיס קול PCI נוסף לזה שמובנה בלוח מודם-פקס 56 חיצוני (סיריאלי, דרך מתאם USB) תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by warezon,

המערכת מבוססת core i7 920 ולוח אם של ג'יגהבייט x58 עם כרטיס hd5770. הדגש צריך להיות על שקט ואלגנטיות. קירור סביר לא צריך משו מטורף כי לא ירוץ אוברקלוק במחשב. אם זה עוזר בבחירה אז מארז+ספק ב700 שקל גם יעזור! בגלל ששכלל הנראה אני אקנה את המחשב מksp אז יעזור מאד אם תביאו דגמים שיש להם במלאי.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם,רציתי להחליף את הספק שלי (מתכוון לעלות לSLI) ורציתי לקבל המלצה בין 2 ספקים: 1.http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3041 2.http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4952 כאשר לפי דעתי השני הינו הספק המשתלם יותר,כיוון שתומך בתקן SILVER,מודולרי ומגיע עם אחריות מורחבת של 5 שנים. בכל זאת רציתי המלצה מכם לגבי בחירה סופית. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי חבר'ה אשמח לקבל המלצה למארז בטווח ה 300 ש"ח (קצת גמיש) בלי ספק כח. (כמובן שעברתי כבר על ההמלצות הקיימות בפורום). דרישות: אני עובד במחשבים ויוצא לי הרבה לפרק דיסקים קשיחים, ולכן אני צריך גישה נוחה לקשיחים. בנוסף אני צריך כמה שיותר מקומות לקשיחים (לפחות 5-6). ודבר אחרון, אני צריך חיבורי USB למעלה או לפחות בחזית העליונה. שקט יכול לעזור בהחלט. קירור פחות חשוב. השימוש בעיקר משרדי ואולי קצת משחקים. אודה לכל תגובה אשר תוכל לקדם את הנושא. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Ash Binary,

יש לי ספק ATX ישן מאוד (1996) של Delta electronics (איכותי). הייתי רוצה לשים אותו בתחנת אימיול (פנטיום 3) הספק הזה (160 W) מתאים למחשב מבחינת הספקים וזרמים חוץ ממשהוא - הזרם ב +5VS הוא 100 mA !! - הכי נמוך שראיתי בספקים אחרים היה 1 A בתוך הספק השנאי של ה 5VS גדול יותר פי 2 מהשנאי 5VS ששמים היום בספקים גנריים (שכתוב אליהם 2 - 3 A) הטרנזיסטור של 5VS בצד מתח גבוה עומד ללא קירור בכלל זה בסדר למחשב הזה ? אם לא - מספיק להוסיף קירור בסיסי לטרנזיסטור ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by thedarkman,

מה קורה אחי? ANTEC 1200 VS CM HAF 932 איזה מארז יותר טוב,איכותי,שקט,עשוי מחומרים יותר טובים ויותר איכותיים,יש לו מאווררים יותר טובים ואיכותיים,סירקולציה יותר טובה,סידור כבלים יותר טוב,הוא יותר גדול,מרווח ומקורר יותר טוב,שווה את מחירו,עדיף מכל הבחינות האם ANTEC 1200 הוא מארז צפוף? האם כל הכרטיסים כיום נכנסים בו בקלות? אני לא יודע איזה מארז לקנות אני מתלבט כבר הרבה זמן,חלק אומרים לי לקנות ANTEC 1200,חלק אומרים לי לקנות CM HAF 932 אתם מציעים לי לקנות את המארז שלדעתי הכי יפה בהתבלטות כזאת? תקשיב דקה איזה אחד אמר לי מפורום אחר של ANTEC 1200 יש מאווררים לא טובים ולא איכותיים ולרוב המארזים של חברת ANTEC שיש להם מאווררים עם לדים אז הם לא טובים ולא איכותיים ולCM HAF 932 יש מאווררי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שמעתי איפשהו שלא מומלץ לפתוח ספק ולנקות אותו מאבק עקב סיכון בשיבוש המגנטיות של הסלילים או משהו כזה. האם זה שטויות או יש בזה צדק?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by balagan777,

מישהו התנסה עם האל-פסקים שלהם ויש לו המלצות ? אני מחפש לקנות וראיתי שהם זולים יחסית מול ADVICE ושאר החברות, בד"כ זה מחשיד לגבי איכות המוצר והעמידות שלו לאורך זמן. אני לא רוצה שבעוד שנה אני אצטרך להגיע למי שזה לא יהיה בגלל שבהספקת חשמל או משהו כזה המעגל או המצבר נדפקו. אז אם למישהו יש המלצות מנסיון אני אשמח לשמוע. תודה ד"א - אני מדבר על אל פסק של מעל ל 750VA (לפי המחירים של רוסטק אולי אפילו 1200VA)

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים