עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by rrroonnii,

יותם הבאת לי במפרט את ספק enermax liberty elt400awt 400w . במה הוא חזק אם הוא 400w .? הוא ספק יותר חזק מספקים אחרים שיש להם יותר מ400w ובכלל עולים פחות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by normanush,

זה הדגם שלו : ELT400AWT ?

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  3. Started by DrStyle,

המארז אמור להיות קל לפתיחה וראיתי בחנות בשנייה פותחים בשנייה סוגרים עכשיו רציתי לנקות קצת אבק ויש רק 2 ברגים לצד אחד אז הוצאתי אותם ויש כמו ידית כזאת למשוך.. אני מושך וזה פשוט לא נפתח מה הקטע? תודה

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by Ancient1,

הספק 380W ANTEC נשרף - פיצוץ עם להבה והפיוז הדירתי קפץ האם ניתן לתקן בעיקרון ? איזה מעבדה בדיוק ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by VanStyle,

טוב ככל הנראה מה שיש לי כרגע קצת נדפק מה שיש לי כרגע זה G&T model atx-550wce-p4 החומרה של המחשב: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN 4GB ראמ כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4830 (512 MB מחשב סביר מינוס, לדעתי לא אמור לעלות הרבה הספק צריך משהו אמין מתאים ובמינימום מחיר תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by AndreY`,

תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מחפש מארז שיחזיק sli של gtx בתקציב של עד 900 שקל,חשוב לי שהמארז יהיה מאוד מאוורר והכי חשוב שקט!!נמאס לי לשמוע טרקטור בחדר!! איך ה-P180?יש דברים יותר זולים שנותנים תוצאות טובות?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by bigdedi,

שלום מה דעתכם על המארז NXZT DUET http://www.skypc.co.il/pl_product~NZDuet~6~0.htm

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  9. שלום, אני מחפש מארז שיתאים למפרט הבא: ABIT IP35-E מעבד 6750 כרטיס מסך: hd 2900xt 250g hardrive 2g memory liberty 400w צורב DVD אני דואג בעיקר למקום, (שמעתי שיש מארזים שקצת קטנים לכרטיסי מסך מסויימים) שיהיה די מרווח לתוספות עתידיות, ושקט כמובן. תודה.

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  10. היי, מנסה לבחור מארז שקט, איכותי, עם פילטרים לאבק ועיצוב נקי. עומד לפני קנייה של מחשב חדש ומבחינת מקום (במארז המיועד) והחום שיפלטו הרכיבים נדמה לי שהדרישות שלי צנועות. כונן אופטי אחד, הרדיסק אחד, כרטיס מסך נפרד לא יהיה (מסתמך על הליבה הגרפית במעבד SB) וכו.. בגלל שהמחשב יהיה בחדר מאובק ובגלל שיש פרוות בעלי חיים שמתעופפת באוויר אני רוצה מארז כמה שיותר סגור. לסולו אין פתח עליון וזה מאוד מוצא חן בעיניי. שאלתי היא אם המארז הזה עדיין עומד בסטנדרט של ימינו או שלדעתם חסר בו משהו? מהם החסרונות שלו לדעתכם? (קראתי שמאווררי ה-92 מ"מ הם לא משהו לדוגמא) דעתכם? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by arkadur,

עבור פרוייקט קטן וזריז, אני צריך מארז שיכול להכיל רדיאטור משולש בגג. מבחינה תקציבית? עדיף שלא להתפרע, ואם מדובר במארז שיתן מרווח גדול לרדיאטורים עבים או קונפיגורציית p&p מה טוב. כן, אני יודע שאני יכול לחפש לבד, סלחו לי. הזמן שלי קצר ביותר לאחרונה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מחפש מארז עד 400 ש"ח או טרנספורמר

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by Cryptonite,

שלום,אני רוצה לקנות ספק כוח חזק שיוכל להחזיק מחשב טוב,שיאריך חיים למשך הרבה זמן(גם נגד הפסקות חשמל),והכי חשוב שיהיה סופר שקט..וללא אורות ונאונים מסויימים אני מוכן לשלם עד 700 שקל בשביל ספק כזה.. תודה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by ThaOG,

מישהו מכיר את הספק הזה? XCLIO STABLEPOWER 1000W חיפשתי קצת ביקורות עליו... ללא הצלחה רבה אם מישהו מכיר את החברה או את הדגם הספציפי ויכול לומר לי איך הוא.

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  15. Started by moog,

מעבד E6300 לוח AW9D-MAX 2 גיגה 2 הרד דיסקים רייד טוניק טאוור פשוט נגמר לי הכסףףף אז אני מתחיל לחשוב עליו :'( :'( :'(

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by most,

שלום, אני מתכוון להשתמש בספק מחשב לצורך בניית מגבר סטראו דיגיטלי. אני צריך את חיבורי ה 12V שיכולים להעביר את הזרם הגבוה ביותר הבנתי שיש כמה ריילים שמכילים 12V וכן חיבור ATX שגם הוא מכיל 12V איך אדע איזה רייל הכי חזק? אני צריך רייל שיוכל להעביר כ 10A קבוע (כעקרון כל הזמן מסביב לשעון) הבנתי שמיתוג הספק יעשה ע"י חיבור/ניתוק החוט הירוק עם אחד השחורים היכן אוכל למצוא סכימה חשמלית של ספק שמסבירה את הכל??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היום, שיא החמסין וחדר לא ממוזג, שמתי לב כי טמפרטורת הדיסקים מתקרבת ל 50 מעלות. בדיקה קצרה הראתה כי המאוורר התחתון (בין ספק הכח למגירת הכוננים) הפסיק לעבוד. חשבתי להחליף אותו עם המאוורר העליון ובמקום של המאוורר העליון לשים "זלמן" 120 מ"מ שקניתי השבוע. אלא מה, לא הצלחתי לפרק את המאוורר! הוא אינו מוברג ואמור לצאת במשיכה(?) הפעלתי כח דיי מסיבי והוא לא זז. בנוסף, לא הצלחתי למצוא את המדריך של "אנטק" ברשת (גם לא באתר שלהם) כיצד מפרקים את המאוורר התחתון במארז Antec P182?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by yarivot26,

קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות ונשארתי עם המארז שלי. הבעיה שלי היא שהוא נורא קטן, אם אני ירכיב את הקירור שקניתי לכרטיס מסך המאורר כמעט ייגע ברצפת המארז. אני צריך מארז גדול, לא חייב להיות מהמם אבל שלא יהיה מכוער, רעש זה לא בעיה כי המחשב שלי לא מרעיש במיוחד. תודה

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  19. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2338&products_id=15614 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2338&products_id=15618 מי עדיף מביניהם? המפרט שלי מצורף. יש לי מסך 17 CRT. אופציות לשדרוג בשנה הקרובה. מעבד, כרטיס מסך DX10 HIGH END.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. AMD Athlon 64 BIT 3800+ Dual Core ASUS M2N4- SLI 2GB DDRII 667 Mhz (Kington) Sapphire ATI X1800GTO 256MB 256 BIT Dual DVI Sony NEC Optiarc X18 DL 250GB S-ATA2 7200 RPM - Western Digital Creative Audio 5.1 תאמרו לי בבקשה עד כמה זה משפיע שרימו אותי ולמרות שאמרו שייתנו לי ספק 400W נתנו לי 300W. אני יודע שהדרישה המומלצת לכרטיס מסך זה 450W ומעלה , ככה שכבר אני יודע שיש מצב שזה ישפיע עליו. השאלה עד כמה, מה בדיוק ההשפעות ומה כדאי לקנות? אני שוקל לקנות מארז חדש משהו טוב עם 500W וזהו. אני אשמח לשמוע את דעתכם. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  21. שלום לכולם... רציתי לדעת אם מישהו יכול להציע לי איזה ספק כח טוב של יותר מ500W במחיר נורמאלי...לא בשמיים.. לא ג'נרי כמובן!

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  22. מעבד AMD Phenom II X4 940 Black Edition Box ¤1245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם GIGABYTE GA-MA78G-DS3H כמות:1 http://www.skypc.co.il/sg_product~38512~83~0.htm זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe לינק לSKYPC עם הספק בבקשה

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by uvbs,

שלום לכולם, מפרט המחשב שאני הולך להרכיב הוא: ASUS LGA 1155 - Z68 - PCIe 3.0 and UEFI BIOS Intel Z68 ATX DDR3 2200 LGA 1155 Motherboards P8Z68-V PRO/GEN3"EVGA GeForce GTX 570 HD Superclocked 1280 MB GDDR5 PCI Express 2.0 Dual DVI/HDMI/Display Port SLI Ready Limited Lifetime Warranty Graphics Card, 012-P Western Digital Caviar Green 2 TB Desktop Hard Drive WD20EARX Corsair Vengeance Blue 16 GB DDR3 SDRAM Dual Channel Memory Kit CMZ16GX3M4A1600C9B Intel Core i7-2600K Processor אני רוצה לרכוש ספק ומארז בסביבות ה 1000 ש"ח ביחד. בתור התחלה אני לא מתכנן לעשות המהרה, אבל מאוד ייתכן שבעתיד הקרוב אעשה זאת. הבעיה היא שיש לי כלבה מאוד מאוד שעירה, כך שהמארז יצטרך איזה שהם מסננים שיהי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מחפש מארז שקט מאוד וגדול מאוד המארז צריך להיות בסלון המעבד יעבוד עם אובר קלוק איזה מארז ניתן לרכוש שהוא מוכן לספוג את הרעש

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  25. היי הזמנתי קרור למעבד אינפיניטי, ומארז UBER CHAKRA... האם הקרור הגבוה יכנס למארז הגדול שיש לו מאוורר 25 ס"מ? חשבתי אולי תהיה התנגשות.... מהסתכלות באתר: ממדי הרוחב: UBER CHAKRA 5001 - 216mm CHAKRA 3050 - 200mm הגובה של האינפיניטי: 160mm מה אומרים יכנס?

• 7 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.