ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
למחשב הנוכחי שלי יש מארז CM690 ואני רוצה שבמחשב החדש יהיה לי מארז ברמת שקט זהה. אני לא רוצה שהמארז יהיה יקר. אם יש מארז ברמת שקט כמו של ה-CM690 ובמחיר של עד 400 שקלים, אשמח לשמוע. אם אין אלך על ה-Fractal Design R3 בלית ברירה למרות שהוא מארז יקר. חשוב לי בנוסף לציין שהמחשב יעבוד 24/7 והוא נמצא קרוב מאוד למיטה שלי לצד הראש ובגלל זה השקט חשוב. בנוסף חשוב לי לציין שהמחשב הנוכחי עם OC ויש בו משהו 9 מאוררים כולל הכל וה-CM690 הוכיח את רמת השקט שלו, פשוט אני לא רוצה אחד זהה כי הוא די קשה לניקוי מבחוץ בד״כ בגלל שהוא מחורר כזה. במחשב החדש אני לא מתכנן לעשות OC שכך כמות המאוררים פוחתת.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב שבת שלום וכו' וכו' O: שמתי לב שחצי עולם מחפש את ה NZXT HUSH (ולמעשה, גם אני, הרכבתי לשכן שלי מפרט איתו ואנחנו כבר שבוע תקועים על העניין הזה) הזמנתי מנעה מחשבים, שלחו לי מייל שהגיעו סוף סוף למלאי, גם כסוף וגם שחור מופיע בדף הבית שלהם, אתם מוזמנים להעיף מבט
-
- 45 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה לחבר שלי יש פנטיום 4 לא חדש יום אחד נישרף לו הספק היה לו גינרי 350וואט החלפנו לו לגינרי אחר 300 ועבד אחרי שבוע נישרף הספק השני הוא כבר לא בטוח אם ללכת לקנות חדש או שהבעיה נובעת מהלוח אם או מהשקע , אין מספיק כוח לספקים הגיוני??? גינרי??? עד אז הספק הראשון עבד 5 שנים..
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי צורך באל-פסק פשוט בשביל למנוע כיבויים של המחשב שלי כתוצאה מהפסקות חשמל (מה שקורה בזמן האחרון בגלל מזג האוויר) אלא יאפשר לו לכבות את עצמו באופן מסודר (האל פסק צריך לתת הוראה כזו) המערכת שלי משתמשת בספק 450W ויש לי מסך 17" CRT.... איזה אל פסק אתם ממליצים לי? התקציב הוא נושא כאוב (ראה ערך משכורת חייל) אבל אין לי מחיר יעד העדיפות היא לאל פסק עם היחס באיכות/מחיר הטובים ביותר למערכת פשוטה וקלה יחסית
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הCENTRION 532 או 534, שבעצם, מה ההבדל בינהם? (ההבדל בינהם הוא רק 16 שקל אבל עדיין אני לא הבנתי מה עדיף) 532: (329ש"ח) http://tms.co.il/product/4851 534: (345ש"ח) http://tms.co.il/product/4852 לבין מארז הCHAKRA הרגיל עם ה25CM: (שעולה 349ש"ח) http://tms.co.il/product/3224 לבין אחד מהRAIDMAX: (שעולה 190ש"ח) O2, שהוא זול מכיוון שהוא לא TOOLES כמו מארזים אחרים, מארז יחסית חדש ועדיין בתהליך כניסה לשוק (חודשיים-שלושה בלבד בארץ) ועיצוב פחות "נועז מSAGITA 2 למשל (ולדעתי הO2 עם עיצוב סבבה לגמרי ). http://tms.co.il/product/4935 SAGITA 2, עם מאוורר 23CM בצד: (357ש"ח) http://tms.co.il/product/4891 לבין מארז אחר שתציעו לי ואם אתם מציעים משהו, תנו סיבה לכך. …
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מ קורה...אני צריך עזרה בכמה דברים... אדבר ראשון..האם FSP 350W יחזיק את המפרט הבא? מעבד: Intel Core 2 Duo E4700 2.6Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤713 קירור למעבד: Evercool Buffalo 10CM Cupper / HeatPipes S775 כמות: 1 - מחיר: ¤90 לוח אם: Gigabyte GA-N650SLI-DS4L כמות: 1 - מחיר: ¤521 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black + FSP 350W כמות: 1 - מחיר: ¤287 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤371 כרטיס מסך: Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤874 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤142 כרטיסי…
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
האנטק 300 והקולר מסטר בערך אותו מחיר ככה שהמחיר לא יהווה שיקול מה שאני רוצה להבין זה האם שווה לי יותר לקנות את ה 690 או אנטק 900 ,ראיתי שהאנטק 900 יותר קטן מהקולר מסטר זה נכון? אני מחפש מארז כמה שיותר גדול בתקציב של 300-450 בקולר מסטר ראיתי פרוייקטים ומבחינת עיצוב אני אוהב אותו יותר, אבל מה שהכי חשוב לי זה מקום אני מכניס גם קירור מיים במארז ובאנטק זה יהיה לי בעיה בעוד שבקולר מסטר יש מקום יותר טוב שיקול נוסף הוא שאם אני יקנה CM690 אני יכול לקנות גם דרמל לעשות כמה מודים לסידור כבלים,גרילים וכו' האנטק 300 רשמתי אותו אבל הוא לא נראה לי יותר טוב מהשניים האלה אם כן תגידו ואם יש לכם תמונה שנותנת שהשוואה מבחינת גובה וגודל של השניים אני ישמח
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
העניין הזה של "ספק שקט" עולה פה המון. תהיתי לעצמי, איזה גורם הוא המשמעותי בעוצמת הדציבלים שעולים מהספק. אני מעריך שהמאוורר הוא הגורם המשמעותי ביותר, אבל רציתי לדעת אם יש עוד רכיבים שאחראים לעניין הזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש המלצה לספק ומארז אני הולך להרכיב בו מעבד Q9450 וכרטיס מסך 9800GTX השקט חשובבבב לי ואני רוצה שהספק היה מודלרי תקציב עד 1350 לשנהם תודה למגיבים
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת מKSP והם החליפו את הספקי כוח שלהם והוספיו cheiftec חברה שלא שמעתי עליה במחירים זולים יחסית.. השאלה הברורה עולה האם זה משהו נורמלי או חברת מדבקה+? חשבתי על הדגם של ה550W שיש לו 3 מסילות 12 וולט של 18 אמפר שזה מספיק למערכת שלי e8400 gtx260 הרד דיסק ודיוידי
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
קניתי מחשב שגודל המארז שלו לא מתאים למקום שיש לי בשבילו. המקום הוא בתןך ספריה מעץ ויש לי גובה של 45 ס"מ. האם יש מארז שמתאים מבחינת הגודל. לפי מה שראיתי אין הרבה מארזי Midi בגודל של 43 ס"מ. האם כדאי להגיע לגדלים קטנים יותר?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בדרך לקניית מחשב חדש. אני מתייעץ איתכם לגבי 2 המארזים הבאים של ANTEC: Antec NSK3480 380W - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=6300 Antec NSK4482B 380W - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=7793 מה ההבדל בין המארזים? המחשב יהיה מיועד בעיקר ליישומי OFFICE, וחשוב לי מאוד שיהיה שקט, יפה ושלא יתפוס יותר מדי מקום. מי מבין המארזים יתן את המענה הטוב ביותר? האם יש מארזים נוספים של חברות אחרות (או של ANTEC) שיענו לי על הצורך? תודה לכולם.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שוב שלום לכולם אחרי שחיכיתי Seasonic M12II SS-500GM 500W MODULAR הוא הגיע מקולקל ולכן אני חייב לבחור ספק אחר ולהודיע מחר בבוקר מה אני רוצה חשוב שיהיה שקט ויעיל (80+) ושיהיה בערך 500W חובה מ"נעה מחשבים" www.noacomp.co.il והיתי שמח לכמה הצעות שונות ככה שיהיה סיכוי שהוא במלאי תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה ISOLO 230 , או CM690? , ההבדל במחיר לא משמעותי אבל ה ISOLO יותר זול , האם שווה לי? עברתי על איזה חוק? חדש פה סליחה אם עברתי
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת זה הכרטיס המסך שלי והמעבד, לפעמים אני מגיע ל4 דיסקים מחוברים, ולמחשב יש 2 צורבים. ע"פ המחשבון של NEWEGG אני צריך סדר גודל של 600W. הספק הקודם היה TT500W LITEPOWER עם 2 מסילות 12V. מעדיף מקסימום אחריות אם זה לא מייקר משמעותית, האם כדאי להוסיף למודולרי? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב התקציב הוא דיי זהה , Supertalent עולה 370 , ה Sunbeam עולה 320 מדובר בשמות המלאים שני הדגמים הללו: Sunbeam Transformer BLUE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3700 או ?Supertalent CA-601UFB Blue? http://ksp.co.il/allimg/sm3371.jpg איזה מהם כדאי יותר ולמה? ,הרעש לא משחק פה תפקיד הוא לא מפריע לי העיקר זרימת אוויר ושאר הירקות(המעבד קונורו אם זה חשוב) תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לקחת ליברטי 400 אבל כנראה שזה לא יספיק לי ... אני רוצה לקחת משהו עם 500W ומעלה השאלה אם זה מומלץ לקנות ליברטי 500 או שזה כבר יקר מדי ויש אופציה יותר טובה מזה...
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, מעוניין לקבל המלצה לאל-פסק זול אבל טוב. המטרה - שהמחשב יבצע כיבוי נורמאלי במצב של הפסקת חשמל/ברקים. תקציב - עד 400 ש"ח. תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
שלום אנשים! הייתי רוצה את ההמצלצה שלכם לגבי מארז בתקציב של 400 ש"ח פלוס מינוס... חשבתי על ה MATRIX של Thermaltake... אם יש מארזים יותר איכותיים אני אשמח לדעת עליהם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
מפרט: amd 3800 כרטיס מסך 7600gt זכרון פנימי 1024
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
כרטיס מסך-HD2900XT מעבד- INTEL QUAD6600 כונן קשיח,צורב,2 גיגה זיכרון. ENERMAX LIBERTY 400 יחזיק את המערכת?יספיק גם לאוברקלוק? תודה
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
המארז שלי כזה: מעבד e8400 לוח אם ג'יגהבייט מלפני שנתיים לא זוכר תדגם אבל היה בו כרטיס מסך hd4850 זיכרון 2 ג'יגה הארדיסק 320 ג'יגה כרטיס מסך אני צריך לקנות אבל מתוכנן משו פשוט יחסית של 512 מגה או 1 ג'יגה ב300 ש"ח בערך. מתלבט בין שני אלה: 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail עולה 295 ש"ח 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem עולה 310 ש"ח איך זה הגיוני שההבדל ביניהם הוא כ"כ קטן במחיר? מה עדיף לי לקנות? שניהם מksp כי החנות קרובה לי לבית.. אין לי כרטיס מסך כמו שציינתי, אבל מתוכנן משו בשביל להעביר סרטים מהמחשב לצפייה בLCD באיכות hd . תודה!!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה הולך אנשים? טוב יש לי בעיה קטנה - קניתי מחשב חדש לאחי. אבל כשהוא מנסה להריץ את המשחק Brother In Arms hells highway אחרי כמה דקות משחק הוא פשוט נתקע, ואז מופיעה הודעת שגיאה של ATI VPU recover שבעצם אומרת שהדרייבר של הכרטיס מסך (HD 4850) אתחל את הכרטיס מסך עצמו כי הוא פתאום הפסיק להגיב לדרייבר (זו מן תכונה בדרייבר של ATI). הסיבה שאני רושם את זה פה כי בדקתי במספר מקומות והבנתי שיכול להיות שזה בגלל שהספק לא מחזיק טוב את הכרטיס, אז אני צריך שתגידו לי אם זו אכן יכולה להיות הבעיה.הנה המפרט המלא: AMD phenom II 710 2.60ghz xigmatek hdt cpu cooler gigabyte ga-ma770-ud3 am2 antec thre hundred black cooler master 500W Extreme Power Plus g.skill ddr2 4096mb 800mhz dual channel WD …
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום, לאחי יש את החשב הבא: Athlon 3500+ Gigabytre K8-MNF9 Geforce 7600GS compucase-HEC 6A14 + HEC 400TRT המחשב עשה היום בעיות, וכחלק מתהליך הדיבוג בין השאר הרצתי OCCT, לראות האם מדובר בספק. להפתעתי גיליתי שמסילת ה-5V לא יציבה בעליל. איני חושב שזהו הגורם לבעיה, אבל יתכן שמצאתי על הדרך בעיה נוספת (החשד הגדול שלי הוא הדיסק הקשיח). מצ"ב הגרף מ-OCCT. לדעתכם יש טעם ללכת לנסות לנצל את האחריות (במידה ועוד יש), או לקונת אחד חדש? תודה, יואב. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-