עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by zilkanir,

http://ivory.co.il/product.asp?productid=1454&CatCode=408 יש לי מערכת פנטיום 4 ככה בחלקים ובא לי להרכיב אותה, אך ממש לא להשקיע יותר מידי, חסר לי מארז וספק, והדיל הנ"ל נראהלי ממש טוב, מה אתם אומרים? אם המארז הוא די שקט אני ילך עליו, אך אם הוא מרעיש אפילו בגדר הבינוני נראהלי אני ייתן ביטול לעניין.. מחכה לחוות דעת מניסיון שלכם תודה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  2. האם המארז: NZXT Nemesis Elite מסוגל להחזיק כרטיס מסך 8800gtx והאם גם לו יש תבעיה הזאת כמו ללקסה עם המחזיק הזה של הכרטיסים? האם big typ vx של tt מתאים למארז..? האם יש מארז באותו מחיר שמקורר יותר טוב? והאם המאוורר במארז מושך אויר לתוך המארז או מוציא אויר חם מהמארז?

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  3. טוב קודם כל למחשב החדש שאני הולך לקנות המפרט כמעת סגור הוא E8500/8400 מעבד (Arctic Freezer 7 PRO) Gigabyte EP43-DS3 זכרונות 4 ג'יגה של G-Skill קשיח Seagate 500GB 32MB צורב DVD סטנדרטי והנקודה שמקשה טיפה זה Sapphire 4870 GDDR5 512MB עכשיו אני מוכן עד סביבות ה900 שקל להוציא על מארז פלוס ספק משהו איכותי שישמור על המחשב לשנים הבאות ושיהיה שקט בהתחלה חשבתי על הסונטה 3 אבל גיליתי שצריך להוציא את המאוורר הקידמי כדי להכניס את הכרטיס הספציפי... אז ירדתי מהרעיון עכשיו העלתי את המחשבה על CM690 עם VX550 יש הצעות יותר טובות? למחשב שאני מוציא לפנסיה אצל הורים שלי... דגש על מארז שקט פנטיום D לוח של ATI ג'יגה זיכרון 667 160GB של היטצ'י GeForce 7300GS מארז עד ה200 שקל בערך כולל ספק המצב…

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  4. Started by Pierot,

היי. חבר שלי רוצה לקנות מארז בטווח המחירים של המארזים האלו, ואחרי בדיקה, הגעתי לשני המארזים האלו כמארזים מומלצים [המלצתי לו על P150 כי הוא קונה גם ספק אבל הוא מסרב בתוקף]. עם הלקסה יש לי ניסיון ואני יודע שזה מארז בנזונה למחיר, לעומת זאת עם הארמור אין לי ניסיון וקראתי רק ביקורות, שד"א היו מצוינות. שניהם קרירים, שניהם שקטים בצורה סבירה בהחלט, שניהם מרווחים מספיק - בלי בעיות גודל. מבין שני אלו אני ממליץ על הלקסה.. אבל רק מפני שיש לי איתו ניסיון, לכן אני ישמח לדעות נוספות לפני שאני ילך אליו עם תשובה [ד"א לא לנסות לדחוף מארז אחר בתקציב בבקשה].

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by none77,

מאמר מtom's hardware נכתב ע"י אריס שלדעתי הוא הסוקר מספר אחד בעולם כיום, עם ציוד משכולל שבודק דברים שלא בודקים בהרבה סקירות אחרות (בגלל עלות הציוד). http://www.tomshardware.com/news/why-power-supplies-fail-psus,36712.html הסיבה העיקרית, נכונה בדר"כ עבור ספקי כח תקציביים זה המאוורר והקבלים האלקטרוליטים. שאר הסיבות במאמר.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by slimshady21,

אני צריך המלצה לאל-פסק למערכת עם ספק כח של ~450W. תודה.

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  7. אז ככה לצערי הספק כוח מרעיש (רעשים כאלה של קליקים/טיקים) נרכש בספטמבר 2012 והסתיימה האחריות בספטמבר האחרון. מאז גם פתאום שהמחשב מחובר למסך טלוויזיה עם כבל HDMI החיבור קופץ ולא נשאר על המסך (יש קשר? בין הבעיה בספק כוח לכך?) אני צריך לקנות ספק כוח חדש. האם יש המלצה לספק כוח אחר יציב ואיכותי ברמה כזו ולא משהו סיני/גנרי? הטווח מחירים 300-400 ש"ח. אותו ספק עדיין נמכר ב - KSP, אבל אני מתלבט בגלל שהיה לי אותו והוא כבר שנים רץ לקישור לעמוד המכירה לחצו פה. ואם זה ממש חשוב מה השימושים: צפייה בסרטי HD דרך במחשב על מסך הטלוויזיה וצפייה באתר Youtube - לא שימושים מוגזמים, אבל עדיין אשמח לא לרדת מ - 620W כמו של הספק והחברה שהיה לי. …

8. Started by Danny_The_King,

אז ככה.. היום רכשתי מחשב חדש.. כרטיס מסך 4870..מעבד E8400.. זיכרון 4GB.. לוח אם P5Q...ספק כוח 550W corsair משהו כזה. בקיצור.. רציתי לקחת אחד מהמארזים היפים... אורורה..נמסיס..סופרנו...NZTX משהו כזה.. בקיצור.. בחנות מחשבים הטכנאי הוכיח לי ש-P182 מארז: Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU מחיר:785 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=17400 הוא תותח... לא ביופי.. אבל בכל השאר כן.. יש בו 3 מאווררים חזקים הוא שקט.. מפריד בין החלקים החמים(מקומם למטה במארז) לבין החלקים שצריכים להיות בקירור(למעלה במארז) יש לו פילטרים שצוברים אבק ואפשר לשלוף אותם ידנית ולנקות.. הוא שקט רצח.. עשוי מ-3 שכבות של חומרים שונים בשביל לבודד רעש... שליטה על עוצמת המאווררים.. ועו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Kleppy,

היי, רק שאלה זריזה. קניתי מחשב אתמול והדלת של ה-182 לא נפתחת עד הסוף איך שהיא אמורה, אלא רק עד האמצע כמו בסונטה. האם זאת בעיה ידועה? זה לא קריטי אבל עדיין זה מציק..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by cOiNfLiPeR,

אני מחפש מארז בטווח מחירים של הכותרת. חשוב לי שיהיה אפשרות לסידור כבלים לסירקולציה נוחה ושמירת טמפרטורה מינימלית עד כמה שאפשר. מפרט המחשב: ספק: Seasonic 620W active PFC לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 מעבד: Intel Quad Core i5 2320 קירור מעבד: Zalman 7000V AI SI edition fan control זיכרון (2 יחידות): Crucial 4GB DDR3 - 1333 כ.מסך (2 יחידות): Sapphire ATI 6850 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP כמו שרשמתי למעלה, חשוב לי מאוד שמירה על טפר' נמוכה וסידור כבלים. חשבתי על המארז Gigabyte luxo x10: Gigabyte LUXO X10 Black Aluminium+Metal ,Tool-free, no PSU, 3X 120mm, USB3.0, Audio & speaker | GIGABYTE | מארזים למישהו יש ניסיון עם המארז הזה? אשמח לתגובות וחוות דעת על המארז שציינת…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by bora8,

שלום לכם רציתי לדעת האם הספק הזה של חברת CHIEFTEC נחשב לספק טוב? ׁׁ(חברה טובה) ‏650W Modular 14cm fan, Active PFC, (24pin או 750W http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=320&Itemid=586〈=EN

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  12. אני מתכנן לעשות שדרוג למחשב. מדובר ברכיבים הבאים: + כרטיס מסך שיש לי כרגע שאני נשאר איתו - NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB הספק שיש לי עכשיו - Thermaltake TR2-420W. הוא יחזיק את המערכת? תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  13. Started by natgun0,

שלום, האם בזמן ששמים את המחשב במצב שינה הוא מפיק רעש כלשהו,זאת אומרת האם המאווררים עדיין פועלים/הספק/הכרטיס מסך ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  14. היי לכולם, בימים אלה אני מרכיב מפרט למחשב חדש (עריכה גרפית, עריכת וידאו, וגם עריכת אודיו). המארז הנוכחי שלי כולל בחזיתו שני מפרצים לכונני combo אופטיים. כאשר סקרתי מארזים חדשים (KSP ו- zap) שמתי לב לכך שברובם אין כלל מפרצים כאלה, ובמקרה הטוב רק אחד. המפרצים לכוננים האופטיים הוחלפו ברוב המארזים במאווררים. תגידו לי אתם האם זו בעיה בראיה שלי ופספסתי משהו, או שיש כאן שינוי כיוון במפרט של המארזים החדשים. אם כבר באמת אין כאלה יותר, ככל הנראה אוותר על מארז חדש ואחליף רק את המאווררים במאווררים שקטים יותר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ראיתי את V9 של TT והוא ממש משך את העניים שלי ואהבתי אותו מאוד ואני רוצה לקנות אותו .. http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2659 הבעיה היא שיש לי ספק עם מאורר 120 מ''מ ולפי החישוב שלי אם אני ישים אותו במארז אז המאורר יהיה כלפי מטה וטהחוטים כלפי פנימה שזה לא טוב כי המאורר לא יקרר את הספק האופציה השניה היא לשים את הספק הפוך עם המאורר כלפי מעלה.. אומנם החוטים יהיו לצד החלון אבל זה עדיף.. לפני שאני קונה רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות כזה ולהפוך אותו אולי בעזרת מוד קטן או משהו .. ואם מישהו כבר ניסה לעשות את הדבר הזה.. ואם זה אפשרי ביכלל כי זה קצת מדאיג אותי ... תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by arnon,

למערכת ASUS P5B -D WIFI C2D 6600 2*1GB 2*X1950PRO (בינתיים קונה אחד) 3*HD 2*DVD OC בינוני 4*FAN האם "החופש" 400 יספיק או שאני צריך משהוא חזק יותר?

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  17. צריכים להרכיב לי אותו עכשיו יש לי כמה שאלות זה נכון או שאני מדמיין שאין למארז הזה כונן דיסקטים ? או שיש לו ואני לא רואה כי פשוט שאני מתקין תווינדוס בהתחלה הוא מבקש דיסקיט ללוח אם בלי זה אי אפשר להתקין תווינדוס אז מה עושים במצב כזה? למה תמיד שאני מפרט ואני צרי להתקין תווינדוס מי התחלה הוא צריך לזהות תSATA ניראה לי אז הוא מבקש דיסקט של הלוח אם אם .... יש לי תדיסק של הלוח אם אבל במארז החדש לא ניראה לי שיש דיסקטים... למארז הזה יש לד למטה ? יענו מדליק עור כזה?? יש אפשר לכבות להפעיל אותו או שהוא תמיד דולק ? מה שלא בסדר במארז קודם כול הוא יפהההה חבל על הזמן אבל יש לו חורים כאלו חורים קטנים קטנים כאלו עכשיו עם נכנס לכלוך אז קשה לנקות כי זה נתקע בתוך החור ... נכון למארז יש מסננ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by חובב,

שלום ברשותי מחשב עם המפרט הבא: asrock 41gs e7400 4 g RAM (לא זוכר, להערכתי קינגסטון) GTX 260 216 הארדיסק : 160 GB 1 TB מארז סטנדרטי כרגע ברשותי ספר EZCOOL 400W (אם אני לא טועה). לפני כן המערכת הייתה ב OC עם ספק cougar 400w שהתקלקל. לפי הבנתי הוא ג'נרי (המערכת ברשותי הרבה זמן ובגלל חוסר זמן ותקציב לא החלפתי אותו) סך הכל אין תקלות. אני רוצה לעשות OC למעבד ולכן חשבתי להתחדש בספק ולהתייעץ עמכם. התקציב הוא בערך 150~ לספק חדש . האם כדאי וצריך להחליף את הספק הנוכחי בשביל OC ואיזה ספק כדאי באזור תקציב זה? הדרישה כמובן היא בעיקר לOC אבל היתי רוצה גם משהוא שקט וחסכוני בחשמל. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום! אני ככל הנראה הולך לרכוש את המפרט הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=26830 רציתי לשאול אם הספק המוצע שם ( Seasonic SS-500ET Active PFC 500W) הוא מספיק בשביל מערכת כזו? תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by regev_k,

שלום לכולם , רכשתי לא מזמן מארז CORSAIR 4000D לבן לאחר העיצוב והדיגום שלו אתמול נשברה לי דלת צד הזכוכית של המארז :-( היכן או אם בכלל אפשר להשיג דלת חדשה כזו גם בתשלום , מין הסתם שלא יעבור את מחיר המארז כולו. תודה מראש לעונים.

21. Started by IdanS,

שלום לכולם! הפורום הזה מתעסק במארזים, ולכן חשבתי שהשאלה שלי צריכה להופיע כאן. אם זה לא שייך לכאן, אני אשמח אם הפוסט יועבר או יופנה לפורום המתאים. קניתי מחשב חדש, הוא עובד בסביבות השבועיים בסה"כ. מהרגע שהפעלתי אותו שמתי לב לתופעה מוזרה: ישנה שריקה מוזרה (בדומה לשריקת רוח דרך חלונות לא אטומים) שעולה מהמארז. השאלה שלי היא מה עלול לגרום לשריקה המוזרה, המעיקה והמציקה הזו, ואיך אפשר לפתור את זה? (המפרט המלא בקישור בצד)

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. 1.איזה מארז יותר טוב raidmax tornado או מארז Mid-Tower דגם H550D-F25 מבית EZCOOL ? מבחינת כל הדברים: מראה, שקט, גודל.... ומה הבדל המחירים ביניהם? 2. איזה ספק יותר טוב enrmax liberty 525w או fsp 550w 120mm 80 plus? ומה הפרש המחירים ביניהם?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by zoro9,

כבר לא אקטואלי, הUPS הוחזר. יש לציין שהשירות של advice ממש מעולה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by luiza,

עד עכשיו היה ברשותי אל-פסק של איתן טכנולוגיות, כנראה מת לפני כחודש עליו השלום... מישהו הציע לי את האפשרות להחליף לו סוללה, משהו שיכול לעלות בין 100ל-200 ש"ח, לעומת אל פסק חדש ב-300-400 ש"ח מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום ושבת שלום! בעוד כחודש חודשיים ברצוני להחליף את המעבד שלי המפרט שלי בצד חשבתי על מעבד של אינטל מרובע ליבה,קראתי את הכתבה באתר על הוזלת המחירים השאלה שלי: האם הספק כוח יחזיק לי את המעבד החדש? האם יחזיק את המעבד החדש עם המפרט שלי? תודה רבה ליאור

• 2 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.