ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
היי זה דיון שפתחתי לפני כמה זמן , עשיתי את הפריקת מתחים אבל לא עזר -נשאר אותו דבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399065.0 רציתי לדעת איפה יש מעבדה או משהו כזה שאני יוכל לקחת את הספק לתיקון , זה לא ספק ג'ינרי , זה ספק איכותי של אנרמקס של 660W . אם מישהו מכיר באיזור ירושלים אני יעדיף, אבל גם באיזור אחר בארץ אני יקבל בשמחה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לקנות את הספק הנל: https://www.amazon.de/gp/product/B075M3R4YB/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 אבל לא ניתן לשלוח לארץ משום מה ניתן לקרוא עליו כאן https://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=550 שימו לב שזה לא prime זה prime ultra שזה סדרה חדשה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי כרגע ספק ישן של 350W עם המון כבלים שרק עושים לי בלאגן במארז וחוסמים את כל מעבר האוויר .. חוץ מזה מההפרעה לזרימת האוויר במארז, כל הכבלים מבולגנים וממש קשה לארגן אותם או למצוא כבל פנוי .. אני רוצה ספק חדש שיהיה עם 400W מינימום .. ושהכבלים שיוצאים ממנו יהיו מלופפים, שיהיה לי קצת יותר סדר במארז .. מבחינת המראה זה לא הדבר הכי חשוב לי .. לא כמו הסדר והארגון (וזרימת האוויר) בכל מקרה ... מבחינת כמה כסף אני מוכן להשקיע .. אני מניח שמשהו באזור ה500 ש"ח יהיה מספיק .. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, אני מחפש ספק כוח למפרט החדש שלי. חשוב לי שהוא יהיה מודולרי ושקט, ושבעתיד יוכל להחזיק גם מערך כרטיסים. יש כל כך הרבה מבחר שאני לא יודע כבר במה לבחור, ולכל ספק שיש עליו ביקורות טובות, יש גם חלק רעות- דיי מבלבל. התקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך לפמרט הבא שיחזיק בלי בעיות כי הספק ג'נרי שהיה לי עד עכשיו עשה מלא מלא בעיות Gigabyte GA-K8N51GMF-9 AMD Atlon 64 3000+ 939 Winchester Thermaltake TR2-M6 SE(K8) CPU Cooler for AMD64 Kingston 1024 MB Dual Channel Pc 3200 400MHz Twintech 9800GT\Radeon HD4670 Hitachi 80 GB SATA-II Foxconn TLA570A
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני יודע שזה מעט, אבל יש לי 300 ש"ח בערך להוציא על מארז+ספק למחשב משרדי (התקציב לכל המחשב הוא 2,500 ש"ח) צורת המארז לא ממש חשובה לי אבל אני רוצה שיהיו חיבורי USB2 בחזית. ספק אני רוצה שיהיה מחברה ידועה ואמינה, ואם אפשר שלא יעשה רעש של טרקטור... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני קונה ספק אנטק V450 למערכת שהורכבה בפורום מפרטי מחשב. ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי המארז, שאותו לא חשוב לי מאיזה חנות ארכוש. מזיגזג2000, שם אני רוכש את המחשב: Compucase 66RC אייבורי: CoolerMaster Elite 371 סקיי החדשים (לא יודע מה השם): CoolerMaster Elite 430 לא ראיתי השמצות על אחד מהשלושה האלה, פשוט כל פעם ממליצים על אחד אחר ומכאן אני לא יודע באיזה לבחור! תכלס, מה ההבדל? לכולם יש מספיק מאווררים לפי מה שראיתי, והם מגיעים מחברה ידועה. אז כשבאים לבחור אחד מהם, על מה מסתכלים? אם זה משנה משהו, המחשב יהיה בחדר שינה וממוקם על הרצפה. במארז קומפיוקייס הנוכחי, האבק חוגג וזה נורא מעצבן... ושאלה נוספת, אין בשלושתם תמיכה ב-USB3 מקדימה, עד כמה זה קריטי (לוח אם חדש כן תומך)? למרות שב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אז קודם כל אני יבהיר ככה שאני מחפש מארז ממש ממש טוב כדוגמת LIAN LI P80 (רק חבל שאין את זה במלאי ורק עוד חודש+ יהיה) אז ככה מעבד- Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX קירור למעבד Thermalright Ultra 120 Xtreme -1 לוח אם Gigabyte GA-X48-DS4 -1 מארז -?????????????? ספק כוח Corsair 650TX 52A @ 12V -1 זיכרון OCZ 4GB DDR2-1066 Platinum DualKit (2x2GB) CL5-5-5-18 -1 קשיח למחשב שולחני Western Digital 500Gb 16MB AAKS -2 כרטיס מסך Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail -1 כונן אופטי- LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי. ראשית - האם יש אתר שבו אני יכול להרכיב מפרט ושם הוא ממליץ על ספק מומלץ (היה כזה משהו אני זוכר) ? להלן המפרט: מעבד 3470 כ.מסך 7850 2 GB HD 1 TB לוח אם - H77 D3H זכרון DDR3 1333 CL 9 4*2 צורב סמסונג סטנדרטי SCYTHE KATANA 3 שימושים: -- אני לא עושה OC (מעבד+כ.מסך) -- בעיקר לגלישה / סרטים / מוזיקה / ומשחקים. -- אני רגיל שלא לכבות את המחשב שלי. אודה לעזרתכם
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הכירו את הדגמים החדשים שמצטרפים אל משפחת ה-High Current Gamer המפורסמת לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אז ככה הזמנתי מארז ARMOR של TT וקיבלתי היום הודעה שאין אותו כרגע אצל הספק.. אני מחפש אופציות אחרות ורציתי קצת המלצות , אני מחפש מארז מאוורר שמתאים גם לSLI של 8800 עם מספיק מקום לאוויר ועוד נתון חשוב שיהיה יפה... ראיתי למשל את ANTEC 900 מישהו מכיר אולי ? בקיצור כל מי שיש לו דעה מוזמן , תקציב עד 700 ש"ח אלה אם כן זה ממש משהו טוב אז אני יחרוג במעט. תודה
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
המליצו לי היום על המארז הנ"ל, יחד עם ספק LITEPOWER 500W של אותה החברה. רציתי לקבל חוות דעת על שניהם, בעיקר על המארז. מן הסתם מה שאני מחפש זה מארז כמה שיותר שקט, ואשמח לשמוע אם יש המלצות למשהו יותר טוב בסביבת המחיר (שהוא גמיש, למעלה ולמטה). עד להמלצה זו התלבטתי בעיקר בין ה-Solo (או יותר נכון ה-Sonata 550 החדש) לבין עוד כמה שקלים על ה-P180 (בתקווה שימשיך איתי למחשב הבא) שעולה כ-100 שקל יותר מהאלמנט S. מוזר לי שמארז עם כ"כ הרבה פתחים שקט, על אף המאווררים הגדולים שלו. בעיקר מוזר לי שהוא שוקל רק כ-8.5 קילו, כאשר ה-Antec Solo שוקל בערך 12, ו-P180 יותר מ-14. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מקצוענים ! לאחר מספר התיעצויות בפורום מפרטים הגעתי למחשב הבא : (כל המוצרים והמחירים לקוחים מאתר : www.logicpc.co.il). 391 - מארז - Coolermaster CAC-T05-UW Centurion 5 P/S Not Included Case 200 - צורב - LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 191 - קירור למעבד - Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot 1230 - מעבד - Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 375 - דיסק קשיח 1 - Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1220 - דיסק קשיח 2+4 - Western Digital 320GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 943 - דיסק קשיח 3 - Western Digital Raptor 74GB 1…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז שקט, אבל לא אוהב את הדלת הקדמית שיש בכל המארזים השקטים של היום. מכיוון שצריך לפתוח את הדלת בכל פעם שרוצים להכניס דיסק לכונן או לחבר USB מקדימה. האם מישהו מכיר מארז כזה ( עדיף שיהיה מפח עבה = מארז כבד )
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אני סוחט את התקציב עוד קצת מה אני יכול לקבל שיותר טוב מ Apollo ?
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לקחתי את המחשב לחנות וכנראה צריך להחליף ספק. רצו לשים ספק ג'נרי ב130 ש"ח אבל כמובן נרתעתי ומה שהם עובדים איתו זה XP480 400W של TT, מחיר - 250 ש"ח. נראה טוב, 2 מאווררים, כבל לוח אם מוסלב מראש. מה דעתכם עליו? אגב קחו בחשבון שההרכבה חינם בחנות, ככה שזה יתרון גדול מאוד. לקחו לי את המחשב לבדיקה גם בחינם. (לראות מה נשרף)
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז מחשב של SHARKOON T5. ויש בו נורת לד כחולה שמאירה לי את כל החדר בצבע כחול בלילה. האם יש אפשרות לכבות אותה בלי לפתוח את המארז?(האחריות פגה ברגע שעושים זאת)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד כה שמעתי על האפולו והטוניק שלא זמינים לקנייה בארץ ויהיו רק עוד כמה חודשים. יש לי 2 שאלות: 1. לא כל חנות מזמינה ברגע שאין לה במלאי? למה הם מחכים? וגם אם לא הם אז למה החברות שכן מזמינות לא מזמינות מיד? 2. האם יש עוד מוצרים שאינם זמינים בארץ? השאלות שלי צצות מכיוון שאני תכננתי לקנות השבוע מחשב גם עם הטוניק וגם עם האפולו :'(. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
את המחשב קניתי ב IVORY (כן , קניתי שם למרות התגובות) בגדול זה I5 וכרטיס מסך HD5850. המארז הוא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4265. הבנתי שהמארז הזה קטן מדיי , ויש לי הזדמנות להחליף אותו עד מחר (אחרת אייבורי יתחילו להרכיב את המחשב) יש מארז אחר (באייבורי) שעדיף עליו? אין מגבלה של תקציב , אבל עדיף לא להגזים (משהו באזור ה200-500 ש"ח). תודה שכחתי להוסיף: רק הקדימה והאחורה של המחשב יהיו חשופים לאוויר! המחשב נמצא בתוך השולחן (שני קירות מצדדיו , קיר מתחת וקיר מעל)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם נקיון של ספק כח ויכול להגיד לי מה מותר ומה אסור? - האם מותר לנקות עם מברשת? האחריות עליו כבר נגמרה, אז אין לי בעיה לפתוח אותו.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ללא קשר לתקציב, איזה מהמארזים עדיף: TT Armor-Jr או GB Poseidon ?? המפרט כולל E6750, זיכרון 2 גי'גה, 2 הארד-דיסקים, DS3 ו-8600GT.
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם יש מצב שהספק או משהו בתוכו נדפק וזה עכשיו נותן זרם חלש או אחת המסילות או חוטים במסילות כמו ה 4 פינים או 20 פינים לא נותן חשמל ? כי באמצע משחק המחשב נכבה ועכשיו לא נות סגנלים למסך למרות שהמאווררים מסתובבים ( אבל מרגיש בחפות מהירות ) ניסתי כרטיס אחר אותה בעיה ,את הספק שלי שמתי על מחשב אחר זה סובב את המאווררים והכל אבל גם לא נכנס לוינדוס אפילו לא קיבלתי דבר על המסך למרות שהמחשב והכרטיס עובדים( זה על הספק שלי ) מה דעתכם? אגב הכרטיס שלי באמצע משחקים זה זולל משהו מו 250-300 וואט
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש מארז מרווח עד 700 ש"ח הדרישות שלי הן קירור ומרווח פנימי בתור חשיבות ראשונה, שקט טיפלה מתחת לזה. חשבתי על 932 של קולר מאסטר, מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ספק הכוח: http://tms.co.il/product/4577 מעבד אינטל 8400 כרטיס מסך HD4850 2 ג'יגה זכרון ללא שום מטרת אוברקלוק... יחזיק בלי בעיות ? יהיה מספיק כוח לניצול 100 אחוז של המפרט ?
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-