ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום, במגרת קניית מחשב שאני מתכוון לעשות בקרוב, אני מתלבט בין מספר מארזים (טווח מחירים 300-400 ש"ח): Antec - 300 Sharkoon - Rebel9 Pro Cooler Master - Gladiator 600 Cooler Master - CM690 Thermaltaje - Element Thermaltake - M9 NZXT - Guardian921 Zalman - Z7/Z7 Plus מה שחשוב לי שזה המארז יהיה איכותי, מאוורר טוב, שקט. רצוי שהספק יהיה בתחתית, ושהפנלים לא יוברגו עם מברג. היופי פחות חשוב. מה אתם אומרים? אם יש דגם אחר מומלץ, אשמח לשמוע! תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי כמו בכותרת, אני רוצה לחבר מגן ברקים איכותי למחשב. כרגע המחשב, המסך המדפסת והראוטר מוזנים דרך אל פסק ADVICE MBR 1050. לא מבין ולא מכיר את ההבדלים. אפשר לקבל המלצה למשהו איכותי? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי את המוצר הבא: Gigabyte MIB T5140 ITX http://skypc.co.il/pl_product~407300~6~0.htm המוצר לא תקין - מפורסם מותאם ללוחות ITX - בפועל לאחר מספר ניסינות של אותו דגם - בחנות סקייפיסי התייאשו ואמרו לי שהמארז הזה לא מותאם ללוחות אם ITX הספק כוח המובנה כחלק מיחידת החשמל חלש מדיי בתכנון של המוצר ולכן המוצר לא שמיש (לא ניתן להחליף יחידה כזו היא מובנית).
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך מארז למערכת I5,GTX 470 רציתי HEC 66RC אבל אין להם על איזה מארז אחר הייתם ממליצים לי ללכת שיהיה מאוורר ולא רועש ברמה של HEC 66RC עד 250 שקלים בחרתי את הספק הזה אם לדעתכם יש חלופה זולה יותר ואכותית אשמח לשמוע ספק כח Seasonic 520Watt S12II-520 Bronze ₪348
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לספק שיחזיק מערכת של AMD אין לי את כל המפרט אז אני אנסה לפרט כמה שיותר. הספק שיש במחשב (ונשרף) 600W דגם PSH600R-D חברה כנראה MONO MOD לוח ASUS M2N-E מעבד של AMD לא יודע איזה מעבד זה 3 ג'יגה זכרון דיסק קשיח 320 כרטיס מסך Sapphire Radeon X1950GT 2 צורבים DVD מארז - אין לי מושג איזה אבל יש מאוורר של 12 מאוורר גדול ובולט בפאנל הקדמי ואחד ענק על הדלת יש על המארז כפתורים לקבוע את מהירות העבודה של המאווררים אני מקווה שהנתונים שהבאתי פה הם מספקים אז איזה ספק מומלץ למערכת כזאת?
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
השאלה בגוף הכותרת... אורך הכרטיס 21 ס"מ + 2-3 עבור הכבלים שצריך לחבר אליו.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מארז שיסנן הרבה אבק יחסית ויאוור את המערכת בצורה הכי טובה שאפשר הכנסת אוויר נקייה זריזה ושקטה כמה שיותר אירפלאוו
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני די זקוק לאל פסק בשל הפסקות חשמל וחישבתי VA לפי ספק הכוח 620W. 620 * 1.25 * 1.1 = 852.5W (הוא 80+ וגם ACTIVE) אני צריך לחבר אליו גם ראוטר, מסך או שניים,מערכת רמקולים (אם מומלץ - הבנתי שזה יכול להעביר רעשים?). המחשב עצמו עם ספק כוח חזק שקניתי מראש אך המחשב עצמו לדעתי כלל לא מגיע לרוב ההספק. יש לו 3 דיסקים קשיחים, מעבד i3, ללא כרטיס מסך כרגע (לוח H55) אך בקרוב יהיה לו כרטיס מסך ועדיין אני לא חושב שהוא יגיע להספק המלא שלו או ל80%... אשמח לדעת אם אני טועה בעניין. ואם אני צודק, האם עדיין לחשב זאת לפי 620W של הספק? כי אם כך, נראה שאני צריך אל פסק 1000VA שעולים היום לא מעט כסף :-X תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני לא הכי מבין בחשמל אבל ממה שהבנתי כרטיסי מסך אפילו מהחזקים היום לרוב לא לוקחים יותר מ25 אמפר. ובכל מקרה ספק 300 וואט לא יחזיק אותם. אז לאיזה מקרים ספק 300 וואט שמתהדר ב33 אמפר במסילת 12 מועיל? וד"א למישהו יש מאמר טוב על מסילות וכאלה?...אני רואה טבלאות על ספקים ובאלי להבין מה אני קורא
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אל פסק בשביל למנוע מהמחשב להכבות באופן לא סדיר ולסגור תוכנות פועלות, מסמכים וכדומה, להגן על החומרה (פעם אחרונה הכונן הקשיח שלי נשרף). המערכת שלי בצד (ספק כוח של 520W, GTX470OC,Q6600) תודה
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אוקיי, המארז NZXT שלי התקלקל בערך יומיים לאחר שקניתי אותו ועכשיו אני מחפש מארז חדש, בתקציב עד 800 ש"ח, עם הקריטריונים הבאים : - שקט - מקרר טוב (עדיפות לכך!) - מונע חדירת אבק בתור לקוח ממורמר של NZXT שעשו עבודה מאוד גרועה על המארז שקניתי מהם (הכפתורים שלו פשוט הפסיקו לעבוד מאוד מאוד מהר ועכשיו אני צריך לפתוח אותו כל פעם שאני רוצה להדליקו או לעשות ריסט), אני מבקש שלא תציעו לי מארזים של החברה הזאת. בנוסף, המחשב שלי הפסיק לעבוד מאז יום ראשון האחרון וביום ראשון הקרוב אני נוסע לskypc לתקנו, מכיוון שאני חושד שמדובר בספק שרוף הייתי רוצה לדעת איזה ספק טוב יוכל להחזיק את המערכת שלי מראש, כדי שאוכל במידת הצורך לקנות אותו במקום בלי שאיזה נציג מכירות שלהם ינסה למכור לי זבל. המערכת שלי…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. אני קונה מחשב מבוסס Athlon II x4 Quad Core 64 לוח משולב של גיגבייט -880GM (לוח משולב עם הכל עליו עם כ מסך 4250 און בורד) ושתי גיגה זכרון 1333, ו500 גיגה הרדיסק. המחשב ישמש לשימושי אנטרנט בסיסים, מוזיקה, מקסימום סרטים באיץ די. האם המארז והספק הזה יתאים לכל העסק? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402_2247&products_id=22885 לא יהיו עוד כרטיסים מאיצים והתקנים נוספים על המחשב, כך שלא דרושה לי מקום לעוד סלוטים ודברים שכאלו. אני גם לא משתמש במחשב בצורה אנטנסטבית. האם המארז מתאים ללוח? האם הספק יריץ את המערכת סבבה? (אומנם 300 אבל לא גנרי) והאם המערכת תוכל לשבת במארז כמו שצריך? נא לא לשכוח, אין לי שום יומרות למודינג אוברקלוקינג או משהו בסגנון, לא צר…
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. קניתי את המארז NZXT GUARDIAN 921 Crafted שבא עם 3 חיישנים של טמפרטורה וצג בחלק החיצוני של המארז שמראה את הטמפרטורה שמתקבלת מהחיישנים האלה ... אז השאלה שלי בעצם, האם אפשר לשים חיישן בין המעבד לגוף קירור ? ז'תומרת שהחיישן יהיה מעל המשחה הטרמית והגוף קירור יסגור עליו .. זה אמור להיות ככה או שאני טועה ? הנה תמונה (לחצו על התמונה להגדלה) של החיישנים (שימו לב לחיישן שמודבק מעל המאוורר - יש לי 3 כאלה):
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. היום קיבלתי מחשב חדש ויחד איתו מארז CM690 II, על המארז יש בחלק העליון כפתור שמאשר לך לכבות את הלדים של המאווררים. הבעיה היא שהוא מכבה רק לד של מאורר אחד, אז מה עשינו בזה? יש אפשרות לעשות שהוא יכבה את הלדים של כל המאווררים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למארז+ספק למערכת חדשה: I5 760 HD 6870 4GB DDR3 חשבתי על: CM690 II advanced+SEASONIC M12II620 אני לא סגור על OC , מה דעתכם? אשמח לקבל דעות.עצות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי התמונה של הספק: http://www.up2me.co.il/images/59328544.jpg אני רוצה לדעת אם מישו נגיד שואל אותי איזה ספק אז מה להגיד כאילו כמה וואט איזה חברה והכל.. והספק הזה יחזיק לי את הכרטיס מסך GT9500 1 ג'יגה או Palit HD4870 Sonic Dual SE 512MB תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני באשדוד והמקום היחידי שאני יכול לרכוש ממנו ספק כח הוא ליד התחנה המרכזית סיטי, יש שם את איבורי וזה ניראה ליהחנות היחידה פה באזור עכשיו הוא מציע לי ספק של חברת בת של Antec, יש דבר כזה חברת בת של Antec ? לא מצאתי על זה כלום באינטרנט, אני גם אל מבין בזה בכלל. אני רק צריך את האוקי שלכם ואני קונה. אני גם לא זוכר את השם של החברת בת, רק אמר לי שיש חברת בת ל- Antec ספק של 450W ב200 שקל לרכוש/ לא לרכוש? זה היחידי שיש להם במחיר הזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש ספק כח חדש שיחליף HEC 550 W שלא מחזיק מחשב שלי ב-OC מפרט : מעבד 8500 E 4 GB זכרון כ.מסך 260GTX EVGA 216 6 קשיחים לוח אסוס P5D החלטתי כבר לקחת את : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=113 אבל רציתי לדעת האם הספק OCZ OCZ700MXSP ModXStream Pro 700W ברמה דומה http://www.loger.co.il/sg_product~OCZ700MXSP~18~0.htm כי יש לי זיכוי 170 ש"ח במור לוי ויוצא לי לקחת אותו בתוספת של 259 ש"ח בלבד
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג מבוסס כנראה על I5 +GTX 470 ראיתי את המארז הזה RSM שמאד מצא חן בעיני הבנתי שזה מארז יחסית שקט רציתי לדעת איך הוא מבחינת אוורור ואיך הוא יחסית למארזים אחרים כמו CM 790\590 ו LC שהם פחות או יותר באותו טווח מחירים לא יצא לי עדיין לראות את המארזים בתצוגה מארזים מצועצעים פחות מדברים אלי אז מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
לפני שיצאתי מהבית, כיבתי את המחשב מהחשמל מהשקע. חיברתי בחזרה, לא היה שום קול שום כלום, היה רק ריח שרוף חלש פתחתי את המארז אני מריח ריח חזק מהספק, פירקתי מהר את הספקפתחתי אותו אני רואה החוטים [שחור אדום] של המאורר דבוקים לאיזה גוף קירור משהו וריח של שרוף חזק. קיצר זרקתי את הספק כח, שמרתי את השם EZCOOL ATX 400 JSP עכשיו אין לי מושג איזה לקנות כי אין לי מושג אם יש את שלי בידיוק בחנות והאם זה משנה אם אני יקנה יותר מ 400W.? היה לי 400 בנוסף, איך אני זוכר לאן לחבר כל דבר? מהר ניתקתי הכל נבהלתי. יש אולי מדריך בנט או יוטיוב? אני ינסע מחר לאיבורי אם למישהו יש המלצה למשהו ספציפי משם אני אשמח לדגם מדויק ומחיר אם ידוע. אני יכול גם ללכת לחנות QCP משהו כזה החנות השניה המוכרת באשדוד. אנ…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הפכתי את המחשב הישן ל HTPC אבל המארז הנוכחי לא משתלב ממש בסלון המחשב הישן : -לוח ATX לא זוכר כרגע איזה חברה/דגם, אני אבדוק אם זה חשוב. -מעבד e4500. -כרטיס מסך Sparkle NinJA GeForce GT220 -קירור מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 אני רוצה להעביר את המחשב הזה למארז HTPC. אשמח להמלצה ממכם המומחים עריכה: עדיפות לקנייה באיזור הוד השרון/כפר סבא.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. קניתי בקיץ מחשב חדש בהשקעה של 6K , וכשהתחילו הפסקות החשמל הפסקתי להדליק אותו מפחד שמשהו יפגע :-\... ספק הכוח שלי: SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem) אני מפעיל את המחשב עם שני מסכים , אבל הם מסכים ישנים ענקיים שאני לא יודע גם כמה זמן אני ישאר איתם. אני מוכן שההגנה תהיה מספיקה רק למסך אחד ואני פשוט אכבה את המחשב כשיש בעיה. במחשב הראשון שלי יש הגנה עם המוצר הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4813&CatCode=358 האם המוצר מספיק, יש צורך לקנות דווקא אותו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5129&CatCode=358 ? או אם יש לכם הצעות אחרות... תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא כ"כ מבין בזה.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-