ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, השאלה שלי היא איזה ספק מבין CROSAIR ו ENERMAX בתקציב של בין 450 ל500 ש"ח גג יתפקד היטב במפרט הבא: CORE 2 QUAD 9550 NVIDIA GEFORCE GTX 260 CROSAIR TWIN DHX 2048GBX2 אלה התקני החומרה "הכבדים" במחשב זה. בתודה מראש, דודי.
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לפורום המכובד! (זה מצחיק כי זה *פורום*) ספק הכוח שלי חורק. למעשה, אני לא יודע בוודאות שזה ספק הכוח, אבל ניסיתי לנתק כל דבר מכני אחר במחשב - דיסקים קשיחים, מאווררים, DVD - וזו ממש האפשרות האחרונה שנותרה לי. הרעש גם נשמע מכיוונו. המצב הזה ככה כבר כמה חודשים. הוא לא כל הזמן חורק, רק לפעמים. אני לא חושב שיש איזשהו סיכון שיתחמם או משהו כזה, המחשב שלי פועל בלי שום בעיות גם לתקופות ארוכות (עכשיו בסוכות הוא היה דלוק איזה שבועיים ברצף), אבל זה מעצבן. עכשיו, השאלה היא, האם יש סיכוי לתקן אותו - למשל, לנקות אותו עם לחץ אויר (אם אני אצליח למצוא מקום על לחץ אויר שאפשר להשתמש בו ככה), יכול לפתור את הבעיה? ואם לא, השאלה היא... איזה ספק כוח כדאי לי לקנות? אני לא מוצא את אותו דגם בדיו…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן להחליף כרטיס מסך ל-X1950 PRO רציתי לשאול אם HEC 400 TRT יחזיק לי את המערכת(מעבד פרסוקט) עם אובקלוק נחמד או שממש כדאי לחרוג ולקחת את ה-FSP GLN?? תודה לעוזרים. (לפי חישוב שעשיתי כל המערכת באוברקלוק אמורה לקחת 303W).
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
השאלה מופיעה בכותרת.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך אלפסק למחשב שלי שיעמוד בדרישות הבאות : 1. שיחזיק את המפרט שלי ל10 דקות 2. יגן מפני עליות/נפילות/נחשולי מתח 3. שיהיו יציאות למדפסת והמודם. 4. מחיר סביר בבקשה תגובות ממי שיש לו אלפסק בבית (ולא שמע עליו מאיזה דוד עלום), תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שאלה בקשר לספק כוח. ברצוני לקנות ספק כוח של OCZ שהמודל שלו הוא: OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU הינה הוא פה עם מידע : http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_gamexstream_power_supply-nvidia_sli_ready_ תגידו זה ספק כוח שיוכל להריץ 8800GT אחד כזה + מערכת קירור מים + כפול ליבה E6600? ועם שני כרטיסים של 8800 GT+ כפול ליבה E6600 הוא גם יריץ אותו? עוד דבר התקציב הוא עד 600 שקל עוד דבר הייתי רוצה שתגידו לי חוות דעת על המארז הנ"ל: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3537 והאם הוא יוכל לאחסן בתוכו מערכת קירור מים של SWIFTECH..? תודה חבר'ה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני המארזים איזה מארז עדיף בהיבט שקט וקירור עבור המפרט הבא: כמו כן האם הספק המוצע יתאים בהיבט שקט? מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 64 לוח אם: Gigabyte GA-MA74GM-S2H ספק כוח: FSP Real 400W 60THA Noise Killer זיכרון: A-Data 2GB DDR2-800 CL5 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי ב- I7-3930K, ואני מחפש לו חלקים משלימים. מה שאני הולך לשים בתוך המארז יהיה: - כרטיס גרפי יחיד, מסתמן radeon 6870 - לוח אם ATX, עוד לא סגור איזה, אבל אני חושק ב- Asus Sabertooth X79 או ב-Asus P9X79 Deluxe, לא סגור אבל זה הכיוון. - כונן SSD יחיד ועוד שלושה HDD (בתור התחלה, זה עשוי לגדול לחמישה בהמשך). - אני מעוניין לתקוע שם גם קירור למעבד: Zalman CNPS11X Extreme, אני עוד לא בטוח שהוא ממש מתאים למערכת. אני מקווה לאחד או שניים - חיבורי USB3 מקדימה ואולי גם איזה esata, אבל לא קריטי, מקסימום ניקנה פאנל בהמשך. שקט לא ממש קריטי משום שאני מתכוון לכבות אותו בלילה, אבל לא יזיק שיהיה שקט. אוברקלוקינג ככל הנראה יתבצע אבל לא יותר מבינוני, אני לא מתכוון לבדוק את הגבו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/antec-skeleton.html אני ברצינות שוקל להחליף אליו מה-Lian-Li PC-P60b שלי, הוא כל כך חמוד. סתם, אין על Lian-Li, אבל בכל זאת, מדהים.
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אוקי אז השאלה שלי היא האם ספק של 450W וספק של 650W צורכים את אותה כמות חשמל מהקיר, אני יסביר . נגיד שהמחשב שלי צורך 430W האם שניהם יצרכו מהקיר 430W או שכול אחד צורך את הכמות המלאה שלו (450W ,650W) והחשמל העודף סתם מיתבזבז (20W ,220W ) . תודה מראש .
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקניית מחשב חדש תיכננתי ללכת על מארז cooler master cm690III. אך זה ישן ולא נמכר כבר לפחות איפה שאני קונה באייבורי או ksp. כעת אני בבעיה עם המארז היות ורוב המארזים לא נראים לי כלל מבחינת המראה שלהם הרובוטי והעתידני. אני מחפשת אחד שנראה עדין ויפה כמו סוג המארז שציינתי של coolermaster 690 ועדיף גם שיהיה עשוי מפאנל של מין חורים כמוהו ולא אטום לגמרי במראה ובחומר שלו. כמובן שגם חשוב מאוד שיהיה מארז טוב מבחינת שקט, סוגי וכמות מאווררים, חיבורים וכמות וגודל איחסון הכוננים. אך יחד עם זאת מראה החיצוני שלהם גם כן וזה דבר שקשה למצוא היום במארזים של היום. האופצייה היחידה שנראית לי ומצאתי זה Thermaltake core v71. הוא מארז קצת יקר לי אבל אין לי ברירה אחרת…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. אני בדיוק לפניי קניה של המחשב החדש שלי יש לי מפרט מוכן אבל אני תקוע בספק ובמארז .. בתקציב שלי נשאר רק 600 שח אני מקווה שיספיק אם יש חריגה של 50 שח זה בסדר אבל עדיף כמה שפחות... המפרט שלי הוא: INTEL CORE 2 QUAD-Q-6600 DP35DPM DRAGONTAIL INTEL P-35 1333MHZ 2048MB DDRII-1066MHZ FX 8600GT-512MB/DVI/HDTV 320GB SATA II 16M LG DVDRW X18 SATA תודה על כל עזרה.
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב עם ספק כוח hec 300ar-tf, 300W for Intel Pentium4 ויש לי בעיות עם הכרטיס מסך במשחקים. בפורום של nvidia המליצו על החלפת ספק הכוח. אשמח אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי בהמלצה לספק חדש במחיר נורמאלי ואם מישהו מכיר מקום טוב לקנות באיזור המרכז. תודה רבה! המפרט: - 4 processors running - Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz - 2.40 GHz Performance Rated at 4.68 GHz - System RAM: 2 GB - Board: Intel DP35DP - Windows Vista Home Premium Service Pack 1 - NVIDIA GeForce 8600 GT - Video RAM: 512 MB - SigmaTel Audio1 - DVD: RRW GWA-4161B - DirectX Version: DirectX 10 - Power Supply: hec 300ar-tf, 300W for Intel Pentium4
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
דבר ראאשון אני צריך חוות דעת על הספק והמארז הבאים: ספק - THERMALTEK TR2 RX 550W - הבנתי שזו סדרה לא כ"כ מוצלחת של ספקים אבל רק ממקור אחד. הייתי רוצה לוודא את זה ולקבל המלצה על ספק איכותי יותר בתקציב שלו (הוא אמור להחזיק את ה- Q9550 - GTX 260 והארדיסק אחד) מארז - THERMALTEK SOPRANO RS 101 VG7000BWS+WINDOW - בהתחלה חשבתי ללכת על ה- CM690 אבל הבנתי שהמארז הזה גם אופציה הייתי שמח לשמוע עליו. איך הוא מבחינת אבק, קירור .. מרווח יותר לעומת ה- CM690 ? הייתי שמח לאיזו שהיא השוואה קטנה מבחינת אבק מרווח קירור וכל שאר הפרטים החשובים תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה לספק טוב ? רצוי מהמבחר של ENERMAX או HEC
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יחזיק קרוס של 4850 + OC למעבד או שזה גבולי? תודה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, מסתבר שתלאביב לאחרונה דומה יותר לאפריקה וכבר שבועיים שיש פה הפסקות חשמל (והקיץ עוד לא ממש פה). אני מחפש אלפסק שישאיר במצב עבודה את המחשב, המסך והראוטר שלי בזמן הפסקת חשמל לכ-30 דקות. המסך הוא 27' LCD, המחשב מבוסס I7 2600 עם ספק 500W וללא כרטיס מסך. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למחשב בחדש אני מחפש מארז זול. אני מעדיף להשקיע את הכסף בחומרה. המארז שחשבתי עליו הוא http://www.skypc.co.il/pl_product~6A21B-NPS~6~0.htm מה אתם אומרים עליו? הוא מספיק גדול כדי שכרטיס מסך חדש יכנס אליו, עם כל שאר הדברים? התקציב המקסימלי שאני מוכן להשקיע למארז הוא עד 300 שקל. חשבתי גם עליו http://www.skypc.co.il/pl_product~6AR6-NPS-25~6~0.htm ועל זה http://www.skypc.co.il/pl_product~RAIDO2~6~0.htm ומה ההבדלים בין midi tower, full tower וכו..?
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אז ככה... מעבד Q9400 לוח EVGA nForce 780i SLI FTW זוג כרטיסים EVGA GTX260 מארז THERMALTAKE V4 אני יקנה בשבוע הקרוב. התקציב הוא עד 500₪ לא יותר... אם מישהו מוכר משהו מתאים יד שנייה אפשר לשלוח מסר. : תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ספק כוח שקט ככל האפשר במחירים של 200-300 שח. בדקתי כאן בפורום וראיתי שמאוד ממליצים על שני סוגים בעיקר, על הFSP ועל HEC. מכיוון שבסקיי פיסי, החנות שבה אני מתכוון לקנות את המחשב יש רק HEC אני אלך כנראה על הדגם הזה (נכון שאפשר להזמין בנפרד מחנות אחרת אבל אני מעדיף כמה שפחות סיבוכים). עכשיו לגבי השאלה שלי, ראיתי שבחנות יש הרבה דגמים של HEC http://skypc.co.il/pl_products~24~0.htm?ShowSenon=1&OrderBy=3 כשאין ממש הרבה הבדל במחיר ביניהם. אם מה שחשוב לי זה בעיקר שהספק יהיה שקט, על מה עדיף ללכת? לגבי המפרט של המחשב, מדובר באינטל קונרו 4400 עם כרטיס מסך nvidia 8600gt ושני גיגה זכרון (אולי יהיו קצת שדרוגים בעתיד הרחוק), בלי כוונה לעשות OC. האם עדיף לל…
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש מארז קטן מידות ככל האפשר, שיכיל לוח אם Micro-ATX, הארדיסק, וכונן אופטי. לפני כשנה קניתי את המארז COMPUCASE 7KJ9 ואני מאוכזב ממנו מבחינת נוחות - פתיחתו של המארז וסגירתו דורשים הפעלת כוח פיזי של יותר מזוג ידיים, וזה פשוט לא מעשי. כך היה כבר מהיום הראשון. בנוסף, מעל חיבור הכוח ללוח האם עובר מוט מתכת משילדת המארז, דבר המקשה על הגישה לאיזור זה. אשמח להמלצות הכוללות מארזים "רזים", או מארזי קוביה. רצוי שהמארז יהיה תקציבי ככל האפשר, עדיפות לאחד בעל תמיכה בספק ATX למניעת התייקרות של העסקה הכוללת. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים UPS מדגם Advice PRV850 בן כמה קצת יותר מ-3 שנים הפסיק לעבוד בדקתי ומצאתי שהמצבר מת. המצבר הוא YUASA NPW45-12 (תמונה מצורפת) פעם ראשונה שאני רואה מצבר שמסומן ב-W/Cell ולא ב-A/Hour חיפוש של הדגם לא העלה תוצאות בארץ. אמזון לא שולחים סוללות\מצברים. יש למישהו מושג אם אפשר למצוא מצבר כזה או תחליפי בארץ ? כדאי בכלל להתעסק בזה (מבחינת מחיר) או שעדיף לרכוש UPS חדש ? תודה מראש למגיבים
-
- 8 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום, בזמן הקרוב אני חושב לקנות מארז,מה שאני רוצה זה מאז אך ורק FULL TOWER לא אחד בתקציב של עד 1500 ש"ח אני רוצה שהמארז יהיה יפה אלגנטי בלי גימיקים מצועצעים המארז שחשבתי עליו הוא זה: http://skypc.co.il/pl_product~RC-1000~6~0.htm [CM COSMOS] אשמח לתגובות
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
התקנתי היום ספק כח של חברת ZALMAN 1000W במארז P182 של חברת ANTEC ובגלל שהספק יושב למטה ובאורך הוא שונא מספקים אחרים אז שברתי את הראש שעה שלמה איך להכניס אותו למארז בסופו של דבר הצלחתי אך מולו למרבה הצער ישב מאורר שהגיע עם המארז והוא הפריע לי לחבר את הכבלים של ה SATA POWER בדיסקים הקשיחים שיושבים בדיוק מול הספק בשביל זה נאלצתי לבטל את המאורר . השאלה היא אם זה יכול ליצור בעיות בדיסקים הקשיחים כי בדרך כלל הכיוון שלו היה לתת אויר לכיוון הספק.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הספק הנ"ל שווה יד שניה ב600 שקל ? או שמא כדאי לקנות משהו מומלץ אחר חדש בסביבות ה500 אבל חלש יותר ?
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-