ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
המערכת תהיה: 6600/6420/Q6600/6750 תלוי בירידת המחירים... מתוכנן OC נחמד. 8800GTS 320MB ושאר ירקות. מארז שיהיה אלגנטי,לא מצועצע,בעל פנל USB ואוזניות וכפתורים בחלקו העליון,והכי חשוב שקט. חשבתי על SONATA 3 או על CHAKRA עם LIBERTY 400 אשמח להצעות נוספות או עזרה בגיוש דעתי בין שניהם. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני ממש רוצה לקנות את אחד המארזים האלה וכל הזמן נותנים פה תגובות שליליות עליהם ולא הבנתי למה ? למה הם לא מומלצים ? מה הבעיה איתם? והאם אפשר לפתור אותה על ידי החלפת מאוררים או משהו כזה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, חשבתי הרבה וגם הסתכלתי הרבה בפורום זה ואני עומד בפני דילמה מעניינת, אולי אתם חברים יקרים בעלי ידע וניסיון יותר משלי תוכלו לפתור את הדילמה? הנה היא: בהנחה שמארז HTPC: - אפשרי ל-2 כונני DVD/CD, אפשרי ללוח אם גודל ATX רגיל, ואפשרי לעמידה או שכיבה, ואפשרי להכניס עד 2 דיסקים קשיחים רגילים. אז.... למה לי לקנות מארז רגיל ? זאת אומרת, מה היתרונות ומה נותן לי מארז רגיל, שמארז HTPC לא ייתן לי ? אנא עזרו לי לפתור דילמה זאת, בתודה וברחשי כבוד לאנשים שנמצאים כאן
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ספק כוח שקט ככל האפשר במחירים של 200-300 שח. בדקתי כאן בפורום וראיתי שמאוד ממליצים על שני סוגים בעיקר, על הFSP ועל HEC. מכיוון שבסקיי פיסי, החנות שבה אני מתכוון לקנות את המחשב יש רק HEC אני אלך כנראה על הדגם הזה (נכון שאפשר להזמין בנפרד מחנות אחרת אבל אני מעדיף כמה שפחות סיבוכים). עכשיו לגבי השאלה שלי, ראיתי שבחנות יש הרבה דגמים של HEC http://skypc.co.il/pl_products~24~0.htm?ShowSenon=1&OrderBy=3 כשאין ממש הרבה הבדל במחיר ביניהם. אם מה שחשוב לי זה בעיקר שהספק יהיה שקט, על מה עדיף ללכת? לגבי המפרט של המחשב, מדובר באינטל קונרו 4400 עם כרטיס מסך nvidia 8600gt ושני גיגה זכרון (אולי יהיו קצת שדרוגים בעתיד הרחוק), בלי כוונה לעשות OC. האם עדיף לל…
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
ספק ג'נרי של 500W יוכל להחזיק X1950PRO וE4300 בOC של 3GHZ?
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כשהמזגן בחדר שלי מעביר מצב, משנה טמפ' או מהירות עבודה יש שניה שתיים של ירידה במתח שגורמת למחשב שלי להפסיק להשמיע סאונד לאותה שניה שתיים. מייצב מתח יפתור את זה? אם כן, אשמח לשמוע קצת פרטים על מה אני אמור לחפש כי אני ממש אבוד בעניין הזה.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הx1950XT 512 אבל אני חושש שהספק שיש לי כרגע לא יחזיק אותו. הספק נמצא במפרט. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
צריך המלצה לספק טוב ? רצוי מהמבחר של ENERMAX או HEC
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ספק כוח אבל חזק תקציב 610 שקל עם חריגות קטנות בתודה אור מפרט Q6600 p35 s3 2GB HD2900XT 250GB WD מחפש גם חוות דעת על מארז טוב תמליצו לי בבקשה
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מעוניין בחוות דעת על המארז GIGABYTE POSEIDON
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום. אני צריך להתאים אל-פסק למערכת החדשה שלי. למערכת הישנה שלי היה אל-פסק של 600VA והוא החזיק אותה בסדר גמור. במערכת החדשה שלי לדעתי זה יהיה קצת מידי, לכן אני מחפש משהו חדש, שיכבה את המחשב אוטומטית בזמן הפסקת חשמל. המפרט הוא כזה: E6750 DQ6 GSKILL 2GB 8800GTS 640MB 4*HDD 2*DVDRW CORSAIR 520W TT EUREKA Benq 17" LCD (בעתיד סמסונג 22"/דל 20") איזה הספק של האל-פסק אני צריך? האם 750-800VA אמורים להספיק למערכת הזאת? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
חשבתי ללכת על המארז הזה : http://www.raidmax.com/specs/smilodon.html אבל שמעתי מאנשים שונים שהוא די רועש ואין לי מושג מדוע ,האם זה בגלל שהפח שלו דק או שבגלל שהמאווררים שמגיעים איתו לא איכותיים (בעיה שניתן להתגבר עלייה בקלות באמצעות החלפת המאווררים האוריגינליים במאווררים שקטים בתוספת מחיר לא גדולה). אבקש לקבל את התייחסותכם לבעיית הרעש של המארז שאת הלינק אליו הבאתי קודם+ המלצות למארזים אחרים באותו סגנון. הערה : לא מעוניין במארזי אלומיניום ,היות והם גם יקרים יותר וגם רועשים יותר. עדיפות למארזים שנותנים אפשרות לשים את המאווררים הגדולים ביותר (120 מילימטר ) גם מקדימה וגם מאחורה וגם מהצד (כך שיש תעלה בצידו הפנימי שמאפשרת "לזרוק " אוויר קריר מחוץ למארז ישירות על המעבד ).
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אחרי שאני יקנה תמארז הוא ישב אצלי בחדר וזהו.. מידי פעם אני ינקה אותו אבל אין בעיה יש לי גם עגלה..קיצר למישו שלא לוכח תמחשב למקומות ולא מתקין בוא דברים...וגם אם כן..אז רק בחנות...אז זה משנה הפול טאוור?או שפול טאוור יותר קריר?כי אם לא אז למה למישו כמוני ליקנות פול טאוור..עדיף כבר ליקנות משו כמו הantec 900 ולא איזה פול טאוור אלומיניום...זה גם מרעיש..
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני קונה עשיו מחשב ואני קונה את הAPOLLO 100% ..עכשיו השאלה שלי היא.. מומלץ לא מומלץ להוסיף עוד מאוורר של 120 ולמה? ואם כן אז איזה חברה ואיזה סוג?
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני בניתי מפרט ואני לקחתי את המארז RAIDMAX SMILODON ... הוא רועש? ניתן לכוון את רמת החוזק של המאוררים? תתחשבו בזה שגם אני שם את המחשב לידי בשולחן.. בבקשה תגובות מהירות אני אודה לכם.. תודה רבה..!
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כרטיס מסך-HD2900XT מעבד- INTEL QUAD6600 כונן קשיח,צורב,2 גיגה זיכרון. ENERMAX LIBERTY 400 יחזיק את המערכת?יספיק גם לאוברקלוק? תודה
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ללא קשר לתקציב, איזה מהמארזים עדיף: TT Armor-Jr או GB Poseidon ?? המפרט כולל E6750, זיכרון 2 גי'גה, 2 הארד-דיסקים, DS3 ו-8600GT.
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי. אני בדיוק לפניי קניה של המחשב החדש שלי יש לי מפרט מוכן אבל אני תקוע בספק ובמארז .. בתקציב שלי נשאר רק 600 שח אני מקווה שיספיק אם יש חריגה של 50 שח זה בסדר אבל עדיף כמה שפחות... המפרט שלי הוא: INTEL CORE 2 QUAD-Q-6600 DP35DPM DRAGONTAIL INTEL P-35 1333MHZ 2048MB DDRII-1066MHZ FX 8600GT-512MB/DVI/HDTV 320GB SATA II 16M LG DVDRW X18 SATA תודה על כל עזרה.
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אם אני סוחט את התקציב עוד קצת מה אני יכול לקבל שיותר טוב מ Apollo ?
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי liberty400 עכשיו בחוברת של הספק ראיתי שיש כבלים של רק חיבורי sata בלי molex וכבלים ארוכים יותר ויותר סוגים! מישהו יודע אם זה ניתן לרכישה בארץ??
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני מחפש מארז בתקציב גמיש,הייתי רוצה משהו שנותן תמורה הכי טובה ביחס למחיר כי לא בא לי לזרוק סתם עוד 400 שקל יותר על מארז שיתן שיפור מינורי,התקציב הוא עד 850 ש"ח בלי שום חריגה כלפי מעלה והייתי מעדיף ללכת על משהו יותר זול במידה וההבדלים הם מינורים. המטרות הן א.שיהיה שקט מאוד מאוד מאוד!! ב.שיהיה מקורר בצורה הכי טובה שיש!! ג.שיהיה בעל מקום לפחות ל-6 דיסקים קשיחים(כולל הנשלפים) ד.שיהיה מתאים ל-gtx.
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום חברים הבאתי פאנל שמציג את ה-Watt שהמחשב משתמש באותו זמן הפאנל הוא של CM (לי אין ספק של CM) רשום עליו REALPOWER וזהו http://images.tomshardware.com/2006/02/06/5_power_supplies_get_the_full_juice_treatment/coolermaster_power_indicator.jpg מה שיש לי הוא בדיוק כזה בצבע כסוף בלי ה550W יש לו חיבור של ארבע פינים כאלו אני לא יודע לאיפה לחבר את זה... http://img405.imageshack.us/img405/6805/028xf9.jpg http://img405.imageshack.us/img405/88/027md4.jpg התמונות לא משהו הם במצלמה של סלורר, אם למישהו יש בעיה שיגיד אני יצלם במצלמה איכותית תודה
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מהם הקריטריונים לבחירת ספק טוב ? מה חשוב מבחינת נתוני הספק ?
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
תראו קניתי מחשב לפני שנה בזמנו היה מחשב באמת לא רע היום די מעפן תראו את המיפרט P4 3.066GHZ 1024MB RAM 9600XT 256MB AGP8X P5VDC - MX ומארז ג'נרי מסריח ש-KSP רשמת עליו את השם שלה..........השאלה אם אני יכל להוציא את הלוח אם ולהשים במארז חדש....כי יש לי כמעט 1500 ש"ח ואני קונה סוני ב-900 (יד שניה אין מה לעשות....) ומארז עכשיו חשבתי על APOLLO או SMILDON של RAIDMAX אבל אני לא יודע במה לבחור למרות שסמילדון הרבה יותר טוב האפולו יותר יפה.....חח.....בקיצור אחרי הקניה של הסוני נשאר לי בערך 500 ש"ח ואני רוצה לקנות מארז.....השאלה אם אני יכל להוציא אותו מהמארז הקודם
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-