ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע למה המחירים של ספקי כח עלו בעשרות אחוזים לאחרונה? לדוגמה: ספק כח קורסייר RM650 מחיר קפץ ב 25% בחודש האחרון.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי רוצה לדעת אם מישהו שמע ביקורות לרעה/טובה על הספק? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12100
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט המחשב לי הוא... AMD 3800x2 GA-M55S-S3 2GB DDR2 (512x4) 667MHz 160GB WD צורב DVD 4-6 מאווררים ובעוד כשבועיים שלושה 8800GTS...ואני בעצם מכין את המחשב שיחזיק לי את הכרטיס... אז התלבטתי בין ספקים...אז עכשיון הציעו לי את הספק הבא של ENERMAX ENERMAX NOISETAKE EG425P-VE 420W עכשיו אני יודע בוודאות ש400W יחזיק לי את הכרטיס בסדר גמור אני פשוט רוצה לדעת אם הספק הזה טוב?! ובבקשה אם אפשר להגיב תגובות בונות שיעזרו לי להחליט ודחוווףף למה הספק מגיע יום שישי ואני רוצה לדעת אם לבטל או לא... עריכה::: וואייי איזה בעייייה אני צריך עזרה ועכשיו בבקשה!!.. בלינק הבא.. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1118504 רשום שם שה8800GTS זקוק ל26A בזמן שהENERMAX מוציא רק 23A.....האם אני צודק?…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב לעריכת אודיו עם 6 דיסקים קשיחים, לוח אם Gigabyte GA-H67A-UD3H עם i7 2600 וכרטיס מסך Gigabyte GeForce 210. רציתי בבקשה לדעת האם הספק SeaSonic S12 II 430W יספיק למערכת הזו או שיש צורך בספק חזק יותר. במידה וצריך ספק חזק יותר חשבתי לבחור ב- SeaSonic SS-500ET רציתי לדעת האם הוא שקט כמו ה-430, שאיתו יש לי נסיון והוא חרישי דבר שמאוד נחוץ לנו במחשב לעריכת אודיו. בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, כרגע יש לי Enermax Liberty 400W שסוחב נפלא C2D E6600, כ.מסך GTX260, ושני דיסקים קשיחים. יש לי אפשרות לשדרג ספק בעלות מינימלית. כרגע ממש אני לא צריך ספק חדש, אבל רוצה בכל זאת לנצל את ההזדמנות. המחשבה היא על צרכים עתידיים של מחשב חדש עוד שנה או שנתיים. אני מתכנן OC, אבל לא משהו קיצוני. אני מתלבט בין שני הספקים שבכותרת - Seasonic M12-II 620W ו-OCZ ModXtream Pro 600W, שניהם באזור 600W. הדרישה היחידה שלי היא כבלים מודולוריים. שניהם עולים כ-450 ש"ח, אגב. האם צריך ספק 600W למערכת משחקים רצינית (כ.מסך בודד), ואילו מן השניים עדיף? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מפרט למחשב חדש, מכל הדברים אני מרוצה חוץ מהמארז והספק שאני לא מכיר המארז והספק שקיבלתי : redline 01 usb3 + seasonic 450W RT 80 + GOLD * השימוש שלי במארז הולך להיות רב תכליתי (לא משחקים כבדים) ואני לא הולך לבצע OC , חשוב לי שהמחשב בכללותו יהיה שקט מה דעתכם על המארז והספק?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב מFOXPC והזמנתי מחשב עם מארז Raidmax Sagitta ולקחתי כבר את המחשב הביתה ובכלל לא חשבתי שזה לא הSagitta ובסוף הבנתי שקיבלתי מארז אחר - Raidmax (?) Sagittarius .. http://www.59hardware.net/~titou/news_1627.2.jpg (הכי שמאלי) עכשיו השאלה היא האם כדאי לבקש מהם להחליף לי לRaidmax Sagitta שהזמנתי או שחבל לי על הזמן ויכול להיות שגם זה מארז טוב.. אין לי מושג :\ אשמח לקבל תגובות
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ספק ToughPower 600 Thermaltake הוא טוב? בתור ספק ?
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לו מחשב : מעבד: Intel Core 2 Duo 4400 זיכרון: 1 ג'יגה 667 כרטיס מסך 7100 כונן קשיח 250 לוח אם לא זוכר וצורב די וי די אז ככה יש לו ספק 220WATT אני יודע חרא ספק הוא רוצה לשדרג לכרטיס מסך 8800GTS 640MB והוא רוצה להוסיף עוד 1 גיגה זיכרון הוא מוסיף גם 2 מאווררים וקתודות ועוד כול מיני אין מצב שהספק הזה ירזיק לו מערכת כזאת נכון? אפשר המלצות לספקים שכן יפעילו לי מערכת כזאת עד 200 250 שקל? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז וספק שיתאימו למפרט הבא: Core i7 Haswll 4770 Intel SSD 530 240GB Gigabyte Q87M-D2H 8GB RAM WD Green 1TB חשוב שהמארז לא יהיה מצועצע, לא מחפש לדים וכל מיני שטיקים אחרים. לא צריך הרבה BAYS של 5 אינץ' (אחד-שניים מספיקים). אם יש באנל של ספק\מארז זה מעולה, אם לא אז בנפרד. אני יודע שכל ספק כיום אמור להריץ את המערכת הזאת, פשוט לא מבין באיזה ספקים עדיפים על אחרים. לא רוצה לקנות משהו גנרי או באיכות גרועה. חשבתי על http://ksp.co.il/?uin=20369 מה אתם אומרים עליו? אם אין באנדל טוב, איזה ספק לקחת איתו?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב! אני מחפש מארז ללא ספק בתקציב של עד 500 ש"ח חשוב לי שיהיה קר ויפה אם אפשר תודה רבה!, Shnig0
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי שאלה תראו במפרט של המחשב שלי את הספק כוח הוא ביחד עם המארז ויש לי שאלה: האם הספק הזה הוא טוב כדי להחזיק מחשב כמו שבמפרט?
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
[h=1]SeaSonic SSP-650RT 650W Gold[/h]האם אני יוכל להריץ עליו מערכת עם כרטיס מסך GIGABYTE R9 270X 4GB DDR5? http://ksp.co.il/?uin=18381
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט בין שני המארזים בכותרת, האם ההבדל של 75 שקלים לטובת הPLUS מצדיק את קנייתו? המון תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מבין שתי הדגמים הבאים של הספקים הבאים עדיף לקחת מבחינת יעילות והפעלה יציבה של מערך SLI, ואיזה מהם הכי טוב? Thermaltake Toughpower 600W Vs. Zalman 600W -שניהם בעלי יעילות דומה האחד 85 % והשני 84% שהוא הזלמן. -לשניהם יש את אותה כמות כוח 600W , 48 A. -לאחד מאוורר 14 סנטימטר ולשני שהוא הזלמן 12 סנטימטר אבל לזלמן יש צינורות אשר מעבירים ביעילות את החום ומפזרים אותו. -שניהם תומכים ב-SLI וב-CROSSFIRE. -בשניהם הכבלים בעלי SLEEVE על מנת לצמצם את הפגיעה בזרימת אויר ולניהול נכון של הכבלים במארז. *לשניהם אין סוף סיקורים אבל משהו בסוף צריך לקבוע מבין השניים אתם לא חושבים ככה? *אז נתחיל ככה כל אחד מהספקים הוא מעולה אבל ה-Thermaltake יותר זול בכ-200 מה-ZALMAN שזה יתרון כמובן…
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
האם הספק מספיק כדי להריץ את הgtx 590 ? לפי nvidia דרישה מינימלית 700 . עם 700 אני יכול להיות רגוע שהמערכת לא תקרוס ? vertex 3 120gb ci7 sb 2600k gtx590 p67-ud3-b3 kingston 4 gb 1600mhz scythe shuriken windows 7 enermax 700w modular 80+ gold ss raven 2
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי את הספק HEC 500TDT, שבגבולות התקציב. לא מצאתי עליו ביקורות ברשת. אני מתארת לעצמי שאין ספק "מצוין" בהספק כזה בתחום המחירים שציינתי. מישהו יכול לומר האם מדובר לפחות בספק טוב ואמין שיעשה את העבודה? האם HEC היא חברה מוכרת? הספק אמור להניע את המפרט הכללי הבא: Intel Q6600 GA-EP43-DS3L 2x2GB DDR2 800MHz כלשהו GeForce 9800GTX+ או HD4870 צורב+HDD מספיק בקושי? יותר מדי? אודה לכם מאד על הצעות אלטרנטיביות, אך בבקשה, לא יותר מ- 320 ש"ח, לכל היותר. שבוע טוב.
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
איזה משהו אמר לי את זה: שלמארז ANTEC 1200 יש מאווררים לא טובים ולא איכותיים בגלל הלדים שלו,לרוב המארזים של חברת ANTEC שיש להם מאווררים עם לדים אז המאווררים שלהם לא טובים ולא איכותיים. ולCM HAF 932 יש מאווררים איכותיים וטובים האם זה נכון? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
P 3GHZ @ 3.6 478 2GB RAM(512 kingson x 4 ) Seagate 40GB 160GB WD 80GB WD 320 Seagate 500gb MAXTOR 500gb wd סה''כ שישה הארדיסקים - ארבעה פנימיים, ושתיים חיצוניים. (ה320 של stage הוא סאטה, השאר IDE, ושתי ה500 הם החיצוניים).. כרטיס מסך GT7600. לוח אם ASUS P4P800 מסך LCD 19" של סמסונג דגם SYNCMASTER 940BW..(הרחב) מארז טרנספורמר עם חמישה - שישה מאווררים בערך. (כולל הביגטייפון על המעבד) ספק כוח של אנרמאקס דגם 425 אני חושב 400 וואט. עוד משהו לדעת ? * צריך מינימום שהאל פסק יספיק לרבע שעה שלמה שהמחשב יהיה דלוק ללא קריסות. (כמובן עם המסך, וכל הדברים כאילו לא הייתה הפסקת חשמל), תודה
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
המחשב שלי בן שלוש בערך ועם מארז ג'נרי.. ובגלל זה בקיץ הכרטיס מסך לא מפסיק להתחמם יותר מדי ולעשות בעיות. (דבר שנפתר אם אני שם מאוורר ביתי לכיוון המחשב כשהוא פתוח).. לכן אני צריך מארז שלא חשוב אם ירעיש העיקר שיקרר דיו.. זה המפרט: e6300 ga-945p-s3 2 ג'יגה 667 של spectek. his x1950 pro wd 2500ks התקציב הוא 200-250 ואם יש איזה חריג קטנה שתצדיק את התוספת אז אשמח אם תמליצו. גם כן בשנה הקרובה אני אחליף את המחשב לכן, חשוב שהוא יתאים למחשב הבא..מבחינת מאווררים..האם זה מגיע עם המארז? כי תכלס יש לי מאווררים של thermaltake שהם נחשים טובים. תודה לעוזרים:]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש המלצה לאלפסק שיסחוב מחשב ושני מסכים בתקציב של פלוס מינוס 500 ש"ח. תודה.
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם כדאי לי לקנות את המארז מהבחינות הבאות: 1.קירור 2.נוחות 3.שקט/ רועש וכו' תודה מראש למייעצים
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי P180 וליברטי 500 , עכשיו במארז הזה מתקינים את הספק למטה והליברטי כמו שהוא אמור להיות (מזהים לפי הכיתוב עליו) אמור להיות מורכב כשהמאוורר מופנה כלפי מטה וזה נראה קצת לא בסדר שהאוויר עף לתחתית, מישהו ביצע הרכבה עם חלקים אלו או יודע כיצד זה אמור להיות והאם זה משפיע שהמאוורר מופנה כלפי התחתית שהיא כלכך צמודה אליו? תודה
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרטיס המסך המדובר: PowerColor X1950Pro 256MB Extreme קניתי את הכרטיס בנפרד משארית המחשב. הכרטיס הגיע, המחשב עדיין לא נשלח, ולכן יש לי הזדמנות לשנות: בדרישות שעל הקופסה רשום שיש צורך בספק כוח של לפחות 450W עם 30A ביציאת 12 הוולט. עכשיו, אני הזמנתי את ספק הכוח הנ"ל - כתובת האתר הרשמי: http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=atx_12v&model=tr-tf כלומר: לפי המפרט שם (תקנו אותי אם אני טועה): 12 הוולט נותן 29A. האם הספק הנ"ל אמור להספיק לכרטיס? (במחשב יהיה: E6300, 1GB שלושה הרד דיסקים (1 SATA ו-2 ATA) וצורב DVD אחד, פרט לכרטיס). האם יספיק אם אעשה OC קטן לכרטיס? האם יספיק אם אעשה OC לכל המערכת (המעבד)? אם לא... אני מחפש ספק בטווח של עד …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-