ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
לאיזה oc אני יכול להגיע עם הספק הזה והמעבד ? vertex 3 120gb ci7 sb 2600k gtx570 p67-ud3-b3 kingston 4 gb 1600mhz scythe shuriken windows 7 enermax 700w modular 80+ gold ss raven 2
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על שני המארזים כמו: 1. איך הם באבק ? 2. מה הרמת השקט שלהם ? 3. מי יותר שווה ? 4. יתרונות ? 5. חסרונות ? 6. ומי עדיף יותר ? ועם יש מארזים יותר טוב ומשתלמים בסוכמים האלה.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
מקצת חיפוש בתגובות ב NEWEGG ראיתי תגובות נפלאות עליו במיוחד גם המחיר שלו ו3 שנות אחריות ! ... יש איזה חנות באיזור מרכז (מת"א) שמוכרת אותו במחיר טוב ? או את ה 520 גם טוב ... מערכת מעבד : E8400@3800 כרטיס מסך 4580 לא באובר קלוק ...לא מתכנן בעתיד SLI \ CROSSFIRE רק קניה של כרטיס בודד חזק יותר הספק הזה זו ההמלצה שלכם או שיש משהו אחר במחיר כזה + ביצועים שלא חשבתי עליו במחיר כזה ? KSP ו אייבורי אני לא רואה אותו משום מה תודה !
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש אל פסק שיחובר למס מכשירים. המטרה העיקרית שלו היא להגן על מקרן שברשותי. קודם כל אני מבין שבאל פסק מעבר לכך שהוא למעשה בטריה גדולה, הוא גם מספק הגנה למכשיר שמחובר, האם אני צודק? כי אם זה המקרה אני מבין שזה לא חכם להשתמש בו עבור, נגיד, קונסולת XBOX, בה לממיר חשמל יש הגנות בעצמו? (אמרו לי שזה יכול לגרום בעיות...) כעיקרון אני מחבר לאותו שקע בעזרת מפצל מקרן וXBOX, לעיתים גם הלאפטופ, ולצערי כבר חוויתי בעבר קפיצת מתח בבית שגרמה לפיצוץ הנורה של המקרן ומאז אני די חרד לו. בתחילה קניתי לו מגן ברקים, שדרכו הוא תמיד מחובר, ואני דואג לנתקו מהחשמל כשהוא לא בשימוש....לא מזמן חווינו הפסקות חשמל ואני מעוניין באל-פסק כך שאוכל לסגור את המקרן כמו שצריך, וחשבתי שאם אני כ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. ב- UPS עם מספר יציאות חשמל ("קומקום"), האם ניתן לחבר הכל ליציאה אחת או שצריך לחלק את העומס? 2. מחיפושים בפורום הבנתי שספק A.PFC אינו ממש מחייב אל-פסק עם גל מוצא של "סינוס טהור" כמו שמוצהר, אך הבנתי גם שהאל-פסק ADVICE SL-1000 מומלץ ללא קשר בגלל האיכות.. העניין ש- ADVICE מחליפים את הדגם ל- SV-1000 (קטן יותר, עם צג ויכולות "משופרות"..).. מה אתם אומרים על זה? [נ.ב. אוכל לצרף PDF רשמי של שניהם] כל עזרה תתקבל בשמחה רבה.. תודה.
-
- 16 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן על שידרוג. אני רוצה ספק כח איכותי בכ 600 שקלים 600W +. המחשב אמור להכיל: 2600K עם OC גובה. ASROCK Extreme 4, 8GB DDR3 1600 שני הארדיסקים של RPM7200 ( ובעתיד עוד ו/או מוחלפים). כ.מסך GTX 260 216 גרסת OC, דיוידי ועוד שטויות קטנות.. הספק חייב להיות מודולרי ולפחות 600W. יש לי ENERMAX LIBERTY 400W והוא עושה עבודה מעולה על המחשב הנוכחי שלי ככה שאני מסכים ויודע שזו חברה איכותית ואני גם פתוח לחברות טובות נוספות כמו OCZ, CM, CORSAIR וכו'. אני ממש אודה לכם על הצעות והמלצות לספק המומלץ ביותר בטווח הזה. לגבי מארז: זה באמת הדבר שהכי קשה לי לבחור. כי אין לי ממש טעם, וחוץ מזה יותר חשוב לי סידור פנימי וקירו…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם יש מצב שהספק או משהו בתוכו נדפק וזה עכשיו נותן זרם חלש או אחת המסילות או חוטים במסילות כמו ה 4 פינים או 20 פינים לא נותן חשמל ? כי באמצע משחק המחשב נכבה ועכשיו לא נות סגנלים למסך למרות שהמאווררים מסתובבים ( אבל מרגיש בחפות מהירות ) ניסתי כרטיס אחר אותה בעיה ,את הספק שלי שמתי על מחשב אחר זה סובב את המאווררים והכל אבל גם לא נכנס לוינדוס אפילו לא קיבלתי דבר על המסך למרות שהמחשב והכרטיס עובדים( זה על הספק שלי ) מה דעתכם? אגב הכרטיס שלי באמצע משחקים זה זולל משהו מו 250-300 וואט
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר את ה Lian-Li Silent Force 750W - ספק מודולרי עם 4 מסילות 12V של 18A כ"א מאוורר 13.5" עם נצילות טובה (ברונז+) נמכר ב RSM במחיר דומה ל CORSAIR TX750 המוכר והטוב ! (488 ש"ח) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2431 לפי הנתונים והבקורות שראיתי נראה לי שה LIAN LI עדיף בהרבה לגיימר שמתכנן CF עם שני 6850 ו OC כבד ל 2500K שלו... מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על ספק טוב, שקט ומחברה טובה בין 400-500 ש"ח? הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא HD4670 אבל אני מעוניין לקנות HD6950 ובגלל זה אני רוצה להחליף את הספק כי מה שיש לי עכשיו זה 430W. המעבד לי זה Q9450. אשמח להמלצות טובות.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך הספק הזה איכותי ? זה לא מודולרדי ואני לא צריך.. חרטבונה! דרך אגב הוא 80+ SILVER
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל העניין פשוט די תחום אפור בשבילי ואני מעוניין לקנות מחשב חדש תכלס המחשב יהיה בנוי לגיימינג אבל לא יודע מה יהיה בעתיד. בכל מצב ההתלבטות שלי היא בין הCOOLERMASTER HAF932 או אחד המארזים של ANTEC מסדרת הP לא כולל ה180..רציתי לדעת תכלס מה מבינהם פשוט הכי טוב ללא קשר לצרכים שלי או למחיר שהוא לא רלוונטי בשבילי..ואם יש עוד מארזים בסטייל הזה אני אשמח לדעת...תכלס העיקר שלי זה בעצם מה שנדרש ממארז שקט וקירור והכי חשוב כמה שיותר אטימות לאבק.. ואיתו ביחד אני מעוניין לקנות ספק של SEASONIC עכשיו ראיתי שיש את ה560 וה460 אבל ה460 דווקא יקר יותר..יש סיבה משמעותית לזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
איך הספק כוח?: Nitro 750W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ Bronze (Retail) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10508 הוא טוב? והוא יתאים לכרטיס מסך HD6950? שווה לקנות אותו ב 450 שקל?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, קונה מע' חדשה ולפי המחשבונים אני צריך לפחות 550W. פרטי המע'- # מעבד Intel I5 2500k # קירור למעבד Noctua NH-U12P SE2 Dual- Fan # לוח אם Asus P8P67 PRO B3 # זכרונות G.Skill DDR3 8GB 1600Mhz Ripjaws # דיסק קשיח Crucial 128GB Real SSD C300 Sata3 # כרטיס מסך יש כרגע- Asus 8800Gts 512MB רוצה את היכולת להחליף בעתיד ל- Asus 580/590Gtx # מארז CoolerMaster CM 690 || Advanced # תוספות יהיו עוד 2 כוננים קשיחים רגילים, שניהם Sata , עוד 2 צורבים רגילים, סה"כ יהיו 6 מאוורים, ואני אעשה OC. כרגע לקחתי את הקוגר של הק 700W, אבל לא יודע לא כ"כ בא לי עליו חוץ מזה שהוא לא כ"כ עומד לדרישות של הכ/מ הרצוי שדורש לפחות 42A במסילות של ה 12. יש כ"כ הרבה ספקים שאני לא יודע …
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום. לא יכול שלא להתפעל מהעבודה היפה שנעשתה כאן (תמונה). מעניין אותי מאוד - גם אם ברמת הסקרנות בלבד - כיצד הוא הפך את כבלי הכוח ללבנים? איך מבצעים דבר כזה בכלל? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מארז שקט ומאוורר היטב למערכת הבאה: INTEL CORE I5 2500 ZOTAC GTX 570 CORSAIR 520W עדיפות מהחנויות הבאות: WWW.KSP.CO.IL WWW.PANDAS.CO.IL תודה חברים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המליצו לי חזק על המארז הזה. שאלה ראשונה : זה משנה אם יש חלון במארז או לא? דבר שני המארז עולה 400 שקל והוא נראה פשוט כמו קופסא שחורה לא יפה לעומת זאת ראיתי מארזים ב 250-300 שקל שיש להם עיצוב יפה. זה סתם מציק לי או שמלראה באמת יש השפעה כלשהי?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את ה DEFINE R3 שלהם...יש פה עוד כאלה שרוצים לקנות אותו ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שווה לקנות את המארז הזה? יש לי מחשב דיי חדש עם מארז ממש ממש ישן של THERMALTAKE והחלטתי לשדרג אותו כי בישן נדפקו המאווררים. תקציב עד בערך 500 שקל, אפשר לחרוג עד 100שקל~ מפרט אם צריך: core i3 540 HD6850 Seasonic 650W GIGABYTE GA-H57M-USB3 וקירור דיי שבור של artic cooling אם אני לא טועה(המלצות לקירור חדש יכולות להתקבל גם ,בתקציב של 150שקל בערך) אז בנתיים ראיתי את המארז הזה, המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולעריכת וידאו. אני רוצה שיהיה כמה שיותר שקט, אבל זה לא עד כדי כך קריטי כלומר הוא יכול לעשות רעש בתנאי שזה ברמה סבילה עריכה: שכחתי לציין שאני צריך את זה מKSP
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אני מחפש את ספק כוח שיחזיק את הכרטיס בכותרת, שאר המערכת : INTEL CORE i5 S1155 2300 2.8Ghz 8 GB זיכרון 1 TB של סמסונג ראיתי שהכרטיס צורך לא יותר מסדר גודל של 380W + - במאמץ, השאלה האם סיסוניק 430 W יחזיק אותו ? או שללכת על ספק של 500 W ? חשוב לציין שלא מתוכנן OC במערכת. תודה לכול העונים. עידו
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אמרו לי שהספק כוח הזה http://www.fspgroupusa.com/fsp50060ghn80/p/630.html לא יתאים למארז V3 של THERMALTAKE כי הכבלים שלו קצרים ולכן הוא לא מתאים למארז שבו המיקום של הספק כוח הוא למטה, זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מזמין מחשב עכשיו ומאוד צריך את עזרתכם הדחופה! באותו מחיר (הבדל של שקלים בודדים) הציעו לי את : Corsair TX750 Lian Li EPS Silent Force 750W PSU אני לא מצליח להחליט - וגם הביקורות : http://www.hardwareheaven.com/reviews/686/pg5/lian-li-eps-silent-force-750w-psu-conclusion.html http://www.hardwareheaven.com/reviews/652/pg5/corsair-tx750-psu-conclusion.html אני לא מתכוון לבצע SLI או Crossfire או משהו כזה, אבל אני רוצה משהו יציב לאורך זמן, ואמין. (ושקט) מה עדיף??? בבקשה, זה דחוףףף!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב בKSP, המפרט הנ"ל: Phenom II X4 965 ASUS M4A89GTD PRO/USB3 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition CoolerMaster Elite 370 והספק: Corsair CX 430W Active PFC הם טוענים שהם לא מצליחים להפעיל את המערכת עם הספק הזה. השאלה היא האם הספק חלש מדי למערכת (לאחר שהמחשב יגיע יתווספו שני HDD), ואם כן מה יש מומלץ באותו טווח מחירים (260~) בלי OC וSLI וכו'.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום יש לי ספק enermax 525W PRO82 העם הוא יספיק בישביל GTX570 ? מפרט מחשב: 2600k asus maximus 4 extreme 8gb g.skill 2133Mhz haf x noctua NH-D14 5770X2 crossfire WD 160G SG 250G
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מארז טוב ויפה אני מחפש מארז טוב מאוד שקט מאוד ושה לא התחממם הרבה תבינו אני לא מבין במארזים אז בבקשה תעזרו לי כל הכבוד לאנשי הפורום שעוזרים לנו באמת כפיים
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-