ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום. הנה בקשה מוזרה: עבור אדם שגר באזור מאובק, ודווקא מעוניין שתהיה כמה שפחות תנועה של אוויר אל תוך המארז, איזה מארז מומלץ? כמובן, מכיוון שזרימת האוויר תהיה מוגבלת, אני מניח שצריך קירור-מעבד טוב (טוב יותר מהרגיל, לכל הפחות). אבל האם יש לכך השפעות על רכיבים אחרים גם כן? האם התשובה היחידה לדרישה כזאת היא ערכת קירור מים? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, קניתי ספק ב-KSP Seasonic S12II 620W Bronze באתר החברה רשום 5 שנים אחריות http://www.seasonicusa.com/S12II-Bronze.htm בפועל מה שרשום לי בקבלה זה 36 חודש. בנוסף קיבלתי גם כבל חשמל שבכלל לא מתאים לחשמל בארץ אלא חיבור חשמל אירופאי או משהו כזה. מה עושים במצב כזה? תודה. עריכה: עכשיו אני רואה גם שעל האריזה של הספק רשום 3 שנים אחריות אבל באתר של החברה על אותו הדגם של הספק רשום שזה 5 שנים מה הסיפור?
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היום הייתי בחנות IQPC וקניתי כ"מ ורציתי גם ספק כוח אז מישהו המליץ לי על ANTEC NEO ECO 520W אבל לא היה להם במלאי אז הם לקחתי את HEC WIN+ POWER 500 ורציתי לדעת אם הדבר הזה שווה משהו הם אמרו לי שאם הוא עושה בעיות אני יחזיר אותו ולא תיהיה בעיה בקיצור להחליף ולקנות ספק יותר איכותי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה ספק נראה לך שיספיק לי למפרט הבא: intel core i7 960 3.2GHz gigabyte GA-X58-USB3 לוח אם WD1002FAEX - דיסק קשיח 1 טרה 2x2GB DDR3 1600MHz G.Skill LG Sata DVD X22 Asus GTX550 Ti-Top 1GB GDDR5 כמה וואט ואיזה דגם??
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי חברים, אני בונה מפרט ללוח אם mini-itx, יחד עם מארז שמגיע עם 300W. הספק לפי הנתונים אמור להיות מאוד גבולי על המערכת שאני בונה, אפשר לקרוא את השרשור המלא ולהכנס יותר לפרטים כאן) ואאני מעדיף להשיג ספק חזק יותר. המגבלה היא שהוא צריך להיות SFX. הכי חזק שמצאתי בארץ הוא 350W SFX של 3RSYSTEM והוא גם אמור להיות יחסית גבולי. האם ניתן להשיג 400W+? ד"א אם תוכלו להסתכל על המערכת הסופית שבניתי בשרשור, וכמה הספק היא תצטרך? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב ב RSM וצריך עזרה בבחירת ספק מעבד i5 2500 על Asus p8h67 (לא צפוי שום OC) כרטיס מסך GigaByte Ati Radeon 5870 1GB DDR5 מארז Antec P183 אני צריך ספק איכותי ויציב שמספיק למערכת שלי (כי הכבלי החשמל בבית די ישנים וכנרא המתח שם לא יציב במיוחד) המחשב נועד לשימוש כללי, עבודה וקצת משחקים בלילה המחשב בדרך כלל נשאר פתוח (הורדות מהאינטרנט) קיבלתי המלצה על SeaSonic 12II-620 620Watt 80Plus Bronze תמורת 415 ש"ח מה דעתכם, יש עוד המלצות מהחנות?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מחשב ב RSM, המחשב הוא מחשב משולב למשחקים ולעבודה ומבוסס על i5 2500k ו p8h67 של Asus אני אקנה גם קירור למעבד (משהו בסיסי למדי, בטח בגודל סטנדרטי) בנוסף היה לי גם כרטיס מסך בינוני (עדיין לא בחרתי, אבל כנירא גם משהו בגודלל סטנדרטי, אני לא גימר רציני) אני צריך מארז בגודל המתאים, מעדיף מארז שקט, אחד עם פילטר אבק שניתן להוציא בקלות ע"ם לנקות אותו (יש המון אבק בבית לצערי) התקציב למארז הוא עד 1000 ש"ח (מעדיף עד 800) לא כולל ספק השקט כן חשוב, אבל כמו שרשמתי, המערכת לא מיועדת ל OC ולא רצינית יותר מידי ולכן כנירא לא תרעיש יותר על המידע בנוסף אני צריך גם ספק מתאים על הדרך (לא יודע אם זה מאוד משנה, אבל כבלי החשמל בבית ישנים וכנרא שהמתח לא הכי יציב בהם) תודה
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אלפסק של אדווייס נניח דגם 750 שעולה בערך 450 שח...שאמור להגן מפני קפיצות מתח על מחשב נייד בלי סוללה... הבנתי שחייבים לחבר את האלפסק כל הזמן לחשמל כדי לשמור על הסוללה גיבוי שלו מרגע הקניה, העניין שאני מנתק את המחשב נייד (נייד ללא סוללה או עם סוללה , אם זה משנה משהו) מהאלפסק בלילה. א. כמה חשמל האלפסק צורך כשאין לו צרכן מחובר אליו ? ( המגבלה של האלפסק הזה היא 500 וואט אם איני טועה) האם הוא צורך כל הזמן 500 וואט או בהתאם לצרכן שמחובר אליו ? ומה קורה כשאין צרכן מחובר אליו ? ב. מה יקרה אם אנתק לגמרי את האלפסק לשבוע או יותר מהחשמל , האם הסוללת גיבוי תגמר ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין בספק כוח איכותי ולא גנ'רי ומארז איכותי. מדובר על המחשב הבא: 3GB DDR2 CPU E5200 Dual Core,Intel 2 צורבי DVD כרטיס מסך NVIDIA 9500GT לוח אם G31 של גיגהבייט סוקט 775. יש עדפות לספק מודולרי אם אפשר, וספק עם אחריות שהיא למשך יותר משנה. מארז בצבע שחור בלבד. יש עדיפות לSKYPC אבל לא שולל גם RSM או K.S.P וכו' תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בסיס למידע - מעבד 8500 5 כוננים קשיחים פנימיים +3 חיצוניים שמחוברים רוב הזמן דרך USB. כרטיס מסך HD6970 של ספיר. בעיקרון חשבתי אולי בקרוב להחליף את המעבד ל Q9950X כדי למנוע צוור בקבוק. בחרתי ספק אבל נראה לי יקר מדי? או שעדיף לקחת במידה וארצה לעשות CF לעוד כרטיס 6970 יש להדגיש כי אני צריך ספק שיהיה לו הרבה חוטים לחיבור SATA בגלל שיש לי 5 או 6 כוננים פנימיים. [table][tr][td][/td][td]פירוט הזמנה[/td][/tr][/table] [table][tr][td] [table][tr][td]קטגוריה[/td][td]מוצר[/td][td]מחיר[/td][td]כמות [/td][/tr][tr][td] • ספק כוח[/td][td]SEASONIC M12D 850W SILVER - MODULAR - RETAIL[/td][td]895₪[/td][td]1 [/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, # מחשב עם ספק 750W/80+Gold/A.PFC + מקלדת וקונטרולר מידי (חשמל דרך USB). # שני מוניטורים. # [לפעמים] קונטרולר MIDI (חשמל דרך שנאי). מעוניין ב-AVR "טוב", גם בגלל ציוד הקול, וגם בגלל המימדים (לא מעוניין באל-פסק)! 1. האם כמו ב-UPS צריך לקחת בחשבון את ה- A.PFC ? 2. האם כמו ב-UPS ישנם חלקים שמחליפים (שם זה סוללה)? 3. האם כמו במגן ברקים, אם מקבל "מכה", נשרף וזורקים? או שמחליפים חלק? 4. איזה מאפיינים כדאי שיהיו? השהיה/חיבור למחשב/הפעלה מחדש? 5. האם כדאי להוסיף לו מגן ברקים? כולל השהיה? תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איזה ספק מומלץ לקחת לכ.מסך GV-N570OC-13l http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3685#ov Minimum 600W or greater system power supply with one 6-pin and one 8-pin external power connector באתר רשום שחייב לקחת מינימום 600W , המערכת מורכבת i5 2500 + 1hdd+ 2memory. האם הספק Seasonic M12II-620 מספיק בוודאות ? או שכדאי לקחת ספק יותר חזק CORSAIR 750W CMPSU-750TXEU ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לספק + מארז שקטים עד 500 ש"ח. למפרט הבא: מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ₪560 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE ₪483 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כמות:2 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪105 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - זמין במלאי ₪115 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪1729 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המארז והספק צריכים להתאים לשידרוג בהמשך למחשב משחקים (הוספת כרטיס מסך ואולי שדרוג של המעבד) תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע איזה מארז לקחת מ- KSP תמליצו לי על משהו שאתם מכירים עד 400 ש"ח שהוא לא כבד מבחינת משקל ושיצבור כמה שפחות אבק ועם סירקולציית אויר די סבבה למחשב גיימינג בינוני
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיום אני עם CM690 כבר 3 שנים וחצי ואינני שומע את המחשב עובד. חשוב לי מאוד השקט ומקווה שתוכלו לעזור לי. המחשב הוא לשימוש HTPC ובחרתי במארז מיני כי אין לי מקום למארז שוכב. מה שהמארז יצטרך להכיל : מעבד Intel Core i3-2100 Tray ₪531 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i3-2100ay לוח אם Gigabyte GA-H67MA-D2H-B3 ₪561 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951002B3 כונן קשיח Westren Digital Caviar Green WD20EARS 3.5" 2000GB SATA2 64MB ₪440 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD20EARS זיכרון Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-24 XMS3 ₪276 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G1333C9 כונן Blu-Ray משולב צורב LG GBC20L DVD ₪343 כמ…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. כאשר הכסף לא משחק תפקיד, איזה ספק כוח הוא המומלץ ביותר, כאשר הוא חייב להיות לכל הפחות 1200 וואט? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מארז גדול שהכרטיס מסך שלי יכנס בלי בעיות (6950 HD) כרגע יש לי את המארז הזה : http://www.vadim.co.uk/images/ps01-3-4view.jpg הכרטיס מסך נכנס אבל בקושי , חשוב גם שהמארז יהיה שקט כי המארז הזה די רועש , כל פעם צריך לתת לו כאפה קטנה כדי שיפסיק להרעיש. התקציב הוא עד 400 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, חג שמח לכולם אני כנראה קונה מחר מחשב ורציתי לשאול שאלה על הספק שאני מתכוון לקחת מעבד i5 2500k כרטיס מסך gtx 570 זכרון 8GB DDR3 1600mhz לוח אם ASUS P8P67 PRO B3 ספק : ANTEC high current gamer 620W מארז : lancool k60 השאלה היא האם הספק מספיק בשביל הכרטיס מסך והמעבד (עם אוברקלוק ל 4.5 GHZ) או שאני חייב לקנות ספק חזק יותר?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שבת שלום יש לי בעיה עם ספק הכח המחשב היה דלוק כל הלילה . בבקר המחשב היה כבוי ניסתי להדליק את המחשב לא נדלק . פרקתי מתח מהספק -המחשב נדלק.(מספר פעמים זה קרה לי ) האם יכול להיות בעיה ספק . נתונים כרטיס מסך 8600gt מעבד-e2160 לוח אמ-foxconn 945g7ad תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש UPS עם ייצוב מטח בתקציב עד 1000 ש"ח. יש לי מחשב עם המפרט הבא: כרטיס מסך - Saphire ATI Radeon HD5850 ספק כוח - Antec true power 750w blue לוח אם - asus P6T SE זיכרון - 3G של G.Skill DDR3 1033mhz - רוצה בערך לשלש (לא יודע אם זה משפיע) מסך - LG 24 inch W2486L מעוניין לפחות בשיטת ה-line interactive, כמובן עם עדיפות ל-online, אבל לא יודע אם אפשר למצוא ב-1000 שקל. איזה UPS מומלץ שיחזיק את המערכת כ-15 דקות עד שהמחשב יתכבה ולמה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם היה לי GTS 8800 עם ספק EZCOOL 500 וואט החלפתי כרטיס מסך ל-GTX560 TI והספק כבר לא מתאים שאלה: כשהמערכת עובדת מאוד לאט עם כרטיס המסך החדש זה אומר שהספק לא מתאים ? אני מחפש ספק שיתאים לכרטיס המסך החדש כמובן זול איכותי אמין ונצילות גבוהה תודה שרון
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
OCZ ModXStream Pro 600W 365 שקל לספק מודלרי מודולרי הכי זול, ואיכותי(אתם תגידו) שראיתי. למערכת core i5 2500k וכנראה 5870HD ספק טוב ?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-