ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
הספק הנדון מציע גמישות בחלוקת הזרם למסילות מסוגל לתת 18V לכל מסילה ומשולב 29 , שזה 1 אמפר בלבד פחות מהליברטי 400 הפפולרי, אפשר לומר כי כל מחשב שהליברטי יחזיק הספק הנדון יחזיק. חסרונות: בעל PFC פאסיבי - שזה לא ממש עקרוני כי אין לי אל פסק. אין לו מאוורר 120 אבל הבנתי שהוא לא רועש. לא מודולרי. לא יפה כמו הליברטי. לכאורה, בדיוק מה שאני מחפש,בלי שטויות,נותן ערכים של ספקים שעולים פי 2 , עם וויתור על פונקציות שלי מיותרות, השאלה האם ניתן להאמין כי הערכים נכונים?
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני וחבר התערבנו על משהו וגם התווכחנו האם הספק הזה מסוגל לייצר 72A בארבעת מסילות ה12V שלו. אז ככה, לי יש אותו ואני לא בטוח שהוא מחזיק את ה4870 למרות שאמרו לי שהוא יחזיק בלי בעיות גם CF. ג'נרי או לא, זה עדיין 1050W וממה שאני קורא על הקופסא של הספק(יכול להיות שהם כתבו משהו לא נכון בכוונה?) שיש 4 מסילות של 12V שבשתי הראשונות זה של 20A ובשניים האחרות זה 36A. אני לא ממש יודע איך לקרוא את זה אבל זה מה שרשום בOUTPUT על הקופסא של הספק ב- CURRENT COMBINED WATTAGE. עכשיו, זה מה שגורם לי לבעיות עם ה4870 והאם הוא באמת מייצר כמו שהוא כותב שהוא מייצר?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין שני המארזים הבאים: http://tms.co.il/product/5087 או http://tms.co.il/product/4317 הייתי רוצה לדעת מי מהם יקרר יותר,איכותי יותר ושקט יותר. הייתי רוצה לדעת אם גם בשניהם יכול להיכנס 8800gtx תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הי אני מחפש מארז HTPC מרווח,הNZXT Duet קטן וצפוף מידי..אם אפשר משהו בכיוון,כי ממש אהבתי את המארז,רק טיפה יותר מרווח מבפנים זה יהיה מעולה.. יש הצעות? הממ תקציב? לא גבוה 450 ש"ח או 700 ש"ח כולל ספק כוח אם יש משהו מעניין :-\ תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל המאווררים שכוללים איתו הם 17dBA-19dBA. אם אני אוסיף 3 מאווררים פנימיים של 24dBA המארז יקטין מעט (או לא מעט) את הרעש? כי אני רוצה שהוא יהיה מאוד מאוד שקט. כמו כן, האם יש איזשהו מוד שאני אוכל לעשות לו כדי שיבלום רעשים פנימיים טוב יותר (כמו לשים איזה ספוג על דלת הצד, קופסת ביצים ריקה או כל דבר אחר שידוע בתור בולם רעשים)?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב מעבד Q6600 וכרטיס מסך 4870 RAEDON השאלה לי שאם הספק שבא יחד עם המארז אותו אני רוצה לקנות יספיק למפרט שלי כי לי הציעו לי להחליף ספק של 625W הבעיה שזה עוד 690 שקל . מדובר על מארז (Thermaltake Armor+ MX VH8000BWS ) הספק שבא איתו הוא 400W אני באמת אשמח לעזרה תודה..... מפרט:CORE 2 QUAD Q6600,EP45-DS3R 1600MHZ,OCZ 2X2GB DDR2 1066MHZ,HD 4870 512MB SAPPHIRE,Thermaltake Armor+ MX VH8000BWS
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אם הבאנדל הזה http://tms.co.il/product/10126 קישור לספק http://tms.co.il/product/6850 הבעיה ואפשר לראות זאת גם בתמונה באתר, שאני לא רואה את המתג האדום (שבדרך כלל ליד כניסת כבל החשמל) שאמור להיות מכוון ל230V. זה ספק אוניברסלי או משהו? או שאני פשוט צריך לפרק את הספק מהמארז ולחפש עוד?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז לHTPC פשוט. הדרישות , לפי סדר עדיפויות: אוורור טוב (הוא יהיה במקום די חם, אולי אפילו בתוך ארון חצי סגור) קטן , הגובה חשוב יותר מהרוחב והאורך (אפשר מארז שיהיה טוב רק למיקרו ATX) איכותי (חברה מוקרת, שיחזיק לאורך זמן) זול יחסית (אם אפשר פחות מ450 שח כולל ספק, או 300 בלי ספק) שקט - לא קריטי (ביחס לHTPC) כמובן לא טרקטור, אבל לא צריך את הכי שקט שיש אפשר עם או בלי ספק, אבל בכל מקרה לא צריך ספק חזק - אפילו 300W יספיק. המחשב יהיה די מינימאלי אולי אפילו עם כרטיס מובנה גם לא צריך יותר מידי מקום להרחבות (4 דיסקים ו2 אופטים זה המקסימום שצריך אפשר אפילו פחות) ראיתח המלצות על http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1061 אבל זה נראה לי יותר ממה שאני צריך בנוסף…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
u]המפרט שלי: core 2 duo e6400 2.13GHz GIGABYTE GA-965P-S3 KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 samsung 971p 19'' enermax liberty 400w אני מחפש אל פסק למערכת הזאת. איזה כדאי וכמה עולה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד Athlon 64 4600+ X2 DualCore עם מארז Gigabyte 3D Aurora 570... לוח K9N SLI Platinum של MSI, וכרטיס מסך GT7300 גם של MSI (שאותו אני יחליף מאוחר יותר למשהו הרבה יותר עצבני אבל זה לדיון אחר...) כרגע אני חושב ללכת על ספק Liberty ELT500AWT 500W (בהמלצת חבר) והייתי רוצה לשמוע את דעתכם... ולגבי המאוורר למעבד, יש את Zalman 9500 AM2 LED שזה הכיוון שלי אבל הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בינו לבין Zalman CNPS9700 NT, והאם ההבדלים שווים עוד 130 שקל ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה לבדוק איך אפשר לדעת כמה כסף אני מבזבז על חשמל כאשר אני משאיר את המחשב דולק 24/7. אני עובד עם ספק כח THERMALTAKE THOUGHPOWER 750W האם יש דרך לחשב את זה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 18.2k צפיות
-
-
אני מרכיב בקרוב מחשב חדש ואני מחפש מארז וספק שקטים. לאחר הפעם הקודמת שהעליתי את הבקשה הזו בפורום קניתי את ה-P150 (עם Neo430). אין ספק שלעומת המחשב הקודם (P4 בתוך מארז גנרי) זה היה שינוי של שמיים וארץ, אבל אני לא יודע אם זו עדיין האופציה המומלצת כאן. לכן רציתי לבקש המלצות נוספות באיזור התקציב הזה, כאשר חריגות אפשריות במידה והן מצדיקות את עצמן (התקציב אינו קשיח, פשוט נראה הגיוני...) תודה, ערן
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום האם הספק הבא http://ivory.co.il/product.asp?productid=535&CatCode=409 יחזיק מערכת של פנטיום 4 פרסקוט כרטיס מסך GFORCE5200 כונן קשיח צורב DVD 512MB זכרון ? -עריכה- אשמח לעזרה בבקשה.. -עריכה שנייה- לאף אחד אין מושג?
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני עדיין מתלבט איזה מארז אני צריך, אני רוצה מארז שקט ומאוורר טוב, אני לא כול כך אהבתי את המארז של ANTEC סונטה 3 - בלי לפגוע - מה אתם אומרים על המארזים של THERMALTAKE כמו למשל AGUILA נ.ב. הגדלתי את התקציב טיפה ללא ספק כוח
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הגיע היום ב DHL גימור מדהים מקווה שגם האיכות משמאל לוח האם חלקים נוספים יגיעו בדואר בשבועות הקרובים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היה לי ספק HEC 300AR-TF שקרס, כנראה בגלל נפילות מתח. בלוג'יק פי סי המוכר אמר לי שEZCOOL 450 יותר טוב מהספק הז"ל ומכר לי אותו. עכשיו בפורום אני קורא שזה בעצם ספק גרוע. השאלה האם להחליף את הEZCOOL בספק 300 HEC. שניהם בערך אותו מחיר. או שאולי זה לא ממש משנה, ולא שווה את הטירחה?
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי מחשב שלHP Pavilion HPE h8-1200ejעם לוח אם של SandyBridge H67 2AB5 וקניתי כרטיס מסך חדש R9 280X וצריך אליו מארז חדש. וטכני של אייבורי אמר שזה לא אפשרי, בדקתי באינטרנט וראיתי שזה אפשרי להפוך את הלוח למארז רגיל של MID /MICRO TOWER. אפשרי להחליף?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב בפעם הראשונה קניתי מעבד ולוח אם ויש לי את החלקים מהמחשב הישן שלי ורציתי עזרה בעניין המארז והספק אני מחפש מארז וספק ככה שאקבל ביצועים טובים מהמפרט שיש לי וכן אם יש הצעות ספציפיות בנוסף לשיפור המפרט אשמח גם כן מעבד: i7 4790k לוח אם:GigaByte GA-Z97X-Gaming G1 כרטיס מסך: Geforce GTX 480 זכרונות: (Corsair 8GB Vengeance 1600Mhz + kingston HyperX Blu (2x2GB כונן קשיח: WD Caviar Black 1TB אני מתכוון גם להוסיף כרטיס מסך בהמשך ככה שהספק יצטרך לתמוך גם בו תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הספקים המומלצים ביותר במחיר שאני אישית מכיר : Entermax Liberty 400W Corsair VX450 Antec Neo HE 430W SeaSonic S12-500W ThermalTake ThoughtPower 600W (אני מודע לעובדה שברוב המקומות הוא בכלל לא בטווח במחירים שצויין , אך אישית אני מכיר כמה חנויות שמוכרות אותו בסביבות ה 470-480 ואשמח לדעת אם התוספת משתלמת) ושאלה נוספת האם יש ספק בטווח המחירים של ה 500 ש"ח שעולה על ה NZXT PRC650W בביצועים ? תודה מראש , קיריל
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אשמח לעזרה בבחירת ספק, שיתאים למארז HAF932, ללוח אם, לכרטיס מסך (ולאופצייה של SLI בעתיד) וכמובן מבחינת ההספק שלו.. ואני מעדיף שזה יהיה משהו שנמצא בKSP.. שמעתי על הדעות השליליות עליהם אבל פשוט אין לי הרבה אופציות (טכנית)... :\ חשבתי על הספק הזה.. אבל מקריאה פה אני חושב שזה יותר ממה שאני צריך... אני באמת לא יודע.. אגב, קראתי שהוא מתאים לAMD ול-crossfire.. הוא יתאים גם לSLI? (ושאלה כללית.. למה יש צורך בCERTIFICATION?) Thermaltake - ToughPower W0116 750W PFC (24pin) http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1264&ID=1854#Tab1 (נראה לי שזה דגם מעט שונה, בחנות יש W0116 והקישור הוא לW0229RU) --המפרט-- מעבד Intel® Core i7 Processor I7-920 http://processorfind…
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
איך המארז הזה ? שמעתי שהוא מעולה . אז אני צריך ייעוץ ממי שיש לו. תודהה . נ.ב מה יותר טוב בין הספקים הבאים: ENERMAX LIBERTY - MODU - PRO ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחרי החג אני הולך לקנות מחשב כנראה ב SKYPC ואני רוצה המלצה לספק מהמבחר שהם מציעים תודה וחג שמח חברו את הסוכה לאיטרנט ותקיימו 2 מצוות.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי כ.מסך Sapphire R9 280x Vapor-X וכשהגיע גיליתי שצריך בשבילו שני חיבורים של 8 פינים. אצלי יש רק 2x6pin בלי ה 6+2. מה ניתן לעשות ?? לא באייבורי ולא בKSP מוכרים מתאמים וכבלים של ספקי כוח, בעוד חנות מקומית אמרו שאין להם. בחנות שאני מתכנן לשדרג דרכה את המעבד הציעו לקנות כבר ספק כוח חדש כדי לחסוך כאב ראש עכשיו וגם בעתיד. המפרט הנוכחי והשדרוג העתידי: core i3-2100 -->>> שדרוג ל i5 3470/ i7 3770 radeon 6870 hd --> שדרוג ל sapphire r9 280x vapor-x 8gb ram 1333/1600mhz ssd 840 120gb samsung 500gb 7200 rpm HDD Antec Earthwatts 500w PSU ----> דרוש שדרוג ? העניין הוא כזה: אם אצטרך לשדרג ספק כוח, סביר להניח שאצטרך להתפשר ולקנות את המעבד הזול יותר i5 3470…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הספקים PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan MUDO82+ 625W Active PFC 12cm Fan האם יש הבדל בנצילות בין שני הספקים? או שההבדל היחידי ביניהם הוא אפשרות הוצאת הכבלים מהספק?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-