עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by hz707,

מה הקשר בין LIAN LI ל- LANCOOL ?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  2. Started by ZXY1,

מחפש מארז שוכב ל - HTPC אם אופציה להוסיף כרטיס מסך חזק בעתיד אם הצטרך (בגובה של כרטיס מסך רגיל) חשבתי על שלושה דגמים EZCool R-120A Slim HTPC 400Watt Real = 290 ש"ח בערך או: [table][tr][td]ENERMAX LAGUNA 80MM FAN FRONT USB X4 HD AUDIO 300W = 350 ש"ח בערך או: [/t]Hec CompuCase CI-7328 מארז HTPC כולל ספק 250Watt / 300Watt = 285 ש"ח מה כדאי מבחינת אמינות / מחיר / תועלת ? היו פעם מארזים רגילים שוכבים ל - IBM ו - HP שהייה אפשר לשים עליהם את המסך והם יום קצת יותר גבוהים מהמארזים שרשמתי פה היום אפשר להשיג מארזים כאלה ? תודה [/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  3. Started by nir_sela9,

אני מעוניין לקנות אל פסק למחשב ,למסך ועם חיבור adsl. אז המפרט הוא: מעבד intel qx6850 3.0ghz מערך crossfire של שני כרטיסי מסך מדגם ati 3870x2 לוח אם gigabyte x38-ds4 ספק כוח של חברת zalman 1000w מסך samsung 226bw צורך 55w אני צריך שהמחשב יחזיק לי 5 דק כשהוא לא מחובר לחשמל. הבעייה שאני לא ממש יודע איזה חברה לקנות וכמה הספק צריך תודה לעוזרים =] עדיף כמה שיותר זול אבל שיהיה מוצר איכותי שלא מתקלקל תוך שנה-שנתיים

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  4. שלום לכולם, הספק כוח הישן הלך לי, אז שמתי ספק כוח כמו שהיה עם שני חיבורים ללוח אם - אחד מלבן ואחד ריבוע. בלוח אם המלבן הוא עם 24 "פינים" ובמחבר עצמו של הספק הוא עם 20 פינים בלבד. אז מה שייעצו לי לחבר זה את הריבוע(4 "פינים") ואת המלבן עם ה-20 "פינים" במקום 24 "פינים" - זה בסדר ? יכול לגרום לבעיות ? המחשב עובד כרגע, לראייה, אבל אני לא רוצה שזה ייגרום לבעיות מיותרות של מתח וגרימת נזק לציוד. מה אתם מייעצים לי לעשות ? לקנות ספק שיתאים בול ללוח אם או להישאר עם מה שיש עכשיו ?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  5. יש לי UPS של Advice PRV 850 VA שנרכש באוקטובר 2010. היום לראשונה הוא התחיל לעשות לי בעיות. כשחזרתי הביתה בצהריים המחשב והמסך היו כבויים וה-UPS צפצף צפצוף קבוע ולא הפסיק עד שכיביתי אותו. אחרי זה הדלקתי אותו שוב וזה עבד תקין כמה שעות עד עכשיו - ה-UPS נכבה לשנייה וגרם למחשב לאתחל את עצמו. זאת למרות שהיה עדיין חשמל ולא היה כל קצר/הפסקת חשמל - אני יודעת כי המאוורר שלי המשיך לעבוד והיה אור עדיין בחדר. הסתכלתי בתוכנה של ה-UPS ורשום שה-Load Level הוא על כ-40%. האם זה יותר מדי? יכול להיות שצריך מכשיר יותר חזק (1000VA) או שה-UPS פשוט לא תקין? תודה מראש לעוזרים. עריכה: המחשב שמחובר ל-UPS הוא המחשב שבמפרט ובנוסף מחובר אליו המסך 24" של Dell שבמפרט.

• 12 תגובות
    • 12.6k צפיות
  6. Started by RevBlue,

אוקי הספק שלי שבק חיים. מסתבר שהגיע הזמן לקנות חדש. בספקים אני ממש לא מבין לכן אני אשמח להמלצה, משהו עד 300 ש"ח המפרט שלי (ממה שאני זוכר כי אין לי את המחשב שלי עכשיו ) הוא: מעבד: AMD PHENOM II X3 2.4 GHZ לוח אם: ASUS AM משהו....סורי ממש לא זוכר כרטיס מסך: ATI 4870HD מה שאני יכול להגיד שמה שהיה לי עד עכשיו הוא טומהוק של אנרמקס 450W מודל ETK450AWT לכן באותם נתונים אני מניח שיתאים. כמו כן אשמח להמלצחה על חנות באזור המרכז (סוקולוב) בחולון בגלל שאני חדש באזור ולא מכיר עדיין את החנויות פה. אם אפשר כמה שיותר מהר כי מחר בבוקר אני רוצה כבר ללכת ולקנות!

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  7. מה ההבדל בין מארזי פלדה למארזי אלומיניום ומה חשיבות הצבע הפנימי של מארז

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  8. לא עם גומיות וספוגים אלא באמצעות פיתרון של חברה מסחרית.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by jazzman,

היי אני נמצא כרגע בבירורים עם אודיולאב לגבי מחשב אודיו בסיסי לבית, ורציתי לוודא איתכם לגבי הספק. למחשב יש ספק 350W מיוצב ושקט עם תקן 80+ (לא מצוין חברה או דגם והם לא אומרים) והטכנאי שם אומר שהספק מתוכנן להספיק לכל שימושי המחשב עם טווח ביטחון נאה. המחשב כנראה יהיה i5 עם 4GB זיכרון ו2 דיסקים של 500GB כל אחד (אולי אחד של 1TB) שימושי המחשב הם לעריכת אודיו בייתית - CUBASE5 + REASON4 ציוד חיצוני שיהיה מחובר למחשב בלי מקור מתח נוסף: עכבר ומקלדת, כרטיס קול - DC9V 500mA, מיקרופון ZOOM H2 - DC9V 300mA, מקלדת שליטה M-Audio AXIUM 61 DC9V 500mA האם לדעתכם ספק 350W יכול לסחוב את כל זה עם טווח ביטחון? תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  10. שלום לחברי הפורום, אני קונה מפרט (כנראה מRSM, אולי מTMS) ונשאר לי בערך 400-500 שקל למארז... עכשיו ככה, אין לי בעיה להשקיע במאווררים נפרדים של זלמן לדוגמה, העיקר שהמחשב יהיה שקט במצב רגיעה ואפילו במצב עומס עליו (גיימינג)... אני מתכנן שהוא יהיה בחדר וכדומה אז מאוד חשוב השקט ויעילות המאווררים. לכן החלטתי שדווקא עדיף להשקיע במארז שבא עם מאווררים איכותיים מראש במקום סתם מארז שאני קונה לו מאוורים בנפרד. לא מדבר על קירור מים ושטויות כאלה, אלא רק על מאווררים שקטים... אשמח להמלצות, תודה.

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by windows31,

הספק הנוכחי -JSP-TECH 450W 12CMF REAL EZCOOL- עושה יותר מדי רעש (רעש תקין אבל מפריע קרוב לאוזן). אני מחפש ספק שקט מאוד. לפי חישוב נדרש בערך 450W . מוכן לשלם עד 400 ש"ח. אני חשבתי על seasonic s12ii bronze 520w modo או enermax modu82+ 525w אני מאוד אשמח לקבל חוות דעת שלכם או המלצות אחרות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. השאלה בכותרת, אשמח לתשובה.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  13. בגדול אני יודע שכל ספק שמקבל 80+ הבסיסי ביותר - 80+ bronze הכוונה שהנצילות שלו היא מעל 80% איך מתבטא ההבדל בין 80+ bronze silver GOLD ו PLATINUM?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by evya_co,

השתמשתי במחשבונים ולא קיבלתי תשובות הגיוניות.. (ברגע שהחלפתי ל4 ליבות פיזיות הוא קופץ באיזה 250וואט..) רגע לפני קניה, (דחוף!) האם הספק יחזיק את המערכת? הוא גבולי? מתלבט בין הדגם להלן או 430W או שאולי צריך יותר בכלל.. אגב בהמשך יצטרף כרטיס מסך, לא ברור איזה אבל יהיה בשימוש לגרפיקה ובתקציב 500-600 ש"ח. ותחובר מדפסת משולבת ואולי גם איזה קורא כרטיסים,כרטיס לחיבור פייר ווייר וכד' להם.. כמו כן עכבר לייזר אלחוטי. תודה! [table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל‏ [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] 810 [/td] [td] 810 [/td] [td][/td][/t…

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by none77,

שלום האם ספק שמופיע ברישמה http://www.plugloadsolutions.com/80PlusPowerSupplies.aspx הוא בסדר\לא ג'נרי? יש היום כל כך הרבה ספקים בלי ביקורות מצד שני באתר הם נראים בסדר כולל נתונים על המסילות (ככה נדמה לי) הוספתי דוגמא האם זה נחשב נתונים של המסילות? DC Output +3.3v 30A+5v 30A +12V1 20A +12V2 20A +12V3 20A +12V4 20A +5Vsb 3.0A -12V 1A Total Continuous output 800W תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ואת הספק. זה המפרט הנוכחי שלי: מעבד: Intel Core i7 920 8M Cache, 2.66 GHz, 4.80 GT/s לוח אם: Intel Desktop Board DX58SO זיכרון: G.SKILL 3GB Kit DDR3 PC3-10666 CL9 כרטיס גרפי: Sapphire ATI Radeon HD5450 512MB DDR2 ספק כוח: Seasonic SS-500ET אחסון: Intel X25-M G2 80GB + Samsung 500GB Spinpoint F3 מארז: HEC Compucase 6A19B מסך: Samsung T220P - רזו' 1920X1200 אני משדרג את הכרטיס מסך ל-GTX570 של ASUS. ואת הספק ל-Seasonic M12II-620. הספק יספיק בשביל שניהם? הוא טוב גם לשדרוגים עתידיים (של מעבד לדוגמא או כרטיס מסך)? תודה על העזרה!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by שוהם,

קינתי היום את אה phamtom ולא הבנתי איפו הלדים שאמורים להיות על המאוורים אני צריך מדריך איך מפעילים את הלידים של המאווררים

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by paveltj,

טוב אני מתכנן לשפר את המערכת שלי בחודשים הקרובים. אז השאלה שלי היא כזאת, יש לי את הספק כוח הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139004 של 550W כמו שאתם רואים. האם הספק כוח הזה יחזיק מעבד של אינטל I5 2500 ואת הכרטיס מסך 6970? ניסיתי למצוא בפורום וחיפשתי והיה כתוב שספק טוב של 550W יחזיק את המערכת הזו, אני פשוט רוצה להיות בטוח.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by danvis,

אהלן, אני מתכנן לקנות את המארז שבכותרת ויש לי שאלה על המארז מבחינת זרימת אוויר וקירור. הבנתי שהוא מגיע עם מאורר אחד של 140 מקדימה, ועוד אחד מאחורה, עם אפשרות להתקין 2 בצד (140/120) ועוד אחד מקדימה. מה שמדאיג אותי זה שיהיה יותר מדי זרימת אוויר פנימה ולא מספיק זרימת אוויר החוצה. בהנחה שאני מתכנן לקחת 2500K עם OC לאזור ה4.5, ו-GTX570 - מאורר של 140 מקדימה, עוד אחד של 140 בצד ועוד אחד של 120 מאחורה יספיקו כדי לתת קירור טוב? מבחינת זרימת אוויר זה יעבוד שייכנס הרבה אוויר מקדימה ומהצד וייצא רק מאחורה? כדאי להחליף את ה-120 בסיסי שהם מספקים מאחורה במאורר מעט איכותי יותר? דרך אגב, הדגם שמוצע ב-RSM למשל הוא PC-K57B - מה ההבדל בין ה-B לרגיל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. עד לפני שבוע הכל היה בסדר, אבל עכשיו כשאני מנסה לצאת ממצב שינה של וינדוס 7 המחשב לא מתעורר גם אם אני לוחץ על מתג ההדלקה, אלא אני צריך להוציא את התקע מהחשמל ולחכות קצת, ורק אז הוא נדלק. אחר כך עולה מסך שאומר לי שבוצע כיבוי לא תקין ורק אח"כ עולה הוינדוס מחדש. השאלה שלי - האם זו נראית כמו בעייה בספק הכוח? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  21. שלום , מפרט שלי כרגע : c2d q6600,8800gts 512, 2gb ddr2 800mhz, 2 hdd (1 regular,1 green series) 1pci X-FI extreme gamer, 2 fans 80mm מעוניין להחליף את כרטיס מסך ל: zotac gtx 480 נתוני ספק שלי : האם הוא יספיק למערכת החדשה ?? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by UHU,

שלום אנשים! אתמול הרכבתי לי מפרט מחשב מעולה, הבעיה היא שיש לי כמה שאלות המפרט הוא - מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪889 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 מחיר: ₪599 ספק כוח: FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze כמות: 1 מחיר: ₪410 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 מחיר: ₪161 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר: ₪256 קשיח למחשב שולחני: Corsair 60G SandForce 1200 Forse series כמות: 1 מחיר: ₪661 כרטיס מסך: Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 - למזמינים מחשב ח…

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  23. האם יש סיבה שבחוברות הוראות אומרים בכיבוי המחשב לנתק תמיד תחילה מהשקע את המטען ולא לנתק את חוט המטען מהמחשב הנייד ? דווקא נראה הגיוני יותר לנתק קודם מהמחשב ואחכ מהשקע (כי החיבור בשקע חזק), כמו כן הגיוני יותר בהדלקת המחשב - לחבר קודם את המטען לשקע ולראות שהכל בסדר עם המטען (שאין ניצוצות או רעש) ואחכ לחבר אותו למחשב, אז למה ההוראות של המחשב הפוכות ? שאלה נוספת - האם יש בעיה לכבות את האלפסק בלילה ולנתק אותו לחלוטין מהחשמל כל יום? ולהדליק מחדש בבוקר עם הדלקת המחשב? (הוא בחדר שינה ואני לא מעוניין בקרינה או הפצת חום בלילה כשהמחשב כבוי והאלפסק כבוי ממילא). תודה.

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  24. Started by itsik1231995,

יש לי עומס יתר כנראה על החשמל בחדר וזה גורם לי לתקלות מוזרות לכול המחשבים במחוברים שם הלכו לי כבר שני כרטיסי מסך כנראה בגלל זה אל פסק יתור את הבעיה ? המחשב שצריך בשבילו את האל פסק הוא מחשב מספר 1 (המפרטים בצד) הספק הוא 750W למרות שהמחשב לא צוריך כמות כזרת - אך בעתיד אם אני ירצה להוסיף עוד כרטיס מסך ועוד חומרה אני לא רוצה לשדרג עוד דברים האם ניתן לחבר עוד מחשרים לאל פסק חוץ מהמחשב (ממיר YES , רסיבר וכו ..) האם ניתן לחבר שני מחשבים האם זה שווה את הכסף ? תודה

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. תודה.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים