ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום .. אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך עזרה לגבי בחירת ספק כוח amd phenom 2 X3 710 gigabyte : ma770-ud3 am2 am3 770 chipset 2GB HD 4850 512MB 500GB 32MB LG GH22ns black sata elite 341 black micro והספק כוח שאני רוצה לקנות הוא http://www.thermaltake.com/product/power/tr2power/w006970/w006970.html תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לקבל אחד מהם זה לא רלוונטי להציע ספק אחר שתיהם ENEREMAX זה http://www.enermaxusa.com/catalog/pr...products_id=75 או זה http://www.enermaxusa.com/catalog/pr...roducts_id=167 שימו לב אחד מהסדרה של NoiseTaker והשני TomaHawk Noisetaker = 420W TomaHawk = 405W איזה מהם יותר חדשה ? ה TomaHawk יש לו מאורר יותר גדול בבקשה זה דחוף ורק מי שמבין שיגיד לי . תודה רבה ! *עריכה* שמתי לב שה - Noisetaker מאוד ישן יצא בסוף שנת 2003 בדצבמבר ועוד דבר ששמתי לב אליו ל - Noisetaker יש שתי מאוורים אחד בתוך המארז והשני לכיוון חוץ אני לא מבין בספקים האלה וזה המקסימום שאני יכול להגיד לכם כדיי לעזור לעצמי . אני מתככנן בעוד חודש לרכוש כרטיס מסך חזק . יש לי מעבד i5 ... תודה
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, בעוד מספר ימים אני הולך להזמין מחשב והכל סגור חוץ מהספק, אני מתלבט בין הספק Chieftec A-135 650W לבין הספק Seasonic SS-650HT, לשני הספקים יש 650W. מצד אחד אני רוצה את הChieftec בגלל שהוא מודולרי והוא יותר זול, מצד שני אני רוצה את הSeasonic בגלל שSS זאת חברה יותר איכותית וגם כי יש עליה המון המלצות. הדרישות שלי מספק זה שקט, סידור כבלים טוב, שיחזיק את המערכת טוב ולא יעשה כל מיני פדיחות, שלא ישרף אחרי הפסקות חשמל/ברקים וגם אם הוא ישרף שלא יקח איתו עוד חלקים. עכשיו אני רוצה בבקשה שתעזרו לי להחליט על איזה ספק ללכת, איזה ספק יותר איכותי? ואיזה ספק יחזיק יותר זמן? המערכת מחשב שהולכת להיות לי היא: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, בהמשך לפוסט שלי בפורום מפרטים נותרה דילמה יחידה בעניין המארז. מה לקחת ??? יש את ה- HAF922 ב- 570 ש"ח. יש את ה- ANTEC 902 - ב- 605 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי שני מארזים של LIAN-LI PC-7FW PC-A17 ההבדל ביניהם הוא 100 שקל. האם שווה להשקיע את ה 100 שקל הנוספים ב A17 ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחיר של המחשב זה 4200 בערך. שיש בערך 700 למארז + ספק חשוב לי מאוד היופי שלו לכן פתחתי את הטארד הזה המארזים שאני חושב עליהם בעיקר זה הThermaltake M5 WINDOW שאני לא מוצא שום ביקורות עליו ואני ממש אוהב את העיצוב שלו ואם יגידו פה שהוא טוב אני יקח אותו אפשרות שניה זה הSONATA III שיש לו מאורר 1 וצריך להוסיף עוד אחד אפשרות שלישית זה ANTEC THREE HUNDRED שאני יודע שהוא מעולה עם 2 מאווררים ומאוד שקט. תמליצו לי על אחד מהם בבקשה חשובה לי מאוד דעה של אנשים שיצא להם להתעסק \ לראות את הM5 של THERMALTAKE במקרה והמצלתם על SONATA III אם אפשר תמליצו לי על מאורר שקט וזול יחסית בקשר לספק הלכתי על FSP 600W מה אתם אומרים? לא כדי לרדת ל500W נכון? (המערכת כניראה תיהיה i5 או 965 ומתוכנן OC ל4.0G…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארז סטנדרטי שיוכל להכיל 3 דיסקים וכונן אופטי. צנוע ומשתלם ולא יותר מדי גדול. ספק שמתאים למערכת i5 + הדיסקים הנ"ל. לא הולך לבצע OC.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי שני ספקים אחד של OCZ 700W שעולה 437 שח אני מאמין שעם משלוח יעלה משהו כמו 480.. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3987 ויש את הספק של CM 650W ב409 שקל באיבורי (יש לי באיזור אז לא צריך משלוח) http://ivory.co.il/product.asp?productid=4509&CatCode=409 הכי חשוב לי כמובן שהחוטים יהיו מספיק ארוכים, כי הספק הנוכחי שלי לא מגיע ללוח אם ודבר שני חשוב לי זה שקט כמובן. עכשיו אם יש לכם ספק אחר להמליץ לי אני אשמח, לפחות 600W כי אני לא רוצה להיות מוגבל בכרטיסי מסך (שמתי לב שהיום הדרישה זה 500-550W) ואני מעדיף באיזור ה400 שח ככה.. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף? 1. SEASONIC S12EP 550W שנראה לי שאין לו תקן ארד אפילו שעולה 430שח 2. SEASONIC M12II 500W BRONZE - MODULAR שעולה 470שח 3. OCZ Z-SERIES 550WATT RETAIL עם תקן SILVER עולה 470שח אישית בעד ה OCZ בגלל התקן 80+ SILVER חיפשתי ביקורת עליו אבל לא מצאתי עדיין אז בדקתי על אחיו הגדול לאותו סדרה OCZ Z-SERIES 650WATT והביקורות מצויינות, בדקתי 3 אתרים שונים ובכולם הוא קיבל ציון מצויין http://www.pureoverclock.com/review.php?id=867&page=6 לפני הזמנה אז אני חייב להחליט בתודה מראש בן
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אבקש ספק כוח 400W או ספק 500W עד 250 שקלים, ניתן לחרוג ב 50 ש"ח -אם צריך את המפרט שלי אז יש בפרופיל תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום . הייתי רוצה לדעת איך אפשר לנקות את המארז כמו שצריך מכל האבק שלו בצורה יסודית. ובעיקרון, אם יש דברים נחוצים ע"מ לוודא שהמחשב יעבוד במיטבו (לא צריך להתייחס בפעולות שעושים בתוך המחשב). תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב המשמש כשרת אחסון, כרגע בעל 10 הארדיסקים, ובעל ספק ENERMAX LIBERTY 400 הספק כבר הוחלף פעם אחת ועכשיו אני רוצה להחליף אותו כי הוא עושה בעיות, (3 הארדיסקים נדפקו ביחד, לא מזהה חלק מהכוננים האחרים, מניח שהוא לא עומד בעומס למרות שהוא אמור להחזיק עד 18 דיסקים, ושחיברתי ספק אחר מאותו דגם הוא זיהה את כל הכוננים ועלה) התקציב כרגע לא מוגדר אבל יש מטרות מוגדרות: ספק אמין חזק ואיכותי לעבודה שוטפת ותמידית, השרת צריך לעבוד כל הזמן. מודולריות ויכולת חיבור של הארדיסקים רבים ככל הניתן (כרגע יש 10 ובהמשך אולי עוד) אחריות יחס תמורה לאגרה כמה שיותר טוב אשמח לדעת מה אתם ממליצים, האם כדאי להישאר עם ENERMAX ורק לקחת ספק יותר חזק? האם אתם מכרים תוכנות שיכולות לעשות בדיקות לספק? …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למפרט הזה CPU:Intel Core 2 DUO E4300@3.01GHZ (Overclocked) Motherboard:Gigabyte 965p-DS3 GPU:NVIDIA 7900GS EXTREME RAM:G.Skill 2GB 4CL 800MHZ Hard Disk:WD 2500KS (250GB) seagate 500gb Samsung 1TB כנראה יוחלף כרטיס מסך ל4870 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מארז ג'נרי כבר כמה שנים והוא מאוד רועש (לפחות אחרי שמתרגלים למחשב חדש עם מארז איכותי). יש לי באותו החדר עוד מחשב (חדש) והישן הרבה יותר רועש מהחדש ואני מעוניין להחליף לו מארז + לרכוש קירור למעבד (לא רלוונטי לדיון זה). אני גלשתי לא מעט לגבי מארזים בטווח מחירים סביר (300-350) למארז בינוני שיתאים ללוח אם שיש לי (MICRO ATX). הגעתי להתלבטות בין המארז Cooler Master CM 690 למארז Antec 300. היתרונות של ה690 די ברורים שזה סידור כבלים נוח, עד 7 מאווררים (עד 2 למעלה, אחד מאחורי לוח אם) וגם שקט. ל300 יש חסרון עד 4 מאווררים אבל 2 מהם מקדימה שזה טוב אבל לא הכרחי עבורי כרגע. הוא כמובן גם שקט. מה שחשוב לי הוא שקט וקירור. שניהם גם יפים ונראים די פשוטים מבחוץ. המ…
-
- 9 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
GA-X58A-UD3R Core i7 930 6GB DDR3 9500GT 500GB 1TB קודם כל, האם 500W יספיקו למפרט כזה, או שרצוי קצת יותר? ואיזה דגמים הכי שקטים תוכלו להמליץ לי, בתקציב של עד 1שח ל1W. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רואה הבדלים של כמעט 150 שקל בין 2 החברות על אותו ספק 550 וואט, האם יש סיבה מוצדקת ומיוחדת למה Corsair לוקחת יותר כסף? או שזה נטו בגלל מיתוג או משהו כזה, חנויות המחשבים ממליצים על Corsair לפרוטוקול.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה מארז הקירור שלו יותר טוב?? זה Antec Twelve Hundred או Cooler Master HAF 932 ??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לשדרג את המארז שאני מאוד אוהב לטובת מארז Full Tower שהכרחי אצלי (דיי קטן אין מקום לזקוק) אני דיי נעול עליו אבל לא מוצא אותו במחיר סביר.. מצאתי הכי נמוך ב800 ש"ח כבר נתקלתי באשכולות ישנים שאנשים מצאו אותו ב700 ש"ח אפשר לדעת איפה אפשר להשיג אותו במחיר זול יותר? גם בעלי המארז הזה יכולים לעזור אם אפשר. בנוסף אם יש ביקורת רעה/טובה על המארז אני ישמח לשמוע. המפרט בצד ימין הולך לשבת שם, אולי בעתיד הרחוק הלוח+המעבד יעבור שדרוג ואני יעבור למערך SLI. תודה לכם.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם - הרכבתי ספק כוח JTC 500W מלפני 5 שנים שהיה במחשב לפני 5 שנים , על מחשב שאצלי שנתיים וחצי .על המחשב שלי היה ספק ג'נרי 500W שהרזיק אות , אבל עשה לי בעיות - היה נכבה ונדלק שהייתי מדליק אותו (שיארתי שזה בגלל הספק העלוב) ואז היום החלטתי להעביר בין הספקים , הספק הקודם היה על דיסק קשיח וצורב IDE - אז קניתי מתאם MOLEX->SATA בשביל לחבר אותו על הדיסק הקשיח של הSATA שלי . הרכבתי אותו על המחשב שלי מידע בסיסי , וכשסיימתי את ההרכבה ושחיברתי את המחשב , בהתחלה הוא בכלל לא נדלק , הנורה לא פעלה . פתחתי את המארז הוצאתי את הכבלים והחזרתי אותם , שיחקתי עם זה קצת , נסיתי להכניס חזק יותר.. שהדלקתי המחשב פעל יופי.וגם לא הייתה את הבעיה הזאת , גלשתי 10 דקות בערך בלי שום סימן שמשהו …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הבקשה,שבנושא+שאלה:איזו חברה/פירמה מובילה מבין יצרניות ספקי הכוח? בתודה רבה מאוד... יוסי.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, שאלה:מהן חברות יצרניות המארזים,המובילות כיום בשוק? מחפש מארז איכותי עם חמישה מאווררי LED: אחד מקדימה 120cm. אחד מצד ימין 140cm. אחד מצד שמאל140cm. אחד מלמעלה140cm. ואחד מאחורה120cm. בתודה רבה מאוד מראש... יוסי.
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
נכון להיום ה- Ippon הוא בין האל-פסקים היותר זולים בשוק . השאלה היא האם הוא גם אמין ומספק את הסחורה ? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-ups&keyword=ippon&orderby=price מהו לדעתכם ערך ה- VA (קיבולת האנרגיה של האל-פסק) המנימאלי עבור מערכת מחשב סטנדרטית למדי מלבד פריט אחד והוא : מסך CRT שמן בגודל של 22 אינץ הערה: זמן העבודה המקסימאלי בעת הפסקת חשמל לא כול כך חשוב לי כול עוד האל-פסק מספיק חזק כדי לאפשר כיבוי מסודר.
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חשבתי על זה - האם ניתן להשתמש בשני ספקים למערכת מחשב אחת? ספק אחד יהיה ה"עיקרי" - יחובר ללוח האם(ועקב כך גם למעבד וכרטיס המסך) והספק השני ישמש לחיבורי "תוספת" למינהם - גופי קירור/מאווררים - כוננים קשיחים/חיבור 6PIN לכרטיס מסך וכו'. האם אפשרי? האם כדאי? האם מטומטם?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-