ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
שלא יהיה רועש מדי.. תאמת המליצו לי על הSONATA III אבל אני רואה שאף אחד לא המליץ עליו פה.. יש המלצות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
התחדשתי בכמה רכיבים והחלטתי להרכיב מחשב. הבעיה היא שאני חושש שהספק (נראה ג'נרי) ישבית לי את השמחה. כ.מסך:HD 4850 512MB Zalman Fansink מעבד: E2200 @ 2.9GHz -קירור MUGEN II זיכרון:2x1GB Patriot Extreme 5-5-5-15 @ 1066Mhz לוח אם: Gigabyte P31-ES3G (את המעבד קיבלתי במתנה) וכל זה במארז של Cooler Master Elite 341 בינתיים המערכת רצה בסדר גמור, אבל אני מניח שאם ארצה לשדרג בעתיד אהיה מוגבל עם ספק שכזה. חוץ מזה, אני גם חושש ליציבות ולעתיד שאר החלקים במערכת. גם הקירור המפלצתי (MUGEN) גובה מחיר, ומשאיר רווח של חצי ס"מ מנתיב האוויר של הספק (מאוורר 12CM). אבל נראה לי שאם אני אשים אותו במאוזן ולא במאונך כמו שהוא עכשיו, יהיה שם קצת יותר מקום. מה אתם הייתם מציעים לעשו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנון אולי לשדרג את המארז לאחד מהאופציות שאציין, ויש לי התלבטות קשה כ"כ שאני יכול להתאבד (כמעט, עובדה שאני פה). אני ממליץ בחום קודם לראות את הסירטונים שאתן (לא אתן, אלא שאני "יתן") לפני שתגיעו למסקנה חד-משמעית. - Antec P193 - Coolermaster Cosmos S Lian Li PC-A71 - Coolermaster ATCS 840דברים שחשובים לי: שיהיה כמה שיותר קר. אני מתכנן לעשות אוברקלוק כבד, ואני צריך שתהיה זרימת אוויר טובה ביותר וטמפרטורות נמוכות מאוד. אני רוצה שהמארז יהיה כמה שיותר שקט. כמובן שאם תהיה הקרבה מצד הביצועים, היא לא תתקבל על הדעת (אלא אם כן זו הקרבה של מעלה-שתיים). יופי: לדעתי A71 הכי יפה, אחריו Cosmos S, אחרי זה ATCS 840 ואז P193, למרות שזה פרט שולי יותר. *אשמח לעוד הצעות למא…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לספק כוח עם מינימום 600W למפרט חדש. הוא ישב במארז Antec P182. הכי חשוב לי יותר מהכל זה אמינות! שיחזיק לאורך זמן ושיהיה טוב ומומלץ בכל הנתונים. תקציב עד 700 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך אל פסק (UPS) למחשב שולחני , הדרישות הן שיאפשר עבודה של באיזור ה 30 דקות עם מסך , שיצפצף כראוי כדי שיוכלו לשים לב שאין למחשב חשמל , מצד שני שיהיה קל להפסיק את הצפצוף. המחשב הוא משרדי , ספק 450W לא זוכר בדיוק איזה מעבד אבל הוא נקנה לפני כ 4 שנים (אני חושב ש E6750) , מסך DELL בגודל 23". הבנתי שה UPS-ים של advice מומלצים? אודה לכם מאד על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז Full Tower שיהיה לו את הקירור הכי טוב! יהיה שקט! ויהיה נקי מאבק ואני לא רוצה לחסוך בכסף אם זה יפגע לי בדברים האלה, אני מתכוון לקנות את המארז בעוד חודש בערך מקליפורניה, ראיתי שיצאו כמה מארזים חדשים עכשיו, לא הכפת לי אם דגם מסויים לא הגיע לחנויות עדיין, עוד חודש הוא בטוח כבר יגיע, אז אם יש איזה דגם שאתם חושבים שהוא הכי טוב והוא עדיין לא יצא לחנויות אפילו בחו"ל תמליצו עליו בכל זאת..
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
האם מישהו פעם ראה את מגן הברקים הזה? מישהו פירק את המגן ברקים הזה וראה מה יש בתוכו? האם המגן הזה בטיחותי ואיננו מסוכן או בעל פוטנציאל לשריפה במקרה של אפס מנותק או פגיעת ברק?
-
- 9 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817151098 זה קישור ל newegg, השאלה היא איפה אפשר בארץ להשיג ספק כזה .
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני צריך תשובה די מהר, כי המבצע נגמר מחרתיים. המפרט הוא : COOLER MASTER RC-690-KKN1-GP Black SECC/ ABS ATX Mid Tower Computer Case ASUS P6T LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz LGA 1366 130W Quad-Core Processor Model BX80601920 G.SKILL 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Triple Channel Kit Desktop Memory Model F3-12800CL9T-6GBNQ Seagate Barracuda 7200.11 ST3500320AS 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive X2 SAMSUNG T240HD Rose-Black 24" 5ms HDMI Widescreen HDTV Monitor SAMSUNG 22X DVD±R DVD Burne…
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הי , לצערי היום הלך לי הספק, לכן אין ברירה וחייבים לקנות חדש. אני מתכוון לקנות מ- KSP, ואני חושב שסכום בסביבות ה-300 ש"ח יספיק לא? יש הצעות לאיזה ספק (לא יותר רועש ממה שהיה לי) שיחזיק לי את המערכת הנוכחית + אולי עוד איזה הארדיסק או שניים? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא בטוח עדיין על גבי המארז. חשבתי על המארז ANTEC 300 . התקציב שלי הוא 350 ש"ח. בתקציב הזה אני יכול לקנות את הANTEC 300 עם עוד 2 מאווררים מקדימה? ואם לא איזה מארז עדיף שבא כבר עם כמה מאווררים ומאוורר טוב את הבפנים? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך ה ANTEC SOLO לעומת ה LANCOOL K56? אבקש גם המלצה למארז מיני
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
ההתלבטות העיקרית שלי היא בין: 1. אנרמקס טומהוק 405 - 244 ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=4814 2.סיסוניק 400 - 292 ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5239 תודה.
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
איזה מארז (בלי ספק) עד 500 ש"ח מאלה שיש ב-KSP הכי טוב?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, # מחשב עם ספק 750W/80+Gold/A.PFC + מקלדת וקונטרולר מידי (חשמל דרך USB). # שני מוניטורים. # [לפעמים] קונטרולר MIDI (חשמל דרך שנאי). מעוניין ב-AVR "טוב", גם בגלל ציוד הקול, וגם בגלל המימדים (לא מעוניין באל-פסק)! 1. האם כמו ב-UPS צריך לקחת בחשבון את ה- A.PFC ? 2. האם כמו ב-UPS ישנם חלקים שמחליפים (שם זה סוללה)? 3. האם כמו במגן ברקים, אם מקבל "מכה", נשרף וזורקים? או שמחליפים חלק? 4. איזה מאפיינים כדאי שיהיו? השהיה/חיבור למחשב/הפעלה מחדש? 5. האם כדאי להוסיף לו מגן ברקים? כולל השהיה? תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז וספק אני רוצה שהמארז יהיה טוב ויפה אותי מעניין יותר היופי תודה רז יחזקאל
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יותר טוב הפוסידון או הTITRION מיבחינת קירור וגודל?
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מענין אותי לדעת אם יוכל להחזיק מעבד חזק יותר כלשהו מהסדרה של הintel quad ו/או geforce 8800 כלשהו מהסדרה?
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שיתאים ל HD2900XT.. עד 500 ש''ח כמה שיותר שקט בבקשה.. אפשר לחרוג קצת .. אגב המעבד QUAD PROCESSOR אם זה משנה.. תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מארז סטנדרטי שיוכל להכיל 3 דיסקים וכונן אופטי. צנוע ומשתלם ולא יותר מדי גדול. ספק שמתאים למערכת i5 + הדיסקים הנ"ל. לא הולך לבצע OC.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש מחשב כזה: INTEL E2200 דואל קור. 4GB RAM כרטיס מסך מובנה. יש לו ספק ABPOWER מאוד ישן שבגללו הלוח אם הקודם שהיה במחשב התנפח והם קנו לוח ומעבד משומשים. איזה ספק לקחת? FSP 400W ב-150 שקל או SEASONIC 350W ב-180 שקל?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז בצבע לבן, אפור, או כסוף, אבל משום מה כל המארזים כמעט הם בצבע שחור.. מישהו יודע איפה אפשר לקנות מארז באחד הצבעים שהזכרתי? (גם בלי שחלק ממנו יהיה בשחור, אלא רק הכל אפור/כסף/לבן) הלוח אם שלי הוא לוח micro-ATX Gigabyte H55M-USB3 לכן אין לי צורך במארז ענק.. מעדיף בינוני או קטן תודה עומר
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי שיש את הקיט A2384 ב TMS ב23 שקל(שזה זול מאוד ביחס לחנויות אחרות), יעזור לי במארז 6A19 ? כמו כן מישהו יודע כמה עולה משלוח בחנות כי פשוט אין שום ציון של זה באתר שלהם?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-