עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by r1plet,

שלום, אני מתכנן לרכוש בקרוב את CENTURION 590, וכאמור המחיר שלו באייבורי (הנמצאים 25דק' הליכה מהבית שלי) זהה למחיר בKSP (במרחק של 25דק' הליכה+אוטובוס) מביתי, מה גם שהאוטובוסים מוסיפים עוד כמה שקלים מיותרים תהיתי אם יש סכנה כלשהי בלרכוש את המארז מאייבורי? האם הוא מגיע אצלהם זהה לזה שקבלים בKSP? לוח האם והמעבד שלי נקנו במקור מאייבורי ואין לי תלונות, אך שמעתי על מקרים כמו הHAF 932 שהגיע ללא חלק מהמאווררים בחנויות מסויימות ודווקא באייבורי השנואים הוא הגיע עם כולם (כך לפחות הם מצהירים באתר שלהם) ועוד... האם יש משהו לא בסדר שתוכלו להצביע עליו?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by Yehudaa,

יום ו 26.10.07 22:45 אמא : "אודי בוא תראה מה קרה למחשב ! (פנטיום 4 3.2ghz בן 3 שנים ) . " אודי : " עשית הפעלה מחדש ? " אמא : " כן פעמיים ועדיין המחשב מתנהג מוזר " אודי : " באמת חשוד מאוד .. " אודי : " טוב אני אפתח את המחשב .....פותח ....... אמא בואי תראי הספק נשרף ..... " אמא : " מה עושים ? " אודי :" יש לי במקרה ספק אני ארכיב לך , בואי נקווה שהלוח אם לא נהרס ... אוקי המחשב בסדר גמור , בהזדמנות אני אביא לך ספק נורמלי . " . אחד מהפינים של הכבל 20 פין נשרף , ללא ספק אם לא היינו עולים על זה מוקדם הנזק היה הרבה יותר גדול ...... .

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by Atom Mother Heart,

אני צריך אלפסק למערת amd DC ספק 400 ג'נרי וכרטיס משולב ומה יקרה אם האלפסק לא יהיה מספיק חזק? תודה.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אז מה צריך נגד הפסקות חשמל (שלא יגרום נזק למחשב?) אל-פסק? מגן ברקים? מייצב.? אין לי גרגר של מושג בנושא.. אבל הסערה האחרונה (כך לפחות אני מרגישה)... נגרם לנו נזק ל HDD (זהו זרקנו אותו!) אז מה אתם אומרים? מה אני צריכה? ספק SEASONIC 750W GOLD X כרטיס מסך ASUS 780TIOC השאר בחתימה שלי (ללא מסך, רק למחשב)

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. בניתי כבר מפרט לגיימינג אבל קצת שובר תראש בנוגע למארז :s07:...עכשיו אני לא רוצה לחרוג הרבה וצריך להקציב גג 320 ש"ח. אני לא מבין גדול בזה תכוונו אותי איך זה Thermaltake VC2000BNSD MAMBO Black Case תמונה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8490

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by white_rider,

תגידו הספקים שבתוך המארזים האלו הם גינרים??? או הם טובים. בשביל מערכת פשוטה עם E6550 ו- 8400GS , 2GB - 250GB SATA2- ללא כל OC וכולה המארז ספיציפית הוא H550D-F25 400W או N880 אם לא. האם ספק שבא עם המארזHEC Micro 6K31 300W מספיק? תודה אני שואל על מה שיש בתוך המארזים הללו , אם ידעתי מה יש לא הייתי שואל. (לא הוספתי תקציב כי זה לא רלוונטי אני לוקח רק אחד מאלה ולא מעונין במשהו אחר) ודיי עם זריקת האיומים על נעילות לפני שאנישים יפסיקו לבוא לפורום הזה

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  7. יש לי מחשב והייתי רוצה לדעת אם הספק כח מספיק חזק למערכת שיש לי ולבדוק את תקינות הספק במאמץ. מפרט המחשב: לוח intel h67 cl i5-2500 עם מאורר סטוק 2x4GB 1333Mhz hard disk 1 TB Samsung כ.מסך GTX460 768Mb צורב DVD 3 מאוררים 12mm ספק הכח הוא Antec 520W HCG קשיור לאתר היצרן- כנסו לדגם של ה 520 http://www.antec.com/Believe_it/product.php?Family=MzM5

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  8. Started by gameplan,

על איזה ללכת? Thermaltake SwInG ATX MIDI Tower + 430W http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=870 Sunbeam Transformer BLACK/BLUE + 400w http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2248 HEC 6A19B-400 400W http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2532 או שילוב אחר בכלל? עד 550 שקל אני יותר מעוניין שהמארז יהיה מאוורר כמו שצריך מאשר שיראה יפה אבל אם יש גם מראה וגם פנימיות עוד יותר טוב וכמובן חשוב ספק טוב אם מה שכתבתי למעלה לא מתאים ויש לכם הצעה אחרת בבקשה תפרטו קצת על הספק,מודולורי לא מודולורי וכו'.... תודה רבה!!! ;D מפרט: פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים 1 twin667 זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 - ¤580.00…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by captaincaveman,

וכשאני אומר לכל החיים אני מתכוון בערך כמו אחריות לכל החיים על מעבדים . נניח עד שמשנים את התקן בצורה כזו שהחומרה לא תתאים למארז. האם שווה להשקיע הרבה (350-400 דולר) במארז?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by iakovl,

חברה רציתי לדעת במקרה אם מישהו שיש לו P180B או P182 שחור רוצה להפוך אותו לכסוף ע"י החלפת הדלתות איתי ועם הP180 הרגיל שלי למעוניינים נא ליצור קשר

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by SeaMonster,

היום אספתי את ה Palit HD4870 Sonic הוא צורך 2 חיבורים של 6PIN , לספק שברשותי יש CORSAIR VX550W יש חיבור אחד של 6PIN ועוד חיבור של 6+2PIN , אז לפי מה שאני מבין אני אמור לכחת את חיבור ה 6PIN מה(6+2) , ולחבר אותו לכרטיס, נכון?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by aml,
    • 0 תגובות
    • 639 צפיות
  13. וכמה זה עולה הכי זול ?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  14. E6300 KINGSTON DDR2 2X1024 667 MHZ ASUS P5B WD 250GB 16MB SATA2 DVD RW VGA CARD: 8800 GTS 320MB LIBERTY 400W השאלה היא בעיקר לגבי התאמה לספק ולכרטיס המסך תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  15. המפרט: Intel Quad Core Q6600 סדרת Gigabyte GA-P35-DS3 או DS4 2GB RAM WD 320GB 8800GT (יש למישהו המלצה על יצרן מסוים?) צורב DVD לגבי הספק: נראה לי שכדאי 500W או יותר - לא הייתי רוצה להיתקע באמצע משחק בגלל מחסור בוואטים. לגבי המארז: היופי לא חשוב (וסליחה מכל אלה שפגעתי בציפור נפשם - הוא ממילא ישב רחוק מהעין). מה שחשוב: שקט. כיום יש לי בואינג 707 (או לפחות זאת ההרגשה), והייתי רוצה שלא כל השכנים ידעו מתי בדיוק המחשב דלוק... (אולי אני קצת מגזים, אבל לא בהרבה.) מחיר: לא בכיוון המארזים של 800 ש"ח וצפונה, אבל גם לא אלה ב-150. כנ"ל לגבי הספק. 550W של ThermalTake נראה נחמד, אבל אני מכיר את TT רק מהכיוון של המאווררים, וגם בקטגוריה הזאת הם מרעישים. נקודות בונוס על כרטיס גרפי שקט (כאמ…

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by Real_Me,

כפי שכתבתי במפרטי מחשב הכוונה הראשונית היתה ללכת על מארז NSK2480 המומלץ מבחינת קרור ושקט שיאכסן את הרכיבים שבתמונה. התברר לי, די במקרה, שקיים גם מארז NSK1380 שלפחות חיצונית יותר אלגנטי. הבעיה שאני רואה ביקורות מעורבות לגבי הכדאיות שלו ביחס ל-2480 וגם מחיפוש בפורום אין מסקנה ברורה לגביו. אשמח לשמוע ממי שהמארז ברשותו או בכלל מה הדעות עליו. בתודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  17. איך הוא שווה לקנות ? T.M.S מחשבים מחפש מארז שקט ושיראה טוב בתקציב של עד 500 ככה.. כולל ספק נראה לי

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  18. Started by VegansXe,

מחפש מארז סטנדרטי צבע שחור, שיהיה שקט שלא יצבור אבק ברמה לא נורמלית כמו הנוכחי. יש צורב אחד 2 כוננים קשיחים ועוד 1 SSD יש עדיפות לחלון צד עם תאורה כחולה אם אפשר. לא מעוניין להשקיע יותר מ300 ש"ח אין חנות מועדפת לא משנה לי ksp ivory tms וכו' תודה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by eity,

אני מתלבט בין corsair cmpsu 750tx או enermax pro82 625w

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למארז בתצורת HTPC שישמש גם כמחשב משחקים לכן מתכונן כרטיס מסך מסוג 8800GTS. אני מודע לכך שזה כרטיס שמתחמם וזקוק להרבה מקום מה שלא נפוץ כ"כ במארזי HTPC, לכן אני ישמח אם למשהו יש המלצות בנושא? תודה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by UHU,

שלום מה דעתכם אל המפרט עד עכשיו (למשחקים כמו assassin creed) אני צריך שתוסיפו לי לזה מארז (שלא נראה כמו חייזר) וספק כוח(550 וואט +) ב 800-900 שקל (עדיפות לשקט) תודה לכל העוזרים מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Asus nVIDIA GeForce GTX 260 TOP 896MB DDR3 PCIe צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מאורר למארז Arctic Cooling AF12025L 120mm מסך Samsung 22" T220 2ms LCD מקלדת Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר אופטי Logitech MX518 Optical Gaming Mouse

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  22. האם יש עוד דברים שצריך להתיחס אליהם חוץ מהמעבד והכרטיס בבחירת ספק ? יענו יש עוד דברים שלוקחים מהספק כוח די רציני, למשל מספר מאווררים במרז - זה משנה אם זה 1 או 5 ? קירור למעבד ? OC ?

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  23. שלום,יש לי שאלה- האם הGigabyte Poseidon או הTriton יהיו מספיק גדולים בשביל להכניס בהם בעתיד כרטיסי מסך גדולים ושאר רכיבים (בטווח של בערך 3-4 שנים)? אני יודע שאי אפשר לחזות את כל זה מעכשיו, אבל אני בכל זאת מחפש מארז שיהיה גדול על מנת להכיל בתוכו מעבד מרובע ליבה (אם אני אשדרג בעתיד), וכרטיסי מסך גדולים (DX10). כרגע הPoseidon יתאים ל8800GTS שאולי אקנה, אבל אני מחפש מארז שיתאים ל3-4 שנים הבאות בלי שאני אצטרך להחליף אותו. השאלה שלי היא, האם יש כזה דבר, האם הPoseidon יספיק (מה שלא נראה לי), וכמה בערך (אם זה אפשרי, כמובן) מארז כזה אמור לעלות. התקציב שלי כרגע הוא בערך 400-500 ש"ח למארז, אבל אני מקווה שזה יספיק לרכיבים גדולים ל3-4 שנים הבאות, ואולי אף יותר. מפרט המחשב …

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איפה אני לקנות מאווררים של 45 מ"מ לספק כוח כי הוא מרעיש בצורה נוראית אז אני רוצה להחליף לו את המאווררים תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by skywalker30,

seasonic x-660 vs corsair ax650 ה- corsair יקר בכ-100 ש"ח. שניהם מדורגים כ- gold. יש אומרים ש corsair מבוסס על seasonic. איזה מבין השניים לרכוש?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.