עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E 512MB V-Data X2 DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA PCX - GeForce 7900GS (450/1320) 256MB DDR-III 256bit 20-Pipes Or Asus ATI Radeon X1950PRO 256MB DDR3 256-bit, HDTV, DVI, PCI-Express Retail בגלל חוסר תקציב ( :'( ) חשבתי לקחת איזה Foxconn TLA-397 Black/Silver+ FSP 400W אם הוא יהיה מסוגל להחזיק את המפרט הזה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by WhiteLen,

היי, אני מנסה לבנות מחשב שקט ורציתי לשאול את עצתכם בקשר למארז+ספק. הרבה מדברים כאן על ה Compucase 6A19 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1142 שמגיע עם ספק כוח 300W של HEC. ראיתי גם המלצות על ה ANTEC SONATA II שמגיע עם ספק 450 (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3732), אבל הוא קצת יקר והשאלה אם שווה להשקיע בו את הכסף. מה דעתכם? אני מתכנן על E6600 וכרטיס מסך 7900GT תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dudu26,

לאור 5 הפסקות חשמל ב-3 ימים (...) החלטתי להגן על המחשב החדש בעזרת אל פסק (מה גם שההארדיסק במחשב הקודם נדפק - לדעתי בגלל רשת החשמל המקרטעת שבאזור שלי). אין לי תקציב ברור, אך אני בהחלט לא מתכוון לעבור את הסכום הבינוני פלוס (מה שזה לא יהיה...). חשוב לי שהמערכת תוכל לכבות את המחשב אוטומטית כי אני לא נמצא מול המחשב בכל זמן שהוא דולק... לפי המאמר ב-YNET אני מניח שקו המוצרים הוא Interactive Line וגם: "השקעים: מוצר אל-פסק טוב יכלול מספר שקעים, חלקם עם הגנה בלבד וחלקם עם הגנה וחיבור לסוללה. בזמן הפסקת חשמל לא ממש חשוב אם הרמקולים יפעלו או לא אבל תרצו, מן הסתם, להגן גם עליהם. לכן, רצוי לא להתפשר ולקנות מוצר הכולל גם שקעים לטלפון ולחיבור רשת, כדי לתווך בינם לבין חיבור האינטרנט של…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by bagetrek,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות ספק-כוח איכותי חזק ושם טוב . ראו מפרט : אני גם רוצה בעתיד שהספק יחזיק לי את המערכת מחשב שלי כולל כרטיס מסך ( שאני ירכוש בעתיד ) סידרת 7900Nvidia או סידרת X1950 ATI החדשה וגם OC למחשב וגם לכרטיס סכום , אני לא יודע עד כמה כעט .. וגם לא רוצה להיסחף עם מחירים , אני חושב אבל עדיין לא סגור , על מחירים של עד 500 שקל ! לספק-כוח איכותי וחזק ! תודה רבה למגיבים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by THE FOX,

מחפש המלצות למארז שקט, מרווח ובעל חלון לא משהו במחיר מוגזם

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by LazyBoy,

נתחיל משאלה עקרונית, האם אפשר לקנות אל פסק ולחבר אותו לשני מחשבים ובעת הפסקת חשמל הוא יכבה את שניהם? המחשב הראשון: A64 3200 MSI K8Neo4 Platinum Geforce 6600GT 1BG RAM 1 HD 1 DVD 1 DVD/RW CRT 19" - G90FB FSP 350 THN בקרוב נכנס גם הX-Fi XtremeGamer. המחשב השני.. סתם עגלה - P2. משמש רק לקריאת דוא"ל. אני מעוניין באל פסק שיחזיק את המחשב הראשון בקלות, וגם חושב בכיוון של אל פסק שיכול להחזיק את שניהם. (תלוי במחיר/כדאיות) נקודה למחשבה: בעוד 6 חודשים אני קונה מחשב חדש - האם שווה לקנות היום אל פסק יקר יותר ע"מ שיחזיק היום את שני המחשבים הרשומים למעלה, ובעוד 6 חודשים לחבר אותו למחשב הראשון פה + העתידי (ארבע ליבות, כרטיס DX10) או שעדיף לקנות אל פסק אחד לשני המחשבים הקיימים ובעתיד אחד …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by zniibidl,

המפרט שלי בפרופיל, אני רוצה להחליף את הטרנספורמר...התקציב הוא 500 גג גג גג על מה תמליצו לי?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by MoSQuiTo,

שלום לכולם- רציתי לדעת אם מבין ספקי ה400W, הספק הזה הכי מומלץ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by zx12rr,

המחשב של חבר זה המפרט לוח אם ASUS 915 מעבד אינטל3.0G 64 BIT זכרונות 4G 533MHZ 3 SATA כרטיס מסך GF7800GTX הדגם מגיע אם שני חיבורי חשמל של 5V שני מאוררים של 1A אין OC הספק הפסיק לעבוד היה לו ספק 680WATT של THERMALTAKE לפני הספק הזה היה ספק של 550 שלא סחב את המערכת הזאות לכן נקנה הספק שצוין למעלה צריך המלצה לספק אני יודע שאין כאן אהבה גדולה לחברה של THERMALTAKE אז השמח לקבל המלצה אחרת והאם באמת למערכת כזאות לא מספיק ספק 550WATT?(אני לא זוכר את השם של החברה של הספק 550WATT שהיה לו) תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by WhiteLen,

היי, הייתי רוצה להגן על המחשב שלי מקפיצות מתח או ברקים. האם אני צריך UPS או שיש מתקן הגנה אחר? לא כל כך חשוב לי להגן על המחשב מהפסקות חשמל מכיוון שזה לא קורה הרבה וחוץ מזה כבר יצא לי לא פעם לבצע אתחול באמצע פעולת המחשב והוא אף פעם לא ניזוק מכך. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם אני רואה פה המון דיונים חסרים מתוכן שבהם ממליצים לאנשים ספק כח כזה או אחר בטוענה שהוא לא ספק ג'נרי ועל כן איכותי. אני רוצה באמת ובתמים להבהיר בדיון מהם הפרמטרים שגורמים לספק כח להיות איכותי . מאחורי ניסיון הרכבה של למעלה מ 200 מערכות מחשב רובן ככולן עם ספקים המוגדרים ע"י ה"המון הזועם " כג'נרים ללא מותג מוכר. אז בבקשה מכל אלה המתיימרים להיות מומחים בבקשה ממכם אנא פרטו בשבילנו פשוטי העם מה הופך ספק כח לאיכותי ואל נא תתרצו זאת במדבקה של שם מותג יפ ומוכר.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by zerocool15,

186-220 בחול שקל. בארץ קרוב ל400, המחירים בארץ בזאפ לא מעודכנים או מה? 1 - האם הוא טוב? 2 - מהי יחס תועלת למחיר והאם יש יותר טוב באותו מחר [ הוא יד 2 מצב מצויין כמו חדש] 3 - האם הוא יוכל להחזיק 6300 512mb x800 asrock dual-vsta ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Fungus Funk,

PCP&C ? ומה הדגמים המובילים שלו ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום איזהו המארז שיתן לי הכי הרבה אפשרויות לOC וקירור הכי טוב שיש במחירים כאלו? שעד 1100 ש"ח?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש הרבה מארזים שניתן לראות שיש להם מקדימה חיבור IEEE לדוגמא. עכשיו בשביל שיהיה לי אופציה שזה יעבוד אני חייב כרטיס FIREWIRE נוסף במחשב? או שאולי יש מארזים שמביאים לך את האופציה הזאת BUILT-IN ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by משתמש כבד,

צריך ספק כוח ב400 שח מנועה... המחשב שלי: מעבד 3 גיגה 775, גיגה ראמ DDR1, כ.מסך 9700, הרד דיסק 80, צורב ואממ זהו אני מתכנן אוברקלוק.... אני רוצה שהספק יתאים לי גם לקונרו שיהיה לי אופציה לשדרוג בלי להחליף ספק... בבקשה לא לחרוג מ400 שח גם ככה הוספתי יותר מדי...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by kobi3797,

שלום. איזה מארז עדיף יותר? foxconn TLA 397 400W או foxconn TLA 002 300W והספק של מארזי foxconn איך הוא נקרא?[כי נדמה לי שהמוכר שם לי ספק של חברה אחרת] תודה- מחכה לתשובות!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם, כבר הרכבתי מחשב שאני רוצה לקנות (תודה לפורום), עכשיו מה שנשאר לי זה המארז, עד לפני כמה ימים לא ידעתי שזה יעשה לי כזה כאב ראש :s05: השאלה שלי היא כזאת, ב- Ninja שח Raidmax יש 2 מאווררים, הוא נראה מעולה, Tooless (מאוד אהבתי את הדרך של Raidmax לקיבוע החלקים). יש גם את ה- Sagitta, גם הוא - מדהים בעיצוב.. אותה שיטה של tooless, מגיע עם 2 מאווררים.... הבעיה איתו זה שיש לו אחסון רק ל-3 HD's. ויש את ה- A-top. מגיע עם 3 מאווררים, 4 או חמש כניסות של Hd's, עיצוב נחמד.. לא התלהבתי, אבל דיי פונקציונלי מגיע בתצורת tooless, יש לו אפילו תופסן לכבלים.. כולם מגיעים עם ספק. זה כי כרגע יש חור תקציבי וקצת בעיה להוסיף ספק liberty, אז הוא יתעכב בעוד חודש חודשיים :]... בכל מקרה, מה א…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by nanus,

אני קודם רוצה לתת ביקורת למארז שחשבתי שאני לוקח Cooler Master Stacker 830 זה מארז שעולה 1300 שקל והוא מצויין בשבילי אבל מה כן אם אני משלם 1300 שקל אני מצפה לקבל איתו קצת דברים למשל: יש לו תא ל 4 ארדיסקים שמחובר אילו מאוורר של 120 מקבלים רק אחד כזה! אני צריך לשים 3 ארדיסקים אבל אני לא מאמין שמישהו באמת ישים שם 4 ארדיסקים זה יהיה לחוץ הכמות הנכונה לדבר כזה הוא 2 בנוח ולא 3 או 4 בלחץ והם יתחממו הרבה יותר אם הם יהיו ככה צמודים הדבר השני זה שמקבלים עם המארז הזה רק עוד מאוורר נוסף (בנוסף למה שיש על ההרדיסקים) המאוורר נמצא מאחור אז ממארז שמשלמים עליו 1300 שקל מקבלים רק 2 מאוורירים שזה עלוב אני הקיצר מחפש מארז עד 1300 שקל שיהיה עשוי מאלומניום שיהיה מאוד פרקטי ונוח שהUSB שלו י…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום אני חדש כאן. אני רוצה לכנות מארז חזק שיוכל להחזיק לי E6300 עם הכרטיס החזק 8800GTS. התקציב שלי הוא 500 ש"ח. אני רוצה שיהיה חזק ושקט. תודה 8)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by cellman,

קניתי את המארז הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3555 הפח דק ביותר ומתכופף מכל מגע. עכשיו הוא לידי, מזמזם לו בשקט, מרגיז.... כיביתי מאווררים שונים, לא מצליח לאתר את מקור הזמזום שמגיע מהמארז עצמו (הפח מזמזם). מה עושים ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה להפוך את המחשב הישן שלי לHTPC. אני עובד עם Board של אסוס P4B533 ולכן חייב HTPC לגודל ATX רגיל. בינתיים מצאתי את הSilverstone LC17 מעל 650 וזה טיפה יקר לי. לגבי ספק בדקתי את הרשימה של SPCR בכתובת http://www.silentpcreview.com/article699-page1.html ומצאתי שני ספקים טובים בארץ בתקציב: Zalman ZM460-APS שעולה 380 Antec NeoHe 430 שעולה 540 מה דעתכם על הספקים והמארז שבחרתי והאם יש לכם אלטרנטיבות שקטות עבור מחשב HTPC שבנוי על ATX בגודל רגיל ולא מיקרו ושיחסכו לי קצת כסף? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני מחפש ספק שיהיה טיפה יותר חזק מהNEO 430W שהתכוונתי לקנות עם הP150 ובסוף החלטתי ללכת על הLEXA + הספק שאני מחפש. התקציב הוא בערך 500-550 ש"ח מהחנות IQPC.

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  24. התקציב בסביבות בסביבות ה600. אני מטבט בין לקחת 400TRT+CHAKARA או 400TRT+APOLO האם יש שילוב טוב יותר? לוח אם ASUS M2N. מעבד +4200. קירור למעבד: FREEZER 7 PRO. כרטיס מסך: 8800GTS320. (מאוד יכול להיות שזה יהיה כרטיס אחר). האם 400TRT יחזיק את המערכת? אם לא, האם COOLER MASTER REALPOWER430W יחזיק? אם אתם ממליצים על משהו אחר, שיהיה אפשר להחליף את הספק...

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  25. Started by arik100,

בשביל מה צריך כל כך הרבה???

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים