עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by pms1,

שלום אני מחפש ספק שקט ביותר אך כמובן אמין יש לי כרטיס מסך HD 5450 מה אתם ממליצים ? תודה

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  2. אני הולך לבנות שרת לבית ולאחר חפירות רבות ברשת החלטתי שאני הולך על המארז Lian Li PC-Q25, המארז לצערי לא נמצא בארץ, היבואן לא יביא רק אחד ולכן נשארתי עם האופציה היחידה של להזמין מחו"ל, אני יודע שהמשלוח של חבילה כזו תעלה לא מעט אבל אני נעול על המארז ככה שאני מחפש חנות טובה ואמינה ששולחת לארץ. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by michal33,

שלום, אני בתהליך בניה של מפרט מחשב ומתלבטת בין 3 מארזים. אני מחפשת מארז שיהיה שקט, מאוורר ואיכותי. במחשב יהיה מעבד אינטל I5-2400 ובעתיד יתווסף כרטיס מסך חיצוני. יהיו בו גם 3 דיסקים קשיחים: שניים של 500GB ואחד של 2TB. Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included Coolermaster - storm scout SilverStone Precision Black X1 120MM תודה, מיכל

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  4. COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED 473 ₪ http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6675 COOLERMASTER HAF 922 476 ₪ http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5445 COOLERMASTER HAF 912 ADVANCED 488 ₪ http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7991 מי המומלץ ביותר

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by White Eagle,

אני רוצה לקנות ספק כוח חדש למחשב בשביל שאני יוכל לעשות SLI עם שני כרטיסי GTX570, על איזה ספק כוח אתם ממליצים במחיר של 650 ש"ח (אפשר לחרוג עד 700 ש"ח). זה המפרט שלי: Intel Core i7 2600K Intel DP67BA (אני מחליף אותו ל Gigabyte Z68X-UD4-B3) Gigabyte GTX570 דרך אגב, מה אתם חושבים על הספק Antec High Current Gamer 900W ועל הספק Seasonic SS-750AT 850W?

6. Started by muam,

שלום, יש לי את המחשב DELL XPS8000, אני חושב שהוא בעל ספק של 450W או 500W. מפרט המחשב הוא: NVIDIA GTS 240 INTEL i7 860 8 RAM אני משתמש בכרטיס קול חיצוני: M-Audio Fast Track Pro ובמקלדת MIDI של M-AUDIO. יש לי קריסות של כרטיס הקול, ומדי פעם אפילו כל המחשב קורס למסך כחול ונדלק מחדש. האם הבעיה היא בהספק של ספק הכוח ? אני צריך לשדרג אותו ? תודה, נועם

7. Started by ReDragon710,

Intel DH67BL Core i5 2500 WD 1TB 8GB DDR3 1333 Gigabyte GTX570 Seasonic 620W S12II bronze מה לדעתכם אני צריך? (בלי מסך) ואם נוסיף על זה מסך איזה כדאי (DELL Dell U2312HM UltraSharp With LED IPS 23'' DVI DP VGA WideScreen) מחפש משהו לא יקר מידי תודה מראש

8. Started by yuvalbar84,

שלום לכולם רכשתי טלויזיה של SAMSUNG D550 40" ובמעמד ההתקנה הסביר לי המתקין שהמכשירים החדשים האלה רגישים מאד לנפילות של מתח ושאר ירקות וניסה למכור לי איזה מוצר העונה לשם: Extreme V.D.P.S ראו קישור: http://blogerim.co.il/product-matkin-p1860.html הוא רצה עליו 200 ש"ח. אבל אני סירבתי לקנות לפני שאני מברר מה איכות המוצר ובמה בכלל מדובר. ופה אתם נכנסים לתמונה האם המוצר הזה באמת יגן על המסך שלי ? האם המחיר שהוא נתן לי הוגן או שאפשר להשיג בזול יותר ? האם יש מוצר אחר שתמליצו עליו ? (רצוי במחיר זול) אני לא פנאט בנוגע להגנה הזאת, מה גם שיש לי אחריות של 5 שנים, אז לא איכפת לי לממש אותה במקרה והטלויזיה נהרסה, זה נראה לי עדיף על לקנות מוצרים במאות שקלים . בקיצור, תובנות ופתרונות זול…

• 7 תגובות
    • 5.5k צפיות
  9. המחשב שלי: Intel Core I5 2500 2x 4gb ddr3 Intel BLKDH67CL Cold Lake הספק שלי הוא: Antec EarthWatts EA500D 500Watt 80Plus אני רוצה להוסיף כרטיס מסך GTX 570 של אחד היצרנים השאלה היא האם אני אאלץ לקנות ספק כח חדש במחשבוני הספק יוצא שאני צריך 600W אבל אני מקווה שהם מגזימים תודה!

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by amitrotem,

כל החנויות שמצאתי עד עכשיו יש להם רק בחיבור של הפלופי 3.5. יש לי מארז COOLER MASTER CM690 ואין לי את המתאם שמגיע עם המארז מ 5.25 ל 3.5 מישהו יודע מאיפה אני יכול להזמין (מבאס להשתחל מאחורי המארז בכל פעם שאני רוצה לחבר דיסק קשיח USB3) תודה

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  11. Started by JentuS,

שלום לחברי הפורום . אני צריך את העזרה ואת ההצעה שלכם עבור קניית ספק איכותי וטוב עבור מערכת שיש לי כיום , הרכיבים הם כאלו : מעבד - AMD Phenom II x4 965 3.4 BE לוח אם - Asus Crosshair IV Formula זכרון - OCZ 4GB Kit (2x2GB) 1600 דיסק קשיח - 160 ג''ב לא זוכר איזה , אבל זה לא כזה משנה נכון צורב דיוידי וכרטיס מסך בינתיים Nvidia GeForce 8600GT או 8800GT לא זוכר איזה יש , יכול ליהיות שבעתיד הוא יוחלף ביותר טוב משהו מהכרטיסים הבינוניים כמו 6850 או יותר חלש כי במערכת הזו ישוחקו משחקים קלים עד בינוניים גג , לא משהו כבד ובכלל המערכת תיהיה לשימושים סטנדרטיים כמו גלישה באינטרנט , צפיית סרטי HD ומשחקים מה שציינתי קודם , יכול להיות יעשה למערכת אוברקלוק בעתיד אבל לא בטוח . אז כמו שאמרתי א…

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by almog333,

שלום רב, ברצוני להחליף את המארז של המחשב שבסלון. המארז לא צריך להיות עם ספק, וכן חשוב שיהיה בו מקום לשלושה דיסקים קשיחים לפחות. מסך קטן על הצג יהיה מאד נחמד אך לא חובה. חשוב שיהיה שקט ושיהיה קירור מספק לכל הדיסקים הקשיחים.אודה לכל המלצה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by dovik,

האם הספק של האל פסק חייב להיות גדול או שווה להספק של ספק הכח? תודה!

14. שלום לכולם, אחרי התייעצות בפורום מפרטים ושיטוט בפורום נסגרתי פחות או יותר על מערכת מחשב שתתאים לי, נשאר לי לבחור ספק. חשוב לי שהמערכת תתאים לO.C בינוני עתידי ושהיא תהיה שקטה מאוד (~9). בנוסף, אני מחפש ספק מודולרי כדי להימנע מחוטים מיותרים במארז. המערכת תורכב מ: core i5 2500k asrock z68 scyth yasya שני כוננים קשיחים ואולי גם SSD המארש שנבחר לשקט מירבי הוא ה fractal design. התקציב עבור הספק הוא באיזור ה 300 ש"ח אשמח לכמה המלצות לדגמים מתאימים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אז אני רוצה להרכיב את המערכת שלי לתוך המארז החדש. שמתי לב שיש 2 תושבות לברגים של לוח האם שכבר מוברגות למארז, והן שונות משאר התושבות שיש בשקית שמגיעה עם המארז. התושבות הקיימות גבוהות במ"מ מכל השאר. האם זה בכוונה? (לא נראה לי) הן מוברגות ממש חזק ורציתי לשאול אם כדאי להתאמץ ולהוציא אותן. הוספתי תמונה (בשביל מה יש עדשת מקרו אם לא בשביל זה...) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  16. אז ככה כרגע יש לי seasonic 400watt אני רוצה לבצע אוברקלוק המעבד שלי e8400 לוח P45 4 גיגה זיכרון(2 לוחות) כרטיס מסך 4850 שיוחלף בעתיד

17. Started by RONG23,

שלום אשמח להמלצת ספק זול וטוב למע ישנה יחסית intel core 2 duo 2.66 4 gb ram 2* hd ati 4650 3 fans עד 200 ש"ח גג אם אפשר זול יותר מכיר את היקרים כמו אנרמקס סיסוניק ואנטק שעולים מעל 240 ש"ח יש אופציה טובה אחרת לספק לא גנרי וטוב? לדעתי 380W יספיק למינימום hec fsp xfx? פשוט לא מכיר אותם טוב את החברות הללו תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by iakovl,

אתם מוזמנים לקרוא ביקורת שכתבתי באתר hometheater על מארז הNAS של חברת Chenbro, הES34169 http://goo.gl/gLM5Y

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by White Eagle,

שלום, ראיתי הרבה אנשים שאומרים שצריך ספק כוח "איכותי", מזאת אומרת איכותי ואיך אפשר לדעת איזה ספק הוא איכותי? נ.ב: האם הספק כוח שלי נחשב טוב ואיכותי (כי הבנתי שהרבה לא אוהבים אותו) Thermaltake litepower 600W

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by DrDeath,

חשבתי על LanCool Metal Boned K7 שהוא די שקט לטעמי (יש לי אחד בבית) אבל רציתי לדעת אם מישהו מכיר מארז שהוא אפילו שקט יותר, וחשוב לי גם שלא יהיו בו כל מיני חלונות/LED-ים ושאר קישוטים, אלא פשוט מארז שהוא בלוק שחור פשוט, בלי יותר מידי דלתות, התחכמויות וכו'. שמעתי על ANTEC P182 אבל הוא ממש יקר ואני לא מצליח להבין מהביקורות אם הוא באמת כזה שקט ששווה לשלם עליו כל כך הרבה. אשמח לתגובות שלכם, תודה.

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by fibola,

שלום, לאור ״פטירתו״ בטרם עת של ספק הכוח שלי, מסוג cheiftec 650wat אני צריך לקנות ספק אחר. מפרט במחשב הינו כדלקמן Intel i5-750 -Mother board gigabyte GA-p55M-UD2 Gfx 275 כרטיס מסך 4gb זכרון בנוסף יש לי 3 hdd , צורב קירור למעבד Scythe ninja 2 rev B המארז הינו מסוג NZXT ZERO 2 אודה לקבלת המלצה לספק כוח חדש ככל שניתן בטווח מחירים של 400 שח. תודה

22. אני לא רושם כאן כאחד שמבין, אלא כהדיוט. אין כאן כדי להרגיז, לא כדי להראות שאני יודע, או שום דבר כזה. סתם התרשמות. שני המארזים מכילים את אותם רכיבים. יתר מכך, ב NZXT הזול (35 דולר), אין ניסיון לסדר של ממש, סתם סידור כבלים "חפיף". לפי AIDA64, אין הבדל בטמפרטורה, לא בליבה (2500K), לא בשום אזור בלוח האם (אם הניטור ראוי, אבל בכל מקרה זהה), לא בכרטיס המסך (GT240). אגב, ב 600T סידור הכבלים הוא למופת! רק רציתי לחלוק את המידע - כל אחד שיעשה איתו ככל העולה על כיסו

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  23. שלום, אני מחפש ספק כח בעבור מחשב שאני מעוניין לבנות, אשמח לקבל המלצות על מספר ספקים. ידוע לי ששוק הספקים הוא פרוץ לחלוטין ולא כולם מציעים ספקים PURE, אבל עדיין אני מחפש ספק שהוא טוב יענה על הדרישות שלי, ובמקביל יצדיק את המחיר בלי להשאר עם חור גדול בכיס. המטרה שלי בספק מעבר להפעלת המחשב, שהוא יהיה מספיק חזק וטוב בעבור ה-OC. מבחינת המפרט של המחשב: cpu i5-2500K with OC (4.1-4.3) לוח אם Z68 עדיין אני לא סגור לגבי דגם ספציפי. ללא כרטיס מסך בנפרד, אני משתמש בכרטיס מסך מובנה בהמשך אולי אני הוסיף אבל משהו סביר בעבור GTA וכו'... לא כרטיס מסך שדורש מעל הממוצע. (לדעתי עוד אולי יהיה ניתן להריץ את המשחק בכרטיס מסך המובנה). דיסקים קשיחים יהיו מחוברים אליו 4 ככל הנראה בSATA2 בהמשך דיסק …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי, אני עורך את הת'רד לכיוון אחר שיותר מתאים לפורום הזה. לגבי השאלה הקודמת החלטתי ללכת על הכרטיס מסך HD5770. נראה לי התמורה הכי טובה למחיר. עכשיו להתלבטות העיקרית שלי: אני מעוניין במארז שיהיה בו USB3 קדמי ומצד שני לא מעוניין להוציא על המארז יותר מ-400 ש"ח כי אין לי דרישות מוגזמות מהמארז. מצאתי 2 אופציות מתאימות לדרישות שלי: NZXT SOURCE 210 ELITE ב- 252 ש"ח או LANCOOL PC K57b ב- 391 ש"ח. אין לי בעיה להוסיף את ההפרש, השאלה היא האם המארז השני שווה את התוספת מבחינת האיכות חומרים? אמרו לי שה-NZXT הוא די פלסטיקי ופשוט. תודה. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------שלום לכול…

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by bennash,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ג'יגה ביית מסוג אולטרה דבל או טריפל אני לא זוכר בקיצור המאוורר מהמחשב הישן חיברתי בברגים למארז אבל הכבל קצר מידי בין לוח האם למאוורר והוא לא מגיע. השאלה שלי היא האם כדי לחבר את כבל המאוורר של המעבד ללוח האם ואת כבל המאוורר שעל המארז לשקע שכתוב עליו מעבד (סי.פי.יו.). ואם לא אז אני צריך כבל של מאוורר מתקע שמתחבר ללוח האם ללוח האם או לספק כוח תנו שמות חנויות בארץ ואם לא אז עם אפשרות לקנות באמריקן אקספס או פיי פאל

דיונים חדשים בפורומים