עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום, רכשתי UPS Advice PRP750 Partner Pro - 750AV לפני כ 3-4 שנים. מאז לא היו יותר מידי הפסקאות חשמל, אך לאחרונה הייתה אחת ושמתי לב שהוא לא מחזיק יותר מ 3 דקות. כל הנותנים מראים שהמצב תקין ב UPSMON. מאה אחוז טעינה, ו 24 אחוז שימוש LOAD. מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by RandomWinds,

מחפש ספק טוב שקט ככל האפשר. הספק שברשותי הוא 400W ATX 2.03(P4) תמונה מצורפת מפרט (הישר מהמוזאון :-[) CPU Intel Pentium 4 Prescott 530J, 3000 MHz (15 x 200) Mother Board Intel D915GAV 2 Disks Western Digital 80G, WDC WD800JD-75JNA0, SATA 3.0Gb/s Seagate 250G, ST3250410AS, SATA 3.0Gb/s Memory 2x512 MB DDR PC3200 200MHZ 2x256 MB DDR PC3200 200MHZ DVD LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4160B Graphic card Intel 82915G + Graphics Media Accelerator 900 (on board) תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  3. קניתי מחשב יחסית לא מזמן (4-5 חודשים) בדקתי הרבה לפני שקניתי אותו בכדי שיהיה שקט, אבל עדיין המחשב "נוהם" והרעש הזה יכול לשגע במיוחד אחרי משחק לוקח לו כמה שעות להרגע ולחזור למצב היותר שקט (גם יחסית רועש). המפרט: קירור מעבד מאוורר של זלמן פשוט GTX670 WINDFORCE ספק SeaSonic x650 שהוא לא מפעיל את המאוורר מתחת ל 20 אחוז מארז R4 המחשב עבר ניקוי יסודי כמה פעמים - לא ממש עזר הרעש לא מגיע מהדיסק קשיח או משהו כזה זה נשמע שמגיע מהמאווררים של המארז. חשבתי שהם אמורים להיות שקטים ??? לא יודע כבר מה לעשות :\

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. שאני רוצה לקנות מארז שיסנן בצורה הכי טובה אבק התקציב הוא עד 500 שח אבל בכל מקרה אשמח גם לחוות דעת על מארזים יקרים יותר

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. היי, אז כנראה שבסוף זה כן יהיה ה-P182 (לא נגמר, עולה ועולה התקציב...לא נגמר... ) אז התייעצתי עם חבר שלי שיש לו את המארז הזה והוא אומר שבגלל המבנה של סידור החוטים, עדיף שלספק יהיו כבלים ארוכים... הבנתי ש-400W יספיק לגמרי למפרט שלי (Q6700, 8800GTS) אבל אני רוצה להשקיע קדימה, למקרה ואוסיף עוד פריטים, כלומר שתהיה השקעה לטווח ארוך (שנתיים-שלוש) של 500W-600W איכותי. מה אתם אומרים? תודה

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  6. יש לי את המארז הבאה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811128052 זה עומד בסלון שלי בתור htpc ,ועכשיו אני רוצה לשדרג אותו מעט שגם יוכל להריץ מישחקים . בפנים יש לי . מעבד e6300 לוח :ZOTAC GF9300-D-E (הלוח הזה שיש בו חריץ pcie ) זיכרון: סתם 4 גיגה של גיסקיל דיסק קשיח :500 גיגה של סגאיט קירור למעבד :Dynatron P66 (קירור שרתים , קטן כזה ,אבל מקרר בן ז*** ) בקיצור ,אני רוצה להוסיף למערכת הזות 4850 (אולי משהוא יותר חזק ) ,בשביל להריץ מישחקים . הבעייה היא שאני לא יודע עם יש ספק כוח שיכול להיכנס למארז הזה ,ושהוא יהיה מספיק חזק בשביל להחזיק 4850 (או משהוא חזק יותר ) ומערכת בo.c קטן . אז עם מישהוא יודע עם יש ספק שניכנס למארז הזה ,ומספיק חזק ,שימליץ לי פה . תודה …

7. Started by zerocool15,

186-220 בחול שקל. בארץ קרוב ל400, המחירים בארץ בזאפ לא מעודכנים או מה? 1 - האם הוא טוב? 2 - מהי יחס תועלת למחיר והאם יש יותר טוב באותו מחר [ הוא יד 2 מצב מצויין כמו חדש] 3 - האם הוא יוכל להחזיק 6300 512mb x800 asrock dual-vsta ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. עקב התקלה שתיארתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=505770.0 אני מבקש המלצה לספק כוח חדש (לפחות 500 וואט) שנמכר ב-KSP עבור המפרט המפרט הבא. אם ורק אם התקציב לא מספיק לספק איכותי אז אפשר לחרוג קצת, ולהפך - אם יש משהו איכותי במחיר נמוך יותר אז עדיף לחסוך כמה שיותר: Motherboard: Gigabyte GA-HA65M-UD3H-B3 CPU: Intel Core i5-2500 CPU Cooler: Cooler Master Hyper TX3 RAM: Transcend 8 GB Kit (4 GB x2) DDR3 1333Mhz GPU: Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme HDD: Samsung HD103SJ PSU: Enermax Liberty 400w Network Adapter: TP-LINK TL-WN951N DVD Burner: LG GH22N Case: Gigabyte Poseidon תודה

9. Started by davis5,

למערכת: לוח gigabyte ds3 מעבד e4300 2גיגה זיכרון 2 הרדיסקים של sata כרטיס מסך 7300 gt ספק liberty 400 חשוב שיהיה שקט ושאין צורך בלהבריג את ההרדיסקים בינתיים חשבתי על Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tow Black/silv תודה

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  10. Started by CRT,

אוקיי חברה אני מצטער על ריבוי ההודעות פשוט לא ידעתי מה לעשות עכשיו אני סגור על עצמי. המערכת שלי: P4 521 2800MHZ PRESCOTT 1MB CACHE MB GIGABYTE 8I945PL-G 2XDDR 2 667 SAMSUNG 1GB SAPPHIRE HD 3850 256MB PSU NO NAME 250W HD SATA 160GB DVDWR צריך המלצה לספק שיחזיק את המערכת + OC קטן אם זה אפשרי. רצוי מאוד מאזור חיפה. מחר אני כבר לוקח את הכרטיס מסך מTMS את ה HD3850. בתודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Tagan EL-DIABLO 25cm+36cm fans תמונות: ככה הוא נראה מקדימה + המאוורר הענקי שלו: http://lib.store.yahoo.net/lib/xoxide/tagan-aplus-diablo-2.jpg ככה הוא נראה מהצד עם המאוורר הפשוט עצום שלו: http://www.xoxide.com/lib/xoxide/tagan-aplus-diablo-3.jpg מאחורה: http://www.cluboverclocker.com/reviews/cases/Tagan/ElDiablo/images/Back3.JPG הוא נראה לי מאד מפחיד ויש לו מקום לעוד מאוורר 12ס"מ מאחורה.... [move]מחיר: 620 ש"ח[/move] הנה פרטים עליו: Enormous 360mm side panel fan and 250mm front intake fan for incredible airflow rates Tool-less drive bay, expansion card, and rear fan installation External water cooling system hose holes Front and side panel Blue LED illuminated fans …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Trin1ty,

צהריים טובים ! אייבורי יצאו במבצע מטורף על ה R4 ! כל מי שמתעניין במארז , זהו המחיר הזול ביותר מבין כל החנויות : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8703 תהנו

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by popkorn,

אני מתכנן על HD4850 ורציתי לדעת אם הוא נכנס בHEC 6A19 ,ואם ספק FSP 450 יחזיק אותו עם E6320 OC..ואם לא אם HEC 500 יספיק. תודההה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by HairyAss,

יש לי ספק 250W של איזה חברת מדבקה עלובה כזאת (EverPower). למערכת הרגילה אני חושב שהוא יכול להחזיק (6200FX, 512M,160GB,pentium) קניתי 8800GT ועוד 1G זיכרון. מה יקרה למערכת עם הספק לא יחזיק? איך זה יתבטא? פחות ביצועים? תודה..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אז ככה, המפרט שלי הוא מה שיש בצד ויש לי כרגע ספק ג'נרי 520W. רציתי לדעת אם אני אצטרך לקנות ספק חדש כדי שיוכל להחזיק לי עוד HD 500GB. אם כן, אז אפשר המלצה לספק עד 200 ש"ח. נ.ב: אני יודע שבכל מקרה מומלץ להחליף ספקים ג'נריים פשוט אני די קצר בכסף.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. לא מעונין בדגמי NZXT. חשוב שיהיה כמה שיותר זול ועיצוב סולידי. תודה לכול העוזרים. מה דעתכם על זה, יסחוב? ANTEC SUPER MID TOWER SLK3800B + 400W SMART POWER 2 PSU

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by a_beilis,

intel core 2 duo e6300 gigabyte ga-945-s3 twinmos 667 512*2 segate 80 gb 7200 rpm sata2 x1900xt 256mb big typhoon LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW אני מחפש ספק ומארז...רציתי לקנות topower 450 מנועה ב300 אבל אמרו לי שהוא לא יחזיק ושהfsp400thn כן יחזיק...נכון?? ובקשר למארז יש לי 3 אפשרויות: 1)6a19 2)6a21 3)sunbeam transformer הכי חשוב לי זה סירקולציה ושקט...מראה חיצוני לא חשוב למרות שהיה עדיף אם יהיה...אבל להתייחס רק לסירקולציה של אוויר ושקט... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. הזמנתי אתמול את המארז APOLLO בצבע שחור מאייבורי , ויש לי עד יום ראשון להודיע להם אם אני מבטל... איך הוא? מבחינת יופי נראה לי שהוא לוקח הרבה מארזים אחרים - ואני גם אוסיף לו מאוורר 120 מקדימה , הוא איכותי? הוא קריר? שקט? לא היה בא לי על ה690 בגלל שהוא די מכוער לדעתי , אז מה אתם אומרים איך המארז? וההבדל בינו לבין ה690 גדול בקירור? - אפילו אם אני אוסיף לאפולו מאוורר מקדימה (יש לו שם מקום אבל המאוורר לא בא מובנה) הנה תמונה "ביתית" שלו

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. לפי המפרט הנוכחי שלי, אם אני אשדרג ל-GTX260, האם יהיה צורך לקנות גם ס.כוח יותר חזק מהנוכחי שלי? כמו כן, מתוכננת קניה של מעבד Q8200-Q8400 (אשר צורך 95W)... תודה לעונים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by C.G.B.Spender,

להלן (כולל קישורים לנתונים באתר היצרן): FSP Epsilon 500W http://www.fsplifestyle.com/en/booster_a.asp?pro_catId=19&categoryId=1&productId=57 או: HIPER HPU-4M530-PU 530W http://www.hipergroup.com/products.php?lv=4&cate=1&type=7&pid=16&action=Specification הראשון יקר יותר, אך ההפרש זניח. כמו כן, על השני ניתנות 5 שנות אחריות לעומת 3 שנים על הראשון, אולם מבחינתי 3 שנים הן די והותר. מבין שניהם, בחנות המליצו לי על ה-HIPER. חשובה לי אמינות, חסכוניות וגם שקט (בסדר הזה). אשמח לשמוע את דעתכם. תודה מראש על העזרה ושלא נדע מעוול.

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by sheff2k2,

אני שוקל לקנות כרטיס מסך gtx 970, כנראה של gainward או gigabyte. באתרים של החברות רשום שצריך 550 לפחות. מביקורות נובע, שמערכת סטנדרטית עם הכרטיס הזה צורכת 276 WATT תחת מאמץ, שזה כמובן רחוק מאד מ500. עם זאת, באייבורי טוענים שצריך ספק יותר חזק. לעומת זאת בזיג זאג טוענים שזה ספק מעולה, ושמנסיונם הוא סוחב את הכרטיס הזה ללא בעיה. כל הטיעונים והנתונים האלה מבלבלים אותי...מה אתם אומרים?

22. שלום, היום רכשתי HDD נוסף, וכמה שהיה קשה להכניס אותו במארז שלי (compucase 6920 b) בשביל להוציא את כלוב הכוננים, הייתי צריך להוציא את הזכורונת, בשביל להוציא את הזכרונות הייתי צריך לפרק את המאוורר של המעבד. בשביל להכניס את הכלוב עם הHDD השלישי הייתי צריך לפרק את המתח לכ. מסך ועכשיו בכלל הHDD נושק לכ. מסך, ממש מ"מ ביניהם היים אתם מחליפים ? האם על פי המידות, LanCool 60K הזה יהיה יותר נוח משמעותית ? האם הוא יהיה יותר רועש ? (היום יש 2 מאווררים של חברה מוכרת, ברח לי השם. כפי שאתם רואים המחשב לא מפלצת במיוחד מעבד :Q6950 לוח: P5B אני חושב 3 HDD כ. מסך 4890 ספק HX750 וזהו בערך. תודה!! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש לי 2900XT+Liberty 400W יש מצב שהמחשב שלי לא מחזיק את המערכת ??יש לציין שעד לפני חודש המחשב שלי החזיק 8800GTX על המערכת שלי יש בנוסף 2 HD Q6600+קירור בסטוק צורב ASUS לוח P35 של גיגהבייט המחשב שלי נכבה מנסה להדלק ושוב נכבה ורק שאני מנתק אותו מהשקע לאחר כדקה הוא חוזר ומצליח לעלות מה שמוזר לי שכל זה קורה דווקא כשהמחשב נמצא במנוחה מישהו ניתקל בתופעה כזאת ??? יש לציין שלפני 3 שבועות היה לי בעיה בספק וסידרו לי אותו מה זה יכול להיות?? אני מנסה להבין אם הבעיה עם הספק או שפשוט הכרטיס מסך לא מצליח לעבוד עם הספק תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מעוניין לחבר את המחשב הנייח + המסך. במחשב הנייח יש לי ספק כוח Corsair HX750i אם זה עוזר. אם צריך את המפרט תגידו לי. ומעוניין גם לחבר את הטלוויזיה (ואולי גם את המערכת סאונד שכוללת רסיבר וסאב שמחוברים לחשמל באופן עצמאי). האם אני חייב אל פסק? מחברים אליו הכל? האם צריך מגן ברקים ונחשולי מתח מחובר? למי מחברים מה? אשמח לעזרה 🙂

25. שלום, קניתי לאחרונה מערכת חדשה: Q6600, Gigabyte GA-P35-DS3L, OCZ 2Gb RAM, Palit 8800GT Sonic כאשר המערכת במנוחה אני מודד עם מולטימטר מתח של 12.00 וולט יציב כשהכרטיס מסך בפעולה אני רואה את המתח יורד עד למינימום של 11.50 וולט, האם זה סביר ? יכול להיות שאני צריך להחליף ספק ? או שזה סטנדרטי שהמתח יורד בעומס ? (ירידה של חצי וולט) תודה !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.