עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by GUY550,

האם אפשר לקנות עכשיו את המארז הזה NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU או שהוא מגיע באוגוסט? אם הוא יהיה רק באוגוסוט אז כדאי ללכת על זה--ENERMAX CHAKRA ECA3052 MIDTOWER CASE +25cm FAN w/o PSU?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by MODY69,

חברה, יש לי כרטיס 7800GTX. כפי שאתם יודעים, יש לו חיבור 6 פינים לחשמל. כאן יש בעייה קטנה, מהספק שלי לא יוצא כבל עם חיבור 6 פינים. האם יש מתאם מולקס-חיבור 6 פינים?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by barry,

היי רציתי לדעת מה הצריכת חשמל של ה 8800GTS הספק שלי הוא ANTEC 400W זה הפרטים שלו http://www.antec.com/specs/sl400_spe.html כמו שאתם רואים ב V12 הוא נותן 216W A*V=W השאלה עם זה מספיק ל 8800GTS חיפשתי אבל לא מצאתי את צריכת החשמל שלו תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by finish,

זה המפרט: amd 3200 venice 939 k8nsc gigabyte 512 mb עכשיו אני קונה LEADTEK 7600GT AGP ואני צריך ספק כוח חדש כי יש לי גנרי 300 ואט שבטוח לא יחזיק את זה... צריך שלא יעבור את ה250 ועדיף שיהיה מפנדה או מKSP ושיחזיק גם עוד 512 שאני קונה עוד חודש...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by NuXeR,

שלום, אני עומד לפני רכישה של חלקים לאט לאט כדי לבנות מחשב חדש. אני מעוניין ללכת על הסונטה 3 plus, דיי סגור על זה כבר הרבה זמן. בנוגע לכרטיס או לכרטיסי המסך, רציתי לוודא שאין בעיה להכניס 2 כרטיסים ב-CF למארז הזה, וגם ידוע על כל מיני בעיות אורך... רציתי לשאול האם יש פה במקרה מישהו עם אחד מהכרטיסים והמארז הנ"ל. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by davidpo,

איזה מארז עדיף מבחינת קירור! והגנה מפני אבק!? זה: Antec Twelve Hundred Black Steel ATX Full Tower או זה? Thermaltake SPEDO ATX Full Tower

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  7. Started by esaly,

היי! אני מחפש ספק טוב אחרי שהשתמשתי בכל הרזרבות שהיו לי שיהיה לבדיקות מחשבים בדר"כ ורזרבי אם שלי ישרף ואני מתלבט בין ה3 ספקים: FSP 350W 60GLN FSP 350W PN HEC 400W TRT וזה לאחר שעברתי על הסטיקי. יש לציין שחשוב לי שהספק יהיה שקט ואיכותי כמה שאפשר...ושיחזיק 8800GTS בסטוק על מערכת בסטוק אם אפשרי דבר נוסף שיהיה במלאי בחנויות איכשהו - אני מאיזור הצפון מה הכי מומלץ לקחת? תודה מראש על העזרה...

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by habarbash,

שלום. לאחרונה קניתי מעבד 645 של AMD, וגם לוח נחמד עם כ. מסך מובנה, ו 8G של זכרון. עכשיו הגיע התור של הספק והמארז, חשוב לציין שאני לא מתכנן שום OC, ואין לי איזה שהיא כוונה לביצועים מטורפים. מה שכן אני מחפש ספק של חברה אמינה שיחזיק מעמד. עד 600 ש"ח. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by NTT,

שלום, אני לוקח ספק Corsair 650TX,קודם כל - הספק הזה טוב? ודבר שני,הספק יחזיק לי Q6600 ושתי HD4870 בקרוספייר ו3HDD של Seagate ST3500320AS בצורה יציבה וטובה? בבקשה,רק מי שמבין לענות! תודה.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by Kiril,

http://www.skypc.co.il/pl_product~PC-7FWB~6~0.htm מה אתם אומרים על המארז יחסית למחירו ? לי נראית כאופציה מצויינת למחיר לאלו שמחפשים שקט ולא מארזים מפוצצי מאווררים כמו הטמפסט. חסרון יחיד לדעתי הוא הגודל , לפי המידות הוא ממש קטן.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Gal.z,

אני מעוניין לרכוש מארז חדש עם קירור אוויר כמה שיותר יעיל וטוב. ההתלבטות היא בין כמה מארזים. המטרה שלי היא לרכוש מארז טוב לאורך זמן שיענה על רוב הדרישות. כעיקרו לשאלת התקציב, אני מוכן לשים עד ה-150$ למארז באמת טוב, אך אם יש עוד אופציות טובות חוץ מאלו שאני חושב אשמח לשמוע ממכם. אני יקנה כנראה בארצות הברית לכן אני מדבר על המחירים בדולר. חשוב לי שתמליצו מה לדעתכם כדי לעשות ובנוגע לכל מארז בפנה עצמו. אם יש עוד אופציות ראויות בסדר גודל הזה אשמח לדעת. התלבטות בטווח מחירים של -100$ היא בין שתי המארזים הבאים: Thermaltake V9 Black Edition Antec Nine Hundred או להשקיע עוד 40-50$ וללכת על המארזים היותר טובים: CoolerMaster HAF 932

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by UV1,

אני מתלבט בין 2 מארזים: ANTEC P150 או ANTEC P182 + Enermax Modu82+ 425W Power Supply מה עדיף מבחינת שקט ? זה השיקול המוביל.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  13. בכמה ספקי כח, מהסוג הזול שנמכרים עם כל מיני מדבקות כיד הדמיון של המזמין, ראיתי כי מוליך של 5V- בתקע הראשי ללוח (לרוב מוליך בצבע לבן, מגע מס. 18 במפת החיבורים במחבר של 20 פין), פשוט לא קיים. אין. חיסכון. מה הענין?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by Joob69,

אני מתכוון לקנות מחשב בזמן הקרוב ואני מתלבט בין שני המארזים הללו.... בהתחלה רציתי את ה- Gigabyte Aurora 570 3D אבל אז הבנתי שהוא ממש ענק ואני לא אנצל את כולו אז זה סתם יעמוד חצי ריק ויתפוס מקום.... שני המארזים האלה נראו לי דיי טובים.... אבל קשה לי להחליט איזה מהם עדיף.... בהתחשב בכך שאני קונה גם Geforce 8800GTX... אודה למי שיוכל לעזור

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by viper_sb,

מישהו מכיר מארז עם שני ספקי כוח ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום כבר ביקשתי פה מארז אבל בתקציב נמוך יותר... אני רוצה מארז יפה שיהיה כמה שיותר יפה ושיהיה שקט וקר אז מישהו יכול לתת לי המלצה? ועוד משהו אל תציעו לי את האפולו כי אני מכיר אני רוצה לראות עוד בבקשה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by nimrodim,

מחפש ספק עד 650 ש"ח. אמור להחזיק: אינטל מרובע ליבות ב-אוברקלוק רציני. כרטיס 8800 GTS עד 6 הרדיסקים 8 מאוררים ( 6 מתוכם עם RATED INPUT של 6.24W) מערכת מים עם משאבה -על מתח של 12 וולט - Nominal POWER של 9W. צורב DVD 2 אפשרויות אשר חשבתי עליהם: CORSAIR 520HX ו THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W מה ההבדלים בינהם בקשר לעוצמת הרעש המופקת תחת עומס - אם יש למישהו נסיון עם שניהם. אשמח לשמוע הצעות נוספות ואת דעתכם. בנוסף רציתי לדעת כמה חיבורי חיבור PCI-E 8pin מגיעיעם היום עם הקרוסאייר (אם בכלל).

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  18. שלום. מארז הוא Corsair 800D וספק הכוח הוא Corsair AX858850. האם מערך זה דורש כבל מאריך עבור הכבל ה 8 פינים ללוח האם? המארז הזה גדול וארוך ואני רוצה להכין עצמימראש במקום שאתקע ואאלץ להמתין למשלוח של כבל זה. תודה!

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by ItachiSan,

שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב לגיימינג תומך 4K, אני מניח שצריך הרבה מקום לקירור מים, כרטיס מסך מפלצתי וכו'. שקט חשוב לי מאוד. רציתי לדעת מה דעתכם על המארז הזה: Corsair Carbide Quiet 600Q Inverse ATX Full-Tower אפשר להשיג אותו ב TMS ב 600 ש"ח בערך, ובחו"ל ב 400 ש"ח. למישהי יש ניסיון איתו? האם יש לכם המלצה על מארז אחר שנותן תמורה יותר טובה למחיר? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אז ככה... ברגע שאני מפעיל 3DMARK 06 או VANTAGE המחשב פשוט נכבה אחרי חצי שנה ונדלק שוב... אין בעיה של טמפרטורה, הורדתי מתחים בביוס עד גבול היציבות והמצב השתפר קצת, אבל עדיין נכבה אחרי דקה שתיים של מאמץ... שהכרטיסי מסך ללא אוברקלוק זה לא קורה.... הטמפרטורה שלהם טובה גם היא.. הספק שמחובר למערכת הוא ocz gamexstream 700w הגיוני שהספק הזה לא מפסיק למערכת ? במחשבונים לחישוב הספק הצריכה עמדה על סביב 500W... ( אוליי לא בדקתי טוב :-\ ) אין לי כרגע ספקים אחרים לבדוק איתם כי המחשבים האחרים שלי לא נגישים לי כרגע... בנוסף למפרט מחוברים למחשב 6 מאווררים 120 מ"מ 2 92 מ"מ... + משאבה לקירור מים... ( לא יודע אם קשור, המחשב מחובר עם עוד המון דברים רסיבר + סאבים וכו" על אותו שקע חשמל…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. ברשותי ספק כוח ישן (בן 6 שנים בערך) של אנטק מדגם true control 550w, ששימש כספק כוח למחשב פנטיום 4 סוקט 478. ה"צמה" של החוטים שלו כמובן ישנה מאוד מבחינת החיבורים (20pin למשל במקום 24, אין לו 6pin של הpci-e), האם ניתן להחליף באופן עקרוני את הצמה שלו לצמה עם החיבורים החדשים? זה יתכן טכנית? (להשיג צמה זו לא בעיה גדולה, אפשר לפרק מספק דפוק מהדור הנוכחי) פשוט חבל לי עליו (עלה לי בזמנו 980 ש"ח), זה ספק סוס עם הספק שגם היום סוחב כל מערכת סטנדרטית.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני מרכיב מחשב חדש כרגע ואחרי ניסיון מר בפעם הקודמת החלטתי כי אני לא משבית את המחשב הנוכחי עד אשר אסיים את כל העבודה (כולל ביצוע OC) על המחשב החדש. כרגע יש לי במחשב הנוכחי ZX87 XPOWER של MSI בפורמט XL-ATX, אני רוצה להעביר אותו למארז כל שהוא ולשים את הכרטיס החדש (ROG STRIX Z390-H GAMING) במארז הנוכחי P182 כי בו מותקן הקירור מים שלי. מצאתי מארז אצל איזשהו דפוק בשם "מולגן מחשבים" באיזה חור ליד פתח תקווה. לדברי הדביל זהו מארז ג'נרי שכן תומך XL (שאלתי אותו מספר פעמים והוא אישר). אוקצור, יצאתי היום מהעבודה לרכוש אותו ואחרי שביזבתי שעה בסיבובים במושב (קראוון, תקוע בחצר של מישהו מהמושב. בלי שלט בכניסה, בלי מספרי בתים והדביל שם אותי על ממתינה) הגעתי לקראוון והמטומטם ניסה למכ…

23. נשרף לי הספק (EZCOOL 450) ואני צריך ספק חדש למחשב שלא יישרף, בניגוד ל - EZCOOL, אבל שיהיה שקט לפחות כמוהו. המחשב מאוד פשוט, אני מאמין שאפילו ספק של 300W יעשה את העבודה אבל אשמח לקבל המלצות ולשמוע את דעתכם. מפרט: מעבד - Intel core 2 duo 2.7GHz לוח אם - Gigabyte GA-G31M-S2L זכרון - 2gb כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon 5450 הארד דיסק - WD 500GB + WD 200GB כרטיס קול - Egosys Waveterminal 192L המחשב מיועד לצורך גלישה/עבודה משרדית וגם משמש כ HTPC (מחובר לטלויזיה ומערכת).

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. רוצה לקנות מארז חדש תקציב בערך 250 שקל.. אני קונה חדש בגלל שהחלפתי ספק ל LIBIRITY 400W והוא בקושי נכנס לי למארז...אז אני רוצה לקנות מארז חדש..הנה המפרט שלי: 8800GT 512MB GA-M55plus-S3G AMD 4200 DUEL CORE AM2 Super Talent ddr2 667Mhz 2x512 HD 160 Samsung Enermax 400w liberty מבקש קישור למארז רק מהחנויות TMS ו KSP KSP.CO.IL https://tms.co.il/index.php תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by Ovid,

יש לי ספק כח מסוג Hiper HPU-4M630-PE 630W לפי מה שהבנתי, וראיתי בעצמי המאוורר שיש בו הוא של Yate Loon D14SH-12 בזמן האחרון ממש התחיל להפריע לי הרעש של המחשב אז החלטתי להחליף את המאווררים במארז בשקטים יותר (יש לי 6 מאווררים במארז ,ועוד אחד של NOCTUA שקניתי למעבד). בספק כח המאוורר עצמו יחסית רועש, אבל הבעיה איתו שהוא התחיל לעשות טיקים.. וזה ממש מעצבן. השאלה היא האם זה בטוח להחליף מאוורר בספק כח ואיזה מאוורר מומלץ? האם הוא יכול להיות PWM או אחד שמסתובב קבוע על מהירות מסויימת? חשבתי על להזמין את זה : http://dx.com/p/akasa-ak-fn063-viper-140mm-4-pin-pwm-9-blade-cooling-heatsink-fan-for-computer-yellow-black-160107#.UuFoVEDZB-E אבל אני לא בטוח שהוא מכניס מספיק אויר (לפי מ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.