ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מתעניין במארז מסוג Mid Tower שקט עבור מחשב שמיועד לשימוש משרדי בעיקר. השקט הוא פרמטר חשוב מכיוון שהמחשב יישב בחדר שינה ומתוכנן לפעול 24/7 תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד E5800 לוח אם FOXCOON G41 HD4350 4GB RAM כרטיס HD 6770 מארז CM690II כרגע 3 מאווררים פועלים מעונין להוסיף עוד 2 מעונין לשדרג ספק לספק איכותי 550 או 650 זהמספיק לנתונים שלי? מבקש המלצה לספק טוב עדיפות לחברת ZALMAN אם אפשר אני אוהב את החברה הזאת איך הם בספקים ? תודה שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מעוניין במארז שקט יכולת איוורור טובה אני לא גיימר אז לא צריך עודף מאווררים בחזית למעלה יציאות יו אס בי סאונד וכל המרבה הרי זה משובח פילטרים לאבק לא יודע עוד מה להוסיף ראיתי הרבה אהבתי את כל השיכללולים כוננים קשיחים נישלפים וכל מיני חיבורים מהירים סידור חיווט מאחורי לוח האם הלכתי לאיבוד גם לא רוצה לחרוג מעל ומעבר סך הכל מארז אז בואו נאמר בסביבות 400 ש"ח הצחקתי אותכם או שאפשר להיסתדר עם זה?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אהלן הספק כוח הישן שלי כנראה דפוק, ואני רוצה להחליפו מערכת: E7200 לוח 43 GIGABYTE HD4850 דיסק קשיח 1 dvdrom 4GB זיכרון מחפש ספק איכותי זול ושקט עד כמה שאפשר. הספק הקודם שלי היה hiper 500
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
המערכת כרגע כוללת Q9550 שהולך להיות בOC המעבד היה בOC של 4.1 לפני שהחלפתי כ.מסך כרגע לא מסתכן, 3 הארדיסקים, GTX580 , צורב ובערך 8 מאוורים בגדלים שונים כרגע העסק רץ על HX520 של קורסאיר בלי OC לכלום ומינוס הארד אחד בגלל שאין לי כבל מהספק לחבר אותו אני רוצה שיהיה לי מרווח ביטחון לשדרוגים עתידים ומעדיף מודולארי.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Seasonic 500W SS-500ES או 922 של קולר מסטר קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 1600RPM 88.11CFM / 33.0dBA כמות: 1 - מחיר: ₪40 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 X2=8GB כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black זה המפרט שלי ואני ישים כרטיס מסך 6870 בעתיד אבל עכשיו רק 9300GS אם אני יקח את המאז של סילוור סטאון ואת הספק שבא איתו זה יהיה טוב ? ואם אני לוקח את ה922 אני צריך המלצה לספק שיחזיק טוב את המערכת. מה אתם אומרים על זה ? http://tms.co.il/product/5117 http://tms.co.il/product/79…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, נשרף לי הספק כוח ואני מחפש ספק כוח איכותי אבל הזול ביותר שניתן להשיג שיחזיק את המערכת לשנים ארוכות מעבד: Intel QX9650 Extreme 4 הארד דיסקים בגדלים שונים, אחד מהם IDE. כרטיס מסך HD4850 512MB. אשמח לשלם כמה שפחות, אבל אני רוצה ספק נורמלי (HEC, Antec, Seasonic או משהו ידוע אחר). תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הספק של הסטרימר שלי הלך (Popcorn C200) ומסתבר שאפשר להפעיל אותו עם כל ספק כח שהוא. אלו הם הנתונים שלו: [table][tr][td]Input Voltage: 100 - 240V AC [/td][/tr] [tr][td]Input Frequency Range: 50/60Hz[/td][/tr] [tr][td]2.5A MAX[/td][/tr] [tr][td]Maximum 70W[/td][/tr] [tr][td]Weight - 400g[/td][/tr][/table] מבירור ברשת, ממליצים על הספק הזה כספק חלופי: PICO-PSU picoPSU-http://www.amazon.com/picoPSU-150-XT-102W-Adapter-Cyncronix-Rating/dp/B00316TM22/ref=pd_cp_e_1 האם ניתן להשיג אותו בארץ, או לחלופין להשיג ולקנות ספק כח אחר שמתאים למארזים קטנים? תודה. עריכה: הזמנתי כבר את ה- PicoPSU. תודה בכל אופן.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ברשותי מארז מדיה סנטר יפהפה : http://techgage.com/reviews/nzxt/duet/nzxt_duet_02.jpg אך הוא עמוס מדי והכל ממש נוגע אחד בשני בתוכו. אני מחפש מארז טיפה גדול יותר, עם דגש על יופי חיצוני גם כן. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום. איזה מארז מומלץ לקחת בתקציב שרשמתי בכותרת? השימושים יהיו גיימינג וכנראה במארז ישב GTX580 וCORE I7 2600. אם אפשר שיהיו מעל 3 מאווררים או 3. אין אפשרות לחריגה! תודה. לגבי ספק. לGTX580 וI7 2600 איזה ספק מומלץ לקחת? בוא נאמר בעד 350 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לפי המפרט נראה שהוא יכול לעבוד אם לוח mATX, אני לא גיימר או מתכוון להיות, הוא מיועד לגלישה, מוזיקה וצפיה בסרטים וסדרות לבדיקת איכות לפני העברה שלהם ל HTPC, לדעתי core i3 יספיק לי לזה, השאלה באיזה בעיות אני יתכל בזמן הרכבה? היה לי ניסיון אם 2480 הגדול יותר ומן הסתם יותר קל לעבוד שיש לך מקום לעבודה, ב1380 הכל הרבה יותר צפוף, היה למישהוא ניסיון איתו? אני פשוט לא אוהב מארזים גדולים ומחפש יותר אסטטיות, חשבתי על mITX אבל ממש כשה לעבוד איתם, ואני מעדף מארז קצת יות גדול, הכל ימוקם על השולחן בגלל זה חשוב לי שגודל שלו והמראה. תודה, מחקה לתגובות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות ספק כוח מחברת jnp-tech? החברה מוכרת בשוק הספקים? ומה איכות המוצרים שלהם? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב חדש (ראו מפרט): Case - Cooler Master HAF 932 AMD full tower Special Edition Motherboard - Gigabyte PH67A-D3-B3 CPU - Intel Core I7 2600K 3.4GHz 8MB 1333 RAM - G.Skill ripjwas X DDR3 42x2GB 1600MHz ... Hardisk - Seagate 1 Tera ST31000528AS VideoCard - Gainward GTX 570 Phantom 1280MB GDDr5 PowerSupply- Enermax Naxn 750W Screen - LG IPS3321 23 inch Mouse - Razer Naga 5600 Keyboard - SteelSeries Shift אני מחפש לקנות UPS שמתאים לו (במחיר סביר - כמובן שעם המחיר שעלה לי המחשב אני מוכן להשקיע אבל אני לא צריך מפלצת בחדר, המטרה שאני מכוון אליה היא שברגע שנפל החשמל יש לי מספיק זמן לצאת מהכל ולכבות את המחשב, אין לי שום צורך בלהמשיך לעבוד בזמן הה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הומלץ לי על המארז הנ"ל Cougar Solution בפורום מפרטי מחשב. האם למישהו יש נסיון איתו ויכול לומר: 1. לפי התמונה הזו אפשר להבחין שכן יש פילטר כלשהו מאחורי השבכה הקידמית המחוררת, מתחת ללוגו Cougar, אבל במפרט המארז לא מצויין שקיים פילטר כזה. האם המארז אכן כולל פילטר קידמי, פרט לזה שמגיע עבור ספק הכח? 2. האם הוא מגיע עם יותר ממאוורר אחד? אם כן, היכן? 3. מה רמת הרעש שמייצר המארז בעומס (משחקים) ובמנוחה?
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מארז מחליף ל p182 שיהיה שקט כמוהו ואף יותר עדיפות ל full tower. עד 1500 שקל תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב חדש וחשוב לי שבמארז תהיה יציאת USB3 מקדימה. עכשיו יש איזה מארז שאני רוצה אבל דווקא אצלו היציאות מקדימה זה רק USB2. השאלה שלי היא האם יש הבדל פיזי בין היציאות האלו או שזה תלוי רק בכבל שאני מחבר לקונקטור בלוח האם ? בקיצור, האם אני יכול לקנות מארז שהיציאות שלו מקדימה (לפי היצרן) הן USB2 בלבד ולקנות לוח אם שתומך ב-USB3 ולחבר את לוח האם ליציאת USB2 במארז ואז היא תספק חיבוריות USB3 ? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז למען האמת הספק שיש לי עכשיו עושה עבודתו נאמנה כבל למעלה מחמש שנים אבל לצערי בתקופה האחרונה הוא ממש מרעיש. יש לציין שהרעש נובע ממעגלים חשמליים וחומרה אלקטרונית בספק ולא מהמאווררים, אז רציתי לשאול איזה ספק הוא המשתלם והשקט ביותר מבין 4 הספקים הבאים: - http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=Cougar400&Cat2Cat1ID=5638&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he - http://www.pcdeal.co.il/product/64/Enermax-Naxn-450W-Silent-Erp-Lot6 האנרמקס בא עם חמש שנים אחריות זה לא מוזר לספק במחיר שלו? - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8080 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1579 שאלה אחרונה היא לגבי מיקום המאוורר בספק, יש לי מארז ישן ANTEC SONTANA2 והספק…
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום ברשותי שני מחשבים עם ספק כוח של 450W בכל אחד מהם ו-7 כוננים סה"כ. למערכת מחובר כרטיס קול חיצוני M-Audio 410 ומסך. אני מעוניין לרכוש אל-פסק להגנה על המערכת ומבקש עזרה בבחירה והתאמה של אל-הפסק המתאים להגנה על המערכת. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
המארז שלי דיי התפרק ואני חייב מארז חדש. -מספיק מקום בשביל noctua d14 -שקט לא כזה מעניין אותי אבל גם שלא יהייה מרעיש כמו טרקטור -מותאם לאוברקלוק, כלומר קירור טוב ומערכת סידור כבלים נורמלית -מעדיף שהלוח האחורי של הלוח אם יתפרק (לנוחות התקנת קירור וכו..), אך לא חובה. -פילטרים למאווררים (הכי חשוב!) כרגע אני דיי מתלבט בין כמה דגמים: cooler master 690 2 advance antec six hundred v2 (אך העיצוב האגרסיבי שלו דיי מרתיע אותי). lancool k9b
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אשמח לדעת איזה ספק צריך בשביל המערכת הבאה (עם לוח אם של MSI דגם P67A-GD55). מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS5X CPU Fan זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבי DVD: Samsung SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA מארזים: CoolerMaster CM Storm Enforcer Black Atx Case (No PSU) עריכה: שכחתי להוסיף, שני כוננים קשיחים. אחד של 80GB ואחד של 500GB. תודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב"השלום לכולם, זה הספק שאני מתכוון לקנות: ספק כוח: Hec Cougar RS 400 80PLUS RS-400 וזה המפרט: זיכרון פנימי: Transcend 4GB DDR3 1333Mhz לוח אם: ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 Chipset, כונן קשיח: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, צורב: LG GH22 SATA x 22 Black מעבד: Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, מאוור למעבד: Cooler Master Socket 775, כרטיס מסך: HIS Radeon 6870 Fan 1GB GDDR5, סט מקלדת ועכבר: Microsoft Comfort Curve Desktop 2000 סט רמקולים: Logitech Z-103 2.1, מארז: Hec CompuCase 6C28 Black, כרטיס רשת אלחוטי USB דגם TP-LINK TL-WN721N N-Lite, בעתיד מתוכנן קניה זיכרון פנימי נוסף, ועוד כונן קשיח, ובעתיד הרחוק יותר גם כר…
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אהלן משום מה, הספק במערכת (החדשה יש לציין - ס"הכ בת שלושה חודשים) מת. מפרט בצד אגב. מדובר בספק של חברת XFX 650 WAT http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3205 דווקא על פי ביקורות, ופה באתר כשרכשתי אותו אמרו שהוא מאוד מאוד איכותי. קצת מפתיע... בכל אופן, הוסבר לי שכרגע אין אותו במלאי ב-RSM. (אחלה חבר'ה יש שם אגב, מקצועיים ואדיבים) הציעו לי או ללכת על ספק אחר , או לחכות שהנ"ל יגיע למלאי - משהו כמו שבוע וחצי. מה דעתכם? כדאי ללכת על ספק אחר? אם כן אשמח להמלצה לאחד איכותי ושקט מהאתר שלהם באותו שווי כמובן.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה שקע אלפסק שכאשר יש הפסקת חשמל הוא ימשיך לספק חשמל לעוד דקה או שתיים לפחות איזה כדאי לקנות? ונגיד יש הפסקת חשמל והחשמל חוזר אחרי קצת זמן לפני שנגמר החשמל באלפסק אז לא צריך לכבות את המחשב? זה בעצם מטעין את האלפסקכל הזמן? ומותר לחבר לאלפסק מפצל? (יש לי במחשב 4 חיבורי חשמל שאני צריך) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי ספק כוח: Thermaltake LIGHTPOWER 80 PLUSE 80ֵ EFFICIENCY 500W ואני רוצה לקנות לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 האם צריכה להיות בעית תאימות? בתודה מראש. עדי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני כנראה רוצה לקנות את ה- GTX 570 שדורש 600W אז חשבתי לקנות כבר משהו שהוא 750W. יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-