עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by peter220,

אהלן חברה השאלה שלי היא כזאת: אני עכשיו בתהליכי שיפור מחשב וחשבתי להוסיף כמה דברים מעניינים וצצה לי דילמה אני רוצה להוסיף קירור מים 2 כרטיסי מסך אולי יהיו גם 2 דיסקים קשיחים ומארז טוב ובעתיד בקרוב אף אולי להחליף את הלוח אם ואת המעבד עכשיו נגיד ואני אקח את הדברים הכי טובים שקיימים אבל לא את הכי יקרים, דברים סבירים לגיימר פשוט בשוק הישראלי, מה עוצמת הספק שצריכה להיות לי אני חושב על 1000 WATT ויש כאלה שאומרים לי שמספיק 750-800 ,WATT שזה גם מתבטא במחירים, כדי שהמערכת תהיה חזקה מה אתם אומרים תודה לכל העונים

2. Started by stone cold,

כחלק מהתכניות שלי להתנחל בחדר שיתפנה בבית ולעשות מימנו חדר למחשב +WII החלטתי להתקין סוף סוף את הכרטיס רשת האלחוטי שנתנו לי בהגרלה באתר ואני רוצה לשוב ולהודות להביט ולhwzone על זה בכל מקרה בגלל שזה מארז לא מבוסס ברגים לא הבנתי איך מתקינים בו למרות שהבנתי שזה קל אז אני מבקש סרטון או מדריך קצר לאיך מתקינים במארז הזה כרטיסים בתודה קרירין

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  3. שלום, השארתי את המחשב דלוק כהרגלי, ואז כשחזרתי אליו שמעתי את כל המאוררים פועלים על העוצמה הכי גבוהה, כולם כולל המאורר של המעבד. חשבתי שזו תקלה זמנית, עשיתי ריסט, כיביתי והדלקתי, ניתקתי מהחשמל והחזרתי וכלום לא עזר, איך שמפעילים את המחשב כל המאווררים פועלים על העוצמה הכי גבוהה ושום דבר לא קורה. התחלתי לנתק רכיבים וכאשר ניתקתי את כרטיס המסך, הכל הסתדר (ניתקתי רק את הכבלים של החשמל ולא מהPCI. איך אני יכול לדעת אם הבעיה בספק/כ.מסך/לוח אם ? תודה לכל מי שיכול לעזור.

4. Started by asaf19,

אני מחפש ספק בתקציב של 220 שח שיוכל להפעיל בצורה טובה לגיימר בנוני . תודה לעוזרים .

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. חשיבות היא לפי סדר:איוורור,שקט,ויזואליות. מה דעתכם על המארז הזה-Chieftec Giga Case GX-01B Medi-Tower נמכר ב KSP : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4054 ביקורת: http://tech-gear.org/reviews/cases/gx01b/index.htm או שיש משהו אחר במחיר הזה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Overshot,

שלום לכולם. מכיוון שאני עובר ל-HD4890 של ATI, שדורש שני 6-PIN יציאות, ויש לי רק 6-פין יחיד, אני הולך להלחים עוד אחד כזה לספק. ספק טוב וחבל לי לקנות אחד חדש (מעבר לגבולות התקציביים שלי) אז פה אני יבצע את הפרוייקט הזה, תמונות עוד מעט. שאלה : האם כדאי בכלל לעשות את זה?

• 25 תגובות
    • 6.2k צפיות
  7. שלום חברים. אני בונה מערכת חדשה כאשר מבחינת רכיבים זה כרטיס מסך 8800GTS 640MB ומעבד שבו עדיין יש לי התלבטות E6600 או Q6600. מבחינת כוננים מדובר על שני הארד דיסקים וצורב אני מניח שזה כבר לא משמעותי. אשמח לקבל המלצות על מארזים וספקים שיתאימו לתקציב ולחומרה הנ"ל. כאשר יש חשיבות למראה החיצוני אם אפשר להוציא אותו בתקציב ועדיין לקבל מערכת יחסית קרירה ושקטה. אתם מוזמנים לפרט את הדגמים המומלצים ואם אפשר גם קישורים לחנויות שמוכרים אותם. אם אתם חושבים שבחריגה מהתקציב אוכל להוציא ספק או מארז טוב משמעותית גם על זה אשמח לשמוע. תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  8. :s05: :s05: :s05: אני קונה מחשב חדש ורציתי מארז apolo אבל הבנתי שבכלל אין את המארזים בארץ ולא יהיה עד ה 8.8 בכל מיקרה אני רוצה לקנות מארז + ספק בגדול אני מתלבט בין כמה וכמה מפרטים אבל הם כולם באשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=274609.0 למי שאין כוח להיכנס כרטיס מסך 8800 מעבד או e6600 או q6600 אה ורק בחנות skypc כי משם כנראה אני קונה את המחשב טוב לא רלוונטי תודה :-)

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  9. כמו שכתוב אני צריך מארז כמה שיותר עמוק ועם קירור טוב התקציב גמיש (אבל אני מעדיף שלא לחרוג ממנו) והתקציב לספק הוא בנפרד. כרגע המארז היחיד שאני בטוח שלא יגביל אותי באורך הוא -HEC 506 אבל הוא די יקר ואני לא בטוח אם הוא טוב(למרות שהוא מחברה טובה) תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור לי עריכה:אני לא בטוח שאני צריך PCI באורך מלא(עדיף שהיה אפשר וזה יוצא 13.5 אינץ) אבל כרטיס אחד שאני כבר יודע שאני צריך לקנות הוא באורך של 11.5 אינץ

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by ranici,

שלום, בזמן עליית המחשב המחשב מתקשה בגישה להארדדיסק. מערכת ההפעלה לא עולה, ישנם שגיאות על קריאה הארדדיסק. גם לאחר החלפת הארד דיסק יש אותה בעיה. חשדתי בבעיה בספק כוח עקב בתמונה המצורפת (קריאת מוזרה של 5V). החלפתי לספק כוח חדש - אך עדיין אותה בעיה עם אותה קריאה מוזרה ב- Bios? מה דעתכם? הלך הלוח אם? אולי בעיה אחרת? הצעותת רעיונות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  11. Started by golde,

http://www.hardwaresecrets.com/article/Seasonic-X-Series-KM3-650-W-Power-Supply-Review/1690

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by simon15,

שלום חבר'ה אני מחפש מארז וספק כוח חזק... בהתחלה חשבתי על ה sanbeam transformer black... אבל אחרי שביררתי פה עם כמה חבר'ה שיש להם אותו.. הבנתי מהם שצריך להחליף כמעט את כל המאוררים כדי להוריד ממנו את הרעש... ואז זה יוצא כבר יקר מדי ולא משתלם... אז עכשיו אני מחפש מארז אחר וספק.. אני צריך מארז שיהיה גדול ..ולא מארז קטן... שיהיה מקורר טוב.. ולא הרבה רעש כמו sanbeam transformer ... ושיראה טוב מבחינת עיצוב.. לא משהו מעפן כזה... אשמח לשמוע דעתכם...! תודה מראש לכל העוזרים..!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אשמח אם תוכלו לתת לי את חוות דעתכם על המארז שציינתי. הכי חשוב לי שיהיה שקט, וגם שלא יהיה יותר מידיי בלאגן עם הקבלים אבל זה כבר פחות. במידה והוא לא שקט אני פתוח להצעות, התקציב שלי למארז הוא 250 שקלים, אבל אם זה באנדל שבא עם ספק איכותי בסביבות ה-430W, אז אפשר גם עד 500. אני יודע שזה תקציב מאוד נמוך אבל לצערי זה מה שיש :-\ תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  14. Started by almog4543,

שיהיה הרבה מקום במארז ואם אפשר או ANTEC או NZXT אם יש למישהו מארזים טובים יותר אני ישמח

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, אהבתי את הביקורות על המארז של NZXT HUSH שהמעלות הטובות בו הם: שקט וקירור !!! אבל, הבעיה שאני לא אוהב דלתות מקדימה.... איזה מארז יש ברמה זאת שיהיה סוף הדרך בשקט ובקירור !!!! ויהיה בערך אותו מחיר ? תודה.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  16. התקציב הוא 400 עד 550 ש"ח, עדיפות לחברה שנותנת אחריות בבית הלקוח(לא זוכר איך קוראים לה), מפרט בצד. רצוי שיחזיק גם את הרמקולים והנתב. אשמח לפירוט מה טוב בדגם שעליו ממליצים. תודה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי אל פסק מתוצרת "אדוויס" , דגם PRPC650 אליו אני מחבר מחשב וכן מסך סמסונג בגודל 26 אינטש ספק הכוח במחשב: Seasonic SS-500ET Active PFC 500W Oem לאחר כשנתיים של שימוש, הסוללה התרוקנה, ולכן אני שוקל לרכוש מכשיר חדש. יש לי אפשרות לרכוש את- 750 במחיר של כ-350 שקל. הדגם הזה מעט חזק יותר מהנוכחי, אך כפי שהבנתי, עדיין לא מספיק בכדי להחזיק גם את המחשב וגם את המסך. לכן, חשבתי על האפשרות לחבר ל-UPS החדש רק את המחשב, ואילו את המסך לחבר בנפרד ל-UPS הישן או למגן ברקים ונחשולי מתח, כדוגמתSC9 ELEC השאלה שלי- מה דעתכם על סידור כזה, ואיזה מבין שתי האופציות עדיפה כפתרון עבור המסך. האל פסק הישן, או מגן ברקים. תודה רבה

• 33 תגובות
    • 10.9k צפיות
  18. Started by dudik,

בעקבות צפי לשדרוגים עתידיים שוקל אחד מהשניים....דעתכם ? המלצות אחרות באותו טווח המחירים ? E6750 + GB p35C-DS3R + X1950XT תודה

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by Dean Trachtenbroit,

אני רוצה לבנות מחשב לסלון של הבית שלי ואני מתכנן להשתמש במחשב הישן שלי שרק צובר אבק אצלי בחדר אבל יש לי איתו בעיה... לוח האם שנמצא במחשב הוא ATX רגיל ואני רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על מארז קטן מאוד שעדיין יכול לקבל לוח ATX רגיל.

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  20. Started by MrGross,

ברשותי TR2 שכידוע הינו ספק ATX. ניסיתי לחבר אותו ללוח חדיש (P5Q), שדורש חיבור EPS 12v, ארבעה או שמונה פינים. ניסיתי הכל ואני מקבל קצר בשקע הזה בכל פעם. ניסיתי TR2 430w וגם TR2 550w, שניהם ATX ללא שום אזכור ל EPS (אני צודק?) האם הבעיה (הקצר שנוצר) תפתר בחלפה לספק EPS נורמלי?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  21. למשל , המארז הזה של gigabyte http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GZ-FSCA1-ANB&affiliate=zap מגיע עם ספק או לא? דרך אגב , הבנתי שהוא שקט. זה נכון?

• 40 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. קבלתי היום משכורת והתברר שאין לי מספיק לEUREKA שתיכננתי לקנות אז אני צריך מארז שיכול להכיל 8800GTX עד 750 ש''ח אבל רק מהחנות זיגזג 2000 כי אני רוצה לקנות הכול שם. תודה. דרך אגב אני נוסע לקנות היום בשעה 5 בערך, אם תוכלו בבקשה לעזור לחבר בצרה?

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by yotamavi,

אתם חושבים שספק HEC 400AR-TF ועשה בעיות עם מערכת כמו שרשום במפרט שלי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני ממש לפני קנייה של מחשב שזה המפרט שלו: מעבד 1472 ¤ INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX לוח אם 624 ¤ GIGABYTE GA-EP45-DS3 כרטיס מסך 1509 ¤ GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 896MB DDR3 - RETAIL דיסק קשיח 330 ¤ WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS צורב DVD 121 ¤ SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK זיכרון 505 ¤ G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI ספק כוח 473 ¤ CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU קרור למעבד 183 ¤ ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME קרור למארז 79 ¤ SCYTHE S-FLEX 120mm 1200rpm בכל מקרה ההתלבטות האחרונה שנשארה לי היא לגבי המארז. אני מחפש מארז שקט ושמעתי שANTEC P182 הוא שקט מאד אבל בחנות אמרו לי שהוא לא מאוורר מס…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  25. שלום איזהו המארז שיתן לי הכי הרבה אפשרויות לOC וקירור הכי טוב שיש במחירים כאלו? שעד 1100 ש"ח?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.