ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
רציתי את הP182 על הזמן אמרו לי עוד שבוע , עוד שבועיים , עד שפניתי לזיגזאג שאמרו לי את האמת , הוא יגיע בסוף אוגוסט(דרך אגב הם ממש נחמדים). אני צריך הצעות למארז עד 1000 שקל , אני יקנה אותו מחר או מחרותיים כי יש לי את כל החלקים מחכים בחנות...
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אחים שלי שלום [אכן יש הצדקה לפורום למארזים וספקים כי התחום מאד מבלבל וכאן יש בעלי הנסיון שיתנו לנו את הגב והכוונה המקצועית לכן הייתי מבקש לעשות כאן איזה טבלה שתיתן את המגוון של מארזים של הליגה בתחומי התקציב הכוונה נגיד שבתקציב של 300 ש"ח ממולץ מארז X ולהוסיף לו את הפריטים הנוספים והיתרונות וכו' וכך הלאה, תעברו לקבוצה עלות של 400 ש"ח ועד נגיד 1000 ש"ח לגבי אני מחפש מארז שיהיה לי אפשרות התרחבות ,ולבצע ההתקנות קלות בעתיד שיש מרחב לעבוד , מרחב איוורור הרכבים, מניעת כניסת אבק, יכולת קירור טובה, לא מרעיש, עבודה של רציפוות ללא כיבוי , USB מתקדם' כלובים בעלי יכולת לשינויים עשוי מחומרים טובים. אשמח שתציינו רק חברות טובות תחת ציון מספר כוכבים מ1-5 אשמח לקבל התיחסות …
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי אתמול את הספק, חיברתי הכל למקום והופ כלום, המחשב עשה ניסיון להידלק (כל הנורות נדלקו לרבע שניה וכך גם המאווררים) ונכבה מיד. יש לי לוח אם asus p5ql-e חיברתי את הכל טוב, ניסיתי גם לחבר רק את הלוח והמעבד אך לשווא, לא זז!! מה עושים?!?!
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
רצוי לחסוך. ======================= SEASONIC S12II 500W BRONZE או: PC Power & Cooling 610W ======================= יש לציין שיתבצע OC מכובד . מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ¤1532 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD3R ¤1122 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1137 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤235 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤123 זיכרון: [..] G.SKILL 3072MB (1024MBX3) DDR3 1600 CL7-7-7-18 - F3-10666CL7T-3GBPK ¤359 מארז: [..] NZXT TEMPEST w/o PSU ¤463
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
השאלה בגוף הכותרת... אורך הכרטיס 21 ס"מ + 2-3 עבור הכבלים שצריך לחבר אליו.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המערכת הזאת: מעבד: AMD ATHLON X2 DUAL CORE 5400+ AM2 (2.8GHz) - 65W - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-US2H דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000340AS זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL 5-6-6-15 - VALUE : OCZ2V8002GK רק שהדיסק הקשיח יהיה samsung במקום סיגייט. האם ספק ג'נרי לחלוטין של 400W יחזיק את המערכת? שוב זה ממש לא 400W ואני גם לא חושב שזה 200 כמה הספק המערכת צורכת?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עם השנים צברתי כמה כבלי קומקום 2 פינים עם הארקה חסרה (יש חור הארקה). חלקם מספקי כוח שהם הגיעו איתם. מה אני יכול לעשות עם כבלים כאלה? האם יש אפשרות לקנות פשוט פין הארקה ולהכניס? ***אם יש פורום יותר מתאים אשמח אם תגידו לי איזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צריך מפרט של מארז+ספק עד 600ש"ח צריך שספק יהיה 450V-נקי מינ' ומארז עם עיצוב יפה עם לפחות 2 מאווררים תודה רבה!!!!!
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
עם יעילות טובה של 78% ומחירים סבירים , סה"כ ספקים לא רעים http://www.3dgameman.com/content/view/12921/103/
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חוות דעת על המארז שבכותרת, האם למישהו יש אותו או שמישהו מכיר אותו ויכול להמליץ. בגדול קראתי עליו והוא מארז מצוין, אך רציתי לשמוע דעות ממומחים. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המארז הנ"ל בצבע שחור. היו לי בעיות של חום במחשב אז החלפתי את המאוורר הקדמי במאוורר אחר של טרמלטייק. העניין הוא, שכשפירקתי את הפאנל הקדמי שמתי לב שמול המאוורר עמד מין בד לבן כזה (אני מאמין שהוא מסנן אבק). ניסיתי לנשוף בחוזקה על המסנן ושמתי את היד בצד השני ובקושי הרגשתי רוח על היד, השאלה שלי היא כזאת, אם אני אסיר את זה יותר אוויר קר יכנס למארז מבחוץ? כדאי להוריד את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב סטנדרטי מעבד כפול ליבה הרד דיסק אחד ושאר ירקות... עם מארז רגיל ATX יש לי רק מאוורר אחד במארז וגודלו 120mm היכן כדאי להרכיב אותו? מקדימה או מאחורה? והאם להרכיב אותו שיוציא אויר או יכניס אוויר ? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
קיצור הביאו לי מחשב לא משנה איך מה מי מו עכשיו התחלתי לשפר אותו הבאתי ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך של 8600GT . השאלה שלי היא כזאת . האם הספק כוח הנ"ל http://www.tritium.co.il/index.php?main_page=product_info&products_id=1386&language=he&ref=2 יספיק להחזיק את הכרטיס מסך ? נ.ב זה הספק שכרגע יש לי .
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני קונה ספק מארה"ב לפי מה שראתי הרבה אנשים ממליצים על enermax librety 400 ספק זול וטוב אחר שמצאתי הוא Black Ultra X-Finity 500W שיש לו המלצות רבות והוא יותר זול האם שווה להשקיע יותר, כמו כן אני מזמין מהאתר http://www.directron.com אז אם מישהו יכול להמליץ לי על ספק במקסימום מחיר/תועלת אני אודה לו... מקסימום מחיר 70$ אבל שוב יחס תועלת מחיר הכי טוב כמו כן המחשב למשחקים עם מעבד 4 ליבות ו 8800 640 מגה...
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הספק הזה: SEASONIC ECO 500W באמת איכותי וטוב? משום מה אין לו את ה-SLEEVE כמו שיש ב-S12II 430W. אך האם באמת מדובר בספק טוב? האם שווה להוסיף עשרות שקלים בודדים עבור ה-ECO 500W, או שעדיף ללכת דווקא על האיכות ובכך לבחור ב-430W אבל ההספק נמוך יותר? תודה.
-
- 83 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים ביקשתי פה עזרה בהתאמת ספק למפרט מחשב שקניתי... בסופו של דבר המליצו לי על FSP Real 350W 60GLN 120mm Noise Killer נתתי את הספק להרכבה בחנות שממנה קניתי את שאר המחשב (KSP), אבל היום התקשרו ואמרו שהספק לא מתאים ללוח אם הלוח אם שקניתי: ?KN9 Ultra AM2, nForce 570 Ultra, DDRII 800, PCI-E? לפי מה שהבנתי מהם... החיבור מהספק למאוורר של המעבד הוא של 8 במקום של 4. בקיצור... יש משהו שאני יכול לעשות? יש איזה מתאם שיכול לעזור לי עם הבעיה הזאת או שאני יהיה חייב להחליף ספק? בבקשה תעזרו לי מהר... אני צריך לאסוף את המחשב היום
-
- 34 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המארז + ספק הנ"ל ? תודה רבה ! (Case Type: SUPER MIDI TOWER Mother Board: ATX / microATX /Baby AT Dimensions: 430 (H) X 192 (W) X 490 (D) Drive Bays: 5.25" Exposed FDD X 4, 3.5" Exposed FDD X 2, 3.5" Hidden HDD X 5 Power Supply: TYPE PSII 500w 24Pin Extra Fans: 1 X 8cm rear Panel Front Panle I/O: 2 X USB V.2.0 Air duct: Yes PCI-EX holes: Yes )
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות UPS של IPPON, אבל אין לי מושג איזה דגם לקחת. המפרט של המחשב: Monitor: Dell 2700WFT, Case: Antec P150, CPU: Intel Pentium E2160 1.8ghz (with OverClock), CPU Cooler: Thermaltake Max ORB, Motherboard: Gigabyte GA-P35-DS3L, Memory: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2 667mhz CL5, Hard Disk: Western Digital 250GB SATAII 7200PMR 16MB, Video Card: Sparkle 8800GTS 320MB בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
והאם יש כל כך הרבה הבדל ביניהם אני מדבר על הספק של 650W http://www.seasonicusa.com/PDF/Catalog/NEW/Bulk/PC/ATX/SSP-XXXRT-Active-PFC.pdf או http://www.seasonic.com/pdf/datasheet/NEW/Retail/M12II%20Bronze-650-750-850.pdf תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בסיס למידע - מעבד 8500 5 כוננים קשיחים פנימיים +3 חיצוניים שמחוברים רוב הזמן דרך USB. כרטיס מסך HD6970 של ספיר. בעיקרון חשבתי אולי בקרוב להחליף את המעבד ל Q9950X כדי למנוע צוור בקבוק. בחרתי ספק אבל נראה לי יקר מדי? או שעדיף לקחת במידה וארצה לעשות CF לעוד כרטיס 6970 יש להדגיש כי אני צריך ספק שיהיה לו הרבה חוטים לחיבור SATA בגלל שיש לי 5 או 6 כוננים פנימיים. [table][tr][td][/td][td]פירוט הזמנה[/td][/tr][/table] [table][tr][td] [table][tr][td]קטגוריה[/td][td]מוצר[/td][td]מחיר[/td][td]כמות [/td][/tr][tr][td] • ספק כוח[/td][td]SEASONIC M12D 850W SILVER - MODULAR - RETAIL[/td][td]895₪[/td][td]1 [/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי את המערכת שמבפרט בצד, כולל המארז שעושה רעש של לפחות מטוס סילון. אני כרגע משדרג את המערכת ולכן אני רוצה להחליף ספק. בקרוב אני מוסיף למערכת כרטיס בסגנון 4890/5850 ולכן צריך המלצה לספק כוח שיחזיק את המערכת ,עדיף אם אפשרות לעוד שדרוגים עתידיים (אוברקלוק למעבד/מעבד חדש) בנוסף אני מתלבט אם להחליף מארז או רק להחליף מאווררים שכנראה הם המקור לרעש הבלתי נסבל. התקציב לכל העניין 600-700 ש"ח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש עם מארז של sharkoon , אני לא בטוח מה השם המלא של המארז אבל הוא כזה עם אורות כחולים. מה שקרה לאחרונה זה שאחד האורות הכחולים הגבוהים כבה, לפעמים הוא דלוק ממש חלש אך ברוב הזמן הוא כבוי בעוד האור השני דלוק כרגיל. השאלה זה למה לעזאזל זה קרה ומה אפשר לעשות כדי שהאור ידלק שוב? (כמו שאמרתי, האור לפעמים נדלק ממש חלש אז לא נראה לי שזה מנורה שרןפה או משהו כזה) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח שאני צריך 1 חיבור פיירוייר ו- 1 חיבור ESATA ובמארז יש רק חיבור קדמי לאחד מהם. האם אפשר לעשות כל חיבור שאני רוצה באחורי המארז (בהנחה שלוח האם שלי מספק לי את הדרוש)? תודה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם הכרטיס ולהוסיף שני בעתיד אז אני אעדיף לא להחליף ספק. כמו כן מתכנן oc קל. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בANTEC PSU 550W NEO ECO MODULAR 80+ מה אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-