ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
רצוי מהחנות TMS מעוניין לקנות מחשב שיהיה לשימושים ביתיים קלים, אינטרנט + סרטי FULL HD על מסך 24 אינץ'. מעוניין במארז קטן, וספק כוח מינימלי. זה המפרט שככל הנראה אקנה, אני מתלבט בין המארז/ספק ששמתי (CFI A2069 CUBE 300W BLACK 120mm blue LED + 80mm fans) לבין השילוב SilverStone SG05 + ספק Seasonic 350W 350BS חשוב לי שהוא לא יתחמם. אשמח להמלצתכם. מעבד: Intel Core i3 4150 3.5Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪516 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע כמות: 1 - מחיר: ₪245 מארז: CFI A2069 CUBE 300W BLACK 120mm blue LED + 80mm fans כמות: 1 - מחיר: ₪357 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האם הספק הזה מספיק יציב לאובר של E4300 לבאס 280-330 בערך שאר המערכת פשוטה- בלי כרטיס חזק ולא יהיה ריבויי HD תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט הוא כזה, Intel E8400 @ 4GHZ XFX 750I SLI - יותחלף ללוח P45 בשביל CF 4GB RAM HD4870 * 2 CF 512M SEAGATE 500GB DVDRW מערכת קירור מים של TT ( כלולה במארז קנדלף ) ואיזה 7 מאווררים... כרגע המחשב כולל ספק OCZ MODSTREAM 520W שהוא קצת מיושן... עם רייל אחד של 12V 28 אמפר... אני צריך ספק כוח שיספיק, ושלא יהיה מוגזם... תודה מראש !!
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפני 10 חודשים מחשב מאיבורי,. קופסא של קולר מאסטר עם קירור נוסף של זלמן, וספק כוח seasonic 520 bronze אחרי 4 חודשים הספק התחיל לקצר לסירוגין וכשכן עבד עשה ציקצוקים כאלה מעצבנים כאילו רעש של קצרים חשמליים. נתתי את המחשב בחנות לתיקון והתעקשתי על ספק זהה חדש והם באמת שמו לי חדש וגם הוכיחו לי. עכשיו, 6 חודשים אחרי ההחלפה שוב פעם יש לי את אותה בעיה, רעש מעצבן של ציקצוקים מהספק. נראה לי לא הגיוני ש2 ספקים חדשים של חברה שנחשבת טובה נהרסים אחרי מס' חודשים בודדים והמחשב לא נמצא בשימוש כבד הוא דולק בלחץ שעתיים ביום. האם נפלתי על מזל רע של 2 ספקים או שיש בעיה של חיווט במארז וזה גורם לקצרים ולספק לההרס. בכל מקרה האם כדאי להתעקש על החלפה לדגם של חברה אחרת? תודה רבה, …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך ספק שיתמוך בדברים: חיבור IDE שיכול לחבר 2 הארד דיסקים וכונן דיסקים. חיבור PCIE עם 6 פינים. שיהיה לפחות 30A. חיבור לכונן דיסקטים (FLOPPY) זה הכל בעיקרון. הספק לא בשביל המחשב שלי כרגע. אלא בשביל מחשב שאני עומד לקנות. זה המפרט: intel Quad 6600 Gigabyte P35 D3SL 8800GT ועוד כרטיסי זיכרון, 2 הארד דיסקים, כונן דיסקים ודיסקטים. תודה רבה רבה רבה רבה מראש לעוזרים, גיל
-
- 11 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי פה מבחר של מארזים שנעים בין 300-400 ש"ח רציתי לדעת איזה מבינהם הכי איכותי מבחינת איוורור ומבחינת רעש, איזה הכי מומלץ לדעתכם אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע. Raidmax SMILODON ATX Mid Tower Black (No PSU) Enermax PHOENIX NEO ECA-3162 Black/Silver (No PSU) Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS Thermaltake M9 VI1000BWS NZXT APOLLO (No PSU) AeroCool AeroEngine Plus Black No PSU AeroCool AeroEngine II Black No PSU TAGAN 188A BLACK Rubber Coating TAGAN MONOLIZE II 25mm Black Rubber Coating ENERMAX Chakra ECA3052B No PSU Mid Tower Case Black Thermaltake M5 Black 120mm Fan + Window - Up to 6 Fans אשמח לתגובות תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שוב שלום אצלי בבית יש יותר מידי הפסקות חשמל [אפשר להגיד שבממוצע 1-2 בשבוע] מה שממש ממש לא בריא למחשב שלי אני מעוניין לקנות אל פסק , לא משהו יקר מידי [אני לא יודע מה המחירים אבל לא יותר מ600 שקל...] מה שחשוב לי זה שמתי שיהיה הפסקת חשמל , הוא יכבה את המחשב בצורה טובה ונכונה ולא יפיל מתח ויסכן בשריפת ספק או רכיב אחר במחשב תודה מראש על העזרה
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים קניתי אל-פסק של advice מסוג pv650 הבעיה היא שלפעמים תוך כדי שאני מפעיל משחקים אחרי כמה זמן האל-פסק מתחיל לצפצף עקב עומס יתר.. על פי הבנתי ההספק של האל-פסק הוא 360W, בעוד שהספק במחשב שלי הוא של 520W ולכן נגרמת הבעיה הנ"ל. האם יש משהו שניתן לעשות מלבד להחליף את האל-פסק? לכבות את הציפצוף לא הצלחתי דרך התוכנה שמגיעה עם המכשיר, וגם תקנו אותי אם אני טועה זה יגרום לבלאי מוגבר.
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש את המארז coolermaster cm 690 ורציתי לדעת האם יש משהו מומלץ יותר באותו התקציב (360 שקל אם אני לא טועה) . אני זקוק להמלצה לספק[/u] עד 300 שקל ואם אין ממש בררה 350 שקל גג וכמה וואט לקחת בשביל המערכת הבאה : כנראה למעבד core 2 dual quad q9550 לוח אם ga ep43 -ds3l גייבייט הולך להישתמש בכרטיס מסך geforce 8600 והמארז שלמעלה( או שמומלץ יותר ??) תודה בכל מקרה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המארז הזה ThermalTake Aluminum Tsunami X Window והאם יש מארז שעדיף עליו רצוי עם חלון במחיר של עד 1000 שח תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט שלי: לוח אם: GA-945P-DS4 מעבד: E6400 זיכרון:(2X1GB CORSAIR, 2X512MB GEIL (800MHZ כרטיס מסך: ATI RADEON X1950XTX 512MB DVD: NEC 7170A CDROM: LG מאווררים: 80MM ו120MM(במארז) הציעו לי לקנות ספק THERMALTAKE 450W TR2 RX (נשמע איכותי אז קניתי...) שמתי אותו כמו שצריך (יש לי ניסיון בהרכבה) הוא עבד... התחלתי לשחק ואחרי 5 דקות הספק נשרף... (לאחר בדיקות אישרתי את זה) (הטמפ' של המעבד וכרטיס המסך תקינות) אז איזה ספק אני צריך? אני מתאר לעצמי שיותר מ450W... טווח מחירים 400-600+-... האם ספקי THERMALTAKE נחשבים לטובים?
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לרכוש מחשב חדש (שיצא כבר הI5 הארור הזה... ) ומתבלט מאוד לגבי המארז... האמת שעד היום ממש אהבתי מארזים עם חלון גדול וחלק (בלי מאוורר ענק שחוסם את החלון) ובגלל שלא מצאתי מארז כזה - חיפשתי משהו אחר... ה-CM Storm SNIPER ניראה טוב... מה אתם אומרים עליו? ואיך הוא ביחס לאחים שלו? למה CM הוציאו מארזים כל כך דומים (HAF.COSMOS).ואיך הוא ביחס לשאר המארזים במחיר הזה (HAF.COSMOS.ANTEC 1200) חשוב שהמארז יהיה גדול ומיועד לכרטסי המסך הגדולים. מקורר בצורה מעולה , ואם אין חלון אז לפחות שיהיה שקט . תודה מראש לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים אני מרכיב מחשב חדש ורוצה לקנות מארז יפה ומהודר, יש לי בבית TT שארק ואני מאוד מבסוט ממנו אבל הוא קצת יקר ולא מעוניין לקנות עוד אחד כמוהו. מחפש מארז S-TOWER איכותי שגם יהיה יפה, גם ישמור על השקט בין 2-4 ולא יפריע לשכנים וגם שיהיה נוח להרכיב בו את כל הרכיבים, כמובן עדיפות לכאלה שבאים עם ספק איכותי . תודה נ.ב אפשר לחרוג קצת למעלה בתקציב אבל לא להשתולל, המחשב ישמש כעמדת עבודה ל תלת מימד ומשחקים .
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ורוצה לדעת מה המקסימום שהספק EA-380D Green יכול להתמודד איתו, המעבד הוא I3 2100, לינק לספק: http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjIxMg== תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל הUPS בכוונתי לרכוש הוא prd650 של אדוויס, צילום החלק האחורי שלו: הצרכנים שאותם אני יחבר: 1. מחשב HTPC, לשקע גיבוי 2. NAS בעתיד, לשקע גיבוי 3. טלוויזיית פלזמה 4. מודם/ראוטר משולב 5. סביץ' גיגה 6. סט רמקוים אקטיבים 7. ממיר יס מקס טוטאל 8. טלפון DECT,חיבור זמני בלבד כמו שאתם רואים יש 3 שקעי גיבוי, ו2 שקעי הגנה בלבד, מכל הצרכנים, המחשב הכי קריטי, כי לא ניתן לדעת מתי ילך הדיסק הקשיח (יש אומנם SSD למערכת, אבל במדיה על HDD רגיל), גם יחובר NAS בעתיד הלא קרוב. איך אבל לעזאזל אני אמור להסתדר אם 2 שקעי הגנה חשבתי לעצמי? אבל יש הרי רב שקע שאפשר להרכיב לו כבל מתאים ובכך לפתור את הבעיה, חשבתי עולי כדי לחבר את הפלזמה בנפרד, ואת הצרכנים הקטנים על רב שקע? יש…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ע"פ מה שקראתי בסקירות הוא אמור לבא עם 4 מאווררים אבל בהרבה חנויות אני רואה שכתוב 3x120 מה זה הקטע הזה? איפה אני יכול למצוא בטוח עם 4 מאווררים? אני מחפש את הp182 se
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש אל פסק שיחזיק את המפרט הבא ו3 מסכים 24 לא חייב להיות יחדה אחת גדולה זה יכול להיות גם 2 יחידות קטנות. מעבד Intel Core I5-750 2.66GHz Tray קירור למעבד For Socket 1156 Scythe Mugen 2 לוח אם Asus P7P55D-E Evo או Asus P7P55D-E Pro זיכרון DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz של חברת G.Skill או Corsair 2X כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB X2 כרטיס גרפי HDMI Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA Black DVD ספק כח Seasonic M12II 500W 80Plus מארז LanCool PC-K60 תודה חזי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המארז של ANTEC ה-SONATA II+הספק המובנה של 450W שבא איתו יספיקו למערכת הבאה: כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box זכרון Kingston DDR2 1024MBX2 667MHZ CL5 SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200RPM SATA2 לוח אם Asus P5B אותה שאלה לגבי המארז של GIGABYTE ה- Poseidon וספק HEC WIN 550W. אשמח בדרך לדעת גם איזה מארז+ספק יתאימו יותר למערכת הנ"ל מתוך 2 האפשרויות שכתבתי. תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מדובר במערכת שנוטה להתחמם יותר מדיי- לא יבוצע OC, שילוב כרטיסים ודברים מסוג זה. רציתי לקבל את המלצתכם למארז הטוב ביותר שיש בטווח המחירים של עד 300 ש"ח, מבחינת קירור, איכות בנייה וכו'. מבחינת מידות המארז, יש לציין שבמחשב יהיה כנראה כרטיס 7850 וקירור KATANA3. עד עכשיו הייתי די נעול על ה-ANTEC ONE מה אתם אומרים עליו? ראיתי גם בRSM שיש גם את ANTEC 600 ב281 ש"ח.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.... יש לי את מערכת: amd athlon 2 x3 445 אולי אני אפתח את הליבה הרביעית 4 gb ddr3 1333 asus m5a78-m lx sepphire hd6850 1gb samsung 500gb sata 2 מאווררים (אחד מהם מחובר ל220V של הספק) יש לי כרגע ספק 530W ג'נרי והוא כל הזמן קורס ונכבה כשהמחשב במאמץ גרפי, משחקים וכד'. אשמח לעזרה שבת שלום
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי במחשב השני שלי שהוא: P3 866 @ 950 TUV4X 640MB 30GB WD FX5200 אז מדיי פעם הוא קופא אחרי שהוא עובד יותר מדיי , ואני חושב שזה בעיה של הספק. הספק הוא ג'נרי 230W ואני לא חושב שזה יכול להחזיק אפילו את המערכת הזאת. אז אני צריך המלצה לספק כוח שיחזיק את המערכת הזאת בצורה מכובדת ביותר ויאפשר לי OC בלי שהמחשב יקפא ותאמינו לי יש עוד לאן לעשות OC. עדיפות ל KSP והמחיר שיהיה עד 120 ש''ח. עדיף כמובן פחות.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט: Leadtek GeForce GTS 512MB Intel E8400 אם יהיה OC, מעט מאוד... עם המפרט הזה לא צריך יותר מידי, גם ככה הוא יכול להריץ בערך הכל- אולי בעתיד אני אצטרך יש עוד רכיב צורך כוח בכל העסק או שאלה הקריטיים ? בכל מקרה... שניהם באותו מחיר במקום שבו אני קונה- קרוב ל 800 ש"ח אני אשמח לדעת אם שווה להשקיע את התוספת מחיר ב Liberty שבאה על חשבון מארז יותר איכותי... או לייתר דיוק- האם לספק שמגיע עם ה Antec תהיה בעייה להתמודד עם המפרט ? ובשיקול סופי- של נוחות/רעש ואיכות ספק/מארז, איזה משתי האופציות עדיף לי לקחת ? (או שיש למישהו אופציה אחרת יותר משתלמת ?)
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הספק שבו השתמשתי עד שהתקלקל היה מתוצרת "טרמלטק" במעבדה המליצו לי על OCZ 600 כעל ספק שקט. לאכזבתי הוא עובד כמו טרקטור. ברצוני להחליפו בספק אחר- נא המלצתכם.
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
Intel Core 2 Quad Q9450 Thermalright Ultra-120 eXtreme ASUS Rampage Extreme Readon HD4870*2 זה המפרט בגדול... עדיין יכול להשתנות ושיהיה מקום נוח להכל יש הצעות? אשמח גם לקבל חוות דעת על ספק שיתאים לעבודה על הדרך שיעמוד ב-OC בינוני כרגע ללא תקציב
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים ! קניתי כאמור מחשב חדש ורציתי לדעת על הדברים הקטנים שלרוב (פעם הבאה אני מרכיב לעצמי פיזית) כאשר מרכיבים לך את המחשב לא מדברים איתך עליהם. למשל Front audio speakers jack, Front usb, Front Mic jack וכו'... איפה אני יכול למצוא את כל הרכיבים הנ"ל שיגיעו עם החיבור המתחבר ישירות ללוח אם ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-