עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by cxxc,

שלום בניתי מחשב ואני לא יודע מה להתאים לחלקים שבחרתי תוכלו להגיד לי איזה ספק כוח טוב שיחזיק את המחשב בניתי אותו מאתר www.skypc.co.il תודה לכם. זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce PX9800GTX 512MB PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 DVD כונן דיסקטים שחור SONY Floppy 1.44MB מארז ללא ספק Thermaltake Armor+ MX + 23 cm fan כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שאלה בכותרת, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by arkadur,

אני מעוניין להוסיף מע' UPS למחשב החדש, עקב מזל "רע" עם המחשב הקודם. המטרה אינה דקות ארוכות של עבודה, אלא בעיקר באפשרות ייצוב המתח ומניעת נזקים למחשב בעת קצר בבית \ סופת ברקים. מפרט: Q6600 P35 DS3R OCZ XTC REV2 4X1GB כרטיס מסך (8600GTS בקרוב), נוכחי X1550 LIBRETY 520W 4 HDD 2 DVDRW מסכים: 1.LG L193SA 2.BENQ FP547 בנוסף, יש לי ציוד הקפי רב, שאני מעוניין להגן גם עליו כגון: כ.קול חיצוני (EXTIGY), רמקולים, מודם ראוטר ונתב נוסף

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מארז ללא ספק NZXT Hush Silver ¤416 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HUSH-S ספק כח Cooler Master eXtreme Power 650W ¤538 כמות:1 אמור לסחוב בקלות וללא רעש משחקים עם 4870 ו/או תוכנות מוסיקה עם הרבה פלאגנים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by איש הפלדה,

רציתי המלצה על ספק כוח חזק ועם דגש על כך שיהיה מודולרי עד 400 ש"ח, אם יש דבר כזה. תודה.

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by oldskool,

שלום לכולם! יש לי עכשיו ספק כוח 500W של OZcool, עכשיו אמרו לי שהספק הזה גנרי ומוציא רק 250W בערך. רציתי לדעת אם זה נכון? מה הסכנה לחלקים בשימוש בספק גנרי? ואם צריך להחליף אותו לאיזה (חברה ודגם)? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Seasonic,

תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הבנתי שזו חברה חדשה יחסית בארץ ואני שוקלת לקנות את הדגם הזה: Rostec UPS Line Interactive 1200VA , מה דעתכם? האם עדיף ללכת על Advice?

• 11 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. Started by ShaY-MoR,

האם הספק הזה יחזיק לי מערכת שכוללת Q6600 באוברקלוק קטן עם קירור של ארטיק קולינג + SLI של 2 9800 GT? ממש המליצו לי עליו אני רק רוצה לאשר את זה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by צביקה - רוזטק,

בהשמך לתרד שנפתח בשבוע שעבר באשר ליכולתו של הספק לעמוד במפרט היצרן ערכנו היום בדיקה אשר צולמה (סליחה על האיכות), וניתנת לצפייה בלינק הבא: http://www.upfree.net/9000656 בבדיקה הועמסו המוצאים ב: 10 אמפר על ה- 5 וולט. 25 אמפר על ה- 12 וולט. מכיוון שמכשירי העומס מודדים את המתח על פני מחבר המולקס וקייםת מפל מתח על פני החוטים בוצעה מדידה מקבילה של מתח הספק על פני גיד שלא מועמס. בבדיקה ניתן לחזות שהמתח שנמדד חרף העמסה של 25 אמפר על מוצא ה- 12 וולט הינו 11.83 וולט כלומר ירידה של מעט מאחוז בודד בתנאי העמסה כבדים. אני מקווה שבאת יסתיים הדיון של "כן עומד, לא עומד" במפרט. אם מי מהגולשים או מהמנהלים יבקש לבחון את הספק בתנאי עבודה שונים הוא מוזמן לבקש זאת. צביקה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי מחשב שהרכבתי בעזרת צוות המומחים באתר הזה לפני שנתיים (אוקטובר 2005) וכעת אני רוצה לשדרג אותו משתי סיבות חשובות. אחת- המארז מכוער, עם מאווררים קטנים וחלשים והוא קצת צפוף מדי לטעמי. שתיים- סוף השנה מתקרב ואני צריך הוצאות מוכרות. לכן התקציב לא מוגבל לשום דבר פרט להגיון. לוח האם שלי הוא Gigabyte GA 8i945p-pro ויש לי כרטיס מסך Gigabyte pcx6600. מחשב ישן, אין מה לעשות. ספק הכח של אנרמקס eg365p 350W. יש לי שלושה קשיחים בפנים (שני SATA ואחד רגיל) וצורב DVD אחד. חוץ מזה כמעט כל הPCI שלי תפוסים עם כרטיסים כמו מודם, כ. מסך נוסף, כ. קול וסלוט שתפוס ליציאות לוח האם. בגלל שאני לא רוצה לקנות מחשב חדש, אלא לשפר את המצב הקוסמטי של הישן אני צריך מארז שיתאים ללוח האם מבחינת המ…

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  12. שלום, ברשותי ספק כוח מהדגם הבא: "SeaSonic 620W Bronze Series Active PFC 12cm Fan PSU S12II-620" וכרטיס מסך מסוג r9 280x. את המחשב הזמנתי בנפרד, ואת כרטיס המסך הזמנתי בנפרד. בכרטיס המסך יש 16 פינים (8x2) של PCI-E, והכבלים שיש לי מספק הכוח (לפחות אלו שנראים לעין ורלוונטיים) הם: אחד של 6+2pins מסוג PCI-E, רשום על הכבל PCI-E והאות C מוטבעת על הפלסטיק. בנוסף, יש לי עוד כבל עם 6 פינים, נראה כמו PCI-E, אבל לא רשום עליו PCI-E כמו הכבל של ה-6+2, והאות המוטבעת עליו היא J. ללוח האם מתחבר שתי כבלי כוח עם סימון דומה, J של 4 כפול 2, שלא ניתן לחבר לכרטיס מסך - אחרי קריאה אני מניח שזה כבל מסוג EPS. העניין הוא שאני פשוט לא מוצא כבל נוסף של PCI-E, ובדף המוצר של ספק הכוח, לפחות על פי הבנתי,…

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  13. הבאתי היום H77 של אינטל, מיני ITX. יש לי כבר אופציה אחת של הק אבל אני מחפש כאמור עוד אופציות מעניינות: תודה לעוזרים כמובן.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by DjMorpheu5,

האם לכרטיס מסך זה : Leadtek 8800 GTS 320 MB יספיק ספק של ATX 450W ? זה נראה לי ספק ז'נרי אבל יש לו 450 וואט. ומה נגיד הבדל בין כ. מסך של Leadtek לבין Asus ? כי הבדל ביניהם 200 ש"ח.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by emmanuel,

שלום לכולם יש לי מערכת שלמה שבניתי חסר לי רק הספק אשמח לשמוע המלצות לספק עד 600 ש"ח שיחזיק לי מערך של קרוספייר 4780 לפי דרישות ati צריך 4 יציאות של 6 פינים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by zniibidl,

המערכת שלי היא זו שבצד ומסך מגיע בימים הקרובים viewsonic vp930 והכל חדש וממש לא בא לי בחורף להתחיל להסתבך עם החלפות ותיקונים ובאלגנים חס וחלילה במקרה של קפיצת מתח [כמו שיש בארץ בכמויות] כי שנה שעברה הלך לי ככה לוח אם והארדיסק רצוי משהו זול וטוב כי אין לי תקציב גדול מדי אבל אני לא יודע מה סדר גודל מחירים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Ruxies,

אז ככה, אני עדיין מתלבט לגבי ספק שהציעו לי, מחברת NZXT , של 600w, מוכר למישהו? דעות ותגובות בקשר לזה יתקבלו בשמחה. אני לא בטוח בקשר לדגם, אשמח לדעת אבל אם ספקי הכוח שלהם הם טובים , אני רק יודע שהוא 600w בכל מקרה, המפרט הוא: ואם אתם כבר בתהליך, אפשר גם לזרוק דעות על המפרט, תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by GODFATHER500,

איזה מארז לדעתכם עדיף מבחינת שקט/אמינות/קירור ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני מעוניין לשדרג את המחשב ולשים כרטיס מסך, ובכדי לבצע זאת עליי גם להחליף מארז. כרגע אני מתלבט בין 3 דגמים של חברת זלמן ורציתי להתייעץ עמכם מה הכי משתלם: הדגמים הם: 1) ZALMAN Z3 PLUS. 2) ZALMAN Z5 PLUS. 3) ZALMAN Z9 PLUS. כרגע אני נוטה ל-Z3 כיוון שהוא הכי זול ורציתי לברר מה ההיבדל בין הדגמים. חשוב לי לציין שהלוח אם שלי תומך רק ב-USB2.0, ממה שאני יודע אלה מארזים שמגיעים עם מספר רב של מאווררים, ובאחד מן הדגמים (לפחות) יש כפתור לשליטה על מהירותם ועל הטמפ' במארז. אין לי צורך מיוחד פרט לכך שיהיה קריר ושיוכל להכיל כרטיס מסך גדול (מעל 27 ס"מ לאורך). בכל אופן, אם מישהו מכיר מארזים עד 300 ש"ח שהם משתלמים יותר מאלה, אשמח לשמוע עוד הצעות. בתודה חיים

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by QttP,

אני מחפש מארז mid-tower למחשב החדש שאני מתכוון לבנות. המטרה היא שיהיה גם נוח, גם מקורר היטב וגם יפה. תקציב עד 1000 שקל, אבל לא יותר. בינתיים צד את עיני ה-Gigabyte Aurora 570. כל הביקורות שקראתי עליו היו מחמיאות מאוד, אבל ארצה לקבל גם את דעת חברי הפורום. המארז במחשב הישן הוא ה-Thermaltake Lanmoto. נראה שה-570 מביא איתו כל מה שאהבתי ב-Lanmoto כגון: * פאנל צד עם חלון * הכנסה נוחה של כוננים אופטיים ללא הברגה * רגליות מסתובבות ליציבות * מאווררים גדולים (120MM), שקטים וטובים * קל מאוד (ה-Aurora לא כזה קל, אבל גם לא נורא) ובנוסף מוסיף ומשפר כמה דברים: * דלת נפתחת ימינה ולא שמאלה (יותר נוח לימניים) * גם דיסקים קשיחים אפשר להכניס בלי הברגה * תופסנים לכרטיסי הרחבה שבאמת עובדים (לפח…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by OCELOT,

איך הוא ? הבנתי שהוא בן יונה !! אני כניראה לוקח אותו עם הליברטי 500 ))

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מתכנן להזמין מחר את החלקים של המחשב והדבר היחיד שאני עדיין לא סגור עליו הוא הספק כוח.. אני מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים: http://www.tms.co.il/product/7943 http://www.tms.co.il/product/11489 http://ksp.co.il/?uin=17066 הספק יכנס במארז Fractal Design NODE 304 המערכת: Asus P8Z77- I Deluxe i5 2500k - OC Antec Khuler 620 Gigabyte GTX 670 - OC מאוד חשוב לי שהספק יהיה שקט. תודה מראש לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום רב ! הייתי בפורום של הרכבת מחשב וקיבלתי מפרט מסויים, הנה הקישור לדיון : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294878.0 עקב בעיה בבחירת המארז החלטתי לעבור לפורום הזה.. על מנת לקצר הנה המפרט שהרכבנו: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-G33M-S2 דיסק קשיח: קשיח 160GB SATA 7200 RPM סמסונג צורב דיוידי: samsung sh-s 182 זיכרון: MB (2X512) 667MHz DDRII1024 Kingston כשבאתי לחנות שבה רציתי לקנות את המחשב אמרו לי שיש להם מארז מבית חברת colorsit עם יציאות usb קדמיות עם 2 מאוורים וספק 500w הדגם שנתנו לי הוא atx 7004 שאותו לא מצאתי באינטרנט... (מוזר) המחשב ישמש אותי כסטודנט (הנדסת חשמל ומחשבים בבן גוריון) השאלה היא האם …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ***כותרת*** תקציב עד 500 ש"ח נוכחי: מארז המארז שקיבלתי מאייבורי ספק: EZCOOL 430W

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני מחפש ספק שיחזיק את המפרט הבא: E6300 GA-945P-S3 Twinmos DDRII 512X2 667Mhz Leadtek 7900GS 256Mb WD 160GB SATA2 8Mb Gigabyte Aurora 570 אני מחפש ספק שיחזיק את המפרט, אבל שיש בחנות זיגזג (www.zigzag2000.co.il) כי שם אני קונה את כל המחשב. הייתי קונה ליברטי 400 אבל לצערי אין אותו שם. תודה רבה לעוזרים! נ.ב רצוי שיהיה 400W ומעלה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.