עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם! ברצוני לרכוש מסך מחשב אך שיהיו לו כניסות לכבל טלויזיה כך שיהיה דו שימושי האם קיים מסך העונה על הדרישות הנ"ל בגודל 22 אינץ' ובתקציב של כ 1000 ש"ח (ניתן לחרוג קצת) והאם אני אצתרך רכיבים נוספים למחשב בכדי להשתמש בו כמסך טלויזיה? (אני רוצה לחבר אליו ממיר כבלים ולא כרטיס טלויזיה)

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  2. אני במקצועי גרפיקאי ומבקר משחקים ולאחרונה מסך ה-CRT שלי התחיל לעשות בעיות. החלטתי לקנות מחשב חדש כולל מסך איכותי, גדול ובלי פשרות בצבעים או באופציות. לאור המקצועות שלי, אני חייב לחפש מסך רחב במחיר שפוי (עד 2000 ש"ח גג), לא TN ועם קצב ריענון שיאפשר הרצה חלקה של משחקים וסרטים, תומך ב-Pivot וכולל יציאות דיגיטליות ו-HD. כמובן - כמה שיותר גדול יותר טוב. אחרי הרבה חיפושים - ואני מודע לכך שמדובר בבקשה לא פשוטה - נדמה לי שהצלחתי למצוא את מסך חלומותי: ה-Samsung SyncMaster 215TW שמגיע בגודל של 21". יש בו את כל מה שביקשתי ואפילו עוד קצת. הבעיה היחידה שעומדת ביני ובין המסך החדש שלי היא הגאוגרפיה: נראה שאף אחד בארץ לא מוכר את המסך הזה ואני ממש לא יודע מה לעשות. אבא שלי מגיע לארה"ב בשב…

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  3. Started by MightYaad,

אני רוצה לקנות מסך "19 לא רחב עדיף ושיתאים למשחקים עד 1000-+

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  4. Started by o.s,

שלום, קניתי לפני מס' ימים מסך מגדם 226BW ועשיתי מס' בדיקות עליו ומצאתי פיקסל אחד שרוף ויש טיפת זליגת אור(עם אור לא רואים בכלל ובחושך רק על רקע ממש כהה וגם אז זה לא הכי מורגש) לאורך החלק העליון שמחבר בין הפלסטיק השחור למסך . זה תקין או כדי לעשות משהו בנידון? תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  5. אני גם משחק במחשב אבל לאחרונה זה הולך יורד, אני רוצה מסך דווקא 24" כי אני נהנה מהגודל של שטח העבודה. השאלה האם יש עניין לקנות דווקא 24" טוב כמו הדל 2407 או אפשר להתפשר על חברות אחרות שהמחיר זול משמעותית? אני אשים לב להבדל בין המסכים בסרטים ועבודה יומיומית? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  6. Started by קובי 1980,

קיבלתי היום את המסך החדש וחיברתי למחשב.כאשר הסרתי את המכסה חשכו עיניי.ראיתי שהמסך הוא בעל פאנל c.שנחשב עוד פחות מוצלח מהפאנל A יש לי סיבה באמת לחשוש או שאני יכול להיות רגוע ?. קניתי אותו דרך המכרז של המדינה במחיר זול יותר מהממוצע בשוק (אם זה משנה) נערך,החלטתי בכל זאת אולי להישאר איתו,אין לי כח להתחיל בטלפונים וכל זה. אם אפשר רק שאלה קטנה. יש סרטים שכשאני צופה בהם הם מנצלים רק חלק קטן מהמסך...אני יכול לגרום לכך שהם ינצלו את כל המסך אבל אז התמונה מאוד נמתחת. איך אני מסדר את זה ? תודה מראש. נ.ב הגדרתי את הרזולוציה המקס' וכמו כן את כל ההגדרות

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  7. אני שוקל להחליף את ה-17 אינץ' שהוא גם לא רע בכלל.... אבל איך הוא יהיה למשחקים? לסרטים ברור לי שטוב.. תודה.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by gtzur,

איך יודעים מה עדיף? lg 1953tr lg1970hr לראשון יחס ניגודיות 1:5000 ולשני יחס ניגודיות 1:3000 בכל זאת השני יותר יקר מדוע מה פיספסתי?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  9. איך המסך הזה של 24 אינץ lcd של nec ? http://www.nec-display-solutions.co.uk/coremedia/generator/index,realm=Products__Details__Specification,spec=x__uk__en,docId=292482,group=all האם שוה למרות שאין לו כניסת s-video ?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  10. מדובר במסך הLED הראשון במחיר סביר שגם משווק בארץ. תהיתי אם מישהו יודע משהו עליו, בטח ובטח אם קנה או ניסה אותו... אשמח לשמוע אם כן.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  11. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בעל מפרט המופיע למטה , זהו מפרט שהופיע באתר למחשב עריכה גרפית . עיקר השימוש תוכנות תלת מיימד ?SOLIDWORKS ו-רינדורים , פוטושופ... וגם קצת סרטים (רק עבודה?!) הייתי מעוניין לרכוש מסך עד 2000 שקלים שיתאים למפרט (דגש לכרטיס מסך?) בגודל 23-24 אינץ. תודה רבה, ושבוע טוב לכולם. מעבד Intel Core I7 920 (Socket LGA1366) - 2.66GHz 8MB Shared Cache Box 1650 גוף קירור למעבד Thermaltake V1 - LGA775\1366\AM2 260 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD3R Intel Socket 1366 ATX Motherboard - DDR3 and Core I7 compatible 1100 זיכרון פנימי G Skill DDR3 6GB Triple Channel 3X2048MB Kit 1600mhz CL9 650 דיסק קשיח For RAID0 - 2X WD 1TB S-ATA 7200RPM 32MB BUFFER WD10EADS - 3Y Warra…

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by Nadler,

כמו שכתבתי בכותרת התקציב הוא עד 1300 שקל עדיף פחות ו19'' נראה לי האפשרות הכי טובה במסגרת התקציב, המסך ישמש למשחקים בעיקר... תודה מראש, ארז

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  13. רציתי לשאול אם מישהו יודע אם יש להשיג כיום מסכים עם פאנל VA, בעלי זמן תגובה נורמאלי ( מקסימום 8, עדיף פחות, משהו כמו 6 ), במחיר של פחות מ - 2000 ש"ח ? תודה !

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  14. אני עומד לרכוש מסך LCD + כרטיס טלויזיה ויש לי א תהכרטיס מסך x1600xt מה אני אמור לדעת לפני שאני קונה את החומרה ?? יש לי יציאת וידאו מהכרטיס מסך. האם הכרטיס יחזיק רזולוציות גבוהות ב- LCD ? טאפשר לקבל בבקשה תמונות איך אני מחבר את הכרטיס ל-LCD איזה כבלים אני צריך וכו ? בשורה התחתונה .. איך אני גורם למסך LCD לעבוד כ- מסך וכ- טלויזיה .. ?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  15. שלום למלומדים היקרים. מי יודע מה ההבדל בין NEC 1970NX ל NEC 1970NXP? האם הם בכלל מסכים מומלצים לעיבוד תמונה וגלישה באינטרנט? איך הם נחשבים בהשוואה ל PHILIPS ול DELL עם הפנלים המתקדמים? רב תודות על העזרה. מיכאל.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  16. עכשיו יש לי מסך 15"lg flatron l1510s והבעייה שלו היא זוויות הצפייה הצרות שלו,דבר שמוא חשוב לי שיהיו זוויות צפייה טובות,ושלא יהיו מריחות כי אני בעיקר במשחקי רשת FPS מהירים... מסך 19"+ משחקים וסרטים-נטו. אולי איזה word בקטנה אבל לא משהו רציני. אני יודע שכולם פה הולכים על ה vp930 אבל הוא דיי יקר,זה לא כ"כ בעייה לקנות אותו אבל אני מעדיף לחסוך אם אפשר תודה על העזרה מראש

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  17. Started by orenalster,

שלום חבר'ה קניתי מסך סמסונג 943B. יש לו חיבור DVI וגם בכרטיס מסך שלי יש. הכרטיס שלי הוא ATI Radeon X300. הבעיה שלי היא שהמסך לא מזהה את החיבור הדיגיטלי את הdvi. הוא מזהה רק אנלוגי VGA

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by pelpepelpe,

ברושתי כרטיס מסך hd 4870 512 mb עם מעבד core duo 3.6 overclocked מחשב לגיימינג בלבד מעוניין שתציעו מסך בתקציב עד 850 שקל שיהיה איכות טובה ושיראו בו טוב..... (גודל ל אמשנה עדיף 20) תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  19. Started by lader,

מה כדאי יותר?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  20. כלומר אני יחבר אליו ממיר של יס... כמו אצל השכנים שלי ורואים ממש טוב יש להם מסך אחר אבל יותר גדול אני חושב... מה אתם אומרים על זה? L226WTQ

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  21. Started by galCool,

מטרות: עבודה משרדית בעיקר שיהיה 19 אינץ ולא רחב.. חשבתי על זה: asus mb19tu תודההההה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  22. Started by אסיWOW,

אני הולך לקנות מחשב חדש פצצה ומה שנשאר לי זה לקחת מסך.. אני רוצה 2 כי 24 לפי דעתי כבר גדול מדיי חשוב שיילך טוב אם משחקים וסרטים תקציב? הממ עד 2000 שקל בערך

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  23. ??? בתקציב כ-1300 ש"ח

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  24. שלום לכ היועצים. אני זקוק למסך מחשב. מטרות: ------- 1. מרבית העבודה עם המסך היא פיתוח תוכנה בסביבת Windows ובסביבת האינטרנט. 2. כמו כן עבודה ב-Word, Outlook וגלישה באינטרנט 3. הייתי שמח אם יוכל לתת לי גם מענה טוב לסרטים (אך זה לא היעוד העיקרי) 4. עבודה סביב השעון פחות או יותר ושלאחר מי כן אוכל עדיין לראות בעיניים ללא בעיות. גודל: ----- 19" / 20" - מה עדיף לדעתכם. תצורה: ------- רגיל / רחב - גם כאן זקוק לעצה. מחיר: ------ עד 1500 ש"ח. לא חייבים לנצל הכל אם יש חלופות טובות ומחיר נמוך יותר. ניתן לחרוג במאט אם יש משהו שבאמת כדאי להשקיע בו. תודה לכל הממליצים, אורי נ.ב., אני עובד הרבה עם נייד R40 של IBM. המסך שיש לו מעולה מבחינתי. אם מישהו יודע על מסך דומה לתכונות של מסך זה (בה…

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  25. Started by assafkm,

דבר ראשון תודה למי שיעזור! לי כרגע יש מסך 17 אינץ של סמסונג 731BF שקניתי לפני 4 חודשים ואני מעביר אותו למחשב אחר ששם נדפק המסך והחלטתי לקנות מסך חדש אבל 19 אינץ אני חיפשתי קצת בעצמי אבל לא מצאתי משהו שמתאים לי כי יש לי קצת בעיה עם הגובה ולכן לא כל מסך 19 אינץ יכנס לי אני צריך מסך עם ציר שינוי גובה כך שאני יוכל להוריד לו בגובה אני צריך את המסך לשימוש במשחקים אבל כמה שהרבה של המסך תיהיה יותר גבוה כך יותר טוב ואני מעדיף לא חברה סינית אלה משהו כמו LG או SAMSUNG והתקציב הוא עד 1300 אני גם מעדיף שהוא יהיה מסך רגיל (4X3) ולא רחב תודה לכל מי שיעזור!! אסף

• 3 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.