מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום איני מצליח לחבר מסך נוסף למחשב הנייד המערכת מראה כאילו המסך כבר מחובר בתודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בעל מפרט המופיע למטה , זהו מפרט שהופיע באתר למחשב עריכה גרפית . עיקר השימוש תוכנות תלת מיימד ?SOLIDWORKS ו-רינדורים , פוטושופ... וגם קצת סרטים (רק עבודה?!) הייתי מעוניין לרכוש מסך עד 2000 שקלים שיתאים למפרט (דגש לכרטיס מסך?) בגודל 23-24 אינץ. תודה רבה, ושבוע טוב לכולם. מעבד Intel Core I7 920 (Socket LGA1366) - 2.66GHz 8MB Shared Cache Box 1650 גוף קירור למעבד Thermaltake V1 - LGA775\1366\AM2 260 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD3R Intel Socket 1366 ATX Motherboard - DDR3 and Core I7 compatible 1100 זיכרון פנימי G Skill DDR3 6GB Triple Channel 3X2048MB Kit 1600mhz CL9 650 דיסק קשיח For RAID0 - 2X WD 1TB S-ATA 7200RPM 32MB BUFFER WD10EADS - 3Y Warra…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק לעזרתכם בהמלצה לרכישת מסך. אני עד היום (כ-5 שנים) השתמשתי במסך BDM4065UC, של פיליפס ואני מאוד מרוצה ממנו. לצערי לאחרונה החלו להופיע אזורים כהים, ואני שוקל כבר לעבור למסך חדש. אני מניח שדברים השתנו קצת בשנים האחרונות, אבל בגדול מסך עם מאפיינים דומים (מופיעים בקישור המצורף) יספיקו בהחלט. המסך ישמש בעיקר לעבודה גרפית (דו ותלת), אבל יהיה נחמד אם תהיה תמיכה לגימינג בסיסי (שוב, כמו במסך הנוכחי) הדברים החשובים לי הם: 1. שיהיה 40 אינטש (בממדים דומים לנוכחי - לא הארוכים עם הAPECT RATIO המוזר) 2. יתמוך ב-4K לפחות 3. שלא יהיה קעור, אלא FLAT 4. שיכלול יציאת DisplayPort 5. שיראו אותו דבר מכל זווית 6. במסך ה…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום למלומדים היקרים. מי יודע מה ההבדל בין NEC 1970NX ל NEC 1970NXP? האם הם בכלל מסכים מומלצים לעיבוד תמונה וגלישה באינטרנט? איך הם נחשבים בהשוואה ל PHILIPS ול DELL עם הפנלים המתקדמים? רב תודות על העזרה. מיכאל.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
איך המסך הזה של 24 אינץ lcd של nec ? http://www.nec-display-solutions.co.uk/coremedia/generator/index,realm=Products__Details__Specification,spec=x__uk__en,docId=292482,group=all האם שוה למרות שאין לו כניסת s-video ?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
עכשיו יש לי מסך 15"lg flatron l1510s והבעייה שלו היא זוויות הצפייה הצרות שלו,דבר שמוא חשוב לי שיהיו זוויות צפייה טובות,ושלא יהיו מריחות כי אני בעיקר במשחקי רשת FPS מהירים... מסך 19"+ משחקים וסרטים-נטו. אולי איזה word בקטנה אבל לא משהו רציני. אני יודע שכולם פה הולכים על ה vp930 אבל הוא דיי יקר,זה לא כ"כ בעייה לקנות אותו אבל אני מעדיף לחסוך אם אפשר תודה על העזרה מראש
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
כלומר אני יחבר אליו ממיר של יס... כמו אצל השכנים שלי ורואים ממש טוב יש להם מסך אחר אבל יותר גדול אני חושב... מה אתם אומרים על זה? L226WTQ
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
ברושתי כרטיס מסך hd 4870 512 mb עם מעבד core duo 3.6 overclocked מחשב לגיימינג בלבד מעוניין שתציעו מסך בתקציב עד 850 שקל שיהיה איכות טובה ושיראו בו טוב..... (גודל ל אמשנה עדיף 20) תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש פצצה ומה שנשאר לי זה לקחת מסך.. אני רוצה 2 כי 24 לפי דעתי כבר גדול מדיי חשוב שיילך טוב אם משחקים וסרטים תקציב? הממ עד 2000 שקל בערך
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך גיימינג עד 1,000 ש"ח, גודל בין 22 ל-27 אינץ'. גמיש לגבי החנות, באזור המרכז (עדיפות לתל אביב אבל לא חובה). אין לי העדפה לגבי חנות או יצרן ספציפי, העיקר הכי טוב שאפשר להוציא מהתקציב. כרטיס המסך שלי הוא 3060TI, אני בעיקר משחק MMO/FPS (כמו Escape From Tarkov) אם זה משנה. תודה רבה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכ היועצים. אני זקוק למסך מחשב. מטרות: ------- 1. מרבית העבודה עם המסך היא פיתוח תוכנה בסביבת Windows ובסביבת האינטרנט. 2. כמו כן עבודה ב-Word, Outlook וגלישה באינטרנט 3. הייתי שמח אם יוכל לתת לי גם מענה טוב לסרטים (אך זה לא היעוד העיקרי) 4. עבודה סביב השעון פחות או יותר ושלאחר מי כן אוכל עדיין לראות בעיניים ללא בעיות. גודל: ----- 19" / 20" - מה עדיף לדעתכם. תצורה: ------- רגיל / רחב - גם כאן זקוק לעצה. מחיר: ------ עד 1500 ש"ח. לא חייבים לנצל הכל אם יש חלופות טובות ומחיר נמוך יותר. ניתן לחרוג במאט אם יש משהו שבאמת כדאי להשקיע בו. תודה לכל הממליצים, אורי נ.ב., אני עובד הרבה עם נייד R40 של IBM. המסך שיש לו מעולה מבחינתי. אם מישהו יודע על מסך דומה לתכונות של מסך זה (בה…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD "17. (ביחס 3*4). השימושים העיקריים שלי הם: בעיקר שימושים רגילים. אבל לפעמים גם משחקים ועריכת וידאו. איזה מסך הוא המומלץ ביותר. רצוי זמן תגובה מהיר, ובהירות טובה. ניב
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
??? בתקציב כ-1300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו יודע אם יש להשיג כיום מסכים עם פאנל VA, בעלי זמן תגובה נורמאלי ( מקסימום 8, עדיף פחות, משהו כמו 6 ), במחיר של פחות מ - 2000 ש"ח ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין ה 1935TR ל 1970? התקציב 1300 אבל אם זודהה ממש משמעותי אני בלית ברירה אגדיל אותו.. פשוט זה יכול ממש לפתור לי את הבעיה של התקציב.. האם בשביל סרטים וכל מיני שטויות של חובבים (שום דבר מקצועי) שווה להוסיף את ה 200-300 ש"ח האלה? זה פשוט ממש קריטי לי כל שקל.. תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת התקציב הוא עד 1300 שקל עדיף פחות ו19'' נראה לי האפשרות הכי טובה במסגרת התקציב, המסך ישמש למשחקים בעיקר... תודה מראש, ארז
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
עד כמה יש אבדלים בביצועים בין 5ms ל ,ms2-3? האם יש עבדל רציני בין המהירויות ואם כן במה הוא משפיע
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
מטרות: עבודה משרדית בעיקר שיהיה 19 אינץ ולא רחב.. חשבתי על זה: asus mb19tu תודההההה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אם אני קונה מסך כזה שהרזולוציה שלו היא 1920*1080 האם הוא נקרא מסך היי דפנישן?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את המסך הזה, מה אתם אומרים שווה את הכסף או ללכת על משהו אחר ? אני רוצה 24' ומעלה. אז מה יש לכם להגיד על המסך הזה ? תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הי חברה, אני רוצה לקנות את הDELL 2407WFP (אני צריך מסך די דחוף, אני מודאג מהINPUT LAG של ה2408 ואין לי זמן לחכות עד שהקשוחה החדשה תגיע לארץ...) מישהו מכיר חנות שמוכרת את המסך? היה פעם בtronics.co.il אבל זה נעלם מהאתר שלהם.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
איך הוא לעומת ה DELL2007? יש לו מספר תצורות IPS? בפנדה רשום IPS PVA יש גם וגם או מה?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
מעוניינת לקנות מסך LCD איכותי בתקציב של עד 1500 ש"ח השימושים העיקריים יהיו טקסט, אינטרנט, OFFICE ,תוכנות תיכנות , תמונות, מוזיקה סרטים מדיי פעם.... מה שבטוח לא משחקים מה יכול להתאים לשימושים אלו מישהו המליץ לי על XEROX- איך המסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה למי שיעזור! לי כרגע יש מסך 17 אינץ של סמסונג 731BF שקניתי לפני 4 חודשים ואני מעביר אותו למחשב אחר ששם נדפק המסך והחלטתי לקנות מסך חדש אבל 19 אינץ אני חיפשתי קצת בעצמי אבל לא מצאתי משהו שמתאים לי כי יש לי קצת בעיה עם הגובה ולכן לא כל מסך 19 אינץ יכנס לי אני צריך מסך עם ציר שינוי גובה כך שאני יוכל להוריד לו בגובה אני צריך את המסך לשימוש במשחקים אבל כמה שהרבה של המסך תיהיה יותר גבוה כך יותר טוב ואני מעדיף לא חברה סינית אלה משהו כמו LG או SAMSUNG והתקציב הוא עד 1300 אני גם מעדיף שהוא יהיה מסך רגיל (4X3) ולא רחב תודה לכל מי שיעזור!! אסף
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
צריך שיגדו לי אם הוא יעבוד טוב עם משחקים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-