מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי מסך 19 אינץ של אסוס vw193d וכרטיס מסך 9600 palit עכשיו יש לי בחירה של איזה רזלוציה לשים עכשיו אני לא יודע לפי מה לבחור את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 5ms ל 2ms ? ועד כמה זה משמעותי ? איזו חברה עדיפה שמדובר במסכי FULL HD מבחינת איכות תמונה, חיוניות צבעים וכו' ? ואיך אני יכול לדעת/לבדוק שלא עבדו עליי ?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מה ההבדלים בניהם שבגללם המחיר של E248WFP הוא באזור ה 2500 שקל ו 2407WFP ב 3100 ?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
הי חבר'ה, מה המסך הכי טוב שאני יכול להשיג באיזור 1,500 ש"ח ובאיזה חנות אתם ממליצים? אני מתלבט בין לקנות 22" ו- 19". השימושים שלי הם פיתוח, תוכנות עריכה, קצת משחקים כתחביב, קריאת מסמכים עד השעות הקטנות של הלילה (אם המסך ירצד וכאלה אני אמות...), ויש לי כרטיס 8800GTS שאמור להיות אחד החזקים שיש, כך שגם אם המסך לא עולה 10K הכרטיס עדיין יכול לייצר תמונה מספיק טובה שגם מסך בינוני יוכל להציג יפה מאוד. רוב תודות
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך עזרה בהחלטה ואני רוצה שרק מי שבאמת מבין שיעזור לי, אני רוצה מסך חדש, הצרכים שלי במחשב הם ככה, יותר סביבת עבודה מאשר משחקים אבל אני אוהב לשחק מדי פעם שבכיף שלי , אני לא גיימר, אני אוהב לראות סרטים מדי פעם וכל השאר עבודה יחסית , למרות שאני יודע שמסך קונים פעם ב... ואם יבוא לי להתחיל לשחק אזה הms ידפוק אותי עכשיו התלבטתי בין שתי מסכים 226CW - שזה דגם משופר של 226BW של סמסונג שמגיע סוף חודש חזרה למלאי אצל היבואן בארץ שהוא עם פאנל TN נגודיות סטטית של 1:1000 ו2ms ובין 2007WFP - של Dell עם פאנל S-IPS שהוא 1:800 ו 16ms שמעתי על הרבה כאלה שהתלוננו על בעיות Flicking בקיצור מה לעשות, על מה ללכת... אני באמת מבואס מזה שאני לא יודע על מה ללכת תודה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, רציתי לשאול כמה המסך שלי שווה? (לא מצאתי ביד 2) המסך הוא Dell U2715Hc מפרט: 27 אינץ, 1440p 60hz. ניקנה מ KSP ב 2016, אין פיקסלים שרופים, המסך תקין מכל הבחינות
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום! יש לי מסך lcd 17 מחברת princeton ואכישהו ננעל לי כל התפריט וזה עושה KEY LOCK אם אתם יכולים לעזור לי אז בבקשה כי אין לי מושג איך אני פותח.. תודה רבה..!! >
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני צריך מסך למחשב חדש שאני קונה בעיקר לצורכי סרטים , גלישה באינטרנט , לימודים , כמעט ולא משחק... מה עדיף רגיל או WIDE ואם יש לכם המלצות למסך מסוים זה יהיה מצויין תודה!!
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום איני מצליח לחבר מסך נוסף למחשב הנייד המערכת מראה כאילו המסך כבר מחובר בתודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש מסך מחשב אך שיהיו לו כניסות לכבל טלויזיה כך שיהיה דו שימושי האם קיים מסך העונה על הדרישות הנ"ל בגודל 22 אינץ' ובתקציב של כ 1000 ש"ח (ניתן לחרוג קצת) והאם אני אצתרך רכיבים נוספים למחשב בכדי להשתמש בו כמסך טלויזיה? (אני רוצה לחבר אליו ממיר כבלים ולא כרטיס טלויזיה)
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך "19 לא רחב עדיף ושיתאים למשחקים עד 1000-+
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המסך החדש וחיברתי למחשב.כאשר הסרתי את המכסה חשכו עיניי.ראיתי שהמסך הוא בעל פאנל c.שנחשב עוד פחות מוצלח מהפאנל A יש לי סיבה באמת לחשוש או שאני יכול להיות רגוע ?. קניתי אותו דרך המכרז של המדינה במחיר זול יותר מהממוצע בשוק (אם זה משנה) נערך,החלטתי בכל זאת אולי להישאר איתו,אין לי כח להתחיל בטלפונים וכל זה. אם אפשר רק שאלה קטנה. יש סרטים שכשאני צופה בהם הם מנצלים רק חלק קטן מהמסך...אני יכול לגרום לכך שהם ינצלו את כל המסך אבל אז התמונה מאוד נמתחת. איך אני מסדר את זה ? תודה מראש. נ.ב הגדרתי את הרזולוציה המקס' וכמו כן את כל ההגדרות
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש ועכשיו אני רוצה לקנות לו מסך LCD 19 אולם אף חנות לא נתנה לי את המענה המושלם למסך כזה ב1100 למחשב יש כרטיס 8500 GT ואני רוצה לנצל את המסך כמה שאפשר על המסך. לכן מי שיכול לתת לי מענה למסך LCD 19 עד 1100 אני ממש אשמח
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD "17. (ביחס 3*4). השימושים העיקריים שלי הם: בעיקר שימושים רגילים. אבל לפעמים גם משחקים ועריכת וידאו. איזה מסך הוא המומלץ ביותר. רצוי זמן תגובה מהיר, ובהירות טובה. ניב
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
-
שלום, מחפש מסך. חיבור USB C עם pass through יהיה נחמד כי אני בין היתר אחבר את המסך הזה למקבוק פרו שלי. הצעות למסכים מאמזון שכוללים משלוח לישראל לגמרי בא בחשבון. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני מס' ימים מסך מגדם 226BW ועשיתי מס' בדיקות עליו ומצאתי פיקסל אחד שרוף ויש טיפת זליגת אור(עם אור לא רואים בכלל ובחושך רק על רקע ממש כהה וגם אז זה לא הכי מורגש) לאורך החלק העליון שמחבר בין הפלסטיק השחור למסך . זה תקין או כדי לעשות משהו בנידון? תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את ה-17 אינץ' שהוא גם לא רע בכלל.... אבל איך הוא יהיה למשחקים? לסרטים ברור לי שטוב.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בעל מפרט המופיע למטה , זהו מפרט שהופיע באתר למחשב עריכה גרפית . עיקר השימוש תוכנות תלת מיימד ?SOLIDWORKS ו-רינדורים , פוטושופ... וגם קצת סרטים (רק עבודה?!) הייתי מעוניין לרכוש מסך עד 2000 שקלים שיתאים למפרט (דגש לכרטיס מסך?) בגודל 23-24 אינץ. תודה רבה, ושבוע טוב לכולם. מעבד Intel Core I7 920 (Socket LGA1366) - 2.66GHz 8MB Shared Cache Box 1650 גוף קירור למעבד Thermaltake V1 - LGA775\1366\AM2 260 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD3R Intel Socket 1366 ATX Motherboard - DDR3 and Core I7 compatible 1100 זיכרון פנימי G Skill DDR3 6GB Triple Channel 3X2048MB Kit 1600mhz CL9 650 דיסק קשיח For RAID0 - 2X WD 1TB S-ATA 7200RPM 32MB BUFFER WD10EADS - 3Y Warra…
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
איך המסך הזה של 24 אינץ lcd של nec ? http://www.nec-display-solutions.co.uk/coremedia/generator/index,realm=Products__Details__Specification,spec=x__uk__en,docId=292482,group=all האם שוה למרות שאין לו כניסת s-video ?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
מדובר במסך הLED הראשון במחיר סביר שגם משווק בארץ. תהיתי אם מישהו יודע משהו עליו, בטח ובטח אם קנה או ניסה אותו... אשמח לשמוע אם כן.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הי חברה, אני רוצה לקנות את הDELL 2407WFP (אני צריך מסך די דחוף, אני מודאג מהINPUT LAG של ה2408 ואין לי זמן לחכות עד שהקשוחה החדשה תגיע לארץ...) מישהו מכיר חנות שמוכרת את המסך? היה פעם בtronics.co.il אבל זה נעלם מהאתר שלהם.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו יודע אם יש להשיג כיום מסכים עם פאנל VA, בעלי זמן תגובה נורמאלי ( מקסימום 8, עדיף פחות, משהו כמו 6 ), במחיר של פחות מ - 2000 ש"ח ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני במקצועי גרפיקאי ומבקר משחקים ולאחרונה מסך ה-CRT שלי התחיל לעשות בעיות. החלטתי לקנות מחשב חדש כולל מסך איכותי, גדול ובלי פשרות בצבעים או באופציות. לאור המקצועות שלי, אני חייב לחפש מסך רחב במחיר שפוי (עד 2000 ש"ח גג), לא TN ועם קצב ריענון שיאפשר הרצה חלקה של משחקים וסרטים, תומך ב-Pivot וכולל יציאות דיגיטליות ו-HD. כמובן - כמה שיותר גדול יותר טוב. אחרי הרבה חיפושים - ואני מודע לכך שמדובר בבקשה לא פשוטה - נדמה לי שהצלחתי למצוא את מסך חלומותי: ה-Samsung SyncMaster 215TW שמגיע בגודל של 21". יש בו את כל מה שביקשתי ואפילו עוד קצת. הבעיה היחידה שעומדת ביני ובין המסך החדש שלי היא הגאוגרפיה: נראה שאף אחד בארץ לא מוכר את המסך הזה ואני ממש לא יודע מה לעשות. אבא שלי מגיע לארה"ב בשב…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
מסך הכי טוב 22 אינץ' ב1500 עם חריגה (לא גדולה) לסרטים, משחקים וגלישה בינתיים מהסיקור שלכם זה MW221C אבל אני לא יודע אם זה כבר ישן מידי וכבר יש משהו אחר שעדיף אני די לחוץ ואני רוצה לקנות כבר ביום ראשון שבוע הבא אז בבקשה עזרה בבחירה בינתיים ממה שהבנתי הכי שווה ה ASUS MW221C ASUS VW222U זה ממה שאני הבנתי אבל אני לא מבין הרבה אז מקווה שתביאו לי דברים טובים תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-