עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי במסך 2 כניסות VGA וכניסת DVI יש כבל שהופך RCA ל VGA\DVI? שאני אוכל לחבר את הממיר ישירות לLCD ולא דרך המחשב?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  2. שלום רב ברצוני לרכוש מסך LCD חדש עבור משחקים (אני לא חובב משחקי FPS היסטרי אבל רוצה מסך מהיר) ועבור אשתי שעובדת על תוכנות גרפיות כמו פוטושופ/פריהנד/אילוסטרייטור במסגרת העבודה שלה. קראתי ביקורות בעיקר ב TOM"S HARDWARE על כך שהVIEWSONIC VX922 מומלץ למשחקים וגם מחירו נראה לי מתאים (בערך 1350 ש:ח). אשמח לשמוע דיעות או המלצות שלכם בנושא.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by 3pac,

http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=336&ArticleID=801 יש למישהו את המסך מהדגם הזה ויכול לתת חוות דעת לגביו? ואיך האיכות שלו במשחקים? יש לי עכשיו מסך CRT וכרטיס מסך HD4850.[br]פורסם בתאריך: 24.04.2009 בשעה 21:57:15 מישהו ?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  4. W922C NU TECH מסך רחב 16x9 19 ואינטש זמן תגובה 8 1:600 יחס ניגודיות 0.255 ומ"מ גודל נקודה 300 וcd/m² בהירות 1440x900 Lenovo L192W מסך רחב 16x9 19 ואינטש זמן תגובה 5 1:800 יחס ניגודיות 0.285 ומ"מ גודל נקודה 300 וcd/m² בהירות 1440x900 מה יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  5. ^^ מחפש מסך סביבות ה900 שקל אבל לא יותר מ-1000 סביבות ה 21-22 אינצ' השימוש במסך הוא למשחקי מחשב בעיקר וצפייה בסרטים ואם במחיר הזה יש אפשרות לצפייה בטלויזיה זה יהיה נחמד.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  6. מיועד לשימוש יומיומי ועבודה רבה עם תמונות ופוטושופ

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  7. Started by asmon,

יש לי אפשרות להדיר קבצי צבעים או משהו כזה בהגדרות בוינדווס. אני צריך לשחק או לעשות עם זה משהו או להשאיר את זה כפי שזה? והמסך שלי 1970HT לפי מה שאני מבין אפשר להגדיר אותו לקבץ רענון של 75 ברירת המחדל זה 60, ידעתי איך לשנות זאת בXP אבל אני לא מוצא את האפשרות להוסיף בעצמי ב VISTA. למישהו יש מושג איך אני עושה זאת?

8. 1) אני זקוק להמלצה למסך מחשב עם פאנל איכותי לעבודה משרדית ממושכת (תיכנות, קריאה וכו'...) וכמובן גם למשחקים. גודל 19''-20''. איך לדעתכם המסך LG L2000CP (כמעט ואין עליו ביקורות ???) ? 2) האם גודל הנקודה הקטן ב-20'' יפריע בקריאה או יגרום לכאב עיניים? 3) האם כרטיס המסך Abit RX600 Pro-256PCIE יסחוב רזולוציה כזאת? 4) האם גם מסך רחב יוכל לענות על דרישותי? תודה מראש לכל העוזרים!!

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by dino,

אהלן אנשים, אני מחפש מסך LCD 17" בתקציב של עד 1200ש"ח, המסך ישמש בעיקר לקריאת קובצי PDF וגלישה באינטרנט. (ופה ושם קצת משחקים) תודה מראש :}

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  10. Started by idani1983,

לאחר קריאה מעמיקה של המסכים המומלצים והבקרות שנעשו באתר אני עדין לא הצלחתי להגיע להחלטה לגבי מסך. חשוב לי שיראו טוב באינטרנט ובאופיס ושהמסך יהיה טוב למשחקים, יש לי מסך 19' עם פאנל TN ואני מרוצה ממנו בכול מה שקשור לקריאה. כמו כן חשוב שיהיה לו DVI אני מתבלט בין ה CHIMI שהומלץ אין ספור פעמים לבין ה SAMSUNG שגם הומלצו באתר וT220PוSamsung בעל הרזולוצייה הגבוהה יותר(איך הקריאה במסך בעל רזולוציה גבוהה?) כמו כן אשמח לשמוע על חנויות מומלצות לקניית המסך, כאלה שלא עושות בעיות מבחינת פיקסלים שרופים ואחריות בכלל. תודה.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by sabotage_baby,

שבת שלום לכולם, מישהו יכול לעזור בבקשה עם איזה לינק למאמר שמסביר איך לכייל את המסך הזה? קניתי את המסך ביום שישי ומאז קשה לי לקרוא את הטקסט. הורדתי את הצבעים כמו שהיה כתוב פה באחד הTHREADים אבל זה עדיין לא עוזר. יש דרך לגרום לWIN XP להראות את הTEXT באתרים ובכלל בכל מקום בגדול יותר??? תודה רבה צח

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by amalish,

מבקשת המלצה לגבי מסך ''19 בסביבות 1500 שקל. האם שווה להוסיף עוד קצת כסף ולהשקיע ב S-IPS ?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  13. Started by sheffer22,

רציתי לדעת האם תהיה לי בעיה עם משחקים ישנים

14. Started by Discreet,

הדגם הזה החדש עם תמיכה בHDCP ו2ms http://www.gamaoffice.co.il/products/95245

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  15. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9600 pro אפשר לחרוג עד 50 ש"ח תודה לעוזרים ..

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. מבקש המלצה על מסך LCD בגודל 19 אינץ ומעלה לא רחב (בגלל מחסור במקום על שולחן העבודה), אשר ישמש בעיקר לעבודה משרדית ומעט משחקים (לא הכי חדשים בשוק) בתקציב של עד 1000 ש"ח. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by shlomi767,

DELL LCD 19" E197FP הוא היה טוב למשחקים ולסרטים? ואני גם מתכוון לקנות EVGA PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  18. אני מחפש מסך,והתקציב הוא 1500+ מבלי לעבור את ה1600. הוא יהיה בעיקר למשחקים,וקצת לסרטים. חשוב שיהיה 22,פשוט הבאתי את ה1970,כי ראיתי שיש לו מצבים שהוא יכול להחליף ביניהם, MOVIE MODE וכדומה,שממש נראים טוב,אם הדברים האלה קיימים גם ב226,אז אני פשוט אקח אותו,תודה.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  19. היי חברים, אשמח להמלצות למסך חדש. המסך הקודם החזיק כ-7-8 שנים והלך לעולמו השבוע עקב זליגת אור. אני לא גיימר, אבל משחק מידי פעם, אין לי כל כך זמן לזה. בעיקר עובד, גולש ורואה סרטים מידי פעם על המחשב. ראיתי במקום מסויים שהמליצו על U2520DR, איך הוא לדעתכם? אשמח להמלצות למסכים עד בסביבות 1,500 ₪. חשוב לי שיהיו כניסות usb ואפשרות לכיוונון גובה המסמך. אני פחות מתמצא בנושאים כמו קצב רענון המסך. המסך מיועד למחשב הנייח שלי, אבל יש לי חוץ ממנו גם מקבוק פרו ואשמח להשתמש בו גם מידי פעם עם המסך (אבל זה לא קריטי יותר מידי). תודה וסופ״ש מעולה!

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by MagimiX,

t220 מול 2243bw, מה עדיף ? שתי המסכים מבית samsung, שניהם בערך באותו מחיר. קראתי ביקורות טובות על שתיהם. לt220 ניגודיות טובה יותר וזמן תגובה טוב יותר אך ברמות האלה אני לא בטוח עד כמה אפשר באמת להבדיל ... המטרה היא all around, כלומר משחקים סרטים ועבודה של יום יום(אינטרנט, אופיס וכדומה).

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by magic1,

אני מנסה לחבר ati 1900xt בעל 2 יציאות dvi למסך toshiba wl68 47 אינץ. המסך הוא FHD חיברתי בעזרת כבל dvi to hdmi 2 המסכים מחוברים בו זמנית כרגע כדי שאוכל לשנות רזולוציה. הבעיה היא שברגע ש windows עולה אני מאבד את התמונה בטושיבה ומקבל מסך שחור שלא משתנה בשום רזולוציה. אני תכננתי לראות סרטי FHD 1080p ואני אפילו לא מצליח לקבל תמונת desktop. נואש לעזרתכם . בבקשה,כל פיסת מידע תעזור הצילו. אגב קראתי הרבה שרשורים ונסיתי גם להדליק את המחשב כשהטושיבה כבר דולקת ועל מצב hdmi - לא עוזר

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by Superman1,

אני צריך מסך למחשב חדש שאני קונה בעיקר לצורכי סרטים , גלישה באינטרנט , לימודים , כמעט ולא משחק... מה עדיף רגיל או WIDE ואם יש לכם המלצות למסך מסוים זה יהיה מצויין תודה!!

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by boim,

אהלן אני מעוניין לרכוש DEL 2407WFP גרסת A04 ולא גרסת HC החדשה. האם יש מקום בארץ שמוכרים עוד את הגרסה הישנה?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  24. האים יש עוד מסכים ברמה של הדל עם פנל S-IPS איכותי ובמחיר סביר ?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  25. Started by noak1975,

שלום לכולם, מישהו מכיר את המסך? אני מעוניינת לקנות שני מסכים לעבודה בתוכנות תלת מימד(במיוחד "מאיה") ואני מתלבטת לגבי המסך.לא מצאתי ביקורות עליו.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.