עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by alonkl,

כרגע הוא על 100, על כמה כלוון למניעת יובש בעיניים וכאבי ראש? תודה עריכה: הנה כזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151849 בזמנו הוא היה 1500, אחר כך 900 ועכשיו 1100 . שוב תודה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  2. Started by asmon,

יש לי אפשרות להדיר קבצי צבעים או משהו כזה בהגדרות בוינדווס. אני צריך לשחק או לעשות עם זה משהו או להשאיר את זה כפי שזה? והמסך שלי 1970HT לפי מה שאני מבין אפשר להגדיר אותו לקבץ רענון של 75 ברירת המחדל זה 60, ידעתי איך לשנות זאת בXP אבל אני לא מוצא את האפשרות להוסיף בעצמי ב VISTA. למישהו יש מושג איך אני עושה זאת?

3. Started by skitter,

אני סטודנט ורוב השימוש הוא לקריאת מסמכים, שיטוט ברחבי האינטרנט והכנת עבודות בתוכנות תכנות ואופיס שונות. אני זקוק בדחיפות למסך בתקציב יחסית דל של 1000 ש"ח ואודה מאוד להמלצה למסך שאני אהיה מרוצה ממנו.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  4. Started by sabotage_baby,

שבת שלום לכולם, מישהו יכול לעזור בבקשה עם איזה לינק למאמר שמסביר איך לכייל את המסך הזה? קניתי את המסך ביום שישי ומאז קשה לי לקרוא את הטקסט. הורדתי את הצבעים כמו שהיה כתוב פה באחד הTHREADים אבל זה עדיין לא עוזר. יש דרך לגרום לWIN XP להראות את הTEXT באתרים ובכלל בכל מקום בגדול יותר??? תודה רבה צח

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by -JustMe-,

שלום! אני קניתי מחשב חדש טוב יחסית (8800GTS 320mb) ואני רוצה לקנות בימים אלו מסך חדש (LCD)... אני צריך המלצות למסך עד ה1000 ש"ח, 17"(אם יש 19" במחירים הללו עדיף, אבל גם 17 זה טוב) תודה מראש לעוזרים והממליצים!

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  6. מבקש המלצה על מסך LCD בגודל 19 אינץ ומעלה לא רחב (בגלל מחסור במקום על שולחן העבודה), אשר ישמש בעיקר לעבודה משרדית ומעט משחקים (לא הכי חדשים בשוק) בתקציב של עד 1000 ש"ח. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  7. בדקנו מסך עדכני של GIGABYTE AORUS מדגם FI32Q בגודל 32 אינצ' - בכדי להכריע האם המחיר המבוקש מצליח להצדיק את עצמו עם התמורהלכתבה

8. Started by MagimiX,

t220 מול 2243bw, מה עדיף ? שתי המסכים מבית samsung, שניהם בערך באותו מחיר. קראתי ביקורות טובות על שתיהם. לt220 ניגודיות טובה יותר וזמן תגובה טוב יותר אך ברמות האלה אני לא בטוח עד כמה אפשר באמת להבדיל ... המטרה היא all around, כלומר משחקים סרטים ועבודה של יום יום(אינטרנט, אופיס וכדומה).

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by Discreet,

הדגם הזה החדש עם תמיכה בHDCP ו2ms http://www.gamaoffice.co.il/products/95245

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  10. אני מחפש מסך,והתקציב הוא 1500+ מבלי לעבור את ה1600. הוא יהיה בעיקר למשחקים,וקצת לסרטים. חשוב שיהיה 22,פשוט הבאתי את ה1970,כי ראיתי שיש לו מצבים שהוא יכול להחליף ביניהם, MOVIE MODE וכדומה,שממש נראים טוב,אם הדברים האלה קיימים גם ב226,אז אני פשוט אקח אותו,תודה.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  11. :s05: תודה למגיבים על הבקשה הקודמת שלי . נטיית הלב שלי ל VeiwSonic אבל לאחר עיון במאמר נראה לי ש Eizo FlexScan S1931-SH מנצח ביתרונות . אני ממש לא יודע על המותג הזה כלום! . יש כאן מישהו שמכיר את המסך הזה "היכרות אישית" ויכול להמליץ עליו ? (המחשב שלי שלי "בנוי" ל עריכת סרטים) ואם כבר -אז כבר. מה עם מסכי "20 או "22 באותה קטגוריה? תקציב: עד 2500 ש"ח. שוב תודה.

12. המסך יהיה לשימושים הבאים 60% אינטרנט 30% משחקים כבדים כמו F.E.A.R 5% צפייה בסרטים 5% שימוש בפוטושופ וורד

13. תציעו לי, תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by noak1975,

שלום לכולם, מישהו מכיר את המסך? אני מעוניינת לקנות שני מסכים לעבודה בתוכנות תלת מימד(במיוחד "מאיה") ואני מתלבטת לגבי המסך.לא מצאתי ביקורות עליו.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by ChaosBoy,

אני צריך המלצה למסך עד 1500 שקל. אני צריך אותו לשחקים בקטנה (חשוב לי שלא תיהיה מריחות בכלל) ולסדרות שאני מוריד. מסך רחב או רגיל? תודה.

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by magic1,

אני מנסה לחבר ati 1900xt בעל 2 יציאות dvi למסך toshiba wl68 47 אינץ. המסך הוא FHD חיברתי בעזרת כבל dvi to hdmi 2 המסכים מחוברים בו זמנית כרגע כדי שאוכל לשנות רזולוציה. הבעיה היא שברגע ש windows עולה אני מאבד את התמונה בטושיבה ומקבל מסך שחור שלא משתנה בשום רזולוציה. אני תכננתי לראות סרטי FHD 1080p ואני אפילו לא מצליח לקבל תמונת desktop. נואש לעזרתכם . בבקשה,כל פיסת מידע תעזור הצילו. אגב קראתי הרבה שרשורים ונסיתי גם להדליק את המחשב כשהטושיבה כבר דולקת ועל מצב hdmi - לא עוזר

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by exercise,

ביקורת טובה מאוד ומושקעת, חבל שלא היו מסכי 20" רחבים (ודל לא היו מוכנים לשלוח את הדגם שלהם ? מי עוד ? )

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by idogel,

שלום , אבקש אתכם להמליץ לי על מסך עד 1500 שח (אם אתם חורגים עד 100-150 ש"ח וגם אם אפשר הסבר למה ה150 שקל האלה יותר משמעותיים לעומת 150 ש"ח פחות). המסך יהיה לקצת משחקים , קצת סרטים , אינטרנט כמובן.. קצת מהכל בסה"כ כ.מסך ראדון 1950XT המליצו לי בעבר (אתמול) על ViewSonic VP930 תודה , אשמח לשמוע דעתכם..

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  19. Started by skywalker27,

לפני כחצי שנה רכשתי מסך DELL 2407WFP-HC . לפני כחודש שמתי לב לתופעה מוזרה, כאשר הייתי מדליק את המסך הצד השמאלי שלו היה מהבהב. התופעה נראתה לאורך כ חצי דקה עד שמסך היה "מתחמם". בנוסף החלק הימני היה כהה יותר מהצד השמאלי של המסך. יצרתי קשר עם יעקוב מנקסטופ. בן אדם שלח UPS למקום העבודה שלי ולקח את המסך לתיקון. כעבור שבוע כשהיתברר שלא ניתן לתקן את המסך קיבלתי מסך חדש גם עם השליח של UPS. ממליץ לכל ספק/חנות לאמץ פוליטיקת אחריות שלהם. ממש נהניתי. ושוב תודה ליעקוב. אני לא עובד בנקסטופ ולא בכוונתי לעשות להם פרסומת. הכוונה היתה להודות על השירות הטוב ולהעביר מסר לחנויות אחרות.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by tzab,

אני לא מבין גדול במסכים ולכן רציתי לדעת אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסך LG (רק LG כי יש לי הנחה משמעותית למסכים שלהם) בגודל 22" השימוש בעיקר אינטרנט OFFICE וסרטים. מי מבין הדגמים הבאים מומלץ? LGW2242T LGW2284F LGW2252TQ LGW2261V או שיש דגם אחר שיותר מומלץ ? תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Gigabyte GA-G31M-ES2L שכרטיס המסך מובנה .

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  22. Started by laviko1,

איך המסך הוא מומלץ?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  23. שלום כפי שכתוב בכתורת =) אני קונה מסך LCD. והמון זמן לא הייתי פה, ואין לי מושג כ"כ היום מה טוב ומה לא אז רציתי שתמליצו לי על מסך הכי טוב שאני אוכל לקנות במחיר של 1800-1900 ש"ח . השימוש רוב הזמן יהיה לצפיית סרטים ומשחקים =) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by asaf_azar,

האם פנאל TN באמת נורא כמו שאומרים ואיך זה בא לידי ביטוי? ואם אני אקנה מסך רחב זה יעשה לי בעיות עם משחקים ואני אצטרץ להוריד פאצט'ים ושטויות כאלה?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  25. Started by shlomi767,

DELL LCD 19" E197FP הוא היה טוב למשחקים ולסרטים? ואני גם מתכוון לקנות EVGA PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB

• 1 תגובה
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.