עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tzab,

אני לא מבין גדול במסכים ולכן רציתי לדעת אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסך LG (רק LG כי יש לי הנחה משמעותית למסכים שלהם) בגודל 22" השימוש בעיקר אינטרנט OFFICE וסרטים. מי מבין הדגמים הבאים מומלץ? LGW2242T LGW2284F LGW2252TQ LGW2261V או שיש דגם אחר שיותר מומלץ ? תודה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by sabotage_baby,

שבת שלום לכולם, מישהו יכול לעזור בבקשה עם איזה לינק למאמר שמסביר איך לכייל את המסך הזה? קניתי את המסך ביום שישי ומאז קשה לי לקרוא את הטקסט. הורדתי את הצבעים כמו שהיה כתוב פה באחד הTHREADים אבל זה עדיין לא עוזר. יש דרך לגרום לWIN XP להראות את הTEXT באתרים ובכלל בכל מקום בגדול יותר??? תודה רבה צח

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  3. תציעו לי, תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by mc_elad,

נגיד בהשוואה לDELL ה LG - LG יותר טוב\שווים באיכותם\DELL יותר טוב (ולמה..)

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  5. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9600 pro אפשר לחרוג עד 50 ש"ח תודה לעוזרים ..

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by a-gold,

שלום לכולם .... אז כמו שרשמתי אני מתכוון לקנות את המסך של סמסונג ורציתי לדעת ורציתי קצת חוות דעת מאנשים שמכירים או שיש להם את המסך הזה. והאם יש משהו באותו טווח מחיר בערך של 1000 ש"ח שיכול להיות יותר טוב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by laviko1,

איך המסך הוא מומלץ?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  8. בדקנו מסך עדכני של GIGABYTE AORUS מדגם FI32Q בגודל 32 אינצ' - בכדי להכריע האם המחיר המבוקש מצליח להצדיק את עצמו עם התמורהלכתבה

9. כמו בכותרת אם יש 19 אינטצ' עדיף, חבורה ידועה גם חשוב. מקסימום זמן תגובה 8. שימושים: קצת משחקים, הרבה עבודה ברקע, ולא צריך לתלות על הקיר בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by boogie,

אני מתכוון לקנות מסך שהיעוד שלו זה סרטים וקצת משחקים: 1. דבר ראשון רציתי לדעת מה זה PIVOT? 2. האם כדאי לקנות את 226BW כי שמעתי שהפאנל שלו לא משה למרות ששמעתי גם מלא תגובות טובות עליו,ו והאם בכלל כדאי להשקיע עכשיו ב22" או שעדיף לקנות מסך קטן יותר אבל איכותי יותר?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  11. Started by amalish,

מבקשת המלצה לגבי מסך ''19 בסביבות 1500 שקל. האם שווה להוסיף עוד קצת כסף ולהשקיע ב S-IPS ?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  12. ראית את המסך הבא של HP: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692380 הוא עולה כמעט 400 שקלים יותר מהסמסונג הנ"ל. ממה שביררתי גם למסך של HP יש פנל TN אז למה הוא עולה כל כלך הרבה? האם הוא שווה את ההפרש כי אין לי בעיה להוסיף לרמת מחיר של 1700 שקל. אשמח לדעת מה הסיבה לפער במחיר והאם זה שווה את המחיר. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by exercise,

ביקורת טובה מאוד ומושקעת, חבל שלא היו מסכי 20" רחבים (ודל לא היו מוכנים לשלוח את הדגם שלהם ? מי עוד ? )

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by skywalker27,

לפני כחצי שנה רכשתי מסך DELL 2407WFP-HC . לפני כחודש שמתי לב לתופעה מוזרה, כאשר הייתי מדליק את המסך הצד השמאלי שלו היה מהבהב. התופעה נראתה לאורך כ חצי דקה עד שמסך היה "מתחמם". בנוסף החלק הימני היה כהה יותר מהצד השמאלי של המסך. יצרתי קשר עם יעקוב מנקסטופ. בן אדם שלח UPS למקום העבודה שלי ולקח את המסך לתיקון. כעבור שבוע כשהיתברר שלא ניתן לתקן את המסך קיבלתי מסך חדש גם עם השליח של UPS. ממליץ לכל ספק/חנות לאמץ פוליטיקת אחריות שלהם. ממש נהניתי. ושוב תודה ליעקוב. אני לא עובד בנקסטופ ולא בכוונתי לעשות להם פרסומת. הכוונה היתה להודות על השירות הטוב ולהעביר מסר לחנויות אחרות.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by boim,

אהלן אני מעוניין לרכוש DEL 2407WFP גרסת A04 ולא גרסת HC החדשה. האם יש מקום בארץ שמוכרים עוד את הגרסה הישנה?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  16. קודם כל, רציתי לציין שקראתי את כמעט כל ההסברים, המדריכים שלכם על מסכי LCD, למדתי המון החכמתי, ובאמת עבודה מעולה למי שכתב אותם ובכלל לכל הפורום על המקצועיות, האדיבות והעזרה הרבה שניתנת פה. עקבתי אחרי מספר דיונים של אנשים שמחפשים מסכים כמו שלי, רק נקלתי במשהו שקצת מציק לי. כיום יש לי מסך 17 אינץ' Flatron L1730S של LG כמובן. המסך נקנה לפני שלוש שנים (+-) ושירת אותי נאמנה, ללא ספק לא היו לי אף בעיות איתו, לא פיקסלים שרופים, לא בעיות צבע, הכל פרפקט. (לפחות לעין שלי). אני בעיקר גולש באינטרנט ומשחק. והמסך עשה את העבודה שלו, ובאמת אני נהנה מאוד ממנו. ככל שאני מבין, הפאנל של המסך הוא TN ואם כך, האיכות של המסך הזה היא לא הכי טובה (במילים יפות), אבל כאן נוצרת לי הבעיה. אני מעוניין…

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  17. אהלן חברים, אני צריך עזרה בהחלטה ואני רוצה שרק מי שבאמת מבין שיעזור לי, אני רוצה מסך חדש, הצרכים שלי במחשב הם ככה, יותר סביבת עבודה מאשר משחקים אבל אני אוהב לשחק מדי פעם שבכיף שלי , אני לא גיימר, אני אוהב לראות סרטים מדי פעם וכל השאר עבודה יחסית , למרות שאני יודע שמסך קונים פעם ב... ואם יבוא לי להתחיל לשחק אזה הms ידפוק אותי עכשיו התלבטתי בין שתי מסכים 226CW - שזה דגם משופר של 226BW של סמסונג שמגיע סוף חודש חזרה למלאי אצל היבואן בארץ שהוא עם פאנל TN נגודיות סטטית של 1:1000 ו2ms ובין 2007WFP - של Dell עם פאנל S-IPS שהוא 1:800 ו 16ms שמעתי על הרבה כאלה שהתלוננו על בעיות Flicking בקיצור מה לעשות, על מה ללכת... אני באמת מבואס מזה שאני לא יודע על מה ללכת תודה.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  18. Started by BellMan,

אהלן, מחפש מסך רחב בגודל 19" ומעלה, בתקציב 1,200-1,300 ש"ח. הוא ישמש לעבודה משרדית ואינטרנט בעיקר. אז לא צריך משהו שמציג סרטים ומשחקים באיכות מדהימה, אבל מה נקרא בלשון העם "שיראו יפה ואיכותי".

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by haviv822,

מה ההבדלים בניהם שבגללם המחיר של E248WFP הוא באזור ה 2500 שקל ו 2407WFP ב 3100 ?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  20. :s05: תודה למגיבים על הבקשה הקודמת שלי . נטיית הלב שלי ל VeiwSonic אבל לאחר עיון במאמר נראה לי ש Eizo FlexScan S1931-SH מנצח ביתרונות . אני ממש לא יודע על המותג הזה כלום! . יש כאן מישהו שמכיר את המסך הזה "היכרות אישית" ויכול להמליץ עליו ? (המחשב שלי שלי "בנוי" ל עריכת סרטים) ואם כבר -אז כבר. מה עם מסכי "20 או "22 באותה קטגוריה? תקציב: עד 2500 ש"ח. שוב תודה.

21. אני במקצועי גרפיקאי ומבקר משחקים ולאחרונה מסך ה-CRT שלי התחיל לעשות בעיות. החלטתי לקנות מחשב חדש כולל מסך איכותי, גדול ובלי פשרות בצבעים או באופציות. לאור המקצועות שלי, אני חייב לחפש מסך רחב במחיר שפוי (עד 2000 ש"ח גג), לא TN ועם קצב ריענון שיאפשר הרצה חלקה של משחקים וסרטים, תומך ב-Pivot וכולל יציאות דיגיטליות ו-HD. כמובן - כמה שיותר גדול יותר טוב. אחרי הרבה חיפושים - ואני מודע לכך שמדובר בבקשה לא פשוטה - נדמה לי שהצלחתי למצוא את מסך חלומותי: ה-Samsung SyncMaster 215TW שמגיע בגודל של 21". יש בו את כל מה שביקשתי ואפילו עוד קצת. הבעיה היחידה שעומדת ביני ובין המסך החדש שלי היא הגאוגרפיה: נראה שאף אחד בארץ לא מוכר את המסך הזה ואני ממש לא יודע מה לעשות. אבא שלי מגיע לארה"ב בשב…

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  22. יש לי במסך 2 כניסות VGA וכניסת DVI יש כבל שהופך RCA ל VGA\DVI? שאני אוכל לחבר את הממיר ישירות לLCD ולא דרך המחשב?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  23. אני שוקל להחליף את ה-17 אינץ' שהוא גם לא רע בכלל.... אבל איך הוא יהיה למשחקים? לסרטים ברור לי שטוב.. תודה.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by shlomi767,

DELL LCD 19" E197FP הוא היה טוב למשחקים ולסרטים? ואני גם מתכוון לקנות EVGA PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  25. Started by Eli100,

המסך יחסית זול הוא וגם הVW222U שאני לא יודע מה ההבדל ביינהם.. ואני רוצה לקנות מסך כי אני עדין תקוע עם מסך ענק שווה לקנות את הVW222S? או את הVW222U?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים