מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מה דעתם על LG L2000CN במשחקים...... ממה שראיתי בזאפ הוא הפתרון הכי זול ל1600X1200 וגם לזמן תגובה טוב במסכים אני דיי חלש ולא מבין כ"כ, אז רציתי לדעת מה אתם אומרים..... אם יש לכם הצעה למסך אחר באותו טווח מחירים (1700-2000 ש"ח) שיכול גם להציע 1600X1200 אז תכתבו... תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום שלום ראיתי ביקורות טובות על ה SAMSUNG 932B מצד שני אף אחד כבר לא מוכר אותו, אני מתעתד לקנות מחשב ממש מחר, וצריך לדעת האם ה 931B הוא זהה מבחינת תכונותיו ובאם לא, איזה מסך בסביבות 1200 ש"ח הוא הכי מומלץ תודות תודות ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום! אני קניתי מחשב חדש טוב יחסית (8800GTS 320mb) ואני רוצה לקנות בימים אלו מסך חדש (LCD)... אני צריך המלצות למסך עד ה1000 ש"ח, 17"(אם יש 19" במחירים הללו עדיף, אבל גם 17 זה טוב) תודה מראש לעוזרים והממליצים!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מחפש מסך 19"-20" איכותי במחיר של 1800 ש"ח. המסכים המומלצים אינם ברי השגה בארץ וכנראה גם בעולם. מה עושים? מה קונים ברמת המחיר הנ"ל? בבקשה עזרתכם המלצתכם....
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חשוב שאם מציעים מסך 19 אז שהפנאל לא יהיה tn ואם 22 אז שהפאנל יהיה איכותי עד כמה שאפשר!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
האם מישהו הכין פרופיל צבע שכזה למחשב המותאם למסך ? עם כיול כזה או אחר ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שאלתי היא כזאת האם משהוא מכיר את המסכים של HP ויכול להמליץ לי על אחד שנמכר בארץ ולבינתיים האם כדי לי לקנות את המסך HP w2007v 20.1" יש אותו גם בגירסת 22" תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני יושב מטר מהמחשב ומתלבט בין הגודל של המסך מה נירלכם? לפי מה שהבנתי רוב המסכים שקונים היום הם 22 ומעלה.. המסך שאני הולך לקנות זה הT220 םשוט מתלבט על הגודל.. המסך אמור להיות לרוב למשחקים. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום , אבקש אתכם להמליץ לי על מסך עד 1500 שח (אם אתם חורגים עד 100-150 ש"ח וגם אם אפשר הסבר למה ה150 שקל האלה יותר משמעותיים לעומת 150 ש"ח פחות). המסך יהיה לקצת משחקים , קצת סרטים , אינטרנט כמובן.. קצת מהכל בסה"כ כ.מסך ראדון 1950XT המליצו לי בעבר (אתמול) על ViewSonic VP930 תודה , אשמח לשמוע דעתכם..
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני מעצבת עצמאית. חסכתי לי 2000 שקל פלוס מינוס ואני מעוניינת להשקיעה אותם במסך נורמאלי. בינתיים אני עבודה כאינפורמציה האינסופית הנשפכת דרך האינטרנט. בחנויות (לפחות אלה בתל-אביב) ממש אין מבחר בקיצור אני לא ממש מצליחה להחליט. בבקשה תמליצו לי על מסך עם אפשר חברה ודגם שהוא טוב לגרפיקה ולאנימציית פלאש. נ.ב. שמעתי דברים טובים על מסכים של NEC אבל אין לי דגם.... אנא תרמו לי מניסיונכם העשיר
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום כפי שכתוב בכתורת =) אני קונה מסך LCD. והמון זמן לא הייתי פה, ואין לי מושג כ"כ היום מה טוב ומה לא אז רציתי שתמליצו לי על מסך הכי טוב שאני אוכל לקנות במחיר של 1800-1900 ש"ח . השימוש רוב הזמן יהיה לצפיית סרטים ומשחקים =) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני צריך כבל שמחבר בין המסך לתקע החשמל.. מישהו יודע איפה אפשר לרכוש אותו??? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
האם מסך שאין לו חיבור DVI יציג תמונה פחות טובה לכרטיס מסך שיש לו DVI?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
SOYO DYLM2284 זה חשוב קצת אם מישהו יכול לתת עליו קצת מידע ואם הוא שווה משו בכלל?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני מאיזור המרכז ומחפש חנות טובה שאפשר להזמין דרכה.. או לחלופין לבוא לקחת ממנה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אני מחבר את המסך שלי למחשב בעזרת כבל HDMI-DVI כאשר הHDMI במסך והDVI במחשב. קורה לי המון פעמים אחרי שהמחשב לא בשימוש ואז הוא נכנס למצב מנוחה או כשאני מכבה את המסך של המחשב אז אם אני מדליק אותו שוב ה"אות" נעלם.. הוא פשוט לא מציג לי את התמונה בחזרה... בשביל להציג את התמונה אני צריך לנתק את הכבל חשמל של המסך ולהכניס אותו שוב ואז זה עובד בחזרה.. בעבר זה היה מחובר בVGA-VGA ולא היו לי בעיות עם זה. מישו מכיר פיתרון לבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מסך בשביל ps3 ולחיבור המחשב למישחק pro2008 אם זה חשוב יש לי gf 7600gt. תקציב של 5000 גודל 29-32 ואיכות שידורי כדורגל. אני מבולבל מכול החברות, הנתונים שלרוב משקרים ביגלל סוגי הפנלים וכו, וגם שומע על מחיר לא שווה לטמורה ביגלל שמות של מותגים. לדוגמא יש יבואן שטואן שמבין בנושא כנו כולם , ומציע לטווח מחירים הזה והצרכים שלי banq vb 3232 ואומר לי שהוא לא נופל מפיליפס טושיבה וכו ב 3700 שח 600 שקל פחות מ zap מישהוא פעם שמע על הטלויזיה והאם היא באמת טובה למישחקים וחיבור מחשב בחלק מהאתרים רשום שהיא יודעת לעבוד אם 1080p. ואם זה סתם חברה ולא מתאימה למישחק וחיבור של מחשב איזה טלויזיה אתם ממליצים .לא היתיחסתי לכבלים כיוון שהבנתי שעד שלא יהיה פה hd יראו פחות טוב מ scr , והאם כשהיה hd יר…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
^^ http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1382&l1=10&l2=89&l3=356 -תודה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני רוכש עכשיו מסך חדש וברצוני לקבל המלצות.. תודה רבה. גיל.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
כמו בכותרת אם יש 19 אינטצ' עדיף, חבורה ידועה גם חשוב. מקסימום זמן תגובה 8. שימושים: קצת משחקים, הרבה עבודה ברקע, ולא צריך לתלות על הקיר בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
היי, אני קונה את המסך הנ"ל, כנראה שאני אקנה אותו מפנדה כי זה הכי קרוב לי לבית, ראיתי שהם מתחייבים באתר לגירסה 04 עם פאנל s-ips שמעתי גם שיש גירסה 05, שווה לחפש את הגרסה הזאת או שאין בה שינויים שמצדיקים את המאמץ? אני מזמין את המסך מהאתר, מה לגבי פיקסלים שרופים אם יהיו? מה המדיניות בדל ופנדה? אם יהיה פיקסל אחד יחיליפו לי? אני לוקח את הדגם הרחב למרות שרוב השימוש הוא הוא מול תוכנות ואינטרנט ומעט סרטים, אני מקווה שאני לא אתחרט אבל אני עדיין מעדיף כנראה את הרחב
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני סטודנט ורוב השימוש הוא לקריאת מסמכים, שיטוט ברחבי האינטרנט והכנת עבודות בתוכנות תכנות ואופיס שונות. אני זקוק בדחיפות למסך בתקציב יחסית דל של 1000 ש"ח ואודה מאוד להמלצה למסך שאני אהיה מרוצה ממנו.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום, ותודה שנכנסתם, מה זה בעצם כיול? ואיך אני מבצע אותו? (פחות או יותר הבנתי שזה שיפור איכות המסך, אשמח אם תרחיבו לי את הידע). בתודה גדולה מראש!
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
האם פנאל TN באמת נורא כמו שאומרים ואיך זה בא לידי ביטוי? ואם אני אקנה מסך רחב זה יעשה לי בעיות עם משחקים ואני אצטרץ להוריד פאצט'ים ושטויות כאלה?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-