עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by manshush,

אני ידוע ש 1680 על 1050 זה הכי מתאים אבל יש הרבה משחקים שאין בהם את הרזולוציה הזאת.... אז איזה עוד רזולוציות מתאימות למסכי 22? אם צריך גם את הדגם של המסך אז MW221C

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Handofgod,

ספויילר אני מחפש לקנות מסך 23-24 אינצ' לשימוש כללי כגון לימודים וצפיה ביוטוב מעוניין בפנל איכותי ככל שאפשר עם דיוק צבעים סביר מחיר:עד 700 עם עדיפות לפחות תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מחפש מסך להחליף את ה-CRT עגלה שלי, הייתי מעדיף להחליף ל-CRT רחב אבל אין בארץ, אז אין לי ברירה אלא "לשדרג" ל-LCD. השימושים הם בערך הכל פרט לעריכה גרפית, אני גם משחק אז צריך מסך שלא סובל מבעית גוסטינג, גם מתכנת \ לימודים, אז צריך שהיה נוח לעבודה ממושכת, גם רואה סרטים אז צריך שלא יהיה דליפות אור ואיכות תמונה טובה ובעיה נוספת שהמסך ישב ממול ל-2 חלונות. בנוסף הוא צריך לעבוד גם עם PS3, למרות שיש לי כבל HDMI-DVI אבל אני לא יודע אם זה יכול לעבוד עם ה-PS3. pivot יהיה בונוס לעבודה עם מסמכים, אבל זה שולי, כנ"ל לגבי מסך בעל ציפוי שאינו משתקף (למרות שעד עכשיו הסתדרתי עם ה-CRT). אני גם לא יודע להחליט אם עדיף 20 איכותי או 22 TN טוב. קיצר, יש המלצות? וגם רציתי לדעת אם במשחקים מורגשת המרי…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by composite,

שלום. אני מעוניין לקנות מסך (מעדיף רחב), לא יותר גדול מ- 22". השימושים: בעיקר משחקים (לא סרטים, עריכה גראפית), אולי עבודה משרדית בהיקפים קטנים מאוד. חשוב: זוויות צפייה סבירות, שיאפשרו לשני אנשים שיושבים מול המסך להנות מתמונה טובה במשחקים. תקציב: סביבות 1000 ש"ח, עדיף כמה שפחות. תודה

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  5. המסך נראה לי בוהק מדי... ואז אני מוריד בהירות והלבן נראה לי אפור מדי... ואז אני מעלה בהירות ומוריד ניגודיות והוא נראה לי חשוך מדי... מה הערכים שלכם? תודה.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  6. לא יצא לי לראות (ולעבוד עם) מסכים מלבד TN.. ואני די משתוקק לשיפור במסך מולו אני מבלה את רוב היום.. אני מודע לזה שסביר שאוציא יותר כסף ושאוותר על מראה מעוצב.. אבל יותר מכל, אני משתדל שלא להעלות ציפיות כדי שלא אתאכזב.. הבנתי שפאנל איכותי יותר לא בהכרח מתאים לכל שימוש, וברור לי שהשיטה הטובה ביותר לעמוד על איכויות מסך היא להתנסות בו בפועל.. לצערי, אין לי אפשרות כזאת ואני די מנסה לנחש את התשובות.. למה TN? ניסיתי לא מעט מסכי TN, ואשקר אם אגיד ש- "סבלתי" מהם.. אולי פשוט "נפלתי" על מסכי TN טובים יחסית (כי יצא לי לראות אחרים גרועים).. אולי עניין זוויות הצפיה לא כל-כך קריטי עבורי (רק אני מול המסך וכנראה שאני לא מסיט את הראש ברמות שזה מצריך התייחסות מיוחדת).. ואולי עניין אמינות…

• 24 תגובות
    • 5k צפיות
  7. ^^ כותרת ואם יש, אשמח לקישור

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by roniz,

אני מחפש מסך LCD למחשב של ההורים. השימוש המרכזי שלו הוא אינטרנט ו-Office. עד היום הם עבדו עם CRT 17". אשמח אם תוכלו להמליץ על מסך טוב בתקציב של עד 750 ש"ח. תודה. רוני

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by vourt,

הי, אשמח לשמע טיפ או המלצה לגבי איזה מסך עדיף לשימוש ביתי, משחקים FPS ושימוש משרדי יומי. [TABLE=width: 170] [TR] [TD=align: right]29EB93P LG IPS LED [/TD] [/TR] [/TABLE] Samsung LED S27A850D Dell IPS UltraSharp U2913WM הכיוון הוא 29 אינצ' אבל שמתי כאן גם את הSamsung בעיקר בגלל נסיון טוב עם המסכים שלהם ולא מצאתי יותר גדול מ27. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by blueman1,

אני מעוניין לקנות מסך LCD 32 אינץ בעלות של עד 5000 ש"ח יש מבצע עכשיו על טלויזיות Hisense דגם: LCD3233EU מישהו שמע על ביקורות או יודע משהו על הטלויזיה ויכול לתת המלצות?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  11. שלום וחורבן בית שלישי קל לכולם. אז ככה, אחרי שבע או שמונה שנות שירות עם המסך הנפלא שלי, הצורך להוציא אותו לגמלאות הגיע. עקב תלונות שהגיעו מבעל המסך, להלן: מר אני, לפיהן כמסך CRT, העיינים מתעייפות יותר ממה שהן יכולות היו, אילו בחר מר אני הסורר לבהות במסך LCD, מחליט בהיסוס מר אני להחליף את המסך, על אף היותו מסך 19" מכובד. אציין כי מר אני, נשאר עם מסך CRT עד עכשיו עקב היותו לא רק חובב משחקים, אלה גם גרפקאי פישר בזמנו הפנוי. לפיכך, מציין מר אני בפירוט שלהלן, את האילוצים שעומדים לפניו: 1. על המסך להיות בגודל של 22" - 24". 2. המסך צריך להיות בפורמט רחב. 2. התקציב של מר אני, שהוא גם דיי עני אבל בעל טעם יקר יחסית, מוגבל לעד כ3500 שקלים מעופשים (במקרה הצורך ניתן להשתמש גם בשקלים ש…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...יש לי 2 מסכים ואני רוצה לעשות שהם יציגו אותו הדבר...רק רזולוציה שונה וכיוון צבעים שונה... מסך אחד זה 32 רחב והשני זה 19 רגיל... איך אני יכול לעשות את זה???..

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by Icel,

שלום, לאחר התאמת התקציב אני צריך חוות דעת על שני מסכים, 23'', FHD. ברשותי מחשב בן חצי שנה, מעבד intel e8400, כרטיס מסך ati hd8470. המסך מיועד למשחקים ווידאו בעיקר. הדגמים הם: - Samsung 2333SW - LG W2343T. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כפי שאתם רואים, חנויות נוספות התחילו לייבא את סדרת ה-L1900 של LG לארץ והמחירים כמובן שפויים בהשוואה ל"קבוצת חי". בכל מקרה, העיצוב של המסך פחות מעניין אותי (למרות שאי-אפשר להתעלם ממנו), מה שכן, מסתבר שיש לו זווית שצפיה של 170 מעלות בהשוואה ל-L1970HR (בעל 160). המסך כאמור יקר בכ-70ש"ח מה-L1970HR, ומה שאני שואל זה האם כדאי להשקיע בו כיוון שאני מעוניין לחסוך כמה שיותר לצורך עכבר ומקלדת שתכננתי להזמין איתו. למדתי גם שמסך עם פאנל P-MVA/PVA אני לא הולך לקנות כי התקציב מוגבל ל-1800 ש"ח (עד 2000 ש"ח אם זה אחד מהפאנלים הנ"ל עם קצב ריענון נמוך מ-16ms - ובלי SDM-X95F).

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by NoobPCUser,

תקציב 1500 ש"ח שמעתי דברים מעולים על מסכי IPS עד שמצאתי את תופעת הGLOW: גיליתי שזה נמצא ברוב מסכי הIPS ובשביל בחור כמוני שרואה הרבה סרטים הדבר הזה משנה המון. ולכן אני מחפש מסך עם פאנל שהוא לא IPS. TN אולי עם זמן תגובה טוב 5 MS או אפילו 2 MS, עם התקן תלייה רגיל VESA. אני כרגע משתמש בLG E2040 כבר כמה שנים טובות והייתי רוצה מסך באיכות דומה או גבוהה יותר. על אילו מסכי 24 ו27 טובים תוכלו להמליץ עבור התקציב והבקשות שלי?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11816 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12106 המסך משמש למשחקים בעיקר ,(לא לעריכה ודברים כאלה) איזה מסך יהיה לי יותר איכותי ומהיר , המחיר פחות משנה מה שחשוב זה האיכות וגם עוד שאלה ל-LG יש חיבור HDMI שזה חיבור איכותי יותר , עכשיו אם אני רוצה לחבר את ה-DELL בחיבור איכותי? איך אני בכלל מחבר אותו למחשב? דרך USB? ועוד שאלה, זה באמת סוג של יתרון שה-DELL הוא ארגונומי וה-LG לא? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by X-It,

איזה מסך טוב יותר 931C או 931BF? בבקשה עיזרו לי.. מיועד למשחקים,המון סרטים... קצת קריאה וגלישה באינטרנט... ואל תמליצו לי על משהו אחר... רק מה יותר טוב מבין השניים...

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  18. אהלן, כל הארץ חסידים של הDELL U2311H בגלל הפאנל IPS הנכסף. השאלה היא האם אין איזה מסך 24 שהוא גדול יותר אגם מומלץ? אין איזה מסך 24 אינצ' שהוא גם עם פאנל IPS? אני רוצה לקנות מסך אבל כולם רק צועקים את הדגם הזה של הDELL בגלל הפאנל. אני רוצה אינצ' אחד יותר מ23. אין איזה מסך 24 עם פאנל כזה? יש כאלה בארץ בכלל? צריכים להגיע ורק צריך לחכות? מה קורה... אני רוצה לשחק BF3 כשיצא עוד שלושה חודשים על מסך ענק של מינימום 24

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. כרגעישליאתה2343 בעלרזולוציהשל2048*1152 5MS 20000:1 אנילאממשמרוצהממנוחשבתיעלה2370 1920*1080 2MS 50000:1 שווהלילהוסיףעוד 50$בשבילהמסךהזההואמיועדבעיקרלמחקים... תודה.

20. Started by ac1240,

איך הוא והאם הוא מצדיק את המחיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710472

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. שלום לכולם, אל פי המלצות של אנשים בפורום לפני כשנתיים קניתי את smasung 730B שמחובר בחיבור דיגיטלי למחשב, ומשמש אותי היטב עד היום ואני מרוצה מאוד מהקנייה. אני מתכנן קניית מחשב חדש בקרוב ואני מעוניין לקנות כמובן מסך LCD. השימושים שלי הם כלליים, משחקים לא ממש, קצת סרטים ובעיקר גלישה ומסמכים. כעקרון בתחלה התלהבתי מהראשון של מסך 22 רחב עם לוח TN טוב שיתן תוצאות דומות לסמסונג שיש לי רק בגדול יותר עם מרחב עבודה גדול. אם זאת במחשבה שניה לאחר גם קריאה בפורום אני שוקל להשקיע אותו סכום (בסביבות 1700) ולקנות מסך 19 עם פנל איכותי יותר (אני חייב לציין שאני מאלו שרואים את ההבדל בין חיבור VGA לDVI כך שיש סיכוי טוב שאבחין בהבדל הצבעים במעבר לפנל 8BIT). 1. אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן מה עדי…

• 49 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by Oranili,

תודה רבה

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by בונבון ניירה,

XB253QGP predator acer 970 שח כולל משלוח. שווה??

24. Started by gargi,

אוקי יש לי התלבטות בין שני מסכים, שניהם זולים אבל החלטתי להשקיע טיפה יותר במחשב ופחות במסך מידיעה שעדיף לי בהמשך לשדרג את המסך מאשר את המחשב (הסיבות לשיקולים עימי...) LG דק 19" LCD 1953TR +DVI או AOC 196V+ 2MS +DVI שניהם לא רחבים, הוצע גם מסך של IOLAIR אבל מעולם לא שמעתי עליהם... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  25. Started by tal_p,

מישהו יודע מה נסגר מבחינת המלאי שלו בארץ?? המחירים פשוט זינקו וחנויות רבות רשמו שאזל... יש צפי מתי יגיע מלאי חדש? ובכלל אם יש איפשהו במחיר סביר ?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.