עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי לכולם אני מעוניין בלקנות מסך מחשב שיהיה טוב לעבודה גרפית עריכת סרטים אפקטים ושיהיה אפשר לראות עליו סרטים בצורה טובה לא למשחקים אם זה משנה המסך צריך להיות 19 אינץ אני לא יודע מה טווח המכירים למסכים כאלה אני לא מחפש LCD אם בוא טוב עדיף CRT זול תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  2. רציתי לדעת מה דעתם על LG L2000CN במשחקים...... ממה שראיתי בזאפ הוא הפתרון הכי זול ל1600X1200 וגם לזמן תגובה טוב במסכים אני דיי חלש ולא מבין כ"כ, אז רציתי לדעת מה אתם אומרים..... אם יש לכם הצעה למסך אחר באותו טווח מחירים (1700-2000 ש"ח) שיכול גם להציע 1600X1200 אז תכתבו... תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  3. אני רוצה להצטרף לקניה הקבוצתית של הDELL 2007FP בעקבות כל הדברים הטובים ששמעתי עליו אבל לפני זה הייתי רוצה לראות אותו פיזית וחיפשתי בהרבה חנויות ברחובות יבנה וראשון ולא ראיתי אותו באף חנות בתצוגה. מישהו מכיר חנות באיזור רחובות שיש בה את המסך בתצוגה?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  4. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. יש לי מסך LCD 17 למחשב של אייסרacer מדגם AL1717. עכשיו אני בטעות דפקתי את היד על השולחן ופתאום הוא נכבה. ניסיתי להדליק והוא לא נדלק,נתתי מכה והוא נדלק שוב.. עכשיו ברגע שהוא נשבע היה בזזזז כזה כמו של חשמל . ממה זה נובע ? והאם זה יכול להרוס לי את המסך או מכשירים אחרים?(טלויזיה , מחשב וכל מכשיר שמחובר באותו שקע)

5. Started by oren12,

לצערי אמא שלי ירדה בתקציב מנסיבות כלכליות.. וזה מעצבן לאללה כי תכננתי לקנות את ה- 2007WFP של DELL.. אז עכשיו אני צריך מסך עד 1500 ש"ח בעיקר למשחקים וסרטים.. וייתכן כי ישמש גם כטלוויזיה.. מהביקורות שראיתי אין לי מה לחפש ב-LG / סמסונג.. בבקשה שתהיה חנות מהצפון.. TMS, PANDAS... וכל חנות אחרת.. (שהיא טובה ואמינה) ממש תודה..

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  6. חשוב שאם מציעים מסך 19 אז שהפנאל לא יהיה tn ואם 22 אז שהפאנל יהיה איכותי עד כמה שאפשר!

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  7. אני מאיזור המרכז ומחפש חנות טובה שאפשר להזמין דרכה.. או לחלופין לבוא לקחת ממנה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  8. הגיע כבר לארץ קיים איפשהו לרכישה?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  9. המחשב שיעבוד עם המסך הוא רוב הזמן לוח אם-GA-M61PM-S2 מעבד AMD+ATHLON[TM] 64X2 DUAL CORE 3800 כרטיס -4850 או 4830 זיכרון -4GB 800MHZ וחלק מהזמן יעבוד עם מחשב נייד המסך ישמש לסרטים משחקים ועבודה... חשבתי בכיוון של הסמסונג T240 תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  10. האם מסך שאין לו חיבור DVI יציג תמונה פחות טובה לכרטיס מסך שיש לו DVI?

11. שלום אני שוקל ברצינות לקחת את הNEC 26, שהוא גם HIPS וגם מעולה (וגם המחיר שלו ירד בארץ - ועדיין יקר פלאים) הבעיה שאני מפחד מהגודל ה ע נ ק !!! מה דעתכם? אפשר להתרגל? בוא נגיד שמשחקים אני בטוח שאהנה, השאלה היא לגבי עבודות משרדיות, גלישה ברשת, תכנות וכו', האם הגודל בסדר או "שמפריע" בשל הגודל העצום?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  12. Started by chofim,

האם למישהו יש מידע לגבי ה-1932 שמחליף את ה-1931? המסך מיועד לעבודה בטקסט ובתמונות במשך שעות רבות. תודה!

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  13. Started by shdor,

כותרת.... וה320 מגה בכרטיס מסך יספיקו לי למסך 20"?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  14. Started by prelly,

האם גם HDMI וגם DVI יכולים לשדר HD? (אני יודע שב HDMI יש גם סאונד ושהוא יכול לשדר HD) האם איכות התמונה (בשידורי HD) תהיה יותר טובה ב HDMI או שהיא תהיה אותו דבר

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  15. Started by lampit,

שלום שלום ראיתי ביקורות טובות על ה SAMSUNG 932B מצד שני אף אחד כבר לא מוכר אותו, אני מתעתד לקנות מחשב ממש מחר, וצריך לדעת האם ה 931B הוא זהה מבחינת תכונותיו ובאם לא, איזה מסך בסביבות 1200 ש"ח הוא הכי מומלץ תודות תודות ויום נעים.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  16. מסך בשביל ps3 ולחיבור המחשב למישחק pro2008 אם זה חשוב יש לי gf 7600gt. תקציב של 5000 גודל 29-32 ואיכות שידורי כדורגל. אני מבולבל מכול החברות, הנתונים שלרוב משקרים ביגלל סוגי הפנלים וכו, וגם שומע על מחיר לא שווה לטמורה ביגלל שמות של מותגים. לדוגמא יש יבואן שטואן שמבין בנושא כנו כולם , ומציע לטווח מחירים הזה והצרכים שלי banq vb 3232 ואומר לי שהוא לא נופל מפיליפס טושיבה וכו ב 3700 שח 600 שקל פחות מ zap מישהוא פעם שמע על הטלויזיה והאם היא באמת טובה למישחקים וחיבור מחשב בחלק מהאתרים רשום שהיא יודעת לעבוד אם 1080p. ואם זה סתם חברה ולא מתאימה למישחק וחיבור של מחשב איזה טלויזיה אתם ממליצים .לא היתיחסתי לכבלים כיוון שהבנתי שעד שלא יהיה פה hd יראו פחות טוב מ scr , והאם כשהיה hd יר…

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by kornov,

ערב טוב לכולם. ברצוני לרכוש מסך LCD חדש והתקציב עומד על 1700. ראיתי שתיים שהם טובים LG L1900R ו Samsung 931C. איזה עדיף והאם יש משהו יותר טוב במחיר זה ?[br]פורסם בתאריך: 17.03.2007 בשעה 18:49:46 רציתי להוסיף כי המסך ישמש למשחקים בעיקר.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  18. אני יושב מטר מהמחשב ומתלבט בין הגודל של המסך מה נירלכם? לפי מה שהבנתי רוב המסכים שקונים היום הם 22 ומעלה.. המסך שאני הולך לקנות זה הT220 םשוט מתלבט על הגודל.. המסך אמור להיות לרוב למשחקים. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  19. Started by liores121,

קיבלתי מסך מחשב מאח שלי בטענה שהוא מהבהב וביקש ממני לנסות לסדר . אז ניסיתי, ולא הצלחתי. יש לי מחשב עם ווינדוס 11 ובחיבור כבל vga לhdmi ניסיתי להחליף כבלים אך ללא שינוי. ניסיתי גם לעדכן דרייברים סוג המסך הזה לא תומך עדיין ב11. רעיונות מה לעשות? המסך די יקר וחבל שילך לפח Dell P2414H

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by a-gold,

שלום לכולם .... אז כמו שרשמתי אני מתכוון לקנות את המסך של סמסונג ורציתי לדעת ורציתי קצת חוות דעת מאנשים שמכירים או שיש להם את המסך הזה. והאם יש משהו באותו טווח מחיר בערך של 1000 ש"ח שיכול להיות יותר טוב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  21. אני רוכש עכשיו מסך חדש וברצוני לקבל המלצות.. תודה רבה. גיל.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  22. Started by babu,

SOYO DYLM2284 זה חשוב קצת אם מישהו יכול לתת עליו קצת מידע ואם הוא שווה משו בכלל?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  23. תודה רבה לעוזרי ם! אפשר טיפה לחרוג

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  24. Started by etinger,

אני מעצבת עצמאית. חסכתי לי 2000 שקל פלוס מינוס ואני מעוניינת להשקיעה אותם במסך נורמאלי. בינתיים אני עבודה כאינפורמציה האינסופית הנשפכת דרך האינטרנט. בחנויות (לפחות אלה בתל-אביב) ממש אין מבחר בקיצור אני לא ממש מצליחה להחליט. בבקשה תמליצו לי על מסך עם אפשר חברה ודגם שהוא טוב לגרפיקה ולאנימציית פלאש. נ.ב. שמעתי דברים טובים על מסכים של NEC אבל אין לי דגם.... אנא תרמו לי מניסיונכם העשיר

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  25. שלום לכולם, אני צריך את דעתכם המקצועית. חבר הציע לי לקנות את המסך הבא: L206WTQ-BF בסביבות 1600 ש"ח קראתי כאן בפורום ואני מבין שיש לו פאנל TN ( תקנו אותי אם אני טועה ) ושזה לא הכי טוב. המסך הוא בעיקר למשחקים.... מה דעתכם ? והאם בתקציב הזה אתם ממליצים על מסך אחר ? תודה מראש מנו

• 1 תגובה
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.