מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
נכון שפתחתי נושא.. אבל יש לי כמה שאלות כרגע חשובות כי אני רוצה כבר להזמין. אני די סגור על Dell 2007FP. על איזה חנות אתם ממליצים שנותנת אחריות לפיקסלים מתים ולבעיות אחרות? ואיזה חנות אפשר לסמוך עלייה שתביא לי את ה Dell עם הפאנל האיכותי S-IPS אם אני יבקש מהם? והאם יש איזו חנות שתיתן לי לבוא לראות את המסך לפני קנייה?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
מחפש מסך בגודל 20-22 בעיקר לגלישה באינטרנט, קריאת מסמכים , סרטים ולפעמים איזה משחק או שניים (כלומר המשחקים לא קריטי) תקציב 2000+ ההעדפה היא למסכי 22 , אך לאחר שגיליתי שכל מסכי 22 בתקציב הזה באים עם פאנל TN העדפתי "לרדת" ל 20 אינץ' השאלה אם בשביל השימושים שלי, הפאנל כזה קריטי תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש וחשבתי לקנות מסך 22" אבל אחרי התייעצויות בפורומים ירדתי מזה ועכשיו אני מחפש מסך טוב ואיכותי 20". יש המלצות? תודה, קובי
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום4 מספר שנים עם מסך AOC,בירצוני להחליף מסך.אני משתמש במחשב לגלישה באינטרנט ומעט למשחקים,שימוש בסיסי מאוד.אשמח לקבל המלצה למסך טוב שיתאים לי(אשר כולל גם crd) -בסביבות 1000 ש"ח תודה!
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב Pentium 4- 2.4ghz עם 512MB RAM וכרטיס מסך GF440MX 64MB. וכרגע אני משתמש במסך 17" ישן, שכבר מתחיל לעשות קצת צרות. בכל מקרה אני רוצה להחליף אותו בזמן הקרוב. השאלה שלי זה מה יותר טוב לשימושים שלי: 22" בפורמט רחב או 19"-20" בפורמט רגיל. (השימושים העיקריים במחשב הם: צפיה בטלויזיה, אופיס ואינטרנט ואולי בעתיד אולי קצת עריכת וידאו ביתית). איזה דגם כדאי לי לבחור בתקציב של עד 1800 ש"ח? ושאלה נוספת שמאוד מעניינת אותי לדעת היא האם הגובה של מסך 22" רחב גבוה מגובה מסך 19"? (אני מתכוון לגובה שטח הצפייה, לא כולל המעמדים) תודה מראש לעוזרים, ניב
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
DELL LCD 19" E197FP הוא היה טוב למשחקים ולסרטים? ואני גם מתכוון לקנות EVGA PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך? מה מחיר טוב בשבילו? ומה ההסדל בינו לבין L1952TQ תודה מראש, חן
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה המלצה למסך טוב לגרפיקה דו מימדית: photoshop, illustrator, free hand ועוד בסגנון. רצוי בגודל 20' ומעלה, אני לא יודע אם כדאי רגיל או רחב, תגידו לי אתם. תקציבי הוא 800-1000 שקל. תודה רבה! נ"ב: חשוב שיהיה חיבור VGA. ולא כל כך חשוב שיהיה עם פאנל מיוחד כמו PVA, ועוד..., וכל האיכויות המוגזמות האלה שעולות המון כסף, אני מדבר על מסך עם פנל TN פשוט ושיודע לעשות את העבודה טוב.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה מסך שישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות גראפיקה ועריכת וידאו אבל גם למשחקים על מה אתם ממליצים - תקציב עד 2000 שקל ועוד שאלה מה ההבדל בין שפורפרת TN לבין שפורפרות אחרות ומה ובסופו של דבר עושה את ההבדל? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אין בדיוק תקציב מוגדר בדיוק... אבל הוא לא בשמיים הרעיון הוא לקבל המלצות למסכי 17 טובים או 19 בינוניים. המסך ישמש את דוד שלי לעבודה משרדית.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה כדאי 19 ? או 22 ? האם צריך 16*9 ? מהם השיקולים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, אח שלי צריך מסך חדש למחשב ויש דרך העבודה של אבא שלי את המסך Acer AL1917AS במחיר ממש נמוך (899) (שלוש שנות אחריות) לגבי המחיר-אני לא דואג,כבר נקנו כמה דברים דרך העבודה של אבא שלי ולא הייתה בעיה. לשאלות: איך המסך בכללי?או שבכלל לא שווה לקנות אותו ? מה לגבי ה-8ms ? מה זה בכלל ומה זה משנה (כי הבנתי שיש גם 2ms ) ואיך הוא במשחקים קלים ביותר כמו CS? האם יריץ טוב משחקים כמו Need For Speed ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
נראה לי 22" יהיה הגדול ביותר שעוד נוח לעבוד איתו. יש המלצה טובה יותר מ- T220 של סמסונג? (ראיתי שה- T220P לא מומלץ...)
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום אני מחבר את המסך שלי למחשב בעזרת כבל HDMI-DVI כאשר הHDMI במסך והDVI במחשב. קורה לי המון פעמים אחרי שהמחשב לא בשימוש ואז הוא נכנס למצב מנוחה או כשאני מכבה את המסך של המחשב אז אם אני מדליק אותו שוב ה"אות" נעלם.. הוא פשוט לא מציג לי את התמונה בחזרה... בשביל להציג את התמונה אני צריך לנתק את הכבל חשמל של המסך ולהכניס אותו שוב ואז זה עובד בחזרה.. בעבר זה היה מחובר בVGA-VGA ולא היו לי בעיות עם זה. מישו מכיר פיתרון לבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום! עשיתי ריסטרט למחשב והוא נתן לי את ההודעה הזאת מה זה אומר? message the current input timing is not supported by the monitor display please change your input timing 2560 1600 60hz or any other monitor listed timing as per the monitor specifications ברצוני לציין שאני עובד על הרזולוציה המקסימלית של המסך 2560 1600 hz 60 המסך של חברת dell u3011
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי אותו פחות משבוע, עכשיו באמצע משחק רואים נקודות לבנות שמרצדות על המסך (כמו תופעת "השלג" בטלויזיה רק בקטנה), ממה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום! קניתי עכשיו מחשב חדש לעיצוב גרפי ועריכת וידיאו ואני מחפש מסך! התקציב הוא בערך 2000 שקל, למרות שאשמח להשקיע פחות. אם אני לא טועה עיצוב גרפי ועריכת וידיאו במסך קצת סותרים אחד את השני, לכן אציין שהמסך הוא בעיקר לעיצוב גרפי - כלומר, צבעים אמיתיים ככל שאפשר ובהירות טובה. זמן תגובה, תקנו אותי אם אני טועה, פחות משנה. בנוסף, הייתי רוצה שיהיה מסך רחב. הסתכלתי על 2007WFP Dell, ראיתי איפשהו שעשו לו השוואה עם מסך של Apple שאם היה לי תקציב בטוח שהייתי הולך על מסך שלהם (ראיתי אותו פועל והתלהבתי) לא הבנתי למה ה Dell E228WFP נמכר בפחות כסף שהמפרט הטכני שלו הוא יותר טוב, זה כנראה קשור לפאנל, לא מבין בזה מספיק אני אשמח לעזרה!! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מסך samsung lcd 22" 2253bw או מסך W2271TCוLG? הבדלים עיקריים: בנגודיות הסמסונג הוא 1:8000 ובl.g 1:20000 בזמן תגובה הסמסונג 2 מילי שניה וה5 מילי שנייה בl.g מה כדאי? הרבה תגובות בבקשה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך עד 1500 שקל. אני צריך אותו לשחקים בקטנה (חשוב לי שלא תיהיה מריחות בכלל) ולסדרות שאני מוריד. מסך רחב או רגיל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך dvi ואני צריך מתאם למסך עם vga מישהו יכול להמליץ לי על מתאם טוב?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז לאחר 2-3 שנים של שימוש במסך: MAG 786PFs CRT קצת נמאס לי ממנו, בעיקר בגלל שהוא תופס מלא מקום על השולחן. אז עכשיו אני רוצה לקנות מסך חדש, בעיקרון אני לא צריך משהו ממש חדיש ומשכולל, העיקר שיהיה נוח לשימוש ועם ביצועים טובים יחסית. אה ועוד משהו שחשוב, רצוי שיהיה מסך כזה שלא ייקח לי הרבה זמן להתרגל אליו [אחרי הCRT.] ושיעלה עד 1500 שקל, יהיה נחמד אם יהיה אותו בKSP. ואתם יודעים, אני לא צריך משהו מטורף כזה לגיימרים, אבל שייראו צבעים נורמליים. חשבתי אגב לקנות את המסך הזה: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 מה דעתכם עליו? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות לאחי מסך 19 '' מסך TN שמיועד לגלישה באינטרנט ולמשחקים ב- 1300 ש"ח? מעדיף TN בגלל התקציב הנמוך. חשוב לי שלא יהיו מריחות במשחקים ושיהיה נוח בגלישה באינטרנט. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני ממש מיואש כבר כל אחד נותן לי דעה שונה אמרתי נילך לפורום שמבין טיפה יותר מאחרים אני רוצה מסך דק שיהיה 19 אינצ' ושיהיה מתאים למשחקים אני לא מבקש מסך ברמה הגבווה אני מבקש מסך שיתאים למשחקים כשהתקציב הוא עד 1100-1200 אין לי שום שקל לחריגות. כעיקרון רציתי תמסך הזה LG 19" LCD L1953TR מה אתם אומרים עליו האם שווה לי לקנות אותו?? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לפני 4 ימים קניתי מסך של asus mw221c ויש לי בו בעיה של אור למעלה ולמטה תראו בתמונה http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/22inch/uniformity_black_221D.jpg והחלפתי כבר 5 מסכים ביגלל הבעיה הזאת ! מישהו יכול להגיד לי איך מסדרים את זה ? כבר אמרו לי להרחיק רמקולים וכאלה והרחקתי ועדיין יש תבעיה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-