עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Voodude,

אין בדיוק תקציב מוגדר בדיוק... אבל הוא לא בשמיים הרעיון הוא לקבל המלצות למסכי 17 טובים או 19 בינוניים. המסך ישמש את דוד שלי לעבודה משרדית.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  2. המחשב אמור להיות למשחקים וסרטים ואני מתלבט בין שני המסכים המחיר של הסמסונג הוא 1450 ושל האסוס 1300 כך שאין הרבה הבדל במחיר. הייתי סגור על האסוס עד שראיתי תמבצע על הסמסונג.. מה אתם ממליצים לי לקחת? תודה רבה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  3. Started by mcnm,

יש לי כרטיס מסך dvi ואני צריך מתאם למסך עם vga מישהו יכול להמליץ לי על מתאם טוב?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by lader,

יש לי אותו פחות משבוע, עכשיו באמצע משחק רואים נקודות לבנות שמרצדות על המסך (כמו תופעת "השלג" בטלויזיה רק בקטנה), ממה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  5. אני רוצה למכור מסך של NU 17" וכו כהנ"ל כלומר יד שניה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  6. היי, הזמנתי כבר מסך רחב ולא בדקתי אם הכרטיס מסך שלי, radeon 9550, אכן תומך ברזולציה של מסך רחב, 1440x900. היכן אני יכול לברר אם תהיה אפשרות להפעיל את הכרטיס ברזולוציה הזאת? תודה

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  7. הספקית הבכירה של מסכים גדולים המבוססים על טכנולוגיית התצוגה המתקדמת משדרגת את משפחת ה-UltraGear שלה עם דגם אולטרה-רחב מרשים במיוחדלכתבה

8. Started by Pan,

17-19 אינצ'. כמובן דק. השימוש הוא יום-יומי וממושך, לכן חשוב שלא יפגע בעיניים יותר מידי. תודה מראש. רציתי גם קצת הסבר על מסכי מחשב, יש כאן איזשהו מדריך?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by tidan26,

שלום! עשיתי ריסטרט למחשב והוא נתן לי את ההודעה הזאת מה זה אומר? message the current input timing is not supported by the monitor display please change your input timing 2560 1600 60hz or any other monitor listed timing as per the monitor specifications ברצוני לציין שאני עובד על הרזולוציה המקסימלית של המסך 2560 1600 hz 60 המסך של חברת dell u3011

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  10. שלום לכולם! אני רוצה המלצה למסך טוב לגרפיקה דו מימדית: photoshop, illustrator, free hand ועוד בסגנון. רצוי בגודל 20' ומעלה, אני לא יודע אם כדאי רגיל או רחב, תגידו לי אתם. תקציבי הוא 800-1000 שקל. תודה רבה! נ"ב: חשוב שיהיה חיבור VGA. ולא כל כך חשוב שיהיה עם פאנל מיוחד כמו PVA, ועוד..., וכל האיכויות המוגזמות האלה שעולות המון כסף, אני מדבר על מסך עם פנל TN פשוט ושיודע לעשות את העבודה טוב.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  11. שלום לכולם אני מחפש מסך למחשב בערך 22 אינץ עד 1500-2000 ש"ח המסך מיועד לסרטים וקצת למשחקים על מה אתם ממליצים? עדיף שיהיה משהו שיוכל לתמוך גם במשחקים בהמשך כי אני מתכוון לשדרג את המחשב

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  12. שלום. אני רוצה המלצה למסך רחב שיתאים לי: משחק הרבה, רואה לפעמים סרטים וגולש הרבה. גודל: יותר מ 19 אבל לא מוגזם, אני לא משוגע שצריך איזה 27". אני חשבתי על 22. תקציב: לא יודע כל כך, כי בינתים אני רק רוצה הצעות, אבל ממה שראיתי שרוב המסכים בגודל הזה הם בערך 1500 ש"ח, אז משהו בסביבות המחיר הזה. עכשיו לדוגמא המסך הזה DELL E228WFP - זה מה שאני רואה שהרבה לוקחים או שזה דגם אחר ? כי אני רואה יש לו "רק" 5ms וניגודיות 1:700 - זה ממש כלום, לי יש עכשיו LG עם 2ms ו- 1:3000, אז אני ארגיש הבדל כלשהו ? ואיך זה למשל LG L226WTQ 22'' ? לפי הנתונים הוא ממש טוב: 2ms, 1:5000, זווית צפיה רחבה. יש עוד נתונים שבודקים לפיהם ? אשמח לקבל עזרה טל

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  13. נראה לי 22" יהיה הגדול ביותר שעוד נוח לעבוד איתו. יש המלצה טובה יותר מ- T220 של סמסונג? (ראיתי שה- T220P לא מומלץ...)

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  14. ראיתי פה איפה שהוא שהביאו אתר שאתה מכניס את השם של המסך והוא אומר איזה פאנל יש לו

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  15. Started by omri1509,

אפשר לחבר את המסך LG 1970HR לLCD?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by nivbrn,

שלום, ברשותי מחשב Pentium 4- 2.4ghz עם 512MB RAM וכרטיס מסך GF440MX 64MB. וכרגע אני משתמש במסך 17" ישן, שכבר מתחיל לעשות קצת צרות. בכל מקרה אני רוצה להחליף אותו בזמן הקרוב. השאלה שלי זה מה יותר טוב לשימושים שלי: 22" בפורמט רחב או 19"-20" בפורמט רגיל. (השימושים העיקריים במחשב הם: צפיה בטלויזיה, אופיס ואינטרנט ואולי בעתיד אולי קצת עריכת וידאו ביתית). איזה דגם כדאי לי לבחור בתקציב של עד 1800 ש"ח? ושאלה נוספת שמאוד מעניינת אותי לדעת היא האם הגובה של מסך 22" רחב גבוה מגובה מסך 19"? (אני מתכוון לגובה שטח הצפייה, לא כולל המעמדים) תודה מראש לעוזרים, ניב

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  17. תודה רבה לעוזרי ם! אפשר טיפה לחרוג

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  18. Started by matt3000,

קניתי לא מזמן מסך LCD חדש ואני מעוניין לחבר אותו דרך חיבור ו DVI, אך כאשר אני מחבר אותו דרך חיבור זה הוא פשוט לא מגיב מלא מתייחס אליו כמחובר. כאשר לעומת זאת אני מחבר אותו דרך ה VGA הוא עובד כרגיל. השאלה איך אני מתגבר על זה? ניסיתי לבדוק בהגדרות של הכרטיס מסך ולא מצאי התייחסות לזה בכלל. יש לי כרטיס מסך מסוג NIVADA. תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by 0utl0ok,

התקציב עד 1000-1100 שימושים בתקווה הכל בעיקר סרטים קריאת/כתיבת מסמכים או תכנות משחקים לא ברמה גבוהה המסך כנראה יחובר למחשב נייד אני חושב על סמסונג 220 שמומלץ פה ואני מבין שlg פחות מומלצים בתקופה האחרונה רק רציתי לשאול אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על Philips 220CW9FB לא יודע ממש למה אבל יש לי משיכה ללחברה הזאת ישמח לעזרה והמלצות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by דני זוקו,

איזה מסך עדיף? LG- L246WH או: samsung- 245bw

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  21. Started by kobbyc,

היי, קניתי מחשב חדש וחשבתי לקנות מסך 22" אבל אחרי התייעצויות בפורומים ירדתי מזה ועכשיו אני מחפש מסך טוב ואיכותי 20". יש המלצות? תודה, קובי

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  22. שלום אני שוקל ברצינות לקחת את הNEC 26, שהוא גם HIPS וגם מעולה (וגם המחיר שלו ירד בארץ - ועדיין יקר פלאים) הבעיה שאני מפחד מהגודל ה ע נ ק !!! מה דעתכם? אפשר להתרגל? בוא נגיד שמשחקים אני בטוח שאהנה, השאלה היא לגבי עבודות משרדיות, גלישה ברשת, תכנות וכו', האם הגודל בסדר או "שמפריע" בשל הגודל העצום?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  23. שלום... אני צריך את המסך לתוכנות AUTOCAD איימיל אינטרנט וזהו ... תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  24. ערב טוב, עיינתי קצת בפורום בנוגע למסכים ואני סבור כי התקציב שלי לא גדול דיו למטרה שלי, אך בכל זאת נראה מה ניתן לעשות. בשעה טובה ומוצלחת סיימתי קורס של הבורסה האמריקאית. על מנת לייעל את העבודה יש להצטייד במינימום 2 מסכים אשר יעבדו יחדיו. ברשותי מחשב טוב מאוד, לא אפרט את כולו פרט לכרטיס מסך שהוא 8800GTS. בעיית התקציב נכנסת עם העובדה שיש לי צורך בכך שאחד מהמסכים יהיה מספיק טוב למשחקים. מה אתם ממליצים? תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by chofim,

האם למישהו יש מידע לגבי ה-1932 שמחליף את ה-1931? המסך מיועד לעבודה בטקסט ובתמונות במשך שעות רבות. תודה!

• 1 תגובה
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים