עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by prelly,

אני שוקל להזמין מסך 24" מחו"ל... הם הרבה יותר זולים שם.. אם יש פה מישהו שהזמין מסך מחו"ל יש לי כמה שאלות 1. מה קורה עם אחריות? זה סיפור לשלוח את זה? האם כבר קרה ש"ניצלת" את האחריות? 2. איך עובד הקטע של המכס.. כמה משלמים בערך? ד"א אני עוד חודשיים בתאילנד... אבל בטח אני לא יביא משם מסך כי שם זה ממש להיסתבך עם אחריות

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by Agent_47,

ברצוני לקנות מסך מחשב דק עד 19 אינטש ולהתייעץ עם כמה אנשים שמבינים מאיזו חברה כדאי לקנות במחיר טוב המסך מחשב לא למשחקים אלה רק לעבודות ודברים פשוטים.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  3. Started by boogie,

..

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by chofim,

האם למישהו יש מידע לגבי ה-1932 שמחליף את ה-1931? המסך מיועד לעבודה בטקסט ובתמונות במשך שעות רבות. תודה!

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  5. המחשב שיעבוד עם המסך הוא רוב הזמן לוח אם-GA-M61PM-S2 מעבד AMD+ATHLON[TM] 64X2 DUAL CORE 3800 כרטיס -4850 או 4830 זיכרון -4GB 800MHZ וחלק מהזמן יעבוד עם מחשב נייד המסך ישמש לסרטים משחקים ועבודה... חשבתי בכיוון של הסמסונג T240 תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  6. השימושים הם בערך כאלה: 50% עריכה גרפית 30% טקסט ואינטרנט 20% משחקים וסרטים אני מחפש את המסך האידיאלי ב1500 ש"ח שיאפשר לי להנות בכל השימושים. תודה חשבתי ש20" רחב יהיה טוב למשחקים וסרטים וגם מספיק גדול לעריכה גרפית

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  7. שלום. אני רוצה המלצה למסך רחב שיתאים לי: משחק הרבה, רואה לפעמים סרטים וגולש הרבה. גודל: יותר מ 19 אבל לא מוגזם, אני לא משוגע שצריך איזה 27". אני חשבתי על 22. תקציב: לא יודע כל כך, כי בינתים אני רק רוצה הצעות, אבל ממה שראיתי שרוב המסכים בגודל הזה הם בערך 1500 ש"ח, אז משהו בסביבות המחיר הזה. עכשיו לדוגמא המסך הזה DELL E228WFP - זה מה שאני רואה שהרבה לוקחים או שזה דגם אחר ? כי אני רואה יש לו "רק" 5ms וניגודיות 1:700 - זה ממש כלום, לי יש עכשיו LG עם 2ms ו- 1:3000, אז אני ארגיש הבדל כלשהו ? ואיך זה למשל LG L226WTQ 22'' ? לפי הנתונים הוא ממש טוב: 2ms, 1:5000, זווית צפיה רחבה. יש עוד נתונים שבודקים לפיהם ? אשמח לקבל עזרה טל

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by malche,

המסך מיועד לעריכת וידאו וגרפיקה תודה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by אמיר יצחקי,

שלום אני רוצה לשדרג למסך 19 אינצ'. זה מה שראיתי http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=479038 אני מתלבט אם כבר כדאי אפילו לקנות יותר גדול מזה מאותו סוג. כיום יש לי מסך מעולה של סמסונג מסוג 721s 17 אינצ' אבל

10. תודה רבה לעוזרי ם! אפשר טיפה לחרוג

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  11. Started by kelazar,

מה דעתכם על המסך? מה מחיר טוב בשבילו? ומה ההסדל בינו לבין L1952TQ תודה מראש, חן

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  12. Started by kornov,

ערב טוב לכולם. ברצוני לרכוש מסך LCD חדש והתקציב עומד על 1700. ראיתי שתיים שהם טובים LG L1900R ו Samsung 931C. איזה עדיף והאם יש משהו יותר טוב במחיר זה ?[br]פורסם בתאריך: 17.03.2007 בשעה 18:49:46 רציתי להוסיף כי המסך ישמש למשחקים בעיקר.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  13. Started by vince carter,

לפני כ3 חודשים רכשתי מסך 22 אינץ סמסונג 226BW ....עד לפני כשבועיים היית מרוצה מאוד מהמסך ...וכל המשחקים שהרצתי עליו פעלו יפה מאוד (עם כרטיס88GT) לפני כשבועיים שמתי לב כי כל הצבעים במסך השתנו ונהיו כהים מאוד....במשחקים כמו COD4 וגירס אוף וורס יש קטעים שמרוב שהמסך כהה ..פשוט לא רואים ת'משחק....דבר שלא היה לפני זה...ניסיתי לשחק עם הקונטרס, גאמה , ניגודיות...אבל הצבעים עדין כהים מדי ... למישהו יש פתרון ?????

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  14. הגיע כבר לארץ קיים איפשהו לרכישה?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by kobbyc,

היי, קניתי מחשב חדש וחשבתי לקנות מסך 22" אבל אחרי התייעצויות בפורומים ירדתי מזה ועכשיו אני מחפש מסך טוב ואיכותי 20". יש המלצות? תודה, קובי

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  16. :s05: תודה למגיבים על הבקשה הקודמת שלי . נטיית הלב שלי ל VeiwSonic אבל לאחר עיון במאמר נראה לי ש Eizo FlexScan S1931-SH מנצח ביתרונות . אני ממש לא יודע על המותג הזה כלום! . יש כאן מישהו שמכיר את המסך הזה "היכרות אישית" ויכול להמליץ עליו ? (המחשב שלי שלי "בנוי" ל עריכת סרטים) ואם כבר -אז כבר. מה עם מסכי "20 או "22 באותה קטגוריה? תקציב: עד 2500 ש"ח. שוב תודה.

17. Started by jacob77,

שלום יש לי מחשב פנטיום4 מספר שנים עם מסך AOC,בירצוני להחליף מסך.אני משתמש במחשב לגלישה באינטרנט ומעט למשחקים,שימוש בסיסי מאוד.אשמח לקבל המלצה למסך טוב שיתאים לי(אשר כולל גם crd) -בסביבות 1000 ש"ח תודה!

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  18. שלום אני שוקל ברצינות לקחת את הNEC 26, שהוא גם HIPS וגם מעולה (וגם המחיר שלו ירד בארץ - ועדיין יקר פלאים) הבעיה שאני מפחד מהגודל ה ע נ ק !!! מה דעתכם? אפשר להתרגל? בוא נגיד שמשחקים אני בטוח שאהנה, השאלה היא לגבי עבודות משרדיות, גלישה ברשת, תכנות וכו', האם הגודל בסדר או "שמפריע" בשל הגודל העצום?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  19. Started by most,

שלום, המליצו לי על המסך הזה איך הוא? אני יודע שהוא פנל TN אני יכול להשיג אותו ב 900 ש"ח

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  20. Started by omri1509,

אפשר לחבר את המסך LG 1970HR לLCD?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by KiDi,

שלום אני מחבר את המסך שלי למחשב בעזרת כבל HDMI-DVI כאשר הHDMI במסך והDVI במחשב. קורה לי המון פעמים אחרי שהמחשב לא בשימוש ואז הוא נכנס למצב מנוחה או כשאני מכבה את המסך של המחשב אז אם אני מדליק אותו שוב ה"אות" נעלם.. הוא פשוט לא מציג לי את התמונה בחזרה... בשביל להציג את התמונה אני צריך לנתק את הכבל חשמל של המסך ולהכניס אותו שוב ואז זה עובד בחזרה.. בעבר זה היה מחובר בVGA-VGA ולא היו לי בעיות עם זה. מישו מכיר פיתרון לבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by oren12,

לצערי אמא שלי ירדה בתקציב מנסיבות כלכליות.. וזה מעצבן לאללה כי תכננתי לקנות את ה- 2007WFP של DELL.. אז עכשיו אני צריך מסך עד 1500 ש"ח בעיקר למשחקים וסרטים.. וייתכן כי ישמש גם כטלוויזיה.. מהביקורות שראיתי אין לי מה לחפש ב-LG / סמסונג.. בבקשה שתהיה חנות מהצפון.. TMS, PANDAS... וכל חנות אחרת.. (שהיא טובה ואמינה) ממש תודה..

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  23. Started by ivgeni6,

המסך הזה הוא רגיל או רחב? כי בכל מקום אני רואה כתוב משו אחר

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  24. חשוב שאם מציעים מסך 19 אז שהפנאל לא יהיה tn ואם 22 אז שהפאנל יהיה איכותי עד כמה שאפשר!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  25. האם מסך שאין לו חיבור DVI יציג תמונה פחות טובה לכרטיס מסך שיש לו DVI?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.