מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מה כדאי 19 ? או 22 ? האם צריך 16*9 ? מהם השיקולים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
17-19 אינצ'. כמובן דק. השימוש הוא יום-יומי וממושך, לכן חשוב שלא יפגע בעיניים יותר מידי. תודה מראש. רציתי גם קצת הסבר על מסכי מחשב, יש כאן איזשהו מדריך?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ואיך זה שאין מריחות בסרטים ? אם השימושים העיקריים שלי הם סרטים ואינטרנט הוא עדיף על ה VP930b ?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
ה-Odyssey Neo G9 נראה כמו טירוף מוגזם מצד אחד, אך גם כמו המצאה שיכולה להיות מושלמת עבור אלו שזקוקים לזוג מסכים במערך שלהם כאשר שומעים על הרזולוציה שלולכתבה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
- 2 followers
-
-
היי מישהו יודע האם הולכת להיות הוזלה במחירי המסכים היות ואנחנו לקראת 2008? פשוט היום באתי לקנות מחשב 2007wfp וחבר שאל אותי את השאלה הזאת ווואלה , אין לי תשובה !?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
הכוונה שלי האם אפשר להניח צמוד למסך רמקולים של מערכת? במסך רגיל הרמקולים משכו את הצבע והרסו את המסך.. אבל ליד המסך הזה הרמקולים לא מושכים את הצבע אבל אני לא יודע אם אפשר להשאיר אותם ולא לדאוג שאם הזמן הם יהרסו לי את המסך...
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי בבית מסך CTX ועד לא מזמן הוא עבד טוב. הבעיה היא שכשנגיד אני מכבה את המסך לכמה זמן ואחר כך מדליק אותו הוא מגמגם קצת כלומר הוא מהבהב, מציג תמונה ונהיה שחור וחוזר חלילה, כך זה נערך בערך 2-5 דקות. הבעיה מופיעה גם כאשר יש מסך שחור (אחרי השומר מסך) ואז מזיזים את העכבר. מה אפשר לעשות בכדי לפתור את הבעיה? בתודה מראש, גל
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אז לאחר 2-3 שנים של שימוש במסך: MAG 786PFs CRT קצת נמאס לי ממנו, בעיקר בגלל שהוא תופס מלא מקום על השולחן. אז עכשיו אני רוצה לקנות מסך חדש, בעיקרון אני לא צריך משהו ממש חדיש ומשכולל, העיקר שיהיה נוח לשימוש ועם ביצועים טובים יחסית. אה ועוד משהו שחשוב, רצוי שיהיה מסך כזה שלא ייקח לי הרבה זמן להתרגל אליו [אחרי הCRT.] ושיעלה עד 1500 שקל, יהיה נחמד אם יהיה אותו בKSP. ואתם יודעים, אני לא צריך משהו מטורף כזה לגיימרים, אבל שייראו צבעים נורמליים. חשבתי אגב לקנות את המסך הזה: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 מה דעתכם עליו? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום! עשיתי ריסטרט למחשב והוא נתן לי את ההודעה הזאת מה זה אומר? message the current input timing is not supported by the monitor display please change your input timing 2560 1600 60hz or any other monitor listed timing as per the monitor specifications ברצוני לציין שאני עובד על הרזולוציה המקסימלית של המסך 2560 1600 hz 60 המסך של חברת dell u3011
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום אני ממש מיואש כבר כל אחד נותן לי דעה שונה אמרתי נילך לפורום שמבין טיפה יותר מאחרים אני רוצה מסך דק שיהיה 19 אינצ' ושיהיה מתאים למשחקים אני לא מבקש מסך ברמה הגבווה אני מבקש מסך שיתאים למשחקים כשהתקציב הוא עד 1100-1200 אין לי שום שקל לחריגות. כעיקרון רציתי תמסך הזה LG 19" LCD L1953TR מה אתם אומרים עליו האם שווה לי לקנות אותו?? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
התקציב עד 1000-1100 שימושים בתקווה הכל בעיקר סרטים קריאת/כתיבת מסמכים או תכנות משחקים לא ברמה גבוהה המסך כנראה יחובר למחשב נייד אני חושב על סמסונג 220 שמומלץ פה ואני מבין שlg פחות מומלצים בתקופה האחרונה רק רציתי לשאול אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על Philips 220CW9FB לא יודע ממש למה אבל יש לי משיכה ללחברה הזאת ישמח לעזרה והמלצות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי ישלי כרגע מסך של Viewsonic P95f+ CRT אני שוקל מאוד להחליף הבנתי שכל המסכים 22" במחיר סביר לא משהו אני מתלבט בין ה 2007F או 2007WFP השימוש שלי הוא בערך 45% גלישה 35% סרטים/סדרות 20% משחקים אודה לכם על כל עצה Cpu Q6600 MSI 8800GTS 640MB 2gb Ram
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי אותו פחות משבוע, עכשיו באמצע משחק רואים נקודות לבנות שמרצדות על המסך (כמו תופעת "השלג" בטלויזיה רק בקטנה), ממה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מחפש מסך 19"-20" איכותי במחיר של 1800 ש"ח. המסכים המומלצים אינם ברי השגה בארץ וכנראה גם בעולם. מה עושים? מה קונים ברמת המחיר הנ"ל? בבקשה עזרתכם המלצתכם....
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום אני שוקל ברצינות לקחת את הNEC 26, שהוא גם HIPS וגם מעולה (וגם המחיר שלו ירד בארץ - ועדיין יקר פלאים) הבעיה שאני מפחד מהגודל ה ע נ ק !!! מה דעתכם? אפשר להתרגל? בוא נגיד שמשחקים אני בטוח שאהנה, השאלה היא לגבי עבודות משרדיות, גלישה ברשת, תכנות וכו', האם הגודל בסדר או "שמפריע" בשל הגודל העצום?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך אך מחירו ייקר מאוד יש איזו דרך להשיגו במחיר יותר שפוי ? יבואן ...מכירה קבוצתית...? משהו ? אם מישהו יודע ....... :-\ תודה .
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מסך LCD חדש ואני מעוניין לחבר אותו דרך חיבור ו DVI, אך כאשר אני מחבר אותו דרך חיבור זה הוא פשוט לא מגיב מלא מתייחס אליו כמחובר. כאשר לעומת זאת אני מחבר אותו דרך ה VGA הוא עובד כרגיל. השאלה איך אני מתגבר על זה? ניסיתי לבדוק בהגדרות של הכרטיס מסך ולא מצאי התייחסות לזה בכלל. יש לי כרטיס מסך מסוג NIVADA. תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה המלצה למסך טוב לגרפיקה דו מימדית: photoshop, illustrator, free hand ועוד בסגנון. רצוי בגודל 20' ומעלה, אני לא יודע אם כדאי רגיל או רחב, תגידו לי אתם. תקציבי הוא 800-1000 שקל. תודה רבה! נ"ב: חשוב שיהיה חיבור VGA. ולא כל כך חשוב שיהיה עם פאנל מיוחד כמו PVA, ועוד..., וכל האיכויות המוגזמות האלה שעולות המון כסף, אני מדבר על מסך עם פנל TN פשוט ושיודע לעשות את העבודה טוב.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה למכור מסך של NU 17" וכו כהנ"ל כלומר יד שניה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
ראיתי פה איפה שהוא שהביאו אתר שאתה מכניס את השם של המסך והוא אומר איזה פאנל יש לו
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
מסך samsung lcd 22" 2253bw או מסך W2271TCוLG? הבדלים עיקריים: בנגודיות הסמסונג הוא 1:8000 ובl.g 1:20000 בזמן תגובה הסמסונג 2 מילי שניה וה5 מילי שנייה בl.g מה כדאי? הרבה תגובות בבקשה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מסך 22 אינצ איזה מסך מומלץ בטווח מחירים הזה? יש לו כרטיס מסך 8800 עם 512 מגה. תודה מראש ערן. בבקשה להעביר למסכי מחשב בטעות התבלבלתי...
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
המחשב אמור להיות למשחקים וסרטים ואני מתלבט בין שני המסכים המחיר של הסמסונג הוא 1450 ושל האסוס 1300 כך שאין הרבה הבדל במחיר. הייתי סגור על האסוס עד שראיתי תמבצע על הסמסונג.. מה אתם ממליצים לי לקחת? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-