מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
-
-
הכוונה שלי האם אפשר להניח צמוד למסך רמקולים של מערכת? במסך רגיל הרמקולים משכו את הצבע והרסו את המסך.. אבל ליד המסך הזה הרמקולים לא מושכים את הצבע אבל אני לא יודע אם אפשר להשאיר אותם ולא לדאוג שאם הזמן הם יהרסו לי את המסך...
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
ברצוני לקנות מסך מחשב דק עד 19 אינטש ולהתייעץ עם כמה אנשים שמבינים מאיזו חברה כדאי לקנות במחיר טוב המסך מחשב לא למשחקים אלה רק לעבודות ודברים פשוטים.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
נראה לי 22" יהיה הגדול ביותר שעוד נוח לעבוד איתו. יש המלצה טובה יותר מ- T220 של סמסונג? (ראיתי שה- T220P לא מומלץ...)
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
17-19 אינצ'. כמובן דק. השימוש הוא יום-יומי וממושך, לכן חשוב שלא יפגע בעיניים יותר מידי. תודה מראש. רציתי גם קצת הסבר על מסכי מחשב, יש כאן איזשהו מדריך?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
האם גם HDMI וגם DVI יכולים לשדר HD? (אני יודע שב HDMI יש גם סאונד ושהוא יכול לשדר HD) האם איכות התמונה (בשידורי HD) תהיה יותר טובה ב HDMI או שהיא תהיה אותו דבר
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי בבית מסך CTX ועד לא מזמן הוא עבד טוב. הבעיה היא שכשנגיד אני מכבה את המסך לכמה זמן ואחר כך מדליק אותו הוא מגמגם קצת כלומר הוא מהבהב, מציג תמונה ונהיה שחור וחוזר חלילה, כך זה נערך בערך 2-5 דקות. הבעיה מופיעה גם כאשר יש מסך שחור (אחרי השומר מסך) ואז מזיזים את העכבר. מה אפשר לעשות בכדי לפתור את הבעיה? בתודה מראש, גל
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אז לאחר 2-3 שנים של שימוש במסך: MAG 786PFs CRT קצת נמאס לי ממנו, בעיקר בגלל שהוא תופס מלא מקום על השולחן. אז עכשיו אני רוצה לקנות מסך חדש, בעיקרון אני לא צריך משהו ממש חדיש ומשכולל, העיקר שיהיה נוח לשימוש ועם ביצועים טובים יחסית. אה ועוד משהו שחשוב, רצוי שיהיה מסך כזה שלא ייקח לי הרבה זמן להתרגל אליו [אחרי הCRT.] ושיעלה עד 1500 שקל, יהיה נחמד אם יהיה אותו בKSP. ואתם יודעים, אני לא צריך משהו מטורף כזה לגיימרים, אבל שייראו צבעים נורמליים. חשבתי אגב לקנות את המסך הזה: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 מה דעתכם עליו? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
^כותרת. נתקלתי בNU LCD 19" W921A 5ms DVI WIDE ב1083 ש"ח, אבל אין לי מושג אם הוא שווה משהו. קחו בחשבון שלא ישחקו במסך הזה, לא יראו בו סרטים, כמו גם לא יבצעו עבודות גרפיקה. נועד בעיקר לשיטוט באינטרנט ועבודה בסיסית בword.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב Pentium 4- 2.4ghz עם 512MB RAM וכרטיס מסך GF440MX 64MB. וכרגע אני משתמש במסך 17" ישן, שכבר מתחיל לעשות קצת צרות. בכל מקרה אני רוצה להחליף אותו בזמן הקרוב. השאלה שלי זה מה יותר טוב לשימושים שלי: 22" בפורמט רחב או 19"-20" בפורמט רגיל. (השימושים העיקריים במחשב הם: צפיה בטלויזיה, אופיס ואינטרנט ואולי בעתיד אולי קצת עריכת וידאו ביתית). איזה דגם כדאי לי לבחור בתקציב של עד 1800 ש"ח? ושאלה נוספת שמאוד מעניינת אותי לדעת היא האם הגובה של מסך 22" רחב גבוה מגובה מסך 19"? (אני מתכוון לגובה שטח הצפייה, לא כולל המעמדים) תודה מראש לעוזרים, ניב
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
מה דעתכם על המסך? מה מחיר טוב בשבילו? ומה ההסדל בינו לבין L1952TQ תודה מראש, חן
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך LCD 17 למחשב של אייסרacer מדגם AL1717. עכשיו אני בטעות דפקתי את היד על השולחן ופתאום הוא נכבה. ניסיתי להדליק והוא לא נדלק,נתתי מכה והוא נדלק שוב.. עכשיו ברגע שהוא נשבע היה בזזזז כזה כמו של חשמל . ממה זה נובע ? והאם זה יכול להרוס לי את המסך או מכשירים אחרים?(טלויזיה , מחשב וכל מכשיר שמחובר באותו שקע)
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מסך 22 אינצ איזה מסך מומלץ בטווח מחירים הזה? יש לו כרטיס מסך 8800 עם 512 מגה. תודה מראש ערן. בבקשה להעביר למסכי מחשב בטעות התבלבלתי...
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני שוקל להזמין מסך 24" מחו"ל... הם הרבה יותר זולים שם.. אם יש פה מישהו שהזמין מסך מחו"ל יש לי כמה שאלות 1. מה קורה עם אחריות? זה סיפור לשלוח את זה? האם כבר קרה ש"ניצלת" את האחריות? 2. איך עובד הקטע של המכס.. כמה משלמים בערך? ד"א אני עוד חודשיים בתאילנד... אבל בטח אני לא יביא משם מסך כי שם זה ממש להיסתבך עם אחריות
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אני שוקל ברצינות לקחת את הNEC 26, שהוא גם HIPS וגם מעולה (וגם המחיר שלו ירד בארץ - ועדיין יקר פלאים) הבעיה שאני מפחד מהגודל ה ע נ ק !!! מה דעתכם? אפשר להתרגל? בוא נגיד שמשחקים אני בטוח שאהנה, השאלה היא לגבי עבודות משרדיות, גלישה ברשת, תכנות וכו', האם הגודל בסדר או "שמפריע" בשל הגודל העצום?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
האם למישהו יש מידע לגבי ה-1932 שמחליף את ה-1931? המסך מיועד לעבודה בטקסט ובתמונות במשך שעות רבות. תודה!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש וחשבתי לקנות מסך 22" אבל אחרי התייעצויות בפורומים ירדתי מזה ועכשיו אני מחפש מסך טוב ואיכותי 20". יש המלצות? תודה, קובי
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
-
תודה רבה לעוזרי ם! אפשר טיפה לחרוג
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום, המליצו לי על המסך הזה איך הוא? אני יודע שהוא פנל TN אני יכול להשיג אותו ב 900 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
לפני כ3 חודשים רכשתי מסך 22 אינץ סמסונג 226BW ....עד לפני כשבועיים היית מרוצה מאוד מהמסך ...וכל המשחקים שהרצתי עליו פעלו יפה מאוד (עם כרטיס88GT) לפני כשבועיים שמתי לב כי כל הצבעים במסך השתנו ונהיו כהים מאוד....במשחקים כמו COD4 וגירס אוף וורס יש קטעים שמרוב שהמסך כהה ..פשוט לא רואים ת'משחק....דבר שלא היה לפני זה...ניסיתי לשחק עם הקונטרס, גאמה , ניגודיות...אבל הצבעים עדין כהים מדי ... למישהו יש פתרון ?????
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בדקנו מסך עדכני של GIGABYTE AORUS מדגם FI32Q בגודל 32 אינצ' - בכדי להכריע האם המחיר המבוקש מצליח להצדיק את עצמו עם התמורהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
- 1 follower
-