עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המסך הוא בשביל סטודנט שעובד הרבה על תיכנות ורואה קצת סרטים. לי אישית יש 2243BW ואני יחסית מרוצה (יש קצת זליגות אור, ושחור לא מדהים, אבל ביחס ל TN זה סביר לפי דעתי) בכל אופן הבחור מחפש מסך זול וטוב עד 1000 שח. את ה 2243 אפשר להשיג ב 960 ואת ה LG 2242 ניתן להשיג אותו ב 780 שח. עברתי כאן קצת על המודעות הקשורות וראיתי אהדה גורפת לסמסונג. אך העניין הוא שיש לי רגל איכותית (של איזו, שנותנת גם גובה וגם פיבוט) בכל מקרה שאני יכול לחבר לשניהם, ככה שהארגונומיה לא משחקת תפקיד בכלל כאן. רק איכות המסך. האם יש טעם להשקיע 180 שח בסמסונג ? האם יש הבדלים באיכות התצוגה ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  2. אז ככה: מה אתם אומרים על המסך הזה... http://www.skypc.co.il/pl_product~51410~9~0.htm בשביל משחקים וגם אתם יודעים גלישה אינטרנט וכאלה (לא לצפייה בסרטים) איך הוא? ואם מישהו חושב שהוא יכול למצוא משהו מSKYPC מסך יותר טוב LCD דק 19-20 אינץ בין 1,000,ל -1,200 אשמחר לשמוע =)

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  3. שלום לכולם אני חדש פה....ועוד שבועיים אני קונה מסך LCD 22 אינץ' עכשיו אני מבקש את עזרתכם בקניית המסך.... אז ככה חשוב לי שלא יהיו מריחות בסרטים ושהוא יהיה טוב במשחקים...(עד כמה שאפשר) ההתלבטות הרצינית שלי היא בין SyncMaster 226BWוSamsung ל- VW222UוAsus וזהו.....עכשיו אם אתם חושבים שאני יכול למצוא משהו יותר טוב בעד 1400 ש"ח...אנא שתפו אותי ועזרו לי... אני פתוח להצעות תודה מראש חברים יקרים

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  4. Started by boogie,

המסך מתאים אוטומטי את הבהירות שלו לפי מה שנראה לו לנכון, ממש מרגישיםב תופעה בסרטים לדוגמה אם יש בסרט קטע חשוך המסך נהייה כהה פתאום עוד יותר ואחרי כמה שניות כאשר שוב יש קטע עם הרבה אור הבהירות חוזרת לעצמה, קטע ממש מעצבן האם יש מישהו שנתקל בתופעה דומה? ויודע איך לסדר\לבטל את זה?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by starnet,

למה שאני מסובב את המסך למצב PIVOT המסך נכבה מה צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  6. אני רוצה מסך שישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות גראפיקה ועריכת וידאו אבל גם למשחקים על מה אתם ממליצים - תקציב עד 2000 שקל ועוד שאלה מה ההבדל בין שפורפרת TN לבין שפורפרות אחרות ומה ובסופו של דבר עושה את ההבדל? תודה על העזרה

7. נכון שפתחתי נושא.. אבל יש לי כמה שאלות כרגע חשובות כי אני רוצה כבר להזמין. אני די סגור על Dell 2007FP. על איזה חנות אתם ממליצים שנותנת אחריות לפיקסלים מתים ולבעיות אחרות? ואיזה חנות אפשר לסמוך עלייה שתביא לי את ה Dell עם הפאנל האיכותי S-IPS אם אני יבקש מהם? והאם יש איזו חנות שתיתן לי לבוא לראות את המסך לפני קנייה?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  8. Started by bushman,

שלום קניתי לאחרונה טלויזיה 32 אינטצ' של טושיבה וחיברתי אותה ב hdmi למחשב עשיתי תצוגה מפוצלת אבל יש לי בעיה אני לא יכול לראות כלום ממרחק בטלויזיה הגופנים קטנים מדי ניסיתי להגדיל את הגופנים בהגדרות של ווינדוס אבל זה מגדיל לי את הגופנים בשני המסכים ולמרות כל מה שניסיתי לא הצלחתי להגדיל רק בטלויזיה בנוסף לכך גם כשאני מגדיל את הגופנים אז באינטרנט הגופנים נשארים בגודל המקורי שלהם אם מישהוא יודע איך לעזור לי אני אשמח מאוד (אם הדיון לא נוגע לפורום הזה אני מצטער לא מצאתי פורום יותר מתאים)

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by amitey,

מחפש מסך מעל 20 שיהיה ביחס של 3:4 ולא 9:16. איזה מסך מומלץ? למה רוב המסכים המוצעים הם רחבים?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by elirani,

בהתחלה שיגעתי אתכם לגבי 19-20 אינץ אבל כנראה שעם האוכל בא גם התאבון התקציב הוא בסביבות 3,500 + רוב העיסוק יהיה עבור פוטושופ,והשאר סרטים האם במחיר הזה דל היא האופציה הכי טובה ? והאם הוא מספיק טוב עבור פוטושופ ?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך LCD 19 אינץ למשחקים כבדים ותמיד יש לי כרטיסי מסך מהסדרות הגבוהות אני בקרוב עובר מ-7800GT ל-8800GTS. אני מואד אוהב את המסכים עם התצוגה המבריקה!!! ASUS, NEC, AG NEOVO הזמנתי לחנות היום את הNEOVO E19 זה דגם מלפני שנתיים ובעל נתונים טובים מאוד בנוסף יש לו פאנל זכוכית שאומרים שגורם לטקסט להיראות בו ממש טוב. מישהו ראה את המסך משחקים? זה מאוד קריטי לי כי לפני שנתיים קניתי מסך של סמסונג שהציג משחקים בצורה מאוד לא טובה איפה שהיה מתכות למשל היה חסר טקסטורות במקום בCRT שהיו רואים מבריק למשל היה חסר את זה וזה גרם לעיניים להתעייף ובנוסף זה נראה כאילו זה משחק מלפני 10 שנים! אני צריך תגובה די מהירה על המסך הזה מכיוון שאני מקבל אותו בצהרים בחנות ואני לא רוצ…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  12. Started by soundf,

אהלן אני זקוק למסך חדש נימאס לי מהCRT 17 אינץ שלי אני רוצה להיתחדש במסך איכותי ככול האפשר והתקציב מאפשר אני מאמין הדרישות שלי למסך... מסך רחב יפה ושחור פנאל איכותי כמובן יציאת DVI ואם יש גם S וידאו או קומפנט(איך שרושמים את המילה חחח) אפשרות הפיכת המסך ב90 מעלות (PAVILOT משהו כזה) זוויות צפייה נורמליות אפשרות כיוונון בסיסיות המטרה הראשית של המסך: לעבוד שעות מרובות ברצף בלי שיפלו לי העניים ושטח עבודה גדול ככול האפשר (רזולציה גדולה) משחק מידי פעם אבל לא מחשיב לזה חשיבות כמובן לא חייב תתקציב חחח אתם תחסכו לאבא שלי זהו זה הדרישות שלי מהמסך האידאלי תודה חברס

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by beni125,

אני מתכנן לקנות או את המסך הנ"ל או את האח הגדול 2407 השאלה היא האם ה 2007 יכול לשאת רזולוציה ואיכות של 1080p ו full hd ואותו דבר לגבי ה2407 אם אני משקיע במסך זה לטווח של איזה שנתיים שלוש כי עוד שנתיים אני מחליף מחשב נותן את שלי לאחי וקונה מסך כנראה את ה30 של אפל מחול אז בכל זאת אני רוצה שיהיה לו מסך טוב ושהוא יוכל לראות סרטים באיכות טובה גם עוד שנתיים שלוש אני קונה את המסך עם ההורים ואנילא יודע עם זה שווה את ההשקעה של ה 4 אינץ "בשביל אחי" ולכן אני רוצה לדעת אם 2007 יכול לתמוך ב full hd כי אם כן אני מעדיף להשקיע פחות ולקנות אותו

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by bmw_nana24,

לפני 4 ימים קניתי מסך של asus mw221c ויש לי בו בעיה של אור למעלה ולמטה תראו בתמונה http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/22inch/uniformity_black_221D.jpg והחלפתי כבר 5 מסכים ביגלל הבעיה הזאת ! מישהו יכול להגיד לי איך מסדרים את זה ? כבר אמרו לי להרחיק רמקולים וכאלה והרחקתי ועדיין יש תבעיה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  15. תודה רבה לעוזרי ם! אפשר טיפה לחרוג

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  16. Started by night-fire,

שלום, אח שלי צריך מסך חדש למחשב ויש דרך העבודה של אבא שלי את המסך Acer AL1917AS במחיר ממש נמוך (899) (שלוש שנות אחריות) לגבי המחיר-אני לא דואג,כבר נקנו כמה דברים דרך העבודה של אבא שלי ולא הייתה בעיה. לשאלות: איך המסך בכללי?או שבכלל לא שווה לקנות אותו ? מה לגבי ה-8ms ? מה זה בכלל ומה זה משנה (כי הבנתי שיש גם 2ms ) ואיך הוא במשחקים קלים ביותר כמו CS? האם יריץ טוב משחקים כמו Need For Speed ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  17. מחפש מסך בגודל 20-22 בעיקר לגלישה באינטרנט, קריאת מסמכים , סרטים ולפעמים איזה משחק או שניים (כלומר המשחקים לא קריטי) תקציב 2000+ ההעדפה היא למסכי 22 , אך לאחר שגיליתי שכל מסכי 22 בתקציב הזה באים עם פאנל TN העדפתי "לרדת" ל 20 אינץ' השאלה אם בשביל השימושים שלי, הפאנל כזה קריטי תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  18. הוא לא חדש בשוק אך ממשיך להוות את אחת הבחירות המעניינות עבור הגיימר שרוצה לשלם פחות עבור מסך גיימינג מתקדם - בדקנו את M27Q של GIGABYTE, מסך 27 אינצ' בעל תדר ריענון גבוהלכתבה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  19. שלום לכולם אני רוצה לקנות לאחי מסך 19 '' מסך TN שמיועד לגלישה באינטרנט ולמשחקים ב- 1300 ש"ח? מעדיף TN בגלל התקציב הנמוך. חשוב לי שלא יהיו מריחות במשחקים ושיהיה נוח בגלישה באינטרנט. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by nivbrn,

שלום, ברשותי מחשב Pentium 4- 2.4ghz עם 512MB RAM וכרטיס מסך GF440MX 64MB. וכרגע אני משתמש במסך 17" ישן, שכבר מתחיל לעשות קצת צרות. בכל מקרה אני רוצה להחליף אותו בזמן הקרוב. השאלה שלי זה מה יותר טוב לשימושים שלי: 22" בפורמט רחב או 19"-20" בפורמט רגיל. (השימושים העיקריים במחשב הם: צפיה בטלויזיה, אופיס ואינטרנט ואולי בעתיד אולי קצת עריכת וידאו ביתית). איזה דגם כדאי לי לבחור בתקציב של עד 1800 ש"ח? ושאלה נוספת שמאוד מעניינת אותי לדעת היא האם הגובה של מסך 22" רחב גבוה מגובה מסך 19"? (אני מתכוון לגובה שטח הצפייה, לא כולל המעמדים) תודה מראש לעוזרים, ניב

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  21. Started by somsomlo,

או לסמסונג? עד 2200 דגמים אם אפשר. תודה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by yotamant,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך "19 LCD בימים הקרובים וקצת הלכתי לאיבוד בין כל שלל האופציות והנתונים שמציגים המוכרים. הייתי מעוניין לקבל הצעות למסכים טובים בתקציב שבין 1000 ל-1500 ש"ח. השימושים העיקריים הם משרדיים, כלומר עבודה עם תוכנות וגרפיקה פשוטה יחסית ופחות לשימוש של סרטים ומשחקים. כמו כן, חשובה לי הארגונומיה, כלומר - זוויות הצידוד וההגבהה של המסך. אם תוכלו, אשמח לקבל חוות דעת מניסיון או מידע על המסכים הבאים: 1. VIEWSONIC - דגם VP930B שעולה 1530 ש"ח. 2. VIEWSONIC - דגם VP922 שעולה 1365 ש"ח. 3. DELL - דגם E197FP שעולה 1150 ש"ח. 4. LG - דגם 1953TR שעולה 1250 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  23. שלום הנני זקוק להמלצתכם בקשר למסך שיהיה מיועד למשחקים חדשים ושיוכל למצות את כרטיס המסך,SLI של 9600GT . אם לא תיהיה ברירה אז אפשר לחרוג בתקציב עד אלפיים ש"ח,זהו המקסימום שלי. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. Started by bentzy,

שלום! קניתי עכשיו מחשב חדש לעיצוב גרפי ועריכת וידיאו ואני מחפש מסך! התקציב הוא בערך 2000 שקל, למרות שאשמח להשקיע פחות. אם אני לא טועה עיצוב גרפי ועריכת וידיאו במסך קצת סותרים אחד את השני, לכן אציין שהמסך הוא בעיקר לעיצוב גרפי - כלומר, צבעים אמיתיים ככל שאפשר ובהירות טובה. זמן תגובה, תקנו אותי אם אני טועה, פחות משנה. בנוסף, הייתי רוצה שיהיה מסך רחב. הסתכלתי על 2007WFP Dell, ראיתי איפשהו שעשו לו השוואה עם מסך של Apple שאם היה לי תקציב בטוח שהייתי הולך על מסך שלהם (ראיתי אותו פועל והתלהבתי) לא הבנתי למה ה Dell E228WFP נמכר בפחות כסף שהמפרט הטכני שלו הוא יותר טוב, זה כנראה קשור לפאנל, לא מבין בזה מספיק אני אשמח לעזרה!! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by Voodude,

אין בדיוק תקציב מוגדר בדיוק... אבל הוא לא בשמיים הרעיון הוא לקבל המלצות למסכי 17 טובים או 19 בינוניים. המסך ישמש את דוד שלי לעבודה משרדית.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים