מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אחד השיקולים זה בגלל ה freesync .. ויש לי כרטיס מסך AMD , אומנם כבר ישן , אבל אני מניח שבשנה הקרובה אשדרג... אני רגיל למסך גדול , אז אני חושש לקנות מסך 24" , למרות שאפשר למצוא אותם עם נתונים יותר טובים בפחות כסף . אז המסך הזה הוא 27" . אולי בעלי ניסיון יודעים האם זה משמעותי הבדל של 3 אינצ' ? מה גם שמבחינת נתונים למסך בגודל ובמחיר הזה , הם הכי טובים שמצאתי רזולוציית 2K תדירות של 144Hz רזולוציית ( WQHD (2560 x 1440 רוב המשחקים שאני משחק הם FPS . לא מצאתי בשום מקום ביקורת או חוות דעת על המסך הזה , אז אשמח אם תאירו לי נקודות שליליות שאני לא רואה ...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך 17 אינץ שפועל בערך 6 שנים ולאחרונה הופיעה שורה של פיקסלים שרופים (נראה לי) בצבע כחול לאורך המסך אני מצליח עוד איכשהו לסבול את זה אבל לפני יומיים הופיע עוד קו לאורך המסך והפעם הוא בצבע ירוק זוהר קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא פיקסלים שרופים בגלל שזה לא בצבע שחור,הפיקסלים תקועים ואפשר לתקן את זה (אני מקווה מאד ) יש תוכנה טובה ואמינה שיכולה לשחרר את השורה הזאת של הפיקסלים השרופים? וזה לא יעשה נגיד איזה נזק למסך?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם ידוע למישהו על מסכים חדשים של SAMSUNG\LG\ACER שאמורים להשתחרר לשוק והתחרות ברמת מחיר וביצועים של ה2253BW?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כבר החלטתם ללכת על המסך השולחני הגדול ביותר בסביבה - אז למה שלא יכלול גם חומרת מחשב מלאה בתוכו? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שידור בפרוטוקול 1.3 HDMI ועיבוד צבע xvYCC הסבר שידור בפרוטוקול 1.3 HDMI ועיבוד צבע xvYCC את המאמר הזה עזר לי אדם בת"א לכתוב המאמר אמור לעזור לאנשים לנצל את האלמנטים שמסך שלהם מציע . להבין מה זה תקן HDMI 1.3 , להבין מה נותן מעבד צבע 16 BIT ונגזרות נמוכות יותר למסך LCD . המאמר מתייחס בעיקר לטלוויזיות מסוג סמסונג דגם 4661 או המקבילים שלה שישנם בארץ M81 וכן חלק מדגמי R81 (בחלק מהאלמנטים ) יתכן שגם דגמי סוני חדשים תומכים באלמנט זה . במאמר זה תלמדו לבדוק באופן כללי מה צריך לברר כדי לקבל טלוויזיה שתומכת ב- xvYCC ואגע בקצרה כיצד ליעל פעולת xvYCC לפני כמה ימים העליתי שאלה באתר זה ,מה זה 16 BIT שמוציאה טלויזיה סמסונג 4661 http://www.crutchfield.com/S-aU9mNATrXt ... NT4661#Tab ? לא …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא אספר את כל הסיפור,אבל יש לי מסך CRT 19 של VS.באומניטק הציעו לי לשדרג למסך LCD תמורת ה-CRT שלא כדאי להם לתקן. השאלה היא לפני שאני נכנס למשא ומתן ,האם בכלל לחשוב על מסך LCD שלהם(אני חושב רק על WIDE)והאם יש מסך ששוה לי לקחת של VIEWSONIC. אני חייב לציין שבכל הדרך זכיתי ליחס פשוט מעולה ומקצועי מהם,אני יודע שזה לא קשור,אבל לדעתי זה שירות יוצא דופן באיכותו החיובית.
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי, ברשותי כרגע DELL 2209WA,התקציב שלי עומד על כ1200 ש"ח למסך חדש. FHD זה כבר סטנדרט למשחקים,כמובן פאנל איכותי לא יזיק ורצוי בעל איכות צבעים טובה יותר משל הDELL שלי. לא רוצה לחרוג יותר מידי ה1200 ש"ח אבל אם אקבל מסך איכותי בתוספת קטנה אין לי בעיה. בכל מקרה,בכלל שווה לשדרג את הDELL 2209WA?במשחקים,אני אראה שינוי לטובה?
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
חשבתי על זה הרבה והחלטתי לחפש מחליף למסך הישן שלי. כרגע עם Dell 2209WA. השימושים הם למשחקים ותכנות. רזולוציה שתהיה 1920x1080 לא רוצה יותר מזה. אחד הצרכים בשידרוג הוא לא לראות קריעות תמונה. לכן 144Hz חובה. ושהכתב כשאני גולל את העמוד לא יתעוות. עם המסך הקיים שלי אין את זה, רוצה שזה ימשיך להיות ככה. חשבתי על MSI OPTIX MAG24C. תקציב עד 1,500 ₪
-
- 49 תגובות
- 19.4k צפיות
-
-
ברשותי כרגע מסך 20" (2007WFP) ונראה לי שהגיע הזמן לשדרג. כבר המון זמן רציתי סטאפ של 3 מסכים, אבל משיקולי עלות (בעיקר מבחינת עיבוד גרפי) ומקום פיזי נמנעתי מלממש את הרצון. לאחרונה ראיתי שיש מסכי 21:9 שנותנים פשרה באמצע וגם לא תוקעים אותי עם המעטפת של המסכים באמצע התמונה. רציתי לדעת עד כמה היחס הזה נתמך האם שווה להשקיע 3.5 אלף שקל במסך 29" כזה או שמא שהתמורה במשחקים היא לא גדולה כ"כ גם כאשר היא נתמכת ועדיף לעבור למסך 24\27" 16:9? מעבר לגיימינג, אני מתכנת, אז השימוש במסך רחב יותר יאפשר עבודה עם 2 מסכים וירטואלים, ככה שזה עוד בונוס. עריכה: כמעט שחכתי, אילו מדגמי ה-29" מומלץ? עדיפות לקעור ו\או עם תמיכה ב-freesync \ gsync. תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. סוף כל סוף הגיע ה 2407WFP החדש שלי. מדובר ב REV A04.עלה ביוקר(4100) נקווה שיצדיק את העלות שלו. אין לי מושג אם מדובר ב S-PVA או ב S-IPS. יש למישהו דרך לגלות באופן וודאי?? מעבר לזה הבנתי שהמסך בדרך כלל ל מגיע מכוייל בצורה הטובה ביותר. אבל אין לי כסף נותר בשביל לקנות ציוד כיול מקצועי.. לכן חשבתי לקבל ממכם עצות על איך לכוון את המסך?? תוכנות נלוות? הגדרות מומלצות? כל דבר שיעזור בנושא הזה. נ.ב ניסיון חיפוש של הנושא פשוט העלה המון פוסטים אבל קשה לסנן אותם לדברים רלוונטים אז חשבתי לפתוח פוסט חדש שמתעסק בכיול מסכים. תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך הכרטיס GeForce 7600 GT Extreme משתלב עם מסך זה אשמח לקבל חוות דעת
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות את ה-DELL 2007WFP. יש לי היום כרטיס מסך GEFORCE FX 5200 (כן, כן, מה לעשות). אני לא מחפש כרגע ביצועים למשחקים ולכן חשבתי שרזולוציה גבוהה לא אמורה להיות גורם הפרעה אבל לא לקחתי בחשבון סרטים. האם אוכל לראות בצורה נורמאלית לדעתכם סרטים? בתודה מראש, אור.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך השילוב הזה?, האם הכרטיס הזה יסתדר עם המסך ברזולוציה הטבעית שלו בלי בעיה?
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
המסך ברזולוציית 1920*1200 האם השם הזה טוב ? מה הרזולוציה המקסימלית לHD4850 ? מה המסך המומלץ עד 1300 שקל לHD4850 ? תודה רבה וחג שמח עריכה : יש לי עוד שאלה קיבלתי עם הכרטיס מסך מן מתאם כזה ששמעביר מהDVI לHDMI עכשיו זה ישנה משהו אם אני יחבר את המסך לכרטיס מסך ככה DVI->DVI או DVI->HDMI או שזה לא ישנה ?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקבל המלצה לעבור למסך LED-TV בחיבור ל PC. עיקר השימוש שלי הוא משחקים כאשר 90% מהזמן הוא flight simulator x שהוא עיקר השימוש שלי. כיום אני משתמש ב 3 מסכים בחיבור eyefinithy שבעייתי: א. ב deadzones בתפר שבין המסכים ב. מריחה/מתיחה של התמונה בצגים הצדדיים. ג. מתקבלת תמונה רחבה מאוד וצרה מעצם החיבור האם יש בכלל מקום לחשוב לעבור למסכי TV של 37''-40'' ולא להרוס את חווית הצפייה שקיימת בצג מחשב איכותי. אודה מאוד להמלצתכם התקציב שלי הוא כ 3500 שח' תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אהלן. אני מתכנן לקנות את ה BX2450, רציתי לשאול אם יש חיסרונות בלחבר את המסך עם כבל VGA? תודה. על הדרך, האם יש הבדל משמעותי בגודל הפיזי בין מסך 24" למסך 23"?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי היא כזאת, אני רוצה לקנות מסך מחשב שיחליף בעצם את הטלויזיה שיש לי בחדר (כלומר יהיה באיכות טובה+, פחות או יותר כמו טלויזית lcd) חשבתי על הדגם 2407WFP של Dell, ממה שראיתי בסקירה באתר, יש לו את החיבורים המתאימים והוא מומלץ באופן כללי, מה שלא הבנתי מהסקירה הוא איך המסך מתפקד בתור טלוזייה (כולל חיבור ליס והכל), האם צריך להדליק את המחשב כדי לצפות בטלוזייה ואיך כל זה בעצם מתבצע? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, חבר שקנה מסך חדש (כי התחשק לו להתחדש) הביא לי את המסך הישן שלו (מסך של LG) והיו לי 2 מסכים קודם לכן (עוד אחד של LG ואחד של סאמסונג) וחיברתי את המסך שהביא לי למחשב בעזרת מתאם DP לHDMI שהיה לי בבית וכבל HDMI-DVI (אני מאמין שכאן הבעיה) השאלה איך אני מסדר את זה ככה כשאני משחק אני אראה את המשחק על שלושת המסכים. מפרט המחשב: מעבד:i7 6700K לוח אם: asus maximus viii hero זכרונות:kingstone fury ddr4 16GB (2x8GB)2600MHZ כרטיס מסך:gigabyte gtx 980ti xtreme תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי! רכשתי היום את המסך ועושה רושם אחלה מסך רציתי לשאול האם קיימת דרך מהירה להוריד את הבהירות ולעשות בו שימוש בלילה. ניסיתי להוריד את הבהירות של המסך והיא עדיין גבוהה למדי. המון תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם מומלץ? אם כן, למה צריך לשים לב לפני שקונים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מה השיקולים בעד ונגד שימוש בטלוויזיה גדולה כמסך מחשב (טלוויזיה 37 אינצ' - full HD)? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי טלוויזיה 32' LCD של חברת סמסונג, לאחרונה שדרגתי לטלוויזיה יותר חדשה ואת הטלוויזיה הישנה אשתמש כמסך מחשב. הטלוויזיה תהיה ממוקמת על שולחן עבודה ויהיה קרוב לפנים. השימוש במחשב בערך שעה/שעתיים ביום והמטרת גלישה באינטרנט וסרטונים השאלה היא: בגלל המסך הגדול קרוב לפנים, האם זה מזיק לעיניים? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש כיום במסך 24 אינצ'. אני חושב שהעיניים שלי יעדיפו מסך גדול יותר. מצאתי את המסך הבא: http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666273534&XID=A:552179:CJ&ref=http://dealnews.com/Refurb-Sony-40-Google-TV-1080-p-LED-Backlit-HDTV-for-500-free-shipping/542498.html אני מתגורר בארה"ב, אגב. השאלה החשובה היא האם אני מפספס פה משהו, ויש להתחשב בגורמים אחרים. קצב רענון משפיע? 60 הרץ במסך המחשב לעומת 120 במסך הטלווזיה. הרזלוציה זהה, כך שאני מניח שמבחינת כרטיס המסך, אין בעיה. חיבור HDMI ישנו (2500K עם Z68). אשמח לשמוע כל פיסת מידע. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, עד עכשיו אני די סגור ללכת על DELL U2412, יש לה הרבה יתרונות ודברים טובים ביחס למחיר, אני צריך לקנות גם לחדר טלוויזיית LCD (עולי LED לא בדקתי מחירים), הDELL הוא רק 24" ועולה כ1500, אני יכול בערך באותו מחיר לקנות טלוויזית LCD שתהיה FHD ולהשתמש בה גם ל YES וגם למחשב, אבל מפה עולה לי שאלה, במסכי מחשב בשונה מ טלוויזיות, ככל שהם גדלים ,גם גם הרזולוציה, בטלוויזיה זה או HDR או FHD, זה עולי מסביר את המחיר הזול יותר של הטלוויזיות ביחס לאיזה מסך 32" של DELL נגיד, בנוסף לכך, הסבירו לי פה שבטלוויזיות בגודל הזה, הפאנל הוא לא TN, אז העסקה נשמעת לי כמעוד אטרקטיבית, אך בכל זאת יש איזה חסרון בכך שיקבל רק 1080 על 1920 על מסך שבסדר גודל שלו למחשב היא פי 2 גדולה יותר ?כלומר …
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל זה נראה לי מתאים יותר מפורום קולנוע ביתי. יש לי טלוויזיית FHD שאני מחבר למחשב. אני יודע שהרזולוציות של טלוויזיית HD הן 1920x1080 או 1280x720. אבל אני משתמש ברזולוציות אחרות במחשב 1680x1050 ולפעמים 800x600. השאלה האם זה יכול להזיק לטלוויזיה?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-