מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני קונה מחשב חדש וגם מסך חדש. אני מתלבט איזה מסך לקנות בסביבות המחירים 1000 ש"ח 22 אינצ'. אני משחק משחקים כמו fifa pro need for speed gta 4 וכו' רוב הזמן אני או משחק או גולש באינטרנט ופעם בכמה זמן אני כותב בוורד איזה מסמך. עכשיו יש כמה מסכים: מה הכי כדאי לי? Samsung SyncMaster T220 Samsung 2253BW Samsung SyncMaster 226BW
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
רציתי לשאול משו..יש לי מסך של nec 17 lcd ומה שרציתי לשאול אם הכרטיס מסך 8800gt לא יעשה לי בעיות איתו,כי למשל ברזולוציות עם הביקורות על כרטיסים אני רואה את זה ל רזולוציות יותר ממה שאני משתמש עם המסך (אני משתמש על 700 ומשו על 1000 ומשו)??
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
עיי אני צך לשאול שאלה על משהו בנוגע לכבל שמחברים איתו תמסך למחשב אבל אני לא יודע מה בדיוק השאלה. תודה לעוזרים 8)
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך LCD, "19, עם זמן תגובה של לא יותר מ - 5ms וניגודיות כמה שיותר טובה ( לא פחות מ - 1:700, רצוי 1:800 ומעלה ). כמו כן חשוב שתהיה יציאת DVI ( הכרחי ). התקציב שלי הוא 1300, אבל אני אעדיף למצוא משהו בסביבות 1100-1200. מה שחשוב לי זה שהצבעים יהיו "חיים", אני עובד הרבה עם גרפים מדעיים, וחשוב לי לראות צבעים טובים ותמונה חדה וברורה. גם סרטים חשובים לי, לא כדבר עיקרי, אבל שהאיכות תהיה טובה, אם כבר משקיעים כל כך הרבה כסף על מסך.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
פתחתי אשכול בנוגע למסך 17" שקיבלתי אבל החלטתי לנסות לחפש מסך 19" הכי איכותי שאפשר שיתקרב כמה שיותר ל-1000 ש"ח. מומלץ שלא יהיה רחב. אם אפשר כמה מסכים ולדרג את סדר העדיפויות (למקרה שלא יהיה לחנות) אולי יש עוד מסכים איכותיים חוץ מ-LG SAMSUNG VIEWSONIC DELL שאני לא מכיר והם יותר זולים. אם אפשר תגובה מהירה כי בבוקר אני הולך לחנות. תודה. נ.ב כמובן שאני מתכוון למסך LCD והמחשב לעריכה של מוזיקה (אפילו לא קצת למשחקים ועבודה גרפית וכל זה...)
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה 2007FP של Dell כבר שנתיים ואני מרוצה עד הגג. אני רוצה להוסיף מסך נוסף לידו, שיתפקד כמסך שניוני, ונראה לי שיהיה נחמד אם הוא יהיה "24 ברזולוציה של 1920x1200 כי אז הוא יהיה בדיוק בגובה של ה Dell ובעל אותה רזולוציה אנכית (ה Dell הוא 1600x1200). אני בעיקר כותב קוד ומסמכים, קצת וידאו (אם hulu נחשב) ו COD4 ברגעי הפנאי. חשובה לי בעיקר חדות טקסט. לא רוצה להוציא מעל 3000ש"ח ולכן ה Dell "24 לא בתקציב. ראיתי שהמחיר מתחיל מ 1200 אז אני מקווה שניתן לקנות מסך סביר בפחות מ-2000. תודה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
טוב אז אחרי כמעט 5 שנים עם 153V של סמסונג שלי, קטן קטן אבל נהנתי ממנו המון, יחסית למסך שכנראה עם פאנל TN הוא מציג טקסט בצורה מצויינת. עכשיו חשבתי לגבי מסך חדש כאשר השימושים שלי הם כמעט אך ורק אינטרנט ולכן השימוש הוא כעט ורק טקסט. חשבתי על ה930 של וויסוניק או ה971 של סמסונג ואת שתיהם ממש קשה למצוא, עכשיו אני עובד באופיס דיפו היום התקשרתי לקניין של החברה אמרתי לו שאנ ירוצה לקנות את התצוגה שיושבת אצלנו בחנות, הוא אמר לי בדיוק היום בבוקר קיבלתי טלפון מהיבואן והגיעו משהו כמו 500 חתיכות לארץ, כ100 יגיעו לאופיס דיפו. המחיר הרשמי אצנו הוא 1890, בנתיים הגעתי עם הקניין ל1700 בשבילי, השאלה כמה הוא באמת מומלץ.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כמה הוא טוב למשחקים וכמובן עם יש הצעות למסכים טובים יותר שהם "21-22 בגבולות התקציב שלי התקציב הוא 1900 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום. איזה מסך טוב מומלץ למחשב ביתי בתקציב של עד 1000 ש"ח. 19 אינץ ומעלה. אין לי כל כל ידע בדברים הבסיסים בקשר למסכים ואשמח להצעותיכם המלומדות. המסך מיועד למחשב ביתי שיריץ תוכנות בסיסיות וכמו כן משחקים חדשים וכדומה. אשמח גם להסברון קצרצר בקשר ליתרונות של המסך הנבחר ומה צריך לבדוק כאשר קונים מסך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם נדפקה לי הטלויזיה ואני מעוניין למצוא תחליף השימוש העיקרי שלי בה הוא לצפייה בסרטי DVD האם יש הבדל מהותי בצפייה בסרט במסך מחשב של 22 אינצ' לדוגמא לעומת מסך LCD טלויזיה באותו הגודל? יש המלצות למוצר? אני לא מחפש משהו בומבסטי ובמחיר של לא יותר מ600-750 ש"ח תודה!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום בסקירות של המדריכים בנוגע לרכישת מסך LCD באתר. יש הסברים על סוגי הפאנלים השונים. בפאנל של ה TN רשום: בלתי אפשרי לראות גוון אחיד על מסכים אלו ולכן הם לא מתאימים לגרפיקה או לעבודה עם טקסט בעל רקע אחיד לאורך זמן (מתכנתים הישמרו). מסכי LCD בעלי פאנל TN מתאימים לשימושים הבאים: שימושים משרדיים קלים (לא לישיבה ממושכת מול מסך). אני מתכוון לתכנת במחשב מדוע פאנל מסוג TN לא מתאים לעבודה "עם טקסט בעל רקע אחיד - מתכנתים הישמרו"? ומדוע הפאנל אינו מתאים" לישיבה ממושכת מול המסך"? ודבר אחרון , עד היום לפי מיטב הבנתי מעטים המסכים שהיו בשוק שלא מסוג TN איך בדיוק בכל מקומות העבודה עבדו עם המסכים האלה? אודה לתגובתכם העניינית, אני פשוט מבולבל תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
איך הפיליפס 220WS8FS לעומת LG L226WTQ וסמסונג 226BW ? אני יודע שהLG עדיף מבין השלושה וכן גם הסמסונג..אבל מה בנוגע לפיליפס? -תודה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם יש הבדל במפרט? או שרק בקטע של הקפיצות?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני שוקל להזמין מסך 24" מחו"ל... הם הרבה יותר זולים שם.. אם יש פה מישהו שהזמין מסך מחו"ל יש לי כמה שאלות 1. מה קורה עם אחריות? זה סיפור לשלוח את זה? האם כבר קרה ש"ניצלת" את האחריות? 2. איך עובד הקטע של המכס.. כמה משלמים בערך? ד"א אני עוד חודשיים בתאילנד... אבל בטח אני לא יביא משם מסך כי שם זה ממש להיסתבך עם אחריות
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר נשרף מסך CRT ישן והוא מחפש מסך חדש בתקציב 1500 ש"ח, "19 לא רחב. ההתלבטויות הן: lenovo l192p viewsonic vp930 samsung 971p nec 1970 nxp (קצת יקר אז הוא די ירד ממנו) מבין המסכים הללו איזה הכי מומלץ לשימושי אופיס ואינטרנט בעיקר ומידי פעם עריכה גרפית ללא משחקים) אם יש אחד אחר מומלץ בתקציב אשמח לשמוע. מבקש בלי חריגות (מהרשימה שננתי אני מחפש עוד את הכי זול שמתקרב לתקציב) תודה, יוסי
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
:s05: תודה למגיבים על הבקשה הקודמת שלי . נטיית הלב שלי ל VeiwSonic אבל לאחר עיון במאמר נראה לי ש Eizo FlexScan S1931-SH מנצח ביתרונות . אני ממש לא יודע על המותג הזה כלום! . יש כאן מישהו שמכיר את המסך הזה "היכרות אישית" ויכול להמליץ עליו ? (המחשב שלי שלי "בנוי" ל עריכת סרטים) ואם כבר -אז כבר. מה עם מסכי "20 או "22 באותה קטגוריה? תקציב: עד 2500 ש"ח. שוב תודה.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני עוסק בגרפיקה ויש לי מסך אחד של דל (2007WFP), הבעיה שלי היא כשאני שולח ללקוחות (עסקיים ברובם) עבודה לאישור וכדומה הם רואים את הצבעים שונה ממני, לכן אני מחפש מסך סטנדרטי (שהרוב קונה) שהוא גם לא יקר רק כדי לבדוק את הצבעים. אשמח לעזרה, תודה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ניסיתי לכבות את המסך ואז ללחוץ על שני לחצנים ביחד ( על תפריט ועל פלוס ) ואז הדלקתי את המסך ולחצתי על לחצן מינוס. זה הקפיץ לי חלון עם כל מני נתונים. היה רשום : V1B29 ו HN208L6 אבל לא ראיתי שום REV04 ודומה לזה האם מישהו יודע איך אפשר לראות שם של הרוויזיה? ועוד משהו על המדבקה שמאחורי המסך כתוב 2407WFPb תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה XBOX 360 וכבל שמחבר בין הXBOX לכניסה האנולוגית במסך שלי (SyncMaster 206BW), ה"בעיה" היא שכל פעם שאני רוצה לקלוט את החיבור של הXBOX אני צריך לנתק את החיבור של המחשב ( מהמסך ), זה ממש מעיק, האם ישנה דרך אחרת אולי? תוכנה או משהו, שמאפשרת לעשות מן החלפה מהירה, בלי לנתק מסך אחד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
Samsung 961bf Samsung 932bf Lg l1970hr Lg l1960tr מה עם הדגם החדש - 961bf , שווה לקנות ? או הדגם הקודם 932 עדיף יותר ? שימוש : Text, picture, video, games בקיצור הכל אבל לא לעיבוד תמונות וגרפיקה -< ?<?>? >-
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג למסך 19 אינצ'. זה מה שראיתי http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=479038 אני מתלבט אם כבר כדאי אפילו לקנות יותר גדול מזה מאותו סוג. כיום יש לי מסך מעולה של סמסונג מסוג 721s 17 אינצ' אבל
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי מחשב חדש וביניהם ATI HD 4870 הייתי רוצה לדעת איך אני מגדיר את החיבור של המסך לDVI . תודה לעוזרים, טל.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כל האשכולות פה דומים בנאדם מבקש מסך 22 אינצ' וכולם ממליצים לו מסכים מתקדמים באותו מחיר רק של 20 אינצ' ומנסים "לשכנע" אותו לעזוב את ה-22. אני מעוניין במסך 22 אינצ' הכי נורמלי שיש במחירים של עד 2K לא רוצה את ה LG 20 אינצ' ולא שום דבר אחר. לא איכפת לי שיהיה TN או משהו... אבל בכל זאת מבין הדגמים המוצעים היום במחירים של 1-2K - מה הכי כדאי? נ.ב יש לי כ.מסך GeForce 7900GS כרגע ואני מעוניין במסך בלי רמקולים מובנים. ואם אפשרי (לא חייב בכלל) אז רכזת USB. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
היי, בזמן הקרוב, אני מתכוון לקנות מסך. מסך שאני יהיה מרוצה ממנו ויעשה את העבודה שאני צריך. מאפיינים למסך: גודל: 24-26 אינץ' ניגדויות: שלא יהיה פחות מ- 1:8000 תגובה: 2MS חיבורים: DVI, HDMI חברות מוכרות בלבד, מעדיף יבוא אירופאי או ארה"ב. (רק לא מסין) בעיקרון זה יותר בשביל עבודה שלי, פוטושופ ובשביל לראות סרטים. תודה על העזרה, בברכה ולילה טוב אמיל.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-