עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by lader,

יש לי אותו פחות משבוע, עכשיו באמצע משחק רואים נקודות לבנות שמרצדות על המסך (כמו תופעת "השלג" בטלויזיה רק בקטנה), ממה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by Voodude,

אין בדיוק תקציב מוגדר בדיוק... אבל הוא לא בשמיים הרעיון הוא לקבל המלצות למסכי 17 טובים או 19 בינוניים. המסך ישמש את דוד שלי לעבודה משרדית.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  3. אז ככה: מה אתם אומרים על המסך הזה... http://www.skypc.co.il/pl_product~51410~9~0.htm בשביל משחקים וגם אתם יודעים גלישה אינטרנט וכאלה (לא לצפייה בסרטים) איך הוא? ואם מישהו חושב שהוא יכול למצוא משהו מSKYPC מסך יותר טוב LCD דק 19-20 אינץ בין 1,000,ל -1,200 אשמחר לשמוע =)

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  4. Started by adam12345,

היי ישלי כרגע מסך של Viewsonic P95f+ CRT אני שוקל מאוד להחליף הבנתי שכל המסכים 22" במחיר סביר לא משהו אני מתלבט בין ה 2007F או 2007WFP השימוש שלי הוא בערך 45% גלישה 35% סרטים/סדרות 20% משחקים אודה לכם על כל עצה Cpu Q6600 MSI 8800GTS 640MB 2gb Ram

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  5. שלום לכולם, מי שזוכר את האשכול הקודם שלי עלהבעיה במסך lg בסופו של דבר החזרתי אותו. אני רוצה לקנות מסך חדש בסביבות ה1600 ש"ח. המסך מיועד בעיקר למשחקים. אשמח להמלצות למסכים טובים. רצוי 19". תודה רבה לכולם.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  6. היי.. אני אצל חבר ותכנאי עוד מעט מגיע ואנחנו אמורים לתת לו דגם של מסך שהוא יזמין ויביא לחבר שלי. חבר שלי לא גיימר הוא משחק במשחקים קלילים כמו פיפא והוא מעדיף מסך רחב. אפשר גם המלצות למסך ברחב בתקציב של 1-1.3 K תודה!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  7. שלום אני ממש מיואש כבר כל אחד נותן לי דעה שונה אמרתי נילך לפורום שמבין טיפה יותר מאחרים אני רוצה מסך דק שיהיה 19 אינצ' ושיהיה מתאים למשחקים אני לא מבקש מסך ברמה הגבווה אני מבקש מסך שיתאים למשחקים כשהתקציב הוא עד 1100-1200 אין לי שום שקל לחריגות. כעיקרון רציתי תמסך הזה LG 19" LCD L1953TR מה אתם אומרים עליו האם שווה לי לקנות אותו?? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by galr52,

יש לי בבית מסך CTX ועד לא מזמן הוא עבד טוב. הבעיה היא שכשנגיד אני מכבה את המסך לכמה זמן ואחר כך מדליק אותו הוא מגמגם קצת כלומר הוא מהבהב, מציג תמונה ונהיה שחור וחוזר חלילה, כך זה נערך בערך 2-5 דקות. הבעיה מופיעה גם כאשר יש מסך שחור (אחרי השומר מסך) ואז מזיזים את העכבר. מה אפשר לעשות בכדי לפתור את הבעיה? בתודה מראש, גל

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. אני רוצה מסך שישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות גראפיקה ועריכת וידאו אבל גם למשחקים על מה אתם ממליצים - תקציב עד 2000 שקל ועוד שאלה מה ההבדל בין שפורפרת TN לבין שפורפרות אחרות ומה ובסופו של דבר עושה את ההבדל? תודה על העזרה

10. יש לי VP930 והתרגלתי לאיכות של וויוסוניק. אבל - יש לי תקציב מוגבל ואני מעוניין לשלם כמה שפחות. לא חשובות לי איכויות מיוחדות בפאנל, לא PIVOT ושאר פונקציות. רצוי פאנל שניתן לכיוונון סביר וזהו. חשובה לי מדיניות יצרן של 0 פיקסלים שרופים. שמתי לב שגדלי המסכים הנפוצים עברו את ה-19 אינטש', אבל אם אין מסך סביר בתחום של 700-850 ש"ח, אין בעיה לבחור ב-19 או 20 אינטש. המחשב מיועד למשחקים קלילים ושימוש משרדי בעיקר. תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  11. Started by bentzy,

שלום! קניתי עכשיו מחשב חדש לעיצוב גרפי ועריכת וידיאו ואני מחפש מסך! התקציב הוא בערך 2000 שקל, למרות שאשמח להשקיע פחות. אם אני לא טועה עיצוב גרפי ועריכת וידיאו במסך קצת סותרים אחד את השני, לכן אציין שהמסך הוא בעיקר לעיצוב גרפי - כלומר, צבעים אמיתיים ככל שאפשר ובהירות טובה. זמן תגובה, תקנו אותי אם אני טועה, פחות משנה. בנוסף, הייתי רוצה שיהיה מסך רחב. הסתכלתי על 2007WFP Dell, ראיתי איפשהו שעשו לו השוואה עם מסך של Apple שאם היה לי תקציב בטוח שהייתי הולך על מסך שלהם (ראיתי אותו פועל והתלהבתי) לא הבנתי למה ה Dell E228WFP נמכר בפחות כסף שהמפרט הטכני שלו הוא יותר טוב, זה כנראה קשור לפאנל, לא מבין בזה מספיק אני אשמח לעזרה!! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  12. שלום לכולם אני רוצה לקנות לאחי מסך 19 '' מסך TN שמיועד לגלישה באינטרנט ולמשחקים ב- 1300 ש"ח? מעדיף TN בגלל התקציב הנמוך. חשוב לי שלא יהיו מריחות במשחקים ושיהיה נוח בגלישה באינטרנט. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by shynet,

שלום, ראיתי את שני המסכים האלה, ואני לא כול כך מבין במסכים , אני רוצה שתנסו להסביר לי מה ההבדל בין שני המסכים הללו, קישורים: זה ה- VW222S: http://uk.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=362&l4=0&model=1741&modelmenu=2 וזה ה- MW221U: http://uk.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1382&modelmenu=2 שמתי לב (אם שמתי לב נכון) של MW221U יש יציאה של DVI וDIGITAL, וב-VW222S יש רק DVI , (הכרטיס מסך שלי יש בו רק יציאות של Digital... אני יכול לשים מתאם כזה), האם זה יפגע באיכות או משהו דומה? ומה עוד השוני ביניהם ומה יותר כדאי? ההבדל ביניהם גדול?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by soundf,

אהלן אני זקוק למסך חדש נימאס לי מהCRT 17 אינץ שלי אני רוצה להיתחדש במסך איכותי ככול האפשר והתקציב מאפשר אני מאמין הדרישות שלי למסך... מסך רחב יפה ושחור פנאל איכותי כמובן יציאת DVI ואם יש גם S וידאו או קומפנט(איך שרושמים את המילה חחח) אפשרות הפיכת המסך ב90 מעלות (PAVILOT משהו כזה) זוויות צפייה נורמליות אפשרות כיוונון בסיסיות המטרה הראשית של המסך: לעבוד שעות מרובות ברצף בלי שיפלו לי העניים ושטח עבודה גדול ככול האפשר (רזולציה גדולה) משחק מידי פעם אבל לא מחשיב לזה חשיבות כמובן לא חייב תתקציב חחח אתם תחסכו לאבא שלי זהו זה הדרישות שלי מהמסך האידאלי תודה חברס

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by MODI,

קיבלתי רק מטלית למסגרת של המסך. איך אני מנקה אבק מהמסך עצמו?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  16. Started by Burkey,

אני מעוניין במסך LCD, "19, עם זמן תגובה של לא יותר מ - 5ms וניגודיות כמה שיותר טובה ( לא פחות מ - 1:700, רצוי 1:800 ומעלה ). כמו כן חשוב שתהיה יציאת DVI ( הכרחי ). התקציב שלי הוא 1300, אבל אני אעדיף למצוא משהו בסביבות 1100-1200. מה שחשוב לי זה שהצבעים יהיו "חיים", אני עובד הרבה עם גרפים מדעיים, וחשוב לי לראות צבעים טובים ותמונה חדה וברורה. גם סרטים חשובים לי, לא כדבר עיקרי, אבל שהאיכות תהיה טובה, אם כבר משקיעים כל כך הרבה כסף על מסך.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by evy_s,

יש במגה את המסך הזה במבצע: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3585 הוא עולה במבצע 1699 , הכי זול שיש בzap ז-2096! מישהו מכיר את המסך? ראה אותו? התנסה? בעיקרון השימושים הם אינטרנט ותוכנות עריכת מוזיקה , לא סרטים ולא משחקים. חשבתי לקנות את הcmv אבל נראה לי שבעוד 300 שקל עדיך לקנות dell. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  18. Started by AmL1,

יש אפשרות לתלות אותו על הקיר? אם כן אז איך? תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  19. המחשב שיעבוד עם המסך הוא רוב הזמן לוח אם-GA-M61PM-S2 מעבד AMD+ATHLON[TM] 64X2 DUAL CORE 3800 כרטיס -4850 או 4830 זיכרון -4GB 800MHZ וחלק מהזמן יעבוד עם מחשב נייד המסך ישמש לסרטים משחקים ועבודה... חשבתי בכיוון של הסמסונג T240 תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  20. בדקנו מסך מקצועי ליוצרי תוכן ויזואלי מדגם ProArt PA329CV של ASUS, בכדי להכריע האם מעבר מ-8 ביט ל-10 ביט עושה את ההבדללכתבה

21. יש לי טלוייזיה של tcl שתומכת ב144 הרץ וכל שאר הדברים שיש בדרך כלל למסכי מחשב , כדי להפעיל את ה144 הרץ אני צריך להפעיל את game master והוא פשוט לא עובד במחשב רק שאני מחבר אליו קונסולה הgame master עובד.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by tomeryh,

אז ככה קניתי את הXEROX וכשאני מסתכל עליו העיניים שלי כואבות , הוא זוהר יותר מידי. שמתי את ההגדרות הכל על האמצע ופרופיל נורמאל. לפני שאני מחזיר את המסך יש איזה שהיא דרך לכוון אותו?? תודה!! אל תעירו לי בקשר לפאנל אני יודע שTN זה לא משהו, אבל היסתכלתי על הרבה מסכי TN והם לא הכאיבו לי בעיניים, ואין לי כסף למסך עם פאנל איכותי

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  23. אני מעוניין במסך אך מחירו ייקר מאוד יש איזו דרך להשיגו במחיר יותר שפוי ? יבואן ...מכירה קבוצתית...? משהו ? אם מישהו יודע ....... :-\ תודה .

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  24. הכוונה שלי האם אפשר להניח צמוד למסך רמקולים של מערכת? במסך רגיל הרמקולים משכו את הצבע והרסו את המסך.. אבל ליד המסך הזה הרמקולים לא מושכים את הצבע אבל אני לא יודע אם אפשר להשאיר אותם ולא לדאוג שאם הזמן הם יהרסו לי את המסך...

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by prelly,

אני שוקל להזמין מסך 24" מחו"ל... הם הרבה יותר זולים שם.. אם יש פה מישהו שהזמין מסך מחו"ל יש לי כמה שאלות 1. מה קורה עם אחריות? זה סיפור לשלוח את זה? האם כבר קרה ש"ניצלת" את האחריות? 2. איך עובד הקטע של המכס.. כמה משלמים בערך? ד"א אני עוד חודשיים בתאילנד... אבל בטח אני לא יביא משם מסך כי שם זה ממש להיסתבך עם אחריות

• 0 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים