מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אז ככה קצת רקע בקצרה. היה לי CRT 14 בחדר, והיא הייתה קטנה מידי. עכשיו יש לי 29 שטוחה, וזה פשוט גדול מידי. כבר הרבה זמן שאני חושב לפנק את עצמי בLCD לחדר, אך כמובן שהכיס מתעקש שזה בלתי אפשרי כרגע. סיימתי תיכון, ואני עובד קצת כרגע. טלוויזיות LCD 26 עולות בסביבות ה3.5+, ויקח הרבה זמן עד שאני אגיע לסכומים שכאלו, במיוחד שאני לא ממש רוצה להוציא הוצאות כאלה גדולות לפני הצבא (היי, צריכים לשים גם קצת בצד). לאחרונה אני מתחיל לשים לב לעובדה שמחיר מסכי המחשב מאוד קורצים לי, ובשבילי מחירים כאלה הם בהישג יד בעתיד הלא כל כך רחוק. מכיוון שמרחק הצפייה קטן מ3 מטר, בסביבות ה2.5, אני אפילו מאמין שאפשר להסתדר עם 22, למרות שהייתי מעדיף מסך יותר גדול. השאלה אם קיימת חיה כזאת בכלל. - LC…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
טוב אז אחרי כמעט 5 שנים עם 153V של סמסונג שלי, קטן קטן אבל נהנתי ממנו המון, יחסית למסך שכנראה עם פאנל TN הוא מציג טקסט בצורה מצויינת. עכשיו חשבתי לגבי מסך חדש כאשר השימושים שלי הם כמעט אך ורק אינטרנט ולכן השימוש הוא כעט ורק טקסט. חשבתי על ה930 של וויסוניק או ה971 של סמסונג ואת שתיהם ממש קשה למצוא, עכשיו אני עובד באופיס דיפו היום התקשרתי לקניין של החברה אמרתי לו שאנ ירוצה לקנות את התצוגה שיושבת אצלנו בחנות, הוא אמר לי בדיוק היום בבוקר קיבלתי טלפון מהיבואן והגיעו משהו כמו 500 חתיכות לארץ, כ100 יגיעו לאופיס דיפו. המחיר הרשמי אצנו הוא 1890, בנתיים הגעתי עם הקניין ל1700 בשבילי, השאלה כמה הוא באמת מומלץ.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
חברים יקרים , אחרי ההמלצות על 3 מחשבים זולים לצרכי המשרד מבקש המלצה על 3 מסכי 19 אינץ זולים . העולים בגורל הם ה 953BW 19'' של סמסנוג או ה W1942T 19'' שח LG . הפרש המחירים בינהם זניח (סביב ה 700 שקל). האים יש לכם המלצות טובות יותר (זולות יותר ?!) אשמח לשמוע חוות דעת מלומדת (כאמור לצריך משרד בלבד). תודה מראש, דרור.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך בעיקר לעבודה משרדית ולסרטים (ואולי משחק פה ושם ) בתקציב 2000 ש"ח (תיתכן חריגה קטנה) עד הזמן האחרון חיפשתי מסכי 22 אינץ' אך לאחר שהבנתי שכל מסכי ה-22 באים עם מסך TN החלטתי להתפשר על מסך 20 עם פאנל איכותי יותר מה אתם אומרים? האם בשביל השימושים שלי צריך פאנל IPS או VA או שאפשר להסתפק בTN? ועל איזה מסך אתם ממליצים? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום וערב טוב. לאחרונה נהרס לי המסל מחשב לאחר 6 שנות עבודה טובות ונפלאות. שאלתי היא כזאת, אני חייב לקנות מסך חדש התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח לא כל כך אכפת לי אם הוא יהיה LCD או CRT היקר שיהיה טוב. אשמח לשמוע הצאות, תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני כנראה מחר הולך לקנות את המסך הזה ב KSP ב 880 שקל. אניי בכוונה בחרתי 19 אינטצ' (ולא יותר) ובכוונה לא מסך רחב (לא מסתדר איתם). מה אתם אומרים על המסך? האם הוא יתאים לי לכרטיס INNOVISION 9500GT DDR2 (יש לכרטיס כניסת DVI-I ולמסך יש D-Sub, DVI-D אמורות להיות בעיות?) המסך בעקרון יותר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס) ופחות משחקים. המסך:
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש למחשב בתקציב של 2000 ש"ח עם חריגות קטנות. אני מחפש מסך 20-22 אינטצ' שהשימושים שלו יהיו: 1) משחקים (בעיקר) 2) גלישה באינטרנט ועבודה עם טקסטים 3) עריכת תמונות ווידאו ברמה בסיסית-בינונית אם זה חשוב אז כרטיס המסך שלי הוא 8800GT ואני לא הולך לראות סרטים במסך הזה. חשוב לי שהמסך יהיה איכותי, בעל צבעים אמיתיים ואחידים וללא מריחות. אז על מה אתם ממליצים בתקציב הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
עבודה מרובה מולו(אינטרנט בעיקר) לעיתים משחקים וסרטים. כרטיס מסך(כרגע): 7600GT תודה.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
איך הפיליפס 220WS8FS לעומת LG L226WTQ וסמסונג 226BW ? אני יודע שהLG עדיף מבין השלושה וכן גם הסמסונג..אבל מה בנוגע לפיליפס? -תודה
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היום מה שמוכרים פה זה VP930-3 וקראתי שהוורסיות הקודמות של המסך יותר מוצלחות.. (בישנים פחות קורונה ופחות בעיות)
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה 2007FP של Dell כבר שנתיים ואני מרוצה עד הגג. אני רוצה להוסיף מסך נוסף לידו, שיתפקד כמסך שניוני, ונראה לי שיהיה נחמד אם הוא יהיה "24 ברזולוציה של 1920x1200 כי אז הוא יהיה בדיוק בגובה של ה Dell ובעל אותה רזולוציה אנכית (ה Dell הוא 1600x1200). אני בעיקר כותב קוד ומסמכים, קצת וידאו (אם hulu נחשב) ו COD4 ברגעי הפנאי. חשובה לי בעיקר חדות טקסט. לא רוצה להוציא מעל 3000ש"ח ולכן ה Dell "24 לא בתקציב. ראיתי שהמחיר מתחיל מ 1200 אז אני מקווה שניתן לקנות מסך סביר בפחות מ-2000. תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לצערי בטלויזיות LCD אני לא מבין יות רמדיי, אבל רציתי לדעת האם חיבור טלויזיית LCD 47" דרך HDMI נותן מסך שמתנהג כמחשב רגיל ? כלומר שינוי רזולוציות ותפיסת כל המסך כמו ב-LCD במחשב ?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
האם מישהוא יכול לתת ביקורת על המסך של LG W2252TQ אני לא מוצא שום מידע עליו
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני עוסק בגרפיקה ויש לי מסך אחד של דל (2007WFP), הבעיה שלי היא כשאני שולח ללקוחות (עסקיים ברובם) עבודה לאישור וכדומה הם רואים את הצבעים שונה ממני, לכן אני מחפש מסך סטנדרטי (שהרוב קונה) שהוא גם לא יקר רק כדי לבדוק את הצבעים. אשמח לעזרה, תודה
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
אחרי התלבטות ארוכה מאוד, החלטתי שדי, צריך להחליט, קראתי המון פה בפורום והגעתי ל2 המסכים האלה הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט, סרטים כבר לא ראיתי בחדר הרבה זמן... והמשחקים היחידים שאני משחק זה אסטרטגיה (וורקראפט וכאלה) אני לא יודע ולא מתכוון להתחיל לכייל את המסך, וכל סוגי הפאנלים בילבלו אותי לגמרי.... מה שאני צריך לדעת זה האם אני (בתור משתמש די פשוט ובסיסי) ארגיש הבדל בין המסכים? האם ההבדל הזה שווה את הכסף? ומה אני צריך לבדוק במסך כשאני קונה אותו\ מקבל אותו? (איזה פאנל הוא צריך להיות?, איך אני בודק פיקסלים שרופים? וכו') תודה מראש, ואני יודע שחלק מהמידע כבר נמצא בפורום, אבל בטוח יש עוד כמה כמוני שצריכים את הכל מרוכז (הרבה מדברים פה על מסכים עם אפשרויות כיול מטורפות ויכולות אדיר…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני כמובן מתכוון למסך שאינו TN. התקציב מוגבל לסביבות 2000 ש"ח. רזוליוציה טבעית גבוהה וקצב ריענון מעולה אינם בראש סדר העדיפויות שלי. גם על גודל המסך אני מוכן להתפשר. יותר חשוב לי שעומק הצבע והניגודיות יהיו טובים. המסך ישמש אותי רוב הזמן לצפייה בטקסט, או לעיבוד תמונה. אני מודה מראש לכל מי יעזור בעצה.
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני ממליץ לקרוב משפחה על המפרט שמופיע כאן - http://hwzone.co.il/specslist/view/47/ וצריך מסך כדי להשלים את ההמלצה. מדובר במחשב שישמש בעיקר למשחקים לא חדשים (כאלו שעוברים מיד ליד), לא צריך רזולוציות גבוהות. מחיר נמוך חשוב . (עדיף כמה שיותר אפשרויות, כי הוא לא קונה באינטרנט ותלוי במה שמספקים לו המוכרים באזור המגורים שלו).
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קניתי את הT260 של SAMSUNG השימושים של המסך זה בעיקר למשחקים גלישה באינטרנט וקצת צפיה בטלוויזיה ואני צריך עזרה בכיוון ההגדרות כמו הצבע, גמה וכו' אם מישהו יודע מה מומלץ תודה לכל מי שעונה מראש
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אין צורך לחיבור RCA וכדומה לממיר, אני יראה את הטלוויזיה דרך כרטיס טלוויזיה. המועמדים הם: ativa 22" ב1900 ש"ח CMV 221D 22'' LCD 5ms DVI ב1700 ש"ח או אם יש לכם עוד הצעות אני פתוח להצעות...
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
שלום. איזה מסך טוב מומלץ למחשב ביתי בתקציב של עד 1000 ש"ח. 19 אינץ ומעלה. אין לי כל כל ידע בדברים הבסיסים בקשר למסכים ואשמח להצעותיכם המלומדות. המסך מיועד למחשב ביתי שיריץ תוכנות בסיסיות וכמו כן משחקים חדשים וכדומה. אשמח גם להסברון קצרצר בקשר ליתרונות של המסך הנבחר ומה צריך לבדוק כאשר קונים מסך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
המסך היקר שלי ששירת אותי נאמנה בשש שנים האחרונות הלך לעולמו והגיע זמן למסך חדש המשחק העיקרי בו אני משחק היום הוא WOW) world of warcraft) אבל כשיצא D3 אשחק גם בו כמובן, אני כן רואה סדרות וסרטים עליו אבל לא בתכיפות גבוהה. המחשב שלי הוא: - CPU - intel 6400 - (nVIDIA 7900GS (256 mb. as i recall - 2Gb ddr2 800 mhz האמת היא שאני לא בטוח לגבי wide screen האם כן או לא. המרחק שהמסך יושב ממני הוא כ60-70 ס"מ אשמח להתייחסות ספציפית למסכים מקיי-אס-פי או אייבורי שכן יש לי נגישות גבוהה אליהם כמו-כן אין חובה להשתמש בכל התקציב, אם יש מסך סבבה ב 1000 אעדיף להשתמש בו.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
האם יש הבדל במפרט? או שרק בקטע של הקפיצות?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש וגם מסך חדש. אני מתלבט איזה מסך לקנות בסביבות המחירים 1000 ש"ח 22 אינצ'. אני משחק משחקים כמו fifa pro need for speed gta 4 וכו' רוב הזמן אני או משחק או גולש באינטרנט ופעם בכמה זמן אני כותב בוורד איזה מסמך. עכשיו יש כמה מסכים: מה הכי כדאי לי? Samsung SyncMaster T220 Samsung 2253BW Samsung SyncMaster 226BW
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-