עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. בעזרת ה' עוד שבועיים אני קונה מסך מחשב חדש שיחליף את ה CRT הישן =] אני מתלבט בין.. Samsung 206BW ה 20" לבין Samsung 226BW ה 22" ברור שאני מעדיף את ה 22" אבל השאלה שלי אם הוא יתאים למחשב שלי ולכרטיס מסך שלי.? יש לי כרטיס מסך Leadtek 7600GT מחשב פנטיום 4 2.8 לוח אם ASUS P4P800 אני פשוט עוד שבוע מקבל את ההגה החייתי של לוג'יטק ה G25 ואני חייב מסך בשביל החיה הזאת ! אז מה אתם אומרים? אם אני אקנה את ה 22" יהיו לי בעיות או לא? מבחינת ראות, רזולוציות, חדות וכל הקשור בכך.. ? תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by b11y,

שלום! אני קונה מחשב חדש וגם מסך חדש. אני מתלבט איזה מסך לקנות בסביבות המחירים 1000 ש"ח 22 אינצ'. אני משחק משחקים כמו fifa pro need for speed gta 4 וכו' רוב הזמן אני או משחק או גולש באינטרנט ופעם בכמה זמן אני כותב בוורד איזה מסמך. עכשיו יש כמה מסכים: מה הכי כדאי לי? Samsung SyncMaster T220 Samsung 2253BW Samsung SyncMaster 226BW

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  3. היום מה שמוכרים פה זה VP930-3 וקראתי שהוורסיות הקודמות של המסך יותר מוצלחות.. (בישנים פחות קורונה ופחות בעיות)

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  4. מעונינת בסרטי HD באיכות טובה בעיקר פרט לשימוש לגלישה ומעבדי תמלילים וגם כטלויזיה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by emil001,

היי, בזמן הקרוב, אני מתכוון לקנות מסך. מסך שאני יהיה מרוצה ממנו ויעשה את העבודה שאני צריך. מאפיינים למסך: גודל: 24-26 אינץ' ניגדויות: שלא יהיה פחות מ- 1:8000 תגובה: 2MS חיבורים: DVI, HDMI חברות מוכרות בלבד, מעדיף יבוא אירופאי או ארה"ב. (רק לא מסין) בעיקרון זה יותר בשביל עבודה שלי, פוטושופ ובשביל לראות סרטים. תודה על העזרה, בברכה ולילה טוב אמיל.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  6. Started by mx-3,

מישהו יודע על כיול מסוים למסך הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by Pinhas7000,

שלום, מה אתם אומרים על מסכים דקים של חברת ViewCom

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  8. Started by JNDN38,

שלום לכולם השימוש העיקרי שלי במחשב הזה הוא אינטרנט. רציתי לדעת באיזה כיוונים משתמשים האנשים החביבים פה עבור צפייה נורמלית בטקסטים. המסך כעת הוא נורא נורא בהיר. שאני מוריד את הבהירות אני רואה סרטים בצורה נורא חשוכה. אני מודע לאופציה של ה F ENGINE שלהם לבחור בין מצבים אבל ממש אין לי כוח לעשות את זה כל פעם שאני רוצה לראות איזה סרט או לגלוש. יש עוד שאלה בנוגע האם לכוון את הבהירות דרך הכרטיס מסך... אשמח לכל עזרה תודה אוהד

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  9. Started by biwi,

אני ממש לא מבין במסכים ואני מחפש לקנות מסך 17 אינצ' טוב באזור ה 1000 1200 שקל אני גם ממש לא מבין במחירים ולכן אשמח לשמוע הצעות וטיפים תודה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  10. Started by rasta54,

SAMSUNG SYNCMASTER 2053BW 20" DRIVER WINDOWS Xp / 32 bit אשמח לעזרה !

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  11. שלום הנני זקוק להמלצתכם בקשר למסך שיהיה מיועד למשחקים חדשים ושיוכל למצות את כרטיס המסך,SLI של 9600GT . אם לא תיהיה ברירה אז אפשר לחרוג בתקציב עד אלפיים ש"ח,זהו המקסימום שלי. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  12. המסך הוא בשביל סטודנט שעובד הרבה על תיכנות ורואה קצת סרטים. לי אישית יש 2243BW ואני יחסית מרוצה (יש קצת זליגות אור, ושחור לא מדהים, אבל ביחס ל TN זה סביר לפי דעתי) בכל אופן הבחור מחפש מסך זול וטוב עד 1000 שח. את ה 2243 אפשר להשיג ב 960 ואת ה LG 2242 ניתן להשיג אותו ב 780 שח. עברתי כאן קצת על המודעות הקשורות וראיתי אהדה גורפת לסמסונג. אך העניין הוא שיש לי רגל איכותית (של איזו, שנותנת גם גובה וגם פיבוט) בכל מקרה שאני יכול לחבר לשניהם, ככה שהארגונומיה לא משחקת תפקיד בכלל כאן. רק איכות המסך. האם יש טעם להשקיע 180 שח בסמסונג ? האם יש הבדלים באיכות התצוגה ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  13. איך הפיליפס 220WS8FS לעומת LG L226WTQ וסמסונג 226BW ? אני יודע שהLG עדיף מבין השלושה וכן גם הסמסונג..אבל מה בנוגע לפיליפס? -תודה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by MODI,

קיבלתי רק מטלית למסגרת של המסך. איך אני מנקה אבק מהמסך עצמו?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  15. Started by malche,

המסך מיועד לעריכת וידאו וגרפיקה תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by Shoq,

המסך של המחשב שלי נהרס ואני צריך חדש. הגודל הרצוי למסך הוא 19-20 אינצ'. המסך לא מיועד למשחקים, אלא רק לגלישה באינטרנט עשיית עבודות, ושטויות כאלו. אשמח לכמה הצעות, ואם אפשר גם שלא יהיו מחרים גבוהים מדי, תודה מראש Shoq[br]פורסם בתאריך: 16.10.2007 בשעה 21:03:21 אופסססס..... פתחתי פעמיים בטעות סליחה

17. שלום אני מחפש מסך בעיקר לעבודה משרדית ולסרטים (ואולי משחק פה ושם ) בתקציב 2000 ש"ח (תיתכן חריגה קטנה) עד הזמן האחרון חיפשתי מסכי 22 אינץ' אך לאחר שהבנתי שכל מסכי ה-22 באים עם מסך TN החלטתי להתפשר על מסך 20 עם פאנל איכותי יותר מה אתם אומרים? האם בשביל השימושים שלי צריך פאנל IPS או VA או שאפשר להסתפק בTN? ועל איזה מסך אתם ממליצים? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  18. השימושים שלי הם בעיקר - 1.צפייה בסרטים 2. טלויזיה (דרך כרטיס) 3. גלישה באינטרנט אפשר לחרוג (קצת) מהתקציב תודה לכל העוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  19. Started by seagull_42,

אני כמובן מתכוון למסך שאינו TN. התקציב מוגבל לסביבות 2000 ש"ח. רזוליוציה טבעית גבוהה וקצב ריענון מעולה אינם בראש סדר העדיפויות שלי. גם על גודל המסך אני מוכן להתפשר. יותר חשוב לי שעומק הצבע והניגודיות יהיו טובים. המסך ישמש אותי רוב הזמן לצפייה בטקסט, או לעיבוד תמונה. אני מודה מראש לכל מי יעזור בעצה.

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  20. שלום לכם. החלטתי שאני מעוניין לרכוש את ה-CMV 221D הודות לתמורה המטורפת שהוא נותן למחיר. אי לכך, אשמח לקבל עליו חוות דעת מחברי הפורום כאן. ובנוסף, ניצבת בפניי בעייה רצינית. המפרט שלי Intel p4 2.8GHz 512*2 DDR 400Mhz X800GTO GDDR3 Vista Ultimate - מוכן לחזור ל-XP במקרה הצורך. השאלה היא: איך אץם צופים שהמערכת הזאת תחזיק משחקים ברזולוציות של 1650*1080 1440 * 900 אם בכלל. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by gilgross,

שלום לכולם, האם משיהו מכיר את שני המסכים ויכול לתת לי חוות דעת אמיתית עליהם. מדובר ברכישה הראשונה שלי של מסךLCD תודה מראש, גיל.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by night-fire,

שלום, אח שלי צריך מסך חדש למחשב ויש דרך העבודה של אבא שלי את המסך Acer AL1917AS במחיר ממש נמוך (899) (שלוש שנות אחריות) לגבי המחיר-אני לא דואג,כבר נקנו כמה דברים דרך העבודה של אבא שלי ולא הייתה בעיה. לשאלות: איך המסך בכללי?או שבכלל לא שווה לקנות אותו ? מה לגבי ה-8ms ? מה זה בכלל ומה זה משנה (כי הבנתי שיש גם 2ms ) ואיך הוא במשחקים קלים ביותר כמו CS? האם יריץ טוב משחקים כמו Need For Speed ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by Matrix^Tank,

היי לכולם, קניתי מחשב חדש וביניהם ATI HD 4870 הייתי רוצה לדעת איך אני מגדיר את החיבור של המסך לDVI . תודה לעוזרים, טל.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  24. כל האשכולות פה דומים בנאדם מבקש מסך 22 אינצ' וכולם ממליצים לו מסכים מתקדמים באותו מחיר רק של 20 אינצ' ומנסים "לשכנע" אותו לעזוב את ה-22. אני מעוניין במסך 22 אינצ' הכי נורמלי שיש במחירים של עד 2K לא רוצה את ה LG 20 אינצ' ולא שום דבר אחר. לא איכפת לי שיהיה TN או משהו... אבל בכל זאת מבין הדגמים המוצעים היום במחירים של 1-2K - מה הכי כדאי? נ.ב יש לי כ.מסך GeForce 7900GS כרגע ואני מעוניין במסך בלי רמקולים מובנים. ואם אפשרי (לא חייב בכלל) אז רכזת USB. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  25. אין צורך לחיבור RCA וכדומה לממיר, אני יראה את הטלוויזיה דרך כרטיס טלוויזיה. המועמדים הם: ativa 22" ב1900 ש"ח ‏CMV 221D 22'' LCD 5ms DVI‎ ב1700 ש"ח או אם יש לכם עוד הצעות אני פתוח להצעות...

• 0 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.