מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. החלטתי שאני מעוניין לרכוש את ה-CMV 221D הודות לתמורה המטורפת שהוא נותן למחיר. אי לכך, אשמח לקבל עליו חוות דעת מחברי הפורום כאן. ובנוסף, ניצבת בפניי בעייה רצינית. המפרט שלי Intel p4 2.8GHz 512*2 DDR 400Mhz X800GTO GDDR3 Vista Ultimate - מוכן לחזור ל-XP במקרה הצורך. השאלה היא: איך אץם צופים שהמערכת הזאת תחזיק משחקים ברזולוציות של 1650*1080 1440 * 900 אם בכלל. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את שני המסכים האלה, ואני לא כול כך מבין במסכים , אני רוצה שתנסו להסביר לי מה ההבדל בין שני המסכים הללו, קישורים: זה ה- VW222S: http://uk.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=362&l4=0&model=1741&modelmenu=2 וזה ה- MW221U: http://uk.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1382&modelmenu=2 שמתי לב (אם שמתי לב נכון) של MW221U יש יציאה של DVI וDIGITAL, וב-VW222S יש רק DVI , (הכרטיס מסך שלי יש בו רק יציאות של Digital... אני יכול לשים מתאם כזה), האם זה יפגע באיכות או משהו דומה? ומה עוד השוני ביניהם ומה יותר כדאי? ההבדל ביניהם גדול?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
למה שאני מסובב את המסך למצב PIVOT המסך נכבה מה צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני מועניין לקנות את ה2007WFP. עכשיו אני שרוי בדילמה קטנה מכיוון שראיתי מסכי 20 רק באופיס דיפו שם הם לא ברזולוציה הטבעית שלהם. עכשיו אני רוצה לבדוק אאיך הרזולוצי הטבעית שלהם,אם הטקסטים והכל נראים קטנים מידי מכיוון שהמסך הזה ישמש גם את אבי שנעזר במשקפי ראייה.מישהו יכול להעלות תמונה של הדסקטופ שלו על מנת שאני אוכל לראות את גודל הפונטים וכו'? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי VP930 והתרגלתי לאיכות של וויוסוניק. אבל - יש לי תקציב מוגבל ואני מעוניין לשלם כמה שפחות. לא חשובות לי איכויות מיוחדות בפאנל, לא PIVOT ושאר פונקציות. רצוי פאנל שניתן לכיוונון סביר וזהו. חשובה לי מדיניות יצרן של 0 פיקסלים שרופים. שמתי לב שגדלי המסכים הנפוצים עברו את ה-19 אינטש', אבל אם אין מסך סביר בתחום של 700-850 ש"ח, אין בעיה לבחור ב-19 או 20 אינטש. המחשב מיועד למשחקים קלילים ושימוש משרדי בעיקר. תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
האם יש הבדל במפרט? או שרק בקטע של הקפיצות?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בגודל 19"-20" ששימושו העיקרי יהיה הצגת טקסטים (גלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים וכו'). התקציב הוא 2000 ש"ח, אך אתם בהחלט לא חייבים לנצל את כולו. תודה!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
כל האשכולות פה דומים בנאדם מבקש מסך 22 אינצ' וכולם ממליצים לו מסכים מתקדמים באותו מחיר רק של 20 אינצ' ומנסים "לשכנע" אותו לעזוב את ה-22. אני מעוניין במסך 22 אינצ' הכי נורמלי שיש במחירים של עד 2K לא רוצה את ה LG 20 אינצ' ולא שום דבר אחר. לא איכפת לי שיהיה TN או משהו... אבל בכל זאת מבין הדגמים המוצעים היום במחירים של 1-2K - מה הכי כדאי? נ.ב יש לי כ.מסך GeForce 7900GS כרגע ואני מעוניין במסך בלי רמקולים מובנים. ואם אפשרי (לא חייב בכלל) אז רכזת USB. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אין צורך לחיבור RCA וכדומה לממיר, אני יראה את הטלוויזיה דרך כרטיס טלוויזיה. המועמדים הם: ativa 22" ב1900 ש"ח CMV 221D 22'' LCD 5ms DVI ב1700 ש"ח או אם יש לכם עוד הצעות אני פתוח להצעות...
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
שלום. איזה מסך טוב מומלץ למחשב ביתי בתקציב של עד 1000 ש"ח. 19 אינץ ומעלה. אין לי כל כל ידע בדברים הבסיסים בקשר למסכים ואשמח להצעותיכם המלומדות. המסך מיועד למחשב ביתי שיריץ תוכנות בסיסיות וכמו כן משחקים חדשים וכדומה. אשמח גם להסברון קצרצר בקשר ליתרונות של המסך הנבחר ומה צריך לבדוק כאשר קונים מסך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
השימושים שלי הם בעיקר - 1.צפייה בסרטים 2. טלויזיה (דרך כרטיס) 3. גלישה באינטרנט אפשר לחרוג (קצת) מהתקציב תודה לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LCD 17 אינץ' כבר 3 שנים אני מתכוון למכור אותו אבל הבעיה שאני לא יודע באיזה מחיר למכור אותו זה המסך : CMV CT-723D כשקניתי אותו המסך עלה בסביבות 4200 שקל תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני כבר זמן מה עוקב אחריי המחירים ושמתי לב שCHIMEI 22" צנח מ2700 שקל ל1400, עכשיו אין לי כסף למסכים יקרים ואני מוכן להסתפק במסך הזה שאלתי היא כזו: "עסקה משתלמת (לאור המחיר), או עוד חתול בשק? אני מעוניין לשמוע בעיקר מכאלה שרכשו את המסך ואיך הם אוהבים אותו(או לא..) g0vner
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
המסך היקר שלי ששירת אותי נאמנה בשש שנים האחרונות הלך לעולמו והגיע זמן למסך חדש המשחק העיקרי בו אני משחק היום הוא WOW) world of warcraft) אבל כשיצא D3 אשחק גם בו כמובן, אני כן רואה סדרות וסרטים עליו אבל לא בתכיפות גבוהה. המחשב שלי הוא: - CPU - intel 6400 - (nVIDIA 7900GS (256 mb. as i recall - 2Gb ddr2 800 mhz האמת היא שאני לא בטוח לגבי wide screen האם כן או לא. המרחק שהמסך יושב ממני הוא כ60-70 ס"מ אשמח להתייחסות ספציפית למסכים מקיי-אס-פי או אייבורי שכן יש לי נגישות גבוהה אליהם כמו-כן אין חובה להשתמש בכל התקציב, אם יש מסך סבבה ב 1000 אעדיף להשתמש בו.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
התחילה לי בעיה שאיתרתי (אולי בטעות) כבעיה בכרטיס המסך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331883.0 כרגע הבעיה היא כזו: מחברים את הצג למחשב, ואז יש אחת משתי אופציות: או שהוא לא מראה כלום (תמונה שחורה לגמרי) או שהוא נותן הודעת שגיאה שהרזולוציה האופטימתלית היא 1280*1024 ב-60 הרץ, למרות שזה בדיוק מה שכיוונתי בכרטיס מסך (ועל צג אחר זה כן עובד). פעם בהרבה זמן הוא כן מסכים להציג תצורה מסויימת, אבל כשעושים ריסטרט למחשב התצוגה לא חוזרת. ראיתי שאנשים נוספים נתקלו בבעיה - אבל לא הצלחתי למצוא את הפתרון (אנשים ניתקו את הצג מהחשמל לכמה דקות וזה הסתדר לפרק זמן מסויים, אבל אצלי זה לא עובד). אם מישהו נתקל בבעיה דומה ו/או סתם רוצה להציע פתרון - אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מחפש מסך בגודל 20-22 בעיקר לגלישה באינטרנט, קריאת מסמכים , סרטים ולפעמים איזה משחק או שניים (כלומר המשחקים לא קריטי) תקציב 2000+ ההעדפה היא למסכי 22 , אך לאחר שגיליתי שכל מסכי 22 בתקציב הזה באים עם פאנל TN העדפתי "לרדת" ל 20 אינץ' השאלה אם בשביל השימושים שלי, הפאנל כזה קריטי תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
מחפש מסך מעל 20 שיהיה ביחס של 3:4 ולא 9:16. איזה מסך מומלץ? למה רוב המסכים המוצעים הם רחבים?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
SAMSUNG SYNCMASTER 2053BW 20" DRIVER WINDOWS Xp / 32 bit אשמח לעזרה !
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני כשלושה חודשים (בערך), ועכשיו החלטתי שהגיע הזמן גם להתקדם במסך. האמת שאני לא מבין כל כך במסכי מחשב, ולכן הגעתי לכאן. אז ככה - השימוש העיקרי שלי הוא סרטים. יותר נכון סדרות, והרבה סדרות. אבל (!) זה לא אומר שאני לא הולך לדוגמא, לשחק. לא במשחקים בעלי דרישות מטורפות, אבל עדיין משחקי מחשב שאני רוצה שיפעלו כמו שצריך. לא נראה לי שצריך WideScreen, אני מסתדר מצויין עם ה-Full (אלא אם כן תגידו לי שזה תורם לצפייה בסרטים, לדוגמא). התלבטתי בהתחלה בין 20 ל-22 (21 הבנתי שעדיף שלא), אבל נראה לי שאין טעם לקנות 20 אם המחירים של ה-22 בירידות, אני צודק? יש לי כרטיס מסך 8800GT 510MB. התקציב שלי הוא... בוא נגיד עד 1500 ש"ח. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מה כדאי 19 ? או 22 ? האם צריך 16*9 ? מהם השיקולים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
קיבלתי רק מטלית למסגרת של המסך. איך אני מנקה אבק מהמסך עצמו?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה למכור מסך של NU 17" וכו כהנ"ל כלומר יד שניה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את הXEROX וכשאני מסתכל עליו העיניים שלי כואבות , הוא זוהר יותר מידי. שמתי את ההגדרות הכל על האמצע ופרופיל נורמאל. לפני שאני מחזיר את המסך יש איזה שהיא דרך לכוון אותו?? תודה!! אל תעירו לי בקשר לפאנל אני יודע שTN זה לא משהו, אבל היסתכלתי על הרבה מסכי TN והם לא הכאיבו לי בעיניים, ואין לי כסף למסך עם פאנל איכותי
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך LCD 19 אינץ למשחקים כבדים ותמיד יש לי כרטיסי מסך מהסדרות הגבוהות אני בקרוב עובר מ-7800GT ל-8800GTS. אני מואד אוהב את המסכים עם התצוגה המבריקה!!! ASUS, NEC, AG NEOVO הזמנתי לחנות היום את הNEOVO E19 זה דגם מלפני שנתיים ובעל נתונים טובים מאוד בנוסף יש לו פאנל זכוכית שאומרים שגורם לטקסט להיראות בו ממש טוב. מישהו ראה את המסך משחקים? זה מאוד קריטי לי כי לפני שנתיים קניתי מסך של סמסונג שהציג משחקים בצורה מאוד לא טובה איפה שהיה מתכות למשל היה חסר טקסטורות במקום בCRT שהיו רואים מבריק למשל היה חסר את זה וזה גרם לעיניים להתעייף ובנוסף זה נראה כאילו זה משחק מלפני 10 שנים! אני צריך תגובה די מהירה על המסך הזה מכיוון שאני מקבל אותו בצהרים בחנות ואני לא רוצ…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-