מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
כמו שכתוב בכותרת אני קונה מחר כרטיס חדש למערכת שלי יש לי איזה בעיה עם הכרטיסים של NVIDIA אז רק כרטיסים של ATI עובדים. אז ככה חשבתי על 2 דגמים שבטוח מחר אני לוקח הבית HD5750 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס דיי משתלם והמחיר סבבה לגמרי HD5770 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס גם דיי משתלם המחיר שלו קצת מופרז אבל כרטיס עוצמתי עכשיו אני קונה את אחד מהם בRSM.CO.IL ורק שם אז לא להציע יותר כלום, יש גם מחשבה ליקנות אולי HD4870/ HD4890 המחיר דיי דומה לHD5770 עכשיו יש לי עוד שאלה עד כמה הכרטיסים האלו יותר טובים מי HD4850 VAPOR X 512MB נגיד בהשוואה לHD5750 ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
אני עוסק בגרפיקה ויש לי מסך אחד של דל (2007WFP), הבעיה שלי היא כשאני שולח ללקוחות (עסקיים ברובם) עבודה לאישור וכדומה הם רואים את הצבעים שונה ממני, לכן אני מחפש מסך סטנדרטי (שהרוב קונה) שהוא גם לא יקר רק כדי לבדוק את הצבעים. אשמח לעזרה, תודה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מטלבט בין כולל מסכי ה 22 שיש בארץ אני לא יודע מה לבחור אני משתגעעע איזה מסך 22 הכי טוב שיש כיום ???
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LCD 17 אינץ' כבר 3 שנים אני מתכוון למכור אותו אבל הבעיה שאני לא יודע באיזה מחיר למכור אותו זה המסך : CMV CT-723D כשקניתי אותו המסך עלה בסביבות 4200 שקל תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22" ואחרי סקר שוק הגעתי להחלטה שה ASUS MW221C הוא המסך המתאים והמשתלם ביותר. אבל לא הצלחתי לגלות האם המסך מסתובב על צירו או שלא ניתן לסובבו. אשמח לעזרתכם! עידן
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
Samsung 961bf Samsung 932bf Lg l1970hr Lg l1960tr מה עם הדגם החדש - 961bf , שווה לקנות ? או הדגם הקודם 932 עדיף יותר ? שימוש : Text, picture, video, games בקיצור הכל אבל לא לעיבוד תמונות וגרפיקה -< ?<?>? >-
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
האם יש הבדל במפרט? או שרק בקטע של הקפיצות?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות למסך 22 שישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים.. את הT220 כבר יש לי בבית במחשב נוסף ככה שאותו פחות או יותר אני כבר מכיר.. האם כדאי ללכת דווקא על הT220P או שיש אופציות אחרות ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש וגם מסך חדש. אני מתלבט איזה מסך לקנות בסביבות המחירים 1000 ש"ח 22 אינצ'. אני משחק משחקים כמו fifa pro need for speed gta 4 וכו' רוב הזמן אני או משחק או גולש באינטרנט ופעם בכמה זמן אני כותב בוורד איזה מסמך. עכשיו יש כמה מסכים: מה הכי כדאי לי? Samsung SyncMaster T220 Samsung 2253BW Samsung SyncMaster 226BW
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך חדש הפעולות העיקריות שלי הם צפיית סרטים ופעם ב-20 שנה משחקים הראשון הוא: Chi Mei, CMV 221D והשני: LG L204WT תעזרו לי בבקשה ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע לי התקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח ולא יותר... תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היום מה שמוכרים פה זה VP930-3 וקראתי שהוורסיות הקודמות של המסך יותר מוצלחות.. (בישנים פחות קורונה ופחות בעיות)
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום. איזה מסך טוב מומלץ למחשב ביתי בתקציב של עד 1000 ש"ח. 19 אינץ ומעלה. אין לי כל כל ידע בדברים הבסיסים בקשר למסכים ואשמח להצעותיכם המלומדות. המסך מיועד למחשב ביתי שיריץ תוכנות בסיסיות וכמו כן משחקים חדשים וכדומה. אשמח גם להסברון קצרצר בקשר ליתרונות של המסך הנבחר ומה צריך לבדוק כאשר קונים מסך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
ניסיתי לכבות את המסך ואז ללחוץ על שני לחצנים ביחד ( על תפריט ועל פלוס ) ואז הדלקתי את המסך ולחצתי על לחצן מינוס. זה הקפיץ לי חלון עם כל מני נתונים. היה רשום : V1B29 ו HN208L6 אבל לא ראיתי שום REV04 ודומה לזה האם מישהו יודע איך אפשר לראות שם של הרוויזיה? ועוד משהו על המדבקה שמאחורי המסך כתוב 2407WFPb תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
איך הפיליפס 220WS8FS לעומת LG L226WTQ וסמסונג 226BW ? אני יודע שהLG עדיף מבין השלושה וכן גם הסמסונג..אבל מה בנוגע לפיליפס? -תודה
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה XBOX 360 וכבל שמחבר בין הXBOX לכניסה האנולוגית במסך שלי (SyncMaster 206BW), ה"בעיה" היא שכל פעם שאני רוצה לקלוט את החיבור של הXBOX אני צריך לנתק את החיבור של המחשב ( מהמסך ), זה ממש מעיק, האם ישנה דרך אחרת אולי? תוכנה או משהו, שמאפשרת לעשות מן החלפה מהירה, בלי לנתק מסך אחד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בעזרת ה' עוד שבועיים אני קונה מסך מחשב חדש שיחליף את ה CRT הישן =] אני מתלבט בין.. Samsung 206BW ה 20" לבין Samsung 226BW ה 22" ברור שאני מעדיף את ה 22" אבל השאלה שלי אם הוא יתאים למחשב שלי ולכרטיס מסך שלי.? יש לי כרטיס מסך Leadtek 7600GT מחשב פנטיום 4 2.8 לוח אם ASUS P4P800 אני פשוט עוד שבוע מקבל את ההגה החייתי של לוג'יטק ה G25 ואני חייב מסך בשביל החיה הזאת ! אז מה אתם אומרים? אם אני אקנה את ה 22" יהיו לי בעיות או לא? מבחינת ראות, רזולוציות, חדות וכל הקשור בכך.. ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג למסך 19 אינצ'. זה מה שראיתי http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=479038 אני מתלבט אם כבר כדאי אפילו לקנות יותר גדול מזה מאותו סוג. כיום יש לי מסך מעולה של סמסונג מסוג 721s 17 אינצ' אבל
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
:s05: תודה למגיבים על הבקשה הקודמת שלי . נטיית הלב שלי ל VeiwSonic אבל לאחר עיון במאמר נראה לי ש Eizo FlexScan S1931-SH מנצח ביתרונות . אני ממש לא יודע על המותג הזה כלום! . יש כאן מישהו שמכיר את המסך הזה "היכרות אישית" ויכול להמליץ עליו ? (המחשב שלי שלי "בנוי" ל עריכת סרטים) ואם כבר -אז כבר. מה עם מסכי "20 או "22 באותה קטגוריה? תקציב: עד 2500 ש"ח. שוב תודה.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
קניתי את הT260 של SAMSUNG השימושים של המסך זה בעיקר למשחקים גלישה באינטרנט וקצת צפיה בטלוויזיה ואני צריך עזרה בכיוון ההגדרות כמו הצבע, גמה וכו' אם מישהו יודע מה מומלץ תודה לכל מי שעונה מראש
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מעונינת בסרטי HD באיכות טובה בעיקר פרט לשימוש לגלישה ומעבדי תמלילים וגם כטלויזיה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני כנראה מחר הולך לקנות את המסך הזה ב KSP ב 880 שקל. אניי בכוונה בחרתי 19 אינטצ' (ולא יותר) ובכוונה לא מסך רחב (לא מסתדר איתם). מה אתם אומרים על המסך? האם הוא יתאים לי לכרטיס INNOVISION 9500GT DDR2 (יש לכרטיס כניסת DVI-I ולמסך יש D-Sub, DVI-D אמורות להיות בעיות?) המסך בעקרון יותר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס) ופחות משחקים. המסך:
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש למחשב בתקציב של 2000 ש"ח עם חריגות קטנות. אני מחפש מסך 20-22 אינטצ' שהשימושים שלו יהיו: 1) משחקים (בעיקר) 2) גלישה באינטרנט ועבודה עם טקסטים 3) עריכת תמונות ווידאו ברמה בסיסית-בינונית אם זה חשוב אז כרטיס המסך שלי הוא 8800GT ואני לא הולך לראות סרטים במסך הזה. חשוב לי שהמסך יהיה איכותי, בעל צבעים אמיתיים ואחידים וללא מריחות. אז על מה אתם ממליצים בתקציב הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מכסים את הס"מ העליון של המסך, בלילה (6 שעות אחרונות) שילשו את השטחל שהם תופסים. לא יודע מאיפה הבעיה, מעולם לא ראיתי כזו בעבר. לא קשורה בתוכנה כי לא מופיעה בפרינט סקרין. למישהו הפתרונים?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הי חברים. אשמח לקבל המלצות עבור מסך כזה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-