מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
יש לי אותו פחות משבוע, עכשיו באמצע משחק רואים נקודות לבנות שמרצדות על המסך (כמו תופעת "השלג" בטלויזיה רק בקטנה), ממה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
התקציב עד 1000-1100 שימושים בתקווה הכל בעיקר סרטים קריאת/כתיבת מסמכים או תכנות משחקים לא ברמה גבוהה המסך כנראה יחובר למחשב נייד אני חושב על סמסונג 220 שמומלץ פה ואני מבין שlg פחות מומלצים בתקופה האחרונה רק רציתי לשאול אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על Philips 220CW9FB לא יודע ממש למה אבל יש לי משיכה ללחברה הזאת ישמח לעזרה והמלצות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מחפש מסך מעל 20 שיהיה ביחס של 3:4 ולא 9:16. איזה מסך מומלץ? למה רוב המסכים המוצעים הם רחבים?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
נראה לי 22" יהיה הגדול ביותר שעוד נוח לעבוד איתו. יש המלצה טובה יותר מ- T220 של סמסונג? (ראיתי שה- T220P לא מומלץ...)
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
טוב קיצר 2243BW שחקתי קצת עם ההגדרות של המסך לא זוכר מה עשיתי והפונטים קצת נהרסו תסתכלו http://img367.imageshack.us/my.php?image=xdxv9.jpg מקודם הכתב היה יותר גדול והיה שונה גם וגם הריבועים הקטנים האלה של השליטה בדפים היו יותר גדולים לא זוכר מה עשיתי ואני לא מצליח למצוא את זה משום מה תודה מראש .נ.ב גם להחזיר את המסך להגדרות יצרן יהיה טוב , גם את זה לא מצאתי משום מה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם משיהו מכיר את שני המסכים ויכול לתת לי חוות דעת אמיתית עליהם. מדובר ברכישה הראשונה שלי של מסךLCD תודה מראש, גיל.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מחפש המלצות למסך נייד איכותי לעבודה עם ה-MacBook pro שלי (16 אינץ׳) לצערי אני עובד מרחוק ואני זקוק למסך נוסף לצורכי פיתוח. הדרישות שלי: - חשוב לי חדות - איכות צבעים ומסך אודה להמלצות 👍❤️
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש לסמסונג מסך מחשב בארץ בגודל 24 אינץ שהוא לא פאנל TN? או כל המסכים שלהם זה TN? יש לי כבר 3 שנים את המסך שלהם הT240 שהוא מסך נהדר וחשבתי כבר לשדרג אותו למסך עם פאנל יותר איכותי.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
המסך מתאים אוטומטי את הבהירות שלו לפי מה שנראה לו לנכון, ממש מרגישיםב תופעה בסרטים לדוגמה אם יש בסרט קטע חשוך המסך נהייה כהה פתאום עוד יותר ואחרי כמה שניות כאשר שוב יש קטע עם הרבה אור הבהירות חוזרת לעצמה, קטע ממש מעצבן האם יש מישהו שנתקל בתופעה דומה? ויודע איך לסדר\לבטל את זה?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך LCD, "19, עם זמן תגובה של לא יותר מ - 5ms וניגודיות כמה שיותר טובה ( לא פחות מ - 1:700, רצוי 1:800 ומעלה ). כמו כן חשוב שתהיה יציאת DVI ( הכרחי ). התקציב שלי הוא 1300, אבל אני אעדיף למצוא משהו בסביבות 1100-1200. מה שחשוב לי זה שהצבעים יהיו "חיים", אני עובד הרבה עם גרפים מדעיים, וחשוב לי לראות צבעים טובים ותמונה חדה וברורה. גם סרטים חשובים לי, לא כדבר עיקרי, אבל שהאיכות תהיה טובה, אם כבר משקיעים כל כך הרבה כסף על מסך.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי ישלי כרגע מסך של Viewsonic P95f+ CRT אני שוקל מאוד להחליף הבנתי שכל המסכים 22" במחיר סביר לא משהו אני מתלבט בין ה 2007F או 2007WFP השימוש שלי הוא בערך 45% גלישה 35% סרטים/סדרות 20% משחקים אודה לכם על כל עצה Cpu Q6600 MSI 8800GTS 640MB 2gb Ram
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
ואהם יש הבדלים בין הירסא הרגילה לHC?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LCD 17 אינץ' כבר 3 שנים אני מתכוון למכור אותו אבל הבעיה שאני לא יודע באיזה מחיר למכור אותו זה המסך : CMV CT-723D כשקניתי אותו המסך עלה בסביבות 4200 שקל תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
רכשתי לפני מספר ימים את המסך הנ"ל, רציתי לדעת מה היתרונות שלו ומה החסרונות שלו ביחס למסכים דומים של חברות אחרות, כמו כן רציתי לדעת האם הקנייה הייתה כדאית (רכשתי את המסך במחיר של 1250 ש"ח). תודה מראש לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, הזמנתי כבר מסך רחב ולא בדקתי אם הכרטיס מסך שלי, radeon 9550, אכן תומך ברזולציה של מסך רחב, 1440x900. היכן אני יכול לברר אם תהיה אפשרות להפעיל את הכרטיס ברזולוציה הזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ראיתי פה איפה שהוא שהביאו אתר שאתה מכניס את השם של המסך והוא אומר איזה פאנל יש לו
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
היי.. אני אצל חבר ותכנאי עוד מעט מגיע ואנחנו אמורים לתת לו דגם של מסך שהוא יזמין ויביא לחבר שלי. חבר שלי לא גיימר הוא משחק במשחקים קלילים כמו פיפא והוא מעדיף מסך רחב. אפשר גם המלצות למסך ברחב בתקציב של 1-1.3 K תודה!
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך הנ"ל http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5930 מבקש חוות דעת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
המחשב אמור להיות למשחקים וסרטים ואני מתלבט בין שני המסכים המחיר של הסמסונג הוא 1450 ושל האסוס 1300 כך שאין הרבה הבדל במחיר. הייתי סגור על האסוס עד שראיתי תמבצע על הסמסונג.. מה אתם ממליצים לי לקחת? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך חדש... קיבלתי הצעה דרך מקום העבודה למסך 20 אינט'ש BENQ דגם FP202W. זה נחשב מסך טוב? האם יש מסך אחר שהוא ממומלץ יותר בסכומים של 800-1000 ש"ח? תודה על העזרה... רם
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
בהתחלה שיגעתי אתכם לגבי 19-20 אינץ אבל כנראה שעם האוכל בא גם התאבון התקציב הוא בסביבות 3,500 + רוב העיסוק יהיה עבור פוטושופ,והשאר סרטים האם במחיר הזה דל היא האופציה הכי טובה ? והאם הוא מספיק טוב עבור פוטושופ ?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
לפני 4 ימים קניתי מסך של asus mw221c ויש לי בו בעיה של אור למעלה ולמטה תראו בתמונה http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/22inch/uniformity_black_221D.jpg והחלפתי כבר 5 מסכים ביגלל הבעיה הזאת ! מישהו יכול להגיד לי איך מסדרים את זה ? כבר אמרו לי להרחיק רמקולים וכאלה והרחקתי ועדיין יש תבעיה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מסך ''22 של חברת mag במחיר 1600 ש''ח האים מישהוא ממליץ האם זה מסך טוב? אילו ההגדרות שלו:גודל מסך: 22 אינטש , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1680x1050 פיקסלים , סוג המסך: LCD , יצרן: Mag , זמן תגובה: 2 מילי שניה פרטים נוספים...
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
באופן כללי, האם מסכים חיצוניים תמיד יהיו יותר איכותיים ממסכים של מחשבים ניידים? האם יש איזו דרך להשוות בין הבהירות של מסך רגיל אל מול מסך של מחשב נייד? המסך של הנייד עם nits כפול מהמסך של המחשב הנייח ועדיין אני לא מרגיש שהמסך של הנייד עם בהירות גבוהה יותר (אולי אפילו פחות). ושאלה אחרונה - שאלתי כאן בעבר בנוגע למסך והמליצו לי תמיד לשים על קצב הרענון המקסימלי. ממה שקראתי, בניידים זה צורך יותר סוללה. אני משער שבמשחקים אני אראה הבדל. האם בצפייה בסרטים או בגלישה באינטרנט או הפעלה של אופיס אני אראה הבדלים בין 60 הרץ ל-144 או 165 הרץ?
-
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
- 1 follower
-