עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mc_elad,

נגיד בהשוואה לDELL ה LG - LG יותר טוב\שווים באיכותם\DELL יותר טוב (ולמה..)

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  2. האם מדובר בקניה כדאית? http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1419

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by KoM,

לצערי בטלויזיות LCD אני לא מבין יות רמדיי, אבל רציתי לדעת האם חיבור טלויזיית LCD 47" דרך HDMI נותן מסך שמתנהג כמחשב רגיל ? כלומר שינוי רזולוציות ותפיסת כל המסך כמו ב-LCD במחשב ?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by zebraz,

האם מישהוא יכול לתת ביקורת על המסך של LG W2252TQ אני לא מוצא שום מידע עליו

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  5. שלום קניתי מחשב חדש לפני כשלושה חודשים (בערך), ועכשיו החלטתי שהגיע הזמן גם להתקדם במסך. האמת שאני לא מבין כל כך במסכי מחשב, ולכן הגעתי לכאן. אז ככה - השימוש העיקרי שלי הוא סרטים. יותר נכון סדרות, והרבה סדרות. אבל (!) זה לא אומר שאני לא הולך לדוגמא, לשחק. לא במשחקים בעלי דרישות מטורפות, אבל עדיין משחקי מחשב שאני רוצה שיפעלו כמו שצריך. לא נראה לי שצריך WideScreen, אני מסתדר מצויין עם ה-Full (אלא אם כן תגידו לי שזה תורם לצפייה בסרטים, לדוגמא). התלבטתי בהתחלה בין 20 ל-22 (21 הבנתי שעדיף שלא), אבל נראה לי שאין טעם לקנות 20 אם המחירים של ה-22 בירידות, אני צודק? יש לי כרטיס מסך 8800GT 510MB. התקציב שלי הוא... בוא נגיד עד 1500 ש"ח. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by blindside,

קניתי מסך חדש ויש לי שאלה האם כפתור הAUTO על המסך אינו אמור להגיב כאשר המסך מחובר דרך חיבור DVI???? בחנות ראיתי את המסך (לא את שלי ספציפי)והכפתור הגיב אבל הוא היה מחובר דרך D-SUB

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי תקציב של 1700 ש"ח ואני מחפש מסך LCD גודל 19 שיתאים לי לשימושים הבאים 60% גלישה באינטרנט 30% משחקים כבדים כמו F.E.A.R , RAINBOW SIX VEGAS 5% סרטים 5% תוכנות כמו WORD ,PHOTSHOP

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  8. לילה טוב ושבוע טוב. ברשותי מסך samsung t260. במסך הנל קיים חיפוש אוטומטי של המסך שהוא מחפש סינגל אם זה : HD, ANALOG או DIGITAL. ברצוני לבטל את האופציה הזאת משום שלוקח לו דיי הרבה זמן להגיע לאנלוגי. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  9. *כותרת* חשבתי על הLG 226WTQ אבל ראיתי שכתבתם שהוא לא טוב ביחס למחיר שלו, תודה.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  10. Started by metison,

60% אינטרנט 15%תכנות 10% סרטים 15% אופיס אשמח לעזרה בנושא. תודה. (מה עדיף רחב או רגיל?)

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by pavel3108,

מעוניין לקנות מסך חדש הפעולות העיקריות שלי הם צפיית סרטים ופעם ב-20 שנה משחקים הראשון הוא: Chi Mei, CMV 221D והשני: LG L204WT תעזרו לי בבקשה ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע לי התקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח ולא יותר... תודה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  12. היום מה שמוכרים פה זה VP930-3 וקראתי שהוורסיות הקודמות של המסך יותר מוצלחות.. (בישנים פחות קורונה ופחות בעיות)

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by AntiVir Guard,

חשבתי לקנות את המסך והבנתי כי הפאנל הטוב ביותר הוא PVA ואחריו ה-IPS...איזה מין השניים הוא זה שמשומש במסך זה? והאם הקנייה כידאית? הוא אמור לשמש למשחקים בעיקר וגם לסררטים. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  14. Started by rasta54,

SAMSUNG SYNCMASTER 2053BW 20" DRIVER WINDOWS Xp / 32 bit אשמח לעזרה !

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by shai56,

אני מטלבט בין כולל מסכי ה 22 שיש בארץ אני לא יודע מה לבחור אני משתגעעע איזה מסך 22 הכי טוב שיש כיום ???

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש למחשב בתקציב של 2000 ש"ח עם חריגות קטנות. אני מחפש מסך 20-22 אינטצ' שהשימושים שלו יהיו: 1) משחקים (בעיקר) 2) גלישה באינטרנט ועבודה עם טקסטים 3) עריכת תמונות ווידאו ברמה בסיסית-בינונית אם זה חשוב אז כרטיס המסך שלי הוא 8800GT ואני לא הולך לראות סרטים במסך הזה. חשוב לי שהמסך יהיה איכותי, בעל צבעים אמיתיים ואחידים וללא מריחות. אז על מה אתם ממליצים בתקציב הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  17. Started by zivi99,

אני רוצה לקנות מסך LCD אני יכול להשקיע עד 1800 ש"ח הדגם של הכרטיס מסך שלי: PX7600 GT תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  18. השימושים שלי הם בעיקר - 1.צפייה בסרטים 2. טלויזיה (דרך כרטיס) 3. גלישה באינטרנט אפשר לחרוג (קצת) מהתקציב תודה לכל העוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  19. Started by starnet,

עם חנות מחייבת לכך שהיבואן שלה הוא CMS האם זה אומר שהגרסה תהיה A04, והפאנל S-IPS ??

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  20. מחפש חנות באזור המרכז שבתצוגה יש לה את LG1953TR תודה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by GOVNER_T.S.Y,

אני כבר זמן מה עוקב אחריי המחירים ושמתי לב שCHIMEI 22" צנח מ2700 שקל ל1400, עכשיו אין לי כסף למסכים יקרים ואני מוכן להסתפק במסך הזה שאלתי היא כזו: "עסקה משתלמת (לאור המחיר), או עוד חתול בשק? אני מעוניין לשמוע בעיקר מכאלה שרכשו את המסך ואיך הם אוהבים אותו(או לא..) g0vner

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  22. שלום רב. אני מתלבט בין הדגם 226BW של סמסונג. אבל הבנתי שהפסיקו ליצר אותו והדגמים שמחליפים אותו... ביניהם קיים 2243BW שאני מעוניין בו. רציתי לדעת איך המסך? אם זה לא בעייתי ה 5MS ועדיף לחפש מסך 2MS? מה המקבילים של LG בטווח המחירים הזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  23. Started by gilgross,

שלום לכולם, האם משיהו מכיר את שני המסכים ויכול לתת לי חוות דעת אמיתית עליהם. מדובר ברכישה הראשונה שלי של מסךLCD תודה מראש, גיל.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by navk2,

הוא נחשב שיש לו מריחות וזה ? איזה פאנל הוא ? יש לי אותו כבר אני סתם רוצה לדעת עליו פרטים...

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  25. רציתי לדעת האם המסך שווה את המחיר ואם הנתונים שלו נחשבים טובים למשחקים ועבודה שוטפת והאם יש אופציות יותר טובות בסביבות המחיר הזה. המסך יעבוד עם כרטיס מסך p.o view gtx 260 . תודה רבה לכל המגיבים .

• 1 תגובה
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים