מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
SAMSUNG SYNCMASTER 2053BW 20" DRIVER WINDOWS Xp / 32 bit אשמח לעזרה !
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני כשלושה חודשים (בערך), ועכשיו החלטתי שהגיע הזמן גם להתקדם במסך. האמת שאני לא מבין כל כך במסכי מחשב, ולכן הגעתי לכאן. אז ככה - השימוש העיקרי שלי הוא סרטים. יותר נכון סדרות, והרבה סדרות. אבל (!) זה לא אומר שאני לא הולך לדוגמא, לשחק. לא במשחקים בעלי דרישות מטורפות, אבל עדיין משחקי מחשב שאני רוצה שיפעלו כמו שצריך. לא נראה לי שצריך WideScreen, אני מסתדר מצויין עם ה-Full (אלא אם כן תגידו לי שזה תורם לצפייה בסרטים, לדוגמא). התלבטתי בהתחלה בין 20 ל-22 (21 הבנתי שעדיף שלא), אבל נראה לי שאין טעם לקנות 20 אם המחירים של ה-22 בירידות, אני צודק? יש לי כרטיס מסך 8800GT 510MB. התקציב שלי הוא... בוא נגיד עד 1500 ש"ח. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
למה שאני מסובב את המסך למצב PIVOT המסך נכבה מה צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
-
היום מה שמוכרים פה זה VP930-3 וקראתי שהוורסיות הקודמות של המסך יותר מוצלחות.. (בישנים פחות קורונה ופחות בעיות)
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מועניין לקנות את ה2007WFP. עכשיו אני שרוי בדילמה קטנה מכיוון שראיתי מסכי 20 רק באופיס דיפו שם הם לא ברזולוציה הטבעית שלהם. עכשיו אני רוצה לבדוק אאיך הרזולוצי הטבעית שלהם,אם הטקסטים והכל נראים קטנים מידי מכיוון שהמסך הזה ישמש גם את אבי שנעזר במשקפי ראייה.מישהו יכול להעלות תמונה של הדסקטופ שלו על מנת שאני אוכל לראות את גודל הפונטים וכו'? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני כמובן מתכוון למסך שאינו TN. התקציב מוגבל לסביבות 2000 ש"ח. רזוליוציה טבעית גבוהה וקצב ריענון מעולה אינם בראש סדר העדיפויות שלי. גם על גודל המסך אני מוכן להתפשר. יותר חשוב לי שעומק הצבע והניגודיות יהיו טובים. המסך ישמש אותי רוב הזמן לצפייה בטקסט, או לעיבוד תמונה. אני מודה מראש לכל מי יעזור בעצה.
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי מישהו יודע האם הולכת להיות הוזלה במחירי המסכים היות ואנחנו לקראת 2008? פשוט היום באתי לקנות מחשב 2007wfp וחבר שאל אותי את השאלה הזאת ווואלה , אין לי תשובה !?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
טוב אז אחרי כמעט 5 שנים עם 153V של סמסונג שלי, קטן קטן אבל נהנתי ממנו המון, יחסית למסך שכנראה עם פאנל TN הוא מציג טקסט בצורה מצויינת. עכשיו חשבתי לגבי מסך חדש כאשר השימושים שלי הם כמעט אך ורק אינטרנט ולכן השימוש הוא כעט ורק טקסט. חשבתי על ה930 של וויסוניק או ה971 של סמסונג ואת שתיהם ממש קשה למצוא, עכשיו אני עובד באופיס דיפו היום התקשרתי לקניין של החברה אמרתי לו שאנ ירוצה לקנות את התצוגה שיושבת אצלנו בחנות, הוא אמר לי בדיוק היום בבוקר קיבלתי טלפון מהיבואן והגיעו משהו כמו 500 חתיכות לארץ, כ100 יגיעו לאופיס דיפו. המחיר הרשמי אצנו הוא 1890, בנתיים הגעתי עם הקניין ל1700 בשבילי, השאלה כמה הוא באמת מומלץ.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19" למשחקים. אין לי העדפה לרחב או לא, מה שיותר מתאים למשחקים יותר טוב לי. המסך צריך להיות דק. תקציב - אני לא יודע בדיוק את המחירים, ככה שאני רוצה לשמוע כמה עולה מסך טוב ואז להחליט תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
התחילה לי בעיה שאיתרתי (אולי בטעות) כבעיה בכרטיס המסך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331883.0 כרגע הבעיה היא כזו: מחברים את הצג למחשב, ואז יש אחת משתי אופציות: או שהוא לא מראה כלום (תמונה שחורה לגמרי) או שהוא נותן הודעת שגיאה שהרזולוציה האופטימתלית היא 1280*1024 ב-60 הרץ, למרות שזה בדיוק מה שכיוונתי בכרטיס מסך (ועל צג אחר זה כן עובד). פעם בהרבה זמן הוא כן מסכים להציג תצורה מסויימת, אבל כשעושים ריסטרט למחשב התצוגה לא חוזרת. ראיתי שאנשים נוספים נתקלו בבעיה - אבל לא הצלחתי למצוא את הפתרון (אנשים ניתקו את הצג מהחשמל לכמה דקות וזה הסתדר לפרק זמן מסויים, אבל אצלי זה לא עובד). אם מישהו נתקל בבעיה דומה ו/או סתם רוצה להציע פתרון - אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
גודל המסך "17 צבע המסך שחור בהירות 300cd/m² רזולוציה 1024x1280 גודל פיקסל 0.264mm יחס ניגודיות 1:3000 מהירות תגובה 2ms כניסות + כניסה דיגיטלית DVI + כניסה אנלוגית (DSVB-15) מה אתם אומרים מסך טוב?? והוא עולה רק 1188 שקל!! דרך אגב אני חדש ...
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום. המסך הישן שלי התקלקל ורציתי המלצה על מסך LCD הכי טוב בתקציב. 1800-2200 ש"ח. מעוניין במסך 19" או 20" תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכם. החלטתי שאני מעוניין לרכוש את ה-CMV 221D הודות לתמורה המטורפת שהוא נותן למחיר. אי לכך, אשמח לקבל עליו חוות דעת מחברי הפורום כאן. ובנוסף, ניצבת בפניי בעייה רצינית. המפרט שלי Intel p4 2.8GHz 512*2 DDR 400Mhz X800GTO GDDR3 Vista Ultimate - מוכן לחזור ל-XP במקרה הצורך. השאלה היא: איך אץם צופים שהמערכת הזאת תחזיק משחקים ברזולוציות של 1650*1080 1440 * 900 אם בכלל. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אז ככה: מה אתם אומרים על המסך הזה... http://www.skypc.co.il/pl_product~51410~9~0.htm בשביל משחקים וגם אתם יודעים גלישה אינטרנט וכאלה (לא לצפייה בסרטים) איך הוא? ואם מישהו חושב שהוא יכול למצוא משהו מSKYPC מסך יותר טוב LCD דק 19-20 אינץ בין 1,000,ל -1,200 אשמחר לשמוע =)
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום... אני צריך את המסך לתוכנות AUTOCAD איימיל אינטרנט וזהו ... תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני קונה מחר כרטיס חדש למערכת שלי יש לי איזה בעיה עם הכרטיסים של NVIDIA אז רק כרטיסים של ATI עובדים. אז ככה חשבתי על 2 דגמים שבטוח מחר אני לוקח הבית HD5750 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס דיי משתלם והמחיר סבבה לגמרי HD5770 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס גם דיי משתלם המחיר שלו קצת מופרז אבל כרטיס עוצמתי עכשיו אני קונה את אחד מהם בRSM.CO.IL ורק שם אז לא להציע יותר כלום, יש גם מחשבה ליקנות אולי HD4870/ HD4890 המחיר דיי דומה לHD5770 עכשיו יש לי עוד שאלה עד כמה הכרטיסים האלו יותר טובים מי HD4850 VAPOR X 512MB נגיד בהשוואה לHD5750 ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה טלויזיה 32 אינטצ' של טושיבה וחיברתי אותה ב hdmi למחשב עשיתי תצוגה מפוצלת אבל יש לי בעיה אני לא יכול לראות כלום ממרחק בטלויזיה הגופנים קטנים מדי ניסיתי להגדיל את הגופנים בהגדרות של ווינדוס אבל זה מגדיל לי את הגופנים בשני המסכים ולמרות כל מה שניסיתי לא הצלחתי להגדיל רק בטלויזיה בנוסף לכך גם כשאני מגדיל את הגופנים אז באינטרנט הגופנים נשארים בגודל המקורי שלהם אם מישהוא יודע איך לעזור לי אני אשמח מאוד (אם הדיון לא נוגע לפורום הזה אני מצטער לא מצאתי פורום יותר מתאים)
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לאורך השנים תמיד הייתי תקוע עם מסכי CRT מהעבר, ואני מרגיש שהגיע הזמן להתקדם אני רוצה שיהיה בערך 19 אינץ', גם 20 יהיה בסדר אני מניח, אבל לא להגזים. תקציב באיזור ה1200 שקל, אבל גמיש סך הכל, מחפש את התמורה הכי טובה לכסף. כעקרון אני לא משחק בהרבה משחקים, מדי פעם אבל לא בצורה יותר מדי רצינית, מה שאני רוצה מהמסך זה שיהיה נוח לקרוא בו, איכות צפייה טובה, ושיחזיק טוב (: עוד לא החלטתי לגבי מסך רחב\רגיל ולמען האמת חיפשתי קצת וקראתי וזה לא משנה לי יותר מדי. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי מחשב חדש וביניהם ATI HD 4870 הייתי רוצה לדעת איך אני מגדיר את החיבור של המסך לDVI . תודה לעוזרים, טל.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
התקציב עד 1000-1100 שימושים בתקווה הכל בעיקר סרטים קריאת/כתיבת מסמכים או תכנות משחקים לא ברמה גבוהה המסך כנראה יחובר למחשב נייד אני חושב על סמסונג 220 שמומלץ פה ואני מבין שlg פחות מומלצים בתקופה האחרונה רק רציתי לשאול אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על Philips 220CW9FB לא יודע ממש למה אבל יש לי משיכה ללחברה הזאת ישמח לעזרה והמלצות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, אח שלי צריך מסך חדש למחשב ויש דרך העבודה של אבא שלי את המסך Acer AL1917AS במחיר ממש נמוך (899) (שלוש שנות אחריות) לגבי המחיר-אני לא דואג,כבר נקנו כמה דברים דרך העבודה של אבא שלי ולא הייתה בעיה. לשאלות: איך המסך בכללי?או שבכלל לא שווה לקנות אותו ? מה לגבי ה-8ms ? מה זה בכלל ומה זה משנה (כי הבנתי שיש גם 2ms ) ואיך הוא במשחקים קלים ביותר כמו CS? האם יריץ טוב משחקים כמו Need For Speed ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אין צורך לחיבור RCA וכדומה לממיר, אני יראה את הטלוויזיה דרך כרטיס טלוויזיה. המועמדים הם: ativa 22" ב1900 ש"ח CMV 221D 22'' LCD 5ms DVI ב1700 ש"ח או אם יש לכם עוד הצעות אני פתוח להצעות...
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני רוצה למכור מסך של NU 17" וכו כהנ"ל כלומר יד שניה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22" ואחרי סקר שוק הגעתי להחלטה שה ASUS MW221C הוא המסך המתאים והמשתלם ביותר. אבל לא הצלחתי לגלות האם המסך מסתובב על צירו או שלא ניתן לסובבו. אשמח לעזרתכם! עידן
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-