עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by magafaim,

לא משנה הסתדרתי אפשר לנעול

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  2. Started by idansolo,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22" ואחרי סקר שוק הגעתי להחלטה שה ASUS MW221C הוא המסך המתאים והמשתלם ביותר. אבל לא הצלחתי לגלות האם המסך מסתובב על צירו או שלא ניתן לסובבו. אשמח לעזרתכם! עידן

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש מסך למחשב בערך 22 אינץ עד 1500-2000 ש"ח המסך מיועד לסרטים וקצת למשחקים על מה אתם ממליצים? עדיף שיהיה משהו שיוכל לתמוך גם במשחקים בהמשך כי אני מתכוון לשדרג את המחשב

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by amitey,

מחפש מסך מעל 20 שיהיה ביחס של 3:4 ולא 9:16. איזה מסך מומלץ? למה רוב המסכים המוצעים הם רחבים?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by bushman,

שלום קניתי לאחרונה טלויזיה 32 אינטצ' של טושיבה וחיברתי אותה ב hdmi למחשב עשיתי תצוגה מפוצלת אבל יש לי בעיה אני לא יכול לראות כלום ממרחק בטלויזיה הגופנים קטנים מדי ניסיתי להגדיל את הגופנים בהגדרות של ווינדוס אבל זה מגדיל לי את הגופנים בשני המסכים ולמרות כל מה שניסיתי לא הצלחתי להגדיל רק בטלויזיה בנוסף לכך גם כשאני מגדיל את הגופנים אז באינטרנט הגופנים נשארים בגודל המקורי שלהם אם מישהוא יודע איך לעזור לי אני אשמח מאוד (אם הדיון לא נוגע לפורום הזה אני מצטער לא מצאתי פורום יותר מתאים)

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  6. גודל 27-28 אינץ עד 3 אלף שקל פחות או יותר. לא מסך מבריק שלא תהיה השתקפות של שמש כמו שיש בטלוויזיות של LG OLED לא מסך קעור מסך שטוח. שיהיה מינימום 122MHZ שימוש במסך: גיימינג,סרטים גלישה באינטרנט. שנת יציאה: 2020- 2021 מסתובב -PIVOT סוג כרטיס מסך שיהיה: 3070 או 3060. סוג משחקים:FORSPOKEN ARPG RPG DRAGON AGE 4 DIABLO 4 העדפה ל 4K אם לא אז 2K

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  7. שלום קניתי מחשב חדש לפני כשלושה חודשים (בערך), ועכשיו החלטתי שהגיע הזמן גם להתקדם במסך. האמת שאני לא מבין כל כך במסכי מחשב, ולכן הגעתי לכאן. אז ככה - השימוש העיקרי שלי הוא סרטים. יותר נכון סדרות, והרבה סדרות. אבל (!) זה לא אומר שאני לא הולך לדוגמא, לשחק. לא במשחקים בעלי דרישות מטורפות, אבל עדיין משחקי מחשב שאני רוצה שיפעלו כמו שצריך. לא נראה לי שצריך WideScreen, אני מסתדר מצויין עם ה-Full (אלא אם כן תגידו לי שזה תורם לצפייה בסרטים, לדוגמא). התלבטתי בהתחלה בין 20 ל-22 (21 הבנתי שעדיף שלא), אבל נראה לי שאין טעם לקנות 20 אם המחירים של ה-22 בירידות, אני צודק? יש לי כרטיס מסך 8800GT 510MB. התקציב שלי הוא... בוא נגיד עד 1500 ש"ח. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  8. היי, הזמנתי כבר מסך רחב ולא בדקתי אם הכרטיס מסך שלי, radeon 9550, אכן תומך ברזולציה של מסך רחב, 1440x900. היכן אני יכול לברר אם תהיה אפשרות להפעיל את הכרטיס ברזולוציה הזאת? תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by lharpaz,

התחילה לי בעיה שאיתרתי (אולי בטעות) כבעיה בכרטיס המסך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331883.0 כרגע הבעיה היא כזו: מחברים את הצג למחשב, ואז יש אחת משתי אופציות: או שהוא לא מראה כלום (תמונה שחורה לגמרי) או שהוא נותן הודעת שגיאה שהרזולוציה האופטימתלית היא 1280*1024 ב-60 הרץ, למרות שזה בדיוק מה שכיוונתי בכרטיס מסך (ועל צג אחר זה כן עובד). פעם בהרבה זמן הוא כן מסכים להציג תצורה מסויימת, אבל כשעושים ריסטרט למחשב התצוגה לא חוזרת. ראיתי שאנשים נוספים נתקלו בבעיה - אבל לא הצלחתי למצוא את הפתרון (אנשים ניתקו את הצג מהחשמל לכמה דקות וזה הסתדר לפרק זמן מסויים, אבל אצלי זה לא עובד). אם מישהו נתקל בבעיה דומה ו/או סתם רוצה להציע פתרון - אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by Inzagi,

אני מחפש מסך 19" למשחקים. אין לי העדפה לרחב או לא, מה שיותר מתאים למשחקים יותר טוב לי. המסך צריך להיות דק. תקציב - אני לא יודע בדיוק את המחירים, ככה שאני רוצה לשמוע כמה עולה מסך טוב ואז להחליט תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  11. Started by DaNi-L,

שלום יש לי מסך LCD 17 אינץ' כבר 3 שנים אני מתכוון למכור אותו אבל הבעיה שאני לא יודע באיזה מחיר למכור אותו זה המסך : CMV CT-723D כשקניתי אותו המסך עלה בסביבות 4200 שקל תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by seagull_42,

אני כמובן מתכוון למסך שאינו TN. התקציב מוגבל לסביבות 2000 ש"ח. רזוליוציה טבעית גבוהה וקצב ריענון מעולה אינם בראש סדר העדיפויות שלי. גם על גודל המסך אני מוכן להתפשר. יותר חשוב לי שעומק הצבע והניגודיות יהיו טובים. המסך ישמש אותי רוב הזמן לצפייה בטקסט, או לעיבוד תמונה. אני מודה מראש לכל מי יעזור בעצה.

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by fohad,

גודל המסך "17 צבע המסך שחור בהירות 300cd/m² רזולוציה 1024x1280 גודל פיקסל 0.264mm יחס ניגודיות 1:3000 מהירות תגובה 2ms כניסות + כניסה דיגיטלית DVI + כניסה אנלוגית (DSVB-15) מה אתם אומרים מסך טוב?? והוא עולה רק 1188 שקל!! דרך אגב אני חדש ...

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  14. Started by pavel3108,

מעוניין לקנות מסך חדש הפעולות העיקריות שלי הם צפיית סרטים ופעם ב-20 שנה משחקים הראשון הוא: Chi Mei, CMV 221D והשני: LG L204WT תעזרו לי בבקשה ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע לי התקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח ולא יותר... תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. Started by mx-3,

מישהו יודע על כיול מסוים למסך הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by lader,

יש לי אותו פחות משבוע, עכשיו באמצע משחק רואים נקודות לבנות שמרצדות על המסך (כמו תופעת "השלג" בטלויזיה רק בקטנה), ממה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  17. אני רוצה למכור מסך של NU 17" וכו כהנ"ל כלומר יד שניה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  18. ערב טוב, עיינתי קצת בפורום בנוגע למסכים ואני סבור כי התקציב שלי לא גדול דיו למטרה שלי, אך בכל זאת נראה מה ניתן לעשות. בשעה טובה ומוצלחת סיימתי קורס של הבורסה האמריקאית. על מנת לייעל את העבודה יש להצטייד במינימום 2 מסכים אשר יעבדו יחדיו. ברשותי מחשב טוב מאוד, לא אפרט את כולו פרט לכרטיס מסך שהוא 8800GTS. בעיית התקציב נכנסת עם העובדה שיש לי צורך בכך שאחד מהמסכים יהיה מספיק טוב למשחקים. מה אתם ממליצים? תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  19. ראיתי פה איפה שהוא שהביאו אתר שאתה מכניס את השם של המסך והוא אומר איזה פאנל יש לו

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  20. טוב קיצר 2243BW שחקתי קצת עם ההגדרות של המסך לא זוכר מה עשיתי והפונטים קצת נהרסו תסתכלו http://img367.imageshack.us/my.php?image=xdxv9.jpg מקודם הכתב היה יותר גדול והיה שונה גם וגם הריבועים הקטנים האלה של השליטה בדפים היו יותר גדולים לא זוכר מה עשיתי ואני לא מצליח למצוא את זה משום מה תודה מראש .נ.ב גם להחזיר את המסך להגדרות יצרן יהיה טוב , גם את זה לא מצאתי משום מה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  21. Started by gilgross,

שלום לכולם, האם משיהו מכיר את שני המסכים ויכול לתת לי חוות דעת אמיתית עליהם. מדובר ברכישה הראשונה שלי של מסךLCD תודה מראש, גיל.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by Eran Y,

הי לכולם, האם קיים מסך מחשב שייאפשר גיימינג סביר( חיבור למחשב גיימינג די וותיק עם gtx1660) ובנוסף ייאפשר לחבר אליו ממיר של yes לטובת צפיה בטלוויזיה באיכות סבירה? גודל נדרש - 32 עד 40 אינצ'. מתלבט אם לרכוש טלוויזיה בנפרד או פשוט להחליף את המסך הנוכחי באחד גדול יותר שייאפשר גם וגם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  23. אני רוצה מסך שישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות גראפיקה ועריכת וידאו אבל גם למשחקים על מה אתם ממליצים - תקציב עד 2000 שקל ועוד שאלה מה ההבדל בין שפורפרת TN לבין שפורפרות אחרות ומה ובסופו של דבר עושה את ההבדל? תודה על העזרה

24. Started by mosq,

מסך samsung lcd 22" 2253bw או מסך W2271TCוLG? הבדלים עיקריים: בנגודיות הסמסונג הוא 1:8000 ובl.g 1:20000 בזמן תגובה הסמסונג 2 מילי שניה וה5 מילי שנייה בl.g מה כדאי? הרבה תגובות בבקשה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  25. Started by galr52,

יש לי בבית מסך CTX ועד לא מזמן הוא עבד טוב. הבעיה היא שכשנגיד אני מכבה את המסך לכמה זמן ואחר כך מדליק אותו הוא מגמגם קצת כלומר הוא מהבהב, מציג תמונה ונהיה שחור וחוזר חלילה, כך זה נערך בערך 2-5 דקות. הבעיה מופיעה גם כאשר יש מסך שחור (אחרי השומר מסך) ואז מזיזים את העכבר. מה אפשר לעשות בכדי לפתור את הבעיה? בתודה מראש, גל

• 1 תגובה
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים