עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gilgross,

שלום לכולם, האם משיהו מכיר את שני המסכים ויכול לתת לי חוות דעת אמיתית עליהם. מדובר ברכישה הראשונה שלי של מסךLCD תודה מראש, גיל.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by MODI,

קיבלתי רק מטלית למסגרת של המסך. איך אני מנקה אבק מהמסך עצמו?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  3. Started by navk2,

הוא נחשב שיש לו מריחות וזה ? איזה פאנל הוא ? יש לי אותו כבר אני סתם רוצה לדעת עליו פרטים...

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by KF,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות למסך 22 שישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים.. את הT220 כבר יש לי בבית במחשב נוסף ככה שאותו פחות או יותר אני כבר מכיר.. האם כדאי ללכת דווקא על הT220P או שיש אופציות אחרות ? תודה !

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by Burkey,

אני מעוניין במסך LCD, "19, עם זמן תגובה של לא יותר מ - 5ms וניגודיות כמה שיותר טובה ( לא פחות מ - 1:700, רצוי 1:800 ומעלה ). כמו כן חשוב שתהיה יציאת DVI ( הכרחי ). התקציב שלי הוא 1300, אבל אני אעדיף למצוא משהו בסביבות 1100-1200. מה שחשוב לי זה שהצבעים יהיו "חיים", אני עובד הרבה עם גרפים מדעיים, וחשוב לי לראות צבעים טובים ותמונה חדה וברורה. גם סרטים חשובים לי, לא כדבר עיקרי, אבל שהאיכות תהיה טובה, אם כבר משקיעים כל כך הרבה כסף על מסך.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  6. תודה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  7. Started by shai56,

אני מטלבט בין כולל מסכי ה 22 שיש בארץ אני לא יודע מה לבחור אני משתגעעע איזה מסך 22 הכי טוב שיש כיום ???

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  8. Started by DaNi-L,

שלום יש לי מסך LCD 17 אינץ' כבר 3 שנים אני מתכוון למכור אותו אבל הבעיה שאני לא יודע באיזה מחיר למכור אותו זה המסך : CMV CT-723D כשקניתי אותו המסך עלה בסביבות 4200 שקל תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by idansolo,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22" ואחרי סקר שוק הגעתי להחלטה שה ASUS MW221C הוא המסך המתאים והמשתלם ביותר. אבל לא הצלחתי לגלות האם המסך מסתובב על צירו או שלא ניתן לסובבו. אשמח לעזרתכם! עידן

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  10. ניסיתי לכבות את המסך ואז ללחוץ על שני לחצנים ביחד ( על תפריט ועל פלוס ) ואז הדלקתי את המסך ולחצתי על לחצן מינוס. זה הקפיץ לי חלון עם כל מני נתונים. היה רשום : V1B29 ו HN208L6 אבל לא ראיתי שום REV04 ודומה לזה האם מישהו יודע איך אפשר לראות שם של הרוויזיה? ועוד משהו על המדבקה שמאחורי המסך כתוב 2407WFPb תודה!!!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  11. Started by blindside,

קניתי מסך חדש ויש לי שאלה האם כפתור הAUTO על המסך אינו אמור להגיב כאשר המסך מחובר דרך חיבור DVI???? בחנות ראיתי את המסך (לא את שלי ספציפי)והכפתור הגיב אבל הוא היה מחובר דרך D-SUB

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by michfir,

קניתי לאחרונה XBOX 360 וכבל שמחבר בין הXBOX לכניסה האנולוגית במסך שלי (SyncMaster 206BW), ה"בעיה" היא שכל פעם שאני רוצה לקלוט את החיבור של הXBOX אני צריך לנתק את החיבור של המחשב ( מהמסך ), זה ממש מעיק, האם ישנה דרך אחרת אולי? תוכנה או משהו, שמאפשרת לעשות מן החלפה מהירה, בלי לנתק מסך אחד? תודה.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by kk_kk,

Samsung 961bf Samsung 932bf Lg l1970hr Lg l1960tr מה עם הדגם החדש - 961bf , שווה לקנות ? או הדגם הקודם 932 עדיף יותר ? שימוש : Text, picture, video, games בקיצור הכל אבל לא לעיבוד תמונות וגרפיקה -< ?<?>? >-

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  14. בעזרת ה' עוד שבועיים אני קונה מסך מחשב חדש שיחליף את ה CRT הישן =] אני מתלבט בין.. Samsung 206BW ה 20" לבין Samsung 226BW ה 22" ברור שאני מעדיף את ה 22" אבל השאלה שלי אם הוא יתאים למחשב שלי ולכרטיס מסך שלי.? יש לי כרטיס מסך Leadtek 7600GT מחשב פנטיום 4 2.8 לוח אם ASUS P4P800 אני פשוט עוד שבוע מקבל את ההגה החייתי של לוג'יטק ה G25 ואני חייב מסך בשביל החיה הזאת ! אז מה אתם אומרים? אם אני אקנה את ה 22" יהיו לי בעיות או לא? מבחינת ראות, רזולוציות, חדות וכל הקשור בכך.. ? תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by prelly,

אני שוקל להזמין מסך 24" מחו"ל... הם הרבה יותר זולים שם.. אם יש פה מישהו שהזמין מסך מחו"ל יש לי כמה שאלות 1. מה קורה עם אחריות? זה סיפור לשלוח את זה? האם כבר קרה ש"ניצלת" את האחריות? 2. איך עובד הקטע של המכס.. כמה משלמים בערך? ד"א אני עוד חודשיים בתאילנד... אבל בטח אני לא יביא משם מסך כי שם זה ממש להיסתבך עם אחריות

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by prelly,

האם גם HDMI וגם DVI יכולים לשדר HD? (אני יודע שב HDMI יש גם סאונד ושהוא יכול לשדר HD) האם איכות התמונה (בשידורי HD) תהיה יותר טובה ב HDMI או שהיא תהיה אותו דבר

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  17. Started by -OmeR-,

פתחתי אשכול בנוגע למסך 17" שקיבלתי אבל החלטתי לנסות לחפש מסך 19" הכי איכותי שאפשר שיתקרב כמה שיותר ל-1000 ש"ח. מומלץ שלא יהיה רחב. אם אפשר כמה מסכים ולדרג את סדר העדיפויות (למקרה שלא יהיה לחנות) אולי יש עוד מסכים איכותיים חוץ מ-LG SAMSUNG VIEWSONIC DELL שאני לא מכיר והם יותר זולים. אם אפשר תגובה מהירה כי בבוקר אני הולך לחנות. תודה. נ.ב כמובן שאני מתכוון למסך LCD והמחשב לעריכה של מוזיקה (אפילו לא קצת למשחקים ועבודה גרפית וכל זה...)

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  18. Started by mc_elad,

נגיד בהשוואה לDELL ה LG - LG יותר טוב\שווים באיכותם\DELL יותר טוב (ולמה..)

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  19. Started by m.l,

איך המסך? איך האיכות צפייה בו? ההורים שלי באילת ויכולים להביא לי אותו ב1000 שקל שזה 200 שקל פחות מהכי זול בזאפ..כול מי שיודע ויוכל לענות אני מאוד אשמח

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  20. שלום קניתי מחשב חדש לפני כשלושה חודשים (בערך), ועכשיו החלטתי שהגיע הזמן גם להתקדם במסך. האמת שאני לא מבין כל כך במסכי מחשב, ולכן הגעתי לכאן. אז ככה - השימוש העיקרי שלי הוא סרטים. יותר נכון סדרות, והרבה סדרות. אבל (!) זה לא אומר שאני לא הולך לדוגמא, לשחק. לא במשחקים בעלי דרישות מטורפות, אבל עדיין משחקי מחשב שאני רוצה שיפעלו כמו שצריך. לא נראה לי שצריך WideScreen, אני מסתדר מצויין עם ה-Full (אלא אם כן תגידו לי שזה תורם לצפייה בסרטים, לדוגמא). התלבטתי בהתחלה בין 20 ל-22 (21 הבנתי שעדיף שלא), אבל נראה לי שאין טעם לקנות 20 אם המחירים של ה-22 בירידות, אני צודק? יש לי כרטיס מסך 8800GT 510MB. התקציב שלי הוא... בוא נגיד עד 1500 ש"ח. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  21. מכסים את הס"מ העליון של המסך, בלילה (6 שעות אחרונות) שילשו את השטחל שהם תופסים. לא יודע מאיפה הבעיה, מעולם לא ראיתי כזו בעבר. לא קשורה בתוכנה כי לא מופיעה בפרינט סקרין. למישהו הפתרונים?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by GOVNER_T.S.Y,

אני כבר זמן מה עוקב אחריי המחירים ושמתי לב שCHIMEI 22" צנח מ2700 שקל ל1400, עכשיו אין לי כסף למסכים יקרים ואני מוכן להסתפק במסך הזה שאלתי היא כזו: "עסקה משתלמת (לאור המחיר), או עוד חתול בשק? אני מעוניין לשמוע בעיקר מכאלה שרכשו את המסך ואיך הם אוהבים אותו(או לא..) g0vner

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  23. הי חברים. אשמח לקבל המלצות עבור מסך כזה... תודה.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by lharpaz,

התחילה לי בעיה שאיתרתי (אולי בטעות) כבעיה בכרטיס המסך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331883.0 כרגע הבעיה היא כזו: מחברים את הצג למחשב, ואז יש אחת משתי אופציות: או שהוא לא מראה כלום (תמונה שחורה לגמרי) או שהוא נותן הודעת שגיאה שהרזולוציה האופטימתלית היא 1280*1024 ב-60 הרץ, למרות שזה בדיוק מה שכיוונתי בכרטיס מסך (ועל צג אחר זה כן עובד). פעם בהרבה זמן הוא כן מסכים להציג תצורה מסויימת, אבל כשעושים ריסטרט למחשב התצוגה לא חוזרת. ראיתי שאנשים נוספים נתקלו בבעיה - אבל לא הצלחתי למצוא את הפתרון (אנשים ניתקו את הצג מהחשמל לכמה דקות וזה הסתדר לפרק זמן מסויים, אבל אצלי זה לא עובד). אם מישהו נתקל בבעיה דומה ו/או סתם רוצה להציע פתרון - אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by metison,

60% אינטרנט 15%תכנות 10% סרטים 15% אופיס אשמח לעזרה בנושא. תודה. (מה עדיף רחב או רגיל?)

• 0 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים