עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מכסים את הס"מ העליון של המסך, בלילה (6 שעות אחרונות) שילשו את השטחל שהם תופסים. לא יודע מאיפה הבעיה, מעולם לא ראיתי כזו בעבר. לא קשורה בתוכנה כי לא מופיעה בפרינט סקרין. למישהו הפתרונים?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by שייט לעתיד,

שלום אני מחפש מסך 19' בתקציב של 600-+ היות ואני לא מבין בזה כלום אז אני פונה אליכם לעזרה.. תודה מראש אבי.

3. שלום לכולם יש לי תקציב של 1700 ש"ח ואני מחפש מסך LCD גודל 19 שיתאים לי לשימושים הבאים 60% גלישה באינטרנט 30% משחקים כבדים כמו F.E.A.R , RAINBOW SIX VEGAS 5% סרטים 5% תוכנות כמו WORD ,PHOTSHOP

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  4. שלום וחג שמח לכל באי הפורום! אני מחפש מסך למחשב, הוא מיועד למשחקים, אפשר לומר רק למשחקים. אין לי הרבה מושג במסכים, לא הבנתי את העיניין עם זמני התגובה הניגודיות וכו'.... הכרטיס מסך שלי הוא הGTS, הבנתי שזה גורם שצריך להתחשב בו, לניצול מקסימלי או משהוא כזה... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  5. רציתי לדעת האם המסך שווה את המחיר ואם הנתונים שלו נחשבים טובים למשחקים ועבודה שוטפת והאם יש אופציות יותר טובות בסביבות המחיר הזה. המסך יעבוד עם כרטיס מסך p.o view gtx 260 . תודה רבה לכל המגיבים .

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  6. Started by Shoq,

המסך של המחשב שלי נהרס ואני צריך חדש. הגודל הרצוי למסך הוא 19-20 אינצ'. המסך לא מיועד למשחקים, אלא רק לגלישה באינטרנט עשיית עבודות, ושטויות כאלו. אשמח לכמה הצעות, ואם אפשר גם שלא יהיו מחרים גבוהים מדי, תודה מראש Shoq[br]פורסם בתאריך: 16.10.2007 בשעה 21:03:21 אופסססס..... פתחתי פעמיים בטעות סליחה

7. היום מה שמוכרים פה זה VP930-3 וקראתי שהוורסיות הקודמות של המסך יותר מוצלחות.. (בישנים פחות קורונה ופחות בעיות)

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by liores121,

קיבלתי מסך מחשב מאח שלי בטענה שהוא מהבהב וביקש ממני לנסות לסדר . אז ניסיתי, ולא הצלחתי. יש לי מחשב עם ווינדוס 11 ובחיבור כבל vga לhdmi ניסיתי להחליף כבלים אך ללא שינוי. ניסיתי גם לעדכן דרייברים סוג המסך הזה לא תומך עדיין ב11. רעיונות מה לעשות? המסך די יקר וחבל שילך לפח Dell P2414H

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by ymss69,

טוב אז אחרי כמעט 5 שנים עם 153V של סמסונג שלי, קטן קטן אבל נהנתי ממנו המון, יחסית למסך שכנראה עם פאנל TN הוא מציג טקסט בצורה מצויינת. עכשיו חשבתי לגבי מסך חדש כאשר השימושים שלי הם כמעט אך ורק אינטרנט ולכן השימוש הוא כעט ורק טקסט. חשבתי על ה930 של וויסוניק או ה971 של סמסונג ואת שתיהם ממש קשה למצוא, עכשיו אני עובד באופיס דיפו היום התקשרתי לקניין של החברה אמרתי לו שאנ ירוצה לקנות את התצוגה שיושבת אצלנו בחנות, הוא אמר לי בדיוק היום בבוקר קיבלתי טלפון מהיבואן והגיעו משהו כמו 500 חתיכות לארץ, כ100 יגיעו לאופיס דיפו. המחיר הרשמי אצנו הוא 1890, בנתיים הגעתי עם הקניין ל1700 בשבילי, השאלה כמה הוא באמת מומלץ.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  10. מעונינת בסרטי HD באיכות טובה בעיקר פרט לשימוש לגלישה ומעבדי תמלילים וגם כטלויזיה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by Avivo,

אחרי התלבטות ארוכה מאוד, החלטתי שדי, צריך להחליט, קראתי המון פה בפורום והגעתי ל2 המסכים האלה הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט, סרטים כבר לא ראיתי בחדר הרבה זמן... והמשחקים היחידים שאני משחק זה אסטרטגיה (וורקראפט וכאלה) אני לא יודע ולא מתכוון להתחיל לכייל את המסך, וכל סוגי הפאנלים בילבלו אותי לגמרי.... מה שאני צריך לדעת זה האם אני (בתור משתמש די פשוט ובסיסי) ארגיש הבדל בין המסכים? האם ההבדל הזה שווה את הכסף? ומה אני צריך לבדוק במסך כשאני קונה אותו\ מקבל אותו? (איזה פאנל הוא צריך להיות?, איך אני בודק פיקסלים שרופים? וכו') תודה מראש, ואני יודע שחלק מהמידע כבר נמצא בפורום, אבל בטוח יש עוד כמה כמוני שצריכים את הכל מרוכז (הרבה מדברים פה על מסכים עם אפשרויות כיול מטורפות ויכולות אדיר…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  12. קומפיוטקס 2022: מותג ה-ROG של אסוס לא נח לרגע ובשיתוף עם NVIDIA אנחנו מקבלים הצצה למסך הגיימינג הזריז ביותר בעולםקומפיוטקס 2022: מותג ה-ROG של אסוס לא נח לרגע ובשיתוף עם NVIDIA אנחנו מקבלים הצצה למסך הגיימינג הזריז ביותר בעולםלכתבה

13. המסך הוא בשביל סטודנט שעובד הרבה על תיכנות ורואה קצת סרטים. לי אישית יש 2243BW ואני יחסית מרוצה (יש קצת זליגות אור, ושחור לא מדהים, אבל ביחס ל TN זה סביר לפי דעתי) בכל אופן הבחור מחפש מסך זול וטוב עד 1000 שח. את ה 2243 אפשר להשיג ב 960 ואת ה LG 2242 ניתן להשיג אותו ב 780 שח. עברתי כאן קצת על המודעות הקשורות וראיתי אהדה גורפת לסמסונג. אך העניין הוא שיש לי רגל איכותית (של איזו, שנותנת גם גובה וגם פיבוט) בכל מקרה שאני יכול לחבר לשניהם, ככה שהארגונומיה לא משחקת תפקיד בכלל כאן. רק איכות המסך. האם יש טעם להשקיע 180 שח בסמסונג ? האם יש הבדלים באיכות התצוגה ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by Eran Y,

הי לכולם, האם קיים מסך מחשב שייאפשר גיימינג סביר( חיבור למחשב גיימינג די וותיק עם gtx1660) ובנוסף ייאפשר לחבר אליו ממיר של yes לטובת צפיה בטלוויזיה באיכות סבירה? גודל נדרש - 32 עד 40 אינצ'. מתלבט אם לרכוש טלוויזיה בנפרד או פשוט להחליף את המסך הנוכחי באחד גדול יותר שייאפשר גם וגם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by Matrix^Tank,

היי לכולם, קניתי מחשב חדש וביניהם ATI HD 4870 הייתי רוצה לדעת איך אני מגדיר את החיבור של המסך לDVI . תודה לעוזרים, טל.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by Pinhas7000,

שלום, מה אתם אומרים על מסכים דקים של חברת ViewCom

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  17. Started by omer_xd,

אני רוצה ליקנות מסך ''22 של חברת mag במחיר 1600 ש''ח האים מישהוא ממליץ האם זה מסך טוב? אילו ההגדרות שלו:גודל מסך: 22 אינטש , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1680x1050 פיקסלים , סוג המסך: LCD , יצרן: Mag , זמן תגובה: 2 מילי שניה פרטים נוספים...

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by JNDN38,

שלום לכולם השימוש העיקרי שלי במחשב הזה הוא אינטרנט. רציתי לדעת באיזה כיוונים משתמשים האנשים החביבים פה עבור צפייה נורמלית בטקסטים. המסך כעת הוא נורא נורא בהיר. שאני מוריד את הבהירות אני רואה סרטים בצורה נורא חשוכה. אני מודע לאופציה של ה F ENGINE שלהם לבחור בין מצבים אבל ממש אין לי כוח לעשות את זה כל פעם שאני רוצה לראות איזה סרט או לגלוש. יש עוד שאלה בנוגע האם לכוון את הבהירות דרך הכרטיס מסך... אשמח לכל עזרה תודה אוהד

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  19. Started by biwi,

אני ממש לא מבין במסכים ואני מחפש לקנות מסך 17 אינצ' טוב באזור ה 1000 1200 שקל אני גם ממש לא מבין במחירים ולכן אשמח לשמוע הצעות וטיפים תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  20. Started by seagull_42,

אני כמובן מתכוון למסך שאינו TN. התקציב מוגבל לסביבות 2000 ש"ח. רזוליוציה טבעית גבוהה וקצב ריענון מעולה אינם בראש סדר העדיפויות שלי. גם על גודל המסך אני מוכן להתפשר. יותר חשוב לי שעומק הצבע והניגודיות יהיו טובים. המסך ישמש אותי רוב הזמן לצפייה בטקסט, או לעיבוד תמונה. אני מודה מראש לכל מי יעזור בעצה.

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by urikeshet,

רוצה לקנות מסך LG2271. מבקש לדעת איך המסך ובמיוחד איך האביזרים הנילווים (מגיע עם מיקרופון, רמקולים ומצלמה מובנים)

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  22. שלום הנני זקוק להמלצתכם בקשר למסך שיהיה מיועד למשחקים חדשים ושיוכל למצות את כרטיס המסך,SLI של 9600GT . אם לא תיהיה ברירה אז אפשר לחרוג בתקציב עד אלפיים ש"ח,זהו המקסימום שלי. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  23. איך הפיליפס 220WS8FS לעומת LG L226WTQ וסמסונג 226BW ? אני יודע שהLG עדיף מבין השלושה וכן גם הסמסונג..אבל מה בנוגע לפיליפס? -תודה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  24. בעזרת ה' עוד שבועיים אני קונה מסך מחשב חדש שיחליף את ה CRT הישן =] אני מתלבט בין.. Samsung 206BW ה 20" לבין Samsung 226BW ה 22" ברור שאני מעדיף את ה 22" אבל השאלה שלי אם הוא יתאים למחשב שלי ולכרטיס מסך שלי.? יש לי כרטיס מסך Leadtek 7600GT מחשב פנטיום 4 2.8 לוח אם ASUS P4P800 אני פשוט עוד שבוע מקבל את ההגה החייתי של לוג'יטק ה G25 ואני חייב מסך בשביל החיה הזאת ! אז מה אתם אומרים? אם אני אקנה את ה 22" יהיו לי בעיות או לא? מבחינת ראות, רזולוציות, חדות וכל הקשור בכך.. ? תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by b11y,

שלום! אני קונה מחשב חדש וגם מסך חדש. אני מתלבט איזה מסך לקנות בסביבות המחירים 1000 ש"ח 22 אינצ'. אני משחק משחקים כמו fifa pro need for speed gta 4 וכו' רוב הזמן אני או משחק או גולש באינטרנט ופעם בכמה זמן אני כותב בוורד איזה מסמך. עכשיו יש כמה מסכים: מה הכי כדאי לי? Samsung SyncMaster T220 Samsung 2253BW Samsung SyncMaster 226BW

• 1 תגובה
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.