מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב ושבוע טוב. ברשותי מסך samsung t260. במסך הנל קיים חיפוש אוטומטי של המסך שהוא מחפש סינגל אם זה : HD, ANALOG או DIGITAL. ברצוני לבטל את האופציה הזאת משום שלוקח לו דיי הרבה זמן להגיע לאנלוגי. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הוא נחשב שיש לו מריחות וזה ? איזה פאנל הוא ? יש לי אותו כבר אני סתם רוצה לדעת עליו פרטים...
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
60% אינטרנט 15%תכנות 10% סרטים 15% אופיס אשמח לעזרה בנושא. תודה. (מה עדיף רחב או רגיל?)
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הי לכולם, האם קיים מסך מחשב שייאפשר גיימינג סביר( חיבור למחשב גיימינג די וותיק עם gtx1660) ובנוסף ייאפשר לחבר אליו ממיר של yes לטובת צפיה בטלוויזיה באיכות סבירה? גודל נדרש - 32 עד 40 אינצ'. מתלבט אם לרכוש טלוויזיה בנפרד או פשוט להחליף את המסך הנוכחי באחד גדול יותר שייאפשר גם וגם. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
קניתי את הT260 של SAMSUNG השימושים של המסך זה בעיקר למשחקים גלישה באינטרנט וקצת צפיה בטלוויזיה ואני צריך עזרה בכיוון ההגדרות כמו הצבע, גמה וכו' אם מישהו יודע מה מומלץ תודה לכל מי שעונה מראש
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
האם יש לסמסונג מסך מחשב בארץ בגודל 24 אינץ שהוא לא פאנל TN? או כל המסכים שלהם זה TN? יש לי כבר 3 שנים את המסך שלהם הT240 שהוא מסך נהדר וחשבתי כבר לשדרג אותו למסך עם פאנל יותר איכותי.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חברים יקרים , אחרי ההמלצות על 3 מחשבים זולים לצרכי המשרד מבקש המלצה על 3 מסכי 19 אינץ זולים . העולים בגורל הם ה 953BW 19'' של סמסנוג או ה W1942T 19'' שח LG . הפרש המחירים בינהם זניח (סביב ה 700 שקל). האים יש לכם המלצות טובות יותר (זולות יותר ?!) אשמח לשמוע חוות דעת מלומדת (כאמור לצריך משרד בלבד). תודה מראש, דרור.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה....ועוד שבועיים אני קונה מסך LCD 22 אינץ' עכשיו אני מבקש את עזרתכם בקניית המסך.... אז ככה חשוב לי שלא יהיו מריחות בסרטים ושהוא יהיה טוב במשחקים...(עד כמה שאפשר) ההתלבטות הרצינית שלי היא בין SyncMaster 226BWוSamsung ל- VW222UוAsus וזהו.....עכשיו אם אתם חושבים שאני יכול למצוא משהו יותר טוב בעד 1400 ש"ח...אנא שתפו אותי ועזרו לי... אני פתוח להצעות תודה מראש חברים יקרים
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני כנראה מחר הולך לקנות את המסך הזה ב KSP ב 880 שקל. אניי בכוונה בחרתי 19 אינטצ' (ולא יותר) ובכוונה לא מסך רחב (לא מסתדר איתם). מה אתם אומרים על המסך? האם הוא יתאים לי לכרטיס INNOVISION 9500GT DDR2 (יש לכרטיס כניסת DVI-I ולמסך יש D-Sub, DVI-D אמורות להיות בעיות?) המסך בעקרון יותר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס) ופחות משחקים. המסך:
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LCD 17 אינץ' כבר 3 שנים אני מתכוון למכור אותו אבל הבעיה שאני לא יודע באיזה מחיר למכור אותו זה המסך : CMV CT-723D כשקניתי אותו המסך עלה בסביבות 4200 שקל תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מחפש חנות באזור המרכז שבתצוגה יש לה את LG1953TR תודה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ניסיתי לכבות את המסך ואז ללחוץ על שני לחצנים ביחד ( על תפריט ועל פלוס ) ואז הדלקתי את המסך ולחצתי על לחצן מינוס. זה הקפיץ לי חלון עם כל מני נתונים. היה רשום : V1B29 ו HN208L6 אבל לא ראיתי שום REV04 ודומה לזה האם מישהו יודע איך אפשר לראות שם של הרוויזיה? ועוד משהו על המדבקה שמאחורי המסך כתוב 2407WFPb תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
הי חברים. אשמח לקבל המלצות עבור מסך כזה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
נכון שפתחתי נושא.. אבל יש לי כמה שאלות כרגע חשובות כי אני רוצה כבר להזמין. אני די סגור על Dell 2007FP. על איזה חנות אתם ממליצים שנותנת אחריות לפיקסלים מתים ולבעיות אחרות? ואיזה חנות אפשר לסמוך עלייה שתביא לי את ה Dell עם הפאנל האיכותי S-IPS אם אני יבקש מהם? והאם יש איזו חנות שתיתן לי לבוא לראות את המסך לפני קנייה?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה 2007FP של Dell כבר שנתיים ואני מרוצה עד הגג. אני רוצה להוסיף מסך נוסף לידו, שיתפקד כמסך שניוני, ונראה לי שיהיה נחמד אם הוא יהיה "24 ברזולוציה של 1920x1200 כי אז הוא יהיה בדיוק בגובה של ה Dell ובעל אותה רזולוציה אנכית (ה Dell הוא 1600x1200). אני בעיקר כותב קוד ומסמכים, קצת וידאו (אם hulu נחשב) ו COD4 ברגעי הפנאי. חשובה לי בעיקר חדות טקסט. לא רוצה להוציא מעל 3000ש"ח ולכן ה Dell "24 לא בתקציב. ראיתי שהמחיר מתחיל מ 1200 אז אני מקווה שניתן לקנות מסך סביר בפחות מ-2000. תודה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
[samsung 971p או VS-VP930-3 } מבקש את עזרתכם אני שניה לפני הקניה ורוצה לדעת מה עדיף שני המסכים עם פאנל איכותי לפי מה שנרשם עד עכשיו בפרום הזה סמסונג 6MS 1:1500 וויו סוניק 8MS 1:3000 אם תשאלו אותי סמסונג נשמעת חברה יותר אמינה מבחינת השם וגם המסך עולה לי 130 שקל פחות מהויו סוניק המסך מיועד למשחקים סרטים גלישה באינטרנט ושימושים של היום יום.... אני חייב תשובה דחוף ותודה רבה!! ;) :)
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אחרי התלבטות ארוכה מאוד, החלטתי שדי, צריך להחליט, קראתי המון פה בפורום והגעתי ל2 המסכים האלה הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט, סרטים כבר לא ראיתי בחדר הרבה זמן... והמשחקים היחידים שאני משחק זה אסטרטגיה (וורקראפט וכאלה) אני לא יודע ולא מתכוון להתחיל לכייל את המסך, וכל סוגי הפאנלים בילבלו אותי לגמרי.... מה שאני צריך לדעת זה האם אני (בתור משתמש די פשוט ובסיסי) ארגיש הבדל בין המסכים? האם ההבדל הזה שווה את הכסף? ומה אני צריך לבדוק במסך כשאני קונה אותו\ מקבל אותו? (איזה פאנל הוא צריך להיות?, איך אני בודק פיקסלים שרופים? וכו') תודה מראש, ואני יודע שחלק מהמידע כבר נמצא בפורום, אבל בטוח יש עוד כמה כמוני שצריכים את הכל מרוכז (הרבה מדברים פה על מסכים עם אפשרויות כיול מטורפות ויכולות אדיר…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש למחשב בתקציב של 2000 ש"ח עם חריגות קטנות. אני מחפש מסך 20-22 אינטצ' שהשימושים שלו יהיו: 1) משחקים (בעיקר) 2) גלישה באינטרנט ועבודה עם טקסטים 3) עריכת תמונות ווידאו ברמה בסיסית-בינונית אם זה חשוב אז כרטיס המסך שלי הוא 8800GT ואני לא הולך לראות סרטים במסך הזה. חשוב לי שהמסך יהיה איכותי, בעל צבעים אמיתיים ואחידים וללא מריחות. אז על מה אתם ממליצים בתקציב הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
רוצה לקנות מסך LG2271. מבקש לדעת איך המסך ובמיוחד איך האביזרים הנילווים (מגיע עם מיקרופון, רמקולים ומצלמה מובנים)
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את שני המסכים האלה, ואני לא כול כך מבין במסכים , אני רוצה שתנסו להסביר לי מה ההבדל בין שני המסכים הללו, קישורים: זה ה- VW222S: http://uk.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=362&l4=0&model=1741&modelmenu=2 וזה ה- MW221U: http://uk.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1382&modelmenu=2 שמתי לב (אם שמתי לב נכון) של MW221U יש יציאה של DVI וDIGITAL, וב-VW222S יש רק DVI , (הכרטיס מסך שלי יש בו רק יציאות של Digital... אני יכול לשים מתאם כזה), האם זה יפגע באיכות או משהו דומה? ומה עוד השוני ביניהם ומה יותר כדאי? ההבדל ביניהם גדול?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מכסים את הס"מ העליון של המסך, בלילה (6 שעות אחרונות) שילשו את השטחל שהם תופסים. לא יודע מאיפה הבעיה, מעולם לא ראיתי כזו בעבר. לא קשורה בתוכנה כי לא מופיעה בפרינט סקרין. למישהו הפתרונים?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מועניין לקנות את ה2007WFP. עכשיו אני שרוי בדילמה קטנה מכיוון שראיתי מסכי 20 רק באופיס דיפו שם הם לא ברזולוציה הטבעית שלהם. עכשיו אני רוצה לבדוק אאיך הרזולוצי הטבעית שלהם,אם הטקסטים והכל נראים קטנים מידי מכיוון שהמסך הזה ישמש גם את אבי שנעזר במשקפי ראייה.מישהו יכול להעלות תמונה של הדסקטופ שלו על מנת שאני אוכל לראות את גודל הפונטים וכו'? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המסך שווה את המחיר ואם הנתונים שלו נחשבים טובים למשחקים ועבודה שוטפת והאם יש אופציות יותר טובות בסביבות המחיר הזה. המסך יעבוד עם כרטיס מסך p.o view gtx 260 . תודה רבה לכל המגיבים .
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
טוב אז אחרי כמעט 5 שנים עם 153V של סמסונג שלי, קטן קטן אבל נהנתי ממנו המון, יחסית למסך שכנראה עם פאנל TN הוא מציג טקסט בצורה מצויינת. עכשיו חשבתי לגבי מסך חדש כאשר השימושים שלי הם כמעט אך ורק אינטרנט ולכן השימוש הוא כעט ורק טקסט. חשבתי על ה930 של וויסוניק או ה971 של סמסונג ואת שתיהם ממש קשה למצוא, עכשיו אני עובד באופיס דיפו היום התקשרתי לקניין של החברה אמרתי לו שאנ ירוצה לקנות את התצוגה שיושבת אצלנו בחנות, הוא אמר לי בדיוק היום בבוקר קיבלתי טלפון מהיבואן והגיעו משהו כמו 500 חתיכות לארץ, כ100 יגיעו לאופיס דיפו. המחיר הרשמי אצנו הוא 1890, בנתיים הגעתי עם הקניין ל1700 בשבילי, השאלה כמה הוא באמת מומלץ.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני כשלושה חודשים (בערך), ועכשיו החלטתי שהגיע הזמן גם להתקדם במסך. האמת שאני לא מבין כל כך במסכי מחשב, ולכן הגעתי לכאן. אז ככה - השימוש העיקרי שלי הוא סרטים. יותר נכון סדרות, והרבה סדרות. אבל (!) זה לא אומר שאני לא הולך לדוגמא, לשחק. לא במשחקים בעלי דרישות מטורפות, אבל עדיין משחקי מחשב שאני רוצה שיפעלו כמו שצריך. לא נראה לי שצריך WideScreen, אני מסתדר מצויין עם ה-Full (אלא אם כן תגידו לי שזה תורם לצפייה בסרטים, לדוגמא). התלבטתי בהתחלה בין 20 ל-22 (21 הבנתי שעדיף שלא), אבל נראה לי שאין טעם לקנות 20 אם המחירים של ה-22 בירידות, אני צודק? יש לי כרטיס מסך 8800GT 510MB. התקציב שלי הוא... בוא נגיד עד 1500 ש"ח. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-