עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by navk2,

הוא נחשב שיש לו מריחות וזה ? איזה פאנל הוא ? יש לי אותו כבר אני סתם רוצה לדעת עליו פרטים...

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  2. שלום בסקירות של המדריכים בנוגע לרכישת מסך LCD באתר. יש הסברים על סוגי הפאנלים השונים. בפאנל של ה TN רשום: בלתי אפשרי לראות גוון אחיד על מסכים אלו ולכן הם לא מתאימים לגרפיקה או לעבודה עם טקסט בעל רקע אחיד לאורך זמן (מתכנתים הישמרו). מסכי LCD בעלי פאנל TN מתאימים לשימושים הבאים: שימושים משרדיים קלים (לא לישיבה ממושכת מול מסך). אני מתכוון לתכנת במחשב מדוע פאנל מסוג TN לא מתאים לעבודה "עם טקסט בעל רקע אחיד - מתכנתים הישמרו"? ומדוע הפאנל אינו מתאים" לישיבה ממושכת מול המסך"? ודבר אחרון , עד היום לפי מיטב הבנתי מעטים המסכים שהיו בשוק שלא מסוג TN איך בדיוק בכל מקומות העבודה עבדו עם המסכים האלה? אודה לתגובתכם העניינית, אני פשוט מבולבל תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  3. Started by Rock22,

צריך המלצה למסך חדש 19 רחב עד אלף שקל בתודה לכול העונים!!!

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  4. לאחר קריאה מרובה פה בפורום, התחדשתי היום במסך DELL 2007WFP, מסך מדהים!!! הפעלתי סרט 720P ויש לי בעיה בצבע השחור, הוא יותר מדי שולט ומסתיר פרטים כהים בסרט (מצורפת תמונה) מימין מסך הישן שלי סמסונג 730B ומשמאל DELL 2007WFP תראו את ההבדלים לבד. איך אני יכול לשפר את זה כדי שיראו את הפרטים הכהים בסרט? ועוד שאלה... בDELL אני גם רואה ריבועים מעצבנים בצבעים חזקים ובסמסונג אין את זה, יש דרך לתקן את זה בהגדרות? ובכלל יש הגדרות מומלצות למסך הזה? תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי תקציב של 1700 ש"ח ואני מחפש מסך LCD גודל 19 שיתאים לי לשימושים הבאים 60% גלישה באינטרנט 30% משחקים כבדים כמו F.E.A.R , RAINBOW SIX VEGAS 5% סרטים 5% תוכנות כמו WORD ,PHOTSHOP

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  6. Started by m.l,

איך המסך? איך האיכות צפייה בו? ההורים שלי באילת ויכולים להביא לי אותו ב1000 שקל שזה 200 שקל פחות מהכי זול בזאפ..כול מי שיודע ויוכל לענות אני מאוד אשמח

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  7. בעזרת ה' עוד שבועיים אני קונה מסך מחשב חדש שיחליף את ה CRT הישן =] אני מתלבט בין.. Samsung 206BW ה 20" לבין Samsung 226BW ה 22" ברור שאני מעדיף את ה 22" אבל השאלה שלי אם הוא יתאים למחשב שלי ולכרטיס מסך שלי.? יש לי כרטיס מסך Leadtek 7600GT מחשב פנטיום 4 2.8 לוח אם ASUS P4P800 אני פשוט עוד שבוע מקבל את ההגה החייתי של לוג'יטק ה G25 ואני חייב מסך בשביל החיה הזאת ! אז מה אתם אומרים? אם אני אקנה את ה 22" יהיו לי בעיות או לא? מבחינת ראות, רזולוציות, חדות וכל הקשור בכך.. ? תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  8. אני מחפש מסך 16:9 איכותי בגודל "20 לצורך צפייה בסרטים גלישה באינטרנט , ושיחות וידאו ... מה דעתכם התקציב הוא עד 1700 שח אגב אני אשמח אם תוכלו לומר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך.

9. Started by Shoq,

המסך של המחשב שלי נהרס ואני צריך חדש. הגודל הרצוי למסך הוא 19-20 אינצ'. המסך לא מיועד למשחקים, אלא רק לגלישה באינטרנט עשיית עבודות, ושטויות כאלו. אשמח לכמה הצעות, ואם אפשר גם שלא יהיו מחרים גבוהים מדי, תודה מראש Shoq[br]פורסם בתאריך: 16.10.2007 בשעה 21:03:21 אופסססס..... פתחתי פעמיים בטעות סליחה

10. Started by biwi,

אני ממש לא מבין במסכים ואני מחפש לקנות מסך 17 אינצ' טוב באזור ה 1000 1200 שקל אני גם ממש לא מבין במחירים ולכן אשמח לשמוע הצעות וטיפים תודה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  11. Started by yonishema,

[samsung 971p או VS-VP930-3 } מבקש את עזרתכם אני שניה לפני הקניה ורוצה לדעת מה עדיף שני המסכים עם פאנל איכותי לפי מה שנרשם עד עכשיו בפרום הזה סמסונג 6MS 1:1500 וויו סוניק 8MS 1:3000 אם תשאלו אותי סמסונג נשמעת חברה יותר אמינה מבחינת השם וגם המסך עולה לי 130 שקל פחות מהויו סוניק המסך מיועד למשחקים סרטים גלישה באינטרנט ושימושים של היום יום.... אני חייב תשובה דחוף ותודה רבה!! ;) :)

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by lol_minbet,

המסך נועד למפרט הנ"ל למשחקים, התקציב הוא אלף שקלים. עדיפות לחנות בת"א ואם לא אז שתהיה זמינה למשלוח (דמי המשלוח לא כלולים בתקציב) גודל - רק שלא יהיה 17'. תודה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by ajl,

אני עוסק בגרפיקה ויש לי מסך אחד של דל (2007WFP), הבעיה שלי היא כשאני שולח ללקוחות (עסקיים ברובם) עבודה לאישור וכדומה הם רואים את הצבעים שונה ממני, לכן אני מחפש מסך סטנדרטי (שהרוב קונה) שהוא גם לא יקר רק כדי לבדוק את הצבעים. אשמח לעזרה, תודה

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  14. גודל 27-28 אינץ עד 3 אלף שקל פחות או יותר. לא מסך מבריק שלא תהיה השתקפות של שמש כמו שיש בטלוויזיות של LG OLED לא מסך קעור מסך שטוח. שיהיה מינימום 122MHZ שימוש במסך: גיימינג,סרטים גלישה באינטרנט. שנת יציאה: 2020- 2021 מסתובב -PIVOT סוג כרטיס מסך שיהיה: 3070 או 3060. סוג משחקים:FORSPOKEN ARPG RPG DRAGON AGE 4 DIABLO 4 העדפה ל 4K אם לא אז 2K

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  15. אני חושב לקנות אותו אבל קראתי שמסכים עם wide gamut מדגישים יתר על המידה צבעים וגורמים להם להיראות מוגזמים תהייתי אם למישהו כאן יש בעיות בתחום הזה וניסה לחבר אותו לxbox 360 או לצפות בו בסדרות מהאינטרנט באיכות בינונית?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by urikeshet,

רוצה לקנות מסך LG2271. מבקש לדעת איך המסך ובמיוחד איך האביזרים הנילווים (מגיע עם מיקרופון, רמקולים ומצלמה מובנים)

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  17. Started by b11y,

שלום! אני קונה מחשב חדש וגם מסך חדש. אני מתלבט איזה מסך לקנות בסביבות המחירים 1000 ש"ח 22 אינצ'. אני משחק משחקים כמו fifa pro need for speed gta 4 וכו' רוב הזמן אני או משחק או גולש באינטרנט ופעם בכמה זמן אני כותב בוורד איזה מסמך. עכשיו יש כמה מסכים: מה הכי כדאי לי? Samsung SyncMaster T220 Samsung 2253BW Samsung SyncMaster 226BW

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  18. Started by Avivo,

אחרי התלבטות ארוכה מאוד, החלטתי שדי, צריך להחליט, קראתי המון פה בפורום והגעתי ל2 המסכים האלה הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט, סרטים כבר לא ראיתי בחדר הרבה זמן... והמשחקים היחידים שאני משחק זה אסטרטגיה (וורקראפט וכאלה) אני לא יודע ולא מתכוון להתחיל לכייל את המסך, וכל סוגי הפאנלים בילבלו אותי לגמרי.... מה שאני צריך לדעת זה האם אני (בתור משתמש די פשוט ובסיסי) ארגיש הבדל בין המסכים? האם ההבדל הזה שווה את הכסף? ומה אני צריך לבדוק במסך כשאני קונה אותו\ מקבל אותו? (איזה פאנל הוא צריך להיות?, איך אני בודק פיקסלים שרופים? וכו') תודה מראש, ואני יודע שחלק מהמידע כבר נמצא בפורום, אבל בטוח יש עוד כמה כמוני שצריכים את הכל מרוכז (הרבה מדברים פה על מסכים עם אפשרויות כיול מטורפות ויכולות אדיר…

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  19. Started by cooper,

קיבלתי מסך LCD גודל 19" של חברת PROVIEW אני ממש לא מבין במסכים ככה שאין לי מןשג על איזה רזולוציה מומלץ להשתמש.. בגלל הרוחב שלו . יש לי כרטיס מסך ATI1950XT .באיזה רזולוציה כדאי לשחק? והאם המסך הזה נחשב לטוב .. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  20. השימושים שלי הם בעיקר - 1.צפייה בסרטים 2. טלויזיה (דרך כרטיס) 3. גלישה באינטרנט אפשר לחרוג (קצת) מהתקציב תודה לכל העוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. שלום וחג שמח לכל באי הפורום! אני מחפש מסך למחשב, הוא מיועד למשחקים, אפשר לומר רק למשחקים. אין לי הרבה מושג במסכים, לא הבנתי את העיניין עם זמני התגובה הניגודיות וכו'.... הכרטיס מסך שלי הוא הGTS, הבנתי שזה גורם שצריך להתחשב בו, לניצול מקסימלי או משהוא כזה... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  22. אני מחפש מסך בגודל 19"-20" ששימושו העיקרי יהיה הצגת טקסטים (גלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים וכו'). התקציב הוא 2000 ש"ח, אך אתם בהחלט לא חייבים לנצל את כולו. תודה!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  23. כל האשכולות פה דומים בנאדם מבקש מסך 22 אינצ' וכולם ממליצים לו מסכים מתקדמים באותו מחיר רק של 20 אינצ' ומנסים "לשכנע" אותו לעזוב את ה-22. אני מעוניין במסך 22 אינצ' הכי נורמלי שיש במחירים של עד 2K לא רוצה את ה LG 20 אינצ' ולא שום דבר אחר. לא איכפת לי שיהיה TN או משהו... אבל בכל זאת מבין הדגמים המוצעים היום במחירים של 1-2K - מה הכי כדאי? נ.ב יש לי כ.מסך GeForce 7900GS כרגע ואני מעוניין במסך בלי רמקולים מובנים. ואם אפשרי (לא חייב בכלל) אז רכזת USB. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by KoM,

לצערי בטלויזיות LCD אני לא מבין יות רמדיי, אבל רציתי לדעת האם חיבור טלויזיית LCD 47" דרך HDMI נותן מסך שמתנהג כמחשב רגיל ? כלומר שינוי רזולוציות ותפיסת כל המסך כמו ב-LCD במחשב ?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by vk,

מה אתם אומרים עדיך מסך 17" או 19" בתקציב הזה?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.