עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by DJPOWER,

יש לי מסך VIEWSONIC VX922 19 אינץ' למי שלא יודע.. אני מחפש להוסיף לו מסך שיהיה מסך לסרטים וקצת התכתבות וכולי(הוא היה מול המיטה והVS יהיה על השולחן כרגיל) 2000 שקל למסך שיהיה איכותי וכמה שיותר גדול אני מרוצה מהVS אבל אני מחפש משהו גדול. ועוד שאלה קטנה אפשר לשים כבל DVI/VGA באורך 5-7 מטר? או שזה יפריע? עריכה: עדיף מסך בלי רמקולים ובלי עיצוב יותר מדי צועק. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  2. מכסים את הס"מ העליון של המסך, בלילה (6 שעות אחרונות) שילשו את השטחל שהם תופסים. לא יודע מאיפה הבעיה, מעולם לא ראיתי כזו בעבר. לא קשורה בתוכנה כי לא מופיעה בפרינט סקרין. למישהו הפתרונים?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  3. מה יותר טוב מבין שני אלה? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB346073=346074&DB4163=181885&DB4147=4153&DB55018=128914

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  4. שלום, יש לי את ה 2007FP של Dell כבר שנתיים ואני מרוצה עד הגג. אני רוצה להוסיף מסך נוסף לידו, שיתפקד כמסך שניוני, ונראה לי שיהיה נחמד אם הוא יהיה "24 ברזולוציה של 1920x1200 כי אז הוא יהיה בדיוק בגובה של ה Dell ובעל אותה רזולוציה אנכית (ה Dell הוא 1600x1200). אני בעיקר כותב קוד ומסמכים, קצת וידאו (אם hulu נחשב) ו COD4 ברגעי הפנאי. חשובה לי בעיקר חדות טקסט. לא רוצה להוציא מעל 3000ש"ח ולכן ה Dell "24 לא בתקציב. ראיתי שהמחיר מתחיל מ 1200 אז אני מקווה שניתן לקנות מסך סביר בפחות מ-2000. תודה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by 1900GT,

שלום, אני מחפש מסך LCD בשביל מישהו לעבודה משרדית בלבד. רק אופיס ואנטרנט. התקציב הוא 1000 שקל. ודבר נוסף חשוב אני חייב שזה יהיה מהחנות נועה noacomp.co.i תודה מראש

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  6. Started by lampit,

שלום שלום ראיתי ביקורות טובות על ה SAMSUNG 932B מצד שני אף אחד כבר לא מוכר אותו, אני מתעתד לקנות מחשב ממש מחר, וצריך לדעת האם ה 931B הוא זהה מבחינת תכונותיו ובאם לא, איזה מסך בסביבות 1200 ש"ח הוא הכי מומלץ תודות תודות ויום נעים.

7. מעונינת בסרטי HD באיכות טובה בעיקר פרט לשימוש לגלישה ומעבדי תמלילים וגם כטלויזיה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by zebraz,

האם מישהוא יכול לתת ביקורת על המסך של LG W2252TQ אני לא מוצא שום מידע עליו

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  9. Started by ajl,

אני עוסק בגרפיקה ויש לי מסך אחד של דל (2007WFP), הבעיה שלי היא כשאני שולח ללקוחות (עסקיים ברובם) עבודה לאישור וכדומה הם רואים את הצבעים שונה ממני, לכן אני מחפש מסך סטנדרטי (שהרוב קונה) שהוא גם לא יקר רק כדי לבדוק את הצבעים. אשמח לעזרה, תודה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by eranir,
    • 0 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by DorCo,

עבודה מרובה מולו(אינטרנט בעיקר) לעיתים משחקים וסרטים. כרטיס מסך(כרגע): 7600GT תודה.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  12. שלום בסקירות של המדריכים בנוגע לרכישת מסך LCD באתר. יש הסברים על סוגי הפאנלים השונים. בפאנל של ה TN רשום: בלתי אפשרי לראות גוון אחיד על מסכים אלו ולכן הם לא מתאימים לגרפיקה או לעבודה עם טקסט בעל רקע אחיד לאורך זמן (מתכנתים הישמרו). מסכי LCD בעלי פאנל TN מתאימים לשימושים הבאים: שימושים משרדיים קלים (לא לישיבה ממושכת מול מסך). אני מתכוון לתכנת במחשב מדוע פאנל מסוג TN לא מתאים לעבודה "עם טקסט בעל רקע אחיד - מתכנתים הישמרו"? ומדוע הפאנל אינו מתאים" לישיבה ממושכת מול המסך"? ודבר אחרון , עד היום לפי מיטב הבנתי מעטים המסכים שהיו בשוק שלא מסוג TN איך בדיוק בכל מקומות העבודה עבדו עם המסכים האלה? אודה לתגובתכם העניינית, אני פשוט מבולבל תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  13. המסך הוא בשביל סטודנט שעובד הרבה על תיכנות ורואה קצת סרטים. לי אישית יש 2243BW ואני יחסית מרוצה (יש קצת זליגות אור, ושחור לא מדהים, אבל ביחס ל TN זה סביר לפי דעתי) בכל אופן הבחור מחפש מסך זול וטוב עד 1000 שח. את ה 2243 אפשר להשיג ב 960 ואת ה LG 2242 ניתן להשיג אותו ב 780 שח. עברתי כאן קצת על המודעות הקשורות וראיתי אהדה גורפת לסמסונג. אך העניין הוא שיש לי רגל איכותית (של איזו, שנותנת גם גובה וגם פיבוט) בכל מקרה שאני יכול לחבר לשניהם, ככה שהארגונומיה לא משחקת תפקיד בכלל כאן. רק איכות המסך. האם יש טעם להשקיע 180 שח בסמסונג ? האם יש הבדלים באיכות התצוגה ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  14. מחפש חנות באזור המרכז שבתצוגה יש לה את LG1953TR תודה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by m.l,

איך המסך? איך האיכות צפייה בו? ההורים שלי באילת ויכולים להביא לי אותו ב1000 שקל שזה 200 שקל פחות מהכי זול בזאפ..כול מי שיודע ויוכל לענות אני מאוד אשמח

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  16. ניסיתי לכבות את המסך ואז ללחוץ על שני לחצנים ביחד ( על תפריט ועל פלוס ) ואז הדלקתי את המסך ולחצתי על לחצן מינוס. זה הקפיץ לי חלון עם כל מני נתונים. היה רשום : V1B29 ו HN208L6 אבל לא ראיתי שום REV04 ודומה לזה האם מישהו יודע איך אפשר לראות שם של הרוויזיה? ועוד משהו על המדבקה שמאחורי המסך כתוב 2407WFPb תודה!!!

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  17. הי חברים. אשמח לקבל המלצות עבור מסך כזה... תודה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  18. אני מחפש מסך 16:9 איכותי בגודל "20 לצורך צפייה בסרטים גלישה באינטרנט , ושיחות וידאו ... מה דעתכם התקציב הוא עד 1700 שח אגב אני אשמח אם תוכלו לומר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך.

19. שלום לכולם, קראתי את ההמלצות שיש באתר ובאשכולות כאן, ועדיין אני לא הצלחתי לבחור. מאחר ואני לא אחד שמחליף מסכים כל שנה-שנתיים (כרגע יש לי מסך CRT של MAG 17 אינץ' מלפני 10 שנים שעובד בלי בעיות בכלל), אני רוצה מסך שיתן לי מענה לעשר השנים הקרובות גם. עיקר הדברים שאני אעשה עם המסך זה אינטרנט, וצפיה בסרטים. אך מאחר והמסך ישאר גם למחשבים הבאים אני צריך שהמשחקים בו יעבודו כמו שצריך. הדברים שפחות חשובים זה: - ארגונומיה. לא קריטי עבורי שיהיה ניתן לסובב את המסך בכל מיני כיוונים מוזרים. - עיצוב. לא אכפת לי עד כמה המסך "יפה". הדברים שיותר חשובים: - שלא יהיה השתקפות. - צבעים חשובים, אבל ברמת פאנל TN. ברור לי שחשוב ניגודיות, אבל ראיתי שבמומלצים הניגודיות לא הכי גבוהה. אשמח להסבר. וגם לא…

20. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך חדש, 19" לצרכי אינטרנט ומשחקים, שיעלה עד 2000 שח. בעקרון אני די מתלבט בין: VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI וזה: SAMSUNG LCD 19" 971P 6ms DVI אבל אשמח לקבל המלצות נוספות. נ.ב. אם אפשר, גם לינק לחנות אמינה שמוכרת את המסך במחיר סביר. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by Yaniv_sosner,

אני השבוע הזה קונה מסך 22 אינץ' איזה איזה הטוב ביותר למשחקים בעיקר..

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  22. עיי אני צך לשאול שאלה על משהו בנוגע לכבל שמחברים איתו תמסך למחשב אבל אני לא יודע מה בדיוק השאלה. תודה לעוזרים 8)

23. Started by Rock22,

צריך המלצה למסך חדש 19 רחב עד אלף שקל בתודה לכול העונים!!!

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. גודל 27-28 אינץ עד 3 אלף שקל פחות או יותר. לא מסך מבריק שלא תהיה השתקפות של שמש כמו שיש בטלוויזיות של LG OLED לא מסך קעור מסך שטוח. שיהיה מינימום 122MHZ שימוש במסך: גיימינג,סרטים גלישה באינטרנט. שנת יציאה: 2020- 2021 מסתובב -PIVOT סוג כרטיס מסך שיהיה: 3070 או 3060. סוג משחקים:FORSPOKEN ARPG RPG DRAGON AGE 4 DIABLO 4 העדפה ל 4K אם לא אז 2K

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by kornov,

שלום וערב טוב. לאחרונה נהרס לי המסל מחשב לאחר 6 שנות עבודה טובות ונפלאות. שאלתי היא כזאת, אני חייב לקנות מסך חדש התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח לא כל כך אכפת לי אם הוא יהיה LCD או CRT היקר שיהיה טוב. אשמח לשמוע הצאות, תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.