עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by beni125,

האם המסך הנ"ל תומך במשחק counter strike source/day or deaft source/batelfield 2142 ב16:10 כדי שיראו בלי מריחות וכו'

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  2. אז ככה לאחר בירור עם הכרטיס מסך שלי 4850hd החלטתי לבסוף ללכת על 20 אינץ'. איזה דגם כדאי? יש לציין שהשימוש העיקרי הוא משחקים. חשבתי על כמה מסכים 2043bw t20 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. הספקית הבכירה של מסכים גדולים המבוססים על טכנולוגיית התצוגה המתקדמת משדרגת את משפחת ה-UltraGear שלה עם דגם אולטרה-רחב מרשים במיוחדלכתבה

4. Started by T3,

Samsung SyncMaster 971P אני רוצה לקנות מסך והמליצו לי אליו מה אתם אומרים?? אם יש משהו אחר יותר טוב במחיר זהה למה לא .. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by xTz,

המחשב אוטוטו עומד להגיע, ועדיין לא הצלחתי לבחור מסך. אשמח אם מישהו יציע לי מסך איכותי בטווח המחירים הנ"ל. 10x

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by Classify,

שלום אני יודע שהתקציב לא גבוהה אבל זה כבר אחרי שהעלתי אותו אז אין מצב לעבור את זה, מה שכן המסך הוא בעיקר לגלוש באינטרנט לא למשחקים וכו.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך שמתאים לצרכים שלי בתקציב שלי.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  7. Started by madror,

חברים יקרים , אחרי ההמלצות על 3 מחשבים זולים לצרכי המשרד מבקש המלצה על 3 מסכי 19 אינץ זולים . העולים בגורל הם ה 953BW 19'' של סמסנוג או ה W1942T 19'' שח LG . הפרש המחירים בינהם זניח (סביב ה 700 שקל). האים יש לכם המלצות טובות יותר (זולות יותר ?!) אשמח לשמוע חוות דעת מלומדת (כאמור לצריך משרד בלבד). תודה מראש, דרור.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by kornov,

שלום וערב טוב. לאחרונה נהרס לי המסל מחשב לאחר 6 שנות עבודה טובות ונפלאות. שאלתי היא כזאת, אני חייב לקנות מסך חדש התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח לא כל כך אכפת לי אם הוא יהיה LCD או CRT היקר שיהיה טוב. אשמח לשמוע הצאות, תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  9. אני מחפש מסך למשחקים וסרטיי HD,מסך איכותי מאוד. התקציב עד 3,000 שקלים... פחות או יותר יש את המסך המצויין Philips LCD 240PW9EB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718763 אך לצערי אינו נמצא במלאי בחנות TMS,והם גם לא מביאים אותו אני צריך שתימצאו לי מסך שלא יורד מהרמה שלו בחנות TMS.. תודה הכרטיס מסך שברשותי הוא HD4870 1GB

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by Syrex,

שלום לכולם אני מבקש המלצה למסך שישמש בעיקר סרטים ומשחקים,בתקציב של 1000 ש"ח. חיבור DVI... http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Monitor&DB55019=138767&DB346073=346074&DB4147=4153&DB4163=267628 תודה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by magafaim,

לא משנה הסתדרתי אפשר לנעול

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  12. Started by mr_gilad,

אז אחרי שהתלבטתי וקראתי ביקורות.החלטתי לקנות את הדל 2007WFP ואני יודע שאני צריך לבדוק פיסקלים מתים ושקיבלתי את הפנל הנכון. יש למישהו מחברי הפורום שקנה את הדל המלצה איפה לקנות את המסך?

13. שלום, יש לי מסך 21 אינצ' CRT של SUN מצויין רק שהוא התחיל לפתח פסים לרוחב במצבי אור בהיר (כמו שרק מדליקים אותו) אז החלטתי לבדוק למה ניתן להחליף. עקב שמסך 22'' רחב הוא יותר קטן מה-21 (נראה לי) אני נוטה יותר לכיוון 24'' אבל אני צריך מסך איכותי הן בצבעים, בזוית הצפייה ובאיכות למשחקים. אני לא מחפש את הכי טוב כי, מן הסתם, לכל מסך יש חסרונות והטובים יכולים לעלות הרבה אבל נגיד עד טווח של 3000 אולי עוד סביר. ראיתי מספר דגמים שבלטו יותר מאחרים אבל עוד אין מסקנות: T220 של SAMSUNG או 240PW9EB של PHILIPS (בעלי הבדלים ברורים אך מה משמעותם בפועל?) אשמח להצעותיכם ודעותכים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  14. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך חדש, 19" לצרכי אינטרנט ומשחקים, שיעלה עד 2000 שח. בעקרון אני די מתלבט בין: VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI וזה: SAMSUNG LCD 19" 971P 6ms DVI אבל אשמח לקבל המלצות נוספות. נ.ב. אם אפשר, גם לינק לחנות אמינה שמוכרת את המסך במחיר סביר. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by amit44373,

אני ראיתי שיש מסכים שטוחים ומסכים דקים.... מה יותר טוב ומה החיסרונות וההיתרונות של כל אחד.. כאילו מה עדיף יותר דק או שטוח ? יש הבדל? תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  16. Started by Domovoi,

תגידו איך הוא? המחיר שבו אני קונה אותו הוא 1100.. אני רוצה אותו למשחקים וגלישה באינטרנט. BTW הוא לא בהיר מדי?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by Flea,

הייה קניתי את המסך הזה אתמול, מסך מדהים ;D עכשיו אני יודע שיש אפשרות כזאת לעשות DUAL INTERFACE או משו כזה.. שאני יכול להציג 2 מסמכים של וורד על המסך, או דף 1 של אינטרנט ולידו דף אחר של וורד ודברים כאלה.. קיצר מן אפשרות כזאת שמאפשרת עבודה במסך על שתי תוכנות שמוצגות ביחד אחד ליד השני.. אם מישהו יודע איך להפעיל את זה אני ממש אודה לו נ.ב: יש לי ווינדוס VISTA אם זה בלעדי לוויסטה.. (ועוד שאלה קטנה - המסך שלי מחובר DVI, אני לוחץ על לחצן הAUTO במקשים של המסך, וזה רושם Auto Adjustment Not Available.. למה זה?)

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by amir.shani,

דרישות 1. עד 1300 ש"ח 2. אופיס/אינטרנט 3. חשיבות לצפייה בתמונות אבל לא צריך להסחף סה"כ צפייה בתמונות משפחתיות אני לא גרפיקאי .... תודה !

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות את המסך הנ"ל אך מתלבט בין המסך של סמסונג- SAMSUNG SyncMaster 226BW מה עדיף ללכת על הסמסונג או על האסוס? המחשב אמור להיות למשחקים וסרטים דרך אגב.. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  20. Started by Useful Idiot,

(לא שאני אתנגד למסך יותר גדול) בעיקר לגרפיקה, סרטים ושימוש ממושך (ממושך ממושך ) התקציב הוא משהו בסביבות ה1500-1800 קראתי כבר כל כך הרבה ביקורות וסקירות שאני עומדת להתאבד. אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו זה מאוד יעזור לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  21. Started by Eran Y,

הי לכולם, האם קיים מסך מחשב שייאפשר גיימינג סביר( חיבור למחשב גיימינג די וותיק עם gtx1660) ובנוסף ייאפשר לחבר אליו ממיר של yes לטובת צפיה בטלוויזיה באיכות סבירה? גודל נדרש - 32 עד 40 אינצ'. מתלבט אם לרכוש טלוויזיה בנפרד או פשוט להחליף את המסך הנוכחי באחד גדול יותר שייאפשר גם וגם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by lampit,

שלום שלום ראיתי ביקורות טובות על ה SAMSUNG 932B מצד שני אף אחד כבר לא מוכר אותו, אני מתעתד לקנות מחשב ממש מחר, וצריך לדעת האם ה 931B הוא זהה מבחינת תכונותיו ובאם לא, איזה מסך בסביבות 1200 ש"ח הוא הכי מומלץ תודות תודות ויום נעים.

23. אני רוצה לקנות מסך 22''. השימושים - משחקים, אינטרנט, סרטים. אני רוצה מסך FULL HD. השאלות שלי הן: 1) האם חשוב חיבור HDMI בשביל לראות סרטים למשל? 2) המלצות למסכים עם או בלי חיבור HDMI 3) כשמשחקים במסך FULL HD עם רזולוציה נמוכה יותר - האם נפגעת איכות התמונה? אני קונה מחשב עם כ. מסך HD4850 ולא נראה לי שיוכל להריץ משחקים על רזולוציה של FULL HD. תודה

24. Started by DaNi-L,

שלום יש לי מסך LCD 17 אינץ' כבר 3 שנים אני מתכוון למכור אותו אבל הבעיה שאני לא יודע באיזה מחיר למכור אותו זה המסך : CMV CT-723D כשקניתי אותו המסך עלה בסביבות 4200 שקל תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  25. שלום למחשב עריכה אני מעוניין לרכוש 2 מסכי LCD. השוק מוצף בחברות ובדגמים. האם מסכים בעלי פאנל TN ממש לא מתאימים? האם להתכוונן על פאנל SIPS? נכון לעכשיו אני פוזל לכיוונו של DELL 2007PF 20.1". האם יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים