מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני מחפש מסך 19' בתקציב של 600-+ היות ואני לא מבין בזה כלום אז אני פונה אליכם לעזרה.. תודה מראש אבי.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובה בחיפוש אז אם אתם יכולים תעזרו אם המסך למטרת משחקים אז כדי לקחת את הdell 2009wa או שעדיף TN? מבחינת הרזולוציה שפה היא 1680X1050, האם רואים הבדל באיכות התמונה ברזולוציה גבוהה יותר במסך 24'' 1900X1200? (במשחקים) או שרק הדרישות מערכת גבוהות יותר וביצועים נמוכים יותר ולא ממש רואים הבדל... מבחינת תקציבית אני פחות לחוץ השאלה מה מתאים?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי את ה2243BW ובימים האחרונים המסך מדיי פעם כאילו קופץ יש גלים כאלה במסך זה לא קורה כל הזמן וגם שיש את זה זה מפסיק תוך דקה שתיים. מישהו יודע מה זה ומה אפשר לעשות אני אשמח לשמוע תודה =]
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
הייה קניתי את המסך הזה אתמול, מסך מדהים ;D עכשיו אני יודע שיש אפשרות כזאת לעשות DUAL INTERFACE או משו כזה.. שאני יכול להציג 2 מסמכים של וורד על המסך, או דף 1 של אינטרנט ולידו דף אחר של וורד ודברים כאלה.. קיצר מן אפשרות כזאת שמאפשרת עבודה במסך על שתי תוכנות שמוצגות ביחד אחד ליד השני.. אם מישהו יודע איך להפעיל את זה אני ממש אודה לו נ.ב: יש לי ווינדוס VISTA אם זה בלעדי לוויסטה.. (ועוד שאלה קטנה - המסך שלי מחובר DVI, אני לוחץ על לחצן הAUTO במקשים של המסך, וזה רושם Auto Adjustment Not Available.. למה זה?)
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
דרישות 1. עד 1300 ש"ח 2. אופיס/אינטרנט 3. חשיבות לצפייה בתמונות אבל לא צריך להסחף סה"כ צפייה בתמונות משפחתיות אני לא גרפיקאי .... תודה !
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קניתי XBOX ואני רוצה מסך שינצל אותו כמו שצריך ( 19,20 אינטש ). שיהיה את הכניסה של הXBOX והכל. התקציב שלי הוא בסביבות ה2200 שאפשר לחרוג מעט תודה רבה על כל עזרה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בגודל 19"-20" ששימושו העיקרי יהיה הצגת טקסטים (גלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים וכו'). התקציב הוא 2000 ש"ח, אך אתם בהחלט לא חייבים לנצל את כולו. תודה!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
האם גם HDMI וגם DVI יכולים לשדר HD? (אני יודע שב HDMI יש גם סאונד ושהוא יכול לשדר HD) האם איכות התמונה (בשידורי HD) תהיה יותר טובה ב HDMI או שהיא תהיה אותו דבר
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום שלום ראיתי ביקורות טובות על ה SAMSUNG 932B מצד שני אף אחד כבר לא מוכר אותו, אני מתעתד לקנות מחשב ממש מחר, וצריך לדעת האם ה 931B הוא זהה מבחינת תכונותיו ובאם לא, איזה מסך בסביבות 1200 ש"ח הוא הכי מומלץ תודות תודות ויום נעים.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב במחירים של עד 1200 ש"ח, אפשר לחרוג ל-1300 ש"ח אם זה שווה את זה. המסך מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ולא למשחקים (משחק פה ושם בפיפא לא משו מיוחד). אם תוכלו להביא המלצה + קישור לאתר החברה אני אודה לכם מאווד. בברכה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי אני רוצה להביא PS3 מארצות הברית (NTSC) ולחבר אותו אל מסך המחשב שלי מדגם סמסונג 226BW (שנקנה בארץ) ע"י כבל HDMI ל DVI. השאלות הם: א. האם זה יעבוד? ב. האם במסכי מחשב יש הבדל בין PAL או NTSC או איך זה הולך בדיוק? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכול העוזרים אני רוצה לקנות מסך איכותי לעבודות גרפיקה 3D ן ADOBE RGB. התקציב שלי הוא + - בטווח של 3100. רציתי לדעת אם הוא מתאים לדרישות או שכדאי ללכת על הDELL2408 WFP שדי דומה לטווח המחיר ולפנל. בנוסף רציתי לדעת האם 2" למעלה (כמו ב-DELL) באמת משנים משהו?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום למחשב עריכה אני מעוניין לרכוש 2 מסכי LCD. השוק מוצף בחברות ובדגמים. האם מסכים בעלי פאנל TN ממש לא מתאימים? האם להתכוונן על פאנל SIPS? נכון לעכשיו אני פוזל לכיוונו של DELL 2007PF 20.1". האם יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
איך המסך? איך האיכות צפייה בו? ההורים שלי באילת ויכולים להביא לי אותו ב1000 שקל שזה 200 שקל פחות מהכי זול בזאפ..כול מי שיודע ויוכל לענות אני מאוד אשמח
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לאחר קריאה בפורום על כל סוגי המסכים למינהם רציתי לברר כמה דברים,אז ככה יש לי תקציב בסביבות ה-1700 פלוס מינוס והשימוש שלי במחשב הוא לרוב גלישה וגם קצת משחקים וסרטים,ואני מתלבט בין המסך של סמסונג 226Bw 22" שהוא כמו שהבנתי הכי מומלץ עם הסוג פאנל tn לבין המסך של פיליפס 200w6c שהוא 20" אבל עם פאנל va ולפי חלק התגובות על הפיליפס מחברי הפורום שכבר רכשו אותו אני רואה שיש לא מעט בעיות עם היצרן כמו פיקסלים שרופים או זליגת אור,אז תעזרו לי בבקשה מה עדיף!?!?!?ואיך לבדוק פיזית בחנות בעת קניה שאין שום פיקסל שרוף או זליגת אור,והאם בכלל נותנים לבדוק?!!? ועוד משהו דיי קריטי אצלי אז ככה המחשב שלי נרכש בערך לפני 3 שנים והכרטיס מסך שלי הוא radeon 9250 ואין לי אפילו מושג אם יש לו יציאת d…
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT 17 אינץ'. (כרטיסי הדור הבא לא ינוצלו עליו). עכישו השאלה שלי היא איזה מסך לקנות? CRT 19 או LCD 19/20? התקציב שלי זה 1400-1500 והשימוש יהיה למשחקים כבדים.ומישהו יכול להסביר על ההבדלים בין LCD רחב לרגיל?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך... ההתלבטות שלי היא בגודל, אני משתמש הרבה במחשב ומפחד שילכו לי העיניים... אני מתלבט אם להביא מסך של 22 אינץ' כי אני רואה הרבה סרטים.... אבל אני מפחד שיהיה גדול מדי לשימוש ארוך וממושך... (יש מסכים של 21-20 ?) אני גולש המון באינטרנט ומשחק מדי פעם... הייתי רוצה שהמסך יהיה 4:3 ושיהיה לו אפשרות כוונון כלפי מעלה ומטה... מישהו יכול להמליץ לי על מסך באיזור ה 1200 ש"ח פלוס מינוס ? כרגע יש לי את LG 17 אינץ'... ואני מרוצה מהמסך מאוד מאוד ויש לי אותו מזמן... אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסך טוב אני אשמח... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת משחקים סרטים ואינטרנט מסך 22 יש לי 2007WFP הוא קטן יחסית אני רוצה תצוגה גדולה יותר מה אפשר להשיג בסכום 2500 ושלא ירד מהביצועים של המסך שיש לי
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אז ככה קצת רקע בקצרה. היה לי CRT 14 בחדר, והיא הייתה קטנה מידי. עכשיו יש לי 29 שטוחה, וזה פשוט גדול מידי. כבר הרבה זמן שאני חושב לפנק את עצמי בLCD לחדר, אך כמובן שהכיס מתעקש שזה בלתי אפשרי כרגע. סיימתי תיכון, ואני עובד קצת כרגע. טלוויזיות LCD 26 עולות בסביבות ה3.5+, ויקח הרבה זמן עד שאני אגיע לסכומים שכאלו, במיוחד שאני לא ממש רוצה להוציא הוצאות כאלה גדולות לפני הצבא (היי, צריכים לשים גם קצת בצד). לאחרונה אני מתחיל לשים לב לעובדה שמחיר מסכי המחשב מאוד קורצים לי, ובשבילי מחירים כאלה הם בהישג יד בעתיד הלא כל כך רחוק. מכיוון שמרחק הצפייה קטן מ3 מטר, בסביבות ה2.5, אני אפילו מאמין שאפשר להסתדר עם 22, למרות שהייתי מעדיף מסך יותר גדול. השאלה אם קיימת חיה כזאת בכלל. - LC…
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
נגיד בהשוואה לDELL ה LG - LG יותר טוב\שווים באיכותם\DELL יותר טוב (ולמה..)
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
האם חוסר HDCP מפריע ? אם יהיו לי סרטים על המחשב זה אומר שאני לא אוכל לנגן אותם באיכות סבירה על המסך ?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22''. השימושים - משחקים, אינטרנט, סרטים. אני רוצה מסך FULL HD. השאלות שלי הן: 1) האם חשוב חיבור HDMI בשביל לראות סרטים למשל? 2) המלצות למסכים עם או בלי חיבור HDMI 3) כשמשחקים במסך FULL HD עם רזולוציה נמוכה יותר - האם נפגעת איכות התמונה? אני קונה מחשב עם כ. מסך HD4850 ולא נראה לי שיוכל להריץ משחקים על רזולוציה של FULL HD. תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני גולש ומשחק במחשב ממרחק 1.5 עד 2 מטר אני מתלבט בין 1080P ל 2K אני לא גיימר כבד אני בעיקר משתמש בזה לגלישה ומשחקים מדי פעם אבל חשוב לי האיכות צפיה כי יש לי מסך גדול כרגע 37 אינץ והעיניים שלי ממש כואבות וזה גם מסך טלויזיה והוא חרא זה מתאים יותר לצפיה מרחוק , השאלה אם 27 אינץ יספיק ? כי ה 37 אינץ גומר לי את העיניים.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קיבלתי היום את המסך הנ"ל היבואן חיון - העליתי את המסך של SERVICE FUNCTION ומצאתי ש - CHECKSUM מראה על קוד 7FD5 האם המומחים יכולים לאמר לי איזהסג של זה פנל קיבלתי? תודה לעונים אדר
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-