מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
היי.. אני אצל חבר ותכנאי עוד מעט מגיע ואנחנו אמורים לתת לו דגם של מסך שהוא יזמין ויביא לחבר שלי. חבר שלי לא גיימר הוא משחק במשחקים קלילים כמו פיפא והוא מעדיף מסך רחב. אפשר גם המלצות למסך ברחב בתקציב של 1-1.3 K תודה!
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכל באי הפורום! אני מחפש מסך למחשב, הוא מיועד למשחקים, אפשר לומר רק למשחקים. אין לי הרבה מושג במסכים, לא הבנתי את העיניין עם זמני התגובה הניגודיות וכו'.... הכרטיס מסך שלי הוא הGTS, הבנתי שזה גורם שצריך להתחשב בו, לניצול מקסימלי או משהוא כזה... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
רציתי לשאול משו..יש לי מסך של nec 17 lcd ומה שרציתי לשאול אם הכרטיס מסך 8800gt לא יעשה לי בעיות איתו,כי למשל ברזולוציות עם הביקורות על כרטיסים אני רואה את זה ל רזולוציות יותר ממה שאני משתמש עם המסך (אני משתמש על 700 ומשו על 1000 ומשו)??
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני צריכה מסך בעיקר לעבודות גרפיקה \ פוטושופ, משחקים ואחר כך סרטים. אני מתלבטת בין ASUS MW221C ו- Dell 22 E228WFP שניהם נראים כמסכים טובים. למחשב pc. אשמח לקבל את עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הציעו לי את שתי החברות של במסכים של 22" ההבדל מחירים של של HANNS-G עולה פחות ב-200 שקל מדובר במחירים ממש זולים של החברה הנ"ל {מסובד במסך רחב כמובן} ב-900 שקל ושל ASUS מה שניבחר פה להכי טוב עולה 1100 שקל
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום חבר ביקש ממני להשיג לו מסך לאינטרנט, עבודה משרדית וסרטים 19 אינץ' עד 1000 שקלים מצאתי את http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=853&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a& שנראה טוב סה"כ ופה http://xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-7_13.html יש על הדגם ככל הנראה הישן שלו ביקורת (הניגודיות שונה..) עריכה: טוב אני רואה באתר של LG שכנראה יש לו גם יציאת DVI מה אתם אומרים על המסך ? הצעות אחרות והערות יתקבלו בברכה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
קראתי כצת תגובות בפורום על מסכי 22 95% מהתגובות שליליות ואם פתעום מופיעה לה תגובה חיובית למסך מסויים ישר באה חזרה תגובה שלילית לאותו מסך.... באמת אין מסך 22 ששווה קניה???? האם כל מסכי ה22 גרועים כל כך???? ***אם יש מסך יוצא דופן באיכותו ב-2100 אז נשקיע עוד 100....(אז נצמצם 100שח ברכיב אחר..) חשבתי על כמה מסכים: LG LCD 22" L227WT 2ms DVI WIDE SAMSUNG LCD 22" 2253BW 5ms DVI WIDE ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI ASUS LCD 22" MK221H 2ms DVI HDMI WIDE DELL ULTRASHARP 22" 2208WFP בבקשה תעזרו לי.... :-\
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
המסך נועד למפרט הנ"ל למשחקים, התקציב הוא אלף שקלים. עדיפות לחנות בת"א ואם לא אז שתהיה זמינה למשלוח (דמי המשלוח לא כלולים בתקציב) גודל - רק שלא יהיה 17'. תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כמה הוא טוב למשחקים וכמובן עם יש הצעות למסכים טובים יותר שהם "21-22 בגבולות התקציב שלי התקציב הוא 1900 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
-
המסך הזה טוב ? : http://www.skypc.co.il/pl_product~L1719S~9~0.htm רציתי לדעת האם זה המסך הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב של עד 900 שקל מבחינת הביצועים שלו במשחקים בעיקר. אם למישהו יש אותו או מכיר אותו טוב אשמח לקבל את דעתכם עליו. אם אתם מכירים משהו יותר טוב בבקשה תביאו לי לינק או משו. המסך הזה : http://www.skypc.co.il/sg_product~51320~9~0.htm עדיף ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22''. השימושים - משחקים, אינטרנט, סרטים. אני רוצה מסך FULL HD. השאלות שלי הן: 1) האם חשוב חיבור HDMI בשביל לראות סרטים למשל? 2) המלצות למסכים עם או בלי חיבור HDMI 3) כשמשחקים במסך FULL HD עם רזולוציה נמוכה יותר - האם נפגעת איכות התמונה? אני קונה מחשב עם כ. מסך HD4850 ולא נראה לי שיוכל להריץ משחקים על רזולוציה של FULL HD. תודה
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכול העוזרים אני רוצה לקנות מסך איכותי לעבודות גרפיקה 3D ן ADOBE RGB. התקציב שלי הוא + - בטווח של 3100. רציתי לדעת אם הוא מתאים לדרישות או שכדאי ללכת על הDELL2408 WFP שדי דומה לטווח המחיר ולפנל. בנוסף רציתי לדעת האם 2" למעלה (כמו ב-DELL) באמת משנים משהו?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD אני יכול להשקיע עד 1800 ש"ח הדגם של הכרטיס מסך שלי: PX7600 GT תודה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מחפש מסך למשחקים וסרטיי HD,מסך איכותי מאוד. התקציב עד 3,000 שקלים... פחות או יותר יש את המסך המצויין Philips LCD 240PW9EB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718763 אך לצערי אינו נמצא במלאי בחנות TMS,והם גם לא מביאים אותו אני צריך שתימצאו לי מסך שלא יורד מהרמה שלו בחנות TMS.. תודה הכרטיס מסך שברשותי הוא HD4870 1GB
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
איך המסך? איך האיכות צפייה בו? ההורים שלי באילת ויכולים להביא לי אותו ב1000 שקל שזה 200 שקל פחות מהכי זול בזאפ..כול מי שיודע ויוכל לענות אני מאוד אשמח
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי את המסך Samsung 931BF, ואני מרגיש שהוא לא מנוצל היטב מבחינת הצבעים שלו. אשמח אם תוכלו לתת לי איזשהי דרך להגדיר אותו בצורה טובה. ניסתי כבר עם תוכנת CheckScreen או משהו כזה.. וזה לא ממש עוזר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את ההמלצות שיש באתר ובאשכולות כאן, ועדיין אני לא הצלחתי לבחור. מאחר ואני לא אחד שמחליף מסכים כל שנה-שנתיים (כרגע יש לי מסך CRT של MAG 17 אינץ' מלפני 10 שנים שעובד בלי בעיות בכלל), אני רוצה מסך שיתן לי מענה לעשר השנים הקרובות גם. עיקר הדברים שאני אעשה עם המסך זה אינטרנט, וצפיה בסרטים. אך מאחר והמסך ישאר גם למחשבים הבאים אני צריך שהמשחקים בו יעבודו כמו שצריך. הדברים שפחות חשובים זה: - ארגונומיה. לא קריטי עבורי שיהיה ניתן לסובב את המסך בכל מיני כיוונים מוזרים. - עיצוב. לא אכפת לי עד כמה המסך "יפה". הדברים שיותר חשובים: - שלא יהיה השתקפות. - צבעים חשובים, אבל ברמת פאנל TN. ברור לי שחשוב ניגודיות, אבל ראיתי שבמומלצים הניגודיות לא הכי גבוהה. אשמח להסבר. וגם לא…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
Samsung 961bf Samsung 932bf Lg l1970hr Lg l1960tr מה עם הדגם החדש - 961bf , שווה לקנות ? או הדגם הקודם 932 עדיף יותר ? שימוש : Text, picture, video, games בקיצור הכל אבל לא לעיבוד תמונות וגרפיקה -< ?<?>? >-
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקציב של 1700 ש"ח ואני מחפש מסך LCD גודל 19 שיתאים לי לשימושים הבאים 60% גלישה באינטרנט 30% משחקים כבדים כמו F.E.A.R , RAINBOW SIX VEGAS 5% סרטים 5% תוכנות כמו WORD ,PHOTSHOP
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, מחפש מסך. חיבור USB C עם pass through יהיה נחמד כי אני בין היתר אחבר את המסך הזה למקבוק פרו שלי. הצעות למסכים מאמזון שכוללים משלוח לישראל לגמרי בא בחשבון. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש ויש לי שאלה האם כפתור הAUTO על המסך אינו אמור להגיב כאשר המסך מחובר דרך חיבור DVI???? בחנות ראיתי את המסך (לא את שלי ספציפי)והכפתור הגיב אבל הוא היה מחובר דרך D-SUB
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 16:9 איכותי בגודל "20 לצורך צפייה בסרטים גלישה באינטרנט , ושיחות וידאו ... מה דעתכם התקציב הוא עד 1700 שח אגב אני אשמח אם תוכלו לומר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
קניתי מחשב מאייבורי עם כרטיס מסך GFORCE4 8500GT ומסך L1960TR. חיברתי את המסך למחשב באמצעות כבל VGA ויש לי ריצודים על המסך, כלומר התמונה קופצת כל הזמן ויש גלים על המסך.. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI ובחיבור זה הריצודים נעלמים והמסך נראה חלק לחלוטין.. מה יכול לגרום לבעיה?! האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או במסך? איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך חדש, 19" לצרכי אינטרנט ומשחקים, שיעלה עד 2000 שח. בעקרון אני די מתלבט בין: VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI וזה: SAMSUNG LCD 19" 971P 6ms DVI אבל אשמח לקבל המלצות נוספות. נ.ב. אם אפשר, גם לינק לחנות אמינה שמוכרת את המסך במחיר סביר. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-