מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך CRT 17 אינץ'. (כרטיסי הדור הבא לא ינוצלו עליו). עכישו השאלה שלי היא איזה מסך לקנות? CRT 19 או LCD 19/20? התקציב שלי זה 1400-1500 והשימוש יהיה למשחקים כבדים.ומישהו יכול להסביר על ההבדלים בין LCD רחב לרגיל?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 16:9 איכותי בגודל "20 לצורך צפייה בסרטים גלישה באינטרנט , ושיחות וידאו ... מה דעתכם התקציב הוא עד 1700 שח אגב אני אשמח אם תוכלו לומר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש לי את ה2243BW ובימים האחרונים המסך מדיי פעם כאילו קופץ יש גלים כאלה במסך זה לא קורה כל הזמן וגם שיש את זה זה מפסיק תוך דקה שתיים. מישהו יודע מה זה ומה אפשר לעשות אני אשמח לשמוע תודה =]
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
קניתי מחשב מאייבורי עם כרטיס מסך GFORCE4 8500GT ומסך L1960TR. חיברתי את המסך למחשב באמצעות כבל VGA ויש לי ריצודים על המסך, כלומר התמונה קופצת כל הזמן ויש גלים על המסך.. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI ובחיבור זה הריצודים נעלמים והמסך נראה חלק לחלוטין.. מה יכול לגרום לבעיה?! האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או במסך? איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
דרישות 1. עד 1300 ש"ח 2. אופיס/אינטרנט 3. חשיבות לצפייה בתמונות אבל לא צריך להסחף סה"כ צפייה בתמונות משפחתיות אני לא גרפיקאי .... תודה !
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
עם חנות מחייבת לכך שהיבואן שלה הוא CMS האם זה אומר שהגרסה תהיה A04, והפאנל S-IPS ??
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני צריכה מסך בעיקר לעבודות גרפיקה \ פוטושופ, משחקים ואחר כך סרטים. אני מתלבטת בין ASUS MW221C ו- Dell 22 E228WFP שניהם נראים כמסכים טובים. למחשב pc. אשמח לקבל את עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם חוסר HDCP מפריע ? אם יהיו לי סרטים על המחשב זה אומר שאני לא אוכל לנגן אותם באיכות סבירה על המסך ?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב במחירים של עד 1200 ש"ח, אפשר לחרוג ל-1300 ש"ח אם זה שווה את זה. המסך מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ולא למשחקים (משחק פה ושם בפיפא לא משו מיוחד). אם תוכלו להביא המלצה + קישור לאתר החברה אני אודה לכם מאווד. בברכה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
השימושים שלי הם בעיקר - 1.צפייה בסרטים 2. טלויזיה (דרך כרטיס) 3. גלישה באינטרנט אפשר לחרוג (קצת) מהתקציב תודה לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום למחשב עריכה אני מעוניין לרכוש 2 מסכי LCD. השוק מוצף בחברות ובדגמים. האם מסכים בעלי פאנל TN ממש לא מתאימים? האם להתכוונן על פאנל SIPS? נכון לעכשיו אני פוזל לכיוונו של DELL 2007PF 20.1". האם יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
תראו, זה התחיל אתמול בלילה, המסך לא מפסיק לעשות לי את ה Auto Adjustement !!! ומה שמוזר, זה שהכפתור לא נתקע, ניתקתי מהחשמל, כיביתי הדלקתי , ניתקתי מהמחשב וחיברתי, עשיתי ריסט וזה אפילו במסך של הווינדוס עוד לפני שהווינדוס עולה בכלל !! וזה בא בתקופות כאילו כל איזה 15 דקות משהו כזה או אפילו פחות או יותר, וזה לא מפסיק אחד אחרי השני !! מה אני אמור לעשות? המסך נקנה לפני 3 שנים.. יש איזה שהיא דרך ללא תיקון לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קראתי את ההמלצות שיש באתר ובאשכולות כאן, ועדיין אני לא הצלחתי לבחור. מאחר ואני לא אחד שמחליף מסכים כל שנה-שנתיים (כרגע יש לי מסך CRT של MAG 17 אינץ' מלפני 10 שנים שעובד בלי בעיות בכלל), אני רוצה מסך שיתן לי מענה לעשר השנים הקרובות גם. עיקר הדברים שאני אעשה עם המסך זה אינטרנט, וצפיה בסרטים. אך מאחר והמסך ישאר גם למחשבים הבאים אני צריך שהמשחקים בו יעבודו כמו שצריך. הדברים שפחות חשובים זה: - ארגונומיה. לא קריטי עבורי שיהיה ניתן לסובב את המסך בכל מיני כיוונים מוזרים. - עיצוב. לא אכפת לי עד כמה המסך "יפה". הדברים שיותר חשובים: - שלא יהיה השתקפות. - צבעים חשובים, אבל ברמת פאנל TN. ברור לי שחשוב ניגודיות, אבל ראיתי שבמומלצים הניגודיות לא הכי גבוהה. אשמח להסבר. וגם לא…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לילה טוב ושבוע טוב. ברשותי מסך samsung t260. במסך הנל קיים חיפוש אוטומטי של המסך שהוא מחפש סינגל אם זה : HD, ANALOG או DIGITAL. ברצוני לבטל את האופציה הזאת משום שלוקח לו דיי הרבה זמן להגיע לאנלוגי. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
Samsung SyncMaster 971P אני רוצה לקנות מסך והמליצו לי אליו מה אתם אומרים?? אם יש משהו אחר יותר טוב במחיר זהה למה לא .. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בגודל 19"-20" ששימושו העיקרי יהיה הצגת טקסטים (גלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים וכו'). התקציב הוא 2000 ש"ח, אך אתם בהחלט לא חייבים לנצל את כולו. תודה!
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום שלום ראיתי ביקורות טובות על ה SAMSUNG 932B מצד שני אף אחד כבר לא מוכר אותו, אני מתעתד לקנות מחשב ממש מחר, וצריך לדעת האם ה 931B הוא זהה מבחינת תכונותיו ובאם לא, איזה מסך בסביבות 1200 ש"ח הוא הכי מומלץ תודות תודות ויום נעים.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המסך והבנתי כי הפאנל הטוב ביותר הוא PVA ואחריו ה-IPS...איזה מין השניים הוא זה שמשומש במסך זה? והאם הקנייה כידאית? הוא אמור לשמש למשחקים בעיקר וגם לסררטים. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני מחפש מסך למשחקים וסרטיי HD,מסך איכותי מאוד. התקציב עד 3,000 שקלים... פחות או יותר יש את המסך המצויין Philips LCD 240PW9EB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718763 אך לצערי אינו נמצא במלאי בחנות TMS,והם גם לא מביאים אותו אני צריך שתימצאו לי מסך שלא יורד מהרמה שלו בחנות TMS.. תודה הכרטיס מסך שברשותי הוא HD4870 1GB
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך חדש, 19" לצרכי אינטרנט ומשחקים, שיעלה עד 2000 שח. בעקרון אני די מתלבט בין: VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI וזה: SAMSUNG LCD 19" 971P 6ms DVI אבל אשמח לקבל המלצות נוספות. נ.ב. אם אפשר, גם לינק לחנות אמינה שמוכרת את המסך במחיר סביר. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך... ההתלבטות שלי היא בגודל, אני משתמש הרבה במחשב ומפחד שילכו לי העיניים... אני מתלבט אם להביא מסך של 22 אינץ' כי אני רואה הרבה סרטים.... אבל אני מפחד שיהיה גדול מדי לשימוש ארוך וממושך... (יש מסכים של 21-20 ?) אני גולש המון באינטרנט ומשחק מדי פעם... הייתי רוצה שהמסך יהיה 4:3 ושיהיה לו אפשרות כוונון כלפי מעלה ומטה... מישהו יכול להמליץ לי על מסך באיזור ה 1200 ש"ח פלוס מינוס ? כרגע יש לי את LG 17 אינץ'... ואני מרוצה מהמסך מאוד מאוד ויש לי אותו מזמן... אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסך טוב אני אשמח... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהתקציב לא גבוהה אבל זה כבר אחרי שהעלתי אותו אז אין מצב לעבור את זה, מה שכן המסך הוא בעיקר לגלוש באינטרנט לא למשחקים וכו.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך שמתאים לצרכים שלי בתקציב שלי.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
האם יש לסמסונג מסך מחשב בארץ בגודל 24 אינץ שהוא לא פאנל TN? או כל המסכים שלהם זה TN? יש לי כבר 3 שנים את המסך שלהם הT240 שהוא מסך נהדר וחשבתי כבר לשדרג אותו למסך עם פאנל יותר איכותי.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22''. השימושים - משחקים, אינטרנט, סרטים. אני רוצה מסך FULL HD. השאלות שלי הן: 1) האם חשוב חיבור HDMI בשביל לראות סרטים למשל? 2) המלצות למסכים עם או בלי חיבור HDMI 3) כשמשחקים במסך FULL HD עם רזולוציה נמוכה יותר - האם נפגעת איכות התמונה? אני קונה מחשב עם כ. מסך HD4850 ולא נראה לי שיוכל להריץ משחקים על רזולוציה של FULL HD. תודה
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-