מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
לאחר קריאה מרובה פה בפורום, התחדשתי היום במסך DELL 2007WFP, מסך מדהים!!! הפעלתי סרט 720P ויש לי בעיה בצבע השחור, הוא יותר מדי שולט ומסתיר פרטים כהים בסרט (מצורפת תמונה) מימין מסך הישן שלי סמסונג 730B ומשמאל DELL 2007WFP תראו את ההבדלים לבד. איך אני יכול לשפר את זה כדי שיראו את הפרטים הכהים בסרט? ועוד שאלה... בDELL אני גם רואה ריבועים מעצבנים בצבעים חזקים ובסמסונג אין את זה, יש דרך לתקן את זה בהגדרות? ובכלל יש הגדרות מומלצות למסך הזה? תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך LCD 19 אינץ למשחקים כבדים ותמיד יש לי כרטיסי מסך מהסדרות הגבוהות אני בקרוב עובר מ-7800GT ל-8800GTS. אני מואד אוהב את המסכים עם התצוגה המבריקה!!! ASUS, NEC, AG NEOVO הזמנתי לחנות היום את הNEOVO E19 זה דגם מלפני שנתיים ובעל נתונים טובים מאוד בנוסף יש לו פאנל זכוכית שאומרים שגורם לטקסט להיראות בו ממש טוב. מישהו ראה את המסך משחקים? זה מאוד קריטי לי כי לפני שנתיים קניתי מסך של סמסונג שהציג משחקים בצורה מאוד לא טובה איפה שהיה מתכות למשל היה חסר טקסטורות במקום בCRT שהיו רואים מבריק למשל היה חסר את זה וזה גרם לעיניים להתעייף ובנוסף זה נראה כאילו זה משחק מלפני 10 שנים! אני צריך תגובה די מהירה על המסך הזה מכיוון שאני מקבל אותו בצהרים בחנות ואני לא רוצ…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש מסך LCD למחשב בגודל 17-19 אינץ' בסכום של כ-1000 ש"ח. אפשר קצת לחרוג במידת הצורך. ההעדפה היא ל-19 אינץ', אך אם יש מסך מעולה בגודל 17 אינץ' במחיר הנקוב - בהחלט אופציה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
עבודה מרובה מולו(אינטרנט בעיקר) לעיתים משחקים וסרטים. כרטיס מסך(כרגע): 7600GT תודה.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
הי חברים. אשמח לקבל המלצות עבור מסך כזה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הציעו לי את שתי החברות של במסכים של 22" ההבדל מחירים של של HANNS-G עולה פחות ב-200 שקל מדובר במחירים ממש זולים של החברה הנ"ל {מסובד במסך רחב כמובן} ב-900 שקל ושל ASUS מה שניבחר פה להכי טוב עולה 1100 שקל
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
היום מה שמוכרים פה זה VP930-3 וקראתי שהוורסיות הקודמות של המסך יותר מוצלחות.. (בישנים פחות קורונה ופחות בעיות)
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
Samsung SyncMaster 971P אני רוצה לקנות מסך והמליצו לי אליו מה אתם אומרים?? אם יש משהו אחר יותר טוב במחיר זהה למה לא .. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין במסכים ואני מחפש לקנות מסך 17 אינצ' טוב באזור ה 1000 1200 שקל אני גם ממש לא מבין במחירים ולכן אשמח לשמוע הצעות וטיפים תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
קניתי את הT260 של SAMSUNG השימושים של המסך זה בעיקר למשחקים גלישה באינטרנט וקצת צפיה בטלוויזיה ואני צריך עזרה בכיוון ההגדרות כמו הצבע, גמה וכו' אם מישהו יודע מה מומלץ תודה לכל מי שעונה מראש
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
המסך הוא בשביל סטודנט שעובד הרבה על תיכנות ורואה קצת סרטים. לי אישית יש 2243BW ואני יחסית מרוצה (יש קצת זליגות אור, ושחור לא מדהים, אבל ביחס ל TN זה סביר לפי דעתי) בכל אופן הבחור מחפש מסך זול וטוב עד 1000 שח. את ה 2243 אפשר להשיג ב 960 ואת ה LG 2242 ניתן להשיג אותו ב 780 שח. עברתי כאן קצת על המודעות הקשורות וראיתי אהדה גורפת לסמסונג. אך העניין הוא שיש לי רגל איכותית (של איזו, שנותנת גם גובה וגם פיבוט) בכל מקרה שאני יכול לחבר לשניהם, ככה שהארגונומיה לא משחקת תפקיד בכלל כאן. רק איכות המסך. האם יש טעם להשקיע 180 שח בסמסונג ? האם יש הבדלים באיכות התצוגה ? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום! היום אני עם 34" UW 2K של סמסונג ומאוד מרוצה מהפורמט אך לא מדיוק הצבע ולכן מחפש חלופה ראויה. מעוניין במסך שישמש אותי לעבודה שוטפת, עריכת תמונות וגיימינג. להלן הקריטריונים לפי סדר חשיבות: 1. 34" UW או יותר 2. QHD (3440 X 1440) או יותר 3. IPS ודיוק צבע גבוה (כיסוי 99% sRGB או יותר) 4. 120Hz ומעלה 5. HDR (זו לא דרישה מהותית פשוט אם כבר משקיעים במסך שיהיה קצת future proof) 6. G-Sync 7. קעור אני עם RTX3080, מעדיף להתכנס במחיר עד 5000 שח אבל פתוח לשמוע מעבר. נניח, אם המסך הזה היה זמין בארץ כנראה שהייתי קונה אותו: https://www.amazon.com/gp/product/B086XLLG28/ref=ox_sc_saved_title_3?smid=AT…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם יש הבדל במפרט? או שרק בקטע של הקפיצות?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
המסך נועד למפרט הנ"ל למשחקים, התקציב הוא אלף שקלים. עדיפות לחנות בת"א ואם לא אז שתהיה זמינה למשלוח (דמי המשלוח לא כלולים בתקציב) גודל - רק שלא יהיה 17'. תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
המסך של המחשב שלי נהרס ואני צריך חדש. הגודל הרצוי למסך הוא 19-20 אינצ'. המסך לא מיועד למשחקים, אלא רק לגלישה באינטרנט עשיית עבודות, ושטויות כאלו. אשמח לכמה הצעות, ואם אפשר גם שלא יהיו מחרים גבוהים מדי, תודה מראש Shoq[br]פורסם בתאריך: 16.10.2007 בשעה 21:03:21 אופסססס..... פתחתי פעמיים בטעות סליחה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
איך הפיליפס 220WS8FS לעומת LG L226WTQ וסמסונג 226BW ? אני יודע שהLG עדיף מבין השלושה וכן גם הסמסונג..אבל מה בנוגע לפיליפס? -תודה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
פתחתי אשכול בנוגע למסך 17" שקיבלתי אבל החלטתי לנסות לחפש מסך 19" הכי איכותי שאפשר שיתקרב כמה שיותר ל-1000 ש"ח. מומלץ שלא יהיה רחב. אם אפשר כמה מסכים ולדרג את סדר העדיפויות (למקרה שלא יהיה לחנות) אולי יש עוד מסכים איכותיים חוץ מ-LG SAMSUNG VIEWSONIC DELL שאני לא מכיר והם יותר זולים. אם אפשר תגובה מהירה כי בבוקר אני הולך לחנות. תודה. נ.ב כמובן שאני מתכוון למסך LCD והמחשב לעריכה של מוזיקה (אפילו לא קצת למשחקים ועבודה גרפית וכל זה...)
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום וערב טוב. לאחרונה נהרס לי המסל מחשב לאחר 6 שנות עבודה טובות ונפלאות. שאלתי היא כזאת, אני חייב לקנות מסך חדש התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח לא כל כך אכפת לי אם הוא יהיה LCD או CRT היקר שיהיה טוב. אשמח לשמוע הצאות, תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD בשביל מישהו לעבודה משרדית בלבד. רק אופיס ואנטרנט. התקציב הוא 1000 שקל. ודבר נוסף חשוב אני חייב שזה יהיה מהחנות נועה noacomp.co.i תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
האם מדובר בקניה כדאית? http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1419
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי מישהו יודע האם הולכת להיות הוזלה במחירי המסכים היות ואנחנו לקראת 2008? פשוט היום באתי לקנות מחשב 2007wfp וחבר שאל אותי את השאלה הזאת ווואלה , אין לי תשובה !?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם השימוש העיקרי שלי במחשב הזה הוא אינטרנט. רציתי לדעת באיזה כיוונים משתמשים האנשים החביבים פה עבור צפייה נורמלית בטקסטים. המסך כעת הוא נורא נורא בהיר. שאני מוריד את הבהירות אני רואה סרטים בצורה נורא חשוכה. אני מודע לאופציה של ה F ENGINE שלהם לבחור בין מצבים אבל ממש אין לי כוח לעשות את זה כל פעם שאני רוצה לראות איזה סרט או לגלוש. יש עוד שאלה בנוגע האם לכוון את הבהירות דרך הכרטיס מסך... אשמח לכל עזרה תודה אוהד
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
למה שאני מסובב את המסך למצב PIVOT המסך נכבה מה צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקציב של 1700 ש"ח ואני מחפש מסך LCD גודל 19 שיתאים לי לשימושים הבאים 60% גלישה באינטרנט 30% משחקים כבדים כמו F.E.A.R , RAINBOW SIX VEGAS 5% סרטים 5% תוכנות כמו WORD ,PHOTSHOP
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-