מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מסך LCD בשביל מישהו לעבודה משרדית בלבד. רק אופיס ואנטרנט. התקציב הוא 1000 שקל. ודבר נוסף חשוב אני חייב שזה יהיה מהחנות נועה noacomp.co.i תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
המסך נועד למפרט הנ"ל למשחקים, התקציב הוא אלף שקלים. עדיפות לחנות בת"א ואם לא אז שתהיה זמינה למשלוח (דמי המשלוח לא כלולים בתקציב) גודל - רק שלא יהיה 17'. תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
קיבלתי מסך LCD גודל 19" של חברת PROVIEW אני ממש לא מבין במסכים ככה שאין לי מןשג על איזה רזולוציה מומלץ להשתמש.. בגלל הרוחב שלו . יש לי כרטיס מסך ATI1950XT .באיזה רזולוציה כדאי לשחק? והאם המסך הזה נחשב לטוב .. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
עבודה מרובה מולו(אינטרנט בעיקר) לעיתים משחקים וסרטים. כרטיס מסך(כרגע): 7600GT תודה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש ויש לי שאלה האם כפתור הAUTO על המסך אינו אמור להגיב כאשר המסך מחובר דרך חיבור DVI???? בחנות ראיתי את המסך (לא את שלי ספציפי)והכפתור הגיב אבל הוא היה מחובר דרך D-SUB
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את אותו המסך פעמיים (לשני מחשבים) . אפשר לחרוג מהתקציב אבל לנמק ולזכור שכל חריגה תוכפל פי שניים . עדיפות גבוהה לסקאי פיסי : http://skypc.co.il/ תודה רתם
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את המסך הזה בעיקרון אני רוצה לקנות מסך שתומך ב FULL HD ראיתי את המסך הזה וחשבתי שהוא מצויין אבל הייתי רוצה עליו יותר חוות דעת התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח אבל הייתי מעדיף לקנות משהו יותר זול או אפילו 22' אבל חשוב שלי שיתמוך ב FULL HD
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני ראיתי שיש מסכים שטוחים ומסכים דקים.... מה יותר טוב ומה החיסרונות וההיתרונות של כל אחד.. כאילו מה עדיף יותר דק או שטוח ? יש הבדל? תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני ממליץ לקרוב משפחה על המפרט שמופיע כאן - http://hwzone.co.il/specslist/view/47/ וצריך מסך כדי להשלים את ההמלצה. מדובר במחשב שישמש בעיקר למשחקים לא חדשים (כאלו שעוברים מיד ליד), לא צריך רזולוציות גבוהות. מחיר נמוך חשוב . (עדיף כמה שיותר אפשרויות, כי הוא לא קונה באינטרנט ותלוי במה שמספקים לו המוכרים באזור המגורים שלו).
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
עיי אני צך לשאול שאלה על משהו בנוגע לכבל שמחברים איתו תמסך למחשב אבל אני לא יודע מה בדיוק השאלה. תודה לעוזרים 8)
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
פתחתי אשכול בנוגע למסך 17" שקיבלתי אבל החלטתי לנסות לחפש מסך 19" הכי איכותי שאפשר שיתקרב כמה שיותר ל-1000 ש"ח. מומלץ שלא יהיה רחב. אם אפשר כמה מסכים ולדרג את סדר העדיפויות (למקרה שלא יהיה לחנות) אולי יש עוד מסכים איכותיים חוץ מ-LG SAMSUNG VIEWSONIC DELL שאני לא מכיר והם יותר זולים. אם אפשר תגובה מהירה כי בבוקר אני הולך לחנות. תודה. נ.ב כמובן שאני מתכוון למסך LCD והמחשב לעריכה של מוזיקה (אפילו לא קצת למשחקים ועבודה גרפית וכל זה...)
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום חבר ביקש ממני להשיג לו מסך לאינטרנט, עבודה משרדית וסרטים 19 אינץ' עד 1000 שקלים מצאתי את http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=853&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a& שנראה טוב סה"כ ופה http://xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-7_13.html יש על הדגם ככל הנראה הישן שלו ביקורת (הניגודיות שונה..) עריכה: טוב אני רואה באתר של LG שכנראה יש לו גם יציאת DVI מה אתם אומרים על המסך ? הצעות אחרות והערות יתקבלו בברכה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
חברים יקרים , אחרי ההמלצות על 3 מחשבים זולים לצרכי המשרד מבקש המלצה על 3 מסכי 19 אינץ זולים . העולים בגורל הם ה 953BW 19'' של סמסנוג או ה W1942T 19'' שח LG . הפרש המחירים בינהם זניח (סביב ה 700 שקל). האים יש לכם המלצות טובות יותר (זולות יותר ?!) אשמח לשמוע חוות דעת מלומדת (כאמור לצריך משרד בלבד). תודה מראש, דרור.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22''. השימושים - משחקים, אינטרנט, סרטים. אני רוצה מסך FULL HD. השאלות שלי הן: 1) האם חשוב חיבור HDMI בשביל לראות סרטים למשל? 2) המלצות למסכים עם או בלי חיבור HDMI 3) כשמשחקים במסך FULL HD עם רזולוציה נמוכה יותר - האם נפגעת איכות התמונה? אני קונה מחשב עם כ. מסך HD4850 ולא נראה לי שיוכל להריץ משחקים על רזולוציה של FULL HD. תודה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD אני יכול להשקיע עד 1800 ש"ח הדגם של הכרטיס מסך שלי: PX7600 GT תודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי מסך VIEWSONIC VX922 19 אינץ' למי שלא יודע.. אני מחפש להוסיף לו מסך שיהיה מסך לסרטים וקצת התכתבות וכולי(הוא היה מול המיטה והVS יהיה על השולחן כרגיל) 2000 שקל למסך שיהיה איכותי וכמה שיותר גדול אני מרוצה מהVS אבל אני מחפש משהו גדול. ועוד שאלה קטנה אפשר לשים כבל DVI/VGA באורך 5-7 מטר? או שזה יפריע? עריכה: עדיף מסך בלי רמקולים ובלי עיצוב יותר מדי צועק. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איך המסך? איך האיכות צפייה בו? ההורים שלי באילת ויכולים להביא לי אותו ב1000 שקל שזה 200 שקל פחות מהכי זול בזאפ..כול מי שיודע ויוכל לענות אני מאוד אשמח
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום רב. ברצוני לשאול באיזה חנות כדאי לקנות את המסך Dell 2007 FP. מכל החנויות שבדקתי בzap המחירים לרוב היו מעל 2500. רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנות שניתן להשיג את המסך במחיר יותר זול ? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
Samsung SyncMaster 971P אני רוצה לקנות מסך והמליצו לי אליו מה אתם אומרים?? אם יש משהו אחר יותר טוב במחיר זהה למה לא .. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
60% אינטרנט 15%תכנות 10% סרטים 15% אופיס אשמח לעזרה בנושא. תודה. (מה עדיף רחב או רגיל?)
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אז ככה קצת רקע בקצרה. היה לי CRT 14 בחדר, והיא הייתה קטנה מידי. עכשיו יש לי 29 שטוחה, וזה פשוט גדול מידי. כבר הרבה זמן שאני חושב לפנק את עצמי בLCD לחדר, אך כמובן שהכיס מתעקש שזה בלתי אפשרי כרגע. סיימתי תיכון, ואני עובד קצת כרגע. טלוויזיות LCD 26 עולות בסביבות ה3.5+, ויקח הרבה זמן עד שאני אגיע לסכומים שכאלו, במיוחד שאני לא ממש רוצה להוציא הוצאות כאלה גדולות לפני הצבא (היי, צריכים לשים גם קצת בצד). לאחרונה אני מתחיל לשים לב לעובדה שמחיר מסכי המחשב מאוד קורצים לי, ובשבילי מחירים כאלה הם בהישג יד בעתיד הלא כל כך רחוק. מכיוון שמרחק הצפייה קטן מ3 מטר, בסביבות ה2.5, אני אפילו מאמין שאפשר להסתדר עם 22, למרות שהייתי מעדיף מסך יותר גדול. השאלה אם קיימת חיה כזאת בכלל. - LC…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
האם יש לסמסונג מסך מחשב בארץ בגודל 24 אינץ שהוא לא פאנל TN? או כל המסכים שלהם זה TN? יש לי כבר 3 שנים את המסך שלהם הT240 שהוא מסך נהדר וחשבתי כבר לשדרג אותו למסך עם פאנל יותר איכותי.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
האם מישהוא יכול לתת ביקורת על המסך של LG W2252TQ אני לא מוצא שום מידע עליו
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-