עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. -------------------------------------------------------------------------------- טוב אז ככה: ברשותי שני מסכי LCD, ASUS 22" ו- DELL 19". כרטיס מסך GTS 8800 עם שני יציאות DVI. עכשיו בעיקרון מה שאני רוצה לעשות הוא בעצם להרחיב את המסך הראשי (ASUS 22") עם המסך הנוסף של ה- DELL 19". אני מחבר את שני המסכים, נוצר "השיתוף" בין שנייהם, אך כאן נכנס לתמונה הבעיה... מבחינת הרזולוציות, ישנם הבדלי רזולוציה משמעותיות בין ה- 22" ל- 19", והבעיה היא שאני לא מצליח לקבל רזולוציה גדולה מזו שאני מקבל במסך ה- 19", זאת אומרת, ב- 19" אני מקבל 1280*1024 וכך גם במסך ה- 22". ניסיתיל לבדוק הכל בלוח הבקרה של NVIDIA, בהגדרות התצוגה של מערכת ההפעלה, אך ללא שום הצלחה. מערכת הפעלה דרך אגב הינה ויס…

2. השימוש הראשי הוא לעבודת אופיס, אינטרנט, סרטים, ואולי קצת משחקים. אני יודע שיש מסכים טובים יותר אבל גם יקרים יותר. אני מתכוון מה האיכות שלו ביחס למחיר ואם יש אולי המלצות אחריות בטווח מחירים הזה. תודה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by eliil1,

אני חושב על לקנות בסוף את המסך T240 , והרטיס מסך שלי זה PALIT 4850 SONICץ זה ישתלם?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  4. קראתי כצת תגובות בפורום על מסכי 22 95% מהתגובות שליליות ואם פתעום מופיעה לה תגובה חיובית למסך מסויים ישר באה חזרה תגובה שלילית לאותו מסך.... באמת אין מסך 22 ששווה קניה???? האם כל מסכי ה22 גרועים כל כך???? ***אם יש מסך יוצא דופן באיכותו ב-2100 אז נשקיע עוד 100....(אז נצמצם 100שח ברכיב אחר..) חשבתי על כמה מסכים: LG LCD 22" L227WT 2ms DVI WIDE SAMSUNG LCD 22" 2253BW 5ms DVI WIDE ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI ASUS LCD 22" MK221H 2ms DVI HDMI WIDE DELL ULTRASHARP 22" 2208WFP בבקשה תעזרו לי.... :-\

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  5. LGW2242T LGW2284F LGW2252TQ LGW2261V

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  6. שלום לכולם, קראתי את ההמלצות שיש באתר ובאשכולות כאן, ועדיין אני לא הצלחתי לבחור. מאחר ואני לא אחד שמחליף מסכים כל שנה-שנתיים (כרגע יש לי מסך CRT של MAG 17 אינץ' מלפני 10 שנים שעובד בלי בעיות בכלל), אני רוצה מסך שיתן לי מענה לעשר השנים הקרובות גם. עיקר הדברים שאני אעשה עם המסך זה אינטרנט, וצפיה בסרטים. אך מאחר והמסך ישאר גם למחשבים הבאים אני צריך שהמשחקים בו יעבודו כמו שצריך. הדברים שפחות חשובים זה: - ארגונומיה. לא קריטי עבורי שיהיה ניתן לסובב את המסך בכל מיני כיוונים מוזרים. - עיצוב. לא אכפת לי עד כמה המסך "יפה". הדברים שיותר חשובים: - שלא יהיה השתקפות. - צבעים חשובים, אבל ברמת פאנל TN. ברור לי שחשוב ניגודיות, אבל ראיתי שבמומלצים הניגודיות לא הכי גבוהה. אשמח להסבר. וגם לא…

7. שלום לכולם, אני די סגור על המסך Samsung 932B שלפי מה שהבנתי הוא הטוב ביותר בתקציב, אבל אם יש מתחרים אני אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  8. קניתי מחשב מאייבורי עם כרטיס מסך GFORCE4 8500GT ומסך L1960TR. חיברתי את המסך למחשב באמצעות כבל VGA ויש לי ריצודים על המסך, כלומר התמונה קופצת כל הזמן ויש גלים על המסך.. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI ובחיבור זה הריצודים נעלמים והמסך נראה חלק לחלוטין.. מה יכול לגרום לבעיה?! האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או במסך? איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מראש..

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by yonik31,

viewsonic vp 950 ,שלפי אתר הבית בעל נתונים טובים יותר,האם הגיוני להעדיף את הVP 950 ? http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDProf/VP950b.htm תודה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  10. שלום אני חדש פה ואני לא מבין כול כך מה שקרה לי במחשב תיראו יש לי המסך הזה חודש ככה ושאני משחק משחקים או שאני בא להחליף רזוליצה זה לא מתחלף וגם ככה במסך רגיל מה אני עושה יש לי מישהו פיתרון או משהו כזה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  11. בהתאם להמלצותיכם, רכשתי את ה VP930. התקבל אצלי הרושם שהניגודיות שלו ממש לא משהו, וקשה להבדיל בין הצבעים הכהים, ובפרט קשה להנות מתכנים "אפלים" משהו (לדוגמא: Prison Break...) האם למישהו יש המלצה לקינפוג? תודה.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  12. Started by shynet,

שלום לכולם, אולי אני אקנה בזמן הקרוב מסך רחב, ואלו שתי הדגמים שיצא לי לפגוש. אני אנסה לפרט מה אני יעשה איתם בשביל ליראות אם הם מתאימים לי, בעיקרון אני אשחק דיי הרבה, יתכנת, וקצת יערוך בפוטושופ איתם. אני רוצה לשים דגש בעיקר על זה שאני אשחק בו הרבה, אני כרגע עם מסך 19Inch של סמסונג, ואני נהנה מרוב המשחקים על הגדרות גבוהות ואני מפחד לאבד מהביצועים אבל אני משער שאני אצטרך לקחת את הסיכון הזה (המפרט שלי בצד). לפי המפרט, ולפי הצרכים שלי איזה מסך יותר מומלץ ונוח לשימוש? אני לא מבין הרבה במסכים ולכן פניתי לפה ואם תילכו למושגים קצת מסובכים אשמח אם תסבירו. תודה רבה...!

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by eladh16,

שלום לכולם. האם המסך dell 2009W ה 20 אינץ הוא מסך עם פאנל VA או TN? בבאג הוא עולה 1200 שקל, אם הפאנל מסוג VA הוא מאוד זול ומסך מאוד טוב ואיכותי. האם שווה לי לקנות אותו(אך ורק עם הוא באמת VA) או את ה T220 של SAMSUNG שעולה יותר ממנו ב 50 שקלים? ועוד שאלה. מסך 22 אינץ בכל מצב לא יכול להיות מסך מסוג פאנל VA/IPS? הוא רק TN? תודה

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  14. שימוש רב בפוטושופ ומצגות עריכת וידיאו מסך CRT קודם SAMSUNG 955b אפשרות לחרוג קצת עבור מסך טוב יותר משמעותית מה חשיבות מסך רחב מול מסך "רגיל"? האם SAMSUNG 2233 SWPLUS מתאים? מלבד dell2209wa מה עוד מומלץ?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  15. אז ככה קצת רקע בקצרה. היה לי CRT 14 בחדר, והיא הייתה קטנה מידי. עכשיו יש לי 29 שטוחה, וזה פשוט גדול מידי. כבר הרבה זמן שאני חושב לפנק את עצמי בLCD לחדר, אך כמובן שהכיס מתעקש שזה בלתי אפשרי כרגע. סיימתי תיכון, ואני עובד קצת כרגע. טלוויזיות LCD 26 עולות בסביבות ה3.5+, ויקח הרבה זמן עד שאני אגיע לסכומים שכאלו, במיוחד שאני לא ממש רוצה להוציא הוצאות כאלה גדולות לפני הצבא (היי, צריכים לשים גם קצת בצד). לאחרונה אני מתחיל לשים לב לעובדה שמחיר מסכי המחשב מאוד קורצים לי, ובשבילי מחירים כאלה הם בהישג יד בעתיד הלא כל כך רחוק. מכיוון שמרחק הצפייה קטן מ3 מטר, בסביבות ה2.5, אני אפילו מאמין שאפשר להסתדר עם 22, למרות שהייתי מעדיף מסך יותר גדול. השאלה אם קיימת חיה כזאת בכלל. - LC…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  16. אני זקוקה למסך בעיקר לגלישה באינטרנט, אבל גם לסרטים ומשחקים(לא משהו כבד במיוחד). הכי חשוב לי שאיכות הצגת הטקסט תיהיה טובה, ושאפשר יהיה לקרוא הרבה זמן בלי שהעיניים יתעייפו יתר על המידה. כמו כן אני רגילה(ומעדיפה) רזולוציה כמה שיותר נמוכה(כרגע אני משתמשת ברזולוזיה 800*600 עם מסך 17 אינץ), כך שהייתי רוצה שהמסך החדש גם כן יוכל להציג תמונה טובה גם ברזולוציה נמוכה מהאופטימלית בשבילו. לא יודעת אם מסך רחב יתאים לי, שמעתי שהם בדרך כלל לרוב בשביל סרטים ומשחקים ולא תמיד מסתדרים טוב עם טקסט. עוד דבר שדי חשוב לי הוא הארגונומיה, אני רוצה מסך שיהיה אפשר להזיז גם למעלה/למטה, לשנות גובה, ואם אפשר גם לצדדים(אבל לא חובה) חיבור DVI חובה. אשמח לשמוע הצעות/ביקורות, בעיקר מניסיון אישי. תודה מראש…

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  17. משוטטות באינטרנט,ראיתי שאפשר להשיג מסך זה ב2000שח בעוד שמסך של דל נמכר בסביבות 2400שח,האם הצג של אסוס יכול להוות תחליף ראוי וזול לצג של Dell? האם יש לו בעיות שצריך לשים אליהם לב,מתגים,סטנד וכדומה? ראיתי מסך של Dell מרשים אבל מסנוור מדיי לטעמי,אבל הצג של 24" (אצל חבר) מדהים,אולי כדאי לחכות שצגים בגודל כזה מחירם יירד? משתמש בעיקר לקריאה וכתיבת טקסטים ואינטרנט

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  18. Started by Yaniv_sosner,

איזה מסך יותר איכותי...? DELL E228WFP 22'' LCD 5MS 1:800 או Samsung 226BW ''22 LCD 2MS 1:3000

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  19. אני מחפש מסך עד 1700 ש"ח קצת למשחקים וסרטים. ניתן לחרוג ב 100 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  20. אממ, רכשתי כרטיס מסך חדש, אך מכיוון שלא ברברתי יותר מדיי בפרטים עליו, גיליתי שהחיבורים שלו שונים מהכבל של המסך. חיפשתי פתרון ומצאתי מתאם שיש לו כניסת VGA ויציאה של DVI-I, אם אשתמש בו, הכרטיס מסך יעבוד טוב עם המסך?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  21. שלום על איזה מסך הייתם ממליצים למחשקים כגון fifa call of dute GTA ולעובדה משרדית אני חשבתי על : LG W1952TQ או מסך מחשב Samsung 2053BW או מסך מחשב Samsung 2043BW מה הייתם ממליצים תודה מראש ,

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  22. Started by idofr,

היי, אני מחפש מסך בשביל סבא שלי לשימושים בעיקר של OFFICE כלומר שום דבר רציני, המסך רק צריך להיות בגודל של 19" ולא משהו עם מחיר מוגזם. התקציב אני מניח שיהיה קצת פחות מ1000 שקל לא? המון תודה וערב טוב

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  23. בתודה ,יוסי.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by ORBIT,

איך נפטרים ואו מכוונים את הטקסט במסך LCD ? המדובר הוא על טקסט המופיע יחד עם משהו שנראה כמו צל ויוצר מצב של טקסט כפול.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  25. כתוב שהוא בעל טכנולוגיה חדישה, אולם ביררתי אצל יבואן פיליפס ובאתר היצרן בחו"ל ואין :-\ זכר לסוג הפאנל שיש למסך הנ"ל?!

• 2 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים