מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מועוניין לקנות מסך LCD חדש (יש לי כרגע Mag 786FD ) אני רוצה שתמליצו לי על מסכים, אני לא ממש יודע מה הכי טוב, התקציב שלי הוא עד 1300 בערך...מקסימום בלחץ 1400. אני גם לא בטוח מה אני רוצה, 16:9 או 3:4 ,, לא יודע מה עדיף.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
רציתי לשאול חוות דעת בנוגע לשני מסכי מחשב. Samsung 226CW LG L227WT בחנות הם נראו טוב יש להם מחיר סביר. השאלה אם יש להם חסרונות ששווה לקחת לתשומת הלב. תודה מראש, רן.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום , מחפש מסך בגודל 19-20 אינץ , לא מסך רחב. שימוש בעיקר לקריאת טקסט , אינטרנט (שלא "יהרוס" את העיניים בקריאת טקסטים) ומידי פעם סרטים. תודה. נ.ב איך המסך 971P ? האם יש מסכים אחרים עדיפים עליו ?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
viewsonic vp 950 ,שלפי אתר הבית בעל נתונים טובים יותר,האם הגיוני להעדיף את הVP 950 ? http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDProf/VP950b.htm תודה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך "19 לשימוש ביתי בתקציב עד 1500 ש"ח (אפשר גם פחות... ). חוץ מזה, לפני חצי שנה חיפשתי מסך דומה והומלץ לי כאן על Sony SDM-X95F. אכן קניתי אותו ואני מרוצה, אבל עכשיו אני לא מצליח למצוא אותו. האם הוא עדיין מומלץ בתקציב הנ"ל או שיש טובים ממנו ו... לאן הוא נעלם? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום ותודה רציתי לדעת מה היתרונות במסך רחב (lcd)??אני רואה מלא מסכים רחבים נמכרים בזמן האחרון... מה אתם הייתם לוקחים?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
המסך נועד למפרט הנ"ל למשחקים, התקציב הוא אלף שקלים. עדיפות לחנות בת"א ואם לא אז שתהיה זמינה למשלוח (דמי המשלוח לא כלולים בתקציב) גודל - רק שלא יהיה 17'. תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
משוטטות באינטרנט,ראיתי שאפשר להשיג מסך זה ב2000שח בעוד שמסך של דל נמכר בסביבות 2400שח,האם הצג של אסוס יכול להוות תחליף ראוי וזול לצג של Dell? האם יש לו בעיות שצריך לשים אליהם לב,מתגים,סטנד וכדומה? ראיתי מסך של Dell מרשים אבל מסנוור מדיי לטעמי,אבל הצג של 24" (אצל חבר) מדהים,אולי כדאי לחכות שצגים בגודל כזה מחירם יירד? משתמש בעיקר לקריאה וכתיבת טקסטים ואינטרנט
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש מסך עד 1700 ש"ח קצת למשחקים וסרטים. ניתן לחרוג ב 100 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חשבתי על ה LG 1960TR אבל אמרו לי שהוא לא משתלם ....מה המסך הטוב ביותר למשחקים כבדים לסרטים ולגלישה באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב מאייבורי עם כרטיס מסך GFORCE4 8500GT ומסך L1960TR. חיברתי את המסך למחשב באמצעות כבל VGA ויש לי ריצודים על המסך, כלומר התמונה קופצת כל הזמן ויש גלים על המסך.. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI ובחיבור זה הריצודים נעלמים והמסך נראה חלק לחלוטין.. מה יכול לגרום לבעיה?! האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או במסך? איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום. המסך הישן שלי התקלקל ורציתי המלצה על מסך LCD הכי טוב בתקציב. 1800-2200 ש"ח. מעוניין במסך 19" או 20" תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את אותו המסך פעמיים (לשני מחשבים) . אפשר לחרוג מהתקציב אבל לנמק ולזכור שכל חריגה תוכפל פי שניים . עדיפות גבוהה לסקאי פיסי : http://skypc.co.il/ תודה רתם
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את המסך הזה בעיקרון אני רוצה לקנות מסך שתומך ב FULL HD ראיתי את המסך הזה וחשבתי שהוא מצויין אבל הייתי רוצה עליו יותר חוות דעת התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח אבל הייתי מעדיף לקנות משהו יותר זול או אפילו 22' אבל חשוב שלי שיתמוך ב FULL HD
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם המסך dell 2009W ה 20 אינץ הוא מסך עם פאנל VA או TN? בבאג הוא עולה 1200 שקל, אם הפאנל מסוג VA הוא מאוד זול ומסך מאוד טוב ואיכותי. האם שווה לי לקנות אותו(אך ורק עם הוא באמת VA) או את ה T220 של SAMSUNG שעולה יותר ממנו ב 50 שקלים? ועוד שאלה. מסך 22 אינץ בכל מצב לא יכול להיות מסך מסוג פאנל VA/IPS? הוא רק TN? תודה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
קניתי 17 קמו שארו לי אנשיםפ והוא לא 17 כי אני מדליק ויש שם קתוב אסוס ולא קטוב לי מאג 17 איך אני מטקן?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
הציעו לי את שתי החברות של במסכים של 22" ההבדל מחירים של של HANNS-G עולה פחות ב-200 שקל מדובר במחירים ממש זולים של החברה הנ"ל {מסובד במסך רחב כמובן} ב-900 שקל ושל ASUS מה שניבחר פה להכי טוב עולה 1100 שקל
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני זקוקה למסך בעיקר לגלישה באינטרנט, אבל גם לסרטים ומשחקים(לא משהו כבד במיוחד). הכי חשוב לי שאיכות הצגת הטקסט תיהיה טובה, ושאפשר יהיה לקרוא הרבה זמן בלי שהעיניים יתעייפו יתר על המידה. כמו כן אני רגילה(ומעדיפה) רזולוציה כמה שיותר נמוכה(כרגע אני משתמשת ברזולוזיה 800*600 עם מסך 17 אינץ), כך שהייתי רוצה שהמסך החדש גם כן יוכל להציג תמונה טובה גם ברזולוציה נמוכה מהאופטימלית בשבילו. לא יודעת אם מסך רחב יתאים לי, שמעתי שהם בדרך כלל לרוב בשביל סרטים ומשחקים ולא תמיד מסתדרים טוב עם טקסט. עוד דבר שדי חשוב לי הוא הארגונומיה, אני רוצה מסך שיהיה אפשר להזיז גם למעלה/למטה, לשנות גובה, ואם אפשר גם לצדדים(אבל לא חובה) חיבור DVI חובה. אשמח לשמוע הצעות/ביקורות, בעיקר מניסיון אישי. תודה מראש…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
המסך הזה טוב ? : http://www.skypc.co.il/pl_product~L1719S~9~0.htm רציתי לדעת האם זה המסך הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב של עד 900 שקל מבחינת הביצועים שלו במשחקים בעיקר. אם למישהו יש אותו או מכיר אותו טוב אשמח לקבל את דעתכם עליו. אם אתם מכירים משהו יותר טוב בבקשה תביאו לי לינק או משו. המסך הזה : http://www.skypc.co.il/sg_product~51320~9~0.htm עדיף ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום על איזה מסך הייתם ממליצים למחשקים כגון fifa call of dute GTA ולעובדה משרדית אני חשבתי על : LG W1952TQ או מסך מחשב Samsung 2053BW או מסך מחשב Samsung 2043BW מה הייתם ממליצים תודה מראש ,
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שיתן ביצועים יותר טובים מה-view sonic 930b, יש חיה כזאת?! תאמרו לי גם בבקשה מה המחיר המומלץ שלו, שאני לא אאמץ את האצבעות שלי
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
-
השימוש הראשי הוא לעבודת אופיס, אינטרנט, סרטים, ואולי קצת משחקים. אני יודע שיש מסכים טובים יותר אבל גם יקרים יותר. אני מתכוון מה האיכות שלו ביחס למחיר ואם יש אולי המלצות אחריות בטווח מחירים הזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9600 pro אפשר לחרוג עד 50 ש"ח תודה לעוזרים ..
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-