עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by maormark,

שלום ותודה רציתי לדעת מה היתרונות במסך רחב (lcd)??אני רואה מלא מסכים רחבים נמכרים בזמן האחרון... מה אתם הייתם לוקחים?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  2. משוטטות באינטרנט,ראיתי שאפשר להשיג מסך זה ב2000שח בעוד שמסך של דל נמכר בסביבות 2400שח,האם הצג של אסוס יכול להוות תחליף ראוי וזול לצג של Dell? האם יש לו בעיות שצריך לשים אליהם לב,מתגים,סטנד וכדומה? ראיתי מסך של Dell מרשים אבל מסנוור מדיי לטעמי,אבל הצג של 24" (אצל חבר) מדהים,אולי כדאי לחכות שצגים בגודל כזה מחירם יירד? משתמש בעיקר לקריאה וכתיבת טקסטים ואינטרנט

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  3. Started by LLLLiran,

אני רוצה לקנות מסך LCD 19 בתקציב של 1200 שקל שיתמוך בDVI כדי שאני יוכל לראות בו גם טלויזיה וגם לראות במחשב מישהו יש המלצה בבקשה?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  4. LGW2242T LGW2284F LGW2252TQ LGW2261V

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  5. Started by HumanFly,

שלום חברים, לאחר בערך 8 חודשים הופיע לי במסך פיקסל אפור מאוד מאוד לא מורגש... בבעלותי מסך מקצועי EIZO S1910 FLEXSCAN הבנתי לפי היבואן הרישמי כי ניתן "לשחרר" פיקסלים לעיתים בעזרת שומר מסך לבן בהיר עם ברייטנס גבוה במשך 72 שעות.... שאז הפיקסל יכול להשתחרר או לתת למסך "מתח" גבוה יותר ואז יתכן והפיקסל משחרר.... האם זה הגיוני ? זה רק בעבור פיקסל תגוע ? הפיקסל שלי לא שחור מוות אלא אפור.. ככה שיתכן והפיקסל תקוע ? מה דעתם על הפיתרון של היבואן ? האם המתח הורס את המסך ? מה שבטוח זה לא מסייע לאורך החיים שלו ובשביל לדעת את זה לא צריך להיות גאון הנדסת חשמל... יש לי 5 שנים אחריות על המסך, האם לפנות ליבואן לטפל במקרה ? או להמשיך לחיות בשלום עם הפיקסל... הייתי שמח אולי לתוכנותאו עזרי…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  6. אני מיתלבט בין 22" ל24" מ-2 החברות הנ"ל אני מסיג אותם במחירים מאד זולים את האסוס ב-1900 24" ו-22" ב-1200 ושל PREVIO אם אני לוקח זה 24" והוא יעלה לי 1700-1800 השאלה אם ה-2" האלה יעשו את ההבדל וגם מה האיכות...?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by barduck,

שלום, היה לי Samsung 913B במשך שנה וחצי והייתי די מרוצה עד ששבק חיים לאחרונה. במסגרת האחריות אמרו לי שלא ניתן לתקן ורוצים להחליף לי ל 931C אבל קראתי כאן ביקורות די רעות על ה 931C . כמו כן אין לו כוון גובה ופיבוט כמו ב 913B. מה אתם אומרים, לקחת? או שיש Samsung אחר בתווך המחירים הזה ששווה לי לנסות להתעקש עליו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  8. Started by yonik31,

viewsonic vp 950 ,שלפי אתר הבית בעל נתונים טובים יותר,האם הגיוני להעדיף את הVP 950 ? http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDProf/VP950b.htm תודה.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  9. שלום, אני מחפשת מסך מחשב רחב, 22 אינץ' שמיועד לעריכת וידאו . העניין הוא שכבר הלכתי לאיבוד עם כל האופציות שיש. הבנתי שלעריכת וידאו שלא כמו משחקי מחשב אין באמת צורך בזמן תגובה של 2ms ושגם 5ms יספיק לי . חוץ מזה גם היחס ניגודיות לא אמור להיות קריטי. ומה שבאמת חשוב זה הפאנל עצמו ושל איזו חברה הפאנל... אין לי צורך במסך מקצועי לגמרי, אני עורכת בבית ולכן לא ארצה להשקיע יותר מידי. אוכל להשקיע עד 1500 שח. אני פשוט צריכה שיגידו לי איזה דגם לקנות וזהו כבר הסתבכתי לגמרי..

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  10. קניתי 17 קמו שארו לי אנשיםפ והוא לא 17 כי אני מדליק ויש שם קתוב אסוס ולא קטוב לי מאג 17 איך אני מטקן?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  11. Started by mistaarvim,

ידוע לכם איפה ניתן למצוא אותו במחיר הכי זול? בזאפ הייתי, אבל ידוע לי על מספר חנויות שלא מופיעות בזאפ שמוכרות אותו במחיר זול יותר רציתי לעשות קצת סקר שוק איתכם לפני שאני רוכש אותו.

12. Started by kornov,

שלום רב. אני מחפש מסך לעבודה עם גרפיקה ועריכת וידאו ואנימציה. לפחות 22 אינצ', לעבודה עם תוכנות כמו MAYA, After effects, Photoshop. שלא מעייף את העיניים וניתן לעבוד איתו הרבה שעות. התקציב עומד על 2000ש"ח +-. על איזה מסך אתם ממליצים ושל איזה חברה ??? תודה רבה מראש ושבוע טוב לכולם.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  13. כתוב שהוא בעל טכנולוגיה חדישה, אולם ביררתי אצל יבואן פיליפס ובאתר היצרן בחו"ל ואין :-\ זכר לסוג הפאנל שיש למסך הנ"ל?!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by beni125,

האם המסך הנ"ל תומך במשחק counter strike source/day or deaft source/batelfield 2142 ב16:10 כדי שיראו בלי מריחות וכו'

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by 7ven,

היי חברים אני מתקשה לבחור מסך הצרכים שלי הם: מינימום 34" ULTRAWIDE עדיפות לאיכות תמונה על פני מהירות - אני לא משחק FPS תקציב 3000 שח גמיש כרגע המועמד המוביל שלי הוא LG 34WN80C-B האם יש בכלל מסכי 38 הארץ? * הסתכלתי גם על על הסמסונג G9 - מעבר למחיר הגבוהה אני מבין שהוא קעור מדי לעבודה האם אני טועה? תודה רבה למגיבים

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  16. המסך למטרת משחקים בעיקר כגון : FIFA,NBA,CALL OF DUTY,SPLINTER CELL וכו תקציב סביב ה1000 ש"ח . תודה.

17. שלום אני חדש פה ואני לא מבין כול כך מה שקרה לי במחשב תיראו יש לי המסך הזה חודש ככה ושאני משחק משחקים או שאני בא להחליף רזוליצה זה לא מתחלף וגם ככה במסך רגיל מה אני עושה יש לי מישהו פיתרון או משהו כזה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  18. בהתאם להמלצותיכם, רכשתי את ה VP930. התקבל אצלי הרושם שהניגודיות שלו ממש לא משהו, וקשה להבדיל בין הצבעים הכהים, ובפרט קשה להנות מתכנים "אפלים" משהו (לדוגמא: Prison Break...) האם למישהו יש המלצה לקינפוג? תודה.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות את המסך הנ"ל אך מתלבט בין המסך של סמסונג- SAMSUNG SyncMaster 226BW מה עדיף ללכת על הסמסונג או על האסוס? המחשב אמור להיות למשחקים וסרטים דרך אגב.. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  20. שלום על איזה מסך הייתם ממליצים למחשקים כגון fifa call of dute GTA ולעובדה משרדית אני חשבתי על : LG W1952TQ או מסך מחשב Samsung 2053BW או מסך מחשב Samsung 2043BW מה הייתם ממליצים תודה מראש ,

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  21. Started by -LosNir-,

אני עכשיו בקניון הזהב בדרך לבאג... איפה עוד יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by EyalOnn,

שיתן ביצועים יותר טובים מה-view sonic 930b, יש חיה כזאת?! תאמרו לי גם בבקשה מה המחיר המומלץ שלו, שאני לא אאמץ את האצבעות שלי

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  23. Started by shynet,

שלום, ראיתי את שני המסכים האלה, ואני לא כול כך מבין במסכים , אני רוצה שתנסו להסביר לי מה ההבדל בין שני המסכים הללו, קישורים: זה ה- VW222S: http://uk.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=362&l4=0&model=1741&modelmenu=2 וזה ה- MW221U: http://uk.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1382&modelmenu=2 שמתי לב (אם שמתי לב נכון) של MW221U יש יציאה של DVI וDIGITAL, וב-VW222S יש רק DVI , (הכרטיס מסך שלי יש בו רק יציאות של Digital... אני יכול לשים מתאם כזה), האם זה יפגע באיכות או משהו דומה? ומה עוד השוני ביניהם ומה יותר כדאי? ההבדל ביניהם גדול?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by tepez,

אני רוצה לקנות מסך LCD 19, התקציב שלי 1400 ש"ח (אני לא יכול לחרוג מהתקציב) מה המסך המומלץ ביותר?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  25. Started by sbf80,

בקרוב אני נוסע לארה"ב ומתכנן לקנות שם את המסך Dell 2007WFP ולהביאו לארץ, אך אני רוצה לודא כמה דברים לפני כן: 1. האם תהיה לי בעיה עם חיבורי חשמל והמתח? 2. ממה שהבנתי, ניתן לחבר למסך גם ממירי כבלים/לווין, האם קיימת הגבלה על שיטת השידור האמריקאית, NTSC ? 3. האם צריך לשלם מכס בחזרה לארץ? 4. האם סוכנות דל תיתן לי אחריות על המסך גם אם הוא נקנה בארה"ב? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים