מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
*כותרת* חשבתי על הLG 226WTQ אבל ראיתי שכתבתם שהוא לא טוב ביחס למחיר שלו, תודה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך "19 לשימוש ביתי בתקציב עד 1500 ש"ח (אפשר גם פחות... ). חוץ מזה, לפני חצי שנה חיפשתי מסך דומה והומלץ לי כאן על Sony SDM-X95F. אכן קניתי אותו ואני מרוצה, אבל עכשיו אני לא מצליח למצוא אותו. האם הוא עדיין מומלץ בתקציב הנ"ל או שיש טובים ממנו ו... לאן הוא נעלם? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קניתי XBOX ואני רוצה מסך שינצל אותו כמו שצריך ( 19,20 אינטש ). שיהיה את הכניסה של הXBOX והכל. התקציב שלי הוא בסביבות ה2200 שאפשר לחרוג מעט תודה רבה על כל עזרה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
(לא שאני אתנגד למסך יותר גדול) בעיקר לגרפיקה, סרטים ושימוש ממושך (ממושך ממושך ) התקציב הוא משהו בסביבות ה1500-1800 קראתי כבר כל כך הרבה ביקורות וסקירות שאני עומדת להתאבד. אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו זה מאוד יעזור לי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
ידוע לכם איפה ניתן למצוא אותו במחיר הכי זול? בזאפ הייתי, אבל ידוע לי על מספר חנויות שלא מופיעות בזאפ שמוכרות אותו במחיר זול יותר רציתי לעשות קצת סקר שוק איתכם לפני שאני רוכש אותו.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מחפש מסך עד 1700 ש"ח קצת למשחקים וסרטים. ניתן לחרוג ב 100 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני עכשיו בקניון הזהב בדרך לבאג... איפה עוד יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכול העוזרים אני רוצה לקנות מסך איכותי לעבודות גרפיקה 3D ן ADOBE RGB. התקציב שלי הוא + - בטווח של 3100. רציתי לדעת אם הוא מתאים לדרישות או שכדאי ללכת על הDELL2408 WFP שדי דומה לטווח המחיר ולפנל. בנוסף רציתי לדעת האם 2" למעלה (כמו ב-DELL) באמת משנים משהו?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
תראו, זה התחיל אתמול בלילה, המסך לא מפסיק לעשות לי את ה Auto Adjustement !!! ומה שמוזר, זה שהכפתור לא נתקע, ניתקתי מהחשמל, כיביתי הדלקתי , ניתקתי מהמחשב וחיברתי, עשיתי ריסט וזה אפילו במסך של הווינדוס עוד לפני שהווינדוס עולה בכלל !! וזה בא בתקופות כאילו כל איזה 15 דקות משהו כזה או אפילו פחות או יותר, וזה לא מפסיק אחד אחרי השני !! מה אני אמור לעשות? המסך נקנה לפני 3 שנים.. יש איזה שהיא דרך ללא תיקון לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אז אחרי שהתלבטתי וקראתי ביקורות.החלטתי לקנות את הדל 2007WFP ואני יודע שאני צריך לבדוק פיסקלים מתים ושקיבלתי את הפנל הנכון. יש למישהו מחברי הפורום שקנה את הדל המלצה איפה לקנות את המסך?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך, בתקציב של 1000 ש"ח, +-. מרוב מדריכים ו"טיפים" התבלבלתי ולכן רציתי לבקש המלצות בפורום הנכבד הזה. הבנתי שזמן התגובה צריך להיות מקס' 8 ms. שחייבת להיות יציאת DVI. שזווית הצפיה האופקית צריכה להיות לפחות 150 מעלות והאנכית 130. ולכן עדיף פאנל מסוג IPS. אני שואל האם לקנות מסך CRT בגודל 19'' או שעדיף LCD 17''? התקציב הוא גמיש, אבל צריך לנוע סביב האלף... המלצות על דגמים ספציפים גם יתקבלו בברכה (הגעתי ל150 רלוונטים בזאפ, קצת קשה לסנן). אני גם מעוניין בשני מסכים כאלה, אז אם מישהו מכיר עסק נחמד באזור המרכז שאול יהיה עדיף על הזמנה באינטרנט - אני אשמח לשמוע. תודה רבה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר נשרף מסך CRT ישן והוא מחפש מסך חדש בתקציב 1500 ש"ח, "19 לא רחב. ההתלבטויות הן: lenovo l192p viewsonic vp930 samsung 971p nec 1970 nxp (קצת יקר אז הוא די ירד ממנו) מבין המסכים הללו איזה הכי מומלץ לשימושי אופיס ואינטרנט בעיקר ומידי פעם עריכה גרפית ללא משחקים) אם יש אחד אחר מומלץ בתקציב אשמח לשמוע. מבקש בלי חריגות (מהרשימה שננתי אני מחפש עוד את הכי זול שמתקרב לתקציב) תודה, יוסי
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
931b samsung אני יודע שתציעו לי על הxerox אבל אני רוצה לדעת תגובות על זה? אם למישהו יש אותו? אני קונה אותו ב1200 פשוט אני יכול לקנות רק אותו,יש לי זיכוי ובחנות הזאת יש רק אותו או את ה931c לא רוצה להוסיף עוד 300 שקל עליו,לא כדאי נכון?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום,אני צריך בבקשה המלצה למסך למחשב,למשחקים,גודל 19 אינצ' ותקציב של 1500-2000 שקל כך... לא ממש חשוב לי המחיר,העיקר שיהיה יחס של איכות\עלות טוב ^^
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק לעזרתכם בהמלצה לרכישת מסך. אני עד היום (כ-5 שנים) השתמשתי במסך BDM4065UC, של פיליפס ואני מאוד מרוצה ממנו. לצערי לאחרונה החלו להופיע אזורים כהים, ואני שוקל כבר לעבור למסך חדש. אני מניח שדברים השתנו קצת בשנים האחרונות, אבל בגדול מסך עם מאפיינים דומים (מופיעים בקישור המצורף) יספיקו בהחלט. המסך ישמש בעיקר לעבודה גרפית (דו ותלת), אבל יהיה נחמד אם תהיה תמיכה לגימינג בסיסי (שוב, כמו במסך הנוכחי) הדברים החשובים לי הם: 1. שיהיה 40 אינטש (בממדים דומים לנוכחי - לא הארוכים עם הAPECT RATIO המוזר) 2. יתמוך ב-4K לפחות 3. שלא יהיה קעור, אלא FLAT 4. שיכלול יציאת DisplayPort 5. שיראו אותו דבר מכל זווית 6. במסך ה…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות לאבא שלי מסך LCD שישמש אותו בבית למגוון משימות משרדיות - בעיקר קריאה, כתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט. לא חשוב שהמסך יתאים למשחקים, עריכת תמונות או ווידאו או אפילו לצפיית סרטים (למרות שעדיף שהוא לא יהיה גרוע בצורה חריגה במשימות הללו - גם להן הוא ישמש). בעיקר חשוב שהמסך יהיה נוח לעבודה ולצפייה, ושיהיה מסך ה-LCD בגודל 22'' האמין והעמיד ביותר שאפשר לקנות ב-900 ש"ח היום. בקיצור - אני מעדיף מסך פשוט ואמין, ולא בעל יכולות תצוגה גבוהות (לא שיש לי מושג אם התכונות האלו הם בכלל Tradeable במסכי מחשב). נראה לכם אפשרי? יש המלצות על דגמים ספציפיים? תודה מראש, שי
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
רוצה מסך טוב משהו שיהיה אפשר לגלוש באינטנט משחקים כבדים כמו CSS Crysis ועד פוטושופ מדיי פעם. 2ms 1:2000 לא יקר בער 1500 שקל.. בתודה ושבת שלום אור.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
דרישות 1. עד 1300 ש"ח 2. אופיס/אינטרנט 3. חשיבות לצפייה בתמונות אבל לא צריך להסחף סה"כ צפייה בתמונות משפחתיות אני לא גרפיקאי .... תודה !
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
באופן כללי, האם מסכים חיצוניים תמיד יהיו יותר איכותיים ממסכים של מחשבים ניידים? האם יש איזו דרך להשוות בין הבהירות של מסך רגיל אל מול מסך של מחשב נייד? המסך של הנייד עם nits כפול מהמסך של המחשב הנייח ועדיין אני לא מרגיש שהמסך של הנייד עם בהירות גבוהה יותר (אולי אפילו פחות). ושאלה אחרונה - שאלתי כאן בעבר בנוגע למסך והמליצו לי תמיד לשים על קצב הרענון המקסימלי. ממה שקראתי, בניידים זה צורך יותר סוללה. אני משער שבמשחקים אני אראה הבדל. האם בצפייה בסרטים או בגלישה באינטרנט או הפעלה של אופיס אני אראה הבדלים בין 60 הרץ ל-144 או 165 הרץ?
-
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב במחירים של עד 1200 ש"ח, אפשר לחרוג ל-1300 ש"ח אם זה שווה את זה. המסך מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ולא למשחקים (משחק פה ושם בפיפא לא משו מיוחד). אם תוכלו להביא המלצה + קישור לאתר החברה אני אודה לכם מאווד. בברכה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המסך והבנתי כי הפאנל הטוב ביותר הוא PVA ואחריו ה-IPS...איזה מין השניים הוא זה שמשומש במסך זה? והאם הקנייה כידאית? הוא אמור לשמש למשחקים בעיקר וגם לסררטים. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום על איזה מסך הייתם ממליצים למחשקים כגון fifa call of dute GTA ולעובדה משרדית אני חשבתי על : LG W1952TQ או מסך מחשב Samsung 2053BW או מסך מחשב Samsung 2043BW מה הייתם ממליצים תודה מראש ,
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שיתן ביצועים יותר טובים מה-view sonic 930b, יש חיה כזאת?! תאמרו לי גם בבקשה מה המחיר המומלץ שלו, שאני לא אאמץ את האצבעות שלי
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהתקציב לא גבוהה אבל זה כבר אחרי שהעלתי אותו אז אין מצב לעבור את זה, מה שכן המסך הוא בעיקר לגלוש באינטרנט לא למשחקים וכו.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך שמתאים לצרכים שלי בתקציב שלי.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
האם חוסר HDCP מפריע ? אם יהיו לי סרטים על המחשב זה אומר שאני לא אוכל לנגן אותם באיכות סבירה על המסך ?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-