מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
לאחר שלפני כמעט שנה התייעצתי פה על איזה מסך לקנות, קניתי את ה - SAMSUNG 971P ואני מרוצה ממנו עד השמים. עכשיו הגיע תורם של ההורים שלי לקנות מסך דק. שימושים: אינטרנט, עיבוד תמלילים וקצת משחקים של אח שלי(לא משהו שדורש גרפיקה מורכבת מידי). תקציב: 1800 ש"ח הדבר הכי חשוב לאמא שלי(ובגללו נפסל ה-971P) הוא שהמסך לא יהיה שחור או לבן. היא רוצה רק מסך אפור כסוף. אודה לכל רעיון
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות מסך LCD. המטרות הן צפייה בסרטים בעיקר וגלישה באינטרנט. התקציב הוא כ- 1400 ¤ , כמובן עם עדיפות לזול יותר במידה ויש. אשמח להמלצות. תודה מראש לעונים וחג שמח, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני יומיים ועכשיו צריך מסך....LCD 19 אינץ עיקר השימושים שעתיד להיות: הרוב אינטרנט ותוכנות אחרות לצרכי למידה אני עדיין לא יודעת באיזה תוכנות מדובר המחשב ישמש גם לסרטים מידיי פעם אבל בטוח לא למשחקים... צריכה עזרה ברכישת מסך איכותי שניתן יהיה לעבוד מולו שעות ממושכות בלי שיכאבו העיניים תודה עינת
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהדלקת המסך אני לוחץ להדליק רואה לשניה את לוגו חברת המסך וזהו האם יש פתרון תודה ::
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=EV-1pigGc5A ממש ננעלתם על המסך הזה,אבל אחרי הוידאו הזה קצת מפחיד לקנות אותו..?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
1.רציתי לדעת ביותר מורחב בקשר לבעיית המריחות ב971P אם אפשר תמונות יעזרו 2.רציתי לדעת בעיקר איפה יש תצוגה של המסך VP930 וגם אם יש מקום שיש את 2 יחד 971P אני יודע שיש באופיס דיפו אם אפשרי כמה שיותר במרכז וכמה שיותר קרוב לראשון-לציון תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישת מסך. השימוש הוא בעיקר לעבודה סטנדרטית (אינטרנט, אופיס) וסרטים, ואולי בעתיד משחקים כי כרגע המחשב וכרטיס המסך ישנים מידי (x600 של ATI עם AMD 3200 וג'יגה זיכרון). אין לי ממש מגבלת תקציב (נקנה במימון העבודה- עד 1000$) משיטוט קצר הבנתי שהמסך 2209wa מומלץ, וכך גם אחיו הגדול 2408wfp. יש דגמים אחרים שמתאימים יותר לצרכים שלי? אצל מי משניהם הכתב יראה גדול יותר ברזולוציה הטבעית? איפה אני יכול לראות את שניהם (ב- live) כדי לקבל סדר גודל? (תבינו, כרגע אני עם 19" CRT) תודה.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 19' למשחקים, ושימוש רגיל כגון אינטרנט וכדומה... תודה,
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
התקציב עד 1,600 שקל השימוש למשחקים סרטים ושימושי ילדים שונים (אינטרנט, הכנת שעורים וכד). מה משניהם עדיף? האם שניהם בטכנולוגיית MVA? תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אז ככה לאחותי התקלקל הCRT הישן כך שהLCD הפשוט והישן שלי עובר אליה(BenQ FP71GX אם מישהו מתעניין), כך שאני יכול סוף סוף לבחור לעצמי מסך LCD חדש וטוב באזור ה1500 שקל פלוס מינוס. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים, וסרטים(קצת פחות). אז כמה שאלות? 1.מה כדאי לי לקנות "19 או "22 רחב? 2.ראיתי את סיקור מסכי הLCD באתר וש222H של Chimei לקח ראשון, אבל באתרים אחרים הסיקורים ממש לא מחמיאים למסך, כגון: http://www.trustedreviews.com/displays/review/2007/11/06/Chimei-CMV-222H/p2 http://www.goodgearguide.com.au/index.php/taxid;1549691195;pid;3737;pt;1 http://www.pcpro.co.uk/reviews/137328/ מה ההיגיון? 3.שורה תחתונה, מה המסך שהייתם ממליצים לי עליו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מתלבט מאד בין שני המסכים - המחיר הוא די דומה, וגם הפאנל. אולם ל eizo יש 2" פחות. הצרכים שלי הם עבודה בתלת מימד, סביבת עבודה adobe rgb. אנא חוו את דעתכם בנושא מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום מאחר והמסך של אח שלי גוסס החלטתי להביא לו את שלי (17") ולקנות מסך 19" חדש.... אין לי שום מושג בתחום הזה ואני צריך המלצות למסכים. קראתי בביקורת באתר שעדיף ה-932B של SAMSUNG, אבל באתר שאני רוצה יש רק 932BF, יש הבדל ביניהם? המסך לשימושים: קצת עבודה בוורד, גלישה באינטרנט, משחקים וקצת סרטים. תקציב: 1000-1400 שקל עם טיפה חריגות אם צריך. תודה!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
ראיתי שמסכי lcd טיפוסיים פועלים היום על 60 הרץ. האם זה אומר שהFPS המירבי שאוכל להגיע אליו במשחקים הוא 60?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מחר אני מזמין מחשב חדש שיהיה למשחקים כבדים ואני שוקל לקנות גם מסך חדש הכרטיס מסך יהיה GTS8800 320MB כרגע יש לי CRT LG F900B אני רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה של VIEWSONIC איך הוא למשחקים ואיזה פאנל יש לו? ואיך הוא לעומת ה2007WFP של DELL תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
בשעה טובה התחתנתי ואשתי מעצבת את אלבום התמונות שלנו על גבי המחשב. כרגע יש לנו מסך LCD פשוט שלאחרונה התחיל לרצד. אנחנו נעויננינים ב LCD חדש שיתאים לעבודה עם PHOTOSHOP וכדומה לעיצוב ועריכה וגם כמובן לדברים הרגילים (אינטרנט, סרטים...). האם כדאי 19" או 22"... רגיל או רחב... אנחנו מעוניינים להשקיע בסביבות 1000-1500 אם זה ריאלי לדרישתנו ואם לא אז המלצות על משהו קצת יותר יקר יתקבלו בברכה. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי היום במסך Dell 2007wft ומסתבר שהוא REV A02. המוכר אמר לי שפאנל IPS אמור להיות REV A04 ברחבים..אז מה בעצם זה אומר? בנוסף לזה, תאריך היצור הוא מאי 08'. תודה.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם נעים להכיר אני חדשה בפורום ורכשתי אתמול מסך LCD. לאחר גיחה לאתר ולפורום (שעורר בי התפעלות על מקצועיות המאמרים) שמחתי להצטרף ולשאול את השאלה הבאה אני מעצבת פנים כיום (עם רקע טוב במחשבים בוגרת תואר ראשון ושני בהנדסת מערכות מידע- שיניתי פאזה) עוסקת מעט בעריכה גרפית (flash, פוטושופ, פריהנד, ותיכנות באינטרנט) כמו כן עובדת המון מול האינטרנט ועבודה מישרדית. לא משחקת בכלל אבל עדיין רוצה לנצל לצפייה בסרטים אם כי זה הפרמטר הכי פחות חשוב לי.כרגע עובדת עם מחשב נייד. קניתי אתמול מסך LCD של סמסונג אינץ דגם 226BW. לאחר קריאה מעמיקה במממרים שלכם הבנתי כי מדובר בפנל TN שהוא היכ ירוד מבחינת עבודה עם גרפיקה כמו כן מאחר והמסך הוא רחב גם כאן לא נח לעבוד עם ניירת משרדית ואינטרנט. יח…
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הראשון הוא Dell 2007WFP והשני הוא ViewSonic VX2025WM השימושים הם משחקים וסרטים מה אתם אומרים? אם יש הצעות יותר טובות עד 2500ש"ח אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לפני הכל, השלמתי עם זה שיהיה לי LCD עם פאנל TN - אין מה לעשות העולם אכזר. עשיתי בדיקות, והמסך הכי זול שזמין שהוא לא פאנל TN זה ה 971P שהמחיר שלו יותר מידי גבוהה מהתקציב - וגם שמעתי תלונות עליו. http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB435152=435154,435155,435172,435156,435182,435157&orderby=price עכשיו לעניין. יש את השלוש מסכים האלו 931BF, 960B,931C שאני לא רואה הבדלים קריטים בינהם, שמעתי על 931C שיש לו בעיה עם הצבעים, הייתי רוצה לשמוע מבעלים של אחד כזה מה הם חושבים . כי שראיתי אותו בבאג הוא היה נראה לי סביר לחלוטין... אבל המבחן האמיתי הוא אחרי כמה זמן של שימוש. מבין כולם נראה ה 931BF הכי סביר . השימושים הם - בעיקר אינטרנט , טקסטים, ישיבה ממושכת. יכול להי…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן חברים אני רוצה לקנות מסך 22 וראיתי שיש ל LG שני דגמים דגם L226WTY ודגם L226WTQ בזאפ ראיתי רק את הדגם L226WTQ.... דרך אגב שני הדגמים 2 מילי שניה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין 2 המסכים הנ"ל. את ה2000CP החלטתי שלא לקחת עקב מסך קטן, לטעמי. השימושים יהיו לימודים, גלישה באינטרנט וסרט פעם בשבוע שבועיים. המסך אינו מיועד למשחקים. תודה לכולכם על העזרה ושבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי כולם התלבטתי רבות אם לקנות 22 TN או 20 איכותי יותר. והחלטתי שכרגע 20 יספיק לי. מקסימום עוד שנתיים ככה נחליף אותו. אני בטח עוד שנה יתחיל לימודים ואצטרך להיות הרבה מול המסך והחלטתי לשמור על העיניים שלי... בכל אופן ראיתי המלצות ל Dell ול HP וגם ל LG איזה מהם הכי עדיף? עוד פעם - הרבה אינטרנט וטקסטים ומעט סרטים ומשחקים... עדיף שלא יהיו במסך עצמו רמקולים. אם תצטרכו עוד פרטים - תבקשו ואתן תודה.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מבחינת איכות וביצועים מה יותר טוב "19 או "20 או "22 ? איזה מסכים טובים יותר למשחקים אינטרנט וכ"ו רחב או צר? ואל איזה דגמים של מסכים אתם ממליצים? תודה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים האלו מהם ההבדלים בין המסכים? אני יודע שה-2208 שייך לסדרת ה- ultra sharp מה זה אומר ? כמו כן יחס הניגודיות של ה-2208 הוא 1:1000, האם הוא סטטי או דינאמי ? האם שווה להשקיע (200- 250 ש"ח) בשביל ה-2208 ? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 20" מכיוון שאין לי כ"כ מקום ליותר גדול, ואני גם לא צריך יותר גדול. מה אתם אומרים על SAMSUNG T200 ? מסך טוב ? (2ms, ניגודיות 1:20000) אם לא אז אתם יכולים להסביר למה ולהציע לי מסך טוב בגודל הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-