עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. האם יש הבדלים בין המסכים או שהם זהים?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by NETANELKOREN,

מה ההבדל בין מסך L1900J LG לבין L1900r LG ואיזה מסך יותר עדיף. איך המסך הזה מבחינה תכניט. והאם יש מסכים יותר טובים ממנו במחיר הזה ומטה. תודה רבה נתנאל קורן

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  3. Started by Bashash,

אני מחפש מסך 22" שישמש בעיקר למשחקים(מהיר) וגם הרבה גלישה(איכות טקסט). אני רוצה מסך עם איכות צבעים טובה וניקודיות טובה. התקציב-1800ש"ח... תודה רבה לעונים!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  4. Started by ^NAOR^,

מה דעתכם על המסך הזה? איך הוא טוב? תודה מראש!! http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000TlU2LRoW5edHevaRyF6g9yA:12bbi68k5?id=4037750&pr=QJ5&N=2%2031512%2030250&sgID=10

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  5. שלום לכולם. אני מחפש בישביל המחשב השני שלי מסך LCD 17 אינץ' מסך פשוט בישביל משחקונים קטנים שאמא שלי מסחקת כמו ZUMA, LUXOR וכדומה....... גמיש בתקציב אם אפשר מסך של 19 אינץ' בלי הבדל במחיר ובאיכות שלו אז אפשר להציע. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  6. היי, מה נשמע? אני נוסע ל5 ימים ואחרי זה אני אגיב פה שוב, אבל רציתי להשאיר פה שאלה. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש לשימושים של סרטים ומשחקים וקצת גרפיקה (ברמה חובבנית בנתיים) בתקציב של 1500 ש"ח. חשבתי על הT220 שהוא נשמע מעולה (לא הT220P אלא רק T220) אבל רציתי גם להתעניין בT240 כי הוא לא ממש יקר. וזה מה שמפריע לי. באיזה פאנלים מגיעים המסכים? אני אולי מעוניין במסך T240 בגלל הגודל ואני אוכל לראות סרטים מהמיטה שהיא במרחק של מטר מהמסך, ואני ממש לא מעוניין בפאנל TN. אני בנאדם די רגיש בעיניים, יש לי הבחנה יחסית גבוהה ולכן ברגע שאני רואה פיקסל אחד שנראה גרוע זה מפריע כל הזמן. (כמו המסך הנוכחי שלי שהגיע עם 2 פיקסלים שרופים ועד היום אני מרוכז בהם ומשתגע שיש לי נקודות שחורות על המסך!…

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  7. אורח
    Started by אורח,

למטרת משחקים סרטים ואינטרנט, תודה!

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  8. Started by eladh16,

שלום לכולם. האם המסך dell 2009W ה 20 אינץ הוא מסך עם פאנל VA או TN? בבאג הוא עולה 1200 שקל, אם הפאנל מסוג VA הוא מאוד זול ומסך מאוד טוב ואיכותי. האם שווה לי לקנות אותו(אך ורק עם הוא באמת VA) או את ה T220 של SAMSUNG שעולה יותר ממנו ב 50 שקלים? ועוד שאלה. מסך 22 אינץ בכל מצב לא יכול להיות מסך מסוג פאנל VA/IPS? הוא רק TN? תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  9. Started by asi1998,

אני מתכנן לקנות את המסך הזה ביחד עם המחשב החדש ויש לי כמה שאלות: 1)האם כשאני ירצה לגלוש סתם באינטרנט אני יוכל לסדר את המסך שיהיה למשל בגודל של 19 אינץ'? 2) האם המסך הוא טוב לצפייה בסרטים ולשחק במשחקים? ראיתי פה כמה נושאים שבהם אנשים לא כל כך מרוצים מהמסך ובגלל זה עלו לי השאלות.. בגדול המסך נראה לי סבבה והמחיר די הוגן אז רציתי התייעצות אחרונה.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בחוות דעת על המסך הנ"ל. המסך מיועד לWORD וקצת סרטים. יש מסך טוב יותר במחיר הזה שהוא FULL HD?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  11. טוב אז הגיע הזמן להחליף מסך וקראתי כאן קצת ואני מבין שבתקציב הזה אני יכול לקחת את הדל 200FP או בגרסה הרחבה שלו.השימושים שלי הם 80% טקסט(אינטרנט מיילים וכו) 20% סרטים ואני מתלבט אם לא כדאי לי לקחת מסך פחות איכותי ולחסוך מה גם ש22 נראה לי גדול לצרכים שלי אני יושב בדר"כ כ 50 ס"מ מהמסך

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by Asaf389,

שלום לכולם אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בדחיפות .אני קונה היום מתנה מחשב ליום ההולדת של אמא שלי את המחשב כבר קניתי והיום אני צריך להביא גם מסך שימושים עיקריים - אינטרנט ,מסמכים , תמונות. אני מחפש מסך שיתאים לצרכים אך במחירים נמוכים יחסית שבין 950-1200 לא יותר וכמובן שאשמח למשהו טוב וזול כרגע התלבטתי על ה LG 1753tr או להוסיף קצת ל lg1760 TR אך אני לא פוסל חברות אחרות אם תמליצו לי.באופן עקרוני אני חושב שלא עדיף מסך רחב בגלל השימושים ונראה לי ש 17 אינץ מספיק יש המלצות ? תודה

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by LLLLiran,

אני רוצה לקנות מסך LCD 19 בתקציב של 1200 שקל שיתמוך בDVI כדי שאני יוכל לראות בו גם טלויזיה וגם לראות במחשב מישהו יש המלצה בבקשה?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  14. אהלן, אני מתלבט כרגע בין מסך Dell 2007FP לבין Samsung 971P. ההתלבטות היחידה כרגע היא גודל הפונטים שאני אראה במסך (אין בעיה של תקציב). הבנתי מקריאה בפורום שבמסכים של 20" הפונטים יראו קטנים יחסית למסכים של 19", זאת בהנחה שמשתמשים ברזולוציה הטבעית של המסכים. בכל מקרה, אני לא מעוניין להשתמש ברזולוציה הטבעית של המסך גם במסך של 19" מכיוון שלטעמי (או לטעם העיניים שלי...) הפונטים עדיין קטנים, לכן אני רוצה לשים את הרזולוציה על 1024x768 (ככה למשל זה מוגדר במקום העבודה שלי בו אני עובד עם מסך 19"). השאלה שלי, ומכיוון שאני לא מתכוון לעבוד עם הרזולוציה הטבעית של המסך, האם הפונטים יראו יותר טוב ב - Dell או ב - Samsung אם אני מגדיר את התצוגה שתעבוד עם 1024x768 ? תודה !

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  15. מנסה להחליט איזה מסך לקחת בתקציב 1000-1200 תעזרו ליייי!!!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by Baruh92,

שלום לכולם ותודה שנכנסתם ! חבר שלי קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ועם המחשב הוא צריך גם מסך LCD 19. בעקרון המחשב הולך לאחים שלו הקטנים אז השימושים יהיו משחקים ואינטרנט אופיס ושימושים בסיסים. חשוב לציין שהם ממש לא הולכים להריץ משחקים כבדים רק פיפא ומשחקים דומים לא כבדים, אולי GTA החדש שהיצא גג!! בקשר לתקציב אני צריך לבנות לו גם מפרט וגם ככה המסך מגביל אותי אז השאיפה היא כמה שפחות, גג 1400! שוב עדיף פחות ושיענה על הצרכים הנ"ל אם יש עוד נתון שצריך בשביל לבחור את המסך המתאים תגידו לי. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  17. בהתאם להמלצותיכם, רכשתי את ה VP930. התקבל אצלי הרושם שהניגודיות שלו ממש לא משהו, וקשה להבדיל בין הצבעים הכהים, ובפרט קשה להנות מתכנים "אפלים" משהו (לדוגמא: Prison Break...) האם למישהו יש המלצה לקינפוג? תודה.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  18. לא מזמן קניתי 22bw רחב.. וכל נושא המסכים הרחבים חדש לי.. עכשיו .. במשחקים יש לי אופציה לבחור ברזולוציה הטבעית של המסך - 1680X1050 אבל מעבר לזה.. שאר הרזולוציות הן רזולוציות למסכים "רגילים" ולא רחבים ולכן התמונה מתוחה. אין אופציה לשחק על "רזולוציה רחבה" נמוכה יותר פשוט? או שרזולוציה הטבעית היא היחידה?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  19. המסך יהיה למשחקים, סרטים, וטלויזיה. אם המחיר לא ריאלי, אשמח לקבל הצעות ל17". תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  20. אהלן חברים אני רוצה לקנות מסך 22 וראיתי שיש ל LG שני דגמים דגם L226WTY ודגם L226WTQ בזאפ ראיתי רק את הדגם L226WTQ.... דרך אגב שני הדגמים 2 מילי שניה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by tepez,

אני רוצה לקנות מסך LCD 19, התקציב שלי 1400 ש"ח (אני לא יכול לחרוג מהתקציב) מה המסך המומלץ ביותר?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  22. Started by Stick2it,

מישהו עבד עם שני מסכים כאלו ביחד (בPIVOT)? עד כמה מפריעה המסגרת שלהם והאם עדיף (בערך באותו מחיר) ללכת על ה2407 ולהתפשר טיפה על שטח התצוגה? מה היתרונות ומה החסרונות? תודה...

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  23. אני זקוק למסך לעבודה עם תוכנות עיצוב תמונה. תקציב: 1000.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by 1900P,

היי, ברצוני לעבור מ CRT למסך דק. רציתי המלצות לגבי מסך דק. השימוש במחשב לצורך" סרטים, אינטרנט, ואופיס, יש שימוש רב במחשב, והוא דלוק כמעט כל היום. חשוב לי שלא יהיו נקודות מתות ומריחת צבע. ההתלבטות בין 19-21 אינטש. אודה לכם באם תעזרו לי בבחירת מסך. תודה.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  25. כותרת מסכמת הכל.. חשבתי על המסך הבא: (1400 שקל בערך) http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19mewsfxaa.asp?page=Specifications רציתי לדעת אם יש משו אולי גם טיפה יותר יקר אבל שההבדל יהיה שווה את זה...

• 1 תגובה
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים