מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
של סאמסונג 740N או של LG LG L1719S 17" LCD 8MS 1:1400 תודה,
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אממ, רכשתי כרטיס מסך חדש, אך מכיוון שלא ברברתי יותר מדיי בפרטים עליו, גיליתי שהחיבורים שלו שונים מהכבל של המסך. חיפשתי פתרון ומצאתי מתאם שיש לו כניסת VGA ויציאה של DVI-I, אם אשתמש בו, הכרטיס מסך יעבוד טוב עם המסך?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
1.רציתי לדעת ביותר מורחב בקשר לבעיית המריחות ב971P אם אפשר תמונות יעזרו 2.רציתי לדעת בעיקר איפה יש תצוגה של המסך VP930 וגם אם יש מקום שיש את 2 יחד 971P אני יודע שיש באופיס דיפו אם אפשרי כמה שיותר במרכז וכמה שיותר קרוב לראשון-לציון תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 19' למשחקים, ושימוש רגיל כגון אינטרנט וכדומה... תודה,
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מתי הסקירה של מסכים 22 תיצא באתר ?? (צריך דחוף)
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
היום אני ואבי הלכנו למרדנית (סניף הדר) לקנות את המסך המדובר במחיר 1570 ש"ח. הקרטון של המסך היה נראה קצת דהוי אבל פתחנו וראינו את המסך כבל DVI וכבל חשמל. שאלנו את המוכר איפה החוברת הוראות והוא אמר שלמטה, שאלנו אם אפשר לחבר את המסך ולראות אותו והוא אמר שאין לו איפה לחבר אותו. הגעתי הבייתה נכנסתי לאתר של ויוסוניק וראיתי שהייתי אמור לקבל גם כבל VGA חוברת הוראות ושני דיסקים. התקשרתי חזרה לחנות החזרתי את המסך וזוכינו בסכום הקנייה. המוכר נראה לי 'משחק אותה כאילו הוא לא יודע על מה מדובר ואמר שהיום כל המסכים כבר לא מגיעים עם דיסקים. בקיצור סיפור מסריח. אין בשום חנות את המסך VP930B בתקציב שלי(והמסך לא ייבוא יותר לפי אומניטק), והפיליפס הבנתי ממכם גם לא ייבוא יותר לארץ. איזה תחליפים…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
וגם לסדרות באיכות רגילה (624*352)
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
נכון יש בו את הPIP שזה או מסך חצוי או מלבן בפינה שרואים בו מכניסה אחרת? אז כל פעם שאני שם את זה כשאני על הDVI (המחשב) הוא מפעיל את הS-Video ואני צריך מחדש להחזיר בהגדרות לComposite, וברגע שנאי מכבה הוא חוזר לS-Video איך שומרים לו את ההגדרות? תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
היי כולם התלבטתי רבות אם לקנות 22 TN או 20 איכותי יותר. והחלטתי שכרגע 20 יספיק לי. מקסימום עוד שנתיים ככה נחליף אותו. אני בטח עוד שנה יתחיל לימודים ואצטרך להיות הרבה מול המסך והחלטתי לשמור על העיניים שלי... בכל אופן ראיתי המלצות ל Dell ול HP וגם ל LG איזה מהם הכי עדיף? עוד פעם - הרבה אינטרנט וטקסטים ומעט סרטים ומשחקים... עדיף שלא יהיו במסך עצמו רמקולים. אם תצטרכו עוד פרטים - תבקשו ואתן תודה.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי מסך סמסונג מהדגם שצוין בכותרת. ברגע שהדלקתי את המחשב המסך לא הגיע, הראה צבע לבן על כל השטח, גם את התפריט שלו לא ניתן להדליק. ברגע שמנתקים את הכבל מהמחשב הלבן נעלם אך המסך פועל. אתמול המסך עבד כרגיל, רק הבוקר הוא הפסיק לעבוד בדקתי בשני מחשב את המסך, שני כרטיסי המסך עובדים טוב, אני מדבר כרגע דרך מסך CRT ישן שהורס לי את העיניים \: האם יכול להיות שאחד מהרכיבים במסך נשרף ? אולי בפאנל ? המסך עוד באחריות, אך החנות רחוקה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
לאחר שלפני כמעט שנה התייעצתי פה על איזה מסך לקנות, קניתי את ה - SAMSUNG 971P ואני מרוצה ממנו עד השמים. עכשיו הגיע תורם של ההורים שלי לקנות מסך דק. שימושים: אינטרנט, עיבוד תמלילים וקצת משחקים של אח שלי(לא משהו שדורש גרפיקה מורכבת מידי). תקציב: 1800 ש"ח הדבר הכי חשוב לאמא שלי(ובגללו נפסל ה-971P) הוא שהמסך לא יהיה שחור או לבן. היא רוצה רק מסך אפור כסוף. אודה לכל רעיון
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה? איך הוא טוב? תודה מראש!! http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000TlU2LRoW5edHevaRyF6g9yA:12bbi68k5?id=4037750&pr=QJ5&N=2%2031512%2030250&sgID=10
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם אולי מישהו פה יודע איפה ניתן להתרשם מהמוניטורים של חברת סמסונג ? אני מחפש חנות שבה אני אוכל לראות בעיניים שלי את המסכים הבאים : S34E790C http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=899894 U28E590D http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=910619 אולי חנות של סמסונג בארץ ? לא הצלחתי לראות אותו בשום חנות כמו KSP או איבוריי או באג. כמו כן אשמח אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הדגם U28E590D לדגם U28D590D
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
טוב אז ההורים הפתיעו אותי אחרי שחזרתי מחו"ל עם המסך הנ"ל... אם תשאלו אותי לא הייתי הולך עליו בעצמי אבל עם מתנות (שבאות בגודל 22 אינצ') לא מתווכחים כל מקרה ממה שהבנתי מהסתכלות ישנה בפורום יש דרכים לכייל את הצבעים של המחשב לקבלת ביצועים יותר טובים מאשר מה שהוא מגיע מהמפעל.. איך עושים את זה? יש תוכנות? או שהכל ידנית? ובכללי איך המסך הזה(מבחינת ביצועים במשחקים, דפדוף באינטרנט וכו')? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בחוות דעת על המסך הנ"ל. המסך מיועד לWORD וקצת סרטים. יש מסך טוב יותר במחיר הזה שהוא FULL HD?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אין בעיה לחרוג ל1900 K
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש לי מסך רחב 19" של MAG. כברירית מחדל המסך היה מכוון לרזולוציה של 768*1024. ברזולוציה זו הוא לא מתפקד כמסך רחב לכן שיניתי את הרזולוציה ל - 768*1280. עכשיו הסרטים נראים טוב יותר (פחות שטח ריק) וניתן לצפות לגלוש ולעוב על מסמך WORD ביחד. הבעיה היחידה היא הכתב. משום מה הכתב נראה דחוס ומוזר (כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת). יש למישהו הצעות לפתרונות? אם כן אשמח לשמוע! תודה עריכה - טוב משום מה התמונה לא שומרת את המראה המוזר של הכתב מה שהופך את העסק ליותר מוזר. בנוסף רזולוציה יותר גבוהה 1024*1280 כן עובדת טוב [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22" שישמש בעיקר למשחקים(מהיר) וגם הרבה גלישה(איכות טקסט). אני רוצה מסך עם איכות צבעים טובה וניקודיות טובה. התקציב-1800ש"ח... תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
הדגם החדש מבית LG מציע שילוב גמיש לחובבי הגיימינג עם עיצוב נאה, רזולוציית QHD - ותמיכה גם ב-G-Sync וגם ב-FreeSync Premium במקביל בקצבי רענון של עד 144 הרץלכתבה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
- 1 follower
-
-
מנסה להשלים פערים במידע מהשנים שחלפו... האם יש בעיה לחבר מסך 19 אינץ' (כגון BenQ FP92W) לכרטיס מסך שבנדון ?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
התקציב עוד 1000-1050 גג! אלה שני המסכים שאני מתלבט ביניהם SAMSUNG 2253BW http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22AQWJFV/XAA או LG W2261V http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=447&keySearch= השימוש הוא למשחקים יותר וקצת לראות סרטים לפי מה שבדקתי ה LG בעל רזולוציה מקסימלית גבוהה יותר חשוב שהמסך יהיה 22 אינץ' ולא פחות
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים האלו מהם ההבדלים בין המסכים? אני יודע שה-2208 שייך לסדרת ה- ultra sharp מה זה אומר ? כמו כן יחס הניגודיות של ה-2208 הוא 1:1000, האם הוא סטטי או דינאמי ? האם שווה להשקיע (200- 250 ש"ח) בשביל ה-2208 ? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך טוב. אין לי אפשרות לבקש דגם ספציפי ולכן אני חייב מפרט טכני שיבדל את הדרוש לי בכדי לא לקבל הצעות למסכים נחותים. אשמח לקבל מפרט למסך איכותי ש"ח, בצירוף: 1. מהן התכונות הסטנדרטיות 2. אילו תכונות (מאפיינים) מבדלים מסך טוב מכאלה שהם פשוטים יותר ומה הערכים המומולצים. תודה מראש עמוס
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
המסך להורים. השימושים הנל. בבית הכל מסכי דל. להם היה U2317 ונשרף. חשבתי לשדרג להם את החוויה עם עליה ל-27 כבר ו-1080P מספיק להם. השאלה האם יש בעיה עם כתב כשרז' כזאת מתוחה על 27 אינץ'?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-