מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
כלומר לקרוא ברור וכל זה.. האם המסך הזה יותר טוב מ- Samsung 930B?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22" שישמש בעיקר למשחקים(מהיר) וגם הרבה גלישה(איכות טקסט). אני רוצה מסך עם איכות צבעים טובה וניקודיות טובה. התקציב-1800ש"ח... תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
טוב אז הגיע הזמן להחליף מסך וקראתי כאן קצת ואני מבין שבתקציב הזה אני יכול לקחת את הדל 200FP או בגרסה הרחבה שלו.השימושים שלי הם 80% טקסט(אינטרנט מיילים וכו) 20% סרטים ואני מתלבט אם לא כדאי לי לקחת מסך פחות איכותי ולחסוך מה גם ש22 נראה לי גדול לצרכים שלי אני יושב בדר"כ כ 50 ס"מ מהמסך
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מסך lcd בעיקר לשימוש משחקים וצפייה בסרטים אשמח לקבל המלצות תקציב 1500 שקל ואם אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על המסך הזה: L1960TR http://netvox.shopy.co.il/products/84281 ועוד שאלה נוספת האם למסך הזה יש את הכפתור של החלפת תצוגה (kvm יש מסכים שאני יודע שאפשר להחליף תצוגות) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה? איך הוא טוב? תודה מראש!! http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000TlU2LRoW5edHevaRyF6g9yA:12bbi68k5?id=4037750&pr=QJ5&N=2%2031512%2030250&sgID=10
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שימוש רב בפוטושופ ומצגות עריכת וידיאו מסך CRT קודם SAMSUNG 955b אפשרות לחרוג קצת עבור מסך טוב יותר משמעותית מה חשיבות מסך רחב מול מסך "רגיל"? האם SAMSUNG 2233 SWPLUS מתאים? מלבד dell2209wa מה עוד מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הדגם החדש מבית LG מציע שילוב גמיש לחובבי הגיימינג עם עיצוב נאה, רזולוציית QHD - ותמיכה גם ב-G-Sync וגם ב-FreeSync Premium במקביל בקצבי רענון של עד 144 הרץלכתבה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
- 1 follower
-
-
המסך להורים. השימושים הנל. בבית הכל מסכי דל. להם היה U2317 ונשרף. חשבתי לשדרג להם את החוויה עם עליה ל-27 כבר ו-1080P מספיק להם. השאלה האם יש בעיה עם כתב כשרז' כזאת מתוחה על 27 אינץ'?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך טוב. אין לי אפשרות לבקש דגם ספציפי ולכן אני חייב מפרט טכני שיבדל את הדרוש לי בכדי לא לקבל הצעות למסכים נחותים. אשמח לקבל מפרט למסך איכותי ש"ח, בצירוף: 1. מהן התכונות הסטנדרטיות 2. אילו תכונות (מאפיינים) מבדלים מסך טוב מכאלה שהם פשוטים יותר ומה הערכים המומולצים. תודה מראש עמוס
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מסך SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 2253BW 22'' LCD 2ms 1:8000 DVI WideScreen למשחקים ? איך ?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קניתי לפני כ-8 חודשים מסך VP930-3. בחודשים האחרונים שמתי לב לתופעת זליגת האור מן הפינות (ה-X המפורסם). אני לא בטוח אם זו הידרדרות, למרות שנראה לי שכן. זה נורא מציק, בעיקר כשרואים סרטים ב-aspect ratio של 1.85 או 2.35 - זה נראה כאילו שמישהו מאיר לך על המסך בפנס. אני מתכוון למסור את המסך לאומניטק - לבדיקה ותיקון/החלפה/ווטאבר. מה דעתכם? יקבלו את זה? וגם: נניח שזה יתקבל. הם בטח ירצו לדחוף לי vp950 או משהו כזה, אבל אני לא רוצה מסך TN. מה הייתם עושים במקרה כזה?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך די טוב ב מחיר של 1600 1700 שקל אני ישמח לקבל הצעות מעדיף 20 אבל לא אכפת לי כל כך.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש המלצות למסך 17" המיועדות לשימוש משרדי, אינטרנט ואולי מעט שחקים\סרטים. תקציב: עד 1000 ש"ח. תודה לכולם וסופ"ש נעים.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום , מחפש מסך בגודל 19-20 אינץ , לא מסך רחב. שימוש בעיקר לקריאת טקסט , אינטרנט (שלא "יהרוס" את העיניים בקריאת טקסטים) ומידי פעם סרטים. תודה. נ.ב איך המסך 971P ? האם יש מסכים אחרים עדיפים עליו ?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
הראשון הוא LCD 22 רחב של MAG המחובר בחיבור דיגיטלי והשני הוא VIESONIC 21" P815 ,לשני המסכים אותו גובה ואני רוצה לשחק\לראות סרטים על שניהם כאשר התמונה מתחלקת לשנים,איך עושים זאת כיוון שזה לא עובד כרגע.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי. מיועד למשחקים אופיס ושימוש רגיל במחשב אין משהו מיוחד.... לא יודע איזה גודל עדיף אבל אני מניח שבגלל התקציב הלא גדול זה יהיה 19 (ולפי מה שהבנתי עדיף גם לעיניים) אז איזה המלצות יש לכם חברים? תודה...
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
היי, שמתי לב לזה שמסכי LCD בדרך כלל מוציאים קצת ריח של פלסטיק כזה מלמעלה שכנראה נובע מהחום של המסך (והיות ושלי לא היחיד הבנתי שזה בסדר), אך שמתי לב שכשאני נוגע במסך, החלק האמצעי והתחתון חמים כזה אך החלק העליון ממש חם (שצמוד לפלסטיק וכולל הפלסטיק!) כאילו לגעת בליבה של כרטיס מסך שעובד ללא מאמץ! רציתי לדעת האם הדבר תקין, אם לא אממש אחריות לפני שהמסך ידפק בעוד חודש חודשיים (המסך כולה בן 7 חודש) תודה!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
של סאמסונג 740N או של LG LG L1719S 17" LCD 8MS 1:1400 תודה,
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
התקציב שלי זה 1200 בערך והשימוש יהיה בעיקר למשחקים ולסרטים אני מחפש בלי סוף ולא מוצא אם מישהו פה ימצא לי מסך כזה או יעזור לי אז הוא מלך!! ושכחתי.......הוא צריך להיות 19 אינצ' ולא רחב תודה נשמות!
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מסך L1900J LG לבין L1900r LG ואיזה מסך יותר עדיף. איך המסך הזה מבחינה תכניט. והאם יש מסכים יותר טובים ממנו במחיר הזה ומטה. תודה רבה נתנאל קורן
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום תשובות לפני שהתחלתי לחפור פה. ככה שאם מה שאני כותב כאן נשאל ונענה כבר אשמח לקישור ואני מתנצל מראש. עכשיו כשאני מסתכל על המסך אני רואה קצת בהירות יתר. וצבעים מדוייקים אבל נראה לי שאפשר לשפר אותם יותר. האם יש דברים שעליי לעשות ושאני יכול לעשות בשביל לשפר את התצוגה על המסך? ולמי שיש את המסך לא הצלחתי להגדיר אותו דרך המסך למצב PIVOT שאני יכול לראות ב90 מעלות. אני יודע שאפשר לעשות את זה דרך הלוח בקרה של NVIDIA אבל הוא קצת מאט לי את המהירות של דפי האנטרנט כאשר אני גולל בהם. האם זאת תופעה מוכרת? ולגבי דיוק הצבעים בדפי אנטרנט. אני משתמש בIE7 והכתב על בדף נראה קצת עם צבעי כתום אדום ולא מדוייק וחד מספיק לדעתי. האם יש לכך פיתרון?? תודה רבה רבה לכם. אתה תותחים!!
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
דרוש מסך 19" עבור מתכנת ב 1500 ש"ח בערך דרישות: 1. תצוגת טקס מעולה 2. אמין 3. נוח לעבודה ממושכת. 4. אין צורך במשחקים או סרטים מועמדים: 1. VIEWSONIC VP930B 19'' LCD 8MS DVI+ PIVOT BLACK 2. VIEWSONIC VP930B 19'' LCD 8MS DVI+ PIVOT BLACK אשמח לשמוע חוות דעת בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה שנכנסתם ! חבר שלי קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ועם המחשב הוא צריך גם מסך LCD 19. בעקרון המחשב הולך לאחים שלו הקטנים אז השימושים יהיו משחקים ואינטרנט אופיס ושימושים בסיסים. חשוב לציין שהם ממש לא הולכים להריץ משחקים כבדים רק פיפא ומשחקים דומים לא כבדים, אולי GTA החדש שהיצא גג!! בקשר לתקציב אני צריך לבנות לו גם מפרט וגם ככה המסך מגביל אותי אז השאיפה היא כמה שפחות, גג 1400! שוב עדיף פחות ושיענה על הצרכים הנ"ל אם יש עוד נתון שצריך בשביל לבחור את המסך המתאים תגידו לי. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-