עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by jazzman,

מה המסך הכי זול שיכול לשמש לטלויזיה וDVD ברמה סבירה/טובה? יש דבר כזה? האם יש מסך עם פאנל VA במחירים כאלה? האם כבר עדיף לקנות טלוויזיה ממש וזהו (לדוגמה LG 1917A) במקום להתעסק בחירת מסך וכרטיסי טלויזיה? צריך לציין שהמיקום של נק' הצפייה בטלויזיה בחדר היא מבחינת הזוית פחות או יותר מול המסך, אולי רק טיפה מתחתיו, אבל ממש בקצת.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  2. שלום לכולם אז ככה: היה לי בעבר מסך LCD ''15 ולידו טלויזיה 37'' LCD הייתי מחבר את שניהם בעזרת כבל מפצל שהייתי מחבר למחשב.. ומשם כבל אחד למסך וכבל אחד לטלויזיה בצורה הבאה: תמונה מספר 1 עכשיו קניתי מסך'' LCD 20 והוצאתי את המסך ''15 וחיברתי למפצל את המסך החדש 20'' ואת הטלויזיה יחד מה שקורה זה שהמסך עובד אבל הטלויזיה לא... בטלויזיה כתוב: mode not support בקיצור - מה אני עושה בשביל להפעיל את המסך ואת הטלויזיה יחד.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by Bogy,

היי, קראתי על העיניין והתחלתי להסתבך עם המחירים והסוגים... אני מחפש מסך 19 אינצ' (רחב) בתקציב של כ-1500 שח, עיקר השימוש יהיה צפיה בסרטים וקריאה. אשמח להמלצה :]

4. אני יודע ששני המסכים האלה קצת ישנים... אבל בכ"ז, איזה מהם עדיף למשחקים: SAMSUNG 955DF או DELL P992 (שניהם CRT "19) תודה!

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by shaizone,

שלום לכולם, מישהו מכיר/התנסה עם המסך Philips 200VW8FB? יש לכם ביקורת לגביו?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  6. המחיר ירד שוב והוא בין הזולים בארץ או הכי זול בארץ המחיר נראה לכם הגיוני? כדאי לקנות משם תמסך? קישור : http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htm

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  7. Started by kobi31,

אני מתלבט מאד בין שני המסכים - המחיר הוא די דומה, וגם הפאנל. אולם ל eizo יש 2" פחות. הצרכים שלי הם עבודה בתלת מימד, סביבת עבודה adobe rgb. אנא חוו את דעתכם בנושא מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by GuyHo,

שלום המסך(LG 787LE) נמצא אצלי כבר יותר מ3 שנים ובזמן האחרון כשאני מפעיל את המחשב לפעמים התמונה שעל המסך מוצגת מתוחה ולא רואים את כל התמונה(כאילו חתכו מהתמונה חלק). אחרי ריסטרט ולפעמים כמה ריסטרטים זה מסתדר. בדקתי אם ההגדרות משתנות והן לא. בנוסף בפעם האחורנה שהייתה הבעיה המוזרה הזאת כיביתי את המסך והדלקתי אותו והתצוגה הסתדרה, לכן אני חושב שהבעיה במסך. מישהו נתקל פעם בבעיה כזאת? זה באמת בעיה במסך? איך ניתן לתקן אותה?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by yoyo_shir,

יש לי כרטיס מסך 8600GT . ויש לי מחשב חזק למשחקים. אני רוצה מסך LCD ברמה טובה (לא הכי טוב שיש - ולא משו מטורף) אלא משו שיציג לי את המשחקים בצורה מכובדת ואני רוצה משו של LG או סמסונג

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by H.I.V,

מחר אני מזמין מחשב חדש שיהיה למשחקים כבדים ואני שוקל לקנות גם מסך חדש הכרטיס מסך יהיה GTS8800 320MB כרגע יש לי CRT LG F900B אני רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה של VIEWSONIC איך הוא למשחקים ואיזה פאנל יש לו? ואיך הוא לעומת ה2007WFP של DELL תודה רבה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  11. Started by idansolo,

שלום אני צריך את עזרכתם אני מחפש מסך 22" 16x9 במחיר של עד 1400 ש"ח. מה שחשוב הוא שיהיה אפשרות לסובב את המסך (pivot) ,שהוא יהיה אמין , יחס ניגודיות ובהירות סבירים, שאיכות הצבעים תהיה טובה ואם יש כפתור מעבר למצב 3:4 זה בונוס. לגבי קצב רענון - אני לא יודע מה המשמעות של של זה. אם זה באמת משמעותי אז שיהיה קצת רענון גבוה. תודה רבה! עידן

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  12. אני עובד המון עם קבצי טקסט, אינטרנט וקידוד. קריטריונים חשובים: 1. טקסט חד. 2. לא בוהק בעיניים. 3. זוית צפיה טובה. לא משנה לי: 1. דיוק בצבעים. 2. מהירות תגובה (אני לא משחק) אשמח לקבל המלצות, תודה[br]פורסם בתאריך: 1.07.2007 בשעה 12:42:08 נתון נוסף מחפש מסך ריבועי ולא רחב,תודה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  13. QX6700 אקסטרים Intel GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte HIS 4850 IceQ4 1GB GDDR3 G skill 4GB 800 W620 HX series corsair מארז Gigabyte Aura רכשתי מסך סמסונג T240 מאחורי המסך יש יציאת סטריאו עגולה והתקשרתי לחיון היבואן ואמרו לי שאפשר לחבר את הרמקולים אליו כדי להוציא מהמסך סאונד בכוונתי היא גם להוציא זוג רמקולים מהמחשב כדי ליצור 5.1. בכל מקרה הוא לא מוציא לי משם סאונד לא ללוגיטר ולא לאוזניות גם בחיבור HDMI מה קורה פה ביבואן ממש לא מבינים או שזה תקול כי משהו פה לא הגיוני הוא מקבל סאונד מהכרטיס גרפי נכון (הכל מותקן אצלי פיקס בדיויס מנגר HDMI סאונד מותקן) אז צריך לקנפג אותו מה לעשות למי שיש ידע מיד תודה רבה רבה.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  14. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בחוות דעת על המסך הנ"ל. המסך מיועד לWORD וקצת סרטים. יש מסך טוב יותר במחיר הזה שהוא FULL HD?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  15. Started by lader,

אני צריך המלצה על מסך שיהיה טוב בעיקר למשחקים וסרטים ושיהיה נוח לקריאת דפים. תודה לכל העוזרים!!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  16. Started by royzx6r,

שלום לכולם. אני מתלבט בין 2 המסכים הנ"ל. את ה2000CP החלטתי שלא לקחת עקב מסך קטן, לטעמי. השימושים יהיו לימודים, גלישה באינטרנט וסרט פעם בשבוע שבועיים. המסך אינו מיועד למשחקים. תודה לכולכם על העזרה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by hen1235,

אני בעצם מחפש מסך שישמש אותי ברובו לגלישה ומסמכים. חלק ניכר מהזמן הוא ישמש גם למשחקים וסרטים. לפי דעתי 19" הכי יתאים כאן, שכן גם התקציב לא גבוה כל כך. אני מוכן להשקיע 1800-1900 ש"ח. בינתיים ה-VP930 של Viewsonic נראה לי מצוין וגם המחיר שלו טוב מאוד (1650 ש"ח בפנדה ליד הבית). אם קיים מסך טוב יותר אני אשמח להמלצה. תודה! חן

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by evy_s,

יש במגה את המסך הזה במבצע: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3585 הוא עולה במבצע 1699 , הכי זול שיש בzap ז-2096! מישהו מכיר את המסך? ראה אותו? התנסה? בעיקרון השימושים הם אינטרנט ותוכנות עריכת מוזיקה , לא סרטים ולא משחקים. חשבתי לקנות את הcmv אבל נראה לי שבעוד 300 שקל עדיך לקנות dell. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  19. בשביל חבר שלי.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  20. טוב.... אחרי שקראתי את המאמרים שבנעצים (האמת שמאמארים נהדרים), וסיירתי ב12 העמודים האחרונים, אני לא מצליח להבין את השורה התחתונה. תכל'ס למטרות דלעיל, מה לקחת 19'' או 22''? המסך יישב בסלון וישמש לאינטרנט, טקסט וצפיה בסרטים. ואילו דגמים הם ההכי טובים מהגודל העדיף?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by idani1983,

שלום, אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל מה עדיף בהתחשב שהבדל המחיר בין השנים לא משנה. שימושים משחקים סרטים ואינטרנט. כמו כן אשמח לשמוע הצעות על מסכים אחרים בגודל זה בתקציב של עד 1300 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by wta,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZVSVA703M הוא עולה 800 שח אם הוא לא משהו, יש לכם משהו אחר במסגרת התקציב?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by cobmetal,

שלום ! אני צריך המלצה למסך בין 19"-21" לא רחב , המגבלות שלי : כרטיס מסך לא הכי חזק , לא מובנה אבל די ישן , ותקציב של עד 1200. תודה !

24. הצבעים למשל של הכתב משתנים לי. הכוונה הכתב הוא חלק אפור כזה בהיר וחלק שחור כמו שצריך להיות. כשאני סתם לדוגמא גולש באתרים ומשחיר נגיד את המילה. אז המילה מחליפה צבעים נגיד וורוד ירוק שחור... האם אפשר לפתור את זה? וגם הדף אנטרנט למשל הוא לבן חלק. הרקע שלו נראה יותר כמו וורוד אדום כזה. אשמח לעצות ותגובות...

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  25. מישהו יכול להביא פה לינק?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים