עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Tommy,

הראשון הוא Dell 2007WFP והשני הוא ViewSonic VX2025WM השימושים הם משחקים וסרטים מה אתם אומרים? אם יש הצעות יותר טובות עד 2500ש"ח אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by hilic,

התקציב עד 1,600 שקל השימוש למשחקים סרטים ושימושי ילדים שונים (אינטרנט, הכנת שעורים וכד). מה משניהם עדיף? האם שניהם בטכנולוגיית MVA? תודה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by Udragon,

אני רוצה לקנות מסך 20" מכיוון שאין לי כ"כ מקום ליותר גדול, ואני גם לא צריך יותר גדול. מה אתם אומרים על SAMSUNG T200 ? מסך טוב ? (2ms, ניגודיות 1:20000) אם לא אז אתם יכולים להסביר למה ולהציע לי מסך טוב בגודל הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  4. היי כולם, אימא שלי קונה מחשב חדש, והיא זקוקה גם למסך. אין לה יותר מידי כסף, והשאיפה היא להוציא כמה שפחות על מסך כמה שיותר איכותי ובריא לעיניים. אין גם הרבה מקום למסך, אז אישית עדיף שהוא יהיה 4:3, אבל אם יש מסך רחב טוב יותר אז זה גם בסדר. רצוי מחנות כמה שיותר קרובה לחיפה. כמו שכתוב בכותר, התקציב הוא 750 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  5. Started by gohstrider,

שלום לכולם, בעיה מוזרה מאוד.. במעבר ממסך CRT ישן למסך LCD חדש ( כל מסך ניסיתי שני דגמים שונים), מתחילות לי בעיות מוזרות מאוד של חוסר תגובה ללחיצות עכבר על המסך. התופעה קוראת כרגע בשני תוכונות בלבד (Fire fox ו Google earth ), המוזר הוא שברגע שאני ממזער את התוכנה ומעלה אותה מחדש אז יש תגובה מחדש למספר לחיצות ואז שוב חוסר תגובה. במערכת ההפעלה עצמה או ב IE7 אין לי שום בעיה. אני עובד עם win XP PRO וכרטיס מסך Nvidia geforce 6100 עם הדרייוור המועדכן ביותר. מישהו נתקל פעם בתופעה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  6. שלום, רציתי לדעת : - על מה כדאי להסתכל כשקונים מסך? - תוכלו להמליץ על מסך? עדיפות למסך מKSP

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  7. אורח
    Started by אורח,

למטרת משחקים סרטים ואינטרנט, תודה!

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  8. ועוד שאלה: אני רוצה גם לצפות בטלויזיה בו: האם לקנות מסך שהוא גם TV או לרכוש כרטיס טלויזיה ומסך מחשב רגיל?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  9. התקציב עוד 1000-1050 גג! אלה שני המסכים שאני מתלבט ביניהם SAMSUNG 2253BW http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22AQWJFV/XAA או ‏LG W2261V http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=447&keySearch= השימוש הוא למשחקים יותר וקצת לראות סרטים לפי מה שבדקתי ה LG בעל רזולוציה מקסימלית גבוהה יותר חשוב שהמסך יהיה 22 אינץ' ולא פחות

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by Elad91,

צריך המלצה לחבר למסך 17" דק עד 1000 ש"ח. שימושים: טקסט, קצת מאוד משחקים. אני יודע שבתקציב כזה אי אפשר למצוא משהו טוב במיוחד, אבל בכל זאת, מה מומלץ לתקציב?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  11. אם הDELL2007 הזה כלכך טוב, אז למה ברוב החנויות ורשתות המחשבים הגדולות בארץ לא מוכרים אותו? כבר שאלתי בדיון אחר ואף אחד לא ענה. אני גר בראשון לציון, אני לא רוצה לנסוע לאשדוד. האם רכישת מסך DELL2007 (הכוכב של הפורום) צריך להיות פריוילגיה רק לתושבי הצפון או אשדוד? מצאתי רק בראשון חנות שמוכרת את המסך גולדטופ מחשבים בכמעט 3000 שקל בניגוד לIQPC שמוכרים ב2300...

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  12. מנסה להשלים פערים במידע מהשנים שחלפו... האם יש בעיה לחבר מסך 19 אינץ' (כגון BenQ FP92W) לכרטיס מסך שבנדון ?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  13. אני חושב לקנות את ה22" של dell במגה ב1700 ש"ח... אני רוצה מסך גדול והאיכות לא חשובה לי מאוד (אז אל תמליצו על 2007FP) מכיוון שאני רק גולש באינטרנט ועורך מוזיקה. השאלה היא אם לא יפריע לי שהמסך רחב? הבנתי שמסך רחב זה בעיקר למשחקים וסרטים...

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by jazzman,

מה המסך הכי זול שיכול לשמש לטלויזיה וDVD ברמה סבירה/טובה? יש דבר כזה? האם יש מסך עם פאנל VA במחירים כאלה? האם כבר עדיף לקנות טלוויזיה ממש וזהו (לדוגמה LG 1917A) במקום להתעסק בחירת מסך וכרטיסי טלויזיה? צריך לציין שהמיקום של נק' הצפייה בטלויזיה בחדר היא מבחינת הזוית פחות או יותר מול המסך, אולי רק טיפה מתחתיו, אבל ממש בקצת.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by lader,

חיפשתי בהרבה חנויות וכולם לא מוכרים את המסך הזה או שמוכרים אותו במחירים של 1400 ומעלה. מישהוא מכיר חנות שמוכרת אותו ב 1200 או תחליף למסך הזה?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בחוות דעת על המסך הנ"ל. המסך מיועד לWORD וקצת סרטים. יש מסך טוב יותר במחיר הזה שהוא FULL HD?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  17. שלום, אני קונה מחשב עכשיו בסביבות ה-4.5. אני רוצה מסך בסביבות ה-1300. אני הולך לשחק במחשב, לעבוד בו, ולראות קצת סרטים. אפשר המלצה על דגם בבקשה?

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by KingYog,

היי החלטתי להגדיל את התקציב למסך החדש, 2300 שח - DELL נכנס! עכשיו אני מעדיף את הDELL ולא את הפיליפס בגלל כניסת הקופוננט. מאיפה אפשר לקנות הדל בגרסת ה-S-IPS, עדיף חנות באיזור ת"א, פתח-תקוה, ר"ג... - חנות אמינה ואיכותית עדיף.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  19. כותרת מסכמת הכל.. חשבתי על המסך הבא: (1400 שקל בערך) http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19mewsfxaa.asp?page=Specifications רציתי לדעת אם יש משו אולי גם טיפה יותר יקר אבל שההבדל יהיה שווה את זה...

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  20. בהתחלה חשבתי ללכת על הDELL E228WFP אבל ראיתי שבעוד כמה מאות שקלים אפשר לקנות את ה Dell Ultrasharp 2208WFP. מה היתרון של ה 2208wfp ?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  21. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות מסך LCD. המטרות הן צפייה בסרטים בעיקר וגלישה באינטרנט. התקציב הוא כ- 1400 ¤ , כמובן עם עדיפות לזול יותר במידה ויש. אשמח להמלצות. תודה מראש לעונים וחג שמח, אמיר.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  22. Started by BommBoomOn,

טוב אז ההורים הפתיעו אותי אחרי שחזרתי מחו"ל עם המסך הנ"ל... אם תשאלו אותי לא הייתי הולך עליו בעצמי אבל עם מתנות (שבאות בגודל 22 אינצ') לא מתווכחים כל מקרה ממה שהבנתי מהסתכלות ישנה בפורום יש דרכים לכייל את הצבעים של המחשב לקבלת ביצועים יותר טובים מאשר מה שהוא מגיע מהמפעל.. איך עושים את זה? יש תוכנות? או שהכל ידנית? ובכללי איך המסך הזה(מבחינת ביצועים במשחקים, דפדוף באינטרנט וכו')? תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  23. Started by d1v,

http://www.youtube.com/watch?v=EV-1pigGc5A ממש ננעלתם על המסך הזה,אבל אחרי הוידאו הזה קצת מפחיד לקנות אותו..?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  24. Started by asafgolan,

מישהו יכול לכתוב לי את האורך והרוחב של שטח התצוגה בלבד במסכי 20' רחבים?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by H.I.V,

מחר אני מזמין מחשב חדש שיהיה למשחקים כבדים ואני שוקל לקנות גם מסך חדש הכרטיס מסך יהיה GTS8800 320MB כרגע יש לי CRT LG F900B אני רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה של VIEWSONIC איך הוא למשחקים ואיזה פאנל יש לו? ואיך הוא לעומת ה2007WFP של DELL תודה רבה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.