עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by liorn,

שלום , מחפש מסך בגודל 19-20 אינץ , לא מסך רחב. שימוש בעיקר לקריאת טקסט , אינטרנט (שלא "יהרוס" את העיניים בקריאת טקסטים) ומידי פעם סרטים. תודה. נ.ב איך המסך 971P ? האם יש מסכים אחרים עדיפים עליו ?

2. Started by tobul,

היי. מיועד למשחקים אופיס ושימוש רגיל במחשב אין משהו מיוחד.... לא יודע איזה גודל עדיף אבל אני מניח שבגלל התקציב הלא גדול זה יהיה 19 (ולפי מה שהבנתי עדיף גם לעיניים) אז איזה המלצות יש לכם חברים? תודה...

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by hedva,

יש למישהו קישור לארכיון?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  4. שלום, אני קונה מחשב עכשיו בסביבות ה-4.5. אני רוצה מסך בסביבות ה-1300. אני הולך לשחק במחשב, לעבוד בו, ולראות קצת סרטים. אפשר המלצה על דגם בבקשה?

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  5. היי כולם התלבטתי רבות אם לקנות 22 TN או 20 איכותי יותר. והחלטתי שכרגע 20 יספיק לי. מקסימום עוד שנתיים ככה נחליף אותו. אני בטח עוד שנה יתחיל לימודים ואצטרך להיות הרבה מול המסך והחלטתי לשמור על העיניים שלי... בכל אופן ראיתי המלצות ל Dell ול HP וגם ל LG איזה מהם הכי עדיף? עוד פעם - הרבה אינטרנט וטקסטים ומעט סרטים ומשחקים... עדיף שלא יהיו במסך עצמו רמקולים. אם תצטרכו עוד פרטים - תבקשו ואתן תודה.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by FoxMaster,

מסך SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 2253BW 22'' LCD 2ms 1:8000 DVI WideScreen למשחקים ? איך ?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  7. קניתי לפני כ-8 חודשים מסך VP930-3. בחודשים האחרונים שמתי לב לתופעת זליגת האור מן הפינות (ה-X המפורסם). אני לא בטוח אם זו הידרדרות, למרות שנראה לי שכן. זה נורא מציק, בעיקר כשרואים סרטים ב-aspect ratio של 1.85 או 2.35 - זה נראה כאילו שמישהו מאיר לך על המסך בפנס. אני מתכוון למסור את המסך לאומניטק - לבדיקה ותיקון/החלפה/ווטאבר. מה דעתכם? יקבלו את זה? וגם: נניח שזה יתקבל. הם בטח ירצו לדחוף לי vp950 או משהו כזה, אבל אני לא רוצה מסך TN. מה הייתם עושים במקרה כזה?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  8. Started by Udragon,

אני רוצה לקנות מסך 20" מכיוון שאין לי כ"כ מקום ליותר גדול, ואני גם לא צריך יותר גדול. מה אתם אומרים על SAMSUNG T200 ? מסך טוב ? (2ms, ניגודיות 1:20000) אם לא אז אתם יכולים להסביר למה ולהציע לי מסך טוב בגודל הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  9. Started by itamar0020,

שלום אני לא יודע עם זה קשור אבל אני רוצה לקנות מסך 22 אינץ' ויש לי כרטיס מסך FX5200 שאלתי האם המסך יעבוד בצורה תקינה עם כרטיס זה מכיוון שהוא ישן?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  10. Started by liordavid,

יש ברשותיDELL 2007FP האם הוא עדיין הכי טוב ? מה ההבדלים בין המסכים הנ"ל... אשמח לביקורות מכאן ומרחבי הרשת תודה...

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. התקציב עוד 1000-1050 גג! אלה שני המסכים שאני מתלבט ביניהם SAMSUNG 2253BW http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22AQWJFV/XAA או ‏LG W2261V http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=447&keySearch= השימוש הוא למשחקים יותר וקצת לראות סרטים לפי מה שבדקתי ה LG בעל רזולוציה מקסימלית גבוהה יותר חשוב שהמסך יהיה 22 אינץ' ולא פחות

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  12. LGW2242T LGW2284F LGW2252TQ LGW2261V

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  13. Started by boogie,

חיברתי אתמול את המסך וצצו לי כמה בעיות: 1. בזמן הסרט הבהירות משתנה אוטומטי כל כמה זמן, מישהו נתקל בתופעה דומה?? 2. לאחר כמה זמן שאני צטפה בסרט התמונה פתאום נעלמת והמסך נהיה שחור ואז כשאני מזיז את העכבר אני רואה הכל שחור ורק כתוביות וסאונד אבל התמונה לא חוזרת וצריך להפעיל את הסרט מחדש (זה לפחות הפתרון שהצלחתי למצוא עד עכשיו), נראה לי שזה קשור לשומר מסך, מישהו יודע איפה נמצאות ההגדרות של השומר מסך וה Power managment בויסטה? ד"א: אני משתמש ב BSPLAYER 2.20 ומחובר עם החיבור האנאלוגי

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  14. היום אני ואבי הלכנו למרדנית (סניף הדר) לקנות את המסך המדובר במחיר 1570 ש"ח. הקרטון של המסך היה נראה קצת דהוי אבל פתחנו וראינו את המסך כבל DVI וכבל חשמל. שאלנו את המוכר איפה החוברת הוראות והוא אמר שלמטה, שאלנו אם אפשר לחבר את המסך ולראות אותו והוא אמר שאין לו איפה לחבר אותו. הגעתי הבייתה נכנסתי לאתר של ויוסוניק וראיתי שהייתי אמור לקבל גם כבל VGA חוברת הוראות ושני דיסקים. התקשרתי חזרה לחנות החזרתי את המסך וזוכינו בסכום הקנייה. המוכר נראה לי 'משחק אותה כאילו הוא לא יודע על מה מדובר ואמר שהיום כל המסכים כבר לא מגיעים עם דיסקים. בקיצור סיפור מסריח. אין בשום חנות את המסך VP930B בתקציב שלי(והמסך לא ייבוא יותר לפי אומניטק), והפיליפס הבנתי ממכם גם לא ייבוא יותר לארץ. איזה תחליפים…

15. Started by alone66,

של סאמסונג 740N או של LG LG L1719S 17" LCD 8MS 1:1400 תודה,

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  16. Started by wwll soldier,

יש לי התלבטות אם לקנות מסך מחשב 22 אינץ' או טלויזיה 32 LCD אני בעיקר רואה סרטים וסדרות ומשחק הרבה, רציתי לדעת איך יראו משחקים על טלויזיה בגודל כזה המרחק של הטלויזיה ממני בסרטים יהיה משהו כמו 3 מטר אבל במשחקים זה יהיה מטר...לא בריא.. מצד שני יש מסך מחשב שהוא קטן הרבה יותר אבל למשחקים יותר טוב וסרטים פחות.. אני רוצה טלויזיה כי שלי בחדר כבר גמורה ורואים מטושטש... מה אתם אומרים כדאי? במקרה ואני אלך על המסך samsung 226Bw או dell 2007wfp האם אני אצטרך 8800gtx או שהGTS 640 יספיק לי למשחקים כבדים עם פילטרים מחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  17. Started by idani1983,

שלום, אני מחפש מסך 19' למשחקים, ושימוש רגיל כגון אינטרנט וכדומה... תודה,

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by ajl,

מה אתם אומרים על המסך הזה עבור גלישה ברשת + עריכת מסמכים.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by yonik31,

viewsonic vp 950 ,שלפי אתר הבית בעל נתונים טובים יותר,האם הגיוני להעדיף את הVP 950 ? http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDProf/VP950b.htm תודה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות מסך LCD. המטרות הן צפייה בסרטים בעיקר וגלישה באינטרנט. התקציב הוא כ- 1400 ¤ , כמובן עם עדיפות לזול יותר במידה ויש. אשמח להמלצות. תודה מראש לעונים וחג שמח, אמיר.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  21. Started by 2505magnet,

דרוש מסך 19" עבור מתכנת ב 1500 ש"ח בערך דרישות: 1. תצוגת טקס מעולה 2. אמין 3. נוח לעבודה ממושכת. 4. אין צורך במשחקים או סרטים מועמדים: 1. VIEWSONIC VP930B 19'' LCD 8MS DVI+ PIVOT BLACK 2. VIEWSONIC VP930B 19'' LCD 8MS DVI+ PIVOT BLACK אשמח לשמוע חוות דעת בתודה מראש

22. הראשון הוא LCD 22 רחב של MAG המחובר בחיבור דיגיטלי והשני הוא VIESONIC 21" P815 ,לשני המסכים אותו גובה ואני רוצה לשחק\לראות סרטים על שניהם כאשר התמונה מתחלקת לשנים,איך עושים זאת כיוון שזה לא עובד כרגע.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  23. בארץ כרגע רוב השידורים ב4:3 ישנן טלוויזיות (LCD) אשר הופכות את זה חזרה מ16:9 ל4:3..בלי מריחות או פסים שחורים בצד? תודה!

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by איתמר,

אני צריך לקנות מסך די טוב ב מחיר של 1600 1700 שקל אני ישמח לקבל הצעות מעדיף 20 אבל לא אכפת לי כל כך.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בחוות דעת על המסך הנ"ל. המסך מיועד לWORD וקצת סרטים. יש מסך טוב יותר במחיר הזה שהוא FULL HD?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים