עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Baruh92,

שלום לכולם ותודה שנכנסתם ! חבר שלי קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ועם המחשב הוא צריך גם מסך LCD 19. בעקרון המחשב הולך לאחים שלו הקטנים אז השימושים יהיו משחקים ואינטרנט אופיס ושימושים בסיסים. חשוב לציין שהם ממש לא הולכים להריץ משחקים כבדים רק פיפא ומשחקים דומים לא כבדים, אולי GTA החדש שהיצא גג!! בקשר לתקציב אני צריך לבנות לו גם מפרט וגם ככה המסך מגביל אותי אז השאיפה היא כמה שפחות, גג 1400! שוב עדיף פחות ושיענה על הצרכים הנ"ל אם יש עוד נתון שצריך בשביל לבחור את המסך המתאים תגידו לי. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by Nektar,

שלום, ברצוני לדעת, האם יש הבדל בין חנויות לגבי האחריות על המסך הנ"ל? כמו כן, מהי האחריות במסך הזה? החלפה לאחר מס' פיקסלים שרופים או לאחר פיקסל אחד? כנראה שהיום אני רוכש אותו, לכן אני שואל. מה שברצוני לדעת עוד הוא, האם לקראת אפריל משהו אמור להשתנות בתחום המסכים? לצאת דגמים משופרים של ה VP930? משהו בסגנון? מכייון שבאפריל לאחר יציאת הכרטיסים החדשים והמעבדים ולאחר שהשוק ייתייצב קצת, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש , בתקציב גבוה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  3. היי, לא מבין איך מחברים ביניהם ? איזה כבל אני אמור לקנות ? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  4. קניתי מחשב לפני יומיים ועכשיו צריך מסך....LCD 19 אינץ עיקר השימושים שעתיד להיות: הרוב אינטרנט ותוכנות אחרות לצרכי למידה אני עדיין לא יודעת באיזה תוכנות מדובר המחשב ישמש גם לסרטים מידיי פעם אבל בטוח לא למשחקים... צריכה עזרה ברכישת מסך איכותי שניתן יהיה לעבוד מולו שעות ממושכות בלי שיכאבו העיניים תודה עינת

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  5. QX6700 אקסטרים Intel GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte HIS 4850 IceQ4 1GB GDDR3 G skill 4GB 800 W620 HX series corsair מארז Gigabyte Aura רכשתי מסך סמסונג T240 מאחורי המסך יש יציאת סטריאו עגולה והתקשרתי לחיון היבואן ואמרו לי שאפשר לחבר את הרמקולים אליו כדי להוציא מהמסך סאונד בכוונתי היא גם להוציא זוג רמקולים מהמחשב כדי ליצור 5.1. בכל מקרה הוא לא מוציא לי משם סאונד לא ללוגיטר ולא לאוזניות גם בחיבור HDMI מה קורה פה ביבואן ממש לא מבינים או שזה תקול כי משהו פה לא הגיוני הוא מקבל סאונד מהכרטיס גרפי נכון (הכל מותקן אצלי פיקס בדיויס מנגר HDMI סאונד מותקן) אז צריך לקנפג אותו מה לעשות למי שיש ידע מיד תודה רבה רבה.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  6. חיפשתי באינטרנט ומצאתי את המסך Samsung 2333SW עם חוות דעת מאוד טובות עליו, בנוסף גם את ה-samsung 2253bw עם ביקורת קצת פחות טובה אבל זול בכ300 ש"ח. מה הייתם מציאים לקחת?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by kenny1254,

1.רציתי לדעת ביותר מורחב בקשר לבעיית המריחות ב971P אם אפשר תמונות יעזרו 2.רציתי לדעת בעיקר איפה יש תצוגה של המסך VP930 וגם אם יש מקום שיש את 2 יחד 971P אני יודע שיש באופיס דיפו אם אפשרי כמה שיותר במרכז וכמה שיותר קרוב לראשון-לציון תודה לעוזרים

8. אני קונה מחשב חדש השבוע ואני רוצה לשדרג את ה CRT הישן שלי למסך דק. התקציב שלי הוא 2000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וקריאה וקצת למשחקי אסטרטגיה. אני אשמח לקבל המלצות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  9. Started by ronif,

שלום, קיבלתי הצעה דרך העבודה לרכוש את המסך הנ"ל ב - 1,029 ש"ח. האם בהתחשב בעלות / תועלת ובכלל העסקה כדאית? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by jazzman,

מה המסך הכי זול שיכול לשמש לטלויזיה וDVD ברמה סבירה/טובה? יש דבר כזה? האם יש מסך עם פאנל VA במחירים כאלה? האם כבר עדיף לקנות טלוויזיה ממש וזהו (לדוגמה LG 1917A) במקום להתעסק בחירת מסך וכרטיסי טלויזיה? צריך לציין שהמיקום של נק' הצפייה בטלויזיה בחדר היא מבחינת הזוית פחות או יותר מול המסך, אולי רק טיפה מתחתיו, אבל ממש בקצת.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by YRP99,

אם לא כתוב מאחורה את הסוג איך אפשר לדעת מהו סוג הפאנל?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  12. איזה מסך יותר טוב? 2053BW אוו ASUS VW222U או שאתם ממליצים על משהו יותר טוב בערך ב 1200 שח בעיקר לסרטים,ומשחקים.... ועוד שאלה: הכרטיס מסך שלי יתמוך במסך? (הכרטיס שלי הוא: Nvidia Geforce 8800 GTS 512 MB -G92)

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  13. Started by Ran Ventura,

אני מעוניין במסך LCD 17 אינץ' לצורכי עבודה במחשב כגון: גלישה באינטרנט,משחקים וכל הדברים השוטפים יש אפשרות לחריגה קלה מהתקציב אבל עדיף את מה שהגדרתי פרט ששכחתי לציין זה שהכרטיס מסך הוא GEFORCE FX 5200

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by cobmetal,

שלום ! אני צריך המלצה למסך בין 19"-21" לא רחב , המגבלות שלי : כרטיס מסך לא הכי חזק , לא מובנה אבל די ישן , ותקציב של עד 1200. תודה !

15. Started by shdor,

צריך עזרה בבחירת מסך למחשב שישמש גם לטלויזיה.... תקציב 4K. והאם המסך שהבאתם לי מתאים למפרט שלי? והאם הרזולוציות של המשחקים תומכות באותו מסך?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  16. שלום וחג שמח לכל באי הפורום! אני מחפש מסך למחשב, הוא מיועד למשחקים, אפשר לומר רק למשחקים. אין לי הרבה מושג במסכים, לא הבנתי את העיניין עם זמני התגובה הניגודיות וכו'.... הכרטיס מסך שלי הוא הGTS, הבנתי שזה גורם שצריך להתחשב בו, לניצול מקסימלי או משהוא כזה... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  17. Started by H.I.V,

מחר אני מזמין מחשב חדש שיהיה למשחקים כבדים ואני שוקל לקנות גם מסך חדש הכרטיס מסך יהיה GTS8800 320MB כרגע יש לי CRT LG F900B אני רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה של VIEWSONIC איך הוא למשחקים ואיזה פאנל יש לו? ואיך הוא לעומת ה2007WFP של DELL תודה רבה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  18. Started by adi8,

שלום רב, אני רוצה למכור מסך מחשב LCD, בגודל 19 אינש, מבית daewoo, המסך הוא כמו חדש (היה בשימוש פעמים ספורות בלבד), שמור ונקנה לפני כשנתיים במחיר מבצע: 779 ש"ח במקום המחיר המלא שהיה אז 1199 ש"ח. בכמה עליי למכור אותו כעת?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  19. Started by Itaylasman,

אהלן, אני צריך עזרה בבחירת מסך LCD , יש שתי אופציות על השולחן: VP930B של viewsonic או SyncMaster 206BW של סמסונג. הפרש המחיר בינהם אינו מהווה שיקול, ואני כבר מכיר את ה VP930 והוא מעולה לדעתי אך רציתי לדעת האם הדגם השני שהוא גדול יותר, יותר טוב? אם מישהו יוכל ליעץ אני אודה מאוד. תודה

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by eqeqeq,

איזה מסך עדיף VIEWSONIC 19" VX922 2ms DVI או מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI או כל מסך אחר עד מחיר של 1400 לא יותר עבור המחשב הבא מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤544 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤443 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI ¤1392 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 ¤1011 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤374 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤171 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤316 מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤180 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 ¤171 ספק כוח: FSP 450W…

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by מאור247,

אם יש לי מסך עם חיבור dvi אז צריך לחבר רק אותו לכרטיס מסך או גם אותו וגם את החיבור הכחול.... מכיוון שכאשר אני מדליק ת'מחשב מתי שה DVI מחובר אז אני לא רואה את מסך ה BOOT .... רק כאשר המערכת הפעלה עולה..... אז אני רואה (את המסך הכחול של ה welcome)

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  22. אם הDELL2007 הזה כלכך טוב, אז למה ברוב החנויות ורשתות המחשבים הגדולות בארץ לא מוכרים אותו? כבר שאלתי בדיון אחר ואף אחד לא ענה. אני גר בראשון לציון, אני לא רוצה לנסוע לאשדוד. האם רכישת מסך DELL2007 (הכוכב של הפורום) צריך להיות פריוילגיה רק לתושבי הצפון או אשדוד? מצאתי רק בראשון חנות שמוכרת את המסך גולדטופ מחשבים בכמעט 3000 שקל בניגוד לIQPC שמוכרים ב2300...

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  23. Started by Or_s2006,

אני מחפש חוות דעת אמיתי וטובה על המסך LG L1900J יש לו 2ms ניגודיות 1:3000 הוא מסך טוב ?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by llliorrr,

אני קונה עכשיו מחשב חדש עם כרטיס מסך 4850 וברשותי 2243BW אני רוצה להעביר את המסך הזה לאח שלי ולקנות לי חדש. עכשיו לפי מה שהבנתי שהכרטיס הזה לא מספיק טוב ללרזולוציה הגבוהה ב220P והשאלה שלי היא עד כמה ההבדל הזה בולט? והאם הרזולוציה 1680X1050 נראת אותו דבר בT220P כמו ב2243BW שבו זוהי רזולוציה טבעית..אם זה כך אז אני אלך כבר על 220P ובמשחקים אני יוריד את הרזולוציה

25. שלום לכולם אז ככה: היה לי בעבר מסך LCD ''15 ולידו טלויזיה 37'' LCD הייתי מחבר את שניהם בעזרת כבל מפצל שהייתי מחבר למחשב.. ומשם כבל אחד למסך וכבל אחד לטלויזיה בצורה הבאה: תמונה מספר 1 עכשיו קניתי מסך'' LCD 20 והוצאתי את המסך ''15 וחיברתי למפצל את המסך החדש 20'' ואת הטלויזיה יחד מה שקורה זה שהמסך עובד אבל הטלויזיה לא... בטלויזיה כתוב: mode not support בקיצור - מה אני עושה בשביל להפעיל את המסך ואת הטלויזיה יחד.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים