מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי מסך רחב 19" של MAG. כברירית מחדל המסך היה מכוון לרזולוציה של 768*1024. ברזולוציה זו הוא לא מתפקד כמסך רחב לכן שיניתי את הרזולוציה ל - 768*1280. עכשיו הסרטים נראים טוב יותר (פחות שטח ריק) וניתן לצפות לגלוש ולעוב על מסמך WORD ביחד. הבעיה היחידה היא הכתב. משום מה הכתב נראה דחוס ומוזר (כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת). יש למישהו הצעות לפתרונות? אם כן אשמח לשמוע! תודה עריכה - טוב משום מה התמונה לא שומרת את המראה המוזר של הכתב מה שהופך את העסק ליותר מוזר. בנוסף רזולוציה יותר גבוהה 1024*1280 כן עובדת טוב [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
היי, קראתי על העיניין והתחלתי להסתבך עם המחירים והסוגים... אני מחפש מסך 19 אינצ' (רחב) בתקציב של כ-1500 שח, עיקר השימוש יהיה צפיה בסרטים וקריאה. אשמח להמלצה :]
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אהלן חברים , אני חדש באתר אני צריך עזרה בקניית מסך חדש. יש לי תקציב של בערך עד 1300 . ואני צריך מסך שיהיה בעיקר למשחקים מטורפים וסרטים ושיוכל להריץ אותם בצורה חלקה אפשר המלצה למסך כזה? ועוד שאלה שלי היא האם מסך WIDE עדיף על מסך רגיל ? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש ולהתאים לו מסך , בעיקרון אני לא יודע מחירים אבל לפי החוקים רשמתי מה שאני מוכן להשקיע. הנה מפרט המחשב אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים לו מסך רחב וטוב, לרוב אני צופה בו בסדרות/סרטים ומשחקים כמובן ככה שאיכות די חשובה לי גם אם זה אומר להעלות טיפה במחיר. http://tms.co.il/preview/spec/6buy1ahc תודה מראש קובי. עריכה: הגודל הרצוי הוא "19
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך 22 שלהם אבל מרוב דגמים ממש קשה להחליט. על מה אתם ממליצים? מסך שישמש למשחקים כבדים,כרטיס המסך הוא GTX 260. הMK221H משך את עיניי.... אשמח לעזרה,בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם אולי מישהו פה יודע איפה ניתן להתרשם מהמוניטורים של חברת סמסונג ? אני מחפש חנות שבה אני אוכל לראות בעיניים שלי את המסכים הבאים : S34E790C http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=899894 U28E590D http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=910619 אולי חנות של סמסונג בארץ ? לא הצלחתי לראות אותו בשום חנות כמו KSP או איבוריי או באג. כמו כן אשמח אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הדגם U28E590D לדגם U28D590D
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מתכוון להשתמש ברזולוציה של 800X600- ובעיקר לטקסט, האם במקרה זה עדיף לי מסך עם רזולוציה טבעית של 1050X1400 או 1200X1600?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני עובד המון עם קבצי טקסט, אינטרנט וקידוד. קריטריונים חשובים: 1. טקסט חד. 2. לא בוהק בעיניים. 3. זוית צפיה טובה. לא משנה לי: 1. דיוק בצבעים. 2. מהירות תגובה (אני לא משחק) אשמח לקבל המלצות, תודה[br]פורסם בתאריך: 1.07.2007 בשעה 12:42:08 נתון נוסף מחפש מסך ריבועי ולא רחב,תודה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן חברים אני רוצה לקנות מסך 22 וראיתי שיש ל LG שני דגמים דגם L226WTY ודגם L226WTQ בזאפ ראיתי רק את הדגם L226WTQ.... דרך אגב שני הדגמים 2 מילי שניה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט כרגע בין מסך Dell 2007FP לבין Samsung 971P. ההתלבטות היחידה כרגע היא גודל הפונטים שאני אראה במסך (אין בעיה של תקציב). הבנתי מקריאה בפורום שבמסכים של 20" הפונטים יראו קטנים יחסית למסכים של 19", זאת בהנחה שמשתמשים ברזולוציה הטבעית של המסכים. בכל מקרה, אני לא מעוניין להשתמש ברזולוציה הטבעית של המסך גם במסך של 19" מכיוון שלטעמי (או לטעם העיניים שלי...) הפונטים עדיין קטנים, לכן אני רוצה לשים את הרזולוציה על 1024x768 (ככה למשל זה מוגדר במקום העבודה שלי בו אני עובד עם מסך 19"). השאלה שלי, ומכיוון שאני לא מתכוון לעבוד עם הרזולוציה הטבעית של המסך, האם הפונטים יראו יותר טוב ב - Dell או ב - Samsung אם אני מגדיר את התצוגה שתעבוד עם 1024x768 ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
תגידו אפשר לחבר תמסך הזה לטלוויזיה ישירות ? בלי כרטיס טלוויזיה בשביל ליראות כדורגל או דברים כאלו ? עם כן איך בדיוק ? למה שמעתי שאפשר
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 19' למשחקים, ושימוש רגיל כגון אינטרנט וכדומה... תודה,
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מסך איכותי,19 אינטש. לפי מה שהבנתי(קראתי את כל המדריך שלכם) הפאנל המומלץ הוא IPS. ומהירות תגובה לא חשובה כל כך...ושהכי טוב לא לסמוןך על מה אומרים בחנות אלא לבדוק באינטרנט. ואח"כ בבית לבדוק גם פיקסלים מתים(או בחנות,להביא תוכנה אליהם??חחח...) אני צריך מסך טוב,שאפשר לשנות כיווני גובה,להזיז בזוויות,תלייה על קיר לא חשובה. וכל שאר הדברים שקיימים במסך איכותי ומתקדם,חדות,צבע וכו'. אני מוכן לשלם על מסך טוב.כמובן לא להיסחף אבל אם זה 1600ש"ח או אפילו 1800ש"ח אני מוכן.במיוחד אם למסך 5 שנים אחריות. המסך אמור להיות מיועד לעבודה ממושכת,עבודה רגילה,סרטים,משחקים.... לפי ממה שקראתי כאן בפורום,אתם המלצתם מאוד על XEROX, האמת שאני בתור אחד שלא ידעתי מי נגד מי…
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בעיקרון שמתי עין על ה-t220 של סמסונג אבל אני לא יודע מה כדאי לי.. t220 או t220p? כרגע אני משתמש במסך 19 ברזולוציה 1440X900 האם יהיה הבדל משמעותי? אני מפחד שאני לא יסתדר עם הרזלוציה הגבוהה של ה-P במסך כזה קטן (יחסית כמובן) השימוש הוא בעיקר לסרטים, אינטרנט ומשחקים.. כרטיס מסך 9800GTX
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
רור לי שמדובר בתקציב למחשב בסיסי, וזו אכן המטרה, אין צורך במסך מהשורה הראשונה. מסך LG "19 L1953TR 19'' LCD 2ms DVI Display colors 16.2 Million Native/maximum resolution 1280 x 1024 Brightness 300 cd/m² Contrast ratio 5000:1 Response time 2ms Viewing angle Horizontal Viewing Angle: 170˚ Vertical Viewing Angle: 170˚ Input terminals D-Sub, DVI-D Warranty 3 Years מחיר 1140 ש"ח (לא מעוניין במסך רחב) מה דעתכם / המלצתכם ?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מתלבט מאד בין שני המסכים - המחיר הוא די דומה, וגם הפאנל. אולם ל eizo יש 2" פחות. הצרכים שלי הם עבודה בתלת מימד, סביבת עבודה adobe rgb. אנא חוו את דעתכם בנושא מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום המסך(LG 787LE) נמצא אצלי כבר יותר מ3 שנים ובזמן האחרון כשאני מפעיל את המחשב לפעמים התמונה שעל המסך מוצגת מתוחה ולא רואים את כל התמונה(כאילו חתכו מהתמונה חלק). אחרי ריסטרט ולפעמים כמה ריסטרטים זה מסתדר. בדקתי אם ההגדרות משתנות והן לא. בנוסף בפעם האחורנה שהייתה הבעיה המוזרה הזאת כיביתי את המסך והדלקתי אותו והתצוגה הסתדרה, לכן אני חושב שהבעיה במסך. מישהו נתקל פעם בבעיה כזאת? זה באמת בעיה במסך? איך ניתן לתקן אותה?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מסך רחב של לפחות 19 אינטש. השימוש העיקרי הוא טקסט ומעט סרטים. המליצו לי כאן בעבר על מסך מסוג DELL 2007WFP. אני מנסה להשיג את המסך הנ"ל במשך כמעט חודשיים. יש לי ניסיון רע באופן כללי עם היבוא של מוצרי DELL לארץ בשנה האחרונה שכן הם אינם עומדים בביקוש למוצריהם. האם יש מסך טוב נוסף שאינו פנל TN המתאים לשימוש של מספר שעות רב ביום מול המחשב לקריאת טקסט במחיר של עד 2000 ש"ח? עדיפות למסך בעל pivot. אני מחפש מסך שניתן לקנות באופן מיידי ואין צורך להמתין לייבוא שלו. בתודה ובברכת חג שמח, דורון.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בערך עוד חודש ואיתו אני קונה גם מסך חדש, עכשיו החלטתי שהטלוויזיה תופסת יותר מידיי מקום בחדר והייתי רוצה לקנות מסך שישמש אותי גם למחשב וגם לצפייה בטלווזיה... אוליי 20 INCH או 22, בקיצור אני צריך משהו גדול ואיכותי וגם חשוב שיתכוונן כי יש מסכים גדולים שלא יכולים לזוז. התקציב שלי בין 1.5 ל-2 אלף...
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום רב, אני מצטער אם ההודעה לא מתאימה לפורום הזה, אבל לא מצאתי פורום "צרכנות"... מעשה שהיה, כך היה: לפני 3 שבועות, לאחר שרכשתי מחשב חדש, הזמנתי את המסך שבנדון ב1999 ש"ח מחנות מסוימת (לא יודע אם מותר לפרסם את שמה) דרך האינטרנט, כאשר המחיר הכי נמוך שהופיע בזאפ הוא 2198 ש"ח. סימנתי שיתקשרו אלי לקבלת פרטי תשלום (רציתי לשלם בהעברה בנקאית), וקיבלתי אישור הזמנה במייל. כעבור 3 ימים התקשרו אלי להגיד שהמסך אזל מהמלאי, ושהם יזמינו מהיבואן וזה יגיע רק בעוד שבוע. אמרתי שאני מוכן לחכות. 8 ימים אח"כ התקשרו ואמרו שהיבואן העלה את המחיר, ושהם לא יוכלו לספק לי את המסך במחיר שהזמנתי. אמרו שמחיר השוק שלו הוא 2300 ש"ח, אמרתי להם שזה לא נכון וראיתי אותו בזאפ ב2198 (כולל משלוח), ואמרו שזה המחיר…
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אז ככה... אני צריך מסך 22" (חובה) בתקציב של בין 1500 ל-1700 שקל. אני יודע שהוא לא יהיה מי יודע מה אבל אני ממש רוצה 22" כי אני רואה הרבה סרטים על המחשב. תודה, נועם.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש והתעניינתי במסך הזה - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=505474. אינני מבין הרבה מאוד במסכי LCD אך בדקתי במפרט הטכני של המסך ומסתבר שהוא תומך ב DVI, מה שהיום (לפי מה ששמעתי) מאוד חשוב כאשר קונים מסך LCD. המסך ישמש בעיקר לעבודה על המחשב ולעיתים רחוקות יכול להיות שגם למשחק. השאלה שלי היא כזו, האם כדאי לקנות את המסך הזה אשר מחירו הוא 1223 ש"ח ? (כוונתי היא גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת איכותו של המסך).
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כלומר לקרוא ברור וכל זה.. האם המסך הזה יותר טוב מ- Samsung 930B?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרכתם אני מחפש מסך 22" 16x9 במחיר של עד 1400 ש"ח. מה שחשוב הוא שיהיה אפשרות לסובב את המסך (pivot) ,שהוא יהיה אמין , יחס ניגודיות ובהירות סבירים, שאיכות הצבעים תהיה טובה ואם יש כפתור מעבר למצב 3:4 זה בונוס. לגבי קצב רענון - אני לא יודע מה המשמעות של של זה. אם זה באמת משמעותי אז שיהיה קצת רענון גבוה. תודה רבה! עידן
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש, בגלל הבורות שלי במסכי מחשב רציתי שתמליצו לי על מסך בגדלים של 20-22 אינטש, אשר ישמש אותי רק למשחקים! (מסך בלי קורנה או GHOSTING או כל באג או ארטיפק אחר) האם מסכי TN עדיפים עבור אנשים שהשימוש העיקרי הוא משחקי מחשב? אשמח לקבל המלצה על 2 דגמים טובים אחד יקר והשני זול (סקלת מחירים בסביבות 1500-2300 שקל)
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-