עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי כרטיס מסך 8800gts 320 ואני רוצה לדעת איזה מסך של 19 אינטש יהיה הכי שווה ליקנות ב1500 שקל נ.ב .. אני שונא מסכים רחבים

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  2. Started by Itaylasman,

אהלן, אני צריך עזרה בבחירת מסך LCD , יש שתי אופציות על השולחן: VP930B של viewsonic או SyncMaster 206BW של סמסונג. הפרש המחיר בינהם אינו מהווה שיקול, ואני כבר מכיר את ה VP930 והוא מעולה לדעתי אך רציתי לדעת האם הדגם השני שהוא גדול יותר, יותר טוב? אם מישהו יוכל ליעץ אני אודה מאוד. תודה

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  3. וכמובן שיהיה LCD, בסביבות ה-1000 ש"ח.. תודה!

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by thebenjamin,

http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=45 איך המסך הזה? אומרים שהוא טוב... שווה קנייה? (875 שקל)

5. לצערי אין במלאי את הסמסונג 931B או 932B, נאמר לי שאלה יגיעו בייבוא בעוד כשבועיים שלושה וחבר שלי לא רוצה לחכות. הוא רוצה מסך מתחת ל-8 ms ובצבע שחור . יש משהו ?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by lader,

חיפשתי בהרבה חנויות וכולם לא מוכרים את המסך הזה או שמוכרים אותו במחירים של 1400 ומעלה. מישהוא מכיר חנות שמוכרת אותו ב 1200 או תחליף למסך הזה?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by ronif,

שלום, קיבלתי הצעה דרך העבודה לרכוש את המסך הנ"ל ב - 1,029 ש"ח. האם בהתחשב בעלות / תועלת ובכלל העסקה כדאית? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  8. איזה מסך יותר טוב? 2053BW אוו ASUS VW222U או שאתם ממליצים על משהו יותר טוב בערך ב 1200 שח בעיקר לסרטים,ומשחקים.... ועוד שאלה: הכרטיס מסך שלי יתמוך במסך? (הכרטיס שלי הוא: Nvidia Geforce 8800 GTS 512 MB -G92)

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  9. יש לי CRT LG F900B שהוא פשוט מצויין!!! כבר הגיע ל-42297 שעות תפעול. מה אתם אומרים כדאי לי גם לקנות מסך 20" של דל ה-2007FP או ה-24" 2408WFP או שלהשאר עם ה-CRT? המסך שלי עדיין עובד מצויין טפו טפו טפו, אני עובדת על רזולוציה של 1280X960 שבה אני רואה 2 דפי וורד אחד ליד השני ולכתוב בשניהם ללא בעיה של גופנים קטנים. אני קצת מאוכזבת מה-2408 שהוא לא פאנל S-IPS אלא S-PVA, אשמח לדעת מה אתם הייתם עושים... אתם הייתם נוטשים את השמן החביב למרות שעדיין עובד טוב?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  10. רור לי שמדובר בתקציב למחשב בסיסי, וזו אכן המטרה, אין צורך במסך מהשורה הראשונה. מסך LG "19 ‏L1953TR 19'' LCD 2ms DVI‎ Display colors 16.2 Million Native/maximum resolution 1280 x 1024 Brightness 300 cd/m² Contrast ratio 5000:1 Response time 2ms Viewing angle Horizontal Viewing Angle: 170˚ Vertical Viewing Angle: 170˚ Input terminals D-Sub, DVI-D Warranty 3 Years מחיר 1140 ש"ח (לא מעוניין במסך רחב) מה דעתכם / המלצתכם ?

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by gohstrider,

שלום לכולם, בעיה מוזרה מאוד.. במעבר ממסך CRT ישן למסך LCD חדש ( כל מסך ניסיתי שני דגמים שונים), מתחילות לי בעיות מוזרות מאוד של חוסר תגובה ללחיצות עכבר על המסך. התופעה קוראת כרגע בשני תוכונות בלבד (Fire fox ו Google earth ), המוזר הוא שברגע שאני ממזער את התוכנה ומעלה אותה מחדש אז יש תגובה מחדש למספר לחיצות ואז שוב חוסר תגובה. במערכת ההפעלה עצמה או ב IE7 אין לי שום בעיה. אני עובד עם win XP PRO וכרטיס מסך Nvidia geforce 6100 עם הדרייוור המועדכן ביותר. מישהו נתקל פעם בתופעה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  12. שלום מקצועניים. יש לי זרוע כפולה, ואני רוצה לשדרג את עמדת המחשב שלי שאני עובד מהבית. המסכים יחוברו למחשב נייד. התקציב שלי עד 600 שקל, ואני צריך 27 אינץ מסך. חשבתי על הדגמים הבאים Samsung Essential S3 S31C S27C310EAM FHD IPS 27 https://ksp.co.il/web/item/253420 או Asus VA27EHE 27 https://ksp.co.il/web/item/90649 אשמח לחוכמת ההמונים תודה

13. Started by the_lighting,

צריך מסך LCD רוצה יותר בכיוון של 24' אבל לא יודע את המחירים אז אם אפשר המלצות לדברים טובים!

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  14. Started by ecentaur,

אני מעוניין לקנות מסך למחשב שמיועד למשחקים. אני מתלבט בין שני מסכים מאחר ולא ברור איזה פרמטרים ישפיעו יותר על חויית המשחק. שני המסכים נמצאים באותו טווח מחירים של כ- 1500ש"ח. מסך 1: מסך מדגם VX2235WM בגודל 22 אינץ' של חברת ViewSonic, על פי המלצתו של ירון אביב למפרט משחקים במאמרו "מפרטים מומלצים: שלושה מפרטים נבחרים" http://hwzone.co.il/articles/specs_sep07/2 מסך2: מסך מדגם ViewSonic VP930b בגודל 19 אינץ', על פי הביקורת של ארז ורבר במאמרו "השוואת מסכי LCD איכותיים בגודל "19" http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/ בתודה מראש, הלל

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by ekadosh,

למה לא ViewSonic?! כי אין בארץ... באמת! חיפשתי במלא חנויות בצפון, ופשוט אין את ה VP930 (אני מקווה שרשמתי את הדגם נכון). ברמת העיקרון אני יודע שהוא אמור להגיע עוד שבועיים, אבל אם אני אחכה לו זה אומר שאני אצטרך שאני תקוע עם מסך CRT חמש-עשרה אינץ' בן 7 בערך שלא מראה לי משחקים (מראה את המשחק ממש כהה). אני באמת אשמח להמלצה על מסך אחר, או לחילופין מידע על חנות בצפון שיש בה את הדגם הנ"ל. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  16. חשבתי על LG L1970HR אבל אמרו לי שהוא לא טוב. זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1229 אחרי ה-22 לחודש. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤657 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר:¤2594 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר:391¤ צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤709 מארז: THERMALTAKE SOPRANO BLACK MIDDLE TOWER CASE SERIES VB1000BWS + WINDOW w/o PSU מחיר: 447 ש"ח ספק כח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤422 אני לא ס…

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  17. חלקכם אולי מכירים את המסך אני מבין שבארץ הוא נמכר רק לארגונים או לעסקיים, תקנו אותי אם אני טועה יש סיכוי שאם תתארגן קבוצת רוכשים על-מנת לרכוש את המסך הנהדר הזה ייתכן ונציגות HP ישראל תמכור לנו דרך אחד המשווקים. למי שלא מכיר : זהו מסך עם פנל S-IPS (לרוב), נתונים נהדרים וארגונומיה די טובה הוא זוכה לביקורות טובות ולדעתי אופציה נהדרת על ה DELL 2007FP מה גם שבחו"ל הוא יותר זול מדל ,כלומר אולי גם בארץ הוא זול יותר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=326705.0 מה אתם אומרים ? יש מעוניינים?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  18. Started by tobul,

היי. מיועד למשחקים אופיס ושימוש רגיל במחשב אין משהו מיוחד.... לא יודע איזה גודל עדיף אבל אני מניח שבגלל התקציב הלא גדול זה יהיה 19 (ולפי מה שהבנתי עדיף גם לעיניים) אז איזה המלצות יש לכם חברים? תודה...

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by RichieRich,

שתי שאלות בנוגע לפיקסלים שרופים/תקועים: 1. האם פיקסל שרוף נוצר בתהליך הייצור של הצג או שהוא עלול להיווצר בזמן ההובלה/אחסנה/שימוש בצג? 2. האם ניתן לתקן פיקסל שרוף במעבדה, או שאחריות על צג LCD היא פשוט החלפתו בצג חדש? תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by Nektar,

שלום, ברצוני לדעת, האם יש הבדל בין חנויות לגבי האחריות על המסך הנ"ל? כמו כן, מהי האחריות במסך הזה? החלפה לאחר מס' פיקסלים שרופים או לאחר פיקסל אחד? כנראה שהיום אני רוכש אותו, לכן אני שואל. מה שברצוני לדעת עוד הוא, האם לקראת אפריל משהו אמור להשתנות בתחום המסכים? לצאת דגמים משופרים של ה VP930? משהו בסגנון? מכייון שבאפריל לאחר יציאת הכרטיסים החדשים והמעבדים ולאחר שהשוק ייתייצב קצת, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש , בתקציב גבוה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by alonkl,

http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=576849 מה אתם אומרים? הוא רצה מסך גדול במחיר קטן .

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  22. המסך הוא מסך למשחקים סרטים ואינטרנט, כעיקרון תכננתי לקנות את הDell המדובר אבל אם יש חלופה אחרת שווה אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  23. - מומלץ 2ms אבל מוכן להתפשר עד 5ms . - מומלץ שיהיה עם פאנל טוב (מוכן להתפשר על TN). - שהניגודיות תהיה כמה שיותר גבוהה... - מומלץ שיהיה 22 אינטש אבל אפשר להתפשר על 19 מינימום. * חובה לתמוך ב- HDMI+HDCP המסך לצורך משחקים במחשב וב- PS3. תודה לכם ויום נעים..

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  24. Started by Barni,

שלום. יש לי מסך LCD למחשב נראה לי 17" של AOC הוא בן שלוש שנים. עכשיו השאלה הראשונה היא כזאת: שאני מדליק את המסך דרך הכפתור שבצד, מופיע לי מין שקופית כזאת לממש שנייה שכתוב AOC ורק אז זה נדלק. אפשר להעלים את זה? שאלה שנייה, אפשר לכבות את המסך בלי ללחוץ על הכפתור? כלומר דרך המחשב? לא להגיע למצב שהמסך שחור, אלא ממש לכבות אותו.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.