מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה בבחירת מסך למחשב שישמש גם לטלויזיה.... תקציב 4K. והאם המסך שהבאתם לי מתאים למפרט שלי? והאם הרזולוציות של המשחקים תומכות באותו מסך?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
- מומלץ 2ms אבל מוכן להתפשר עד 5ms . - מומלץ שיהיה עם פאנל טוב (מוכן להתפשר על TN). - שהניגודיות תהיה כמה שיותר גבוהה... - מומלץ שיהיה 22 אינטש אבל אפשר להתפשר על 19 מינימום. * חובה לתמוך ב- HDMI+HDCP המסך לצורך משחקים במחשב וב- PS3. תודה לכם ויום נעים..
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
היי, קניתי תמסך ASUS VW222U 22" לפני חודש בערך, קצת פחות.. לא הייתי בבית תקופה ועכשיו המסך כל כמה שניות מרצד בעת צפייה בדף לבן. מה יכולה להיות הבעייה? אני חושב שזו בעיית חומרה ושוקל להתקשר לחנות שיבדקו את זה, אבל אני מעדיף להתייעץ פה עם החברה לפני כי החנות לא בדיוק קרובה אלי, וזה חתיכת תיק לשלוח תמסך בחזרה ולחכות לבדיקות וכו' וכו'...
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המסך יהיה בעיקר למשחקי מחשב (כבדים ורגילים) וגלישה. התקציב הוא עד 1300 שח הכרטיס מסך הוא HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E שאלה נוספת איזה מסך בעל פאנל VA הוא הכי זול שאפשר למצוא תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לא משנה מה אני עושה הסמך לא נעים בעין ... או שהצבעים עמומים מדי או שזה חד מדי וצועק בעין .... יש מה לעשות ? אין אופציה להחזיר .
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך ''22 חדש. במסך 'ברוך הבא' יש בחלק השמאלי התחתון של המסך, גוונים סגולים במקום כחולים. אבל בזמן שאני בשולחן העבודה, נראה שהצבע הוא כחול. נראה לכם שיש פה בעיה? תודה. נ.ב. יש איזו תוכנה שאפשר לבדוק איתה את אחידות הצבעים במסך?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט ומצאתי את המסך Samsung 2333SW עם חוות דעת מאוד טובות עליו, בנוסף גם את ה-samsung 2253bw עם ביקורת קצת פחות טובה אבל זול בכ300 ש"ח. מה הייתם מציאים לקחת?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=EV-1pigGc5A ממש ננעלתם על המסך הזה,אבל אחרי הוידאו הזה קצת מפחיד לקנות אותו..?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
תגידו אפשר לחבר תמסך הזה לטלוויזיה ישירות ? בלי כרטיס טלוויזיה בשביל ליראות כדורגל או דברים כאלו ? עם כן איך בדיוק ? למה שמעתי שאפשר
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 19' למשחקים, ושימוש רגיל כגון אינטרנט וכדומה... תודה,
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש עם כרטיס מסך 4850 וברשותי 2243BW אני רוצה להעביר את המסך הזה לאח שלי ולקנות לי חדש. עכשיו לפי מה שהבנתי שהכרטיס הזה לא מספיק טוב ללרזולוציה הגבוהה ב220P והשאלה שלי היא עד כמה ההבדל הזה בולט? והאם הרזולוציה 1680X1050 נראת אותו דבר בT220P כמו ב2243BW שבו זוהי רזולוציה טבעית..אם זה כך אז אני אלך כבר על 220P ובמשחקים אני יוריד את הרזולוציה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, שאלה קטנה לגבי המסך: ברגע שאני מדליק אותו לאחר לילה / שעה שעתיים שהוא לא היה דלוק, כשהמסך נדלק הוא חשוך כזה, כאילו הבהירות לא עובדת עד הסוף ולאחר כמה שניות 10-15 הוא בהדרגה חוזר לתאורה הטבעית שלו ולבהירות הנורמלית. רציתי לדעת אם כך פועל מסך ה LCD או שיש מה לחשוש ולהחליף אותו?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מסך רחב של לפחות 19 אינטש. השימוש העיקרי הוא טקסט ומעט סרטים. המליצו לי כאן בעבר על מסך מסוג DELL 2007WFP. אני מנסה להשיג את המסך הנ"ל במשך כמעט חודשיים. יש לי ניסיון רע באופן כללי עם היבוא של מוצרי DELL לארץ בשנה האחרונה שכן הם אינם עומדים בביקוש למוצריהם. האם יש מסך טוב נוסף שאינו פנל TN המתאים לשימוש של מספר שעות רב ביום מול המחשב לקריאת טקסט במחיר של עד 2000 ש"ח? עדיפות למסך בעל pivot. אני מחפש מסך שניתן לקנות באופן מיידי ואין צורך להמתין לייבוא שלו. בתודה ובברכת חג שמח, דורון.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום רב, אני מצטער אם ההודעה לא מתאימה לפורום הזה, אבל לא מצאתי פורום "צרכנות"... מעשה שהיה, כך היה: לפני 3 שבועות, לאחר שרכשתי מחשב חדש, הזמנתי את המסך שבנדון ב1999 ש"ח מחנות מסוימת (לא יודע אם מותר לפרסם את שמה) דרך האינטרנט, כאשר המחיר הכי נמוך שהופיע בזאפ הוא 2198 ש"ח. סימנתי שיתקשרו אלי לקבלת פרטי תשלום (רציתי לשלם בהעברה בנקאית), וקיבלתי אישור הזמנה במייל. כעבור 3 ימים התקשרו אלי להגיד שהמסך אזל מהמלאי, ושהם יזמינו מהיבואן וזה יגיע רק בעוד שבוע. אמרתי שאני מוכן לחכות. 8 ימים אח"כ התקשרו ואמרו שהיבואן העלה את המחיר, ושהם לא יוכלו לספק לי את המסך במחיר שהזמנתי. אמרו שמחיר השוק שלו הוא 2300 ש"ח, אמרתי להם שזה לא נכון וראיתי אותו בזאפ ב2198 (כולל משלוח), ואמרו שזה המחיר…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך LCD למשחקים בתקציב של 1000 ש"ח עם חריגה של מקסימום 100 ש"ח אני לא מקובע לאיזו חברה ספציפית אז אשמח לשמוע על מסכים מתאימים(ידוע לי שהתקציב לא אופטימאלי אבל לצערי זה המקסימום שאוכל להשקיע במסך) ההעדפה שיהיה מסך רחב 19" אבל אם יהיה מסך 17" שממש יהיה שווה את המחיר אז אין שום בעיה תודה רבה לכל העוזרים, איתי
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום קודם כל. אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT 17 אינץ הישן שלי שלא רוצה להתקלקל עדיין (ואני מנסה) אני כיום בעיקר משחק במשחק (World of warcraft) רציתי לדעת איזה המלצות אתם יכולים לתת לי? כמה נתונים : כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 9600 XT 256M - כן קצת ישן אבל בזמנו הוא היה אחלה :-) מחשב AMD 3000 משהו לא זוכר בדיוק,עם ציפ סט 939 . (אני זוכר שהמליצו לי בזמנו משהו כזה ) תודה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה למכור מסך מחשב LCD, בגודל 19 אינש, מבית daewoo, המסך הוא כמו חדש (היה בשימוש פעמים ספורות בלבד), שמור ונקנה לפני כשנתיים במחיר מבצע: 779 ש"ח במקום המחיר המלא שהיה אז 1199 ש"ח. בכמה עליי למכור אותו כעת?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום רב, בעבקות ההמלצות פה קניתי מסך ASUS VW222U הוא יפה ומאוד טוב רק שיש איזו בעיה מוזרה, שאני מחבר אותו ל לוח אם מדגם INTEL DG45ID שיש לו DVI פנימי ברגע של הדלקה של מחשב המסך יש לו אור כתום אין סיגנל... אבל אחרי כמה דקות ש המערכת הפעלה עולה פתאום המסך חוזר לחיים ... כך שאין לי שום יכולת לראןות את הBIOS או את תהליך של עלייה של המחשב. חשוב לציין שהתקנתי את המחשב הייתי עם מסך אחר של DELL 17 אינץ ושם הכל עבד בסדר גמור אשמח לקבל תשובות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם אולי מישהו פה יודע איפה ניתן להתרשם מהמוניטורים של חברת סמסונג ? אני מחפש חנות שבה אני אוכל לראות בעיניים שלי את המסכים הבאים : S34E790C http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=899894 U28E590D http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=910619 אולי חנות של סמסונג בארץ ? לא הצלחתי לראות אותו בשום חנות כמו KSP או איבוריי או באג. כמו כן אשמח אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הדגם U28E590D לדגם U28D590D
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום תשובות לפני שהתחלתי לחפור פה. ככה שאם מה שאני כותב כאן נשאל ונענה כבר אשמח לקישור ואני מתנצל מראש. עכשיו כשאני מסתכל על המסך אני רואה קצת בהירות יתר. וצבעים מדוייקים אבל נראה לי שאפשר לשפר אותם יותר. האם יש דברים שעליי לעשות ושאני יכול לעשות בשביל לשפר את התצוגה על המסך? ולמי שיש את המסך לא הצלחתי להגדיר אותו דרך המסך למצב PIVOT שאני יכול לראות ב90 מעלות. אני יודע שאפשר לעשות את זה דרך הלוח בקרה של NVIDIA אבל הוא קצת מאט לי את המהירות של דפי האנטרנט כאשר אני גולל בהם. האם זאת תופעה מוכרת? ולגבי דיוק הצבעים בדפי אנטרנט. אני משתמש בIE7 והכתב על בדף נראה קצת עם צבעי כתום אדום ולא מדוייק וחד מספיק לדעתי. האם יש לכך פיתרון?? תודה רבה רבה לכם. אתה תותחים!!
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בעקבות ההמלצות של הפורום, החלטתי לרכוש מסך DELL 2007WFP. לאחר קריאת כמה ט'רדים החלטתי לרכוש את המסך בנקסטופ. תוך יום וחצי המסך הגיע אליי עם שליח. בבדיקה עם DPB, מצאתי פיקסל אחד מת. יצרתי קשר עם נקסטופ שם נאמר לי שאני יכול להגיע לחנות ולבדוק מסך אחר. כך עשיתי. בחנות מצאתי מסך בלי פיקסלים מתים ואותו לקחתי.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
נהרס לי המסך CRT 19 אינץ שנקנה לפני שש שנים, אז אני חושב שהגיע הזמן לקנות מסך חדש. תקציב עד שלוש וחצי אלף שקלים. המסך ישמש למשחקים צפייה בסרטים. איזה גודל כדאי לקנות? ואיזה סוג פאנל? פרטו נמקו והסבירו למה אם אפשר גם קישור. תודה לעוזר.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
היי כולם, אימא שלי קונה מחשב חדש, והיא זקוקה גם למסך. אין לה יותר מידי כסף, והשאיפה היא להוציא כמה שפחות על מסך כמה שיותר איכותי ובריא לעיניים. אין גם הרבה מקום למסך, אז אישית עדיף שהוא יהיה 4:3, אבל אם יש מסך רחב טוב יותר אז זה גם בסדר. רצוי מחנות כמה שיותר קרובה לחיפה. כמו שכתוב בכותר, התקציב הוא 750 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום שאלה לי מה עדיף לי לקנות למחשב מסך 22 או כבר לקנות LCD 32 השאלה אם יהיה הבדל באיכות בזמן גלישה משחקין וכו...
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מסך אמין ואיכותי שיתאים למשחקים כבדים. (כרטיס המסך שבמפרט הוא Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI Toxic Edition). עדיפות למסך גדול, עם רזולוציה גבוהה אך שכיחה, ועם יחס ניגודיות גבוה. תודה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-