עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by yoav1000,

אני מחפש מסך רחב למשחקים עם רזולוציה גבוהה ושהיה לפחות 20 אינץ עד 2500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  2. קניתי מסך benq חדש ואני חייב לחבר גם את הכבל VGA וגם את הכבל הלבן זה תקין? שאני מחבר את אחד מהם לא רואים כלום על המסך ואם רואים אז רואים ממש מטושטש

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  3. היי כולם, אימא שלי קונה מחשב חדש, והיא זקוקה גם למסך. אין לה יותר מידי כסף, והשאיפה היא להוציא כמה שפחות על מסך כמה שיותר איכותי ובריא לעיניים. אין גם הרבה מקום למסך, אז אישית עדיף שהוא יהיה 4:3, אבל אם יש מסך רחב טוב יותר אז זה גם בסדר. רצוי מחנות כמה שיותר קרובה לחיפה. כמו שכתוב בכותר, התקציב הוא 750 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  4. Started by alonkl,

http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=576849 מה אתם אומרים? הוא רצה מסך גדול במחיר קטן .

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by Jesper,

אם אפשר בבקשה המלצה למסך 19" בתקציב עד 1400 ש"ח בלי חריגות

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  6. המסך הוא מסך למשחקים סרטים ואינטרנט, כעיקרון תכננתי לקנות את הDell המדובר אבל אם יש חלופה אחרת שווה אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  7. ועוד שאלה: אני רוצה גם לצפות בטלויזיה בו: האם לקנות מסך שהוא גם TV או לרכוש כרטיס טלויזיה ומסך מחשב רגיל?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by nesber,

ראיתי שמסכי lcd טיפוסיים פועלים היום על 60 הרץ. האם זה אומר שהFPS המירבי שאוכל להגיע אליו במשחקים הוא 60?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  9. - מומלץ 2ms אבל מוכן להתפשר עד 5ms . - מומלץ שיהיה עם פאנל טוב (מוכן להתפשר על TN). - שהניגודיות תהיה כמה שיותר גבוהה... - מומלץ שיהיה 22 אינטש אבל אפשר להתפשר על 19 מינימום. * חובה לתמוך ב- HDMI+HDCP המסך לצורך משחקים במחשב וב- PS3. תודה לכם ויום נעים..

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  10. מישהו יכול להביא פה לינק?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  11. בשעה טובה התחתנתי ואשתי מעצבת את אלבום התמונות שלנו על גבי המחשב. כרגע יש לנו מסך LCD פשוט שלאחרונה התחיל לרצד. אנחנו נעויננינים ב LCD חדש שיתאים לעבודה עם PHOTOSHOP וכדומה לעיצוב ועריכה וגם כמובן לדברים הרגילים (אינטרנט, סרטים...). האם כדאי 19" או 22"... רגיל או רחב... אנחנו מעוניינים להשקיע בסביבות 1000-1500 אם זה ריאלי לדרישתנו ואם לא אז המלצות על משהו קצת יותר יקר יתקבלו בברכה. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by DuffyDuck,

שלום קודם כל. אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT 17 אינץ הישן שלי שלא רוצה להתקלקל עדיין (ואני מנסה) אני כיום בעיקר משחק במשחק (World of warcraft) רציתי לדעת איזה המלצות אתם יכולים לתת לי? כמה נתונים : כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 9600 XT 256M - כן קצת ישן אבל בזמנו הוא היה אחלה :-) מחשב AMD 3000 משהו לא זוכר בדיוק,עם ציפ סט 939 . (אני זוכר שהמליצו לי בזמנו משהו כזה ) תודה לעונים .

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  13. יש לי כרטיס מסך 8800gts 320 ואני רוצה לדעת איזה מסך של 19 אינטש יהיה הכי שווה ליקנות ב1500 שקל נ.ב .. אני שונא מסכים רחבים

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  14. Started by Itaylasman,

אהלן, אני צריך עזרה בבחירת מסך LCD , יש שתי אופציות על השולחן: VP930B של viewsonic או SyncMaster 206BW של סמסונג. הפרש המחיר בינהם אינו מהווה שיקול, ואני כבר מכיר את ה VP930 והוא מעולה לדעתי אך רציתי לדעת האם הדגם השני שהוא גדול יותר, יותר טוב? אם מישהו יוכל ליעץ אני אודה מאוד. תודה

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  15. היי שוב אני... אוקי אז, את המחשב שלי ה-P4 2.8 אני מעבירה לאחי... מכיוון שאני עדיין משאירה אצלי לעוד זמן את ה-CRT שלי. אח שלי לא רוצה לקנות (אפילו יד שניה) מסך CRT, ורוצה מסך דק (דירה שכורה, ועניין של מקום). העניין שהכרטיס מסך במחשב הוא GF5200 נוידיה. אז אני מחפשת לו מסך שיראה בו טוב בחיבור האנלוגי. השימוש של אח שלי במחשב הוא: אינטרנט, אימיול, קצת סרטים ומשחקי רשת וקטנים (לא משחקים כבדים). המערכת הפעלה שפועלת במחשב היא ויסטה אולטימט - והדריבר של המסך הוא הכי עדכני. התקציב הוא עד 1600 ש"ח. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  16. קניתי מחשב לפני יומיים ועכשיו צריך מסך....LCD 19 אינץ עיקר השימושים שעתיד להיות: הרוב אינטרנט ותוכנות אחרות לצרכי למידה אני עדיין לא יודעת באיזה תוכנות מדובר המחשב ישמש גם לסרטים מידיי פעם אבל בטוח לא למשחקים... צריכה עזרה ברכישת מסך איכותי שניתן יהיה לעבוד מולו שעות ממושכות בלי שיכאבו העיניים תודה עינת

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  17. Started by eqeqeq,

איזה מסך עדיף VIEWSONIC 19" VX922 2ms DVI או מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI או כל מסך אחר עד מחיר של 1400 לא יותר עבור המחשב הבא מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤544 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤443 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI ¤1392 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 ¤1011 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤374 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤171 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤316 מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤180 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 ¤171 ספק כוח: FSP 450W…

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by מאור247,

אם יש לי מסך עם חיבור dvi אז צריך לחבר רק אותו לכרטיס מסך או גם אותו וגם את החיבור הכחול.... מכיוון שכאשר אני מדליק ת'מחשב מתי שה DVI מחובר אז אני לא רואה את מסך ה BOOT .... רק כאשר המערכת הפעלה עולה..... אז אני רואה (את המסך הכחול של ה welcome)

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by lader,

חיפשתי בהרבה חנויות וכולם לא מוכרים את המסך הזה או שמוכרים אותו במחירים של 1400 ומעלה. מישהוא מכיר חנות שמוכרת אותו ב 1200 או תחליף למסך הזה?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by llliorrr,

אני קונה עכשיו מחשב חדש עם כרטיס מסך 4850 וברשותי 2243BW אני רוצה להעביר את המסך הזה לאח שלי ולקנות לי חדש. עכשיו לפי מה שהבנתי שהכרטיס הזה לא מספיק טוב ללרזולוציה הגבוהה ב220P והשאלה שלי היא עד כמה ההבדל הזה בולט? והאם הרזולוציה 1680X1050 נראת אותו דבר בT220P כמו ב2243BW שבו זוהי רזולוציה טבעית..אם זה כך אז אני אלך כבר על 220P ובמשחקים אני יוריד את הרזולוציה

21. Started by hen1235,

אני בעצם מחפש מסך שישמש אותי ברובו לגלישה ומסמכים. חלק ניכר מהזמן הוא ישמש גם למשחקים וסרטים. לפי דעתי 19" הכי יתאים כאן, שכן גם התקציב לא גבוה כל כך. אני מוכן להשקיע 1800-1900 ש"ח. בינתיים ה-VP930 של Viewsonic נראה לי מצוין וגם המחיר שלו טוב מאוד (1650 ש"ח בפנדה ליד הבית). אם קיים מסך טוב יותר אני אשמח להמלצה. תודה! חן

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by messi,

שלום רציתי לדעת איזה מסך יותר טוב ואיכותי יותר מסך LCD DELL שטוח או SAMSUNG שטוח? תחזירו תשובה בבקשה.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  23. רזולוציה 1680 על 1050 מ-20" מKSP

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  24. שלום, שאלה קטנה לגבי המסך: ברגע שאני מדליק אותו לאחר לילה / שעה שעתיים שהוא לא היה דלוק, כשהמסך נדלק הוא חשוך כזה, כאילו הבהירות לא עובדת עד הסוף ולאחר כמה שניות 10-15 הוא בהדרגה חוזר לתאורה הטבעית שלו ולבהירות הנורמלית. רציתי לדעת אם כך פועל מסך ה LCD או שיש מה לחשוש ולהחליף אותו?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by Elad91,

צריך המלצה לחבר למסך 17" דק עד 1000 ש"ח. שימושים: טקסט, קצת מאוד משחקים. אני יודע שבתקציב כזה אי אפשר למצוא משהו טוב במיוחד, אבל בכל זאת, מה מומלץ לתקציב?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.