מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לרכוש מסך lcd בעיקר לשימוש משחקים וצפייה בסרטים אשמח לקבל המלצות תקציב 1500 שקל ואם אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על המסך הזה: L1960TR http://netvox.shopy.co.il/products/84281 ועוד שאלה נוספת האם למסך הזה יש את הכפתור של החלפת תצוגה (kvm יש מסכים שאני יודע שאפשר להחליף תצוגות) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש מסך חדש , חשבתי על הDELL 2007FP ורציתי לדעת אם לא אמור לצאת לו בקרוב דגם חדש? המסך הזה כבר לא כל כך חדש ויכול להיות שכשיצא דגם חדש יירד המחיר שלו לא? מה אתם אומרים שווה לחכות קצת או שהמחיר שלו יישאר ככה עוד הרבה זמן?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
אז ככה לאחותי התקלקל הCRT הישן כך שהLCD הפשוט והישן שלי עובר אליה(BenQ FP71GX אם מישהו מתעניין), כך שאני יכול סוף סוף לבחור לעצמי מסך LCD חדש וטוב באזור ה1500 שקל פלוס מינוס. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים, וסרטים(קצת פחות). אז כמה שאלות? 1.מה כדאי לי לקנות "19 או "22 רחב? 2.ראיתי את סיקור מסכי הLCD באתר וש222H של Chimei לקח ראשון, אבל באתרים אחרים הסיקורים ממש לא מחמיאים למסך, כגון: http://www.trustedreviews.com/displays/review/2007/11/06/Chimei-CMV-222H/p2 http://www.goodgearguide.com.au/index.php/taxid;1549691195;pid;3737;pt;1 http://www.pcpro.co.uk/reviews/137328/ מה ההיגיון? 3.שורה תחתונה, מה המסך שהייתם ממליצים לי עליו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך connect 3d hd4870 512 mb מבקש המלצה למסך שיתאים לכרטיס (לאאכפת לי ממציאון העיקר שיהיה זמין והיר) בטווח מחיר 700-800 שקל (עדיפות ל20 אינץ ) תודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיה מוזרה מאוד.. במעבר ממסך CRT ישן למסך LCD חדש ( כל מסך ניסיתי שני דגמים שונים), מתחילות לי בעיות מוזרות מאוד של חוסר תגובה ללחיצות עכבר על המסך. התופעה קוראת כרגע בשני תוכונות בלבד (Fire fox ו Google earth ), המוזר הוא שברגע שאני ממזער את התוכנה ומעלה אותה מחדש אז יש תגובה מחדש למספר לחיצות ואז שוב חוסר תגובה. במערכת ההפעלה עצמה או ב IE7 אין לי שום בעיה. אני עובד עם win XP PRO וכרטיס מסך Nvidia geforce 6100 עם הדרייוור המועדכן ביותר. מישהו נתקל פעם בתופעה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך טוב. אין לי אפשרות לבקש דגם ספציפי ולכן אני חייב מפרט טכני שיבדל את הדרוש לי בכדי לא לקבל הצעות למסכים נחותים. אשמח לקבל מפרט למסך איכותי ש"ח, בצירוף: 1. מהן התכונות הסטנדרטיות 2. אילו תכונות (מאפיינים) מבדלים מסך טוב מכאלה שהם פשוטים יותר ומה הערכים המומולצים. תודה מראש עמוס
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ועוד שאלה: אני רוצה גם לצפות בטלויזיה בו: האם לקנות מסך שהוא גם TV או לרכוש כרטיס טלויזיה ומסך מחשב רגיל?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מסך אמין ואיכותי שיתאים למשחקים כבדים. (כרטיס המסך שבמפרט הוא Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI Toxic Edition). עדיפות למסך גדול, עם רזולוציה גבוהה אך שכיחה, ועם יחס ניגודיות גבוה. תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שימוש רב בפוטושופ ומצגות עריכת וידיאו מסך CRT קודם SAMSUNG 955b אפשרות לחרוג קצת עבור מסך טוב יותר משמעותית מה חשיבות מסך רחב מול מסך "רגיל"? האם SAMSUNG 2233 SWPLUS מתאים? מלבד dell2209wa מה עוד מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי זה HD4850 אני צריך את המסך למשחקים הכי קבדים ושהאכות יהיה הכי טובה תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-
מה המסך הכי זול שיכול לשמש לטלויזיה וDVD ברמה סבירה/טובה? יש דבר כזה? האם יש מסך עם פאנל VA במחירים כאלה? האם כבר עדיף לקנות טלוויזיה ממש וזהו (לדוגמה LG 1917A) במקום להתעסק בחירת מסך וכרטיסי טלויזיה? צריך לציין שהמיקום של נק' הצפייה בטלויזיה בחדר היא מבחינת הזוית פחות או יותר מול המסך, אולי רק טיפה מתחתיו, אבל ממש בקצת.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי החלטתי להגדיל את התקציב למסך החדש, 2300 שח - DELL נכנס! עכשיו אני מעדיף את הDELL ולא את הפיליפס בגלל כניסת הקופוננט. מאיפה אפשר לקנות הדל בגרסת ה-S-IPS, עדיף חנות באיזור ת"א, פתח-תקוה, ר"ג... - חנות אמינה ואיכותית עדיף.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים האלו מהם ההבדלים בין המסכים? אני יודע שה-2208 שייך לסדרת ה- ultra sharp מה זה אומר ? כמו כן יחס הניגודיות של ה-2208 הוא 1:1000, האם הוא סטטי או דינאמי ? האם שווה להשקיע (200- 250 ש"ח) בשביל ה-2208 ? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי מסך סמסונג מהדגם שצוין בכותרת. ברגע שהדלקתי את המחשב המסך לא הגיע, הראה צבע לבן על כל השטח, גם את התפריט שלו לא ניתן להדליק. ברגע שמנתקים את הכבל מהמחשב הלבן נעלם אך המסך פועל. אתמול המסך עבד כרגיל, רק הבוקר הוא הפסיק לעבוד בדקתי בשני מחשב את המסך, שני כרטיסי המסך עובדים טוב, אני מדבר כרגע דרך מסך CRT ישן שהורס לי את העיניים \: האם יכול להיות שאחד מהרכיבים במסך נשרף ? אולי בפאנל ? המסך עוד באחריות, אך החנות רחוקה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מסך רחב של לפחות 19 אינטש. השימוש העיקרי הוא טקסט ומעט סרטים. המליצו לי כאן בעבר על מסך מסוג DELL 2007WFP. אני מנסה להשיג את המסך הנ"ל במשך כמעט חודשיים. יש לי ניסיון רע באופן כללי עם היבוא של מוצרי DELL לארץ בשנה האחרונה שכן הם אינם עומדים בביקוש למוצריהם. האם יש מסך טוב נוסף שאינו פנל TN המתאים לשימוש של מספר שעות רב ביום מול המחשב לקריאת טקסט במחיר של עד 2000 ש"ח? עדיפות למסך בעל pivot. אני מחפש מסך שניתן לקנות באופן מיידי ואין צורך להמתין לייבוא שלו. בתודה ובברכת חג שמח, דורון.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אם הDELL2007 הזה כלכך טוב, אז למה ברוב החנויות ורשתות המחשבים הגדולות בארץ לא מוכרים אותו? כבר שאלתי בדיון אחר ואף אחד לא ענה. אני גר בראשון לציון, אני לא רוצה לנסוע לאשדוד. האם רכישת מסך DELL2007 (הכוכב של הפורום) צריך להיות פריוילגיה רק לתושבי הצפון או אשדוד? מצאתי רק בראשון חנות שמוכרת את המסך גולדטופ מחשבים בכמעט 3000 שקל בניגוד לIQPC שמוכרים ב2300...
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
לאחר שקיבלתי המלצות ל 19" של ViewSonic VP930 אני עכשיו מבקש המלצה למסך רחב דווקא (לא משנה לי כמה אינצ'ים). מיועד למשחקים, סרטים, עבודה עם טקסטים (וגלישה באינטרנט), צפייה בתמונות. תקציב כ 1700 ש"ח. אם אין מסכים רחבים טובים בתקציב הזה, אז תגידו לי ואני פשוט אקנה את ה 19" VP930
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
היי, שמתי לב לזה שמסכי LCD בדרך כלל מוציאים קצת ריח של פלסטיק כזה מלמעלה שכנראה נובע מהחום של המסך (והיות ושלי לא היחיד הבנתי שזה בסדר), אך שמתי לב שכשאני נוגע במסך, החלק האמצעי והתחתון חמים כזה אך החלק העליון ממש חם (שצמוד לפלסטיק וכולל הפלסטיק!) כאילו לגעת בליבה של כרטיס מסך שעובד ללא מאמץ! רציתי לדעת האם הדבר תקין, אם לא אממש אחריות לפני שהמסך ידפק בעוד חודש חודשיים (המסך כולה בן 7 חודש) תודה!
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מישהו יכול לכתוב לי את האורך והרוחב של שטח התצוגה בלבד במסכי 20' רחבים?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קניתי מסך benq חדש ואני חייב לחבר גם את הכבל VGA וגם את הכבל הלבן זה תקין? שאני מחבר את אחד מהם לא רואים כלום על המסך ואם רואים אז רואים ממש מטושטש
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לפני הכל, השלמתי עם זה שיהיה לי LCD עם פאנל TN - אין מה לעשות העולם אכזר. עשיתי בדיקות, והמסך הכי זול שזמין שהוא לא פאנל TN זה ה 971P שהמחיר שלו יותר מידי גבוהה מהתקציב - וגם שמעתי תלונות עליו. http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB435152=435154,435155,435172,435156,435182,435157&orderby=price עכשיו לעניין. יש את השלוש מסכים האלו 931BF, 960B,931C שאני לא רואה הבדלים קריטים בינהם, שמעתי על 931C שיש לו בעיה עם הצבעים, הייתי רוצה לשמוע מבעלים של אחד כזה מה הם חושבים . כי שראיתי אותו בבאג הוא היה נראה לי סביר לחלוטין... אבל המבחן האמיתי הוא אחרי כמה זמן של שימוש. מבין כולם נראה ה 931BF הכי סביר . השימושים הם - בעיקר אינטרנט , טקסטים, ישיבה ממושכת. יכול להי…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אז ככה... אני צריך מסך 22" (חובה) בתקציב של בין 1500 ל-1700 שקל. אני יודע שהוא לא יהיה מי יודע מה אבל אני ממש רוצה 22" כי אני רואה הרבה סרטים על המחשב. תודה, נועם.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום, מכיוון ואני לא מבין בשיט במסכים, ובמחינתי כולם אותו הדבר, רציתי לקבל ייעוץ מכם לגבי מסך טוב לקנייה. אני מחפש מסך LCD מרובע [לא רחב], גודל נע בין 19 ל-20 אינצ', שמיועד בעיקר למשחקים. התקציב שאני מוכן להשקיע - 1300 ש"ח. אודה לכל מי שיזרוק הצעות בעניין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-