עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. לפני הכל, השלמתי עם זה שיהיה לי LCD עם פאנל TN - אין מה לעשות העולם אכזר. עשיתי בדיקות, והמסך הכי זול שזמין שהוא לא פאנל TN זה ה 971P שהמחיר שלו יותר מידי גבוהה מהתקציב - וגם שמעתי תלונות עליו. http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB435152=435154,435155,435172,435156,435182,435157&orderby=price עכשיו לעניין. יש את השלוש מסכים האלו 931BF, 960B,931C שאני לא רואה הבדלים קריטים בינהם, שמעתי על 931C שיש לו בעיה עם הצבעים, הייתי רוצה לשמוע מבעלים של אחד כזה מה הם חושבים . כי שראיתי אותו בבאג הוא היה נראה לי סביר לחלוטין... אבל המבחן האמיתי הוא אחרי כמה זמן של שימוש. מבין כולם נראה ה 931BF הכי סביר . השימושים הם - בעיקר אינטרנט , טקסטים, ישיבה ממושכת. יכול להי…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  2. נהרס לי המסך CRT 19 אינץ שנקנה לפני שש שנים, אז אני חושב שהגיע הזמן לקנות מסך חדש. תקציב עד שלוש וחצי אלף שקלים. המסך ישמש למשחקים צפייה בסרטים. איזה גודל כדאי לקנות? ואיזה סוג פאנל? פרטו נמקו והסבירו למה אם אפשר גם קישור. תודה לעוזר.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  3. Started by idani1983,

שלום, אני מחפש מסך 19' למשחקים, ושימוש רגיל כגון אינטרנט וכדומה... תודה,

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by llliorrr,

אני קונה עכשיו מחשב חדש עם כרטיס מסך 4850 וברשותי 2243BW אני רוצה להעביר את המסך הזה לאח שלי ולקנות לי חדש. עכשיו לפי מה שהבנתי שהכרטיס הזה לא מספיק טוב ללרזולוציה הגבוהה ב220P והשאלה שלי היא עד כמה ההבדל הזה בולט? והאם הרזולוציה 1680X1050 נראת אותו דבר בT220P כמו ב2243BW שבו זוהי רזולוציה טבעית..אם זה כך אז אני אלך כבר על 220P ובמשחקים אני יוריד את הרזולוציה

5. שלום לכולם אז ככה: היה לי בעבר מסך LCD ''15 ולידו טלויזיה 37'' LCD הייתי מחבר את שניהם בעזרת כבל מפצל שהייתי מחבר למחשב.. ומשם כבל אחד למסך וכבל אחד לטלויזיה בצורה הבאה: תמונה מספר 1 עכשיו קניתי מסך'' LCD 20 והוצאתי את המסך ''15 וחיברתי למפצל את המסך החדש 20'' ואת הטלויזיה יחד מה שקורה זה שהמסך עובד אבל הטלויזיה לא... בטלויזיה כתוב: mode not support בקיצור - מה אני עושה בשביל להפעיל את המסך ואת הטלויזיה יחד.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  6. טוב הכותרת אומרת הכל , אני מחפש מסך 22" בעיקר בשביל משחקים , גלישה באינטרנט וסרטים. גם אופציה לנוחות לתכנות בעתיד. המליצו לי על ASUS LCD 22" VK222U 2ms DVI WIDE . לא מצאתי יותר מדי ביקורות עליו פה. אם יש לכם המלצות אחרות או ביקורות על ההמלצה שקיבלתי אני אשמח לשמוע. הכרטיס מסך יהיה HD4870 כנראה בתצוגה האופטימלית לכרטיס ולמסך בהתאם.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  7. שלום לכולם. אני מחפש בישביל המחשב השני שלי מסך LCD 17 אינץ' מסך פשוט בישביל משחקונים קטנים שאמא שלי מסחקת כמו ZUMA, LUXOR וכדומה....... גמיש בתקציב אם אפשר מסך של 19 אינץ' בלי הבדל במחיר ובאיכות שלו אז אפשר להציע. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by shaizone,

שלום לכולם, מישהו מכיר/התנסה עם המסך Philips 200VW8FB? יש לכם ביקורת לגביו?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by Raz the king,

שלום האם לפטופ asus zephyrus m15 עם i7 דור 10 וRTX 2070 max q יסחוב משחקים בינוניים ב144Hz?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  10. טוב אז הגיע הזמן להחליף מסך וקראתי כאן קצת ואני מבין שבתקציב הזה אני יכול לקחת את הדל 200FP או בגרסה הרחבה שלו.השימושים שלי הם 80% טקסט(אינטרנט מיילים וכו) 20% סרטים ואני מתלבט אם לא כדאי לי לקחת מסך פחות איכותי ולחסוך מה גם ש22 נראה לי גדול לצרכים שלי אני יושב בדר"כ כ 50 ס"מ מהמסך

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  11. התקציב שלי זה 1200 בערך והשימוש יהיה בעיקר למשחקים ולסרטים אני מחפש בלי סוף ולא מוצא אם מישהו פה ימצא לי מסך כזה או יעזור לי אז הוא מלך!! ושכחתי.......הוא צריך להיות 19 אינצ' ולא רחב תודה נשמות!

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  12. בארץ כרגע רוב השידורים ב4:3 ישנן טלוויזיות (LCD) אשר הופכות את זה חזרה מ16:9 ל4:3..בלי מריחות או פסים שחורים בצד? תודה!

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by the_lighting,

צריך מסך LCD רוצה יותר בכיוון של 24' אבל לא יודע את המחירים אז אם אפשר המלצות לדברים טובים!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  14. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת לגבי שני הדגמים האלו . אני יודע של t220p יש תמיכה ברזולוציה יותר גבוהה . אז השאלה שלי היא מה ההתרונות של ה t220 עליו , הרי אני תמיד יכול לבחור להשתמש ברזולוציה פחות גבוהה . תודה

15. Started by Barni,

שלום. יש לי מסך LCD למחשב נראה לי 17" של AOC הוא בן שלוש שנים. עכשיו השאלה הראשונה היא כזאת: שאני מדליק את המסך דרך הכפתור שבצד, מופיע לי מין שקופית כזאת לממש שנייה שכתוב AOC ורק אז זה נדלק. אפשר להעלים את זה? שאלה שנייה, אפשר לכבות את המסך בלי ללחוץ על הכפתור? כלומר דרך המחשב? לא להגיע למצב שהמסך שחור, אלא ממש לכבות אותו.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  16. Started by jon-E,

המסך יהיה בעיקר למשחקי מחשב (כבדים ורגילים) וגלישה. התקציב הוא עד 1300 שח הכרטיס מסך הוא HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E שאלה נוספת איזה מסך בעל פאנל VA הוא הכי זול שאפשר למצוא תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by d1v,

שלום לכולם,אחרי המלצות רבות בנוגע למסך הנ"ל רכשתי אותו ב 1500 כולל משלוח עד הבית. התקנתי והכל,עכשיו אני צריך עזרה בכיול המסך..תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  18. Started by Baruh92,

שלום לכולם ותודה שנכנסתם ! חבר שלי קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ועם המחשב הוא צריך גם מסך LCD 19. בעקרון המחשב הולך לאחים שלו הקטנים אז השימושים יהיו משחקים ואינטרנט אופיס ושימושים בסיסים. חשוב לציין שהם ממש לא הולכים להריץ משחקים כבדים רק פיפא ומשחקים דומים לא כבדים, אולי GTA החדש שהיצא גג!! בקשר לתקציב אני צריך לבנות לו גם מפרט וגם ככה המסך מגביל אותי אז השאיפה היא כמה שפחות, גג 1400! שוב עדיף פחות ושיענה על הצרכים הנ"ל אם יש עוד נתון שצריך בשביל לבחור את המסך המתאים תגידו לי. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  19. אני צריך את המסך 22 אינץ הכי איכותי שיש כרגע. התקציב שלי הוא באמת מה שאתם תציאו מצידי שיעבור את ה3500.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  20. Started by navid24,

שלום רב, בעבקות ההמלצות פה קניתי מסך ASUS VW222U הוא יפה ומאוד טוב רק שיש איזו בעיה מוזרה, שאני מחבר אותו ל לוח אם מדגם INTEL DG45ID שיש לו DVI פנימי ברגע של הדלקה של מחשב המסך יש לו אור כתום אין סיגנל... אבל אחרי כמה דקות ש המערכת הפעלה עולה פתאום המסך חוזר לחיים ... כך שאין לי שום יכולת לראןות את הBIOS או את תהליך של עלייה של המחשב. חשוב לציין שהתקנתי את המחשב הייתי עם מסך אחר של DELL 17 אינץ ושם הכל עבד בסדר גמור אשמח לקבל תשובות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by tobul,

היי. מיועד למשחקים אופיס ושימוש רגיל במחשב אין משהו מיוחד.... לא יודע איזה גודל עדיף אבל אני מניח שבגלל התקציב הלא גדול זה יהיה 19 (ולפי מה שהבנתי עדיף גם לעיניים) אז איזה המלצות יש לכם חברים? תודה...

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by rbox,

אני מתכוון להשתמש ברזולוציה של 800X600- ובעיקר לטקסט, האם במקרה זה עדיף לי מסך עם רזולוציה טבעית של 1050X1400 או 1200X1600?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  23. חשבתי על ה206BW אבל אחכה לשמוע את תגובתכם...תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by golan1971,

בשעה טובה קיבלתי הבוקר את המסך איך אני מכוון אותו בדיוק למצב srgb שאני נכנס להגדרות הוא כל הזמן מדלג עליו ,האם מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בחוות דעת על המסך הנ"ל. המסך מיועד לWORD וקצת סרטים. יש מסך טוב יותר במחיר הזה שהוא FULL HD?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים