מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אם יש לי מסך עם חיבור dvi אז צריך לחבר רק אותו לכרטיס מסך או גם אותו וגם את החיבור הכחול.... מכיוון שכאשר אני מדליק ת'מחשב מתי שה DVI מחובר אז אני לא רואה את מסך ה BOOT .... רק כאשר המערכת הפעלה עולה..... אז אני רואה (את המסך הכחול של ה welcome)
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אז ככה... אני צריך מסך 22" (חובה) בתקציב של בין 1500 ל-1700 שקל. אני יודע שהוא לא יהיה מי יודע מה אבל אני ממש רוצה 22" כי אני רואה הרבה סרטים על המחשב. תודה, נועם.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני רכשתי את המסך לפני 4 חודשים בערך בשקם אלקטריק ועכשיו הופיע פיקסל שרוף אחד. צלצלתי ל"רונלייט" שהם האחריות והם אומרים לי שהאחריות מ3 פיקסלים ואני יודע שזה לא נכון, כשקניתי את המסך אמרו לי שזה מהפיקסל הראשון! אני צריך להגיע למעבדה שלהם אבל אני רוצה להגיע עם משהו כתוב שזה מהפיקסל הראשון, יש לי רק את החשבונית קניה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
חיברתי אתמול את המסך וצצו לי כמה בעיות: 1. בזמן הסרט הבהירות משתנה אוטומטי כל כמה זמן, מישהו נתקל בתופעה דומה?? 2. לאחר כמה זמן שאני צטפה בסרט התמונה פתאום נעלמת והמסך נהיה שחור ואז כשאני מזיז את העכבר אני רואה הכל שחור ורק כתוביות וסאונד אבל התמונה לא חוזרת וצריך להפעיל את הסרט מחדש (זה לפחות הפתרון שהצלחתי למצוא עד עכשיו), נראה לי שזה קשור לשומר מסך, מישהו יודע איפה נמצאות ההגדרות של השומר מסך וה Power managment בויסטה? ד"א: אני משתמש ב BSPLAYER 2.20 ומחובר עם החיבור האנאלוגי
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
012 מציעה את המסך הזה PHILIPS 190WV7CS במחיר מבצע של 1000 שקל האם זה מסך טוב בכלל? זה קודם כל והאם הוא משתלם במחיר הזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
קניתי מסך benq חדש ואני חייב לחבר גם את הכבל VGA וגם את הכבל הלבן זה תקין? שאני מחבר את אחד מהם לא רואים כלום על המסך ואם רואים אז רואים ממש מטושטש
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לפני הכל, השלמתי עם זה שיהיה לי LCD עם פאנל TN - אין מה לעשות העולם אכזר. עשיתי בדיקות, והמסך הכי זול שזמין שהוא לא פאנל TN זה ה 971P שהמחיר שלו יותר מידי גבוהה מהתקציב - וגם שמעתי תלונות עליו. http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB435152=435154,435155,435172,435156,435182,435157&orderby=price עכשיו לעניין. יש את השלוש מסכים האלו 931BF, 960B,931C שאני לא רואה הבדלים קריטים בינהם, שמעתי על 931C שיש לו בעיה עם הצבעים, הייתי רוצה לשמוע מבעלים של אחד כזה מה הם חושבים . כי שראיתי אותו בבאג הוא היה נראה לי סביר לחלוטין... אבל המבחן האמיתי הוא אחרי כמה זמן של שימוש. מבין כולם נראה ה 931BF הכי סביר . השימושים הם - בעיקר אינטרנט , טקסטים, ישיבה ממושכת. יכול להי…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שתי שאלות בנוגע לפיקסלים שרופים/תקועים: 1. האם פיקסל שרוף נוצר בתהליך הייצור של הצג או שהוא עלול להיווצר בזמן ההובלה/אחסנה/שימוש בצג? 2. האם ניתן לתקן פיקסל שרוף במעבדה, או שאחריות על צג LCD היא פשוט החלפתו בצג חדש? תודה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישת מסך. השימוש הוא בעיקר לעבודה סטנדרטית (אינטרנט, אופיס) וסרטים, ואולי בעתיד משחקים כי כרגע המחשב וכרטיס המסך ישנים מידי (x600 של ATI עם AMD 3200 וג'יגה זיכרון). אין לי ממש מגבלת תקציב (נקנה במימון העבודה- עד 1000$) משיטוט קצר הבנתי שהמסך 2209wa מומלץ, וכך גם אחיו הגדול 2408wfp. יש דגמים אחרים שמתאימים יותר לצרכים שלי? אצל מי משניהם הכתב יראה גדול יותר ברזולוציה הטבעית? איפה אני יכול לראות את שניהם (ב- live) כדי לקבל סדר גודל? (תבינו, כרגע אני עם 19" CRT) תודה.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מסך אמין ואיכותי שיתאים למשחקים כבדים. (כרטיס המסך שבמפרט הוא Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI Toxic Edition). עדיפות למסך גדול, עם רזולוציה גבוהה אך שכיחה, ועם יחס ניגודיות גבוה. תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אממ, רכשתי כרטיס מסך חדש, אך מכיוון שלא ברברתי יותר מדיי בפרטים עליו, גיליתי שהחיבורים שלו שונים מהכבל של המסך. חיפשתי פתרון ומצאתי מתאם שיש לו כניסת VGA ויציאה של DVI-I, אם אשתמש בו, הכרטיס מסך יעבוד טוב עם המסך?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
איך הוא והאם הוא מצדיק את המחיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710472
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הזמנתי את הT220P של סמסונג ועכשיו אני קראתי כמה חוות דעת שליליות על המסך רציתי לדעת האם כדאי לשנות את ההזמנה ולקחת את VW222U של ASUS או לדעתכם הT220P עדיף עליו? המסך הוא לסרטים,משחקים וגם לגלישה באינטרנט... דרך אגב יש בהם אפשרות להטות את המסך למטה?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם אולי מישהו פה יודע איפה ניתן להתרשם מהמוניטורים של חברת סמסונג ? אני מחפש חנות שבה אני אוכל לראות בעיניים שלי את המסכים הבאים : S34E790C http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=899894 U28E590D http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=910619 אולי חנות של סמסונג בארץ ? לא הצלחתי לראות אותו בשום חנות כמו KSP או איבוריי או באג. כמו כן אשמח אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הדגם U28E590D לדגם U28D590D
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף: 23.8 LG UltraGear IPS 24GN600-B או MSI Optix G241V E2 FHD 23.8'' FreeSync שתיהם קרובים ל-1000 שח
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מסך 20" מכיוון שאין לי כ"כ מקום ליותר גדול, ואני גם לא צריך יותר גדול. מה אתם אומרים על SAMSUNG T200 ? מסך טוב ? (2ms, ניגודיות 1:20000) אם לא אז אתם יכולים להסביר למה ולהציע לי מסך טוב בגודל הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
היי כולם, אימא שלי קונה מחשב חדש, והיא זקוקה גם למסך. אין לה יותר מידי כסף, והשאיפה היא להוציא כמה שפחות על מסך כמה שיותר איכותי ובריא לעיניים. אין גם הרבה מקום למסך, אז אישית עדיף שהוא יהיה 4:3, אבל אם יש מסך רחב טוב יותר אז זה גם בסדר. רצוי מחנות כמה שיותר קרובה לחיפה. כמו שכתוב בכותר, התקציב הוא 750 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיה מוזרה מאוד.. במעבר ממסך CRT ישן למסך LCD חדש ( כל מסך ניסיתי שני דגמים שונים), מתחילות לי בעיות מוזרות מאוד של חוסר תגובה ללחיצות עכבר על המסך. התופעה קוראת כרגע בשני תוכונות בלבד (Fire fox ו Google earth ), המוזר הוא שברגע שאני ממזער את התוכנה ומעלה אותה מחדש אז יש תגובה מחדש למספר לחיצות ואז שוב חוסר תגובה. במערכת ההפעלה עצמה או ב IE7 אין לי שום בעיה. אני עובד עם win XP PRO וכרטיס מסך Nvidia geforce 6100 עם הדרייוור המועדכן ביותר. מישהו נתקל פעם בתופעה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת : - על מה כדאי להסתכל כשקונים מסך? - תוכלו להמליץ על מסך? עדיפות למסך מKSP
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את ה22" של dell במגה ב1700 ש"ח... אני רוצה מסך גדול והאיכות לא חשובה לי מאוד (אז אל תמליצו על 2007FP) מכיוון שאני רק גולש באינטרנט ועורך מוזיקה. השאלה היא אם לא יפריע לי שהמסך רחב? הבנתי שמסך רחב זה בעיקר למשחקים וסרטים...
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש מסך חדש , חשבתי על הDELL 2007FP ורציתי לדעת אם לא אמור לצאת לו בקרוב דגם חדש? המסך הזה כבר לא כל כך חדש ויכול להיות שכשיצא דגם חדש יירד המחיר שלו לא? מה אתם אומרים שווה לחכות קצת או שהמחיר שלו יישאר ככה עוד הרבה זמן?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת איך אני בודק גרסה וסוג פאנל במסכים של DELL? אני חפשתי די הרבה זמן בפורום, אולי אני לא כזה גאון בחיפוש, אבל לא מצאתי נושא שקשור לזה. אשמח לתשובתכם ותודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אין בעיה לחרוג ל1900 K
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
היי החלטתי להגדיל את התקציב למסך החדש, 2300 שח - DELL נכנס! עכשיו אני מעדיף את הDELL ולא את הפיליפס בגלל כניסת הקופוננט. מאיפה אפשר לקנות הדל בגרסת ה-S-IPS, עדיף חנות באיזור ת"א, פתח-תקוה, ר"ג... - חנות אמינה ואיכותית עדיף.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לפני יומים את ה 971P על פי ההמלצות בפורם בעיקר כדי להסתכל סרטים אבל מאז אני רואה תמונה מפוקסלת ואדומה. בבקשה תנו עצה איך לכוון את המסך. אני משתמש ב radeon X800. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-