מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש חוות דעת אמיתי וטובה על המסך LG L1900J יש לו 2ms ניגודיות 1:3000 הוא מסך טוב ?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
Dell 19" E198WFP Value Flat Panel Midnight Gre Dell 19'' 1908FP UltraSharp Flat Panel Mon Dell 22" E228WFP DELL 20" E207WFP HP w2007v 20.1" Wide Flat Panel HP w2207 22" Wide Flat Panel LG "22 L226WTQ-WIDE LG "19 L196WTQ-WIDE מישהו מכיר את הדגמים הנ"ל? יש למישהו משהו טוב לומר עליהם?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש עם כרטיס מסך 4850 וברשותי 2243BW אני רוצה להעביר את המסך הזה לאח שלי ולקנות לי חדש. עכשיו לפי מה שהבנתי שהכרטיס הזה לא מספיק טוב ללרזולוציה הגבוהה ב220P והשאלה שלי היא עד כמה ההבדל הזה בולט? והאם הרזולוציה 1680X1050 נראת אותו דבר בT220P כמו ב2243BW שבו זוהי רזולוציה טבעית..אם זה כך אז אני אלך כבר על 220P ובמשחקים אני יוריד את הרזולוציה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אפשרי לחבר ל desktop שלי את המסך של הלפטופ? (המסך של DESKTOP התקלקל) אני צריך פתרון זמני עד שאני יקנה אחד חדש
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
היי כרגע אני עובד(גם) על LG L1750B והוא בסדר גמור(רק שקשה להשיג) אחרי חיפושים בפורום מצאתי כמה דברים טובים על LG L1770HQ אבל מפוסטים ישנים... מישהו יכול לתת לי המלצה על מסך בתקציב ולפי השימוש איכותי ואמין? תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לא חייב להיות 22 אינץ.הבנתי שאתם מתפעלים מ DELL 2007 האם הפער באמת כה גדול?שמוש עיקרי זה עבודה באינטרנט ומסמכים,צפיה בסרטים וטיפה משחקים.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22 - 28 אינץ' למחשב על מנת לראות סדרות/סרטים באיכות HD. הייתי רוצה לדעת מה הם המחירים האם אני צריך כרטיס מסך או משהו בשביל להפעיל סרטי HD בקיצור מחירים דרישות וחברות
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן חברים , אני חדש באתר אני צריך עזרה בקניית מסך חדש. יש לי תקציב של בערך עד 1300 . ואני צריך מסך שיהיה בעיקר למשחקים מטורפים וסרטים ושיוכל להריץ אותם בצורה חלקה אפשר המלצה למסך כזה? ועוד שאלה שלי היא האם מסך WIDE עדיף על מסך רגיל ? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
צריך המלצה לחבר למסך 17" דק עד 1000 ש"ח. שימושים: טקסט, קצת מאוד משחקים. אני יודע שבתקציב כזה אי אפשר למצוא משהו טוב במיוחד, אבל בכל זאת, מה מומלץ לתקציב?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת לגבי שני הדגמים האלו . אני יודע של t220p יש תמיכה ברזולוציה יותר גבוהה . אז השאלה שלי היא מה ההתרונות של ה t220 עליו , הרי אני תמיד יכול לבחור להשתמש ברזולוציה פחות גבוהה . תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש, בגלל הבורות שלי במסכי מחשב רציתי שתמליצו לי על מסך בגדלים של 20-22 אינטש, אשר ישמש אותי רק למשחקים! (מסך בלי קורנה או GHOSTING או כל באג או ארטיפק אחר) האם מסכי TN עדיפים עבור אנשים שהשימוש העיקרי הוא משחקי מחשב? אשמח לקבל המלצה על 2 דגמים טובים אחד יקר והשני זול (סקלת מחירים בסביבות 1500-2300 שקל)
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני צריך את המסך 22 אינץ הכי איכותי שיש כרגע. התקציב שלי הוא באמת מה שאתם תציאו מצידי שיעבור את ה3500.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני מתכוון להשתמש ברזולוציה של 800X600- ובעיקר לטקסט, האם במקרה זה עדיף לי מסך עם רזולוציה טבעית של 1050X1400 או 1200X1600?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום , יש לי טלויזיה 37" של PILOT טלויזיה טובה , יש בה HDMI והכל... בכל מקרה , אני כרגע מחובר עם כבל S-Video והאיכות לא משהו...יש לי חיבור VGA אבל השאלה שלי היא כזאת.. אם אני יקנה חיבור VGA [אני צריך אחד של 4 מטר...קצת רחוק חח] אז אני יוכל לשים את המסך על רזולוציות יותר גבוהות? והאם האיכות תהיה הרבה יותר טובה?? כרגע הרזולוציה הכי גבוהה שאני יכול לשים זה 1024*768 וזה מעפן תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מסך מדגם ASUS MK241H נסיתי לכייל אותו בעצמי דרך הפאנל של המסך ויש שיפור אבל עדיין אני מקבל תמונה די דהוייה וקצת חסרת חיים הבנתי שיש תוכנות שעוזרות בכיול ואפילו פרופילים של אנשים שכבר הגיעו לתוצאה המושלמת אם תוכלו להרחיב קצת בנושא ולזרוק לי פה כמה לינקים אני אודה לכם מאודד
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 1000-1400 ש"ח אני רוצה שהוא ישמש לי לגיימינג שיהיה לו ניגודיות גבוה שיראו טוב במשחקים :] תייעצו לי איזה מסכים כדי לי בבקשה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך דק 20 אינץ הבנתי ש22 האיכות לא משהו והכי טוב זה 20 אש אני רוצה 20 .. אני מעוניין להשתמש בו בעיקר לסרטים וטיפה משחקים.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קניתי מסך benq חדש ואני חייב לחבר גם את הכבל VGA וגם את הכבל הלבן זה תקין? שאני מחבר את אחד מהם לא רואים כלום על המסך ואם רואים אז רואים ממש מטושטש
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, מכיוון ואני לא מבין בשיט במסכים, ובמחינתי כולם אותו הדבר, רציתי לקבל ייעוץ מכם לגבי מסך טוב לקנייה. אני מחפש מסך LCD מרובע [לא רחב], גודל נע בין 19 ל-20 אינצ', שמיועד בעיקר למשחקים. התקציב שאני מוכן להשקיע - 1300 ש"ח. אודה לכל מי שיזרוק הצעות בעניין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מסך רחב 19" של MAG. כברירית מחדל המסך היה מכוון לרזולוציה של 768*1024. ברזולוציה זו הוא לא מתפקד כמסך רחב לכן שיניתי את הרזולוציה ל - 768*1280. עכשיו הסרטים נראים טוב יותר (פחות שטח ריק) וניתן לצפות לגלוש ולעוב על מסמך WORD ביחד. הבעיה היחידה היא הכתב. משום מה הכתב נראה דחוס ומוזר (כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת). יש למישהו הצעות לפתרונות? אם כן אשמח לשמוע! תודה עריכה - טוב משום מה התמונה לא שומרת את המראה המוזר של הכתב מה שהופך את העסק ליותר מוזר. בנוסף רזולוציה יותר גבוהה 1024*1280 כן עובדת טוב [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
טוב.... אחרי שקראתי את המאמרים שבנעצים (האמת שמאמארים נהדרים), וסיירתי ב12 העמודים האחרונים, אני לא מצליח להבין את השורה התחתונה. תכל'ס למטרות דלעיל, מה לקחת 19'' או 22''? המסך יישב בסלון וישמש לאינטרנט, טקסט וצפיה בסרטים. ואילו דגמים הם ההכי טובים מהגודל העדיף?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה המלצה למסך 19" בתקציב עד 1400 ש"ח בלי חריגות
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
ועוד שאלה: אני רוצה גם לצפות בטלויזיה בו: האם לקנות מסך שהוא גם TV או לרכוש כרטיס טלויזיה ומסך מחשב רגיל?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש והתעניינתי במסך הזה - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=505474. אינני מבין הרבה מאוד במסכי LCD אך בדקתי במפרט הטכני של המסך ומסתבר שהוא תומך ב DVI, מה שהיום (לפי מה ששמעתי) מאוד חשוב כאשר קונים מסך LCD. המסך ישמש בעיקר לעבודה על המחשב ולעיתים רחוקות יכול להיות שגם למשחק. השאלה שלי היא כזו, האם כדאי לקנות את המסך הזה אשר מחירו הוא 1223 ש"ח ? (כוונתי היא גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת איכותו של המסך).
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת איך אני בודק גרסה וסוג פאנל במסכים של DELL? אני חפשתי די הרבה זמן בפורום, אולי אני לא כזה גאון בחיפוש, אבל לא מצאתי נושא שקשור לזה. אשמח לתשובתכם ותודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-