מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני יודע ששני המסכים האלה קצת ישנים... אבל בכ"ז, איזה מהם עדיף למשחקים: SAMSUNG 955DF או DELL P992 (שניהם CRT "19) תודה!
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מתענין במסך דו שימושי למחשב וצפיה בטלויזיה כיום ברשותי מסך מחשב VP930 של ViewSonic (שרכשתי לפי המלצת הפרום ואני מאוד מרוצה) האם ניתן לאסיף כרטיס מתאם ולהמשיך להשתמש ב vp930 כדי לקלוט TV באיכות סבירה ומעלה או ממולץ להחליף מסך לקליטת שידורי TV באיכות טובה כמו כן איזה כרטיס מתאם ממולץ. אני מחובר לכבלים של HOT בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, שאלה קטנה לגבי המסך: ברגע שאני מדליק אותו לאחר לילה / שעה שעתיים שהוא לא היה דלוק, כשהמסך נדלק הוא חשוך כזה, כאילו הבהירות לא עובדת עד הסוף ולאחר כמה שניות 10-15 הוא בהדרגה חוזר לתאורה הטבעית שלו ולבהירות הנורמלית. רציתי לדעת אם כך פועל מסך ה LCD או שיש מה לחשוש ולהחליף אותו?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600GT . ויש לי מחשב חזק למשחקים. אני רוצה מסך LCD ברמה טובה (לא הכי טוב שיש - ולא משו מטורף) אלא משו שיציג לי את המשחקים בצורה מכובדת ואני רוצה משו של LG או סמסונג
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מסך רחב של לפחות 19 אינטש. השימוש העיקרי הוא טקסט ומעט סרטים. המליצו לי כאן בעבר על מסך מסוג DELL 2007WFP. אני מנסה להשיג את המסך הנ"ל במשך כמעט חודשיים. יש לי ניסיון רע באופן כללי עם היבוא של מוצרי DELL לארץ בשנה האחרונה שכן הם אינם עומדים בביקוש למוצריהם. האם יש מסך טוב נוסף שאינו פנל TN המתאים לשימוש של מספר שעות רב ביום מול המחשב לקריאת טקסט במחיר של עד 2000 ש"ח? עדיפות למסך בעל pivot. אני מחפש מסך שניתן לקנות באופן מיידי ואין צורך להמתין לייבוא שלו. בתודה ובברכת חג שמח, דורון.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
ועוד שאלה: אני רוצה גם לצפות בטלויזיה בו: האם לקנות מסך שהוא גם TV או לרכוש כרטיס טלויזיה ומסך מחשב רגיל?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הוא נראה לי המסך הכי משתלם בקטגוריה של 20" רחבים. קראתי הרבה שרשורים עליו בפורום ותקנו אותי אם אני טועה, אלה המסקנות העיקריות. 1. מסך עם פאנל TN, שככל הנראה משמעו איכות פחות טובה בהגדרה בהשוואה לסוגי פאנלים אחרים. 2. בגלל הTN הוא לא מתאים לעבודה ממושכת עם טקסטים, בגלל בעיית בהירות? (מעייף/מייבש עיניים). 3. לצרכי צפייה בוידאו הוא עושה עבודה טובה. אני סטודנט. 95% אחוז מהזמן שלי במחשב זה אינטרנט/טקסטים. אני מכוון למסך רחב מתוך מחשבה שהוא ישמש כמיני-טלויזיה עם תכני HD בעיקר, למרות ששוב, זה יהיה לכל היותר 5% מהזמן. אולי, וזה אולי כי אף פעם לא ניסיתי, הוא יהיה נוח יותר גם בכתיבת עבודות אם רוצים שני חלונות וורד, או וורד וגם אינטרנט ביחד. שאלתי היא, לבעלי המסך או לכל מי שיודע, עד…
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרכתם אני מחפש מסך 22" 16x9 במחיר של עד 1400 ש"ח. מה שחשוב הוא שיהיה אפשרות לסובב את המסך (pivot) ,שהוא יהיה אמין , יחס ניגודיות ובהירות סבירים, שאיכות הצבעים תהיה טובה ואם יש כפתור מעבר למצב 3:4 זה בונוס. לגבי קצב רענון - אני לא יודע מה המשמעות של של זה. אם זה באמת משמעותי אז שיהיה קצת רענון גבוה. תודה רבה! עידן
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש לי חיבור החדש יותר של הכרטיסי מסך... לא יודע מה השם... לבן כזה, יותר גדול מהכחול של פעם.... שלושה שורות חיבורים וחיבור מרובע כזה... ולשאלה: יש מתאם כלשהו מהחיבור הזה לחיבור SVideo? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה למכור מסך מחשב LCD, בגודל 19 אינש, מבית daewoo, המסך הוא כמו חדש (היה בשימוש פעמים ספורות בלבד), שמור ונקנה לפני כשנתיים במחיר מבצע: 779 ש"ח במקום המחיר המלא שהיה אז 1199 ש"ח. בכמה עליי למכור אותו כעת?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב למשחקים עם רזולוציה גבוהה ושהיה לפחות 20 אינץ עד 2500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
לצערי אין במלאי את הסמסונג 931B או 932B, נאמר לי שאלה יגיעו בייבוא בעוד כשבועיים שלושה וחבר שלי לא רוצה לחכות. הוא רוצה מסך מתחת ל-8 ms ובצבע שחור . יש משהו ?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
של סאמסונג 740N או של LG LG L1719S 17" LCD 8MS 1:1400 תודה,
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט ומצאתי את המסך Samsung 2333SW עם חוות דעת מאוד טובות עליו, בנוסף גם את ה-samsung 2253bw עם ביקורת קצת פחות טובה אבל זול בכ300 ש"ח. מה הייתם מציאים לקחת?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מסך שיהיה טוב בעיקר למשחקים וסרטים ושיהיה נוח לקריאת דפים. תודה לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
האם המסך Dell 2007FP (לא רחב) תומך בחיבור DVI ב- HDTV? פשוט אחרי התקנה של הדרייברים של NVIDIA פתאום שואלים אותי את זה ואין לי מושג.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
יש במגה את המסך הזה במבצע: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3585 הוא עולה במבצע 1699 , הכי זול שיש בzap ז-2096! מישהו מכיר את המסך? ראה אותו? התנסה? בעיקרון השימושים הם אינטרנט ותוכנות עריכת מוזיקה , לא סרטים ולא משחקים. חשבתי לקנות את הcmv אבל נראה לי שבעוד 300 שקל עדיך לקנות dell. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
רזולוציה 1680 על 1050 מ-20" מKSP
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי. תראו, אני אמור לקנות בקרוב מאוד מסך LCD למשחקים, והאפשרויות שלי די מצומצמות אם אני רוצה שזה יהיה בקרוב. זה צריך ליהיות מסך LCD כלשהו (17" או 19") של חברת Proview בלבד (דיל כלשהו, סיפור ארוך) ושיתאים למשחקים (שלא ימרח בהם והקצוות יראו מטושטשים ו... נו, יש לכם מושג על מה אני מדבר, אני בטוח) על כל השאר, אני מתפשר. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה המלצה למסך 19" בתקציב עד 1400 ש"ח בלי חריגות
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך LCD למשחקים בתקציב של 1000 ש"ח עם חריגה של מקסימום 100 ש"ח אני לא מקובע לאיזו חברה ספציפית אז אשמח לשמוע על מסכים מתאימים(ידוע לי שהתקציב לא אופטימאלי אבל לצערי זה המקסימום שאוכל להשקיע במסך) ההעדפה שיהיה מסך רחב 19" אבל אם יהיה מסך 17" שממש יהיה שווה את המחיר אז אין שום בעיה תודה רבה לכל העוזרים, איתי
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מחר אני מזמין מחשב חדש שיהיה למשחקים כבדים ואני שוקל לקנות גם מסך חדש הכרטיס מסך יהיה GTS8800 320MB כרגע יש לי CRT LG F900B אני רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה של VIEWSONIC איך הוא למשחקים ואיזה פאנל יש לו? ואיך הוא לעומת ה2007WFP של DELL תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
הבנתי שהDELL הוא הכי מתאים... אפשר שיכנוע למה הוא כל כך טוב ושווה את הכסף שלו?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
פשוט קניתי אותו לפני כמה ימים והייית רוצה לקבל ביקורות עליו תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
קודם כל אני מבקש לדעת האם הכרטיס מסך GS7300 יצליח להתמודד עם מסך LCD 22-24 (לעיבוד תמונה וצפיה בסרטים,לא למשחקים) אם לא איזה כרטיס מינימלי יתאים בנוסף אשמח לחוות דעת על NEC 22WMGX מול DELL 2408 תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-