עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Lethal_Acid,

שלום, הייתי רוצה לדעת היכן ניתן להוריד דריברים למסך DELL 2007FP? על הדיסק אשר מצורף למסך אין. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  2. שלום מאחר והמסך של אח שלי גוסס החלטתי להביא לו את שלי (17") ולקנות מסך 19" חדש.... אין לי שום מושג בתחום הזה ואני צריך המלצות למסכים. קראתי בביקורת באתר שעדיף ה-932B של SAMSUNG, אבל באתר שאני רוצה יש רק 932BF, יש הבדל ביניהם? המסך לשימושים: קצת עבודה בוורד, גלישה באינטרנט, משחקים וקצת סרטים. תקציב: 1000-1400 שקל עם טיפה חריגות אם צריך. תודה!

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  3. Started by cobmetal,

שלום ! אני צריך המלצה למסך בין 19"-21" לא רחב , המגבלות שלי : כרטיס מסך לא הכי חזק , לא מובנה אבל די ישן , ותקציב של עד 1200. תודה !

4. Started by Ronen Mars,
    • 0 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by ecentaur,

אני מעוניין לקנות מסך למחשב שמיועד למשחקים. אני מתלבט בין שני מסכים מאחר ולא ברור איזה פרמטרים ישפיעו יותר על חויית המשחק. שני המסכים נמצאים באותו טווח מחירים של כ- 1500ש"ח. מסך 1: מסך מדגם VX2235WM בגודל 22 אינץ' של חברת ViewSonic, על פי המלצתו של ירון אביב למפרט משחקים במאמרו "מפרטים מומלצים: שלושה מפרטים נבחרים" http://hwzone.co.il/articles/specs_sep07/2 מסך2: מסך מדגם ViewSonic VP930b בגודל 19 אינץ', על פי הביקורת של ארז ורבר במאמרו "השוואת מסכי LCD איכותיים בגודל "19" http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/ בתודה מראש, הלל

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by boim,

אהלן מישהו מכיר/קנה מהחנות הנ"ל? קצת מפחיד אותי לקנות שם, שכן החנות הזאת היא בעצם כמה אתרים שונים (LCDTV, notebookclub..)

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by ekadosh,

למה לא ViewSonic?! כי אין בארץ... באמת! חיפשתי במלא חנויות בצפון, ופשוט אין את ה VP930 (אני מקווה שרשמתי את הדגם נכון). ברמת העיקרון אני יודע שהוא אמור להגיע עוד שבועיים, אבל אם אני אחכה לו זה אומר שאני אצטרך שאני תקוע עם מסך CRT חמש-עשרה אינץ' בן 7 בערך שלא מראה לי משחקים (מראה את המשחק ממש כהה). אני באמת אשמח להמלצה על מסך אחר, או לחילופין מידע על חנות בצפון שיש בה את הדגם הנ"ל. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  8. Started by danikos,

לא משנה מה אני עושה הסמך לא נעים בעין ... או שהצבעים עמומים מדי או שזה חד מדי וצועק בעין .... יש מה לעשות ? אין אופציה להחזיר .

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by LOOSE,

אהלן ברשותי מסך מדגם ASUS MK241H נסיתי לכייל אותו בעצמי דרך הפאנל של המסך ויש שיפור אבל עדיין אני מקבל תמונה די דהוייה וקצת חסרת חיים הבנתי שיש תוכנות שעוזרות בכיול ואפילו פרופילים של אנשים שכבר הגיעו לתוצאה המושלמת אם תוכלו להרחיב קצת בנושא ולזרוק לי פה כמה לינקים אני אודה לכם מאודד

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by thebenjamin,

http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=45 איך המסך הזה? אומרים שהוא טוב... שווה קנייה? (875 שקל)

11. לצערי אין במלאי את הסמסונג 931B או 932B, נאמר לי שאלה יגיעו בייבוא בעוד כשבועיים שלושה וחבר שלי לא רוצה לחכות. הוא רוצה מסך מתחת ל-8 ms ובצבע שחור . יש משהו ?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by Oranili,

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=MW221U&cart=11745917021435032〈=heb יש לי X1950 ... עכשיו המסך שיש לי עכשיו 17 אינץ אני לא יכול לשים איתו 85HZ... רזולציה 1280X1024 והוא עובד על 60HZ השאלה אם המסך ששמתי ה ASUS יעבוד על 85HZ על 1280X1024? או יותר?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  13. Started by royzx6r,

שלום לכולם. אני מתלבט בין 2 המסכים הנ"ל. את ה2000CP החלטתי שלא לקחת עקב מסך קטן, לטעמי. השימושים יהיו לימודים, גלישה באינטרנט וסרט פעם בשבוע שבועיים. המסך אינו מיועד למשחקים. תודה לכולכם על העזרה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  14. הצבעים למשל של הכתב משתנים לי. הכוונה הכתב הוא חלק אפור כזה בהיר וחלק שחור כמו שצריך להיות. כשאני סתם לדוגמא גולש באתרים ומשחיר נגיד את המילה. אז המילה מחליפה צבעים נגיד וורוד ירוק שחור... האם אפשר לפתור את זה? וגם הדף אנטרנט למשל הוא לבן חלק. הרקע שלו נראה יותר כמו וורוד אדום כזה. אשמח לעצות ותגובות...

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by the_lighting,

צריך מסך LCD רוצה יותר בכיוון של 24' אבל לא יודע את המחירים אז אם אפשר המלצות לדברים טובים!

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  16. Started by noamr21,

אז ככה... אני צריך מסך 22" (חובה) בתקציב של בין 1500 ל-1700 שקל. אני יודע שהוא לא יהיה מי יודע מה אבל אני ממש רוצה 22" כי אני רואה הרבה סרטים על המחשב. תודה, נועם.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  17. Started by haimiko84,

שלום, הייתי רוצה לדעת איך אני בודק גרסה וסוג פאנל במסכים של DELL? אני חפשתי די הרבה זמן בפורום, אולי אני לא כזה גאון בחיפוש, אבל לא מצאתי נושא שקשור לזה. אשמח לתשובתכם ותודה מראש.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  18. חלקכם אולי מכירים את המסך אני מבין שבארץ הוא נמכר רק לארגונים או לעסקיים, תקנו אותי אם אני טועה יש סיכוי שאם תתארגן קבוצת רוכשים על-מנת לרכוש את המסך הנהדר הזה ייתכן ונציגות HP ישראל תמכור לנו דרך אחד המשווקים. למי שלא מכיר : זהו מסך עם פנל S-IPS (לרוב), נתונים נהדרים וארגונומיה די טובה הוא זוכה לביקורות טובות ולדעתי אופציה נהדרת על ה DELL 2007FP מה גם שבחו"ל הוא יותר זול מדל ,כלומר אולי גם בארץ הוא זול יותר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=326705.0 מה אתם אומרים ? יש מעוניינים?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  19. Started by 7wingz,

שלום, התחדשתי היום במסך Dell 2007wft ומסתבר שהוא REV A02. המוכר אמר לי שפאנל IPS אמור להיות REV A04 ברחבים..אז מה בעצם זה אומר? בנוסף לזה, תאריך היצור הוא מאי 08'. תודה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  20. אני צריך את המסך 22 אינץ הכי איכותי שיש כרגע. התקציב שלי הוא באמת מה שאתם תציאו מצידי שיעבור את ה3500.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  21. שלום לכולם נעים להכיר אני חדשה בפורום ורכשתי אתמול מסך LCD. לאחר גיחה לאתר ולפורום (שעורר בי התפעלות על מקצועיות המאמרים) שמחתי להצטרף ולשאול את השאלה הבאה אני מעצבת פנים כיום (עם רקע טוב במחשבים בוגרת תואר ראשון ושני בהנדסת מערכות מידע- שיניתי פאזה) עוסקת מעט בעריכה גרפית (flash, פוטושופ, פריהנד, ותיכנות באינטרנט) כמו כן עובדת המון מול האינטרנט ועבודה מישרדית. לא משחקת בכלל אבל עדיין רוצה לנצל לצפייה בסרטים אם כי זה הפרמטר הכי פחות חשוב לי.כרגע עובדת עם מחשב נייד. קניתי אתמול מסך LCD של סמסונג אינץ דגם 226BW. לאחר קריאה מעמיקה במממרים שלכם הבנתי כי מדובר בפנל TN שהוא היכ ירוד מבחינת עבודה עם גרפיקה כמו כן מאחר והמסך הוא רחב גם כאן לא נח לעבוד עם ניירת משרדית ואינטרנט. יח…

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by rbox,

אני מתכוון להשתמש ברזולוציה של 800X600- ובעיקר לטקסט, האם במקרה זה עדיף לי מסך עם רזולוציה טבעית של 1050X1400 או 1200X1600?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by hardgore1,
    • 0 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by golan1971,

בשעה טובה קיבלתי הבוקר את המסך איך אני מכוון אותו בדיוק למצב srgb שאני נכנס להגדרות הוא כל הזמן מדלג עליו ,האם מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by Nektar,

שלום, ברצוני לדעת, האם יש הבדל בין חנויות לגבי האחריות על המסך הנ"ל? כמו כן, מהי האחריות במסך הזה? החלפה לאחר מס' פיקסלים שרופים או לאחר פיקסל אחד? כנראה שהיום אני רוכש אותו, לכן אני שואל. מה שברצוני לדעת עוד הוא, האם לקראת אפריל משהו אמור להשתנות בתחום המסכים? לצאת דגמים משופרים של ה VP930? משהו בסגנון? מכייון שבאפריל לאחר יציאת הכרטיסים החדשים והמעבדים ולאחר שהשוק ייתייצב קצת, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש , בתקציב גבוה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.