עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הצבעים למשל של הכתב משתנים לי. הכוונה הכתב הוא חלק אפור כזה בהיר וחלק שחור כמו שצריך להיות. כשאני סתם לדוגמא גולש באתרים ומשחיר נגיד את המילה. אז המילה מחליפה צבעים נגיד וורוד ירוק שחור... האם אפשר לפתור את זה? וגם הדף אנטרנט למשל הוא לבן חלק. הרקע שלו נראה יותר כמו וורוד אדום כזה. אשמח לעצות ותגובות...

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  2. חשבתי על LG L1970HR אבל אמרו לי שהוא לא טוב. זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1229 אחרי ה-22 לחודש. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤657 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר:¤2594 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר:391¤ צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤709 מארז: THERMALTAKE SOPRANO BLACK MIDDLE TOWER CASE SERIES VB1000BWS + WINDOW w/o PSU מחיר: 447 ש"ח ספק כח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤422 אני לא ס…

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  3. היי כרגע אני עובד(גם) על LG L1750B והוא בסדר גמור(רק שקשה להשיג) אחרי חיפושים בפורום מצאתי כמה דברים טובים על LG L1770HQ אבל מפוסטים ישנים... מישהו יכול לתת לי המלצה על מסך בתקציב ולפי השימוש איכותי ואמין? תודה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  4. נדמה לי קוראים לה DPV J חיפשתי פעם בגוגל ומצאתי כל מני שטויות רק לא את התוכנה.... :-\

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  5. Started by doronz,

הי, אני מחפש מסך רחב של לפחות 19 אינטש. השימוש העיקרי הוא טקסט ומעט סרטים. המליצו לי כאן בעבר על מסך מסוג DELL 2007WFP. אני מנסה להשיג את המסך הנ"ל במשך כמעט חודשיים. יש לי ניסיון רע באופן כללי עם היבוא של מוצרי DELL לארץ בשנה האחרונה שכן הם אינם עומדים בביקוש למוצריהם. האם יש מסך טוב נוסף שאינו פנל TN המתאים לשימוש של מספר שעות רב ביום מול המחשב לקריאת טקסט במחיר של עד 2000 ש"ח? עדיפות למסך בעל pivot. אני מחפש מסך שניתן לקנות באופן מיידי ואין צורך להמתין לייבוא שלו. בתודה ובברכת חג שמח, דורון.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  6. קניתי מחשב לפני יומיים ועכשיו צריך מסך....LCD 19 אינץ עיקר השימושים שעתיד להיות: הרוב אינטרנט ותוכנות אחרות לצרכי למידה אני עדיין לא יודעת באיזה תוכנות מדובר המחשב ישמש גם לסרטים מידיי פעם אבל בטוח לא למשחקים... צריכה עזרה ברכישת מסך איכותי שניתן יהיה לעבוד מולו שעות ממושכות בלי שיכאבו העיניים תודה עינת

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  7. Started by yaelgro,

לאחר שלפני כמעט שנה התייעצתי פה על איזה מסך לקנות, קניתי את ה - SAMSUNG 971P ואני מרוצה ממנו עד השמים. עכשיו הגיע תורם של ההורים שלי לקנות מסך דק. שימושים: אינטרנט, עיבוד תמלילים וקצת משחקים של אח שלי(לא משהו שדורש גרפיקה מורכבת מידי). תקציב: 1800 ש"ח הדבר הכי חשוב לאמא שלי(ובגללו נפסל ה-971P) הוא שהמסך לא יהיה שחור או לבן. היא רוצה רק מסך אפור כסוף. אודה לכל רעיון

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  8. היי. תראו, אני אמור לקנות בקרוב מאוד מסך LCD למשחקים, והאפשרויות שלי די מצומצמות אם אני רוצה שזה יהיה בקרוב. זה צריך ליהיות מסך LCD כלשהו (17" או 19") של חברת Proview בלבד (דיל כלשהו, סיפור ארוך) ושיתאים למשחקים (שלא ימרח בהם והקצוות יראו מטושטשים ו... נו, יש לכם מושג על מה אני מדבר, אני בטוח) על כל השאר, אני מתפשר. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by -OmeR-,

קניתי אותו ב-BigBoX ב-1100 ש"ח. איך המסך נחשב היום? והמחיר שווה? קניתי אותו לאינטרנט ומשחקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  10. Started by thebenjamin,

http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=45 איך המסך הזה? אומרים שהוא טוב... שווה קנייה? (875 שקל)

11. הכרטיס מסך שלי זה HD4850 אני צריך את המסך למשחקים הכי קבדים ושהאכות יהיה הכי טובה תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  12. Started by kobi31,

אני מתלבט מאד בין שני המסכים - המחיר הוא די דומה, וגם הפאנל. אולם ל eizo יש 2" פחות. הצרכים שלי הם עבודה בתלת מימד, סביבת עבודה adobe rgb. אנא חוו את דעתכם בנושא מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by LOOSE,

אהלן ברשותי מסך מדגם ASUS MK241H נסיתי לכייל אותו בעצמי דרך הפאנל של המסך ויש שיפור אבל עדיין אני מקבל תמונה די דהוייה וקצת חסרת חיים הבנתי שיש תוכנות שעוזרות בכיול ואפילו פרופילים של אנשים שכבר הגיעו לתוצאה המושלמת אם תוכלו להרחיב קצת בנושא ולזרוק לי פה כמה לינקים אני אודה לכם מאודד

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by DuffyDuck,

שלום קודם כל. אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT 17 אינץ הישן שלי שלא רוצה להתקלקל עדיין (ואני מנסה) אני כיום בעיקר משחק במשחק (World of warcraft) רציתי לדעת איזה המלצות אתם יכולים לתת לי? כמה נתונים : כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 9600 XT 256M - כן קצת ישן אבל בזמנו הוא היה אחלה :-) מחשב AMD 3000 משהו לא זוכר בדיוק,עם ציפ סט 939 . (אני זוכר שהמליצו לי בזמנו משהו כזה ) תודה לעונים .

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by postup,

אז ככה לאחותי התקלקל הCRT הישן כך שהLCD הפשוט והישן שלי עובר אליה(BenQ FP71GX אם מישהו מתעניין), כך שאני יכול סוף סוף לבחור לעצמי מסך LCD חדש וטוב באזור ה1500 שקל פלוס מינוס. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים, וסרטים(קצת פחות). אז כמה שאלות? 1.מה כדאי לי לקנות "19 או "22 רחב? 2.ראיתי את סיקור מסכי הLCD באתר וש222H של Chimei לקח ראשון, אבל באתרים אחרים הסיקורים ממש לא מחמיאים למסך, כגון: http://www.trustedreviews.com/displays/review/2007/11/06/Chimei-CMV-222H/p2 http://www.goodgearguide.com.au/index.php/taxid;1549691195;pid;3737;pt;1 http://www.pcpro.co.uk/reviews/137328/ מה ההיגיון? 3.שורה תחתונה, מה המסך שהייתם ממליצים לי עליו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  16. תקציב לא גבוה אבל מעוניין באיכות טובה לסרטים

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  17. צריך משהו שיתאים לי לגרפיקה(תוכנות תלת מימד וקומפוזיטינג) מניח שאני אצטרך להוסיף 300 ש"ח למשהו נורמאלי וזה סבבה אם צריך להוסיף עוד 500(כלומר 1500 בכלל), וזה יהיה ממש מקפצה ברמה, או לחילופין הגדלה פיצית של המסך(ללא פגיעה באיכות), אז גם אפשרי אם יש מסך מתאים בskypc זה יהיה טוב כי אני קונה משם מחשב(שעליו המליצו לי בפורום מפרטי מחשב פה) ורצוי כמובן מאותו מקום, אבל לא מחייב תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by idani1983,

שלום, אני מחפש מסך 19' למשחקים, ושימוש רגיל כגון אינטרנט וכדומה... תודה,

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by Shizel,

מתי הסקירה של מסכים 22 תיצא באתר ?? (צריך דחוף)

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  20. Started by matizami,

יש מסכים שתומכים ברזולוציה הזו כמו בטלויזיה HD READY? אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ושזה יהיה באותה רזולוציה.

21. Started by weissby,

פשוט קניתי אותו לפני כמה ימים והייית רוצה לקבל ביקורות עליו תודה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  22. Started by messi,

שלום רציתי לדעת איזה מסך יותר טוב ואיכותי יותר מסך LCD DELL שטוח או SAMSUNG שטוח? תחזירו תשובה בבקשה.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  23. היי כולם התלבטתי רבות אם לקנות 22 TN או 20 איכותי יותר. והחלטתי שכרגע 20 יספיק לי. מקסימום עוד שנתיים ככה נחליף אותו. אני בטח עוד שנה יתחיל לימודים ואצטרך להיות הרבה מול המסך והחלטתי לשמור על העיניים שלי... בכל אופן ראיתי המלצות ל Dell ול HP וגם ל LG איזה מהם הכי עדיף? עוד פעם - הרבה אינטרנט וטקסטים ומעט סרטים ומשחקים... עדיף שלא יהיו במסך עצמו רמקולים. אם תצטרכו עוד פרטים - תבקשו ואתן תודה.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  24. אני מתלבט בין שני המסכים האלו מהם ההבדלים בין המסכים? אני יודע שה-2208 שייך לסדרת ה- ultra sharp מה זה אומר ? כמו כן יחס הניגודיות של ה-2208 הוא 1:1000, האם הוא סטטי או דינאמי ? האם שווה להשקיע (200- 250 ש"ח) בשביל ה-2208 ? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by sarkise,

יש לי מסך סמסונג מהדגם שצוין בכותרת. ברגע שהדלקתי את המחשב המסך לא הגיע, הראה צבע לבן על כל השטח, גם את התפריט שלו לא ניתן להדליק. ברגע שמנתקים את הכבל מהמחשב הלבן נעלם אך המסך פועל. אתמול המסך עבד כרגיל, רק הבוקר הוא הפסיק לעבוד בדקתי בשני מחשב את המסך, שני כרטיסי המסך עובדים טוב, אני מדבר כרגע דרך מסך CRT ישן שהורס לי את העיניים \: האם יכול להיות שאחד מהרכיבים במסך נשרף ? אולי בפאנל ? המסך עוד באחריות, אך החנות רחוקה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.