עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Ac-Boy,

אנימחפש מסך 19" בתקציב 1400 ללא חריגות שעוברות את 100 ש"ח. עוד שאלה על הדרך, מה יותר חשוב? הפנאל? או הניגדיות+MS? למשחקים וסרטים

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  2. טוב הכותרת אומרת הכל , אני מחפש מסך 22" בעיקר בשביל משחקים , גלישה באינטרנט וסרטים. גם אופציה לנוחות לתכנות בעתיד. המליצו לי על ASUS LCD 22" VK222U 2ms DVI WIDE . לא מצאתי יותר מדי ביקורות עליו פה. אם יש לכם המלצות אחרות או ביקורות על ההמלצה שקיבלתי אני אשמח לשמוע. הכרטיס מסך יהיה HD4870 כנראה בתצוגה האופטימלית לכרטיס ולמסך בהתאם.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  3. Started by roy_BB,

אני צריך עזרה בקניית מסך,הבעיה היא שהכרטיס מסך שלי הוא מובנה ומן הסתם לא ברמה גבוהה. צריכה להיות התחשבות בזה כשקונים מסך או פשוט לא להתייחס? אם כן,אז איזה מסך 22' מומלץ שלא יעבור את ה 1000 ש"ח? תודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by levy18,

בעיקרון שמתי עין על ה-t220 של סמסונג אבל אני לא יודע מה כדאי לי.. t220 או t220p? כרגע אני משתמש במסך 19 ברזולוציה 1440X900 האם יהיה הבדל משמעותי? אני מפחד שאני לא יסתדר עם הרזלוציה הגבוהה של ה-P במסך כזה קטן (יחסית כמובן) השימוש הוא בעיקר לסרטים, אינטרנט ומשחקים.. כרטיס מסך 9800GTX

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  5. רזולוציה 1680 על 1050 מ-20" מKSP

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by arik100,

012 מציעה את המסך הזה PHILIPS 190WV7CS במחיר מבצע של 1000 שקל האם זה מסך טוב בכלל? זה קודם כל והאם הוא משתלם במחיר הזה? תודה מראש

7. Started by retlol,

מחר אני הולך לראות בSKYPC את הdell 2209wa, ורציתי לדעת עם איזה מסכים בתווך מחיר כדאי להשוות(שהם גם 22"), כדי לראות אם הוא שווה את התוספת. תודה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  8. Started by Rating,

מחפש מסך חדש, בעיקר לגיימינג + סרטים, כרטיס מסך HD5850, בבקשה לא לעבור את ה-1300 ש"ח רק אם יש משהו הרבה יותר טוב עד 1350-1400 גג גג גג אז בסדר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  9. היי אני קונה בשבוע הבה מסך השימושים בעיקר סרטים וסירטונים וגם שלא יאכזב במשחקים תקציב עד 1700 עדיף כמה שפחות כסף אציין שכבר ראיתי כמה מסכי lcd שמאוד אכזבו בהצגת סרטים ומשחקים ואכזבו יותר בהצגת סרטונים לא איכותיים כמו אלו שרצים במייל (יש מריחת גוונים בתזוזה מהירה) ??? ??? הנושאים הנל ממש חשובים לי במיוחד הסרטונים (משתמש המון במייל) מה הכי כדאי?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by gimdy,

במסך אמור לשמש אותי לצפייה בטולוויזיה +סרטים בעיקר ההתלבטות היא ב: 1. גודל המסך (19 20 או 22 ) 2. סוג - חברה , רגיל, רחב 3. האם כדאי לקנות יד שניה דגם מתקדם יותר או אותו דגם במחיר זוול , או שכדאי מסך לקנות חדש ? התקציב שברשותי 1500~ וזה מה יש לי כרטיס מסך- בילד אין על הלוח אם הזה:Gigabyte GA-MA78GM-S2H כרטיס טלויזיה : Hauppauge WinTV PVR 150 MCE 4.האם כרטיס הטלוויזיה טוב ?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by boim,

אהלן מישהו מכיר/קנה מהחנות הנ"ל? קצת מפחיד אותי לקנות שם, שכן החנות הזאת היא בעצם כמה אתרים שונים (LCDTV, notebookclub..)

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך LCD למשחקים בתקציב של 1000 ש"ח עם חריגה של מקסימום 100 ש"ח אני לא מקובע לאיזו חברה ספציפית אז אשמח לשמוע על מסכים מתאימים(ידוע לי שהתקציב לא אופטימאלי אבל לצערי זה המקסימום שאוכל להשקיע במסך) ההעדפה שיהיה מסך רחב 19" אבל אם יהיה מסך 17" שממש יהיה שווה את המחיר אז אין שום בעיה תודה רבה לכל העוזרים, איתי

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  13. לאחותי יש LG L1752T, מסך 17 אינצ' פשוט מעולה...במשחקים אין מריחות (ואני משחק בFPS) והטקסט חד, הצבעים מעולים ולא כיילתי כלום. (8MS, TN - מה תגידו על זה?) כבר לא מוכרים אותו והוא לא היה מפורסם לפי כמות חוות הדעת, שזה מפליא אותי. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424979 אז הגעתי למסקנה שעדיף להפסיק לחשוב על 930 הישן, ועל 226BW המפורסם אבל הענקי, ועל DELL 2007 שהבעיות ששמעתי שהוא עושה הן אינסופיות. -יש לי תקציב של עד 2,000 ש''ח, אבל אפשר הרבה פחות. -למטרות משחקים ואינטרנט (טקסטים)..(לא רואה סרטים..אני צורב ורואה בטלוויזיה.) -מסך ענק או רחב לא ממש יתאים לי - לא רוצה לעייף את העיניים עם טיולים מיותרים ברחבי המסך..לדעתי 19 אינצ' יהיה סבבה. -משהו חדיש ופופולארי של חברה מוכר…

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  14. שלום, אני מתכנן לקנות מסך 22" שיחובר לכ. טלויזיה בין השאר. אני לא מתכוון לשחק משחקים, כך שהמסך באמת אמור לשמש לצפייה בטלויזיה ולעבודה משרדית. התקציב שלי הוא 1500 ש"ח וחשבתי לקנות את המסך הבא: DELL 2208WFP. מה אתם אומרים? תודה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  15. Started by danikos,

לא משנה מה אני עושה הסמך לא נעים בעין ... או שהצבעים עמומים מדי או שזה חד מדי וצועק בעין .... יש מה לעשות ? אין אופציה להחזיר .

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by erezMASTER,

היום הזמנתי באייבורי. מה דעתגם על המסך? לפי הביקורות קראתי שהוא מצויין - חד, גדול ובנוסף גם במחיר אטרקטיבי יחסית למסך של 22" בתוספת רמקולים מובנים ומצלמת אינטרנט 1.3MP. תודה לכל העונים!

17. Started by helical,

היי, אני כרגע רוצה לקנות מסך רחב 22... בנתיים על מה שאני חושב זה SAMSUNG אלו: 2253BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 226BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576847 מה אתם חושבים? או בכלל לא SAMSUNG?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by weissby,

פשוט קניתי אותו לפני כמה ימים והייית רוצה לקבל ביקורות עליו תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  19. אני עובד המון עם קבצי טקסט, אינטרנט וקידוד. קריטריונים חשובים: 1. טקסט חד. 2. לא בוהק בעיניים. 3. זוית צפיה טובה. לא משנה לי: 1. דיוק בצבעים. 2. מהירות תגובה (אני לא משחק) אשמח לקבל המלצות, תודה[br]פורסם בתאריך: 1.07.2007 בשעה 12:42:08 נתון נוסף מחפש מסך ריבועי ולא רחב,תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by yoav1000,

אני מחפש מסך רחב למשחקים עם רזולוציה גבוהה ושהיה לפחות 20 אינץ עד 2500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  21. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בחוות דעת על המסך הנ"ל. המסך מיועד לWORD וקצת סרטים. יש מסך טוב יותר במחיר הזה שהוא FULL HD?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  22. Started by pelpepelpe,

יש לי כרטיס מסך connect 3d hd4870 512 mb מבקש המלצה למסך שיתאים לכרטיס (לאאכפת לי ממציאון העיקר שיהיה זמין והיר) בטווח מחיר 700-800 שקל (עדיפות ל20 אינץ ) תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  23. אני קונה מחשב חדש השבוע ואני רוצה לשדרג את ה CRT הישן שלי למסך דק. התקציב שלי הוא 2000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וקריאה וקצת למשחקי אסטרטגיה. אני אשמח לקבל המלצות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  24. שלום אני מעוניין לרכוש מסך lcd בעיקר לשימוש משחקים וצפייה בסרטים אשמח לקבל המלצות תקציב 1500 שקל ואם אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על המסך הזה: L1960TR http://netvox.shopy.co.il/products/84281 ועוד שאלה נוספת האם למסך הזה יש את הכפתור של החלפת תצוגה (kvm יש מסכים שאני יודע שאפשר להחליף תצוגות) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by asilbob,

תגידו אפשר לחבר תמסך הזה לטלוויזיה ישירות ? בלי כרטיס טלוויזיה בשביל ליראות כדורגל או דברים כאלו ? עם כן איך בדיוק ? למה שמעתי שאפשר

• 1 תגובה
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.