מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
היי כרגע אני עובד(גם) על LG L1750B והוא בסדר גמור(רק שקשה להשיג) אחרי חיפושים בפורום מצאתי כמה דברים טובים על LG L1770HQ אבל מפוסטים ישנים... מישהו יכול לתת לי המלצה על מסך בתקציב ולפי השימוש איכותי ואמין? תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
האם המסך Dell 2007FP (לא רחב) תומך בחיבור DVI ב- HDTV? פשוט אחרי התקנה של הדרייברים של NVIDIA פתאום שואלים אותי את זה ואין לי מושג.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקניית מסך,הבעיה היא שהכרטיס מסך שלי הוא מובנה ומן הסתם לא ברמה גבוהה. צריכה להיות התחשבות בזה כשקונים מסך או פשוט לא להתייחס? אם כן,אז איזה מסך 22' מומלץ שלא יעבור את ה 1000 ש"ח? תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי CRT LG F900B שהוא פשוט מצויין!!! כבר הגיע ל-42297 שעות תפעול. מה אתם אומרים כדאי לי גם לקנות מסך 20" של דל ה-2007FP או ה-24" 2408WFP או שלהשאר עם ה-CRT? המסך שלי עדיין עובד מצויין טפו טפו טפו, אני עובדת על רזולוציה של 1280X960 שבה אני רואה 2 דפי וורד אחד ליד השני ולכתוב בשניהם ללא בעיה של גופנים קטנים. אני קצת מאוכזבת מה-2408 שהוא לא פאנל S-IPS אלא S-PVA, אשמח לדעת מה אתם הייתם עושים... אתם הייתם נוטשים את השמן החביב למרות שעדיין עובד טוב?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
היי, קראתי על העיניין והתחלתי להסתבך עם המחירים והסוגים... אני מחפש מסך 19 אינצ' (רחב) בתקציב של כ-1500 שח, עיקר השימוש יהיה צפיה בסרטים וקריאה. אשמח להמלצה :]
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
רור לי שמדובר בתקציב למחשב בסיסי, וזו אכן המטרה, אין צורך במסך מהשורה הראשונה. מסך LG "19 L1953TR 19'' LCD 2ms DVI Display colors 16.2 Million Native/maximum resolution 1280 x 1024 Brightness 300 cd/m² Contrast ratio 5000:1 Response time 2ms Viewing angle Horizontal Viewing Angle: 170˚ Vertical Viewing Angle: 170˚ Input terminals D-Sub, DVI-D Warranty 3 Years מחיר 1140 ש"ח (לא מעוניין במסך רחב) מה דעתכם / המלצתכם ?
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רב, אני מצטער אם ההודעה לא מתאימה לפורום הזה, אבל לא מצאתי פורום "צרכנות"... מעשה שהיה, כך היה: לפני 3 שבועות, לאחר שרכשתי מחשב חדש, הזמנתי את המסך שבנדון ב1999 ש"ח מחנות מסוימת (לא יודע אם מותר לפרסם את שמה) דרך האינטרנט, כאשר המחיר הכי נמוך שהופיע בזאפ הוא 2198 ש"ח. סימנתי שיתקשרו אלי לקבלת פרטי תשלום (רציתי לשלם בהעברה בנקאית), וקיבלתי אישור הזמנה במייל. כעבור 3 ימים התקשרו אלי להגיד שהמסך אזל מהמלאי, ושהם יזמינו מהיבואן וזה יגיע רק בעוד שבוע. אמרתי שאני מוכן לחכות. 8 ימים אח"כ התקשרו ואמרו שהיבואן העלה את המחיר, ושהם לא יוכלו לספק לי את המסך במחיר שהזמנתי. אמרו שמחיר השוק שלו הוא 2300 ש"ח, אמרתי להם שזה לא נכון וראיתי אותו בזאפ ב2198 (כולל משלוח), ואמרו שזה המחיר…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש והתעניינתי במסך הזה - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=505474. אינני מבין הרבה מאוד במסכי LCD אך בדקתי במפרט הטכני של המסך ומסתבר שהוא תומך ב DVI, מה שהיום (לפי מה ששמעתי) מאוד חשוב כאשר קונים מסך LCD. המסך ישמש בעיקר לעבודה על המחשב ולעיתים רחוקות יכול להיות שגם למשחק. השאלה שלי היא כזו, האם כדאי לקנות את המסך הזה אשר מחירו הוא 1223 ש"ח ? (כוונתי היא גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת איכותו של המסך).
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת לגבי שני הדגמים האלו . אני יודע של t220p יש תמיכה ברזולוציה יותר גבוהה . אז השאלה שלי היא מה ההתרונות של ה t220 עליו , הרי אני תמיד יכול לבחור להשתמש ברזולוציה פחות גבוהה . תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש, בגלל הבורות שלי במסכי מחשב רציתי שתמליצו לי על מסך בגדלים של 20-22 אינטש, אשר ישמש אותי רק למשחקים! (מסך בלי קורנה או GHOSTING או כל באג או ארטיפק אחר) האם מסכי TN עדיפים עבור אנשים שהשימוש העיקרי הוא משחקי מחשב? אשמח לקבל המלצה על 2 דגמים טובים אחד יקר והשני זול (סקלת מחירים בסביבות 1500-2300 שקל)
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
לאחותי יש LG L1752T, מסך 17 אינצ' פשוט מעולה...במשחקים אין מריחות (ואני משחק בFPS) והטקסט חד, הצבעים מעולים ולא כיילתי כלום. (8MS, TN - מה תגידו על זה?) כבר לא מוכרים אותו והוא לא היה מפורסם לפי כמות חוות הדעת, שזה מפליא אותי. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424979 אז הגעתי למסקנה שעדיף להפסיק לחשוב על 930 הישן, ועל 226BW המפורסם אבל הענקי, ועל DELL 2007 שהבעיות ששמעתי שהוא עושה הן אינסופיות. -יש לי תקציב של עד 2,000 ש''ח, אבל אפשר הרבה פחות. -למטרות משחקים ואינטרנט (טקסטים)..(לא רואה סרטים..אני צורב ורואה בטלוויזיה.) -מסך ענק או רחב לא ממש יתאים לי - לא רוצה לעייף את העיניים עם טיולים מיותרים ברחבי המסך..לדעתי 19 אינצ' יהיה סבבה. -משהו חדיש ופופולארי של חברה מוכר…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
איך הוא והאם הוא מצדיק את המחיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710472
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, אני כרגע רוצה לקנות מסך רחב 22... בנתיים על מה שאני חושב זה SAMSUNG אלו: 2253BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 226BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576847 מה אתם חושבים? או בכלל לא SAMSUNG?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי, אני מתכנת ואני רוצה מסך שיקרין לי על קיר או מסך למקרן באיכות סבירה עד 700 שקל. יש דבר כזה? ראיתי שיש מקרן שמתפצל ומתנהג כמו כמה מסכים וזה יכול להיות שימושי אם קיים כזה. אשמח להמלצותיכם. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
- 2 followers
-
-
אני עובד המון עם קבצי טקסט, אינטרנט וקידוד. קריטריונים חשובים: 1. טקסט חד. 2. לא בוהק בעיניים. 3. זוית צפיה טובה. לא משנה לי: 1. דיוק בצבעים. 2. מהירות תגובה (אני לא משחק) אשמח לקבל המלצות, תודה[br]פורסם בתאריך: 1.07.2007 בשעה 12:42:08 נתון נוסף מחפש מסך ריבועי ולא רחב,תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי, לא מבין איך מחברים ביניהם ? איזה כבל אני אמור לקנות ? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי זה HD4850 אני צריך את המסך למשחקים הכי קבדים ושהאכות יהיה הכי טובה תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל .
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
תגידו אפשר לחבר תמסך הזה לטלוויזיה ישירות ? בלי כרטיס טלוויזיה בשביל ליראות כדורגל או דברים כאלו ? עם כן איך בדיוק ? למה שמעתי שאפשר
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך דק 20 אינץ הבנתי ש22 האיכות לא משהו והכי טוב זה 20 אש אני רוצה 20 .. אני מעוניין להשתמש בו בעיקר לסרטים וטיפה משחקים.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מפרט טכני: יצרן: PROVIEW מסך: 19" אינטש סוג: מסך רחב 16:9 רזולוציה מקסימלית: 1440X900 צבעים: 16.2 מיליון זמן תגובה: 5ms בהירות: 300cd/m² ניגודיות: 800:1 גודל נקודה: 0.285mm
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, מכיוון ואני לא מבין בשיט במסכים, ובמחינתי כולם אותו הדבר, רציתי לקבל ייעוץ מכם לגבי מסך טוב לקנייה. אני מחפש מסך LCD מרובע [לא רחב], גודל נע בין 19 ל-20 אינצ', שמיועד בעיקר למשחקים. התקציב שאני מוכן להשקיע - 1300 ש"ח. אודה לכל מי שיזרוק הצעות בעניין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
המחיר ירד שוב והוא בין הזולים בארץ או הכי זול בארץ המחיר נראה לכם הגיוני? כדאי לקנות משם תמסך? קישור : http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htm
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני מתלבט מאד בין שני המסכים - המחיר הוא די דומה, וגם הפאנל. אולם ל eizo יש 2" פחות. הצרכים שלי הם עבודה בתלת מימד, סביבת עבודה adobe rgb. אנא חוו את דעתכם בנושא מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
012 מציעה את המסך הזה PHILIPS 190WV7CS במחיר מבצע של 1000 שקל האם זה מסך טוב בכלל? זה קודם כל והאם הוא משתלם במחיר הזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-