עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by oneq,

שלום, יש ברשותי מסך דגם VW2245 של BenQ, ואני תוהה האם יש צורך לשדרג אותו. הוא מרגיש לי מעט זול האמת, אבל אני לא בטוח עד כמה ההבדל יהיה מורגש לעומת מסכים שעולים כ-600~800 ש"ח. אני משתמש במחשב לצורכי גלישה באינטרנט בעיקר, ולעיתים עבור גיימינג. הכרטיס מסך שלי הוא GTX 970. האם לדעתכם כדאי לשדרג לאחד המסכים של DELL / Philips / ASUS / Samsung? והאם ניתן לקבל המלצה בבקשה למסך בתקציב של עד 850 ש"ח מ-KSP / PLONTER / TMS? תודה.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by adi8,

שלום רב, אני רוצה למכור מסך מחשב LCD, בגודל 19 אינש, מבית daewoo, המסך הוא כמו חדש (היה בשימוש פעמים ספורות בלבד), שמור ונקנה לפני כשנתיים במחיר מבצע: 779 ש"ח במקום המחיר המלא שהיה אז 1199 ש"ח. בכמה עליי למכור אותו כעת?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  3. היה הייתה - 2709W במחיר 2408. תהיה עוד אחת בזמן הקרוב מאד?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  4. QX6700 אקסטרים Intel GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte HIS 4850 IceQ4 1GB GDDR3 G skill 4GB 800 W620 HX series corsair מארז Gigabyte Aura רכשתי מסך סמסונג T240 מאחורי המסך יש יציאת סטריאו עגולה והתקשרתי לחיון היבואן ואמרו לי שאפשר לחבר את הרמקולים אליו כדי להוציא מהמסך סאונד בכוונתי היא גם להוציא זוג רמקולים מהמחשב כדי ליצור 5.1. בכל מקרה הוא לא מוציא לי משם סאונד לא ללוגיטר ולא לאוזניות גם בחיבור HDMI מה קורה פה ביבואן ממש לא מבינים או שזה תקול כי משהו פה לא הגיוני הוא מקבל סאונד מהכרטיס גרפי נכון (הכל מותקן אצלי פיקס בדיויס מנגר HDMI סאונד מותקן) אז צריך לקנפג אותו מה לעשות למי שיש ידע מיד תודה רבה רבה.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  5. היי לכולם אני צריכה לבחור אחד מהמסכים הבאים, שיחובר לאקסבוקס ולמחשב. הבחירה ב24 אינץ' כי אין לי מקום בדירה החדשה http://www.hardwarehouse.de/catalog/product_info.php?products_id=1388305 http://www.germanoffice-shopping.de/xanario_pinfo.php?shop_ID=5&products_id=6633&ref=idealo http://www.f-m-shop.de/seiten/frame_idealo.cfm?kat=MONT24&nav=2&artnr=A__21152 http://www.jes.de/product_info.php?ref=5&pID=55824&seo=TFT-24%20-HP-Pavilion-w2408h-mit-HDMI http://www.comtech.de/product_info.php?ref=5&pID=232649&seo=TFT-24%20-BenQ-G2400W,-VGA,-DVI,-HDMI הנטיה שלי היא לכיוון הסמסונג, אבל אם אחד מהנ"ל יותר טוב, אז אני אקנה אותו. המסך יחובר למח…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  6. Started by גל עודני,

היי, אני רוצה לקנות מסך מחשב ''גיימינג'', מצאתי כמה מסכים טובים במחיר טוב אבל יש דבר אחד שאני לא מבין מה ההבדל בין QHD ו WQHD, האם אחד יותר טוב מהשני למשחקי מחשב ולצפייה בתוכן? חקרתי באינטרנט וכתוב שם משהוא על אקסטרה פיקסלים ושלWQHD אין פסים שחורים ולא יהיו תמונות מתוחות ב''widescreen videos'' (אני לא יודע מה זה גם) אשמח להסבר קישור לדף זאפ של המסכים המדוברים אם צרי ך תודה רבה על העזרה.

7. Started by DrStyle,

אוקיי יש לי T220, כרגע על VGA אני רוצה לחבר לDVI.. זה מתחבר למסך.. אבל יש בעיה שזה לא מתחבר לאחורה של המארז (CM690) לVGA יש מתאם שמתחבר למארז.. ומהמתאם לחיבור VGA ולDVI זה לא כל כך מתחבר מהמארז.. צריך גם איזה מתאם או משהו? לא נראה לי מה אני עושה? תודה מראש פתרתי את הבעיה כבר

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by spaltiel,

האם המסך Dell 2007FP (לא רחב) תומך בחיבור DVI ב- HDTV? פשוט אחרי התקנה של הדרייברים של NVIDIA פתאום שואלים אותי את זה ואין לי מושג.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  9. Started by Bogy,

היי, קראתי על העיניין והתחלתי להסתבך עם המחירים והסוגים... אני מחפש מסך 19 אינצ' (רחב) בתקציב של כ-1500 שח, עיקר השימוש יהיה צפיה בסרטים וקריאה. אשמח להמלצה :]

10. Started by malkind86,

מחפש סך מחשב רגיל 3:4 ברזולוציה כמה שיותר גדולה בגדלים 20-22 עד 1500שח לרוב ממה שראיתי כל המסכים רחבים וזה לא מתאים לי לעבודה מה אפשר להמליץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by jana,

אני מתענין במסך דו שימושי למחשב וצפיה בטלויזיה כיום ברשותי מסך מחשב VP930 של ViewSonic (שרכשתי לפי המלצת הפרום ואני מאוד מרוצה) האם ניתן לאסיף כרטיס מתאם ולהמשיך להשתמש ב vp930 כדי לקלוט TV באיכות סבירה ומעלה או ממולץ להחליף מסך לקליטת שידורי TV באיכות טובה כמו כן איזה כרטיס מתאם ממולץ. אני מחובר לכבלים של HOT בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by pearljam50000,

שלום,חרשתי את הנט ולא הצלחתי למצוא תשובה שהיא 100 אחוז. האם הבלאגן של הפאנלים מה226BW חזר גם ב2253BW?איזה סוגי פאנלים אפשר למצוא ב2253BW?כולם סמסונג?או שיש גם של חברות אחרות?תודה.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by Shiker,

אהלן חברים נמאס לי ממסך ה- 19 אינץ שלי ובא לי לשדרג.. אז אני אשמח לקבל הצעות למסכים עד 1200 השימוש העיקרי הוא סרטים ומשחקים + אינטרנט.. אני מבין לאחר סקירה קצרה שהמסכים הטובים הם chimei ו- Asus אם אני לא טועה.. אז תמליצו ונתקדם תודה מראש~!

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  14. אני מחפש מסך 22" וחשבתי על מה שמוצע פה בהשוואה של הפורום-האסוס הכי זול שעולה בזאפ זה 1420 והמסך הזה חי וקים כבר הרבה זמן חשבתי אולי יש למה לחכות -אמנם במילא אני צריך לחכות השאלה-יש למה לחכות? {המפרט אם זה חשוב E8400 ASUS P5Q PRO/DFI P45+ABS {לא סגור מחר קונה חח- זה תלוי מאיפה } 2X2GB 800MHZ \{גם לא ברור איזה חברה כניראה קינגסטון} 320GBX2 HD4870 HEC {סידרה 6} או ASUS HEC 600W

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  15. שלום, יש לי 2 מסכי מחשב צמודים זה לזה, האם אפשר להגדיר בצורה כלשהי שהמחשב יחשוב ששניהם זה מסך אחד וככה בעצם אני אוכל לשחק משחק על שניהם ביחד כשאחד מהמסכים הוא ההמשך של השני?(כמו שעושים בסרטים עם כמה מקרנים..) תודה.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by WarMachine,

הזמנתי את המסך הנ"ל מנעה לפני חודש והם אומרים שרק עוד שבועיים הוא יגיע, לא מתאים לי העניין הזה והסחבת הזו ורציתי לדעת אם יש חנות טובה באיזור חיפה שיש לה את המסך הנ"ל, היא אמינה ואפשר לעשות איתה עסק בלי בעיה. בתודה.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  17. אוקיי אז ככה אני זקוק בדחיפות למסך מחשב דק LCD אז ככה המסך אמור להיות מיועד ל: סרטים , קריאה של חומר ודברים באינטרנט , ומשחקים (90% בשביל המשחקים WARCRAFT ו STARCRAFT2 שעתיד לצאת ) תקציב בין 1200-2000 חשוב מאוד!! ללא רמקולים!!! רחב או לא? אני לא יודע , מה עדיף ? יצרנים לא להביא לי סתם גרועים אני מעדיף מהיצרנים של LG SAMSUNG DELL BENQ ולהביא לי כמה הצעות בבקשה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by PKTA55,

קודם כל אני מבקש לדעת האם הכרטיס מסך GS7300 יצליח להתמודד עם מסך LCD 22-24 (לעיבוד תמונה וצפיה בסרטים,לא למשחקים) אם לא איזה כרטיס מינימלי יתאים בנוסף אשמח לחוות דעת על NEC 22WMGX מול DELL 2408 תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  19. אני רוצה לקנות מסך מחשב שישמש לעריכה גרפית של תמונות, ובעתיד מקווה שגם לעריכת וידאו. לכן נורא חשוב לי הדיוק בכיול המסך, וגם שיהיה נוח לעבוד איתו שעות מרובות. התקציב הוא כ1500, אני יודעת שהוא נמוך.. קראתי הרבה באתר ובפורום, ויצאתי מבולבלת למדיי. גם חלק מהמסכים לא הצלחתי בכלל למצוא איפה מוכרים אותם וכמה הם עולים כמובן שלאחר הבדיקה, הבנתי שהמסך חייב להיות מפאנל VA. גם הבנתי ש20'' הכי טוב מבחינת היחסי צירים לעריכת תמונות מDSLR (ששם יחס הצירים הוא 3:2), אבל שבתקציב שלי עדיף לדבוק ב19'' ;D. גם הצלחתי למצוא כמה דגמים נבחרים! viewsonic vp930b eizo s1910 lg l2000cp אבל בחיפוש באינטרנט אחר חנויות שמוכרות את המסכים, מצאתי רק את הLG. בכל מקרה אשמח לשמוע אם יש בכלל מסך …

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  20. שלום, קניתי מסך ''22 חדש. במסך 'ברוך הבא' יש בחלק השמאלי התחתון של המסך, גוונים סגולים במקום כחולים. אבל בזמן שאני בשולחן העבודה, נראה שהצבע הוא כחול. נראה לכם שיש פה בעיה? תודה. נ.ב. יש איזו תוכנה שאפשר לבדוק איתה את אחידות הצבעים במסך?

21. Started by -OmeR-,

קניתי אותו ב-BigBoX ב-1100 ש"ח. איך המסך נחשב היום? והמחיר שווה? קניתי אותו לאינטרנט ומשחקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  22. חיפשתי באינטרנט ומצאתי את המסך Samsung 2333SW עם חוות דעת מאוד טובות עליו, בנוסף גם את ה-samsung 2253bw עם ביקורת קצת פחות טובה אבל זול בכ300 ש"ח. מה הייתם מציאים לקחת?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by אופיר,

בעקבות ההמלצות של הפורום, החלטתי לרכוש מסך DELL 2007WFP. לאחר קריאת כמה ט'רדים החלטתי לרכוש את המסך בנקסטופ. תוך יום וחצי המסך הגיע אליי עם שליח. בבדיקה עם DPB, מצאתי פיקסל אחד מת. יצרתי קשר עם נקסטופ שם נאמר לי שאני יכול להגיע לחנות ולבדוק מסך אחר. כך עשיתי. בחנות מצאתי מסך בלי פיקסלים מתים ואותו לקחתי.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  24. נהרס לי המסך CRT 19 אינץ שנקנה לפני שש שנים, אז אני חושב שהגיע הזמן לקנות מסך חדש. תקציב עד שלוש וחצי אלף שקלים. המסך ישמש למשחקים צפייה בסרטים. איזה גודל כדאי לקנות? ואיזה סוג פאנל? פרטו נמקו והסבירו למה אם אפשר גם קישור. תודה לעוזר.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  25. דחוף איך המסך Dell 3007WFP-HC UltraSharp REV A02

• 2 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.