עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tomer861,

שלום לכולם יש לי מסך 20 אינץ של סמסנוג ולאחרונה יכולה להיות הזדמנות להחליף אותו וחשבתי על המסכי 20 אינץ של דל התחלתי להסתכל וכולי התבלבלתי יש איזה 4-5 מסכים שונים בטווחי מסכים שונים לגמרי ואני הלכתי לאיבוד גם שיטוט פה בפורום לא עזר לי אז מי שיוכל לעזור ולעשות לי קצת סדר בבלאגן אני יודה לו מאוד השימושים הם כללים קצת מכל דבר לפחות כרגע תודה Dell 20 LCD E207WFP Widescreen Flat Panel Dell 20 LCD SP2008WFP Widescreen Flat Panel Dell 20 LCD 2009W UltraSharp™ Flat Pane Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp™ Flat Panel Dell 20 LCD 2007FP UltraSharp™ Flat Pane

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  2. Started by kfir_dnd,

אני מחפש מסך למחשב התקציב שלי זה 1300 ש"ח איזה מסכים אתם ממליצים? כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא GeForce 6600 אבל אם יהיה צורך לשדרג אז נשדרג

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  3. Started by shdor,

צריך עזרה בבחירת מסך למחשב שישמש גם לטלויזיה.... תקציב 4K. והאם המסך שהבאתם לי מתאים למפרט שלי? והאם הרזולוציות של המשחקים תומכות באותו מסך?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  4. היי, קניתי תמסך ASUS VW222U 22" לפני חודש בערך, קצת פחות.. לא הייתי בבית תקופה ועכשיו המסך כל כמה שניות מרצד בעת צפייה בדף לבן. מה יכולה להיות הבעייה? אני חושב שזו בעיית חומרה ושוקל להתקשר לחנות שיבדקו את זה, אבל אני מעדיף להתייעץ פה עם החברה לפני כי החנות לא בדיוק קרובה אלי, וזה חתיכת תיק לשלוח תמסך בחזרה ולחכות לבדיקות וכו' וכו'...

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by fohad,

גודל המסך "17 צבע המסך שחור בהירות 300cd/m² רזולוציה 1024x1280 גודל פיקסל 0.264mm יחס ניגודיות 1:3000 מהירות תגובה 2ms כניסות + כניסה דיגיטלית DVI + כניסה אנלוגית (DSVB-15) מה אתם אומרים מסך טוב?? והוא עולה רק 1188 שקל!! דרך אגב אני חדש ...

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  6. Started by SharonSx,

שלום לכם, אני מתכוון לקנות מסך רחב שהרזולוציה שלו היא 1680x1050 והייתי רוצה לדעת אם יש בעיה עם הרזולוציה הזאת במשחקים האם צריך לבחור רזולוציה מסוימת ואז למתוך אותה במצב של משחק? יש משחקים קיימים ברזולוציה זאת?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by arik100,

בכללי כן או לא? ואם כן אז באיכות טובה ? אני פשוט לא מבין כל כך ביציאות

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  8. Started by doronz,

שלום, רציתי לברר איזה מבין המסכים הנ"ל מתאים יותר לטקסט. אני מחפש מסך לגלישה מרובה באינטרנט ולעיבוד תמלילים (ומעט לסרטים). הבנתי של 22 יש פנל פחות טוב, אך הוא גדול וזול יותר בכ400 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by Shinigami283,

יש לי מסך 32 אינץ' ושאני עובד על המחשב אני רואה רק חלק מהמסך(ריבוע ובצדדים שחור) הרזולוציה שאני עובד איתה עכשיו היא 1024x768 והרזולוציה של המסך היא 1360X768 שאני מנסה לשנות את המסך מ-1024 ל-1360 המסך ניהיה שחור ואני לא רואה כלום, תודה רבה מראש. אני חדש בפורום אז אם פתחתי את האשכול בפורום הלא נכון אני מצטער,בבקשה להעביר שוב תודה מראש

10. Started by LielZ,

P2350 איך המסך הזה של סמסונג? חשוב שמסך יהיה יפה ויתמוך fullhd אם תוכלו להביא לי משהו מksp

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  11. שלום, אני מחפש מסך חדש בנוסף לSAMSUNG 2253BW המיושן שלי (אני עובד הרבה על המחשב אז 2 מסכים מקל עלי). חשוב לי במיוחד שמסך לא יציג מריחות ויהיה נטול inputlag (עד כמה שניתן בתקציב). אני לא רואה סרטים במסך אם זה משנה, רוב השימוש יהיה משחקים ועבודה טקסטואלית (קריאת מסמכים ועבודה על קוד). מפרט המחשב: Intel 2500K @ 4.0Ghz Zotac AMP! 580 GTX (1 DVI connection at use) 8Gb 1600Mhz Crucial M4 64Gb + 1Tb Seagate 7200 תקציב: 1500 בתקווה 1700 בחריגה (רק אם זה שווה את זה) תודה רבה לכל הקוראים והמגיבים, עמית.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  12. אני בחרתי בכרטיס מסך gtx260 ובמסך 19 אינץ ואמרו לי ש19 לא מתאים לכרטי מסך הזה וכדי י לקנות מסך 22 אינץ בגלל הגדרות רזולוציה יותר מתאימות וגם משחקים עדיף יותר אני לא כול כך רוצה לקנות 22 כי בשבלי זה מעוד גדול נראה המסך וזה גם עורס יותר את העניים אין מצב? ש19 יתיאים לי למשחקים?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by DrStyle,

אוקיי יש לי T220, כרגע על VGA אני רוצה לחבר לDVI.. זה מתחבר למסך.. אבל יש בעיה שזה לא מתחבר לאחורה של המארז (CM690) לVGA יש מתאם שמתחבר למארז.. ומהמתאם לחיבור VGA ולDVI זה לא כל כך מתחבר מהמארז.. צריך גם איזה מתאם או משהו? לא נראה לי מה אני עושה? תודה מראש פתרתי את הבעיה כבר

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by roy_BB,

אני צריך עזרה בקניית מסך,הבעיה היא שהכרטיס מסך שלי הוא מובנה ומן הסתם לא ברמה גבוהה. צריכה להיות התחשבות בזה כשקונים מסך או פשוט לא להתייחס? אם כן,אז איזה מסך 22' מומלץ שלא יעבור את ה 1000 ש"ח? תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by gohstrider,

שלום לכולם, בעיה מוזרה מאוד.. במעבר ממסך CRT ישן למסך LCD חדש ( כל מסך ניסיתי שני דגמים שונים), מתחילות לי בעיות מוזרות מאוד של חוסר תגובה ללחיצות עכבר על המסך. התופעה קוראת כרגע בשני תוכונות בלבד (Fire fox ו Google earth ), המוזר הוא שברגע שאני ממזער את התוכנה ומעלה אותה מחדש אז יש תגובה מחדש למספר לחיצות ואז שוב חוסר תגובה. במערכת ההפעלה עצמה או ב IE7 אין לי שום בעיה. אני עובד עם win XP PRO וכרטיס מסך Nvidia geforce 6100 עם הדרייוור המועדכן ביותר. מישהו נתקל פעם בתופעה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות מסך LCD עם המחשב החדש שיהיה מיועד למשחקים. רציתי לדעת איזה מסך עדיף מבין השתיים הבאים: VIEWCOM VC9005LD2 NU TECH L922A תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by LEPIDUS,

שלום רב, אני מצטער אם ההודעה לא מתאימה לפורום הזה, אבל לא מצאתי פורום "צרכנות"... מעשה שהיה, כך היה: לפני 3 שבועות, לאחר שרכשתי מחשב חדש, הזמנתי את המסך שבנדון ב1999 ש"ח מחנות מסוימת (לא יודע אם מותר לפרסם את שמה) דרך האינטרנט, כאשר המחיר הכי נמוך שהופיע בזאפ הוא 2198 ש"ח. סימנתי שיתקשרו אלי לקבלת פרטי תשלום (רציתי לשלם בהעברה בנקאית), וקיבלתי אישור הזמנה במייל. כעבור 3 ימים התקשרו אלי להגיד שהמסך אזל מהמלאי, ושהם יזמינו מהיבואן וזה יגיע רק בעוד שבוע. אמרתי שאני מוכן לחכות. 8 ימים אח"כ התקשרו ואמרו שהיבואן העלה את המחיר, ושהם לא יוכלו לספק לי את המסך במחיר שהזמנתי. אמרו שמחיר השוק שלו הוא 2300 ש"ח, אמרתי להם שזה לא נכון וראיתי אותו בזאפ ב2198 (כולל משלוח), ואמרו שזה המחיר…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by asaf_azar,

איזה מסך הכי טוב מהמסכים הבאים:התקציב שלי עד 1600 ככה http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=204B http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=499949 http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=HD207 http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=+206BW+ http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=203B http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=472107 אלה כל המסכים. לפי דעתי מסך רחב עדיף למשחקים לפי משהבנתי תקנו אותי אם אני טועה. אני מעדיף מסך שיבוא מכויל טוב מהמפעל. תודה

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  19. היה הייתה - 2709W במחיר 2408. תהיה עוד אחת בזמן הקרוב מאד?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by helical,

היי, אני כרגע רוצה לקנות מסך רחב 22... בנתיים על מה שאני חושב זה SAMSUNG אלו: 2253BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 226BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576847 מה אתם חושבים? או בכלל לא SAMSUNG?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by Men7a,

שלום , יש לי טלויזיה 37" של PILOT טלויזיה טובה , יש בה HDMI והכל... בכל מקרה , אני כרגע מחובר עם כבל S-Video והאיכות לא משהו...יש לי חיבור VGA אבל השאלה שלי היא כזאת.. אם אני יקנה חיבור VGA [אני צריך אחד של 4 מטר...קצת רחוק חח] אז אני יוכל לשים את המסך על רזולוציות יותר גבוהות? והאם האיכות תהיה הרבה יותר טובה?? כרגע הרזולוציה הכי גבוהה שאני יכול לשים זה 1024*768 וזה מעפן תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  22. אהלן חבר'ה, מחפש מסך טוב שאראה בו סרטים בצורה טובה ושימוש רגיל כגון אינטרנט. תקציב עד 1100 ש"ח. תודה יום טוב!

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  23. Started by zedisdead,

האם ניתן לפרק את הרגל של המסך ולתלות אותו על הקיר ?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by 1900GT,

שלום, אני מחפש מסך LCD בשביל מישהו לעבודה משרדית בלבד. רק אופיס ואנטרנט. התקציב הוא 1000 שקל. ודבר נוסף חשוב אני חייב שזה יהיה מהחנות נועה noacomp.co.i תודה מראש

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  25. אהלן חברים אני רוצה לקנות מסך 22 וראיתי שיש ל LG שני דגמים דגם L226WTY ודגם L226WTQ בזאפ ראיתי רק את הדגם L226WTQ.... דרך אגב שני הדגמים 2 מילי שניה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים