מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום אני שוקל לרכוש מחשב נייד עם רזולוציה נמוכה 1366*768 HD למעשה אצפה בו בסרטים דרך הטלויזיה החכמה שלי ולא אשתמש במסך של המחשב הנייד האם מסך הלפטופ יפגע באיכות הסרט שיוקרן על הטלויזיה הגדולה?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ה-Predator Z57 מגיע ברבעון השני של 2024 על מנת לספק תחרות למסך הגדול ביותר בארסנל של סמסונגלכתבה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לא מבין איך מחברים ביניהם ? איזה כבל אני אמור לקנות ? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22" וחשבתי על מה שמוצע פה בהשוואה של הפורום-האסוס הכי זול שעולה בזאפ זה 1420 והמסך הזה חי וקים כבר הרבה זמן חשבתי אולי יש למה לחכות -אמנם במילא אני צריך לחכות השאלה-יש למה לחכות? {המפרט אם זה חשוב E8400 ASUS P5Q PRO/DFI P45+ABS {לא סגור מחר קונה חח- זה תלוי מאיפה } 2X2GB 800MHZ \{גם לא ברור איזה חברה כניראה קינגסטון} 320GBX2 HD4870 HEC {סידרה 6} או ASUS HEC 600W
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל .
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
מבחינת איכות וביצועים מה יותר טוב "19 או "20 או "22 ? איזה מסכים טובים יותר למשחקים אינטרנט וכ"ו רחב או צר? ואל איזה דגמים של מסכים אתם ממליצים? תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
רור לי שמדובר בתקציב למחשב בסיסי, וזו אכן המטרה, אין צורך במסך מהשורה הראשונה. מסך LG "19 L1953TR 19'' LCD 2ms DVI Display colors 16.2 Million Native/maximum resolution 1280 x 1024 Brightness 300 cd/m² Contrast ratio 5000:1 Response time 2ms Viewing angle Horizontal Viewing Angle: 170˚ Vertical Viewing Angle: 170˚ Input terminals D-Sub, DVI-D Warranty 3 Years מחיר 1140 ש"ח (לא מעוניין במסך רחב) מה דעתכם / המלצתכם ?
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש והתעניינתי במסך הזה - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=505474. אינני מבין הרבה מאוד במסכי LCD אך בדקתי במפרט הטכני של המסך ומסתבר שהוא תומך ב DVI, מה שהיום (לפי מה ששמעתי) מאוד חשוב כאשר קונים מסך LCD. המסך ישמש בעיקר לעבודה על המחשב ולעיתים רחוקות יכול להיות שגם למשחק. השאלה שלי היא כזו, האם כדאי לקנות את המסך הזה אשר מחירו הוא 1223 ש"ח ? (כוונתי היא גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת איכותו של המסך).
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בעקבות ההמלצות של הפורום, החלטתי לרכוש מסך DELL 2007WFP. לאחר קריאת כמה ט'רדים החלטתי לרכוש את המסך בנקסטופ. תוך יום וחצי המסך הגיע אליי עם שליח. בבדיקה עם DPB, מצאתי פיקסל אחד מת. יצרתי קשר עם נקסטופ שם נאמר לי שאני יכול להגיע לחנות ולבדוק מסך אחר. כך עשיתי. בחנות מצאתי מסך בלי פיקסלים מתים ואותו לקחתי.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
צריך מסך LCD רוצה יותר בכיוון של 24' אבל לא יודע את המחירים אז אם אפשר המלצות לדברים טובים!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני זקוק בדחיפות למסך מחשב דק LCD אז ככה המסך אמור להיות מיועד ל: סרטים , קריאה של חומר ודברים באינטרנט , ומשחקים (90% בשביל המשחקים WARCRAFT ו STARCRAFT2 שעתיד לצאת ) תקציב בין 1200-2000 חשוב מאוד!! ללא רמקולים!!! רחב או לא? אני לא יודע , מה עדיף ? יצרנים לא להביא לי סתם גרועים אני מעדיף מהיצרנים של LG SAMSUNG DELL BENQ ולהביא לי כמה הצעות בבקשה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום , יש לי טלויזיה 37" של PILOT טלויזיה טובה , יש בה HDMI והכל... בכל מקרה , אני כרגע מחובר עם כבל S-Video והאיכות לא משהו...יש לי חיבור VGA אבל השאלה שלי היא כזאת.. אם אני יקנה חיבור VGA [אני צריך אחד של 4 מטר...קצת רחוק חח] אז אני יוכל לשים את המסך על רזולוציות יותר גבוהות? והאם האיכות תהיה הרבה יותר טובה?? כרגע הרזולוציה הכי גבוהה שאני יכול לשים זה 1024*768 וזה מעפן תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=576849 מה אתם אומרים? הוא רצה מסך גדול במחיר קטן .
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
Dell 19" E198WFP Value Flat Panel Midnight Gre Dell 19'' 1908FP UltraSharp Flat Panel Mon Dell 22" E228WFP DELL 20" E207WFP HP w2007v 20.1" Wide Flat Panel HP w2207 22" Wide Flat Panel LG "22 L226WTQ-WIDE LG "19 L196WTQ-WIDE מישהו מכיר את הדגמים הנ"ל? יש למישהו משהו טוב לומר עליהם?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800gts 320 ואני רוצה לדעת איזה מסך של 19 אינטש יהיה הכי שווה ליקנות ב1500 שקל נ.ב .. אני שונא מסכים רחבים
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
ראיתי שמסכי lcd טיפוסיים פועלים היום על 60 הרץ. האם זה אומר שהFPS המירבי שאוכל להגיע אליו במשחקים הוא 60?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
חלקכם אולי מכירים את המסך אני מבין שבארץ הוא נמכר רק לארגונים או לעסקיים, תקנו אותי אם אני טועה יש סיכוי שאם תתארגן קבוצת רוכשים על-מנת לרכוש את המסך הנהדר הזה ייתכן ונציגות HP ישראל תמכור לנו דרך אחד המשווקים. למי שלא מכיר : זהו מסך עם פנל S-IPS (לרוב), נתונים נהדרים וארגונומיה די טובה הוא זוכה לביקורות טובות ולדעתי אופציה נהדרת על ה DELL 2007FP מה גם שבחו"ל הוא יותר זול מדל ,כלומר אולי גם בארץ הוא זול יותר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=326705.0 מה אתם אומרים ? יש מעוניינים?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי הבוקר את המסך איך אני מכוון אותו בדיוק למצב srgb שאני נכנס להגדרות הוא כל הזמן מדלג עליו ,האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מסך 22" שיחובר לכ. טלויזיה בין השאר. אני לא מתכוון לשחק משחקים, כך שהמסך באמת אמור לשמש לצפייה בטלויזיה ולעבודה משרדית. התקציב שלי הוא 1500 ש"ח וחשבתי לקנות את המסך הבא: DELL 2208WFP. מה אתם אומרים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך LCD למחשב נראה לי 17" של AOC הוא בן שלוש שנים. עכשיו השאלה הראשונה היא כזאת: שאני מדליק את המסך דרך הכפתור שבצד, מופיע לי מין שקופית כזאת לממש שנייה שכתוב AOC ורק אז זה נדלק. אפשר להעלים את זה? שאלה שנייה, אפשר לכבות את המסך בלי ללחוץ על הכפתור? כלומר דרך המחשב? לא להגיע למצב שהמסך שחור, אלא ממש לכבות אותו.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
כמו שחלקכם יודעים רציתי לקנות את הMW221C של אסוס,אבל החנות שאיתה דיברתי אמרו שאזל להם המלאי בארץ אבל עכשיו יש להם דגמים חדשים כמו : VW22U VK22U VK22H MK221H אני רוצה לדעת איזה מהם הכי דומה לMW221C מבחינת המפרט הטכני שלו,ולקנות אותו. חשוב לציין שמן הסתם אני מחפש 22' עם 2MS. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZVSVA703M הוא עולה 800 שח אם הוא לא משהו, יש לכם משהו אחר במסגרת התקציב?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת היכן ניתן להוריד דריברים למסך DELL 2007FP? על הדיסק אשר מצורף למסך אין. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
המסך הוא מסך למשחקים סרטים ואינטרנט, כעיקרון תכננתי לקנות את הDell המדובר אבל אם יש חלופה אחרת שווה אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-