עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי. תראו, אני אמור לקנות בקרוב מאוד מסך LCD למשחקים, והאפשרויות שלי די מצומצמות אם אני רוצה שזה יהיה בקרוב. זה צריך ליהיות מסך LCD כלשהו (17" או 19") של חברת Proview בלבד (דיל כלשהו, סיפור ארוך) ושיתאים למשחקים (שלא ימרח בהם והקצוות יראו מטושטשים ו... נו, יש לכם מושג על מה אני מדבר, אני בטוח) על כל השאר, אני מתפשר. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by malkind86,

מחפש סך מחשב רגיל 3:4 ברזולוציה כמה שיותר גדולה בגדלים 20-22 עד 1500שח לרוב ממה שראיתי כל המסכים רחבים וזה לא מתאים לי לעבודה מה אפשר להמליץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by Rating,

מחפש מסך חדש, בעיקר לגיימינג + סרטים, כרטיס מסך HD5850, בבקשה לא לעבור את ה-1300 ש"ח רק אם יש משהו הרבה יותר טוב עד 1350-1400 גג גג גג אז בסדר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  4. Started by doronz,

הי, אני מחפש מסך רחב של לפחות 19 אינטש. השימוש העיקרי הוא טקסט ומעט סרטים. המליצו לי כאן בעבר על מסך מסוג DELL 2007WFP. אני מנסה להשיג את המסך הנ"ל במשך כמעט חודשיים. יש לי ניסיון רע באופן כללי עם היבוא של מוצרי DELL לארץ בשנה האחרונה שכן הם אינם עומדים בביקוש למוצריהם. האם יש מסך טוב נוסף שאינו פנל TN המתאים לשימוש של מספר שעות רב ביום מול המחשב לקריאת טקסט במחיר של עד 2000 ש"ח? עדיפות למסך בעל pivot. אני מחפש מסך שניתן לקנות באופן מיידי ואין צורך להמתין לייבוא שלו. בתודה ובברכת חג שמח, דורון.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  5. Started by position,

שלום בעקבות מותו בטרם עת של מסך ה15 אינטץ בן ה5 שנים שלי אני מעוניין סוף סוף להתחדש במסך 22 רחב חדש. מכיוון שאני בור מוחלט בנושא וישנן המון אופציות שונות בשוק אשמח להמלצה תקציב רצוי שיהיה מקסימום 1000 ש"ח, להוציא רק 850 יהיה גם נחמד אבל לא מאוד עקרוני. רצוי מסך שיהיה זמין לקנייה באזור המרכז ( גר בראשל"צ) אבל לא מאוד קריטי תודה מראש לממליצים

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  6. היי אני קונה בשבוע הבה מסך השימושים בעיקר סרטים וסירטונים וגם שלא יאכזב במשחקים תקציב עד 1700 עדיף כמה שפחות כסף אציין שכבר ראיתי כמה מסכי lcd שמאוד אכזבו בהצגת סרטים ומשחקים ואכזבו יותר בהצגת סרטונים לא איכותיים כמו אלו שרצים במייל (יש מריחת גוונים בתזוזה מהירה) ??? ??? הנושאים הנל ממש חשובים לי במיוחד הסרטונים (משתמש המון במייל) מה הכי כדאי?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך LCD למשחקים בתקציב של 1000 ש"ח עם חריגה של מקסימום 100 ש"ח אני לא מקובע לאיזו חברה ספציפית אז אשמח לשמוע על מסכים מתאימים(ידוע לי שהתקציב לא אופטימאלי אבל לצערי זה המקסימום שאוכל להשקיע במסך) ההעדפה שיהיה מסך רחב 19" אבל אם יהיה מסך 17" שממש יהיה שווה את המחיר אז אין שום בעיה תודה רבה לכל העוזרים, איתי

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  8. שלום, יש לי 2 מסכי מחשב צמודים זה לזה, האם אפשר להגדיר בצורה כלשהי שהמחשב יחשוב ששניהם זה מסך אחד וככה בעצם אני אוכל לשחק משחק על שניהם ביחד כשאחד מהמסכים הוא ההמשך של השני?(כמו שעושים בסרטים עם כמה מקרנים..) תודה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by navid24,

שלום רב, בעבקות ההמלצות פה קניתי מסך ASUS VW222U הוא יפה ומאוד טוב רק שיש איזו בעיה מוזרה, שאני מחבר אותו ל לוח אם מדגם INTEL DG45ID שיש לו DVI פנימי ברגע של הדלקה של מחשב המסך יש לו אור כתום אין סיגנל... אבל אחרי כמה דקות ש המערכת הפעלה עולה פתאום המסך חוזר לחיים ... כך שאין לי שום יכולת לראןות את הBIOS או את תהליך של עלייה של המחשב. חשוב לציין שהתקנתי את המחשב הייתי עם מסך אחר של DELL 17 אינץ ושם הכל עבד בסדר גמור אשמח לקבל תשובות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  10. וכמובן שיהיה LCD, בסביבות ה-1000 ש"ח.. תודה!

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by -OmeR-,

קניתי אותו ב-BigBoX ב-1100 ש"ח. איך המסך נחשב היום? והמחיר שווה? קניתי אותו לאינטרנט ומשחקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  12. Started by ronif,

שלום, קיבלתי הצעה דרך העבודה לרכוש את המסך הנ"ל ב - 1,029 ש"ח. האם בהתחשב בעלות / תועלת ובכלל העסקה כדאית? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  13. המסך הוא בעצם לכל השימושים: קריאת טקסט, משחקים וסרטים (חוץ מעבודה רפיקאית) תודה רבה מראש לעוזרים. שאלה קטנה שריצי לשאול: במסכי LCD הסמלים והטקסט לא נהיים קטנים ברזולוציה גבוהה (1650X1080) כמו במסכי CRT ?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  14. לא חייב להיות 22 אינץ.הבנתי שאתם מתפעלים מ DELL 2007 האם הפער באמת כה גדול?שמוש עיקרי זה עבודה באינטרנט ומסמכים,צפיה בסרטים וטיפה משחקים.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  15. אני מחפש מסך 22 - 28 אינץ' למחשב על מנת לראות סדרות/סרטים באיכות HD. הייתי רוצה לדעת מה הם המחירים האם אני צריך כרטיס מסך או משהו בשביל להפעיל סרטי HD בקיצור מחירים דרישות וחברות

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by Haromani,

אהלן חברים , אני חדש באתר אני צריך עזרה בקניית מסך חדש. יש לי תקציב של בערך עד 1300 . ואני צריך מסך שיהיה בעיקר למשחקים מטורפים וסרטים ושיוכל להריץ אותם בצורה חלקה אפשר המלצה למסך כזה? ועוד שאלה שלי היא האם מסך WIDE עדיף על מסך רגיל ? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות מסך LCD עם המחשב החדש שיהיה מיועד למשחקים. רציתי לדעת איזה מסך עדיף מבין השתיים הבאים: VIEWCOM VC9005LD2 NU TECH L922A תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by WarMachine,

הזמנתי את המסך הנ"ל מנעה לפני חודש והם אומרים שרק עוד שבועיים הוא יגיע, לא מתאים לי העניין הזה והסחבת הזו ורציתי לדעת אם יש חנות טובה באיזור חיפה שיש לה את המסך הנ"ל, היא אמינה ואפשר לעשות איתה עסק בלי בעיה. בתודה.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by erezMASTER,

היום הזמנתי באייבורי. מה דעתגם על המסך? לפי הביקורות קראתי שהוא מצויין - חד, גדול ובנוסף גם במחיר אטרקטיבי יחסית למסך של 22" בתוספת רמקולים מובנים ומצלמת אינטרנט 1.3MP. תודה לכל העונים!

20. Started by yamamoto,

מה ההבדל בין קורונה למריחה ומה מפריע יותר מבינהם

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  21. Started by Men7a,

שלום , יש לי טלויזיה 37" של PILOT טלויזיה טובה , יש בה HDMI והכל... בכל מקרה , אני כרגע מחובר עם כבל S-Video והאיכות לא משהו...יש לי חיבור VGA אבל השאלה שלי היא כזאת.. אם אני יקנה חיבור VGA [אני צריך אחד של 4 מטר...קצת רחוק חח] אז אני יוכל לשים את המסך על רזולוציות יותר גבוהות? והאם האיכות תהיה הרבה יותר טובה?? כרגע הרזולוציה הכי גבוהה שאני יכול לשים זה 1024*768 וזה מעפן תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  22. אוקיי אז ככה אני זקוק בדחיפות למסך מחשב דק LCD אז ככה המסך אמור להיות מיועד ל: סרטים , קריאה של חומר ודברים באינטרנט , ומשחקים (90% בשביל המשחקים WARCRAFT ו STARCRAFT2 שעתיד לצאת ) תקציב בין 1200-2000 חשוב מאוד!! ללא רמקולים!!! רחב או לא? אני לא יודע , מה עדיף ? יצרנים לא להביא לי סתם גרועים אני מעדיף מהיצרנים של LG SAMSUNG DELL BENQ ולהביא לי כמה הצעות בבקשה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by weissby,

פשוט קניתי אותו לפני כמה ימים והייית רוצה לקבל ביקורות עליו תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  24. Started by Or_s2006,

אני מחפש חוות דעת אמיתי וטובה על המסך LG L1900J יש לו 2ms ניגודיות 1:3000 הוא מסך טוב ?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by דנדן,

Dell 19" E198WFP Value Flat Panel Midnight Gre Dell 19'' 1908FP UltraSharp Flat Panel Mon Dell 22" E228WFP DELL 20" E207WFP HP w2007v 20.1" Wide Flat Panel HP w2207 22" Wide Flat Panel LG "22 L226WTQ-WIDE LG "19 L196WTQ-WIDE מישהו מכיר את הדגמים הנ"ל? יש למישהו משהו טוב לומר עליהם?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.