עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. חוץ מזה שהוא לא היה מחובר אז לא ראיתי את המסך עובד, לא הבחנתי בשום כפתורי שליטה, איפה הם??

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by עמיר,

האם דגמים שונים של חברות (למשל סדרות לנובו, HP, TOSHIBA וכו') היקרים יותר מגיעים גם עם פאנלים טובים יותר ? האם כולם TN ? האם רשום איפשהו הדברים האלו ?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  3. לאחר סקר מעמיק החלטתי מהמלצות הרבות פה ללכת לכיוון של lenovo l192p עם פאנל mva. שימושים עיקריים: תיכנות, גלישה וכד' (פונקציית הפיוט באה פה לעזרה...) ובשעות הפנאי המממון סרטים וסדרות (צופה בסדרות אך ורק מהמחשב) באותו תקציב אך ללא פאנל mva ראיתי גם את ההמלצות/דחיות של: 221D 22'' CHIMEI. המסך יהייה מחובר באופן קבוע לנייד עם כבל DVI ולו כרטיס מסך GEFORCE GO 6200 עם 128 מגה. ומערכת הפעלה UBUNTU 7.04 האם הכרטיס חזק מספיק בשביל להחזיק רזולוציה טבעית למסך 21? הדילמה היא החלוקה הלא הגיונית בין טקסט לסרטים (ללא משחקים), האם למישהו יש ניסיון בעבודת תיכנות מטישה על מסך 21 רחב (פתיחת שניי חלונות אחד ליד השני יכול להיות פתרון מעניין...) בתודה מראש על עזרתכם!

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by kurt80,

הייתי אמור לקנות מסך לפני כמה חודשים אבל העניין נדחה ואני מעוניין לדעת מה התחדש בנתיים ואם יש מסך יותר מומלץ מהמועמד הישן שלי, eizo s1932. בגדול המסך מיועד לעבודה כללית ועריכת תמונות בפוטושופ. תודה.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  5. היי לכולם, אני חדשה בפורום, וגם חדשה במסכי מחשב עשיתי סקירה קצרה ויצאתי מאוד מבולבלת. אני צריכה מסך בתקציב של עד 2300 שח לעבודות עריכה גראפיות דיוק בצבע- עבור ירידה לדפוס עבודה עם טקסט וכו' כל הנלווה לגרפיקאים... אני לא יודעת מה לחפש DELL? SASMSUNG? פאנל VA/PVA/TN/IPS? ניגודיות 1:1000 , 1:3000 , גודל: 20" 22"? H-E-L-P!!!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  6. אני מחפשת מסך מחשב איכותי במחיר סביר. לא אכפת לי ממש הרוחב/ גודל שלו, אבל אני קוראת הרבה וורד וחשוב לי שיהיה מסך טוב, שלא יהרוס לי את העיניים ושאפשר יהיה לראות מה כתוב בתנוחות משתנות מעיון שטחי מצאתי מסך שמצא חן בעיניי מבחינה אסטתית- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=505474 איך הוא נראה לכם? יש הצעות אחרות? אני בכוונה לא כותבת תקציב, כי הוא גמיש בהתאם למסך. עם זאת, הוא מוגבל ועדיף כמה שפחות... עריכה: הקישור הקודם היה שגוי. המסך האמור הוא זה- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692075

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  7. Started by NTT,

שלום, אני צריך מסך מחשב LCD, למשחקים תלת-מימד,דו-מימד,אינטרנט,טקסט וכו'... אז פעם אתם המלצתם לי על הDell 2007WFP עם פאנל S-IPS, והיה לו 16MS זמן מהירות תגובה,אבל זה היה לפני הרבה זמן,אז יצא לו מסך יורש?שהוא יותר טוב? או אחד עם פחות מ16MS?(שזה דיי גבוה) ובכלליות,המחשב היום עדיין נחשב למסך מעולה כמו לפני חצי שנה?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by deed,

שלום רב, אשמח לקבל המלצה עדכנית למסך במסגרת שבכתורת ומתאים לשימוש כללי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  9. ככה אלה המסכים שאני יכול לקנות מאיפה שאני קונה לא יכול להביא asus וכל השאר רק lg ו samsung תקציב 1600(רק אלה שרשמתי אם יש משו אחר של lg או סמסונג שמתאים בכיף) אלה הדגמים: -ראיתי אותו בתצוגה ניראה לי אחלה מסך 226 2243-לא ראיתי לא מכיר שמעתי טובות עליו -2254בין הבטוחים אצלי 2252t LG ראיתי בתצוגה ניראה טוב גם אם 4:3 T220- לא ראיתי אבל מציאים לי אותו ב 1550 בעיקר למשחקים סרטים לא בהיר מידי..לא מעניין אותי כיוון של המסך או רכזת או משו אחר רק לבחור מהרשימה אם אתם יכולים מחר אני צריך לקנות אני צריך ת'עזרה שלכם...תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  10. Started by semi-t,

כולם! יש לי GeForcr 6800GT, עם יציאת DVI (לפחות זה) האם הוא יתאים למסך בהרצות של משחקים על הרזולוציה הטבעית של המסך או שאני אצטרך להוריד אותה קמעה? איפה אפשר למצוא מידע על כל ה-Rev הכי אחרונות שיצאו לכל מסך? (מכיוון שאתר הפאנלים לא מחזיק מידע כזה) ל-2007FP זה A05 או A04? ומה ההבדלים/שיפורים ביניהם? חוץ מבדיקת פיקסלים האם כדאי לבדוק Banding (מה זה?) ו-Bleeding..? (זליגת אור?) ואיך בודקים אותם? תודה!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by Lethal_Acid,

שלום, הייתי רוצה לדעת היכן ניתן להוריד דריברים למסך DELL 2007FP? על הדיסק אשר מצורף למסך אין. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by kobicool,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש ולהתאים לו מסך , בעיקרון אני לא יודע מחירים אבל לפי החוקים רשמתי מה שאני מוכן להשקיע. הנה מפרט המחשב אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים לו מסך רחב וטוב, לרוב אני צופה בו בסדרות/סרטים ומשחקים כמובן ככה שאיכות די חשובה לי גם אם זה אומר להעלות טיפה במחיר. http://tms.co.il/preview/spec/6buy1ahc תודה מראש קובי. עריכה: הגודל הרצוי הוא "19

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by avihai_o,

שלום... קניתי מחשב ואני מסתובב כבר מספר ימים בחיפוש אחר קניית מסך.. אני מחפש מסך בגודל 20 עד 23 אינצ' מחיר משהו כמו עד 1250 שקל הציפיות מהמסך הם שקודם כל תיהיה תצוגה מרשימה ויפה מבחינת סרטים באיכות HD ותמונות כמו כן חשוב לי שיריץ משחקים בצורה נקייה ויפה. לא שולל מסכי LED וFull HD. אני חייב את ההמלצה הזאת כמה שיותר מהר תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  14. אני רוצה להזמין Dell Ultra Sharp 2007WFP, אבל מרוב הכתבות כאן אני ממש מתבלבל. האם זה המסך הכדאי ביותר בתקציב של 2000 ש"ח? אם כן, איפה תמליצו לקנות באיזור פתח תקווה? ראיתי איזה דיון שמישהו התבאס שהוא קנה את המסך הזה ולא מסך PVN (אני לא כזה מבין בזה). IPS לא מספיק טוב לי לכל השימושים? כולל סרטים וכו'? תודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  15. לאחר שהזמנתי את המסך לחדר שלי DELL 2007WFP אמא שלי החליטה שהיא רוצה לעבור ל LCD בסלון , השאלה היא מה חשוב בטלויזיות כאלה ? ואיזה הכי מומלצות , אני רוצה שיראו טוב מהצד ושלא יהיה מריחות . בתודה אריק .

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  16. בסביבות ה 300-400 דולר. מישהוא מכיר? מוצר שמיובא באופן סדיר לארץ ?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  17. היי אני עדיין ב CRT ואכן הגיע הזמן להחליף, אני כנראה אלך על ה 2407 או 2007 של דל , חשבתי ללכת על ה 24" בהזמנה מארה"ב ,האם אחריות יבואן דל בארץ תופסת ? המחיר בחו"ל מאוד קורץ לי, מה כבר הסיכוי לקבל מסך תקול עם פיקסלים הרי זה מסך מעולה לא? חוץ מזה אני יורד מה 24" ואתמקד ב 20" אם הוא לא מתאים לכרטיס מסך שלי : Nvidia 6600gt 128mb personal Cinema מבחינת בעיה בצפייה בסרטים ומשחקים (לא משחק הרבה) ,ומריחות וכו'.. נכון ? כמו כן איך הוא בעבודה שוטפת כלומר 24" לא גדול מידי בצפייה במסמכים לדוג' ?? אם אני מבין נכון אז המסך ברמה גבוהה גם לצפייה בשידורי טלויזיה וכדומה .. נכון ??? תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  18. Started by Roenix,

...

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  19. המסך השולחני החדש של החברה הקוריאנית, שחולק את שמו עם דגם 32 אינץ' קיים, יהפוך זמין לרכישה ברחבי העולם בקרוב מאוד עם תג מחיר של 1,400 יורולכתבה

20. Started by asaf_azar,

אני רוצה לשמוע איך המסך הזה ממישהו שיש לו אותו ולא סתם איזה אחד שאומר זה TN ובגלל זה הסמך חרא.... איך הוא בסרטים,משחקים וגם עבודה נגיד על הוורד במשך מספר שעות? אה וזוויות צפייה לא אכפת לי כי אני מציב את המסך על השולחן והמרחק הכי קרוב שיצפו בו זה ממטר.האם הצבעים חיים או חיוורים ולאמושכים ביחס למסכים כמו ה2007? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by ronif,

שלום, קיבלתי הצעה דרך העבודה לרכוש את המסך הנ"ל ב - 1,029 ש"ח. האם בהתחשב בעלות / תועלת ובכלל העסקה כדאית? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  22. דחוף איך המסך Dell 3007WFP-HC UltraSharp REV A02

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by ballerum,

השימושים שלי למסך הם בעיקר סרטים ואינטרנט ומדי פעם משחקים התקציב 2400 שקל תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by Rozman,

אהלן, אני מעוניין לקנות מסך איכותי,19 אינטש. לפי מה שהבנתי(קראתי את כל המדריך שלכם) הפאנל המומלץ הוא IPS. ומהירות תגובה לא חשובה כל כך...ושהכי טוב לא לסמוןך על מה אומרים בחנות אלא לבדוק באינטרנט. ואח"כ בבית לבדוק גם פיקסלים מתים(או בחנות,להביא תוכנה אליהם??חחח...) אני צריך מסך טוב,שאפשר לשנות כיווני גובה,להזיז בזוויות,תלייה על קיר לא חשובה. וכל שאר הדברים שקיימים במסך איכותי ומתקדם,חדות,צבע וכו'. אני מוכן לשלם על מסך טוב.כמובן לא להיסחף אבל אם זה 1600ש"ח או אפילו 1800ש"ח אני מוכן.במיוחד אם למסך 5 שנים אחריות. המסך אמור להיות מיועד לעבודה ממושכת,עבודה רגילה,סרטים,משחקים.... לפי ממה שקראתי כאן בפורום,אתם המלצתם מאוד על XEROX, האמת שאני בתור אחד שלא ידעתי מי נגד מי…

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by KiDi,

קניתי מחשב חדש, אתם יכולים לראות את המפרט בפרופיל... עם המחשב תכננתי לקנות מסך אבל בגלל חוסר תקציב וידע מועט בתחום החלטתי להשהות את הקניה. בינתיים אני משתמש במסך LCD הישן שלי, שנקנה לפני שנתיים שלוש. המסך(LG L1730B) עלה לי בזמנו 1800 שקל, 17'' כמו ששמתם לב. בכל מקרה כל המשחקים שהפעלתי על המסך הזה עובדים מצויין FEAR, OBLIVION ועוד. כשאני צופה בסרטים אני נהנה ואין מריחות ואין כלום. אם מסך שנקנה לפני שנתיים מראה תוצאות כל כך טובות, מה זה באמת משנה איזה מסך אני אקנה היום? אני בטוח שהפאנל של המסך שלי הוא TN, למרות שאם הוא לא אשמח לדעת - אני פשוט לא יודע איפה מבררים את זה. אני שומע כאן על כל מיני מסכים חדשים שנקנו שמורחים משחקים, בזמן שהמסך האנטיקה שלי מציג אותם מצויין. אז מה ה…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים