עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by guy1000,

שלום לכולם, יש לי כיום מסך מחשב 21.5 של מדגם IPS226v. המסך עצמו נחמד מאוד (קניתי אותו לפני שלוש שנים בערך..), אבל רציתי לשדרג למסך גדול יותר, 24 בערך, אני לא יודע אם להגזים ולקנות יותר. השימוש הוא בעיקר גיימינג, אבל יש לי כמה שאלות. 1)אם אני קונה מסך 24 למשל, רצוי שהוא יהיה מעל 1080p? או שאם הוא יהיה 1080p זה עדיין יראה טוב ולא מפוקסל מדי? 2)אני מניח שברור שההעדפה היא כמובן לקנות מסך ברזולוצייה כמה שיותר טובה, אבל הפחד שלי שבגלל שהרזולוצייה עולה, הכרטיס מסך יתחיל להתקשות יותר. יש לי מחשב די טוב לגיימינג (i5-2310, 8GB RAM, Sapphire Radeon 7970hd), והוא נכון לעכשיו מריץ משחקים כמו dragon age inquisition בהגדרות הכי גבוהות בלי בעיה, השאלה אם השיוני רזולוצייה יעמיס עליו מאוד,…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  2. Started by guya2007,

שלום, אני צריך המלצה מחברי הפורום, אני עומד לקנות מחשב חדש, ונתקעתי בבחירת מסך... אני צריך מסך בגודל 19 אינץ. ההתלבטות שלי, היא איזה לקנות רחב או רגיל (4:3). האמת שאני לא פריק של משחקים, אולי פה ושם, בעיקר לאינטרנט, מידי פעם לראות סרט במחשב.. מה ההבדלים ביניהם? ועד כמה חשוב המילי שניות לדקה? אם אני אקנה רחב, איך תהיה לי תצוגרת דפי האינטרנט, ויש לכם מסך להמליץ לי עד 1500 תודה..

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  3. Started by yamamoto,

מה ההבדל בין קורונה למריחה ומה מפריע יותר מבינהם

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  4. השאלה בכותרת. תודה

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  5. היי מה המלצתכם למסך 42 (מרחק צפיה 4 מטר ) או גדול יותר שישמש 95% מהזמן לצפיה ב hot אנלוגי (ללא ממיר ) ו 5% ב dvd תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  6. אוקיי אז ככה אני זקוק בדחיפות למסך מחשב דק LCD אז ככה המסך אמור להיות מיועד ל: סרטים , קריאה של חומר ודברים באינטרנט , ומשחקים (90% בשביל המשחקים WARCRAFT ו STARCRAFT2 שעתיד לצאת ) תקציב בין 1200-2000 חשוב מאוד!! ללא רמקולים!!! רחב או לא? אני לא יודע , מה עדיף ? יצרנים לא להביא לי סתם גרועים אני מעדיף מהיצרנים של LG SAMSUNG DELL BENQ ולהביא לי כמה הצעות בבקשה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by asaf_azar,

אני עומד לרכוש מסך. עכישו יש לי דילמה: מסך 206BW שהוא גם גדול יותר וגם רחב אבל TN. או מסך 19 כלשהו איכותי יותר אבל קטן יותר. השימושים העיקרים שלי זה למשחקים כבדים וגם קצת לסרטים. עכישו אני יושב מול המסך ישר אז לא אכפת מזווית צפייה וכל זה. מה יותר טוב שאני יושב מול המסך ישר כי לפי דעתי במצב כזה לא מרגישים הבדל(ראיתי מסכים אצל חברים). ועוד משהו, ב206BW יש הגרלת פנלים? ואפשר הסבר?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by beni125,

יש לי כרגע שני אפשרויות 1)lg 1970hr מה טוב ומה לא טוב? 2)Viewsonic VX922 מה טוב ומה לא טוב? הקיצר מה אתם ממליצים ותודה לעוזרים זה ישמש בעיקר למשחקים אך גם לסרטים ועריכות וכו

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  9. שלום אני מעוניין לרכוש מסך lcd בעיקר לשימוש משחקים וצפייה בסרטים אשמח לקבל המלצות תקציב 1500 שקל ואם אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על המסך הזה: L1960TR http://netvox.shopy.co.il/products/84281 ועוד שאלה נוספת האם למסך הזה יש את הכפתור של החלפת תצוגה (kvm יש מסכים שאני יודע שאפשר להחליף תצוגות) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by דנדן,

Dell 19" E198WFP Value Flat Panel Midnight Gre Dell 19'' 1908FP UltraSharp Flat Panel Mon Dell 22" E228WFP DELL 20" E207WFP HP w2007v 20.1" Wide Flat Panel HP w2207 22" Wide Flat Panel LG "22 L226WTQ-WIDE LG "19 L196WTQ-WIDE מישהו מכיר את הדגמים הנ"ל? יש למישהו משהו טוב לומר עליהם?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by zaroor,

אבקש את דעתכם על מסך אסוס LS201 גודל 20 ,שימוש כללי וגם משחקים ראיתי אותו מאוד מרשים בעבר קניתי אסוס 17" עם זכוכית קריסטלית רואים בו מעולה הנה קישור לייצרן דרך אגב מחירו נע באיזור 1800 שח http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1615&l1=10&l2=140&l3=509&l4=0

12. אני לא יודע אם אני מחשיב את עצמי כ"בן אדם עם עיניים רגישות", אבל אחת הסיבות שדחיתי קניית מסך LCD עד עכשיו (אני עם הCRT שלי כבר יותר מ5 שנים) זה בגלל שתמיד שהייתי אצל חברים / נאלצתי לעבוד מול מסך LCD, אחרי רבע שעה התחיל לכאוב לי הראש. אני כנראה אקנה בקרוב את HP LP2065, ורציתי לשאול אם תהיה לי בו אפשרות נוחה להוריד את הבהירות ככה שלא יכאב לי הראש, מבלי לפגוע באיכות של המסך. כמו כן, אם יש למישהו המלצה למסך שאולי יותר יתאים לי בגלל זה (שימוש עיקרי טקסט ואינטרנט, פה ושם סרטים ומשחקים). תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by lamer4ever,

LGL1970HR או VP930 אני צריך תמסך בעיקר לסרטים קראתי פה וראיתי שממליצים יותר על ה930 אבל ראיתי שלאל ג'י יש נתונים יותר טובים מה כדאי לקנות? תודה רבה :}

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  14. היי. אני מתלבט בין 3 מסכים (הוספתי אתר עם פרטים על המחשבים אבל אולי יש לכם העדפות מנסיון): Dell 19" E198FP 5MS http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4787&catcode=&AdCat=&parentid= DELL 19" LCD 1908FP UltraSharp 5MS http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4542&catcode=283&AdCat=&parentid= LG FLATRON LCD 19" L1953TR 2MS+DVI http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2778&catcode=87&AdCat=&parentid= אם אתם ממליצים משהו אחר בתקציב דומה של 1000-1200 ש"ח, אני פתוח להצעות!

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  15. Started by tomerzhr,

רציתי לדעת אם צריך להגדיר את המסך להגדרות מומלצות , המסך על 60 מגה הרץ המינימום שלו והמקסימום זה 75 האם כדאי לשנות? ומה לגבי הבהירות?כמה אחוזים? כל טיפים לגבי המסך הזה יעזרו לי ויתקבלו בברכה, תודה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by lior0101,

סוף סוף אחרי כל כך הרבה זמן מהרגע שהזמנתי, קיבלתי אתמול את הדל 2007WFP. ורציתי לשאול דרך איפה לחבר אותו? יש שם DVI-D ו VGA. ודרך אגב, קיבלתי עם המסך עוד כבל כזה, USB, למה הוא משמש? כי מצד אחד הוא USB רגיל ומצד שני הוא USB כזה שונה נדמה לי.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by pearljam50000,

שלום,חרשתי את הנט ולא הצלחתי למצוא תשובה שהיא 100 אחוז. האם הבלאגן של הפאנלים מה226BW חזר גם ב2253BW?איזה סוגי פאנלים אפשר למצוא ב2253BW?כולם סמסונג?או שיש גם של חברות אחרות?תודה.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  18. אני מחפש מסך 22 - 28 אינץ' למחשב על מנת לראות סדרות/סרטים באיכות HD. הייתי רוצה לדעת מה הם המחירים האם אני צריך כרטיס מסך או משהו בשביל להפעיל סרטי HD בקיצור מחירים דרישות וחברות

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by Vaz,

אני רוצה לחבר את המסך עם כבל לטלווזיה - כלומר המטרה שלי זה שבמסך טלווזיה יראו את הסרט שאני רואה במסך. האם יש אפשרות כזו ? ואיזה כבל אני קונה ? אני רוצה ללכת מחר לקנות...קיבלתי 2 כבלים עם המסך אבל לא יודע למה הם משמשים בכלל.

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by avihai_o,

שלום... קניתי מחשב ואני מסתובב כבר מספר ימים בחיפוש אחר קניית מסך.. אני מחפש מסך בגודל 20 עד 23 אינצ' מחיר משהו כמו עד 1250 שקל הציפיות מהמסך הם שקודם כל תיהיה תצוגה מרשימה ויפה מבחינת סרטים באיכות HD ותמונות כמו כן חשוב לי שיריץ משחקים בצורה נקייה ויפה. לא שולל מסכי LED וFull HD. אני חייב את ההמלצה הזאת כמה שיותר מהר תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by liortaib,

בעיה בבחירת מסך 22 שיהיה טוב למשחקים תקציב 1500+-

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  22. חבר שלי רוצה אותו, כבר חודש לא מוצא.. נגמר הסיפור שלו ? נחטף ? יש מסך טוב במקומו 19-20 אינץ' עד 1,500 עם פאנל טוב?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by dar50,

יש לי מסך LCD של חברת סמסונג, ובזמן האחרון הוא התחיל להבהב לאחר שמדליקים אותו במשך כמה דקות עד שהוא מציג כרגיל. אם מישהו יודע מה אפשר לעשות או מה מקור הבעיה- אני אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by דורי,

אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא אנא הפנו אותי... קראתי בשקיקה את המדריך אודות מסכי LCD שבאתר. בהחלט שופך אור על כל הנושא, אגב במרבית החנויות שביקרתי לא מכירים בכלל את המושג "סוג פאנל" שמודגש כ"כ במאמר... רק מה... מרוב פרמטרים ומעצם העובדה שמצויין כי פעמים רבות נתוני היצרן אינם אמיני קשה לי עוד יותר לבחור... אז אשמח לקבל המלצות למסכים טובים עפ"י הדרישות הבאות: ''17, מיועד לגלישה ברשת, תכונות אופיס וצפייה (רבה) בסרטים. מהמדריך הבנתי שמסכי ''19 טובים יותר (מאפשרים פאנלים מתקדמים יותר מ- TN) אז מסך ''19 גם הולך. הנתון החשוב ביותר, תקציב: עד 1200ש"ח (+/-). תודה מראש, דורי

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by drorr,

הייתי רוצה המלצה על מסך LCD 19 עד 1500 שקל

• 1 תגובה
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים