מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין במסך 19'' למשחקים ובתקציב של 1300-1400 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני מחשיב את עצמי כ"בן אדם עם עיניים רגישות", אבל אחת הסיבות שדחיתי קניית מסך LCD עד עכשיו (אני עם הCRT שלי כבר יותר מ5 שנים) זה בגלל שתמיד שהייתי אצל חברים / נאלצתי לעבוד מול מסך LCD, אחרי רבע שעה התחיל לכאוב לי הראש. אני כנראה אקנה בקרוב את HP LP2065, ורציתי לשאול אם תהיה לי בו אפשרות נוחה להוריד את הבהירות ככה שלא יכאב לי הראש, מבלי לפגוע באיכות של המסך. כמו כן, אם יש למישהו המלצה למסך שאולי יותר יתאים לי בגלל זה (שימוש עיקרי טקסט ואינטרנט, פה ושם סרטים ומשחקים). תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, מכיוון ואני לא מבין בשיט במסכים, ובמחינתי כולם אותו הדבר, רציתי לקבל ייעוץ מכם לגבי מסך טוב לקנייה. אני מחפש מסך LCD מרובע [לא רחב], גודל נע בין 19 ל-20 אינצ', שמיועד בעיקר למשחקים. התקציב שאני מוכן להשקיע - 1300 ש"ח. אודה לכל מי שיזרוק הצעות בעניין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אנימחפש מסך 19" בתקציב 1400 ללא חריגות שעוברות את 100 ש"ח. עוד שאלה על הדרך, מה יותר חשוב? הפנאל? או הניגדיות+MS? למשחקים וסרטים
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ולא יודע איזה חנות מוכרת עם הקושחה החדשה ואחריות מקורית?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מתענין במסך דו שימושי למחשב וצפיה בטלויזיה כיום ברשותי מסך מחשב VP930 של ViewSonic (שרכשתי לפי המלצת הפרום ואני מאוד מרוצה) האם ניתן לאסיף כרטיס מתאם ולהמשיך להשתמש ב vp930 כדי לקלוט TV באיכות סבירה ומעלה או ממולץ להחליף מסך לקליטת שידורי TV באיכות טובה כמו כן איזה כרטיס מתאם ממולץ. אני מחובר לכבלים של HOT בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך 20 אינץ של סמסנוג ולאחרונה יכולה להיות הזדמנות להחליף אותו וחשבתי על המסכי 20 אינץ של דל התחלתי להסתכל וכולי התבלבלתי יש איזה 4-5 מסכים שונים בטווחי מסכים שונים לגמרי ואני הלכתי לאיבוד גם שיטוט פה בפורום לא עזר לי אז מי שיוכל לעזור ולעשות לי קצת סדר בבלאגן אני יודה לו מאוד השימושים הם כללים קצת מכל דבר לפחות כרגע תודה Dell 20 LCD E207WFP Widescreen Flat Panel Dell 20 LCD SP2008WFP Widescreen Flat Panel Dell 20 LCD 2009W UltraSharp™ Flat Pane Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp™ Flat Panel Dell 20 LCD 2007FP UltraSharp™ Flat Pane
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
הגיעה הזמן להחליף את הLCD 17' עם פאנל TN למשהו איכותי יותר. אני מחפש מסך רחב 22', עם פאנל איכותי (ולא סתם TN). חשוב שהמסך יהיה מתקדם וחדש עם כל הפיצ'רים והאפשרויות. עדיף שהמסך יוכל להתכוונן לגובה. המסך מיועד לסרטים,משחקים וגם אינטרנט. תקציב:עד 1500 חשוב שהמסך יהיה מבית טוב עם אחריות לשנתיים לפחות. אם זה משנה איזה כרטיס מסך יש לי , אז יש לי 8800GT תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22" וחשבתי על מה שמוצע פה בהשוואה של הפורום-האסוס הכי זול שעולה בזאפ זה 1420 והמסך הזה חי וקים כבר הרבה זמן חשבתי אולי יש למה לחכות -אמנם במילא אני צריך לחכות השאלה-יש למה לחכות? {המפרט אם זה חשוב E8400 ASUS P5Q PRO/DFI P45+ABS {לא סגור מחר קונה חח- זה תלוי מאיפה } 2X2GB 800MHZ \{גם לא ברור איזה חברה כניראה קינגסטון} 320GBX2 HD4870 HEC {סידרה 6} או ASUS HEC 600W
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בסביבות ה 300-400 דולר. מישהוא מכיר? מוצר שמיובא באופן סדיר לארץ ?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקבל חוות דעת (טובות ורעות) לגבי מסך N1900W של ViewSonic . האם היותו גם טלויזיה פוגם בביצועים שלו במשחקים וכו'? איכות צבעים וכו'.. המון תודה! איתי ;D
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, אני כרגע רוצה לקנות מסך רחב 22... בנתיים על מה שאני חושב זה SAMSUNG אלו: 2253BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 226BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576847 מה אתם חושבים? או בכלל לא SAMSUNG?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך שישמש בעיקר לפוטושופ ולבנייה ועיצוב אתרים זה מחשב שהולך להיות מיועד בעיקר לזה, לא סרטים לא משחקים... התקציב הוא 2000 ש"ח אשמח לשמוע הצעות תודה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום , יש לי טלויזיה 37" של PILOT טלויזיה טובה , יש בה HDMI והכל... בכל מקרה , אני כרגע מחובר עם כבל S-Video והאיכות לא משהו...יש לי חיבור VGA אבל השאלה שלי היא כזאת.. אם אני יקנה חיבור VGA [אני צריך אחד של 4 מטר...קצת רחוק חח] אז אני יוכל לשים את המסך על רזולוציות יותר גבוהות? והאם האיכות תהיה הרבה יותר טובה?? כרגע הרזולוציה הכי גבוהה שאני יכול לשים זה 1024*768 וזה מעפן תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חוץ מזה שהוא לא היה מחובר אז לא ראיתי את המסך עובד, לא הבחנתי בשום כפתורי שליטה, איפה הם??
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר איזה מבין המסכים הנ"ל מתאים יותר לטקסט. אני מחפש מסך לגלישה מרובה באינטרנט ולעיבוד תמלילים (ומעט לסרטים). הבנתי של 22 יש פנל פחות טוב, אך הוא גדול וזול יותר בכ400 ש"ח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך 22" במחיר סביר. בעקבות הבדיקה שלכם הלכתי לחפש את אזוס MW221C בחנויות. שמתי לב שלרוב החנויות אין אותם במלאי. ואז שמתי לב שיצא מסך שנראה כמו הדור הבא: אזוס MW222C. האם יש לכם מושג לגבי המסך השני? ובכלל, האם מאז שנכתבה הביקורת יש חידושים ששווה להכיר? התקציב שלי עומד על 1800 שח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
לצערי אין במלאי את הסמסונג 931B או 932B, נאמר לי שאלה יגיעו בייבוא בעוד כשבועיים שלושה וחבר שלי לא רוצה לחכות. הוא רוצה מסך מתחת ל-8 ms ובצבע שחור . יש משהו ?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי כרגע שני אפשרויות 1)lg 1970hr מה טוב ומה לא טוב? 2)Viewsonic VX922 מה טוב ומה לא טוב? הקיצר מה אתם ממליצים ותודה לעוזרים זה ישמש בעיקר למשחקים אך גם לסרטים ועריכות וכו
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://m.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZmaglp9178ms 999 שקל
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ככה אלה המסכים שאני יכול לקנות מאיפה שאני קונה לא יכול להביא asus וכל השאר רק lg ו samsung תקציב 1600(רק אלה שרשמתי אם יש משו אחר של lg או סמסונג שמתאים בכיף) אלה הדגמים: -ראיתי אותו בתצוגה ניראה לי אחלה מסך 226 2243-לא ראיתי לא מכיר שמעתי טובות עליו -2254בין הבטוחים אצלי 2252t LG ראיתי בתצוגה ניראה טוב גם אם 4:3 T220- לא ראיתי אבל מציאים לי אותו ב 1550 בעיקר למשחקים סרטים לא בהיר מידי..לא מעניין אותי כיוון של המסך או רכזת או משו אחר רק לבחור מהרשימה אם אתם יכולים מחר אני צריך לקנות אני צריך ת'עזרה שלכם...תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
סך הכל אינני מחפשת מסך עם פאנל S-IPS מחפשת מסך עם תקציב ל1300 שקלים ככה, פאנל הפשוט שבפשוט TN רגיל, ואחריות לכמה שיותר בתכלס, עם שתי יציאות אחת VGA אחת DVI.. וכמובן WS 16X9, נתקלתי במסך הנ"ל, סכ"ה יש לי מסך של דל 22 אינצ' מרוצה ממנו מאוד, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הנ"ל אם למישהו יש ניסיון עם המסך.. תודה, דפנה.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=MW221U&cart=11745917021435032〈=heb יש לי X1950 ... עכשיו המסך שיש לי עכשיו 17 אינץ אני לא יכול לשים איתו 85HZ... רזולציה 1280X1024 והוא עובד על 60HZ השאלה אם המסך ששמתי ה ASUS יעבוד על 85HZ על 1280X1024? או יותר?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
וגם לסדרות באיכות רגילה (624*352)
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
סוף סוף אחרי כל כך הרבה זמן מהרגע שהזמנתי, קיבלתי אתמול את הדל 2007WFP. ורציתי לשאול דרך איפה לחבר אותו? יש שם DVI-D ו VGA. ודרך אגב, קיבלתי עם המסך עוד כבל כזה, USB, למה הוא משמש? כי מצד אחד הוא USB רגיל ומצד שני הוא USB כזה שונה נדמה לי.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-