עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by עמיר,

האם דגמים שונים של חברות (למשל סדרות לנובו, HP, TOSHIBA וכו') היקרים יותר מגיעים גם עם פאנלים טובים יותר ? האם כולם TN ? האם רשום איפשהו הדברים האלו ?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by ATL321,

אני רוצה לקנות אותו ואיך שהבנתי ממה שכתבו פה הוא אמור להגיע החודש השאלה שלי איפה?ומתי אוכל לקנות אותו?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  3. Started by dan9,

כותרת..

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  4. Started by devilh,

אני מעוניין לחבר את ה-RF מיציאת הכבלים שלי למסך 2408WFP... האם יש דרך לעשות את זה בלי טלויזיה באמצע? אני צריך TUNER בשביל זה? אם כן-איפה קונים,עלויות,הערות תודה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by itsadik,

שלום, ברצוני להתייעץ עם כל מי שמעוניין לעזור לי. אני מתעניין לקנות מסך עם יציאת HDMI איכותי בתקציב של בין 1500 ל2000 ש"ח חשוב לציין שחשובה לי איכות התצוגה יותר מהגודל, והיות ואני לא כ"כ מבין במסכים הייתי שמח לקבל קצת רקע. תודה.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  6. Started by tombraider,

שלום, הבעיה שלי היא כזאת במהלך כל משחק פתאום נכבה המסך והוא נכנס למצב power save mode אין אפשרות לחזור למשחק או לצאת למערכת ההפעלה ויסטה 32 כיביתי את המסך והדלקתי עברתי למצבי חיבור אחרים וכלום רק לעשות איתחול יש לי HD4870 עם דרייבר 9.4 וכבל DVI עם גרסת מסך A01 משהו נתקל בדבר כזה ומה ניתן לעשות יום טוב

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by shz41,

שלום , יש לי מסך LCD 19 של HP שהפסיק לתפקד. כשאני מדליק אותו, יש הבהוב של נורית הPOWER ומסך שחור. זה כבר קרה לפני כמה ימים אבל אחרי כמה פעמים של כיבוי והדלקה הוא חזר לפעול. הפעם זה נראה "סופי". אפשר לתקן? איפה? מה העלות?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by אופיר,

בעקבות ההמלצות של הפורום, החלטתי לרכוש מסך DELL 2007WFP. לאחר קריאת כמה ט'רדים החלטתי לרכוש את המסך בנקסטופ. תוך יום וחצי המסך הגיע אליי עם שליח. בבדיקה עם DPB, מצאתי פיקסל אחד מת. יצרתי קשר עם נקסטופ שם נאמר לי שאני יכול להגיע לחנות ולבדוק מסך אחר. כך עשיתי. בחנות מצאתי מסך בלי פיקסלים מתים ואותו לקחתי.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  9. אני בחרתי בכרטיס מסך gtx260 ובמסך 19 אינץ ואמרו לי ש19 לא מתאים לכרטי מסך הזה וכדי י לקנות מסך 22 אינץ בגלל הגדרות רזולוציה יותר מתאימות וגם משחקים עדיף יותר אני לא כול כך רוצה לקנות 22 כי בשבלי זה מעוד גדול נראה המסך וזה גם עורס יותר את העניים אין מצב? ש19 יתיאים לי למשחקים?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by gitli,

שלום, בזמן האחרון כואבות לי קצת העיניים בזמן שאני על המחשב. יצא לי להיות בחנות מחשבים כשקניתי מחשב עם דודה שלי ואיכשהו העלתי את הבעיה בפני המוכר כהתלבטנו על גודל המסך שעדיף לדודה שלי. הוא אמר לי שכאב העינים שלי יכול להיות בגלל שהמסך שלי לא טוב מספיק ושאמרתי לו את סוג המסך הוא אמר שזה כניראה זה. המסך שלי: AOC 19" 1:3000 2MS 197vk2aoc הסיבה שאני חושב שהוא צודק היא שבזמן שאני יושב על מחשבים ניידים או על מסכים אחרים אני לא מרגיש כאב או עייפות. מה דעתכם? האם כדאי לי להחליף מסך? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by mc_elad,

איזה מסך יותר טוב?? ומהוא השוני ביינהם?? תודה מראש למגיבים

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  12. Started by kobi31,

אבקש הרחבה מה היתרונות והחסרונות של כל מסך (פנל, ייעוד, פיצרים וכד') בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  13. Started by manticore,

קניתי את מהמסך לפני כמה ימים ופתאום הופיעה לי צללית של מסגרת מלבנית קטנה שלא נעלמת... אבל כשאני מפעיל שומר מסך לבן או אפילו כל צבע אחר על כל המסך היא לא מופיעה! מזה יכול להיות?!

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by DAVIDKI19,

SAMSUNGG 2343BW 230$ שווה?אניעובדעל GTX275

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by Lethal_Acid,

שלום, הייתי רוצה לדעת היכן ניתן להוריד דריברים למסך DELL 2007FP? על הדיסק אשר מצורף למסך אין. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by איתמר,

אני רוצה מסך שיהיה די טוב בסביבות ה 1000 שקל לא משנה 19 או 17 אינצ'

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  17. Started by bigdady,

במסך הנ"ל יש אופציה לסובב את המסך ב90 מעלות השאלה שלי איך בדרייברים של nvidia מגדירים שהכיוון של המסך יהיה אוטומטי עם הסיבוב או אולי בלחיצת כפתור? כי קיימת אופציה כזו של הזזה אבל יש צורך להיכנס כל פעם לשם כדי לסובב. תודה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by gaby1992,

כמו הכותרת התקציב הוא עד 2500 ובבקשה להגיד לא לתת לי מסך זבל כי אם המסך לא טוב אני ירד ל22 וזהו תודה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by redead,

אבא שלי הלך לאיזה חנות לבדוק על הT240 והמליצו לו על דגם של LG שעולה טיפה יותר.. מישהו יותר אולי במה מדובר והאם הוא באמת עדיף? תודה.. זה כנראה אחד מאלה : L246WH או W2452T

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  20. למישהו יש את המסך הזה או אולי מכיר את יתרונות חסרונות? אני חושב לקנות כי נכנעתי לחכות לdellwfp2007 שלא יגיע כבר.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  21. בדקנו את מסך המחשב שיתפוס את כל שולחן העבודה שלכם ולא יתנצל על כך - ה-Evnia 42M2N8900 של Philips הוא מסך OLED יוקרתי המיועד לגיימינג בתדר רענון של עד 138Hz לכתבה

22. בס"ד שלום, מה דעתכם על המסך Viewsonic VA1926w מסך 19'' רחב בעיקר לאינטרנט, עבודה משרדית, תיכנות וסרטים. תודה רבה ויום טוב .

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by somsomlo,

מסך זול לעבודה משרדית איזה הכי טוב במחירים האלו? תודה. יש מצב לפאנל טוב במחירים האלה?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  24. Started by yuri1987,

על הפרק עומדים 226BW של סמסונג, בתוספת 500 שקל אפשר לקבל את הCW לפי תגובות בחו"ל מסתמן שיש לו צבעים יותר טובים. איזה מסכים עוד מומלצים - עד 2000 שקל. (לא להציע את הDELL 20' בבקשה)

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by rollita,

הוצע לי המסך הבא ב- 500 ש"ח (חדש): Acer LCD-X193WBD 19'' אשמח לקבל חוות דעת אובייקטיבית למסך (ללא קשר למחיר) - איכותו והאם הוא מתאים לשימוש עיקרי של משחקים. מאפיינים כלליים סוג מסך: LCD WIDE גודל מסך: 19" אינץ פורמט מסך: 16:9 זמן תגובה: 5ms רזולוציה: 1440x900 רמת בהירות: 300cd/m² יחס ניגודיות: 1:2000 גודל נקודה: 0.284מ"מ צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אנכי: 75Hz כניסות יציאות VGA/D-SUB: כולל יציאת DVI: כלל זווית צפייה זווית צפייה אופקי: 160 זווית צפייה אנכי: 160

• 0 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים