עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. צריך מסך כמו שפירטתי בכותרת חשוב שיהיה לו חיבור HDMI בגלל הXBOX תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  2. השאלה בכותרת. תודה.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by markdd,

ששבת שלום לכולם, לאחר חודש של חיפושים וקריא בפורום זה החלתתי ללכת על DELL 2007WFP במיוחד שראיתי את זה :http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=4203 נסגרתי סופית על המסך. רציתי לשאול -האם כרטיס מסך שלי (GEFORCE 6600 GT 128MB ) יוכל לסחוב את הרזולוציה של המסך הזה ? או שנצטרך להשקיע גם בכ.מסך חדש? אני לא משחק הרבה (אם כן רק מחשקי אסטרטגיה ), רוב השימוש הוא קריא,גלישה,גרפיקה,עיבוד סרטים

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  4. Started by solik,

לחוץ לי לקנות מסך דק ואני חייב תעזרה שלכם שתמליצו לי משהו אחת ולתמיד אני רוצה מסך 19 שלא יהיו מריחות במשחקים שיהיה צבעים חיים בתקציב של עד 1100-1150 תודה לכל העוזרים זה נורא לחוץ לי

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by pachamama,

הזמנתי ביום רביעי, 17.10.2007. התקשרתי היום לבדוק מה קורה עם ההזמנה.. אמרו שיש להם את כל החלקים וזה יגיע אליי עד רביעי הבא, חוץ מ.... המסך! א. לא הבנתי בדיוק מה הבעיה אבל אין להם את המסך.. ב. הוא אמר שגם יש בעיה עם המחיר...(!?!?!) נ.ב. - ההזמנה התבצעה ב-IQPC. מה קורה עם המסך הזה? למישהו ידוע באיזו חנות הוא נמצא במלאי? אולי אני אזמין כבר ממקום אחר את המסך.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by mc_elad,

איזה מסך יותר טוב?? ומהוא השוני ביינהם?? תודה מראש למגיבים

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  7. היי כולם, קניתי היום LG 204WT ,דבר ראשון מה אתם חושבים על המסך הוא טוב? ודבר שני מה שרציתי לדעת זה איך אני גורם לDVI לעבוד!! יש לי כרטיס מסך INNO3D 7600GS ואם אני מחבר את המסך עם הDVI אז הוא לא מזהה אותו ולחצתי על הכפתור של SOURCE. הייתי רוצה להוסיף שיש לי ויסטה 32 ביט ובהתחלה גם עם הכבל הכחול זה לא עבד לי אז מה שעשיתי זה בחרתי לפני שווינדוס עלה ב DISABLE SIGNATURE ENFORCEMENT. ואז זה עלה והתקנתי את הדרייבר של המסך אבל זה דרייבר של האנלוג הרגיל. יש לכם אולי איזה עצות שאני יכול לנסות? [br]פורסם בתאריך: 22.02.2008 בשעה 18:40:02 סליחה חשבתי שאני בפורום של המסכים...כתבתי שם את ההודעה עכשיו. אז אפשר למחוק את ההודעה הזאת

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  8. samsung 943bx samsung 931c samsung 961bf samsung932bf מעדיף מסך של samsung

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by DAVIDKI19,

SAMSUNGG 2343BW 230$ שווה?אניעובדעל GTX275

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  10. אהלן, אני זקוק לעזרתכם בהמלצה לרכישת מסך. אני עד היום (כ-5 שנים) השתמשתי במסך BDM4065UC, של פיליפס ואני מאוד מרוצה ממנו. לצערי לאחרונה החלו להופיע אזורים כהים, ואני שוקל כבר לעבור למסך חדש. אני מניח שדברים השתנו קצת בשנים האחרונות, אבל בגדול מסך עם מאפיינים דומים (מופיעים בקישור המצורף) יספיקו בהחלט. המסך ישמש בעיקר לעבודה גרפית (דו ותלת), אבל יהיה נחמד אם תהיה תמיכה לגימינג בסיסי (שוב, כמו במסך הנוכחי) הדברים החשובים לי הם: 1. שיהיה 40 אינטש (בממדים דומים לנוכחי - לא הארוכים עם הAPECT RATIO המוזר) 2. יתמוך ב-4K לפחות 3. שלא יהיה קעור, אלא FLAT 4. שיכלול יציאת DisplayPort 5. שיראו אותו דבר מכל זווית 6. במסך ה…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  11. Started by id3232,

שלום יש לי מסך שמן. אני רוצה להחליף למסך דק בלי להחליף כרטיס מסך המפרט שלי: p4 3GHZ 1 G RAM 1950 PRO 256MB כדאי או לא? אני לא מדבר על דגם ספציפי אלא בכללי על דגמי 19" ומעלה בערך. אני משחק דיי הרבה משחקים ואני לא רוצה שגודל המסך יפגע משמעותית באיכות המשחק ע"י כך שאגדיל רזולוציה. תודה

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by nesber,

ראיתי שמסכי lcd טיפוסיים פועלים היום על 60 הרץ. האם זה אומר שהFPS המירבי שאוכל להגיע אליו במשחקים הוא 60?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  13. בס"ד שלום, מה דעתכם על המסך Viewsonic VA1926w מסך 19'' רחב בעיקר לאינטרנט, עבודה משרדית, תיכנות וסרטים. תודה רבה ויום טוב .

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  14. תקציב לא גבוה אבל מעוניין באיכות טובה לסרטים

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  15. Started by somsomlo,

מסך זול לעבודה משרדית איזה הכי טוב במחירים האלו? תודה. יש מצב לפאנל טוב במחירים האלה?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  16. Started by ac1240,

איך הוא והאם הוא מצדיק את המחיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710472

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  17. שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך חדש (DELL E228WFP לצורך העניין) , אני לא צריך המלצה על מסך , מה שאני רוצה לדעת זה אם המסך יעבוד לי טוב עם הכרטיס מסך המובנה שיש לי על הלוח אם מסוג GIGABYTE INTEL 945GCM/1333MHZ . האם הוא תומך ברזולציה שצריך ובפורמט רחב 16:9 ? נסיונות לברר ברשת לא העלו תשובה חד משמעית וגם מוכרים שונים אמרו דברים שונים . אם מישהו יודע את התשובה בוודאות אני אשמח . אני כבר חייב להחליף מסך.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by ShOw-Time,

קודם כל תודה לכל מי שעזר לי פה לבחור את המסך ועכשיו יש לי כמה שאלות קודם כל הבנתי שיש את הקטע הזה עם הפנאלים,אומרים שזה קיים רק ב226BW אבל ראיתי בכל מיני פוורמים שזה קיים אולי גם ב206 אז רציתי לדעת איך אפשר לזהות איזה פאנל יש לי A או S? ועוד משהו,למשל במשחק קריסייס,הכל סבבה חוץ מהקטע שכשאני מסתכל על השמש ומזיז את המצלמה השמש מתחילה לעשות באגים מוזרים ולהבהב זה לא קרה לי למשל במסך CRT אבל חוץ מזה זה מסך מדהים,הכל נראה בו מצויין,משחקים וסרטים! ואני לגמרי מרוצה

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  19. שלום,קניתי כרטיס מסך+מסך חדשים. בעבר היה לי 6800GT + LG1720b והתצוגה הייתה בסדר,נתן לי עד 1024X1280 והכל ישב כמו שצריך. עכשיו מה הבעייה עם הצמד החדש? הרזולצייה הטבעית של המסך הינה 1440X900 (מסך רחב) רק מה? כשאני מגדיר את הרזולצייה הזאת אני רואה תמונה חלקית בלבד. מזאת אומרת? נגיד את האייקונים של כל התוכנות ב TRAY אני לא רואה,עד שאני מזיז את העכבר ימינה ואז מתגלה לי החלק החסר של התמונה..ואז-את צדה השמאלי של התמונה,נגיד את my comuter (ווינדוס באנגלית) אני לא רואה ואני צריך להחזיר את הסמן שמאלה וככה חוזר חלילה. מותקנים דרייברים אחרונים של המסך+כרטיס מסך, המסך מחובר ב DVI. שאר המפרט בצד ימין <=== נ.ב --- גם במשחקים למשל..הוא לא נותן לי אופצייה של יותר מ 1024X768 …

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by ppe,

איזה מסך יותר טוב למשחקים סרטים אינטרנט Samsung 931BF VX922 19'' LCD 2ms

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  21. Started by rollita,

הוצע לי המסך הבא ב- 500 ש"ח (חדש): Acer LCD-X193WBD 19'' אשמח לקבל חוות דעת אובייקטיבית למסך (ללא קשר למחיר) - איכותו והאם הוא מתאים לשימוש עיקרי של משחקים. מאפיינים כלליים סוג מסך: LCD WIDE גודל מסך: 19" אינץ פורמט מסך: 16:9 זמן תגובה: 5ms רזולוציה: 1440x900 רמת בהירות: 300cd/m² יחס ניגודיות: 1:2000 גודל נקודה: 0.284מ"מ צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אנכי: 75Hz כניסות יציאות VGA/D-SUB: כולל יציאת DVI: כלל זווית צפייה זווית צפייה אופקי: 160 זווית צפייה אנכי: 160

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by devilh,

אני מעוניין לחבר את ה-RF מיציאת הכבלים שלי למסך 2408WFP... האם יש דרך לעשות את זה בלי טלויזיה באמצע? אני צריך TUNER בשביל זה? אם כן-איפה קונים,עלויות,הערות תודה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין במסך 19'' למשחקים ובתקציב של 1300-1400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  24. Started by bazz,

מישהו שמע על המסך שבכותרת? כשראיתי את ההתכתבויות על ההשוואה בין בין ה930VP ל200W6CS, וידעתי שאני מחפש מסך לא רחב, הגעתי אל 190B7CS, שנראה כמו "אח" של ה20" הרחב, ובמחיר טיפה יותר נמוך. אז מי יותר טוב, הוא או הVP930? אני אשמח לשמוע הסברים... תודה.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  25. Started by daphne_n,

סך הכל אינני מחפשת מסך עם פאנל S-IPS מחפשת מסך עם תקציב ל1300 שקלים ככה, פאנל הפשוט שבפשוט TN רגיל, ואחריות לכמה שיותר בתכלס, עם שתי יציאות אחת VGA אחת DVI.. וכמובן WS 16X9, נתקלתי במסך הנ"ל, סכ"ה יש לי מסך של דל 22 אינצ' מרוצה ממנו מאוד, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הנ"ל אם למישהו יש ניסיון עם המסך.. תודה, דפנה.

• 5 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים