מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
1.הוא FHD?? כי ראיתי שהרזולוציה שלו היא 1920X1200 2.באתר של סאמסונג כתוב WUXGA מזה זה? זה לא FHD? 3.הוא יכול להריץ סרטים על איכות של FHD? 4. מה ההבדלים המשמעותיים בינו לבין T240HD ? 5. אם בעצם FHD = 1080X1900, אז למה הרזולוציה של T260HD היא 1200X1900? הוא לא באמת FHD?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כיום מסך מחשב 21.5 של מדגם IPS226v. המסך עצמו נחמד מאוד (קניתי אותו לפני שלוש שנים בערך..), אבל רציתי לשדרג למסך גדול יותר, 24 בערך, אני לא יודע אם להגזים ולקנות יותר. השימוש הוא בעיקר גיימינג, אבל יש לי כמה שאלות. 1)אם אני קונה מסך 24 למשל, רצוי שהוא יהיה מעל 1080p? או שאם הוא יהיה 1080p זה עדיין יראה טוב ולא מפוקסל מדי? 2)אני מניח שברור שההעדפה היא כמובן לקנות מסך ברזולוצייה כמה שיותר טובה, אבל הפחד שלי שבגלל שהרזולוצייה עולה, הכרטיס מסך יתחיל להתקשות יותר. יש לי מחשב די טוב לגיימינג (i5-2310, 8GB RAM, Sapphire Radeon 7970hd), והוא נכון לעכשיו מריץ משחקים כמו dragon age inquisition בהגדרות הכי גבוהות בלי בעיה, השאלה אם השיוני רזולוצייה יעמיס עליו מאוד,…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
היי צריך המלצה למסך 32-34 למישחקים +צפיה בסרטים בסביבות 2500 שקל שיחליף את Dell UltraSharp U2515H (HDMI2) מפרט המחשב שלי: מעבדintel 12 Core i7 12700KF 2.7Ghz-5.0Ghz Alder Lake S1200 קירור מים ASUS ROG STRIX LC 240 RGB לוח אם ASUS PRIME Z690-P DDR4 LGA1700 זכרון Corsair Vengeance LPX 32GB (2 X 16GB) DDR4 3600 …
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המסך עם כבל לטלווזיה - כלומר המטרה שלי זה שבמסך טלווזיה יראו את הסרט שאני רואה במסך. האם יש אפשרות כזו ? ואיזה כבל אני קונה ? אני רוצה ללכת מחר לקנות...קיבלתי 2 כבלים עם המסך אבל לא יודע למה הם משמשים בכלל.
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש - t220p והצבעים לא נראים טוב ויש קצת מריחות בממשחקים. הבנתי שצריך לעשות לו כיול. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הדגם הוא 226BW של סמסונג. מה אתם אומרים זה מחיר טוב ?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם צריך להגדיר את המסך להגדרות מומלצות , המסך על 60 מגה הרץ המינימום שלו והמקסימום זה 75 האם כדאי לשנות? ומה לגבי הבהירות?כמה אחוזים? כל טיפים לגבי המסך הזה יעזרו לי ויתקבלו בברכה, תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
שלום, יש למישהוא ניסיון עם ה- VG2230wm? המסך לא גדול מדי למשחקי FPS? תודה.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
האם ניתן לפרק את הרגל של המסך ולתלות אותו על הקיר ?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם,אחרי המלצות רבות בנוגע למסך הנ"ל רכשתי אותו ב 1500 כולל משלוח עד הבית. התקנתי והכל,עכשיו אני צריך עזרה בכיול המסך..תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך 20 אינץ של סמסנוג ולאחרונה יכולה להיות הזדמנות להחליף אותו וחשבתי על המסכי 20 אינץ של דל התחלתי להסתכל וכולי התבלבלתי יש איזה 4-5 מסכים שונים בטווחי מסכים שונים לגמרי ואני הלכתי לאיבוד גם שיטוט פה בפורום לא עזר לי אז מי שיוכל לעזור ולעשות לי קצת סדר בבלאגן אני יודה לו מאוד השימושים הם כללים קצת מכל דבר לפחות כרגע תודה Dell 20 LCD E207WFP Widescreen Flat Panel Dell 20 LCD SP2008WFP Widescreen Flat Panel Dell 20 LCD 2009W UltraSharp™ Flat Pane Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp™ Flat Panel Dell 20 LCD 2007FP UltraSharp™ Flat Pane
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום שאלה לי מה עדיף לי לקנות למחשב מסך 22 או כבר לקנות LCD 32 השאלה אם יהיה הבדל באיכות בזמן גלישה משחקין וכו...
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך 22" במחיר סביר. בעקבות הבדיקה שלכם הלכתי לחפש את אזוס MW221C בחנויות. שמתי לב שלרוב החנויות אין אותם במלאי. ואז שמתי לב שיצא מסך שנראה כמו הדור הבא: אזוס MW222C. האם יש לכם מושג לגבי המסך השני? ובכלל, האם מאז שנכתבה הביקורת יש חידושים ששווה להכיר? התקציב שלי עומד על 1800 שח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מסך מחשב LCD, למשחקים תלת-מימד,דו-מימד,אינטרנט,טקסט וכו'... אז פעם אתם המלצתם לי על הDell 2007WFP עם פאנל S-IPS, והיה לו 16MS זמן מהירות תגובה,אבל זה היה לפני הרבה זמן,אז יצא לו מסך יורש?שהוא יותר טוב? או אחד עם פחות מ16MS?(שזה דיי גבוה) ובכלליות,המחשב היום עדיין נחשב למסך מעולה כמו לפני חצי שנה?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קיבלתי את המסך שהזמנתי מפנדה אבל הקופסא לא כללה כבל חשמל ותעודת אחריות. האם מישהו קיבל תעודת אחריות בקניה מ CMS?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
המטרות הם לא למשחקים ולסרטים, אלא לכמה שפחות קרינה ולקריאה מדוייקת של טקסטים ושיחזיק לאורך זמן. והבנתי שמומלץ מאוד לא לקחת את ה 740N כי הוא לא משדר DVI טהור אלא רק עם מתאם שזה לא מומלץ, וה LG עושים כאבי ראש במסכים, אז חשבתי על ה AOC שעליהם בכלל שמעתי שהם לא מוכרים ולא מומלץ וזה בכלל לא בסקאלה. הכי חשוב לי שיהיה כמה שפחות מאמץ לעיניים ולא יזיק לבריאות ויעמוד בכמה שיותר תקנים בריאותיים שאני יוכל לעבוד למשל עם המסך בלילה בלי להתאמץ יותר מידי, שהוא יהיה ממש ממש בריא לעיניים ונוח לעבודה להרבה שעות יומיות. ההתלבטויות הן בין (מה שאני מצאתי) : LG L1752T / TX לא הבנתי את ההבדל בניהם Samsung 740N (הבנתי שבכלל כדאי לוותר כי הוא לא משדר DVI טהור) BENQ FP71G MAG B716 (הבנתי שבכלל כדאי…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מביא להלן ציטוט לגבי מסכים מסוימים, בשביל שתסבירו לי אם הכוונה לתופעה כמו במסכים העבים, שכאשר מעבירים לתצוגה סרט שהרוחב יותר גדול, התמונה מתעותת. "המסך אינו תומך בהתאמת תמונה כלל ומאפשר רק למתוח אותה לרוחב המסך. רזולוציות רחבות יימתחו על גבי המסך, כך שלא ניתן לחבר למסך קונסולת XBOX 360 בעזרת כבל VGA, מכיוון שהתמונה הרחבה תימתח ותראה מרוחה ומעוותת. כמו כן מומלץ שלא לעבוד ברזולוציות לא טבעיות, שכן יחס הגבהים של המסך הוא 5:4 ואילו כל הרזולוציות מתחת ל-1280X1024 הינן בעלות יחס גבהים של 4:3, דבר אשר יגרום לעיוותים משמעותיים בתמונה (עיגולים יהפכו לאליפסות וכד'). המסך הציג איכות ממוצעת של אינטרפולציה של רזולוציות נמוכות ולמעשה משתווה בתחום זה למרבית המסכים האחרים באותו טווח …
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
המסך נועד לצפיה בסרטים בעיקר ולא למשחקים... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע איך המסך הזה ממישהו שיש לו אותו ולא סתם איזה אחד שאומר זה TN ובגלל זה הסמך חרא.... איך הוא בסרטים,משחקים וגם עבודה נגיד על הוורד במשך מספר שעות? אה וזוויות צפייה לא אכפת לי כי אני מציב את המסך על השולחן והמרחק הכי קרוב שיצפו בו זה ממטר.האם הצבעים חיים או חיוורים ולאמושכים ביחס למסכים כמו ה2007? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת מסך למחשב שישמש גם לטלויזיה.... תקציב 4K. והאם המסך שהבאתם לי מתאים למפרט שלי? והאם הרזולוציות של המשחקים תומכות באותו מסך?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
טוב חברה קניתי מסך היום.....LG L1960TR כמה שאלות: 1)יש לכם מושג למה בdisplay properties מופיעה המילה ANALOG אחרי השם של המסך שלי? 2) אלוהייייייים אדיריייייים איך המסך הזה בהיר....הורדתי ל88 אחוז בהירות ועדיין מכאיב לי בעיניים כשיש רקע לבן טהור מולי(כמו גוגל)...זה נורמלי ככה?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
היי אני עדיין ב CRT ואכן הגיע הזמן להחליף, אני כנראה אלך על ה 2407 או 2007 של דל , חשבתי ללכת על ה 24" בהזמנה מארה"ב ,האם אחריות יבואן דל בארץ תופסת ? המחיר בחו"ל מאוד קורץ לי, מה כבר הסיכוי לקבל מסך תקול עם פיקסלים הרי זה מסך מעולה לא? חוץ מזה אני יורד מה 24" ואתמקד ב 20" אם הוא לא מתאים לכרטיס מסך שלי : Nvidia 6600gt 128mb personal Cinema מבחינת בעיה בצפייה בסרטים ומשחקים (לא משחק הרבה) ,ומריחות וכו'.. נכון ? כמו כן איך הוא בעבודה שוטפת כלומר 24" לא גדול מידי בצפייה במסמכים לדוג' ?? אם אני מבין נכון אז המסך ברמה גבוהה גם לצפייה בשידורי טלויזיה וכדומה .. נכון ??? תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
מה ההבדל מבחינת איכות התמונה? תודה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מסך. עכישו יש לי דילמה: מסך 206BW שהוא גם גדול יותר וגם רחב אבל TN. או מסך 19 כלשהו איכותי יותר אבל קטן יותר. השימושים העיקרים שלי זה למשחקים כבדים וגם קצת לסרטים. עכישו אני יושב מול המסך ישר אז לא אכפת מזווית צפייה וכל זה. מה יותר טוב שאני יושב מול המסך ישר כי לפי דעתי במצב כזה לא מרגישים הבדל(ראיתי מסכים אצל חברים). ועוד משהו, ב206BW יש הגרלת פנלים? ואפשר הסבר?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-