עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המסך אמור להחליף טלוויזיה 21" שיושבת בחדר די קטן וסתם תופסת יותר מידי מקום. אני מעוניין שהוא יתחבר גם לממיר וגם למחשב, ולכן חשוב לי שבנוסף לכניסת DVI, תהיה כניסת Composite. האמת, התרשמתי מה dell 2007wfp, אבל אני חושש ש-20" אולי יהיה קטן מידי, לכן אני נוטה לכיוון מסך 22" (וקראתי את המדריך/ביקורת על מסכי 22" וכמה שהם לא משהו). יש לכם הצעות מעניינות? תודה עמרי

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by bazz,

מישהו שמע על המסך שבכותרת? כשראיתי את ההתכתבויות על ההשוואה בין בין ה930VP ל200W6CS, וידעתי שאני מחפש מסך לא רחב, הגעתי אל 190B7CS, שנראה כמו "אח" של ה20" הרחב, ובמחיר טיפה יותר נמוך. אז מי יותר טוב, הוא או הVP930? אני אשמח לשמוע הסברים... תודה.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  3. לא מצליח להיזכר בשם של התוכנה הזו...רק יודע שדוקא היא של מיקרוסופט - כחלק מחבילת תוכנות לשיפור המחשב זו תוכנה שמציגה לך מיספר קטעים של טקסט - אתה בוחר את זה שהכי חד על המסך שלך מישהו יודע? THX

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  4. השאלה לעי"ל. האם ניתן להשתמש ב X-Rite Eye One עם תוכנת ה BLUE EYE PRO? והאם ב X-Rite Eye One DISPLAY 2 ו X-Rite Eye One LT הם בעצם אותה חומרה? נמרוד

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  5. שלום לכולם. אני מחפש בישביל המחשב השני שלי מסך LCD 17 אינץ' מסך פשוט בישביל משחקונים קטנים שאמא שלי מסחקת כמו ZUMA, LUXOR וכדומה....... גמיש בתקציב אם אפשר מסך של 19 אינץ' בלי הבדל במחיר ובאיכות שלו אז אפשר להציע. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  6. מה הכי מתאים לעיבוד תמונות ממצלמה דיגיטלית ומסריקות לעבודה ממושכת ומקצועית nec 2470 wnx hp 2475w dell 2408wfp ואם ישנה המלצה אחרת מצוין אשמח לעזרה יורם

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by maormark,

931b של סמסונג יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לראות אם יש פיקסל שרוף? ואיזה הגדרות כדי לשים למסך הזה אם מישהו יודע? תודה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  8. נתונים נוספים: P4-2.8G 512MB RAM

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by id3232,

שלום יש לי מסך שמן. אני רוצה להחליף למסך דק בלי להחליף כרטיס מסך המפרט שלי: p4 3GHZ 1 G RAM 1950 PRO 256MB כדאי או לא? אני לא מדבר על דגם ספציפי אלא בכללי על דגמי 19" ומעלה בערך. אני משחק דיי הרבה משחקים ואני לא רוצה שגודל המסך יפגע משמעותית באיכות המשחק ע"י כך שאגדיל רזולוציה. תודה

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by nirn,

המסך למטרת משחקים בעיקר כגון : FIFA,NBA,CALL OF DUTY,SPLINTER CELL וכו

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  11. המסך מיועד בעיקר חעבודה משרדית (טקסט) ובכלל לא למשחקים, ככה שמהירות התגובה פחות חשובה. ברור לי שבמחיר הזה יש רק TN , שלא מומלץ אבל המסך לא בשבילי, ו1900 שקל זה הרבה מעל התקציב. אז במגבלות התקציב איזה מסך כדאי? האם למסך TN שעולה 1300-1400 יש באמת איזשהו יתרון על מסך ב1000?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  12. כמו בכותרת ממש מיזמן מישהו פירסם בפורום פה אתר עם תמונת תקריב על המסכים שמראים את החדות של המסכים. שהראו שה-2707 עם התמונה הכי חדה.

13. Started by yamamoto,

מה ההבדל בין קורונה למריחה ומה מפריע יותר מבינהם

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  14. שלום, אני מבקש לקנות מסך LCD. גודל: 19 אינטש. לא רחב. מחיר: 1000-1,500 ש"ח צרכים: משחקי מחשב, עיבוד תמלילים, מעט מאד צפייה בסרטים. תודה רבה מראש! איל

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by guya2007,

היי, החלטתי ללכת על מסך סוני, הדגם הכי מומלץ פה נראה לי.. SONY SDM-X95FB השאלה שלי, אם אני מחבר את המסך בחיבור DVI האם זה משפיע על איכות הצפייה, כמובן כשיש לי כניסה כזו בכרטיס מסך, והשאלה השניה, אני רואה שאתם מדברים פה על הרבה פאנלים,ושיש גם אחד כזה בסוני, מה הפאנלים האלו? מה תפקידם? תודה..

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  16. צריך להתחדש במסך חדש כבר, פג למסך ה-Proview שלי התוקף.. טוב, אני מוכן להשקיע עד 1400 ש"ח, אפשר קצת לחרוג, אני מתאר לעצמי שהיום כדאי כבר ללכת על מסך רחב? אין לי ממש מושג במה היתרונות שלו גוברים על מסך רגיל, אם תוכלו לפרט לי, אשמח. שהמסך יהיה לפחות 19 אינץ', וזהו. הערה: אם אפשר לדעת על מה יותר כדאי ללכת רחב/רגיל ועוד דברים בנושא אני ממש אשמח כי אני לא ממש מבין בנושא. עיינתי על כמה מסכים וגם קראתי תגובות והמסך Samsung 206BW נראה כמו קנייה נכונה לדעתי, בקיצור אשמח לקבל עצות-http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=520858 העיסוק העיקרי שלי במחשב הוא מוסיקה, תכנות, ובעיקר עבודות משרדיות אפשר להגיד, אני משחק במשחקי מחשב די ישנים ולא מכבידים כמו Pro Evolution, CSS ומשחקים יש…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by orengreen,

Hello everyone, I'm not asking for recommendations here, I'm not buying a new monitor. I just want to know what type of monitor is better for gaming, CRT, LCD, TFT LCD, etc....? If there is more than one type that is best for gaming, what specific parameters are considered? Thanks!

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך בין 19 ל-22 אינץ' שישמש בעיקר לאינטרנט, תוכנות אופיס ותיכנות ולצפייה בסרטים. אם זה משנה במשהו כרטיס המסך שלי הוא radeon HD2400 pro. תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by doctor80,

יש ל LCD 32 אינץ' בחדר שינה ומחשב בסלון ואני מעוניין לחבר את המחשב ל LCD בלי כבלים כדי שאוכל לראות סרטים ולשמוע קול. מה דעתכם על המשדרים האלחוטיים?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  20. Started by Shtupel,

ששוה את המחיר...והאם הוא טוב למשחקים? תודה!

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  21. לאחרונה רכשתי מסך samsung 2243bw. לבקר המסך שלי יש יציאת VGA בלבד (אין DVI). כאשר אני מאתחל את המחשב בעת שהמסך מחובר למחשב עם הכבל המקורי, מתקבלת תמונה נהדרת ברזולוציה הטבעית: 1680x1050. הבעיה היא שהכבל שמגיע עם המסך הוא קצר מידי. כבר ניסיתי להחליף אותו בשלושה כבלים שונים, ארוכים יותר, שרכשתי בנפרד. רכשתי כבלי VGA באורך 3 מטר זכר-זכר. כאשר אני מאתחל את המחשב בעת שהמסך מחובר למחשב עם הכבל הארוך שרכשתי בנפרד, כרטיס המסך מפסיק לזהות את המסך כמסך plug and play, ואינו מאפשר הצגת הרזולוציה הטבעית של המסך. מה מיוחד כל-כך בכבל המקורי שמגיע עם המסך (באורך 1.8 מטר)? איפה אוכל לרכוש כבל כזה באורך 3 מטר ?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by drbrain,

שלום לכולם אני מחפש מסך רחב 20 אינצ למטרות הבאות: אינטרנט וורד משחקים וסרטים יש לי מפרט הבא 2 GB של זיכרון מעבד 2 ליבות 1.8 מהרצ כרטיס מסך 8800 GTS OC עם 320 MB במסך CRT 17 INCH הרגיל שלי הייתי עובד עם רזולוציות 1024 X 768 שאלתי אני מחפש מסך טוב שישרת אותי בנאמנה לאורך שנים עיצוב לא מעניין אותי שם המסך ודגם תודה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by hardgore1,
    • 0 תגובות
    • 710 צפיות
  24. היי מה המלצתכם למסך 42 (מרחק צפיה 4 מטר ) או גדול יותר שישמש 95% מהזמן לצפיה ב hot אנלוגי (ללא ממיר ) ו 5% ב dvd תודה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  25. אוקיי אז ככה אני זקוק בדחיפות למסך מחשב דק LCD אז ככה המסך אמור להיות מיועד ל: סרטים , קריאה של חומר ודברים באינטרנט , ומשחקים (90% בשביל המשחקים WARCRAFT ו STARCRAFT2 שעתיד לצאת ) תקציב בין 1200-2000 חשוב מאוד!! ללא רמקולים!!! רחב או לא? אני לא יודע , מה עדיף ? יצרנים לא להביא לי סתם גרועים אני מעדיף מהיצרנים של LG SAMSUNG DELL BENQ ולהביא לי כמה הצעות בבקשה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים