מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מישהו שמע על המסך שבכותרת? כשראיתי את ההתכתבויות על ההשוואה בין בין ה930VP ל200W6CS, וידעתי שאני מחפש מסך לא רחב, הגעתי אל 190B7CS, שנראה כמו "אח" של ה20" הרחב, ובמחיר טיפה יותר נמוך. אז מי יותר טוב, הוא או הVP930? אני אשמח לשמוע הסברים... תודה.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
לחוץ לי לקנות מסך דק ואני חייב תעזרה שלכם שתמליצו לי משהו אחת ולתמיד אני רוצה מסך 19 שלא יהיו מריחות במשחקים שיהיה צבעים חיים בתקציב של עד 1100-1150 תודה לכל העוזרים זה נורא לחוץ לי
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ככה אלה המסכים שאני יכול לקנות מאיפה שאני קונה לא יכול להביא asus וכל השאר רק lg ו samsung תקציב 1600(רק אלה שרשמתי אם יש משו אחר של lg או סמסונג שמתאים בכיף) אלה הדגמים: -ראיתי אותו בתצוגה ניראה לי אחלה מסך 226 2243-לא ראיתי לא מכיר שמעתי טובות עליו -2254בין הבטוחים אצלי 2252t LG ראיתי בתצוגה ניראה טוב גם אם 4:3 T220- לא ראיתי אבל מציאים לי אותו ב 1550 בעיקר למשחקים סרטים לא בהיר מידי..לא מעניין אותי כיוון של המסך או רכזת או משו אחר רק לבחור מהרשימה אם אתם יכולים מחר אני צריך לקנות אני צריך ת'עזרה שלכם...תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
קניתי את מהמסך לפני כמה ימים ופתאום הופיעה לי צללית של מסגרת מלבנית קטנה שלא נעלמת... אבל כשאני מפעיל שומר מסך לבן או אפילו כל צבע אחר על כל המסך היא לא מופיעה! מזה יכול להיות?!
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה מסך שיהיה די טוב בסביבות ה 1000 שקל לא משנה 19 או 17 אינצ'
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום... קניתי מחשב ואני מסתובב כבר מספר ימים בחיפוש אחר קניית מסך.. אני מחפש מסך בגודל 20 עד 23 אינצ' מחיר משהו כמו עד 1250 שקל הציפיות מהמסך הם שקודם כל תיהיה תצוגה מרשימה ויפה מבחינת סרטים באיכות HD ותמונות כמו כן חשוב לי שיריץ משחקים בצורה נקייה ויפה. לא שולל מסכי LED וFull HD. אני חייב את ההמלצה הזאת כמה שיותר מהר תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין Dell Ultra Sharp 2007WFP, אבל מרוב הכתבות כאן אני ממש מתבלבל. האם זה המסך הכדאי ביותר בתקציב של 2000 ש"ח? אם כן, איפה תמליצו לקנות באיזור פתח תקווה? ראיתי איזה דיון שמישהו התבאס שהוא קנה את המסך הזה ולא מסך PVN (אני לא כזה מבין בזה). IPS לא מספיק טוב לי לכל השימושים? כולל סרטים וכו'? תודה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך למחשב. השימושים של המסך הם בעיקר משחקים וסרטים לכן אני חושב שעדיף מסך רחב.. אני צריך שתרשמו לי המלצות למסכים טובים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בעיה בבחירת מסך 22 שיהיה טוב למשחקים תקציב 1500+-
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
-
מדובר ב-LITE-ON. כתוב להלביש את המסך על התושבת, אבל לאחר מכן אני לא מוצא או לא יודע איך לכוונן אותו. כרגע הוא בזוית 90 מעלות וזה לא נוח בכלל. אני רוצה שהוא ייטה מעט לכיוון התקרה או שאפשר יהיה להגביהה אותו ואז להטות אותו לכיוון הריצפה. כרגע זה בכלל לא נוח. והאם זה לא אמור להגיע עם דיסק התקנה? כי אני זוכר שכשפירמטו לי ממזמן את המחשב אז לא ראו טוב ואז התקינו תוכנה וראו טוב. לא יודע מה זה היה אני חושב שכרטיס מסך אבל בעצם יש לי כרטיס משולב אז אל תסמכו עליי. בטח אתם יודעים אם זה אמור להגיע עם דיסק או לא. סומך עליכם יותר מעצמי ודבר נוסף-אחת הסיבות שהעדפתי רחב, בגלל שאפשר לעבוד על 2 חלונות במסך. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולכם .. ישלי PS3 ואני משתמש איתה במסך LCD 34' מסוג DANTAX .! אני חושב שהמסך לא מסוגל לנצל את כל היכולת של ה PS3 .! במיוחד במשחקים תומכי HD בגלל שלא מצאתי בו חיבור HDMI אם אפשר לקבל קצת הסבר לגבי ה HD שהPS3 משתמשת ואיזה מסכים יכולים לנצל את יכולת הקונסולה עד תום !! תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין את המסך הזה, ואני מעדיף ללכת לקנות במקום וגם כמובן שהחנות תהיה בירושלים, אבל עד עכשיו לא מצאתי שום חנות... מישהו מכיר חנויות שמוכרות את המסך הנ"ל בירושלים?! תודה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
סך הכל אינני מחפשת מסך עם פאנל S-IPS מחפשת מסך עם תקציב ל1300 שקלים ככה, פאנל הפשוט שבפשוט TN רגיל, ואחריות לכמה שיותר בתכלס, עם שתי יציאות אחת VGA אחת DVI.. וכמובן WS 16X9, נתקלתי במסך הנ"ל, סכ"ה יש לי מסך של דל 22 אינצ' מרוצה ממנו מאוד, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הנ"ל אם למישהו יש ניסיון עם המסך.. תודה, דפנה.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין מסך עם בהירות 250 ל -300 (מדובר בסמסונג 2243 EW מול ה 2243BW ) ?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
הדגם הוא 226BW של סמסונג. מה אתם אומרים זה מחיר טוב ?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך את עזרכתם אני מחפש מסך 22" 16x9 במחיר של עד 1400 ש"ח. מה שחשוב הוא שיהיה אפשרות לסובב את המסך (pivot) ,שהוא יהיה אמין , יחס ניגודיות ובהירות סבירים, שאיכות הצבעים תהיה טובה ואם יש כפתור מעבר למצב 3:4 זה בונוס. לגבי קצב רענון - אני לא יודע מה המשמעות של של זה. אם זה באמת משמעותי אז שיהיה קצת רענון גבוה. תודה רבה! עידן
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
בסביבות ה 300-400 דולר. מישהוא מכיר? מוצר שמיובא באופן סדיר לארץ ?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא אנא הפנו אותי... קראתי בשקיקה את המדריך אודות מסכי LCD שבאתר. בהחלט שופך אור על כל הנושא, אגב במרבית החנויות שביקרתי לא מכירים בכלל את המושג "סוג פאנל" שמודגש כ"כ במאמר... רק מה... מרוב פרמטרים ומעצם העובדה שמצויין כי פעמים רבות נתוני היצרן אינם אמיני קשה לי עוד יותר לבחור... אז אשמח לקבל המלצות למסכים טובים עפ"י הדרישות הבאות: ''17, מיועד לגלישה ברשת, תכונות אופיס וצפייה (רבה) בסרטים. מהמדריך הבנתי שמסכי ''19 טובים יותר (מאפשרים פאנלים מתקדמים יותר מ- TN) אז מסך ''19 גם הולך. הנתון החשוב ביותר, תקציב: עד 1200ש"ח (+/-). תודה מראש, דורי
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
המסך מיועד בעיקר חעבודה משרדית (טקסט) ובכלל לא למשחקים, ככה שמהירות התגובה פחות חשובה. ברור לי שבמחיר הזה יש רק TN , שלא מומלץ אבל המסך לא בשבילי, ו1900 שקל זה הרבה מעל התקציב. אז במגבלות התקציב איזה מסך כדאי? האם למסך TN שעולה 1300-1400 יש באמת איזשהו יתרון על מסך ב1000?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כיום מסך מחשב 21.5 של מדגם IPS226v. המסך עצמו נחמד מאוד (קניתי אותו לפני שלוש שנים בערך..), אבל רציתי לשדרג למסך גדול יותר, 24 בערך, אני לא יודע אם להגזים ולקנות יותר. השימוש הוא בעיקר גיימינג, אבל יש לי כמה שאלות. 1)אם אני קונה מסך 24 למשל, רצוי שהוא יהיה מעל 1080p? או שאם הוא יהיה 1080p זה עדיין יראה טוב ולא מפוקסל מדי? 2)אני מניח שברור שההעדפה היא כמובן לקנות מסך ברזולוצייה כמה שיותר טובה, אבל הפחד שלי שבגלל שהרזולוצייה עולה, הכרטיס מסך יתחיל להתקשות יותר. יש לי מחשב די טוב לגיימינג (i5-2310, 8GB RAM, Sapphire Radeon 7970hd), והוא נכון לעכשיו מריץ משחקים כמו dragon age inquisition בהגדרות הכי גבוהות בלי בעיה, השאלה אם השיוני רזולוצייה יעמיס עליו מאוד,…
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך כדי לחברו למחשב נייד שלי GIGABYTE W576V T6400 2.0GHz 4GB, http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11855. כך שבמסך יהיו גם רמקולים ,מצלמה ומיקרופון יתרון. ובנוסף שאוכל לחבר אל המסך מקלדת ועבכר דרך חיבור USB. האם דבר זה אפשרי ואם כן אשמח להמלצה למסך כזה יש אפשרות לחריגה במחיר.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קודם כל תודה לכל מי שעזר לי פה לבחור את המסך ועכשיו יש לי כמה שאלות קודם כל הבנתי שיש את הקטע הזה עם הפנאלים,אומרים שזה קיים רק ב226BW אבל ראיתי בכל מיני פוורמים שזה קיים אולי גם ב206 אז רציתי לדעת איך אפשר לזהות איזה פאנל יש לי A או S? ועוד משהו,למשל במשחק קריסייס,הכל סבבה חוץ מהקטע שכשאני מסתכל על השמש ומזיז את המצלמה השמש מתחילה לעשות באגים מוזרים ולהבהב זה לא קרה לי למשל במסך CRT אבל חוץ מזה זה מסך מדהים,הכל נראה בו מצויין,משחקים וסרטים! ואני לגמרי מרוצה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-