עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by solik,

לחוץ לי לקנות מסך דק ואני חייב תעזרה שלכם שתמליצו לי משהו אחת ולתמיד אני רוצה מסך 19 שלא יהיו מריחות במשחקים שיהיה צבעים חיים בתקציב של עד 1100-1150 תודה לכל העוזרים זה נורא לחוץ לי

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  2. הבנתי שהם יקרים משמעותית משאר המסכים. למה זה?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  3. Started by somsomlo,

יש משהו יותר טוב ?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  4. חבר שלי רוצה אותו, כבר חודש לא מוצא.. נגמר הסיפור שלו ? נחטף ? יש מסך טוב במקומו 19-20 אינץ' עד 1,500 עם פאנל טוב?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  5. שלום חבר'ה יקרים בבקשה אני זקוק בדחיפות את דעתכם על מסך LCD של NU2251W PROVIEW האם הוא טוב למישחקים? לסרטים? מה דעתכם על החברה הנ"ל בקשר למסכיםLCD שלה? האם יש לו פאנל NU? שהבנתי מקריאה בפורום שהוא הפשוט ביותר.. אם כן האם עדיין כדאי לירכוש מסך בפאנל מסוג זה? ועוד כל מה שתוכלו להוסיף.. אשמח אם תפרטו בתשובה כמה שיותר ורק אם אתם בטוחים בזה אני סומך עליכם מאוד בעיניין כי המסך מוצג למכירה באתר קניות גדול בארץ (מותר לפרסם שמות ?) במחיר מיבצע של 800 ומשהו שקל והשווי של המסך לפי בדיקה בזאפ הוא הרבה יותר.. אשמח עוד לדעת אם המסך הנ"ל לא עומד בסטנדרטים גבוהים מכל הבחינות אז אשמח לדעת קודם כל אם כדאי לי ללכת על המסכים של החברה פרו ויאוו או להיתמקד בחברה אחרת(יש לציין שי…

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  6. אני מחפשת מסך מחשב איכותי במחיר סביר. לא אכפת לי ממש הרוחב/ גודל שלו, אבל אני קוראת הרבה וורד וחשוב לי שיהיה מסך טוב, שלא יהרוס לי את העיניים ושאפשר יהיה לראות מה כתוב בתנוחות משתנות מעיון שטחי מצאתי מסך שמצא חן בעיניי מבחינה אסטתית- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=505474 איך הוא נראה לכם? יש הצעות אחרות? אני בכוונה לא כותבת תקציב, כי הוא גמיש בהתאם למסך. עם זאת, הוא מוגבל ועדיף כמה שפחות... עריכה: הקישור הקודם היה שגוי. המסך האמור הוא זה- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692075

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  7. היי, קניתי תמסך ASUS VW222U 22" לפני חודש בערך, קצת פחות.. לא הייתי בבית תקופה ועכשיו המסך כל כמה שניות מרצד בעת צפייה בדף לבן. מה יכולה להיות הבעייה? אני חושב שזו בעיית חומרה ושוקל להתקשר לחנות שיבדקו את זה, אבל אני מעדיף להתייעץ פה עם החברה לפני כי החנות לא בדיוק קרובה אלי, וזה חתיכת תיק לשלוח תמסך בחזרה ולחכות לבדיקות וכו' וכו'...

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by semi-t,

כולם! יש לי GeForcr 6800GT, עם יציאת DVI (לפחות זה) האם הוא יתאים למסך בהרצות של משחקים על הרזולוציה הטבעית של המסך או שאני אצטרך להוריד אותה קמעה? איפה אפשר למצוא מידע על כל ה-Rev הכי אחרונות שיצאו לכל מסך? (מכיוון שאתר הפאנלים לא מחזיק מידע כזה) ל-2007FP זה A05 או A04? ומה ההבדלים/שיפורים ביניהם? חוץ מבדיקת פיקסלים האם כדאי לבדוק Banding (מה זה?) ו-Bleeding..? (זליגת אור?) ואיך בודקים אותם? תודה!

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by zaroor,

אבקש את דעתכם על מסך אסוס LS201 גודל 20 ,שימוש כללי וגם משחקים ראיתי אותו מאוד מרשים בעבר קניתי אסוס 17" עם זכוכית קריסטלית רואים בו מעולה הנה קישור לייצרן דרך אגב מחירו נע באיזור 1800 שח http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1615&l1=10&l2=140&l3=509&l4=0

10. שלום לכולם אז ככה: היה לי בעבר מסך LCD ''15 ולידו טלויזיה 37'' LCD הייתי מחבר את שניהם בעזרת כבל מפצל שהייתי מחבר למחשב.. ומשם כבל אחד למסך וכבל אחד לטלויזיה בצורה הבאה: תמונה מספר 1 עכשיו קניתי מסך'' LCD 20 והוצאתי את המסך ''15 וחיברתי למפצל את המסך החדש 20'' ואת הטלויזיה יחד מה שקורה זה שהמסך עובד אבל הטלויזיה לא... בטלויזיה כתוב: mode not support בקיצור - מה אני עושה בשביל להפעיל את המסך ואת הטלויזיה יחד.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  11. המסכים של VIEWSONIC מחזיקים זמן רב?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  12. Started by ShOw-Time,

קודם כל תודה לכל מי שעזר לי פה לבחור את המסך ועכשיו יש לי כמה שאלות קודם כל הבנתי שיש את הקטע הזה עם הפנאלים,אומרים שזה קיים רק ב226BW אבל ראיתי בכל מיני פוורמים שזה קיים אולי גם ב206 אז רציתי לדעת איך אפשר לזהות איזה פאנל יש לי A או S? ועוד משהו,למשל במשחק קריסייס,הכל סבבה חוץ מהקטע שכשאני מסתכל על השמש ומזיז את המצלמה השמש מתחילה לעשות באגים מוזרים ולהבהב זה לא קרה לי למשל במסך CRT אבל חוץ מזה זה מסך מדהים,הכל נראה בו מצויין,משחקים וסרטים! ואני לגמרי מרוצה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  13. תודה חוץ מזה האם מחירי המסכים אמורים לרדת בזמן הקרוב? שוב תודה נעם

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by דורי,

אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא אנא הפנו אותי... קראתי בשקיקה את המדריך אודות מסכי LCD שבאתר. בהחלט שופך אור על כל הנושא, אגב במרבית החנויות שביקרתי לא מכירים בכלל את המושג "סוג פאנל" שמודגש כ"כ במאמר... רק מה... מרוב פרמטרים ומעצם העובדה שמצויין כי פעמים רבות נתוני היצרן אינם אמיני קשה לי עוד יותר לבחור... אז אשמח לקבל המלצות למסכים טובים עפ"י הדרישות הבאות: ''17, מיועד לגלישה ברשת, תכונות אופיס וצפייה (רבה) בסרטים. מהמדריך הבנתי שמסכי ''19 טובים יותר (מאפשרים פאנלים מתקדמים יותר מ- TN) אז מסך ''19 גם הולך. הנתון החשוב ביותר, תקציב: עד 1200ש"ח (+/-). תודה מראש, דורי

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by arik100,

בכללי כן או לא? ואם כן אז באיכות טובה ? אני פשוט לא מבין כל כך ביציאות

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  16. Started by shlomi8,

אני רוצה לקנות מסך LCD עד 1500 שקל ככה, לצורכי משחקים אינטרנט וכו... אני לא יודע מה כדאי רחב או רגיל..אז יאללה תנו בראש במסכים! אה ודרך אגב אני קונה כרטיס מסך חדש (x850xt) אז תכניסו את זה לשיקולים :]

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  17. אני רוצה לקנות מסך מחשב שישמש לעריכה גרפית של תמונות, ובעתיד מקווה שגם לעריכת וידאו. לכן נורא חשוב לי הדיוק בכיול המסך, וגם שיהיה נוח לעבוד איתו שעות מרובות. התקציב הוא כ1500, אני יודעת שהוא נמוך.. קראתי הרבה באתר ובפורום, ויצאתי מבולבלת למדיי. גם חלק מהמסכים לא הצלחתי בכלל למצוא איפה מוכרים אותם וכמה הם עולים כמובן שלאחר הבדיקה, הבנתי שהמסך חייב להיות מפאנל VA. גם הבנתי ש20'' הכי טוב מבחינת היחסי צירים לעריכת תמונות מDSLR (ששם יחס הצירים הוא 3:2), אבל שבתקציב שלי עדיף לדבוק ב19'' ;D. גם הצלחתי למצוא כמה דגמים נבחרים! viewsonic vp930b eizo s1910 lg l2000cp אבל בחיפוש באינטרנט אחר חנויות שמוכרות את המסכים, מצאתי רק את הLG. בכל מקרה אשמח לשמוע אם יש בכלל מסך …

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  18. אני לא הכי מבין במסכים האלה ואני צריך ייעוץ.. אני מחפש מסך בגודל 19 וגג גג 20 - אבל רחב. וטווח מחירים בין 800 ל-1000 אם קיים דבר כזה. ועוד משהו - רוצה שזה יהיה מחברה מוכרת ובעיקר של סמסונג... (ראיתי בינתיים סוג אחד באינטרנט T200 איך הוא ?) תודה רבה לעוזרים. (מי שיכול להמליץ גם בהודעות פרטיות אני אודה לו מקרב לב)

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by ofir_bl,

חשבתי בהתחלה לקנות את ה 2408 של DELL אבל הגעתי למסקנה שאפילו שהוא מסך מעולה להוציא פי 2.5 על מסך 22" זה הרבה מידי לכן אני אספק ב-22" עם פאנל TN... בכל מקרה חשבתי על הסמסונג t220p או על האסוס VW222U, מה אתם חושבים? האם יש דגם אחר שאתם ממליצים שעדיף על שניהם? ראיתי לאסוס דגם נוסף בשם MW221C Asus, מה ההבדל בינו לבין ה-222U התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח. תודה אופיר

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  20. QX6700 אקסטרים Intel GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte HIS 4850 IceQ4 1GB GDDR3 G skill 4GB 800 W620 HX series corsair מארז Gigabyte Aura רכשתי מסך סמסונג T240 מאחורי המסך יש יציאת סטריאו עגולה והתקשרתי לחיון היבואן ואמרו לי שאפשר לחבר את הרמקולים אליו כדי להוציא מהמסך סאונד בכוונתי היא גם להוציא זוג רמקולים מהמחשב כדי ליצור 5.1. בכל מקרה הוא לא מוציא לי משם סאונד לא ללוגיטר ולא לאוזניות גם בחיבור HDMI מה קורה פה ביבואן ממש לא מבינים או שזה תקול כי משהו פה לא הגיוני הוא מקבל סאונד מהכרטיס גרפי נכון (הכל מותקן אצלי פיקס בדיויס מנגר HDMI סאונד מותקן) אז צריך לקנפג אותו מה לעשות למי שיש ידע מיד תודה רבה רבה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  21. Started by gimdy,

במסך אמור לשמש אותי לצפייה בטולוויזיה +סרטים בעיקר ההתלבטות היא ב: 1. גודל המסך (19 20 או 22 ) 2. סוג - חברה , רגיל, רחב 3. האם כדאי לקנות יד שניה דגם מתקדם יותר או אותו דגם במחיר זוול , או שכדאי מסך לקנות חדש ? התקציב שברשותי 1500~ וזה מה יש לי כרטיס מסך- בילד אין על הלוח אם הזה:Gigabyte GA-MA78GM-S2H כרטיס טלויזיה : Hauppauge WinTV PVR 150 MCE 4.האם כרטיס הטלוויזיה טוב ?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by shaizone,

שלום לכולם, מישהו מכיר/התנסה עם המסך Philips 200VW8FB? יש לכם ביקורת לגביו?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by jon-E,

המסך יהיה בעיקר למשחקי מחשב (כבדים ורגילים) וגלישה. התקציב הוא עד 1300 שח הכרטיס מסך הוא HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E שאלה נוספת איזה מסך בעל פאנל VA הוא הכי זול שאפשר למצוא תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  24. אני יודע ששני המסכים האלה קצת ישנים... אבל בכ"ז, איזה מהם עדיף למשחקים: SAMSUNG 955DF או DELL P992 (שניהם CRT "19) תודה!

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  25. היה הייתה - 2709W במחיר 2408. תהיה עוד אחת בזמן הקרוב מאד?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.