מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום, אני בטוח שהשאלה שלי כבר עלתה אך מחיפוש בפורום לא הצלחתי למצוא תשובה. אני רואה שיש בפורום ידע עצום בנושא המסכים ולכן אבקש תשובה ישירה הנוקבת בדגם ספציפי של מסך. אני מחפש להחליף מסך CRT 17" למסך דק לשימושים ביתיים שעיקרם : גלישה, עיבוד תמלילם ומעט מאוד צפייה בסרטים ( משחקים פעם ב..... ממש לא רלוונטי ). ההתלבטות הראשונה היא לדבי הגודל, אני מעדיף 22" אך הבנתי שכל המסכים האלו מגיעים עם פאנל נחות ( תקנו אותי אם אני טועה ). אשמח לקבל המלצת מומחי הפורום - התקציב הוא באיזור ה 2,500 ש"ח ואשמח לשמוע המלצה על מסך איכותי. בתודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי מסך AOC LED E2243FW ב 640 שקל זה מסך טוב? זה מחיר טוב?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
התלבטות מסך מחשב אני עובדת עם שני מסכים השימוש הוא ביתי רגיל + צפייה בסרטים מסך עיקרי - DELL 2209WA שנמצא אצלי כבר 10 שנים לפחות אבל הפסיק לתפקד לצערי הרב המסך נדלק ל2 שניות ואז נכבה, האם יש דרך לתקן ? מסך נוסף - מסך 22" של lenovo האם יש דגם שנחשב יורש של DELL 2209WA ? שמתי לב להמלצות על הדגמים הבאים Dell U2417H https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=927376 Dell SE2219H https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1002563 Dell P2319H https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=996519 תקציב - עד 1000 ש"ח אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ניסיתי את מזלי במערכת פורומים אחרת אך לא זכיתי למענה... באתי להתייעץ פה. אשמח לייעוץ איזה מסך מחשב לרכוש. בחמש שנים האחרונות מסך המחשב היה של חברת LG מדגם L1954SM, גודל 19" יחס 3:4. המסך חציו עובד וחציו לא עובד (האם לפרט?). ישנה דרישה אחת עיקרית - רמקולים מובנים. הסיבה היא סדר על שולחן המחשב. אם יש מסך משמעותית איכותי יותר אפשר לשקול לוותר על הדרישה הזו. נכון להיום המסך מחובר לכרטיס מסך On board עם יציאת VGA בלבד - כך שיש צורך שהמסך יהיה בעל כניסת VGA. השימושים הם שימושים בסיסיים - תוכנות מובנות במערכת ההפעלה חלונות, אופיס, גלישה, דוא"ל ותוכנות IM הכוללת וידאו. השימוש ביישומי אופיס הוא רחב. קבצי Word גדולים, טבלאות אקסל הנפרסות ע"ג עמודות ושורות רבות, מסדי נת…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, אשמח לקבל מכם המלצות למסך עבור PS5. גודל : 27 - 28 אינץ' קצב רענון : 120 -144 HZ עדיפות שיתמוך ב-AMD Freesync וכמובן זמן תגובה של 3ms (או נמוך מזה). אין צורך ברזלוציה של 4K. תקציב עד 2500 ש"ח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שהכותרת מעט סתומה ("רצוי כמה שיותר גדול") אבל יש סיבה.. ככה - לאבי יש יום הולדת והחלטנו לקנות לו מסך למחשב.. אנחנו שני אחים וחשבנו כל אחד לשים עד 1K.. מדובר על מסך שישמש בעיקר למשחקי קלפים, משחקי אינטרנט קטנים אבל מהירים וגלישה באינטרנט. לגבי עניין הגודל - סביר להניח שגם אמא שלי תנצל את המסך, אבל היא לקוית ראיה.. ולכן בשבילה עדיף כמה שיותר גדול (אם היה לי כסף האופטימלי היה מסך של 30 ומשהו אינצ'.. אבל יש גבול לכמה כסף יש לחייל ותלמיד תיכון). אז אם לסכם.. תקציב - 1-2K, לא חייבים להשתמש בכל התקציב אם אין צורך מדובר על מחשב לא לעיצוב או למשחקים כבדים וכו' ולכן אני לא רואה צורך בפאנל איכותי צריך שיהיה כמה שיותר גדול בהתאם לתקציב ( לפי דעתי עדיף 22 עם פאנל…
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב 1440P בגודל 27 אינץ' חשוב לי שיהיה טוב גם למשחקים וגם למדיה, וגם שיהיו לו דיוק צבעים טוב ישר מהאריזה, כי לא אוכל לכייל אותו. התקציב שלי הוא סביב ה2500 שקל אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני מחפש לקנות מסך מחשב 31-34 אינץ לטובת עריכת וידאו/תמונות 85% ברזלוציה 4K ו 15% לטובת משחקים וקצת עבודה עם אופיס. אם ניתן לעבוד עם מסך גדול על אופיס ? ואם ניתן לקחת מסך מסך קעור - מעוגל לעריכת וידאו תקציב בין 3000 עד 3800 אשמח להמלצות וחוות דעה על המסכים האלה או המלצה על מסך אחר. Gigabyte M32U Gigabyte M32UC תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, למישהו כאן יש נסיון ברכישת מסך מ newegg? מצאתי שם המסך שנראה זול משמעותית מבארץ: https://www.newegg.com/global/il-en/lg-34bk95c-w-34-wqhd/p/0JC-000D-006M8?Item=0JC-000D-006M8 יש פה catch?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וברכה, מאחר ועד שבוע הבא אני באילת (במסגרת צו 8), חשבתי לנצל את ההזדמנות ולרכוש מסך מחשב ללא מע"מ מאייבורי. קראתי פה ביקורות שליליות על אייבורי. האם לנצל את ההזדמנות לרכישה ללא מע"מ או לוותר? אגב, בכמה פעמים יצא לי לפנות לאייבורי למימוש אחריות וקיבלתי שירות טוב. לדוגמא במארז שנשבר באשמתי וכן ב 2 דיסקים שרכשתי בהזדמנויות שונות, לכן אשמח לפירוט מה הבעיה ברכישה מהם ובאחריות שלהם. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, היום בערב אני רוכש מסך חדש למחשב. האם זה משנה איזה מסך אני רוכש למחשב, או שאין דרישות קיימות מסוימות. בנוסף, אם תהליך החלפת המסך הינו פשוט? בבעלותי מערכת ווינדוס 7 שמותקנת במחשב, האם יש רק לחבר את המסך? אשמח לתשובות נרחבות. המשך יום נעים, ירין.
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי, קיום המסך מחשב בחדרי הוא גם מסך הטלויזיה והוא מסוג HAIER 32 ברזולוציה 720P בזמן האחרון אני שוקל לשדרג את המסך ל1080P בעיקר בשביל לשפר את השימוש במחשב. התקציב שלי דל אבל אני חושב שזה יהווה הבדל משמעותי. השימושים שלי הם כלליים מאוד: משחקים כמו CRYSIS וDIRT3 ועוד משחקים דומים. גלישה וגם עבודה מול PHOTOSHOP תשאלו אותי איך הסתדרתי.. אז היו לי פדיחות לפעמים עם הצבעים... בגלל התקציב הנמוך מצאתי את המסכים הבאים: 1.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764596 2. http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=755614 האם אלה האופציות הכי טובות בשבילי? אם כן אז מה מנצח? או שיש דברים יותר טובים בתקציב של עד 1700ש"ח (מעוניין ב32 אינטש)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני אדריכל ומעצב גרפי (מתגורר כרגע בגרמניה) ואני אדריכל ומעצב גרפי. יש לי מחשב נייד שאני רוצה לחבר אליו מסך מחשב (סביר) לצרכים הנ"ל. (בעיקר דיוק של גוונים) מסך עד 24 אינץ' והתקציב שלי בסביבות 150יורו. יש לי הנחה משמעותית בחנות של Dell וסמסונג אם יש המלצה לאחת מאלה- אבל לא חובה. (אין צורך ברמקולים בילט-אין) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני החלטתי לקנות את מסך מחו"ל עכשיו מה אני צריך לדעת בדיוק כאשר המחיר הוא באיזור ה1100-1200 שקלים לא כולל משלוח. מכס,מע"מ וכל העיניינים האלה והאם כדי לעשות אחריות? אשמח מאוד לעזרתכם, תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, השימושים שלי הם בעיקר וקודם כל קריאת טקסטים לאורך זמן - אני סטודנט ומשתמש במסך המון (המסך הנוכחי שלי מעייף נורא את העיניים) בעתיד הקרוב אנצל את המחשב גם למשחקי מחשב - אך זהו שיקול משני והדרישות שלי הן של גיימר סביר. נתקלתי בסוגי המסך הקעורים ואחרי חיפוש קצר מצאתי אחד במחיר סביר - 750~ ש"ח. הנתונים של המסך: http://www.displayspecifications.com/en/model/5e083aa 24" Free sync (טוב למשחקי מחשב, למיטב הבנתי) refresh rate 56-72Hz (די נמוך לדעתי, לא? האם זה מורגש? - בעיקר בקריאת טקסטים) 8bit full HD 93 ppi ועוד נתונים שאפשר למצוא בקישור למעלה. חשוב לי לציין שאני סטודנט תפרן, אני לא אוציא על מסך 1…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב נייד מסוג XPS 15. אני מעוניין לחבר אליו מסך חיצוני שבו אני אעבוד/אשחק בזמן שאהיה בבית. ככל הנראה בעתיד המסך יחובר למחשב נייח. הדרישות הן מעל 21 אינץ (כולל), ועד 1500 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש את המסך- VIEWSONIC 19" VP930 , קראתי המון שרשורים עליו, ויש לי מספר שאלות שאני אשמח אם תעזרו לי בהן: 1.המסך לשימושים כלליים- כלומר אינטרנט לרוב, ולעיתים גם סרטים, האם צפויה מריחה נוראית? או בגדר הסביר? 2. האם אני אדע איזה גרסה אני מקבל? ואיזה גרסה הכי מומלצת? VER.3? אני אוכל לבדוק את זה בחנות איזו גרסה לפני הקנייה? 3. מה בנוגע לאחריות? האם אני אוכל להחליף את המסך בעקבות פיקסלים שרופים? (או רק לאחר קנייה? ואחרי כמה פיקסלים בדיוק?...) בתודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קורא ותיק אך עד כה לא יצא לי להעזר בשירות חברי הפורום המנוסים ממני בתחום... אני מתחיל בקרוב דוקטורט במעבדה חדשה לחלוטין, העוסקת בתחום הנדסי, וכחלק מהתפקיד אני עוזר למנחה בכל ההחלטות לקביעת הרכב ציוד המחשוב במעבדה... שרשורים משלימים לשרשור זה: עמדות עבודה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556260.msg4742225#msg4742225 מדפסות - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556269 בנוגע למסכים, לכל עמדה יהיו 1-2 מסכים (במגבלת מקום ותפקיד במעבדה). אשמח להמלצות למסכים שמתאימים לעבודה ממושכת, טבלאות מורכבות ועתירות טקסט וכו'. אני יותר מכיר את עולם המסכים לצרכי מדיה, כך שאם יש דגמים שפונים יותר לשוק העסקי, אשמח לשמוע. אני גם לא בטוח לגבי גדלי המסכים…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, עברתי דירה והספק כח של של המסך Samsung P2370 בגודל 23" אבד לי ואני צריך ספק חדש. פניתי לקבוצת חיון היבואנית של מסכי סמסונג והם רוצים 300 שקל על ספק חדש. כמובן שזה יקר מדי בשביל ספק ואני לא יקנה דרכם. מישהו יודע איפה אני יכול לרכוש את הספק הזול ביותר? לא חייב שיהיה מקורי ואפשר גם מחו"ל. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
לכול מי שמעוניין על קצת פרטים לגבי המסך... אני רואה שיש פה הרבה לבטים... אם הייתם שואלים אותי לא הייתי ממליץ לכם לרכוש אותו...הסיבה היא שיש פס שיורד ומרצד בזמן צפייה בסרטים חיברתי בכבל DVI כמו שחלק מהאנשים אמרו שצריך לעשות...וזה לא עובד... אז או שיש כאן למישהו פיתרון....כי אני לא מצאתי....או שפשוט תקנו מסך אחר
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
רק עוד כמה שעות ייצא לי לפתוח את הקופסא ולחבר את המסך למחשב. מה הדברים שכדאי לעשות, ולמה צריך לשים לב כשאני מחבר את המסך?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הזמנתי את המסך אחרי חודש כמעט בלי מחשב (המסך CRT שלי נשרף) ידוע לי שהוא TN שכל כך אוהבים להשמיץ ובחרתי בו אחרי התייעצות עם חבר שיש לו את הסמסונג 226BW שאמר לי שאם אני לא הולך לשרטט וכדומה אין לי כל הצדקה ללכת על ה 2007FP עם ה IPS בעל תגובה של 16 לעומת 5 של ה TN.ונוסף על כך גם קצת יותר גדול. האם זו היתה החלטה נבונה?? ראיתי אצלו את ה TN והוא ממש חד ויפה לעין.אינני מבין מה הרעש סביב ה IPS (וכן ראיתי את ההבדלים בתמונות בדיונים פה לפני חצי שעה עשיתי סיור) אבל מלבד זה - זה מצדיק כזה הפרש??.קצת בהירות תמונה שאפשר לכוון בכיוונים ידניים?? המסך שאני הזמנתי עולה 1620 ואילו מה שרציתי עולה 2250 דל 228 פנל TN במחיר של 1620 שח מהירות 5 MS דל 2007FP פנל SIPS במחיר 2250 שח מהירות…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי אתמול את המסך,אני מאוד מרוצה מהאיכות שלו הבעיה היחידה שהוא קצת כואב בעיניים,מה ניתן לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! כצלם מקצועי שחשוב לו לראות את הצבעים של התמונות על מסך המחשב באופן כמה שיותר אמיתי. אני ממש לא מרגיש בטוח עם מסך ה oled של i mac הכוונה שלי זה שפתאום רואים טוב מדי. זה כאילו המסך מתקן את החשיפה בתמונה מחזק את הצבעים ועל ידי זה התמונה לא מכויילת. האם זה ייתכן ? והאם יש דרך להוציא מהמסך תוצאות יותר מכויילות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
קודם כל אתחיל בזה שאת המסך רגשתי ביום ו' האחרון מiqpc אשדוד (הייתי שם פיזית) אני חייב לציין את רמת השירות היוצאת דופן !!! שלהם .כל מה שביקשתי נענה על ידם ברצון וביעילות. הם אפילו פתחו את המסך לידי וחיברו אותו למחשב והריצו תוכנת דיאגנוטיקה לבדוק שכל הפיקסלים תקינים לחלוטין - תהליך שארך כעשרים דקות. והתחייבתי ביני לבני שאני נותן להם שאפו על השירות והיחס. עכשיו לענייננו- כעיקרון אני מאוד מרוצה מהמסך מהעיצוב שלו (מאוד אלגנטי) . אני רק רוצה לדעת האם יש תהליך מסודר לכיוון מסכים (נגיד קודם ניגודיות אח"כ בהירות וגד') או פשוט ניסוי וטעייה? דבר שני המלל במסך לא הכי חד וישנה תחושה של מריחה קלה של האות או הסימן. תודה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-