עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני חושב לקנות מסך 20" והבנתי שהרזלוציה במסכים אלו היא 1600X1200 שזה נשמע לי די גדול לקריאה נוחה של טקסט באינטרנט. אני כרגע עם מסך 19" (5:4) ברזולוציה של 1280x1024 ואין לי איזשהם בעיות עם טקסט ברזולוציה הזאת. מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  2. Started by Eyal-Style,

רוצה לדעת איך כדאי לשחק משחקים? אני הרבה שומע אנשים משחקים יל 1080p או על איכות hd ? כשאומרים את זה, מתכוונים להגדרה כלשהיא שגורמת למשחק להיראות באיות hd או שזה קיצור לרזולוציה מסויימת? יש לי מצך שהרזולוציה ההטבעית שלו היא 1920*1200, כדאי לי לשחק על הרזולוציה הזאת? או שכדאי לשחר על 1080p ? אשמח רגע להסבר ..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by rubin 37,

שלום, הרזולוציה הטיבעית קטנה מידי עבורי. הרזולוציות האחרות העומדות לבחירתי די עלובות. יש דרך להגדיל את התצוגה תוך שימוש ברזולוציה הטיבעית????????? מצורף קובץ....... בברכה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by venlp,

אני מתכנן לקנות מסך מחשב רחב ורציתי לשאול אם יש דרך כלשהי להריץ משחקים שלא תומכים ברזולוציות רחבות על גבי מסך רחב. אני לא מתכוון שהתמונה תמתח, כי לגרום למשחק למתוח את התמונה זה אפשר לעשות גם במשחקים הכי ישנים, אלא השאלה שלי היא- האם יש דרך לגרום לתמונה להיות באמצע המסך כאשר בצדדים של המסך יש חלקים שחורים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש בעיה אחת שעוד מטרידה אותי במידה ואקנה את ה2007wfp... אני מאמין שכרטיס המסך שאני אקנה יתאים לצרכי (ה8600) ויעלה כמעט את כל המשחקים הטובים על ההגדרות הגבוהות ביותר.. בכל מקרה..אני מאמין בכך לפי בחינה של הכרטיס ברזולוצית 1024*1280.. מה שרציתי לדעת הוא כמה fps בממוצע אאבד כשאעבור לרוזולוצית המסך הררחב של ה20' (הדל) הבנתי ממך באגירה ששאתה הרבה ברזולוצית ה24' שלך שזה ברור.. (בטח זה הבדל מטורף ברזולוציה..) אני מאמין שב20' אאבד הרבה פחות... האם אני צודק? האם אאבד fps בצורה משמעותי? כמובן לעומת מסך 19' על רזולוציה של 1024*1280.. תודה מראש.. עריכה: האם אוכל לעבור לרזולוציה רחבה קטנה יותר במידה וארצה להרוויח fps ושעדיין הרזולוציה תתאים למסך כמו כפפה (דוגמא במסך רגיל: 1024*768 לעו…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by stojakovic,

אני חושב שהרבה אנשים לא מודעים לעניין או מתלבטים כשקונים מסך חדש. העניין הוא רזולוציות גבוהות במסכים בגדלים קטנים. כמובן שהדברים האלה יחסיים אז רק כדי לתת פרופורציות אני מתכוון לרזולוציות גדולות מfullhd על מסכים קטנים מ27אינצ'. האם באמת בממשק (של ווינדוס לצורך העניין) כל הדברים נראים קטנים עד כדי קושי בעבודה? האם האפשרויות של הסקיילינג בווינדוס באמת לא מספקות? אשמח לשמוע תגובות של חברה עם נסיון.. אני רוצה לקנות מסך חדש (לא לגיימינג, נטו עבודה-חלונות פתוחים במקביל) ולפני שאני בכלל מטביע את עצמי בחיפושים הייתי שמח לצמצם מראש את הטווח.. מבחינתי החלום היה 34" 3440*1440, אבל המחירים לא באים בחשבון.. מסכי 27" 2560*1440 גם דיי יקרים, ולכן נשארנו עם מסכים 23-24-25 אינצ'. השאלה …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by 1337Din,

האם רזולוציה טבעית בכל מסך נראית אותו דבר? הכוונה שלי, שאם תשחק על 1280 x 1024 על מסך 19 שזו הרזולוציה הטבעית שלו, או על מסך 32 שהרזולוציה הטבעית שלו זה 1080p, יהיה הבדל? פחות פיקסלים?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by manshush,

אני ידוע ש 1680 על 1050 זה הכי מתאים אבל יש הרבה משחקים שאין בהם את הרזולוציה הזאת.... אז איזה עוד רזולוציות מתאימות למסכי 22? אם צריך גם את הדגם של המסך אז MW221C

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מה הרזולוציות המקבילות של רזולוציות המסכים הרחבים במסכים רגילים?

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by malior,

אני עכשיו עובד על 1024X1280 22" מה הרזולוציה המומלצת?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  11. Started by interfan7,

אני כמעט לא התעדכנתי במשך עשור :-) למסכים יש את הרזולוציה המיטבית שלהם. אם סרט ווידאו הוא ברזולוציה הזו, זה אידיאלי. אם הרזולוציה של המסך הוא כפולה של הרזולוציה של הסרט, זה עיבוד תמנוה פשוט שם שכפול פיקסלים ואין איבוד איכות מהמקור. סרטים רבים היום הם ב-FHD נכון? אם כן, הרי שמסך QHD אינו כפולה של זה, אז איך הסרט ירוץ? יש כאן איבוד איכות בגלל שיש עבודת עיבוד תמונה לההתאמת רזולוציה...?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  12. רציתי לדעת מהי הרזולוצייה הגבוהה ביותר של מסכי LCD בגודל 22 אינץ' ו24 אינץ' במחשב. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by יוסףש,

כרגע בדקתי את הרזולוציית מסך וראיתי שזה על 1920 על 1080 ולא על 1440P ,איך זה יכול להיות ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. בדרך כלל על מנת לצפות בשולחן עבודה ברזולוציה מיטבית יש צורך לעבוד ברזולוציה המקסימלית שבה תומך המסך. כלומר עם המסך הוא 1080*1920 יש לעבוד ברזולוציה הזו על מנת שנקבל את איכות התמונה הטובה ביותר. מה קורה במשחקים ? אם אני קונה מסך שעובד ברזולוציה 1440*2560 ואני מריץ את המשחקים ברזולוציה ב-1080, האם איכות התמונה תהיה כמו זו המתקבלת במסכי הווינדוס הרגילים או שאין השפעה דומה במשחקים? ברור לי שהרצת משחק ב-1080 תהיה פחות איכותית מאשר ב-1440.

15. Started by Roeebaeloha,

היי, אני משתמש במסך M32U כבר מספר חודשים ולפני מספר ימים רכשתי מסך נוסף שהוא M32Q. כשאני מחבר את שני המסכים למחשב הנייד שלי אני רואה שה-M32U יכול לעבוד בקצב 144 הרץ שלו ברזולוציה 4K אבל המסך השני מגיע רק עד 720p בקצב 60 הרץ. חשבתי שיש כאן בעיה של רוחב פס או מאמץ על המחשב (אין כרטיס מסך נוסף והכל זה על האינטל גרפיקס) אז הורדתי את ה-M32U ל-60 הרץ ב-1440 אבל לא היה שינוי, גם ב-1080/60 לא היה שיפור עם המסך השני. המסכים מחוברים לדונגל ואני מחבר אותו למחשב עם USB-C. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? אציין שבעבודה אני מתחבר לשני מסכי 4K/60 עם דונגל USB-C זהה ואין שום בעיה.

16. Started by eli_xXx,

אחרי שפטרתי את הבעיה הקודמת עם הריצוד יש לי בעיה אחרת אז ככה (אני אחזור על מה שרשמתי בהודעה הקודמת) יש לי מחשב נייד lg חדש חדש יש לי אותו 5 חודשים עלה לי 7000 ש"ח עכשיו המסך של המחשב נייד הוא "15 רזולוציה 1024*768 בעל 60 הרץ עכשיו הLCD בעל "17 עכשיו כדי שיראו טוב צריך לשים 1280*1024 בעל 60 הרץ אז מה שאני צריך זה שהמסכים יעבדו על הרזולוציה המתאימה להם כי ברזולוציה של המסך LCD אז במסך של הנייד זה ענק וצריך להזיז את העבכר לצדדים כדי לראות חלק מהדברים ואם זה ברזולוציה של המסך של הנייד אז במסך LCD לא רואים טוב מה עושיייייייים?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  17. השאלה מה עדיף מבין השתיים הראשונים מבחינת רזולציה 2560X1440 על 25 אינץ' או 27 אינץ' ? מרחק הצפיה שלי הוא 75-85 ס"מ אם אני מודד נכון את מרחק הצפיה.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  18. Started by NIR36,

שלום לכולם האם ניתן להגדיר בכרטיס המסך רזולוציה גבוהה מהרזולוציה הטיבעית של המסך(לדוגמא הגדרת מישחק ב1200*1600 על מסך של 1024*1280)? ניר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by mzlbat,

היי אני חושב לקנות את המסך הזה ‏W2353V 23'' (23 אינץ ) ורציתי לדעת מה היא הרזלוציה המינמלית שאני יכול לעבוד עליה ? וגם מה היאשל ה 22 אינץ' ? ( אני עובד עכשיו על CRT על רזלוציה קטנה ורציתי לדעת איזה רזלוציה שמים ב LCD כדי לשנות אצלי ולבדוק איך הבצועים או עד כמה הפריימים ירדו במשחקים )

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by maormark,

שלום ותודה רציתי לדעת מה היתרונות במסך רחב (lcd)??אני רואה מלא מסכים רחבים נמכרים בזמן האחרון... מה אתם הייתם לוקחים?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by KF,

האם אני יכול לחבר למחשב נייד שלי מסך מחשב רגיל ולעבוד בריבוי מסכים ? אני צריך חיבורים מיוחדים כלשהם ? נ.ב המסך של הנייד בגודל 15.6 ואני מניח שהמסך שאצרף לו יהיה גדול יותר,האם יש לזה משמעות ?ר

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. טוב בדיוק עכשיו הוספתי עוד מסך 19' לאחד זהה שיש לי אז כמה שאלות 1.אני יודע שיש כמה מצבים, איך בוחרים אותם? בדרייברים של ATI לא מצאתי כלום 2.ברגע שיש יישום על מסך מלא ואני מעביר תוכנה במסך אחר לפוקוס היישום שעל מסך מלא מתמזער יש דרך לבטל את זה?

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by zaphod,

אהלן שבוע שעבר רכשתי את ה DELL 2007 WFP עד היום טפו טפו הכל היה בסדר. אין פיקסלים רעים התמונה מעולה והצבעים טובים. רק היום פתחתי את ה photoshop כשהתוכנה נפתחה, והיה רק השטח האפור ללא מסמך פתוח ראיתי שהמסך מרצד. זה לא קורה בזמן סרט, ולא בזמן עבודה על דברים עם רקע לבן - רק שם. עוד פרטים - המסך מחובר דרך DVI לכרטיס מסך (שבמקביל מחובר גם ל 17 נוסף שיושב לי דרך החיבור האנלוגי). כרטיס המסך לא חלש - radeon 9600 pro עם 256 מגה. אני יודע שיש יותר חזקים בשוק אבל זה כרטיס סביר ביותר. כשאני מנסה לבדוק את ה Screen reprash rate אני מקבל (אם מסמנים את ה checkbox אפשר לראות רק את המודים האפשריים) אני מקבל רק 60 הרץ. מה אפשר לעשות כדי לשפר את זה ?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום קנו לי מסך של חברה לא מוכרת - Sansui 20 אינץ רחב שמיועד כעקרון ל-TV חיברתי למחשב עם כבל HDMI TO DVI (יכול להיות שפה הבעיה ?) ב-1680 על 1050 רוב האתרים והפורומים מרצדים ברמה ממש מציקה ניסיתי להוריד ל-1440 על 900 והריצודים הרבה פחות מורגשים יש סיבה מסוימת שזה ככה ? אני שוקל להחליף את המסך במסך של Samsung או ASUS אבל פאק לא נעים לי וגם לא בטוח שתהיה את האופציה הזאת (מתנה ליוםהולדת, חבל שלא ביררו איתי איזה מסך אני מעדיף אפילו שזה היה הורס תהפתעה ...הבנתי ממקור סמוי ביותר שהמסך עלה פחות או יותר כמו ה-Samsung 2253BW..)

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  25. Started by Ck3,

שלום קניתי את הסמסונג 730B לפני כמה ימים, ויש לי בעיה קטנה איתו. (מעבר לזה שהתוכנות לכיול המסך שבאות איתו ממש ממש על הפנים, ובסוף עשיתי ידנית לפי מה שנראה לי) ה native resolution שלו היא 1280 על 1024 בקצב רענון של 60, אבל יש בה ריצוד קל.. רואים במיוחד על רקע אפור בהיר.. זה טיפה מפריע לי.. למישהו יש מושג למה זה/איך לסדר? אולי זה בגלל כרטיס המסך הישן שלי? geforce 4mx, בלי DVI.. אשמח לשמוע כל רעיון..

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.